Wij gaan niet opzij

BSR TV: Huseyin Dogan na NAC - Jong AZ (6-1)

Das Phantom

Huseyin Dogan zit goed in zijn fel. Dat was ook te zien op het veld. De speler legde veel energie in de wedstrijd en beloonde zijn optreden met een treffer. Na afloop sprak hij over zijn rol in dit team en vertelde hij hoe het met hem gaat.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
MAN OF THE MATCH: NAC - Jong AZ (6-1) 34 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Maurice Steijn na NAC Jong AZ (6-1) 30 reacties
37 Reacties
125   1  
Mike

Dogan speelde goed vandaag. Hoop zo dat hij zich gaat bewijzen dit jaar en z'n plek vind want voetballen kan ie . Vamos Huseyin!

125   1  
Mike

Dogan speelde goed vandaag. Hoop zo dat hij zich gaat bewijzen dit jaar en z'n plek vind want voetballen kan ie . Vamos Huseyin!

60   4  
Moppernac

Dit word het seizoen van Dogan!!!!!!!!!
Ik schat hem dit seizoen op 27 doelpunten.
Niet tussentijds laten vertrekken dus.

43   9  
Jf

Wat mij betreft de beste van het veld met Mounir. Speelden samen ook erg sterk. Mooi om te zien dat hij vertrouwen krijgt en dit op deze manier uitbetaald.

41   0  
JN

Niet gedacht dat ik dit nog zou zeggen dit seizoen, maar: het wordt nog dringen voor een plekje voorin. Hij Haalde z’n niveau en speelde een goede wedstrijd. Stokkers ook niet verkeerd overigens, Venema leek ook gelijk wat extra’s te brengen en dan krijgen we waarschijnlijk ook nog De Rooij erbij.

28   3  
Bladran Yanco

Speelde afgelopen seizoen tegen Helmond thuis ook goed. Maar raakte daarna weer snel geblesseerd waardoor het er niet uit kwam en bij de supporters, net als op Muhren en Seuntjens, de kop van Jut werd.
Hopelijk komt het er dit seizoen wel uit.

36   0  
Ric

Alleen al belangrijk met zijn perfecte corners en vrije trappen.
Altijd geroepen dat we hem gewoon vertrouwen moeten geven.

22   7  
ome cor

Een Dogan die niet lekker in z'n vel zit is waardeloos.
Een Dogan die wel lekker in z'n vel zit is van enorme waarde en kan alleen nog maar beter worden.

Interview-technisch is het geen geweldenaar. Herhaalt veel van wat hij net ervoor heeft gezegd. Maar als hij zijn goede acties en doelpunten op het veld ook blijft herhalen, dan hoor je mij niet klagen.

21   3  
PatjeR

Helemaal eens Dogan is zeker eenbprima speler voor NAC. Verdient onze steun. Je ziet hoe wij als soms te snel kritische supporters spelers ook helemaal uit vorm lijken te kunnen brengen.

Ik zeg een seizoen lang achter Stein en de club en Campione!

Ps: sfeer viel me niet tegen in het stadion gisteren. Had het erger verwacht. Nog aardig wat zangvolume :) Daar mogen we wel f%cking proud op zijn, nog nergens gezien/gehoord.

11   4  
Pietjebel

Dogan noet laten gaan
Hij was een van de beste gisteren plus heeft al laten zien in het verleden flink wat goals kan maken

Met de komst van de rooij en immers word het dringen voorin waar ik persoonlijk jammer genoeg Sydney de minste van vind

De rooij stokkers/venema dogan bij een 433
Al ben ikzelf meer dan van 442 omdat nac geen echte buiten spelers heeft ook met de rooij niet echt die speelde vande week overal en nergens voorin
27   5  
Buurman

Ik geloof in Dogan en heb dat altijd gedaan. Kan gewoon goed voetballen. Laat die gast rustig zijn werk doen. Het resultaat was gisteren zeer goed met matig voetbal. Tegen AZ 40 procent balbezit is te weinig. Bal moet dus langer in de ploeg blijven. Al maakt het van de andere kant geen moer uit als je er 6 maakt. Dat voetbal gaat ook beter worden verwacht ik. Immers erbij is puur win-win. Die gast heeft zijn salaris bij ADO vooruitbetaald gekregen dus de hoofdprijs gaat het niet kosten. Zijn kwaliteiten zijn alom bekend. Waar mensen het vandaan halen dat hij het niet kan belopen vraag ik me af. Ik heb dat niet gezien in ieder geval. Maar ik laat me graag overtuigen door getallen en statistieken. Chris W.M. heb jij gegevens ?

Dat de trainer van ADO iets anders wil na afgelopen kloten seizoen is zijn goed recht. Of dat goed uitpakt is nog afwachten eej. Ik hoop voor ADO van wel.

Daarnaast gaat Immers nu op een wat lager niveau acteren. Immers wordt m.i. belangrijk.

De Rooy. 19 jaar. In 24 wedstrijden zes goals en zeven assists in een matige ploeg. Zet deze jongen tussen ervaren spelers en hij is de goudvink.

Kortom met Immers en de Rooy erbij gaan we m.i. een heel eind komen. Ook omdat we nu een normale trainer hebben die gaat voor het resultaat. Misschien heb ik ongelijk, maar ik denk dat iedereen met een NAC hart hoopt dat ik gelijk krijg.

7   20  
The Cosmic Gate

Goed in zijn fel 😁?

Vond de corners van hem prima , voor de rest niet echt opgevallen. Dan dus ook niet negatief

5   0  
Ivo

Speelde een goede wedstrijd, maar alles viel op z'n plek gisteren, 3-0 na 30 minuten dan is het lekker voetballen.

Ook in de voorbereiding vond ik Hoes en Mounir de verrassing. Goed bezig! Kaj de Rooij op de plek van Bohui en nog wat ingespeeld raken, en je bent een heel eind.

Immers heb ik twijfels over. Kan ook tegenvallen en komt dan denk ik op de plek van Mounir. Misschien wel beter tegen clubs als Cambuur en De Graafschap.

3   1  
Gjoewie

Fel in zijn vel?

6   40  
Badeend

Wauw. De man scoort en NAC wint (geflatteerd!!) met 6-1 en ineens is Dogan de redder?

Als gisteravond een voorbode was van het soort spel dat Steijn wil spelen (afwachtend, balbezit voor de tegenstander (Jong AZ thuis) en proberen met counters af te straffen, is Dogan daar zeker niet de man voor. Hij blijft sjokken en traag - ik ben geen fan. Denk ook serieus dat hij opgesteld werd om belangstelling van andere clubs (Turkije?) aan te wakkeren.

3   2  
O76

Fel??

25   2  
Ibio

Als Kaj de Rooij komt dan kan Dogan mooi naar rechtsbuiten. Bohui overtuigt nog niet, wel fijn voor hem dat hij heeft gescoord.

14   4  
Helter

@Ome Cor

“Interview-technisch is het geen geweldenaar. Herhaalt veel van wat hij net ervoor heeft gezegd.”

Wat een gelul zeg, dat doe bij iedere voetballer en jij trouwens ook.
Igt trouwens in dit interview ook aan de interviewer die steeds dezelfde vraag stelt maar anders verpakt

10   10  
10Diego

Goeie trap. Verder viel het allemaal wel mee. Ben niet overtuigd. Is er geen eentje die het verschil maakt als het moeilijk wordt of zijn ploeg er dan doorheen trekt. Balt lekker vanaf veilige voorsprong tegen de jonkies van AZ.

Win je de oorlog niet mee.

12   2  
Nachoreca1

Was fijn weer in het stadion te zijn. Iedereen probeerde het beste van te maken, maar wat een treurige emtourage aangericht door het welbekende virus...
Binnen in het sponsorhome was om te janken wat dat betreft. Qua voetbal, daar draait het toch om tenslotte , was het een logische overwinning. Pas na wat inbreng van ervaring en 10 wedstrijden verder weten we waaraan en waaraf.
Come on nac!

11   0  
Europa league

Voorhoede met op links de Rooij spits immers en Venema op rechts en dan El a of dogan erachter is Goud !! Dan ga je echt wel meedoen voor promotie Malone en Haye erachter , Schouten Roseler/Monsalve Riera en Rutten

3   3  
Zwampie

Badeend
Wel met je eens, maar als NAC supporter zou je dit toch moeten wezen.
Net zoals de duimpjes die je naar beneden krijgt.
Als NAC wint is elke speler goed en is alles hosanna.

Had NAC gisteren met hetzelfde spel verloren, dan was alles kut en was Dogan of wie dan ook het slachtoffer geweest. Het enige verschil is dat we de kansen benut hebben en jaz niet.
Steijn geeft ook aan niet voor niets aan dat hij niet tevreden was over de 1e helft. Speel je zo tegen cambuur of Volendam dan valt er de 2e helft weinig meer te verbeteren.

Voorop gesteld ben ik ook tevreden met de winst en dat er zoveel gescoord is, maar 1 dag later moeten we ook realistisch zijn en focussen op de verbeter punten, zo kan je als team groeien,beter en sterker worden.
Daarom is het ook top dat de trainer dit uitspreekt en dit gewoon doet.
Het lijkt erop dat we nu uiteindelijk ook een trainer hebben die realistisch is,niet meteen na 1 winst partij in alle euforie mee gaat en weer tot de order van de dag gaat.

Nu (na)genieten van de eerste 3 punten en van het weekend

12   3  
Buurman

Volgens mij wist Immers al dat hij naar NAC kon toen hij met ADO overeenstemming bereikte om zijn contract af te kopen. Steyn en Immers zitten bij de belangrijke contacten op elkaars mobieltje. 1 + 1 =

De Rooy maak je natuurlijk geen enkele kans als PSV echt wil. Van de andere kant is het erg dom als PSV en NAC tegen elkaar de prijs op gaan drijven. Dat doen ze ook niet. Kan me voorstellen dat de Rooy nu graag naar NAC gaat vanwege altijd spelen. En wat later in zijn loopbaan PSV. Volgens mij moet er iets te regelen zijn.

8   13  
Henri

Grappig te lezen dat sommige bijna idolaat schijnen te zijn geworden van Dogan. Alle ttrainers waar onder hij heeft gewerkt in zijn NAC periode vonden hem niet structureel een basisplaats waardig. Ook Maurice gebruikt hem nu bij gebrek aan beter en om wellicht zijn verkoopwaarde wat op te pimpen,. Het is gewoon een zeer beperkte voetballer, met een erg goede traptechniek. Of zijn er hier adepts die denken dat als er twee of drie nieuwe spelers bij komen hij ook nog in de basis staat. In Turkije misschien wel, maar niet bij NAC

5   3  
Tegel

Kaj de Rooij van Eindhoven halen , en bij Volendam die Micky van de Ven. Dan heb je denk ik 2 goede investeringen binnen.

13   2  
Nr. 20

Wat kunnen de kenners toch weer zeuren zeg. Man als je zo speelt tegen Cambuur etc etc. Als als als. Elke wedstrijd staat op zich. De zogenoemde kenners hier zijn de grootste onruststokers en beginnen al te janken bij een verkeerde bal. Ben zo benieuwd wat de kenners zelf hebben gepresteerd!

6   0  
nac bredaa

@tegel denk niet dat VD Ven haalbaar is zou wel goede vervanger voor Van Hecke zijn maar die gaat niet van volendam naar nac

3   2  
076*R

@Henri

Hoeveel azijn drink jij op een dag? Man man man

5   8  
Henri

@076*R
Het klopt dat ik geen kuddedier ben dat met de meute mee loopt. Maar wel een realist.
Maar het is altijd prettiger als je mijn post op basis van argumenten bekritiseert en niet met flauwe opmerkingen over azijn of wat ik ook soms bij Fred1 als reactie lees. van forumleden. Het gaat tenslotte om authenticiteit.

11   14  
Tram

Goed gespeeld en niet laten vertrekken.

Off topic: gevraagd was in de gracht mondkapjes te dragen. 80% hield zich daar niet aan. Stonden zelfs bovenop elkaar in de gracht bier te drinken. Leek nergens op. Zingen moet je niet proberen te verbieden maar dit zou voor ons een kleine moeie moeten zijn. Als dit geevalueerd wordt kan het wel eens snel afgelopen zijn. Of gewoon echt verplichten.

5   1  
Becherovka

@Henri

Ik denk dat Dogan als die vertrouwen van Steijn krijgt echt wel kan verbazen.

Bij de andere trainers is die niet goed gebruikt én heeft hij in zijn persoonlijke sfeer een moeilijke tijd gehad. Als het niet lekker in het hoofd gaat, dan is in het veld nog moeilijker.

Zo afschrijven als jij nu doet, vind ik te kort door de bocht.

2   3  
Kisku

Ja badeend hij scoort en hij is ineens super mag niet weg,strik erom en verkopen net als stokkers

1   0  
MdH

Speelde een degelijke pot. Heeft ook een goede vrije trap in de benen. Ik hoop dat hij zich dit seizoen kan laten zien, en van waarde is voor NAC.

Ik denk verder dat het goed gaat komen met onze middenveld. Malone mist ritme, maar je kan al zien dat hij er meestal goed tussen zit. Haye is heel goed.

Nou nog Kai erbij halen, en Immers als gelegenheids spits/aanspeel punt.

Het enige dat it toch wel een beetje jammer vind is dat de perspectief voor V.Hoojdonk dan wel minimaal is.

Hup NAC!

3   2  
Beer van Baol

We missen een echte spits. Als men 6 maal scoort trapt er een goede spits 2 of 3 in. Nu 6 goals met 6 verschillende spelers met een zeer zwakke AZ keeper.

1   2  
Henri

Beste Becherovska, ik schrijf niemand zo maar af, maar kijk wel naar iemands carriere.
Als je mijn posts wel eens meer leest zie je dat ik al diverse malen heb geschreven dat Dogan in mijn ogen een ééndagsvlieg is. Omdat hij in zijn carriere bij Sparta en Top Oss van 2012 tot 2019 dus in 7 seizoenen één opvallend seizoen heeft gehad. In deze 7 seizoenen speelde hij in totaal 125 wedstrijden, dus gemiddeld 18 per seizoen zeg maar slechts 50% van de wedstrijden per seizoen. Dan ben je geen dragende speler denk ik. In dat ene
seizoen stond hij op een andere positie in een elftal waar hij een klik had met Bryan Smeets, zijn ideale aangever. Een team dat puur op de counter speelde. NAC speelt niet op de counter en er wordt daar niet in dienst van Dogan gespeeld. Hij zal zelf de nodige arbeid moeten verrichten, hetgeen niet zijn sterkste punt is. Het gebrek aan loop- en handelingssnelheid zorgt er verder voor dat hij door Maurice Steijn snel zal worden door geselecteerd. En ik denk dat Hoesein er ook niet rouwig om zal zijn. In Turkije valt meer te verdienen dan bij NAC en kan hij zijn eigen spelletje wel spelen. Hopelijk houdt NAC er nog iets aan over.

2   0  
Flieger prins van UT kielegat

Ik weet nog vorig seizoen dat we bij elke corner klaagden of te kort of te lang of te hoog of te laag
Wij zeiden al daar komt weer zo'n kutcorner
Maar gisteren en ook al in de voorbereiding elke corner zorgde voor gevaar en ook zijn vrije trappen wat een verademing
Ook bij de 2-0 van Mounir sprint hij van links naar rechts om een gat te trekken

1   0  
Badeend

Flieger - over die corners heb je gelijk, dat is al zo sinds ik naar NAC ga en verbaas ik me ook al zo lang over. Alle tijd om een stilliggende bal te laten trappen door een speler naar keuze en dan kwam er bij NAC ALTIJD óf een stuiterende kutbal die voor de eerste paal al over de achterlijn ging óf een veel te diepe boogbal die een uur onderweg was en waar niemand nog kracht achter kon zetten. De corners van Dogan gisteren waren wat dat betreft een verademing, al vond ik ze zeker niet allemaal goed - er zaten er een paar bij die een fatsoenlijke keeper altijd had moeten hebben. Maar gisteren zorgden ze wel voor gevaar - en doelpunten.

Alleen is het fatsoenlijk kunnen trappen van corners en vrije trappen niet voldoende om van doorslaggevend belang bij een BVO te zijn, ook niet in de Eerste Divisie. Ik vond Dogan verder echt te traag en te weinig toevoegen, maar goed, hopelijk verrast hij vriend en vijand.

1   0  
Scheppioni

Ik was zeker niet enthousiast vorig seizoen, maar hoop dat Dogan onder Steijn er toch uit gaat komen, hij heeft in ieder geval wel een prima trap ! Net wat hij zelf zegt, dit is een begin ......

Laad alle berichten na dit bericht in