Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC-Jong AZ (1-0)

Benn076

Gisteren won NAC weer in eigen huis van Jong AZ. Zoals elke week mogen jullie weer de man of the match kiezen.

Man of the match NAC - Jong AZ (436 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Ligeon
-
D. Malone
-
D. Bakker
-
J. Mashart
-
J. Antonia
-
T. Haye
-
Y. Azzagari
-
P. Kestens
-
R. Seuntjens
-
O. Velanas
-
K. De Rooij
-
V. Kotzebue
-
B. van Schuppen
-
E. de Graaf
-
O. Velanas
5.1
R. Seuntjens
5.9
P. Kestens
5.9
Y. Azzagari
6.3
T. Haye
7.7
J. Antonia
5.6
J. Mashart
5.7
D. Bakker
7.1
D. Malone
7.1
R. Ligeon
6.2
N. Olij
7.6
E. de Graaf
6.4
B. van Schuppen
6.1
V. Kotzebue
6.1
K. De Rooij
5.4
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Kaartverkoop BSR Pubquiz '22 0 reacties
Volgend bericht
Fotoalbum: NAC-Jong AZ (1-0) 1 reactie
Terug naar overzicht
33 Reacties
113   10  
J.ae

Rattata

Ik vind al een paar weken het dieptepunt dat een stel deuzige pubers (teminste ik hoop dat t pubers zijn) kansloos na ieder momentje hun bier naar beneden flikkert. Sfeertje slaat zo snel om naar irritatie onderling. Opzouten met die gasten.

21   1  
J0667

Ik weet dat danny bakker goed speelde maar hem er 2x inzetten is ook wat overdreven 😉

12   3  
Maarten

Stemmen lukt niet, ook Velanas staat dubbel.

10   0  
Benn076 (BSR)

Excuus, aangepast. Groetjes

105   28  
Rattata

Matige wedstrijd. 3 punten in de zak en op naar maandag.

Het dieptepunt van de avond was misschien wel dat de halve Bside ging meezingen met Bacardi Lemon. Past totaal niet bij NAC.

113   10  
J.ae

Rattata

Ik vind al een paar weken het dieptepunt dat een stel deuzige pubers (teminste ik hoop dat t pubers zijn) kansloos na ieder momentje hun bier naar beneden flikkert. Sfeertje slaat zo snel om naar irritatie onderling. Opzouten met die gasten.

15   25  
Hoge Vucht

Ik hoorde zelfs :

Oohooooh oohoooh, in Breda (Tilburg, Utrecht, Groningen ga zo maar door) zingen we zoooo

Dat mag weg, verder was het prima gisteren op de tribune.

Ik vond Anthonia heel erg tegenvallen en Malone positief opvallen op het veld.

30   4  
Steef

Haye en Olij uitblinkers. Antonia laat enige progressie zien, nog niet super natuurlijk.
Kerstens viel me tegen, nergen bij betrokken en veel balverlies. Velanas, ik zie het niet.
Malone speelt de laatste weken gewoon prima.

10   16  
fvf6

Matige wedstrijd , Haye en Olij staken ver boven het gemiddelde uit Seuntjes had geen beste avond ,laten we hopen dat het eenmalig was .Verdediging staat goed tot redelijk Ligeon en Mashart deden het goed , ook Antonia en Kerstens . DE problemen liggen op het middenveld bij Velanes en Azzagari . Laten we hopen dat het tegen volendam een stuk beter gaat , als we daar 3 punten pakken, stijgen we aardig op de ranglijst , maar met een punt ben ik ook al zeer tevreden Hup NAC .

43   6  
Bart

Op het veld was het vooral zakelijk. Olij en Haye waren weer goud waard. Op de tribune ontzettend matig.. de laatste 10 minuten was het prima. Ik loop me ook verschrikkelijk te ergeren aan alle studenten balletjes op de B-side.. komen totaal niet voor het voetbal. Tuurlijk ik neem ook wel eens iemand mee van buitenaf gisteren ook nog maar, die zingen gewoon met ons mee en staan niet 90 minuten lang op hun telefoon te kijken en wanneer het ze uitkomt hun bier naar beneden te gooien. Nu wint NAC en gaat het goed en ik hoop niet dat dit gaat gebeuren maar, dit gaat een keer ruzie worden op de tribune.. prima als studenten op de B-side of Vak G willen zitten maar als je bier wilt gooien of alleen maar gezellig met vrienden voetbal wilt kijken ga dan alsjeblieft naar het café en kijk op tv..

Op naar maandag! HUP NAC

6   49  
Joepoe

Hoezo zegt iedereen dat haye weer fantastisch speelde, had deze wedstrijd het meeste balverlies van alle nac spelers. Ligeon wel een topaankoop geweest trouwens

62   11  
GroteSmurfZonderBaard

Waar ik me echt aan stoor! Onder elk topic een reactie hoe iemand zich moet gedragen volgens een hoop hier. Nee ben het ook niet eens met het bier gooien. Maar jongens gaan we ons nou echt elke keer druk maken als er een liedje wordt gezongen wat door de sociale politie op deze site eigenlijk niet thuis hoort bij ons NAC? Tjonge jonge, nee dan heb je een leven! Laat iedereen lekker op zijn manier een avondje NAC beleven en schrijf een ander niet de wet voor!!!

44   8  
Harry nac

Idd mag er weleens wat gedaan worden aan die kansloze figuren die hun bier of naar beneden gooien. Daarbij mogen al die kansloze die hun bier omhoog gooien bij elk doelpunt of bijna doelpunt ook weleens een poffer op de neus krijgen. Totaal kansloos om een ander nat te gooien met iets wat je gewoon normaal op kan drinken, lijkt me niet dat je thuis ook je bier door de woonkamer flikkert.

23   1  
Sjorsnac

Ik vond Malone degelijke pot spelen.
En bier bij iemand in z’n nek gooien is gewoon zwaar irritant, hopelijk gebeurt het een keer bij de verkeerde. Bij een zwaar bevochten zege op een Stillem 2 of winnen in de laatste secondes dan kan ik er begrip voor opbrengen over het algemeen slaat het nergens op.

13   13  
Zlep

Dat wij tegenwoordig al blij zijn met een 1-0 overwinning tegen jaz zegt genoeg. Man man man jaz! Verdediging staat nu beter, alleen komt Mashart spijtig genoeg zwaar tekort. Nu op naar dat pallingdorp Volendam, een wedstrijd waar ons NAC het altijd heel moeilijk heeft. Hopelijk eens een 3 punter daar bijschrijven en we kunnen weer naar boven kijken. Hup NAC!

13   33  
Traaise Rat

Ik keur het bier gooien naar beneden helemaal niet goed. maar hoe sommigen mensen onderaan de tribune zich gedragen als ze een ‘spettertje’ bier op zich krijgen slaat ook totaal nergens op. volwassen mannen die pubers proberen de les te lezen. bah bah.

proost op de drie punten. 🍻

14   3  
Scheppioni

Wij gaan drie punten pakken in volendam !!! 1-3 dan staan we er weer bij !💛🖤🍻

16   9  
Mikesneu

Ik vind dat mashart het toch best aardig deed
Zelfs een paar hakjes en een pirouette
Malone voor mij toch wel echt top
Van haye verwacht je gewoon dat hij dit niveau haalt maar hij doet het toch mooi weer
Vieiri kotzebue vond ik goed invallen jammer dat hij struikelde
Maar hij is wel snel
Verder vond ik de sfeer erg tegenvallen
Of die gasten van front hun kruid al verschoten hadden tegen excelsior
En idd dat bier gooien slaat nergens op
Ook olij weer heel belangrijk
Op naar maandag met hopelijk weer 3 punten
Hup NAC

46   4  
ZNDRT-FanaticZ

@Hoge Vucht "Cheerio, Cheerio" werd in de jaren 90 al in de Beatrixstraat gezongen...

@Rattata Ik word altijd een beetje moe van mensen die denken te moeten bepalen wat wel en wat niet bij NAC past. Als de meerderheid het doet past het blijkbaar bij het NAC / vak van nu. Dat dat niet helemaal in jouw straatje past is prima, maar NAC is van iedereen. Ik had altijd last van plaatsvervangende schaamte elke keer als de Bside naar beneden zakte en ging springen op Der alte Dessauer in de rust notabene maar hey, fuck it. Leven en laten leven.

Het is niet aan individuen om te bepalen wat wel en niet bij NAC past. Dan heb je wel een erg groot ego als je denkt van wel.

5   9  
Ivo

Ik vond Haye ook niet super geweldig gisteren. Dit was zeker niet zijn beste wedstrijd. Voor mij waren Olij, Malone en Bakker (sowieso winnende treffer) het meest constant. Het middenveld liep niet gisteren, de opbouw was te slordig en te traag.

41   9  
Ivo

En O ja, over "Bacardi Lemon"

Is het nou zo erg dat er één liedje gespeeld/gezongen wordt dat de jeugd leuk vindt? Ik word een beetje moe van die mensen die vinden dat iets "niet bij NAC past" terwijl een halve tribune meezingt. Wie of wat passen er dan niet? Gun iedereen nou eens z'n pleziertje. Volgens mij was het zelfs voor de wedstrijd, who cares.

19   6  
Jef

@ratata

Dus jij gaat bepalen wat wel of niet bij nac hoort? Ga toch weg gast

Het bier gooien daar in tegen keur ik af, maar roep ik al weken.
Als er vandaag een paar naar beneden geslagen worden sta ik er niet meer van te kijken.

39   4  
Den Hoge

Twee welen geleden nog uit het niets in de 89e minuut zonder enkele aanleiding een volle halve liter in mijn nek gekregen.

Deze week keek ik eens de B-Side in vanuit beneden na het laatste fluitsignaal. Wat ik zie zijn heel veel jolige gasten die het allemaal maar normaal vinden om zonder enkele aanleiding een ander met een nat bier pak naar huis te sturen.

Weet je wat je dan bent: een klootzak!

Het moet verdomme eens klaar zijn met dat gegooi, ik ben het echt spuug maar dan ook spuugzat!

9   12  
Rattata

@ZNDRT-FANATICZ
@IVO

Als je mij in de mond legt dat ik als enige bepaal wat wel en niet bij NAC past, dan snap je er zelf geen snars van. Ik ben één van de 19000, maar wel eentje die zijn bek opentrekt. Als dat je niet aan staat dan weet ik niet of je wel op het internet moet kijken.

Misschien had ik moeten zeggen: "Ik VIND dat dat niet bij NAC past", hopelijk begrijp je de boodschap dan beter. Ik hoop, dat de mensen blijven inzien wat het verschil is tussen de sfeer die bij NAC heerst en dat van pak 'm beet AZ. En ik hoop dat we die cultuur blijven koesteren met z'n allen, daar is muziek een onderdeel van.

11   15  
Ric

Mashart het aardig deed? Ik zal wel een andere wedstrijd lezing hebben.
Deze man speelt werkelijk alle ballen terug en haalt het tempo telkens compleet uit de aanval.
Bakker wilde hem zelfs niet meer inspelen op een gegeven moment.

13   26  
ome cor

De Bside is een kinderside geworden, mensje die ergens bij willen horen en thuis kunnen zeggen dat ze op de Bside staan.
Bier gooien en liedjes van bedenkelijk laag niveau zoals Bacardi Lemon is precies wat daar past.

In de Beatrixstraat zat de Bside ter hoogte van de middellijn en maakte het geen reet uit naar welk doel NAC speelde. De fanatiekste aanhang die het stadion lieten spoken en de rest van de vakken aanspoorde zat daar en nergens anders.
Dat is de grootste misser geweest van de verhuis naar dit stadion.

En daar waren de liedjes ook niet altijd van even hoogstaand niveau.
De showbizquiz ken niemand, maar John Pellis zal het nooit meer vergeten na de perciflage van de Bside.

We riepen daar om de vakantieman, die nog niet bij omroep Max weggestopt zat en daar werd "overal waar we komen" in originele versie gezongen.
Na "dan zingen we ietsje harder" werd hetzelfde lied nogmaals ingezet en harder. En na de derde keer bij "en als ze het niet verstaan" volgende de opmerking "dan zijn ze goed doof", gevolgd door gelach.
Nu wordt er al geklapt als een ander vak een keertje terug zingt.

Pffff....suf hoor. Maar gelukkig zuipen we bier, gooien we bier en gaan we niet voor het voetbal maar voor samen zijn met "de maten" naar NAC.
Geen idee wie zich hier nog "beste supporters van het land" durft te noemen. Nog ff en we zwaaien met vlaggetjes en worden een soort Heerenveen.

4   1  
Maarten

geen dikke onvoldoendes maar ook geen buitensporige hoge punten. Watford-Liverpool gekeken maar de supporters van Watford weet ook wat pijn lijden is. Mijn hemel.

12   3  
Heksenketel

Je moet voor de gein eens alle reacties achter elkaar lezen. Best lachwekkend. We kunnen niet zeiken over dat we geen punten hebben, dus zeiken we maar over onze medesupporters. Doe er wat aan in plaats van hier lekker veilig achter de laptop te klagen!

Oh ja, bier is om op te zuipen. Al kan ik me wel voorstellen dat je dat Amstel weg wilt gooien.

10   2  
FabianaandeC

LEIGHLEIGHLEIGH

20   0  
Nonkel Frans

Ja tiswa ome Cor al die jonkies op de tribune.

Spionkop jonkies werden oud op de Bside en nu is de oude Bside weer de Spionkop vol met jonkies. Tja tis allemaal wa.

Flikker ze buiten die jongelui, dan blijven de oudjes zoals jij en ik over en verstomd het geluid en "het was vroeger beter repertoire " vanzelf.

Of je trekt zelf je scheur open en doet de yells voor aan de volgende generatie of nog beter richt een Breda llocos -koor oid op die iedere week repeteert in de Beatrix of - goed hard - op P1

Tot die tijd: niet zo zeveren ouwe!

5   1  
Nonkel Frans

Maarten tis dat Watford ook geelzwart draagt maar verder staan ze iig wel in de UK Ere op plaats 15. Op zo n plek in de PL wil ik best lijden 😀
Ons clubke komt nog niet eens in de buurt om ooit tegen Mo Salah, Virgil en co te mogen spelen.
Wat een match - wat een goals!

8   3  
Maarten

Voor de biergooiers,

Als er ooit een tijd komt dat je geen biertje meer mag drinken op de tribunes dan kan jij, diegene die met bier gooit, jezelf aanrekenen en het verpesten voor anderen . Hou op en hou je puberale emoties onder controle. Drink dan niks, sukkels.

0   0  
Nicky

Maak een groepsappje aan, zet ouderwets wat spotters boven in de hoeken, en biergooiers 1x heel vriendelijk doch dringend verzoeken niet te gooien....

Hier op de site is het al 100x gevraagd.... Dat heeft niet zoveel zin..

Misschien een mailadresje aanmaken waar iedereen die er wat tegen wilt doen zijn 06- door kan geven.

Geneuzel met dat bier....

5   3  
ZNDRT-FanaticZ

@ Rattata waar precies lees je dat ik jou in de mond leg dat jij de enige bent die de sfeer bepaalt? Dat maak je er zelf van. Maar goed, als je denkt de wijsheid in pacht te hebben dan betrek je alles natuurlijk direct op jezelf. Misschien is een paar weekjes zelf wat minder op internet kijken wel een beter idee, dan hoef je je ook niet zoveel aangevallen te voelen...

Aan de Beatrixstraat waren er vast ook wat zure gasten die het belachelijk vonden toen er over flippo's en Punica werd gezongen. Wij vonden het hilarisch en iedereen die er bij was denkt daar aan terug als men aan de "goeie ouwe tijd" denkt van de jaren 90.

Gewoon toegeven dat we niet zo uniek zijn als we denken, dat we niet zo geweldig zijn als we vinden en we niet zo luidruchtig zijn als we zouden willen. Vanuit daar weer vernieuwen. Niet zo bekrompen vast houden aan wat ooit was of jij wel of niet bij NAC vind passen.

NAC is van iedereen en NAC ontwikkelt zich net als alles en iedereen...

Laad alle berichten na dit bericht in