Wij gaan niet opzij

Man of the match: NAC - Helmond Sport (1-0)

Praatpapegaai

Als we het positief bekijken is NAC al weer drie wedstrijden ongeslagen. Maar vijf punten slechts tegen laagvliegers is natuurlijk een oogst waar menig NAC supporter niet blij mee is. Maar we hebben weer eens gewonnen in eigen huis. Adilehou wist in de dying seconds toch nog het verschil te maken. Het is weer tijd voor de man of the match! Wat vonden jullie van onze spelers in het duel tegen Helmond Sport?

B-Side Stats: NAC - Helmond Sport (256 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Rutten
-
M. Maria
-
D. Malone
-
T. Haye
-
D. Bakker
-
B. van Schuppen
-
W. Cagro
-
R. Seuntjens
-
J. Antonia
-
K. De Rooij
-
M. Adilehou
-
P. Kestens
-
E. Banzuzi
-
A. Kosiah
-
E. de Graaf
-
K. De Rooij
4,8
J. Antonia
3,4
R. Seuntjens
4,6
W. Cagro
4,4
B. van Schuppen
4,5
D. Bakker
5,0
T. Haye
6,1
D. Malone
4,7
M. Maria
4,1
M. Rutten
4,5
N. Olij
6,6
E. de Graaf
4,7
A. Kosiah
4,4
E. Banzuzi
4,9
P. Kestens
5,1
M. Adilehou
7,8
Bron:
B-Side Rats
21 Reacties
48   4  
Dewitkx

Voortaan beginnen met Adilehou in de spits!

24   5  
malpolon

Zonder ook maar één seconde van de wedstrijd gezien te hebben (ik zat in in het stadion bij een Bundesligaduel), meen ik te kunnen zeggen dat Adilehou man van de wedstrijd is.

19   19  
Gjoewie

Er was geen man, maar wel een vrouw van de wedstrijd!
Franca Overtoom, die het juist zag dat die ene speler van Helmond Sport knetterhard buitenspel stond, toen ze eens gevaarlijk uitbraken!
En ze ziet er nog leuk uit, ook!
:smiling face with heart

48   4  
Dewitkx

Voortaan beginnen met Adilehou in de spits!

5   7  
Joepoe

Hoe kan het dat adilehou geen 10 staat

14   1  
Barbapapa

Ga aan deze wedstrijd geen woorden meer vuilmaken. De column van Hoekie_B op FC afkicken zegt helaas alles.

Ook de notulen van de clubraad waren weer veel zeggend. Centen Sydney gaan we ook niet ontvangen. Laat maar lekker zitten die Manders!

19   2  
Beter de Laat dan nooit

Het eindeloos achterin de bal naar elkaar schuiven. Blijkbaar niet benoemd in het overleg tussen de ervaren spelers.
We geven niet heel veel weg achterin , maar met Bakker en vooral Malone wordt het opbouwend niets. De tegenstanders weten dit en spelen hier op in.
Indien hier niets gewijzigd hoeven we geen verbetering te verwachten.

5   35  
Toontje

Zelfs de doelpuntenmaker verdient niet meer dan een 1. (kan niet voetballen, net als vele andere ploeggenoten)

Het was VERSCHRIKKELIJK om te kijken.

Hopelijk halen we de nacompetitie niet. We gaan er namelijk af...als een gieter.

Hopelijk gaat de overname door en kan Ton beginnen met geld (wat er nu niet is) te gaan bouwen aan een nieuwe toekomst.

Met wat we nu hebben is geen eer te behalen.

Het inpassen van de jeugd loopt ook niet...ze blijken topch minder goed dan bij hun eerste optreden.

16   6  
Nacman

Met dit elftal cafevoetballers eindig je niet bij de eerste 8.
Zeker geen promotie of nacompetitie.
Hun wedstrijd instelling is te triest voor woorden.
Twee redelijk goeie spelers (ollij en haye).
8 spelers van cafevoetballers nivo.
1 zeer oude en versleten voetballer (seuntjes) die op zijn oude dag een elftal op sleeptouw moet nemen .
Veel RESPECT voor hem.
Dan nog een overbodige ziekenboeg.
Een onbekwame technische staf dankzij onze ad en de grote 3 die dachten een club te kunnen leiden maar het niet konden door onbekwame inzicht en gierigheid.
Hopelijk halen de Amerikanen per direct een grote bezem door alles van top tot het elftal.

11   17  
Tip

Menen mensen nu echt dat Moise vanaf de eerste minuut in de basis moet ? Dat kan hij dus echt niet. Pinchhitter is een hele andere rol , dat moet je doen als de wedstrijd daarom vraagt. Dus 15 minuten voor tijd bij een gelijke stand. Het probleem is natuurlijk dat het elftal niet is versterkt. Voor ElAl had een goeie ervaren speler dienen te komen. En een nieuwe goeie afmaker was bittere noodzaak. Dan kon Seun op 10 achter de voorhoede. Dat kan Seun best met een goed middenveld erachter. Ook Immers wordt gemist. En publiek op de tribunes is bij NAC noodzaak. Ben gewoon eerlijk, ik geef niemand de schuld en ik probeer de emotie te begrijpen, maar het manifest met ultimatum heeft helaas louter ellende gebracht. Als je dat niet gelooft kijk dan naar de ranglijst. Dat Manders het best kan vertrekken als de nieuwe eigenaar er is snapt hij zelf ook wel. Maar komt die nieuwe eigenaar nog wel ? Anders is dit pas het begin van een enorm drama dat zich zal gaan ontvouwen.

18   1  
SjorsNac

De enige die deed wat hij moest doen was adilehou, de rest moet bij zichzelf te rade gaan. Schandalige presaties alle potten na de interland break. Als je van deze teams niet overtuigend kunt winnen dan zou ik niet weten van welke ploegen wel. Het is elke keer weer ploeteren, om de playoffs te halen heb je echt een wonder nodig.

Te weinig kwaliteit helaas, en de kwalitatieve spelers die we hebben laten het al een tijd niet zien. Dat we geen spits hebben is echt schrijnend een grote fout van de technische mensen

5   14  
Bredaaaa

Het maakt niet uit wanneer je scoort. 1-0 is goed genoeg voor 3 zeer belangrijke punten. Ik zie genoeg aanknopingspunten voor een plek in de playoffs. Antonia moet meer naar binnen spelen, Kay moet gewoon een goal scoren en Olij is de redder in nood.De Graaf heeft een goede verdedigende unit van NAC gemaakt. Onze AD moet snel scorend vermogen halen. Manders is nu belangrijker dan ooit. All in all denk ik dat NAC gaat domineren in de 2e helft van het seizoen.

14   3  
Gjoewie

Wat ik gisteren eigenlijk zag, was weer het betonvoetbal van Steijn, maar dan zonder enig rendement. Onder Steijn wonnen we nog wel eens een wedstrijd, maar daar is nu geen sprake meer van. De drie punten tegen Helmond Sport waren gewoon gestolen. Vroeger deden we dat in een uitwedstrijd, tegenwoordig doen we het thuis...
Seuntjens probeert dan weer een en ander recht te lullen (we gaan morgen naar de beelden kijken om te zien wat er beter kan...), maar ze weten allemaal dat het reteslecht was. Malone en Bakker staan wel goed te verdedigen, maar er is van achteruit weinig aanvoer naar het midden toe. Ze spelen elkaar voortdurend de bal in de breedte toe. Zo haal je alle snelheid uit een eventuele aanval. Haye moest geregeld de bal achter komen ophalen, hij verbruikt te veel energie met zaken die hij helemaal niet zou moeten doen.
Als de tegenstander (die zijn ook niet gek) twee man op Seuntjens zet, heb je meteen de angel uit de wedstrijd gehaald. NAC kan geen vuist maken, want enige creativiteit en snelheid ontbreekt volledig. Toen Kestens in het veld kwam, werd het veld iets breder en konden de kattenmeppers het ineens niet meer belopen. Maar bij NAC was er niemand die gebruik maakte van de ruimte. Van de middenvelders was er niemand die de bal eens op zijn gemak mee nam en gewoon dwars door het midden liep. Als Banzuzi dat doet, dan is er meteen paniek achterin bij Helmond Sport.
Nadat Adilehou had gescoord als pinchhitter moest hij weer terug naar de trainer om te vragen wat zijn taken nu waren. En dat in de 90ste minuut. Ik neem het Adilehou niet kwalijk, hij is een held, maar het tekent toch de erbarmelijke organisatie bij NAC. Zoals De Graaf al zei: het moet heel snel beter...

7   2  
Wanny

@ Gjoewie

Is dat niet een beetje uit de vorige eeuw, dat we ons gaan verkneukelen over een vrouwelijke assistent-scheidsrechter?

5   0  
Arie

Als ik iedereen een cijfer moet gaan geven, laat maar zitten.
Zonder beoordeling is er op voorhand maar 1 motm en dat is Adilehou. Voorkomt eigenhandig een nieuwe zeperd.

3   3  
steven73

@NACMAN respect voor die oude man ? als hj niet speelt dan speelt hopelijk agougil en zit er meer snelheid in de p[loeg. Deze oude man staat jong talent in de weg,. voor de rest eens hoor wat een DRAMA zeg.

3   3  
Janus

Het was wederom weer niet veel. Lichtpuntje Olij wederom weer sterk. Hij is toch echt de enige die dit jaar altijd een dikke voldoende haalt.

Kai de Rooij begint langzaamaan los te komen voor mijn gevoel. Verliest nog steeds vaak onnodig de bal, maar zie hem toch ook vaak knappe, goede dingen doen en kans creëren voor zichzelf en teamgenoten. Enkel wat meer scherpte gewenst.

0   2  
gjoewie

Wanny > Eerstens: bij gebrek aan beter...
Tweedens: ik ben van de vorige eeuw!

Je gaat me niet vertellen dat je een man of the match gekozen hebt, toch?

7   0  
Fritske d'n Olifant

Het is een en al ellende wat we de afgelopen weken voorgeschoteld hebben gekregen. Begin dit seizoen kon de goede vorm van Seuntjens en Haye en het jeugdig enthousiasme van Van Schuppen en andere jonge jongens nog een hoop verbloemen. Het lijkt er wel op alsof de komst van nieuwe spelers NAC eerder verzwakt dan versterkt heeft. Als dragende spelers dan ook nog eens hopeloos uit vorm zijn, hun rol niet pakken of niet thuis geven dan is dit blijkbaar het resultaat.

@Tip
Ik dacht dat de supporters/ultimatumstellers overal de van schuld geven inmiddels wel een gepasseerd station was. Jouw argument dat Steijn met de centjes van Ome Wim NAC dit seizoen wel naar de ere zou helpen is nergens op gebaseerd. Met name dat Van Aalst bereid was een dergelijke financiële injectie te doen. En dan is het nog maar de vraag welke spelers daarvoor waren gehaald zonder TD (weggepest) en met Schoenmaker jr als meesterscout.

De "grote" 3 waren al heel lang van plan om hun aandelen te verkopen en zij hebben de onrust onder de supporters die tot het vertrek van Steijn geleid heeft en de leugens die daarover vanuit Manders verspreid zijn alleen maar aangegrepen om direct tot verkoop over te gaan. Anders neem je niet zo snel zo'n ingrijpend besluit. Iedereen bij NAC houdt elkaar nu tot aan de overname gegijzeld waardoor er niets mogelijk is en we met een onervaren trainer en een onevenwichtige spelersgroep zitten die het niet voor elkaar krijgt om van Dordt en Jong Utreg te winnen. Daar heeft geen enkele supporter een aandeel in gehad.

3   0  
scheppioni

Idd Moise Schenning maar erbij in de spits, geeft the Seun misschien ook een boost !
Blijft wel bij dat dit NAC ontzettend vleugellam is, Antonia is werkelijk geen schim van zijn cambuur tijd, de Rooij eveneens van zijn e'hoven tijd, de jeugd is zoals begrijpelijk wisselvallig en zijn er twee nog het minst wisselvallig die worden door de staf niet opgesteld !!??

7   0  
fvf6

De eerste 15 minuten dacht ik dit gaat een leuke pot worden , maar helaas ik kwam bedrogen uit . geen enkele pass lukte meer alleen achterin tussen Bakker en Malone dat lukte zelfs soms 7 keer achter elkaar , wel in stilstand ,om doodmoe van te worden, durft er nu echt niemand van achteruit een bal in te spelen , ja alleen Haye maar die zakte gedurende de wedstrijd ook ver weg .En dan plots komt onze goedlachse en altijd strijd leverende Adilehou erin , wat een verademing om de wilskracht van die kerel te zien , volgens de technische staf niet goed genoeg , maar deze man kan oorlog maken in de zestien meter van de tegenstander balvast en kop sterk . Maak meer gebruik van deze meer NOAD bezittende man uit Benin dan een halve selectie van ons huidige NAC . En we zullen misschien de play offs halen

2   0  
E. Ricvan

De oude hap, was bijeen gekomen. Had de video bekeken en levert vervolgens zo'n zaadpot af. Allemaal op de bank en geef de jeugd een kans.

Laad alle berichten na dit bericht in