Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - Roda JC (2-2)

F8Hipster

In een koud en guur Rat Verlegh mocht NAC aantreden tegen Roda JC. Er was getraind op een nieuw spelsysteem en onze nieuwe aanwinst mocht zijn debuut maken. Het eindresultaat was een gelijkspel in extremis.

B-Side Stats: NAC - Roda JC Kerkrade (426 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Adilehou
-
J. Mashart
-
D. Malone
-
O. Velanas
-
S. Agougil
-
W. Cagro
-
R. Seuntjens
-
Jeredy Hilterman
-
N. Bannis
-
K. De Rooij
-
A. Kosiah
-
M. Maria
-
B. van Schuppen
-
E. de Graaf
-
K. De Rooij
5,8
N. Bannis
6,0
Jeredy Hilterman
7,3
R. Seuntjens
6,2
W. Cagro
5,8
S. Agougil
6,3
O. Velanas
7,0
D. Malone
6,6
J. Mashart
4,2
M. Adilehou
6,3
N. Olij
6,8
E. de Graaf
5,8
B. van Schuppen
5,4
M. Maria
5,2
A. Kosiah
5,0
Bron:
B-Side Rats
44 Reacties
159   28  
Buddha

Heb Olij een 1 gegeven. Nergens voor nodig om voor de camera te zeggen dat NAC niet je plafond is, dat verhaal kennen we nu wel. Voorlopig is er nog geen club voor hem gekomen dus ik verwacht andere teksten van een aanvoerder.

53   62  
Beest

We kunnen het blijven herhalen, maar dat Mashart een nac shirt draagt is een schande .

Er zijn 2 hele zwakke in de selectie van gisteren en dat zijn Mashart en De rooij. En dat is wekelijks zo.

Gelukkig Loopt Mashart uit zijn contract dit jaar en zien we die slaper niet meer terug. Ongelofelijk dat we al 4 jaar naar hem zitten te kijken.

74   14  
Bart

Adilehou word onderschat.

72   6  
Nac

Zonder Adilehou hadden we gister nog 2 goals extra tegen gehad. Hij is zo goed om een counter van de tegenstander er uit te halen. Voetballend deed hij het gisteren ook prima. Hij maakt een fout na een redding van Olij maar dat kan een keer.

59   14  
Tipex

@Beest

Het mag best wel genuanceerder vent. Dit soort teksten worden ook door spelers gelezen. Kan me niet voorstellen dat het een positieve impuls geeft aan spelers.

22   18  
SjorsNac

Malon, olij, hilterman goed
Mashart, de rooij en seuntjes > onder de maat. Ik vind het wel zorgwekkend dat Seuntjes zn vorm niet heeft. Hij begon echt zo goed maar is al weken zeer matig, hij sjokt wat rond, komt wat moedeloos over.

38   14  
Bertus

Snap onze “ supporters “ niet, 3 man zijn schuldig aan de tegengoals in volgorde van schuldvraag:
Agougil
Olij
Mashart
En we bestaan het om Agougil een 6,3 te geven , Sint Olij zelfs een 6,8 en dan krijgt kop van jut Mashart een 4,4 .
Die vooringenomenheid is echt misselijkmakend en ook ik vind dat Mashart er niks van kan hoor , maar van die andere twee mag je anders verwachten, ben eens objectief mensen.

23   35  
Wanny

Seuntjes, samen met Olij, de beste bij NAC. Als hij betrokken wordt, komt er altijd een man vrij. Is niet de man van de sprintjes, maar zo slim en bekeken.

Velanas zijn goal zeer gegund. Zorgde zeker voor rust voor veel gevaar.

159   28  
Buddha

Heb Olij een 1 gegeven. Nergens voor nodig om voor de camera te zeggen dat NAC niet je plafond is, dat verhaal kennen we nu wel. Voorlopig is er nog geen club voor hem gekomen dus ik verwacht andere teksten van een aanvoerder.

32   9  
fvf6

Malone is de laatste wedstrijdengoed bezig voor mij is hij de motm . Ook Velanas zit er aan te komen .Ik vond dat de Graaf een groot risico nam met een drie mans verdediging met daarin Mashart , als daar Bakker had gestaan kon ik het begrijpen . Ik wil de Graaf nog een advies meegeven , ga eens trainen op afwerken , wat gaat NAC slecht met de kansen die ze krijgen om door een gebrek aan afwerking .NOAD hebben ze wel getoond zeker de tweede helft werd ervoor elkaar geknokt .

35   11  
The Don

Laat aub de spelers na de wedstrijd het publiek bedanken en STOP met die belachelijke sprintjes! Het zijn toch geen kleuters of wel?

5   16  
Judge M.

@SJORSNAC:

JaH MaAr RaLF Is WeL OnZuH ToPsCoOrDeR !!!!!!


Tenminste, dat argument zag ik vorig jaar hier nog met de regelmaat van de klok voorbij komen...

33   9  
Tip

Velanas en de Rooij zullen als we een sterker elftal krijgen beter tot hun recht komen. Seun ook trouwens. Want ze kunnen voetballen. Agougil is teveel gepresenteerd als de vervanger van Haye. Dat is te vroeg. Dan zijn de verwachtingen te hoog. Dat Mashart het zwarte schaap is weten we nu wel. NAC moet nu vol gas gaan voor plaats 9. Voor NAC in principe onwaardig maar voor NAC in de huidige situatie een goeie prestatie als we nacompetitie halen. Uiterlijk over een half seizoen spelen we weer ere. 👍.

8   9  
Tip

Sorry. Ik bedoel 1,5 seizoen.

48   5  
BredaViking

en de scheidsrechter: zwaar onvoldoende

27   22  
ECG

De enige echte onvoldoende was de scheidsrechter.Was meer met z’n haar bezig dan met de wedstrijd .Wat hebben jullie toch tegen Mashart ? Geen toekomstige back van het Nederlands elftal,maar een zesje haalt ie bijna altijd.

16   33  
Toontje

Ongelooflijk dat ik Mashart perse een punt moet geven.

Die 1 heeft hij biet verdiend

Kan er totaal niets van

Begrijpt er totaal niets van

Zou niet meekunnen bij de hoogste afdelingenm van de amateurs

Wegwezen en nooit meer opstellen

25   3  
mmm

Wat een waardeloze scheidsrechter!!

42   10  
Ome Cor

Supporters die zich bezig houden met " schuldvraag"... Wie denken ze dat ze nou helemaal zijn ?

Mashart, nietsnut, waardeloze verdediger, flapdrol, slaperd.... staat wel in NAC 1 en alle bijdehante wijsneuzen hier hebben dat genoegen alleen in hun dromen misschien gehad.

Je kunt kritisch zijn over een speler en je kunt hem finaal afmaken als anonieme poster op een forum.
Voor de mensen die voor dat laatste kiezen heb ik 0,0 respect.

43   11  
Fred1

@ Budha, normaal gesproken gaat het ook nooit gebeuren dat er een eredivisieclub komt , simpelweg hij is te klein en is verschrikkelijk slecht bij spelhervattingen en vooral corners.
Een keeper hoort compleet te zijn en lef te hebben, hij heeft een goede reactie en is meesterlijk een tegen een, maar dat is niet genoeg.
Velen staren zich blind op zijn reddingen maar we zitten wel met elke corner met zweet in onze bilnaad.
In een fase als deze had ik hoe raar het ook klinkt Kortsmit gebracht, mede omdat we zo onnodig veel corners weggeven en we achterin in de lucht heel kwetsbaar zijn.
En mij stoort zijn arrogantie ook en zijn steeds solliciteren naar een andere club, doe normaal man en houdt gewoon vallen tegen daar sta je voor.
Of wellicht eens met oud Naccers praten en eens een keer naar Peter v d Merwe of Jan de Jong informeren?
Of loop het NAC museum eens binnen Olij.

9   12  
Scheppioni

Je hebt gelijk beest !
Verder de twee goals waren prima van ons NAC, de strijd ook daar wonnen we op van roda, maar voor een mooie serie nu moet er veel gebeuren, hopelijk dinsdag geen enorme afstraffing !

24   13  
ZNDRT-FanaticZ

Seuntjens is misschien een gouwe gast maar gisteren en eigenlijk de laatste tijd al is het ver onder niveau...
Verder een aardig laag cijfer voor Bannis, die gast werkt zich de pleuris en geeft 200% voor het team.

Mashart kan echt niet, dat is al langer duidelijk maar gisteren was maar weer eens een bevestiging. Ik vraag me serieus af of hij hier bij Moerse Boys (hoofdklasse) in de basis zou staan...

Wat mij betreft hebben we met Kortsmit een prima vervanger voor Olij die zich inmiddels ook een beetje te goed voor NAC begint te vinden heb ik het idee. Een keer een corner uit de lucht plukken zou overigens een beter idee zijn.

10   35  
Nac

Van Hooijdonk zit nu al op de bank voor de Jong🤣. De nieuwe spits is er nog niet eens bij.

Haye natuurlijk basis!

Van Hooijdonk overschat zichzelf gewoon. In de KKD zou hij bijna altijd alles spelen. Alleen niet hij Steijn 🤣

5   19  
Nac

Correctie

Van Hooijdonk niet bij de selectie. Is te hopen dat hij wel gaat spelen voor hem.

14   21  
maarten

Betreft Seuntjens, we hebben veel sympathie maar t beste is er echt wel af. Weken lang pover.

10   24  
Ernie

Seuntjens kan echt niet meer, hij loopt nog net niet met een rolator over het veld.

17   17  
Tip

Sidney zijn vertrek naar Bologna was puur een geldkwestie. Papa heeft het zeer slim geregeld. 1,6 Miljoen salaris in vier jaar is ongekend voor wat Sidney tot heden heeft gepresteerd. Verder heeft Manders zich laten piepelen door Pierre. Einde hoofdstuk. Ben benieuwd hoe Haye het gaat doen bij die rare club. In ons elftal moet ook Seun teveel sjouwen. Daar is niks aan te doen. NAC moet vol gaan voor plek 9. Dan met een vol stadion de nacompetitie in met gasten die zich helemaal kapot werken. En wij kunnen dan de zaak helpen net over de streep te trekken. Volgend seizoen is er weer volop perspectief. Voor mij is gebleken ; NAC gaat nooit verloren !! Na de 7 magere jaren ……. O ja , ik vond de ‘scheidsrechter’ gisteren echt een ramp. Ik zeg niet dat deze ‘scheidsrechter’ de oorzaak was van het missen van drie punten. Maar met deze ‘scheidsrechter’ was het voor NAC wel onmogelijk om te winnen 😎.

11   10  
Beter de Laat dan nooit

Heb het hier vaker geopperd met veel negatieve duimpjes maar Seuntjens lijkt me veel minder afgetraind dan aan het begin van het seizoen. Door die extra kilo komt hij overal net te laat, daar waar hij aan het begin van het seizoen me positief verraste en er lustig op los scoorde.

7   14  
helter

@BUDHHA
Er wordt gevraagd de man of thr match te kiezen niets meer of minder.
Van mij mag hij elke dag roepen dat NAC niet zijn plafond is zolang hij zo constant blijft presteren. Hij heeft namelijk groot gelijk.

32   11  
Sjef de gevulde koek

Van Hooijdonk heeft Corona daarom zit hij niet bij de selectie stelletje knuppels hierboven. Gelijk weer dingen insinueeren en verzinnen. Begint standaard verhaal te worden hier. Ik ga Sydney positief volgende en ik hoop dat hij het goed gaat doen daar net als Haye. Sommige hier zijn echt kansloos voor woorden altijd maar ergens tegenaan schoppen.

7   17  
Nacman

Milan van den akker naar club in Amerika weer een"talentje weg" bij NAC.
Van Hooijdonk tribune klant bij Heerenveen.

4   4  
Pedro’s

Vannacker per direct naar rochester ny

10   4  
Braze

Je eigen spelers constant affakkelen zorgt er niet voor dat ze beter gaan spelen.
NAC heeft als organisatie zo gefaald dat we het met deze selectie moeten doen. Iedereen doet zijn best maar het is gewoon een zwak elftal

18   4  
Martinus

Ik snap niet zo goed dat na een wedstrijd waarin de nieuwe spits nota bene direct scoort, hier een discussie over SvH oplaait...

Merendeel van de ploeg voldoende. Scheidsrechter de slechtste op het veld. Goals worden weer weggegeven uit deel onervarenheid. Je kan iedereen afvallen, maar op de bank zitten geen duidelijk betere alternatieven. Gisteren had NAC een zege absoluut verdiend.

5   3  
Pedro’s

Zonder transfersom maar wel met doorverkoop clausule

9   5  
Sjef de gevulde koek@Nacman

Als je nu eerst eens leest wat andere hier plaatsen zoals ik. Hoef je niet zo’n domme reactie te geven en bespaar je je dat je nu weer voor lul staat met je van hooijdonk op de tribune

35   4  
Een ander geluid

De meningen liggen ver van elkaar inzake Seuntjes. Nou, ik heb secuur op hem gelet en ik vond hem bijzonder goochem voetballen. Prachtige openingen en goed zijn lichaam gebruikend. Hij loopt geen 12 km meer in een wedstrijd maar oh oh wat is hij belangrijk.

Verder zullen Bannis en Hilterman het publiek achter zich krijgen met hun werklust.
Hilterman brengt gif en speelt leuk met het publiek. Echt een prima aankoop !

36   10  
Baosje

Wat interesseert me NU NOG van hooijdonk en haye?
Passanten die bij NAC de deur hebben dicht getrokken...

Dat ze het naar de zin hebben bij die kleitrappers

Nieuw onderwerp please !!

14   10  
Beest

@scheppioni

We weten dat we gelijk hebben over Mashart. Letterlijk heel de bside staat wanneer we er zijn te schelden op die koekenbakker.

Kan Mashart daar zelf veel aan doen? Nee hij is gewoon absoluut niet het niveau van de kkd . Het ligt aan NAC dat zo,n speler nog op het veld staat.

Wanneer mensen zeggen dat hij " eigen jeugd " is gaan mijn haren recht overeind staan. Diezelfde mensen hebben gejuicht voor Kenny van der . Op welk Niveau speelt hij nu?? Het was de slechtste back van de eredivisie en bij ons een held

Dat is precies de reden waarom we staan waar we staan. We accepteren ieder jaar steeds minder kwaliteit.

2   14  
Beest

*Kenny Van Der Weg

5   12  
Scheppioni

@ Beest
Ik zag toch veel liever Kenny, die beukte tenminste met NOAD er nog in maar mashart en rutten is voor bvo lachwekkend !

3   13  
Noad1976

Zolang NAC blijft aankloten met de Masharts van deze wereld heeft Olij groot gelijk dat ie zegt dat NAC niet zijn eindstation is. Wat een amateurisme om het hele jaar daar naar te moeten kijken en nog steeds geen beter alternatief te hebben.

3   0  
Tipex

@TOONTJE

Dat mag wel een toontje lager he vriend.

1   1  
gjoewie

Zouden die scheidsrechters ook wel eens samen een wedstrijd evalueren?
Tegen Eindhoven krijgt Rutten een duw van een aanvaller. Rutten valt en krijgt een vrije schop tegen!
Tegen Roda gebeurt hetzelfde, maar dan aan de andere kant. Bannis duwt de verdediger en die valt. Maar nu krijgt Roda de vrije trap en Seuntjens een gele kaart. Ik zat mezelf al rijk te rekenen, het gebeurde net buiten het strafschopgebied. Als alle scheidsrechters consequent fluiten hadden we op een belangrijke plek een vrije trap gehad.
Was voor het eerst sinds lange tijd dat ik weer eens tegen de televisie heb zitten schreeuwen. Het goede gevoel komt weer terug! Gelukkig maar.

2   1  
gjoewie

Ik vind het een beetje vreemd om iemand een cijfer te geven op basis van wat hij na de wedstrijd in een interview zegt.
Dat is zo iets als een bekeuring voor fout-parkeren krijgen wanneer je een paar dagen eerder stil gestaan hebt in de file.
Neemt niet weg dat Olij niet erg sterk keepte tegen Roda. Die tweede goal was hem aan te rekenen.

Laad alle berichten na dit bericht in