Wij gaan niet opzij

Kaartverkoop BSR Pubquiz '22

Benn076

Eindelijk gaat het gebeuren. De vijfde editie van de BSR Pubquiz in ons vertrouwde Dok 19. Een traditie die in 2017 werd geboren en inmiddels uitgegroeid is tot een begrip onder NAC-supporters. De kaartverkoop voor de BSR Pubquiz '22 begint op vrijdag 22 oktober om 13:00 uur.

Afgelopen jaar hebben we door bekende omstandigheden een online variant gehouden waarbij de volledige opbrengst ten goede kwam van de Bredase horeca. Dit jaar gaan we ook zelf weer gewoon naar Dok 19!

Traditiegetrouw is de BSR Pubquiz op de laatste zondag van de winterstop. Deze valt echter dit seizoen op 2 januari en dat leek ons een tikkeltje te enthousiast. Daarom hebben we een weekje geschoven naar 9 januari. De oplettende supporter merkt natuurlijk op dat dit de dag na NAC-FC Eindhoven is, dus het belooft een mooi NAC-weekend te worden.

We hebben plaats voor 20 teams van vier personen in Dok 19 en de winnaar van 2020 'Nooit meer op vrijdag' is ook weer van de partij.

Informatie op een rijtje:

  • Kaartverkoop start vrijdag om 13:00 uur
  • Pubquiz is op zondag 9 januari vanaf 13:00 uur
  • De BSR Pubquiz '22 is in Dok 19 Breda
  • Teams bestaan uit maximaal 4 personen

Voor wie geen idee heeft waar al het bovenstaande over gaat, hierbij een korte terugblik naar een willekeurige eerdere editie van de BSR Pubquiz:

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Man of the Match: NAC-Jong AZ (1-0) 33 reacties
0 Reacties
Geen berichten gevonden
Laad alle berichten na dit bericht in