Wij gaan niet opzij

MAN OF THE MATCH: NAC - Jong AZ (6-1)

Thiestemberg

NAC vloog thuis tegen Jong AZ vliegend uit de startblokken. Na een 6-1 overwinning met meerdere uitblinkers zal het misschien nog lastig worden om tot één Man of the match te komen.

B-Side Stats: NAC - Jong AZ (990 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
C. Rösler
-
R. Riera
-
M. Rutten
-
T. Haye
-
D. Malone
-
M. El Allouchi
-
H. Dogan
-
F. Stokkers
-
J. Mashart
-
L. Fiorini
-
D. Buffonge
-
N. Venema
-
J. Bohui
-
J. Bohui
6,2
F. Stokkers
6,7
H. Dogan
7,5
M. El Allouchi
7,5
D. Malone
7,1
T. Haye
7,8
M. Rutten
7,0
R. Riera
7,4
C. Rösler
7,0
R. Schouten
6,8
N. Olij
7,4
N. Venema
7,3
D. Buffonge
6,2
L. Fiorini
6,4
J. Mashart
5,8
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Sterk eerste weekend NAC-jeugd 15 reacties
34 Reacties
157   5  
Ric

Ik lees af en toe wat negatieve reacties op Rossler. Gisteren eens goed op hem gelet, ik weet het de tegenstander was niet super, maar ik denk echt dat hij een meer dan prima vervanger is.
Hij is super snel. Moest echt een paar keer in volle sprint terug, na een counter uit een corner, waarin hij erg snel was. Is kopsterk en rustig aan de bal. Ik denk echt dat deze jongen in de toekomst nog een mooie transfer gaat maken.

15   41  
Breda

Hoe ist. Gewoon ene aanvinken en dan tellen. Of 3 ofzo.

8   14  
Hont

Stemmen lukt niet, daarbij staan Stokkers en Bohui 2x in de lijst bij mij. Stem overigens via internet op m'n telefoon.

26   5  
Thiestemberg (BSR)

@Hont (en andere sitebezoekers)

Door wat technische problemen werkte de motm verkiezing niet. Alles is nu opgelost, dus we kunnen stemmen!

17   7  
NAC4Ever

Jammer dat we niet op Steijn/technische staf kunnen stemmen.

18   13  
JimGoose

vanochtend de wedstrijd integraal bekeken: bij zo'n overwinning passen geen onvoldoendes, maar de tegenstand was gisteren wel heel erg matig en er waren bij NAC nogal wat slordigheden die je tegen sterkere tegenstanders niet kunt maken.
Eerste helft stond Bohui er verloren bij. Maakte steeds ruimte voor Schouten die bij zijn rushes niet echt op zoek naar de combinatie lijkt.
En na het synchroon juichen bij de goal van Riera, gingen Riera en Rösler bij de tegengoal ook synchroon de verkeerde kant op. :)

63   6  
Henkie

Ik vond vooral Venema veelbelovend. Wat een felheid, snelheid en wil om een goal te maken.

16   2  
Denaaier

Je kunt het NAC SPEELSCHEMA 2020-2021 uploaden in je telefoonagenda.
https://maak-agenda.nl/team/NAC_Breda

5   0  
Hont

@ THIESTEMBERG

Ja, nu wel gelukt. Bedankt!

157   5  
Ric

Ik lees af en toe wat negatieve reacties op Rossler. Gisteren eens goed op hem gelet, ik weet het de tegenstander was niet super, maar ik denk echt dat hij een meer dan prima vervanger is.
Hij is super snel. Moest echt een paar keer in volle sprint terug, na een counter uit een corner, waarin hij erg snel was. Is kopsterk en rustig aan de bal. Ik denk echt dat deze jongen in de toekomst nog een mooie transfer gaat maken.

16   18  
Ivo

@RIC

Rosler deed het prima gisteren, maar Monsalve vind ik beter, is ook meer ervaren en het is vreemd dat hij niet eens in mocht vallen. NAC had nog een wissel over.

Proberen ze hem er uit te werken?

32   1  
SjorsNAC

Fan van riera, harde werker. Haye viel weer op in positieve zin. En inderdaad Venema straalt heel veel energie uit, daar gaan we nog wel plezier aan beleven. Bohui had wat pech en is er nog kans dat hij op de bank beland.

15   2  
MdH

Achterin was best wel in orde. Moeilijk om geconcentreerd te blijven, maar ik hoop dat Nick ze goed op hun donder geeft voor de fouten. Over Olij gesproken, goh wat ben ik blij met hem!

Haye was inderdaad onze beste speler gisteren. Malone heeft nog rek. Ik dacht overigens dat die Fiorini (na de eerste tien minuten) ook wel wat liet zien. Lekker fel manneke en ook wel technisch.

Bohui vond ik tegenvallen. Zet de Rooij op zijn plek en dan heb je best wel een degelijk team volgens mij!

Hup NAC!

7   4  
Hont

In praktijk vond ik de opstelling gisteren anders uitpakken dan hier op papier, meer op zijn Koemans. Met als controleurs Malone en Haye, rechts op de vleugel Bohui, links El Al. Stokkers in de spits en daarachter, zwervend, Dogan.
Pakte overigens niet slecht uit vond ik.

20   5  
Gman

Rösler speelde echt een prima wedstrijd. Veel minder onzeker dan vorig seizoen. Duidelijk gegroeid en oogt scherp en pijlsnel. Verslapping van riera en rosler bij tegendoelpunt moet er echt uit in ieder geval.

Bohui... knap dat hij scoorde met zo'n matige pot.. Je mist bij hem een bepaalde energie/flair. Eis die bal op en zoek eens de 1 op 1 op. Geen voorzet van gezien helaas. Mocht de Rooij komen dan zal die direct naar 2e plan gaan ben ik bang.

Moren Rutten een 7.1... Ik snap dat hij van origine geen linksback is... maar volgens mij is hij de meeste ballen kwijtgeraakt en zijn de meeste passes van hem niet naar een gele gekomen. Ik denk wel dat hij de beste directe tegenstander had van Jong AZ. Die heeft hij dan weer wel naar behoren tegengehouden.


Haye de regisseur, gooide na 15 minuten wat meer tempo in de wedstrijd wat NAC erg nodig had.

Linksbackpositie blijft wel echt een zorgenkindje, Mashart voldoet gewoon niet en zelfs bij een invalbeurt oogt het bij hem onrustig en onzeker en dat zelfs tegen jong AZ.

Venema heeft in die korte tijd NOAD laten zien, hopelijk zet hij dat door. Zou zomaar een publiekslieveling kunnen worden!

33   1  
Flieger prins van UT kielegat

Motm voor mij dogan
Wat een verademing die corners en vrije trappen elke leverde gevaar op
Pikt zijn doelpunt mee trekt het gat voor mounir
Ook Malone vond ik goed spelen brengt rust en dan pasje op stokkers was super
Maar we moeten niet naast onze schoenen gaan lopen

18   2  
D’n Dijk

Gisteren hebben we kunnen zien wat een echte spits is !
Reken dat Venema straks heel vaak op de goede plaats staat !

Hij gaat een lastpak worden voor zijn tegenstanders!

Volgens mij kan Stokkers er prima bij staan , want hij zal meer ruimte krijgen met Venema bij zich !

Met wat minder gemakzucht en slordigheden had de uitslag veel groter kunnen zijn , wat wel fijn voor het doelsaldo zou zijn.

Maar 6-1 is een uitstekend begin!

Wat ik opvallend vond was de rust en volwassenheid na afloop van de wedstrijd!

Het besef leek er dat dit stap 1 van de 38 was.
Dus dat de weg nog lang is .

16   0  
The Cosmic Gate

Net stukje Dord - Kowet zitten kijken, maar daar zit echt geen beleving in zeg ...phoe wat ben ik dan blij om in m'n achterhoofd de wedstrijd van gisteren te hebben en te weten hoe het bij ons NAC is ..

20   5  
Breda-mike

is die torino hunte nu definitief afgetest? Want daar hoor je niets meer over.

4   37  
Henk

De Rooij komt niet, die gaat naar een eredivisie club, keus genoeg voor hem en meer€ per jaar

7   5  
J nac

Wanneer wordt de transver van v hecke bekend gemaakt.
Heeft die jongen zoveel eisen of in nac het nog niet helemaal eens met.?????
Zeg het maar mede nac supporters.

6   0  
Jnac

@ivo ik denk volgende week wel dan is rosler op interland gebeure

12   11  
NuFfNie

Eigenlijk was het een hele matige pot van NAC. Ga je spelers persooijk beoordelen dan zie je dat de meeste op de goede weg zijn. Het heeft gewoon tijd nodig om er een geoliede machine van te maken.
Er werd gisteren, als ze vooruit voetbalde, veel te snel balveies geleden. Passes kwamen te vaak niet aan, en anders was de handelingssnelheid in het vervolg niet hoog genoeg.
Zeker in 2e helft vond ik dat er te snel op Olij werd teruggespeeld.

Ik vond Schouten erg tegenvallen en was positief verrast door Dogan. Als die het echte plezier in het spelletje terug krijgt is hij niet te stoppen.

En wat hier gezegd wordt over Venema, dat die NOAD laat zien, is te gek voor woorden. Jonge gast, handtekening is misschien net droog, en hij mag 15 a 20 minuten meedoen. Dan is het niet moeilijk om NOAD te tonen. Wat ik wel mooi vond aan Venema is zijn felheid bij zijn doelpunt. Lange tijd niet meer gezien dat een spits van NAC er zo bovenop zat. Nu maar hopen dat het geen incident is.

6-1 en er zit nog veel rek in.

14   2  
De Horzel

Leuke dingen gezien en een heel goed begin! Dit zegt echter helemaal niks. Niet omdat de tegenstander zo slecht was maar kijk naar de vorige 2 seizoens openers en je weet genoeg. Vorig jaar werd Helmond van de mat getikt en gingen we europa in. Het jaar er voor een lekkere overwinning tegen de graafschap met een prachtige aanval, rosheuvel met de pass en te vrede met de kopgoal. Ook toen zouden we europa in gaan volgens de tribunes. Een koningskoppel voorin was geboren enz.. we weten allemaal hoe deze seizoenen zijn geeindigd. Alles in mij zegt dat we er nu beter en stabieler voor staan. Maar het zou ook maar weer gewoon een kut seizoen kunnen worden. En dat is wat NAC zo mooi maakt :-)

35   31  
Ernie

Fijn dat van Hecke verkocht is. Gaan we niks aan missen. Bovendien is wat er nu staat gelijkwaardig of beter!!!

24   1  
Buurman

Inderdaad is de voetbalwereld een knotsgekke wereld. Voor de Rooy wordt vier ton gevraagd, een zeer redelijk bedrag voor zo'n talent. En van Hecke is door Monaco afgeprijsd op twee miljoen. Niks ten nadele van van Hecke, maar als NAC dit bedrag gaat vangen, en dat zal wel, dan zijn we echt spekkoper. Rosler was vorig seizoen nog te onzeker , maar is voetballend niet minder.
Venema gaat het zeker maken, en Dogan waarschijnlijk ook. Natuurlijk is het allemaal nog afwachten. Maar sinds de komst van Steyn is het allemaal veel meer afgestemd op resultaat. Ik weet niet precies hoe ik het moet noemen , volwassener is misschien het goede woord. Ik heb er vertrouwen in gekregen in ieder geval.

3   40  
076

Rutten en Malone vond ik beiden nou niet echt het niveau omhoog brengen. Hoop dat dat beter wordt.

11   12  
Ibio

Uitslag was geflatteerd, zegt mij nog niet zoveel.

7   9  
NAC4Ever

@ERNIE 19:41
Grappenmaker, van Hecke was één van onze beste spelers.
Ben wel blij zodra hij definitief verkocht is. We kunnen het geld goed gebruiken en zijn vertrek is met deze selectie op te vangen.

3   5  
NuFfNie

Er zijn supporters die graag hun mening op een ander geven zonder te bedenken wat de ander er mee bedoeld.
Neem nou Ernie die zegt dat we niets gaan missen aan Van Hecke. Ik denk dat hij bedoeld, dat zijn plaats goed ingevuld kan worden door Rösler, zoals hij gisteren voetbalde. De verdediging staat, ondanks het ontbreken van Van Hecke. Daarnaast ziet Ernie dat het elftal nu gelijk of beter is als vorig jaar. Maar dat moet dan nog groeien.

Het verlies van je topspeler hoeft geen groot gemis te zijn. Als je de juiste investeringen doet, je elftal naar mogelijkheden laat voetballen, dan ben je al goed op weg. Er staan altijd weer andere spelers op om een topper te zijn.
Of is het vertrek van Frenkie de Jong, Ronaldo of Arjan Robben nooit opgevangen?

5   0  
Breda-Loyal

Voor mij was ook Haye motm maar mag Dogan ook gecomplimenteerd worden met zijn spel.

12   2  
M.H te R.

Vorig seizoen wonnen we thuis met 3-1 van Jong AZ. Dus nu , zelfde punten maar 3 goals meer. Goed dus. Volgende week moeten we uit van Helmond winnen. Vorig seizoen 0-0 daar. Dan loop je voor op schema. Wie denkt er ook zo?

7   1  
D'N Klaagmuur

Venema gewoon je vaste spits maken dit jaar. Enkel en alleen op de buitenkant zetten als je een nóg betere spits zou kunnen krijgen, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren.

4   1  
Ivo

De jong Teams krijgen behoorlijk wat kritiek op dit moment, en terecht. Ze hebben alle 4 gewoon hun O19 opgesteld ipv een O23. De clubs zitten nog in de voorbereiding.

Roda speelde tegen een Jong Ajax met 17-jarigen. Wij mogen straks weer tegen de afvallers van het eerste spelen. Het slaat allemaal nergens op. Deze teams doen maar wat hun het beste uitkomt en verkloten zo de competitie.

De 6-1 was in meerdere opzichten geflatteerd, we moeten vooral niet te vroeg juichen.

2   0  
Scheppioni

Na een wat weifelend begin, was het collectief ruim voldoende ..... meteen nu een mooie serie zetten ...... Hup NAC !!

Laad alle berichten na dit bericht in