Overal waar we komen

Man of the match: NAC - Roda JC (2-2)

Italo

NAC verzuimde gisteravond de drie punten in eigen huis te houden. Tegen Roda JC werd het op het nippertje nog 2-2. Wat vond jij van de prestaties van de spelers?

Man of the match NAC - Roda JC (628 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
D. Malone
-
C. Rösler
-
M. Rutten
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
M. El Allouchi
-
N. Venema
-
S. van Hooijdonk
-
K. De Rooij
-
L. Immers
-
J. Mashart
-
M. Bilate
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
5.3
S. van Hooijdonk
5.0
N. Venema
3.9
M. El Allouchi
6.2
T. Haye
6.6
L. Fiorini
5.9
M. Rutten
5.5
C. Rösler
5.9
D. Malone
4.7
R. Schouten
5.6
N. Olij
6.8
M. Steijn
4.6
M. Bilate
7.0
J. Mashart
5.8
L. Immers
5.8
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
67 Reacties
138    
Messiaans

Malone absolute dissonant in de verdediging. Of eruit met die vent of naar het middenveld. Riera in, Malone out

12    
Heksenketel

Hebben jullie het interview met Bas Nijhuis gezien op ESPN? Ik mag die kerel wel!
https://www.espn.nl/voetbal/competitie/_/naam/ned.2/ned2

77    
Beest

Wat een kansloze bende is het hier aan het worden zeg.

Met de dag komen er meer hersenloze tokkies bij . Die nu weer roepen dat Steijn weg moet terwijl je al 5 wedstrijden niet verloren heb .


En bij de crew vinden ze het ook wel leuk op Aan steijn een punt te geven, terwijl bij overwinningen zijn naam er niet bij staat.

Misselijkmakend.

-1    
Beest

*4

40    
Moppernac

[email protected]

Bas Nijhuis is idd een van de betere scheidsrechters en hij baalde er ook van om rood te moeten geven, dat kon je aan hem horen op het veld al.
Het was een strafschop maar ze moeten wel de regel veranderen om daarvoor geen rood te geven.

70    
Kopspion

Zou in de huurdeal met Venema zijn opgenomen dat die verplicht moet spelen ??
Die heeft zijn kansen nou toch onderhand wel gehad (en verspeeld) lijkt me...

138    
Messiaans

Malone absolute dissonant in de verdediging. Of eruit met die vent of naar het middenveld. Riera in, Malone out

61    
Nicky

@Beest

De twee dingen die mij het meest zijn opgevallen gister aan het verslag van 076radio en de matchcast is

1. Totaal onrealistisch beeld van de wekelijkheid. Bijv. NAC speelt gelijk en is een drama. Volendam verliest 2 van de laaate 3 en is groot kanshebber plek 2.

2. Bizar hoe weinig NOAD er leeft onder supporters. In theorie zou je over 3 weken al de tweede plek kunnen overnemen en voor de meeste is het seizoen al voorbij.

Er kan nog zoveel gebeuren.... Maar het lijkt wel of het lekkerder is om te verliezen, dat geeft meer om op te zeiken.. Het ziejenouwel syndroom..

115    
Tip

Sorry maar kijk eens naar de resultaten. Haye voor gisteren een ruime voldoende en ElAl twijfelachtig. Ik heb een dringend verzoek aan de redactie, stop met deze kinderachtige onzin !! Het is ook gevaarlijk. Spelers die onterecht lagere cijfers krijgen kunnen er goed ziek van worden en zijn blij als ze naar een andere club kunnen, waar ze dan opnieuw laten zien dat ze kunnen ballen.
En spelers die onterecht te hoge cijfers krijgen verliezen gedeeltelijk misschien hun zelfkritiek.
Deze site is niet toe aan een dergelijk item. Cijfers worden puur gegeven op basis van (gevaarlijke?) onderbuikgevoelens. Hier overheerst teveel de emo en ontbreekt de ratio. Mijn voorstel : geef twee dagen na de wedstrijd een overzicht met cijfers uit de media van deskundigen of waar cijfers worden gegeven op basis van statistiek. En daar kunnen de supporters dan op reageren. Ieder zijn mening wordt dan gerespecteerd. Maar dit cijfers geven is dermate tenenkrommend , de leugen gaat onder de supporters waarheid worden. En dat geeft alleen maar ellende.

37    
Kopspion

Goeie tip Tip
Ik wordt ook een beetje simpel van die cijfertjes

46    
Rattata

@Beest

Helemaal mee eens. Steijn wordt nooit in de poll opgenomen, behalve als we verliezen. Opruiing eerste klas, terwijl we m.i. juist vertrouwen moeten houden en stabiel aan de toekomst moeten werken. Het trainerskerkhof is mede aan de supporters te danken.

Kritiek hebben vind ik meer dan prima, maar op dit moment denk ik toch dat we (opnieuw) alleen maar in het negatieve blijven hangen. Zo roep je het ook over jezelf af.

-25    
Mo

Voorstander van de cijferbeoordeling! Complimenten aan de redactie: goede zaak!

4    
Henri

@BSR / Italo
Is het in jullie Man of the match meting mogelijk om ook een waardering te geven voor de wedstrijd als kijkspel? Dat is uiteindelijk toch hetgeen waar het om draait. De mensen vermaken met een leuk/aantrekkelijk potje voetbal.

15    
Beest

@ratata


Precies . De bsiderats crew nemen zichzelf gigantisch serieus op het moment . Vooral die "presentator "van tikkie naat het zuiden. Met zijn niet grappige grappen.

Janken op Joost blauwhof maar zelf werkelijk alleen maar lomp lopen raaskallen. Overigena ben ik wel een vaste luisteraar maar de laatste weken is het echt om te janken .

Gewoon een leuke podcast van maken en vooral niet denken dat je een kenner bent . Dat was altijd het leukste

22    
Adriaan

Malone en Venema naar de reservebank en vervabfen door Riera en Bilate
4 4 2 spelen
En vanuit het versterkte middenveld constant druk zetten
Moeten v h reactievietbal van Steijn af

17    
Ere

Malone echt met afstand de slechte van het veld. Dribbelt in terwijl hij geen idee heeft waar hij heen gaat. Moet te vaak aan een rem trekken, komt ook uiteraard dat hij geen CV is!
Ik ben echt geen fan van El Al, maar speelde gisteren goed en volwassenen!!

13    
Matc

Zolang Maurice dat laffe voetbal blijft spelen heeft niemand een voldoende.

19    
JN

Ik vind het ondankbaar richting de crew zoals enkele bovenstaande hun feedback verpakken. Toch ben ik het in de kern er wel mee eens: als wij supporters de cijfers gaan geven, is dat vaak op basis van (gevaarlijke?) onderbuikgevoelens. Een rondje langs de kenners vind ik een goede suggestie. Of misschien vinden de redactieleden van BSR het wel leuk om zelf de cijfers te geven op basis van de statistieken van bv OptaSports?

Afgelopen 10 jaar is er al genoeg kapot gegaan door een gebrek aan ratio. Iets meer ratio en iets minder emotie zou goed zijn voor ons NAC.

21    
sjef de gevulde koek

Ik denk dat onze vriend van de kakkerlakken heel snel in de basis komt samen met rosler. Malone word met de week slechter.

11    
Breetjeda

Zou Steijn zijn aanvoerder er uit halen?

-17    
Peerke

Vond Bilate behoudens zijn goal weinig brengen , maar taak volbracht. Venema mag van mij weer een paar weken gaan banken. Middenveld mag wel weer wat meer power krijgen met Immers of Malone. Haye maakte weer een paar frustratie overtredingen die bij iedere andere scheidsrechter geel of rood waren geweest.

38    
Henkie

Als Sydney 8 minuten invalt en scoort dan krijgt hij een 8/9.

Bilate valt 2 keer 9 minuten in, scoort 2 keer en krijgt zesjes.

Mounir (ik ben ook geen fan) maakt deze wedstrijd een goal en geeft een assist, beide goals bij betrokken dus. De goal was prima, de assist was heel mooi. Krijgt een zesje.

Vooringenomen mensen hier die niet gewoon een wedstrijdje van een speler kunnen beoordelen. Sommige spelers kunnen een fantastische wedstrijd spelen en worden nog niet goed beoordeeld. Bah.

59    
Henkie

“Bilate bracht weinig behoudens zijn goal”.

Hij deed 9 minuten mee😂

Die man stond er 9 minuten in met 10 man tegen 11. Wat moet hij in hemelsnaam in 9 minuten nog meer brengen dan een knappe goal (was niet zo makkelijk hoor).

7    
Ata

Een trainer per wedstrijd beoordelen, heeft geen zin. Hij is er om er een speelwijze in te slijpen en spelers beter te maken. De ene week een 4 en de andere een 7, slaat dus nergens op.

Over de hele lijn moet je natuurlijk wel eerlijk zijn: spelers worden niet beter en van een planmatige speelwijze is mij tot op heden weinig opgevallen.

48    
Das Phantom (BSR)

Even voor de duidelijkheid: Steijn stond er vorige week niet tussen en dat was een slordigheid. Na de overwinning tegen Volendam kon je ook Steijn gewoon een cijfer geven. Wij vinden het dus niet “leuk” om Steijn alleen te beoordelen na verlies en het is al helemaal geen kwade opzet.

Naar de rest van jullie punten en aanmerkingen gaan we kijken. We draaien deze site namelijk voor jullie, de supporters.

Fijn weekend!

24    
Martinus

NAC heeft nu acht keer gescoord in drie wedstrijden en al even niet verloren. Kwam met tien man nog terug.

Niet alles gaat perfect. Verre van. Maar we moeten ergens gaan opbouwen en ik blijf vertrouwen houden in de huidige mensen.

8    
Ikke

Soms zit het mee ( Volendam ) en soms zit het tegen ( Roda ) En natuurlijk hebben wij als supporters altijd wat te klagen dat hoort bij onze mooie club. En natuurlijk zien wij graag aanvallend voetbal maar om nu te roepen de trainer eruit gaat tever. Denk dat we de mensen die er nu zitten het vertrouwen moeten geven en hun werk moeten laten doen en als we naar volgend seizoen nog in de kkd spelen het recht hebben om iets te zeggen. Maar laat ons nu de rust bewaren en het vertrouwen geven aan een ieder die het beste voor heeft met onze prachtige club.....dus Hup Nac !!

-60    
Mo

Een half miljoen voor De Rooij...

Domme Manders! In Eindhoven zitten ze te schaterlachen!

10    
Nr.20

Merk goed dat de sfeer voor groot deel wordt bepaald door de internetsupporter. Tijd dat we weer naar stadion mogen. Heeft iemand er weleens bij stil gestaan wat dat scheelt. Thuisvoordeel is helemaal weg en lijken net oefenpotjes. En na slechtere pot altijd paniek hier. Tuurlijk mag je op- en/of aanmerkingen hebben maar stip nu eens om elke keer als een klein kind op de grond te gaan liggen janken om ontslag trainer en Manders. Laat ze karwei afmaken en dan beoordelen!

-11    
Bertus

Ik weet niet meer waar ik naar zit te kijken. Malone loopt met de bal, zonder een idee wat hij er mee gaat doen, tot hij hem kwijt is, dat je hier Riera er voor naast zet of Monsalve loost, ik snap m niet.
ElAl speelt alleen voor zichzelf, wil elke bal hebben, loopt overal en nergens , speelt meer achteruit dan vooruit neemt balletjes aan onder druk in zijn eigen 16 meter, het is ramp. Daarnaast dienen hij en zijn omgeving hem capaciteiten toe die hij niet heeft.
Van Hooijdonk heeft gisteren niet één bespeelbare bal gehad dat is echt desastreus met een dure buitenspeler naast je die niet levert, en aan de andere kant de lookalike van André Pronk die plotseling niks meer kan en niks uitvoert. Vraag me af waarom die steeds speelt. Haye loopt elke wedstrijd met een smoel als een oorwurm en presteert ook niet maar ern goede pass en iedereen vind hem geweldig, waarom men Fiorini zovéél capaciteiten toedicht, vraagteken, dekt steeds aan de verkeerde kant, kan niet koppen en mist snelheid.
Geef verdomme Azagari en Kestens eens een kans oelewapper , die kunnen nooit slechter zijn dan wat er nu staat.
Dat we zo weinig goals tegen hebben gekregen verbaast me, want ook de backs zijn zwak en Rösler is ook verre van safe en zwak in de opbouw.
Op deze wijze kunnen ze NAC beter opdoeken want het is alleen maar ellende en wanpresteren en er is niets wat op voetbal en knokken lijkt.
Het was niet om aan te gluren na de rode kaart moet je toch gewoon direct 4-3-2 gaan spelen, we zijn goed weggekomen maar het blijft niet goed gaan natuurlijk.
Weet iemand waarom dat veld er zo slecht bij ligt , nog nooit is de mat in dit stadion zo slecht geweest kan toch niet van die twee dames wedstrijden zijn ?

7    
Scheppioni

Juist Messiaans !!!
Verder voor mij in deze belabberde partij, Mounir nu de man, zo eerlijk ben ik ook, prima goal en assist ! De actie van Sydney was ook om te genieten, verder zoals gewoonlijk Olij en Haye !

9    
Optimist

De slechtste van het veld was Hubra, die gaat ons nog meer punten kosten.
De rest heeft goed geknokt.

1    
Steefl

Middenveld gaf niet thuis. Schandalig weinig balbezit.
En venema is een totaal blijd paard in galop.

8    
Dutchbird

Bas Nijhuis lukt het, ondanks herhaalde pogingen, bij VI niet om uit te leggen hoe de handsbal-spelregel werkt. Is het dan raar dat hij zo loopt te schutteren bij de situatie rond Robin Schouten?

3    
Remazu

Het stond gewoon niet goed. Het middenveld is gewoon te slap.
Rutten stond alleen tegen soms 2 a 3 spelers van Roda en Rossler moest hem regelmatig te hulp komen. Na de rode kaart van Schouten met Mashart op links en Rutten op rechts stond het beter.
Gewoon 4 4 2. Baas zijn op het middenveld daar draait het om.

20    
Steefl

Kan meneer Beest mij uitleggen waarom we heel positief moeten zijn? Tegen de nummer 10 heb je in eigen huis 28%!!!! Balbezit! Vrijwel ieder team dat we getroffen hebben speelt verzorgder positiespel en creeërt meer kansen da. NAC.
Persoonlijk vind ik dat genant.
We glijden al jaren en jaren af maar laten we lekker blij om noad roepen. Manmanman.

8    
Mike sneu

Mijn man of the match by far
Ferry de Bont
NAC zou het account wekelijks aan deze man moeten uitlenen
Dan de wedstrijd
Ik vond persoonlijk NAC het eerste kwartier best goed spelen lekker fel begin met gelijk de goal en de kans voor Venema (natuurlijk moet hij hem afgeven)
De voorzet van de Rooij waar de keeper net zijn voet tegen kreeg
Daarna zakt het te ver weg zo'n start zou toch vertrouwen moeten geven
Maar gelukkig halen we de rust met een voorsprong
Dan verwacht je dat NAC weer fel uit de rust komt
Dat gebeurt op een moment na niet
Fiorini had de keurige voorzet van Venema natuurlijk af moeten ronden
Dan heb je naar mijn bescheiden mening de pech dat er rood word getrokken waar na ik denk geel voldoende was geweest
NAC zakt nog verder weg en na het inbrengen van bilate en immers komt er wel weer NOAD in het team
Respect voor dat ze zich hebben teruggeknokt
Maar 25 minuten in een wedstrijd
Degelijk voetbal is te weinig

5    
Tip

@ Das Phantom 👍

7    
Zwampie

Wat Tip voordraagt lijkt me ook een betere keuze.
Er zijn spelers bij, of die nu wel of niet goed voetballen die zijn altijd de kop van jut als we gelijkspelen/verloren hebben.
Dit is al jaren en zal altijd blijven helaas.

29    
Kipiani

Laten we a.u.b. K.de Rooij niet kapotmaken voordat hij goed en wel bij ons begonnen is.
Iedereen met een beetje voetbal inzicht dat NAC hiermee een prima jonge aanvallende speler mee in huis gehaald heeft.
Laten we nogmaals a.u.b. niet doen waar we met zijn allen in Breda goed in zijn: mensen afbranden.
Een taak voor Manders om dit proces met Kai te bewaken.

6    
Wolfmanjack

Malone slechtste van het veld omdat hij indribbelt zonder dat hij weet waar hij heenwil. Zou het biet kunnen liggen aan onze geweldige rechtsback die nooit staat waar hij moet staan. En juist die keer dat hij in moet schuiven blijft staan. Lekker makkelijk.

-4    
Zwampie

Waar ik wel benieuwd naar ben is wat Steijjn gaat dan als Maria er ook nog bijkomt.
Gaat hij dan juiste keuzes maken of gaat hij spelers op verkeerde positie wegzetten om alleen zijn spelers op te stellen.

Olij ,
Maria Hendriks Malone Schouten
Haye Immers Rutten
De Rooij Bilate, Venema

Heeft hij toch een compleet elftal wat hij zelf samen heeft gesteld, nu nog de juiste tactiek (die er nu niet is)vinden om deze elf aan het voetballen te krijgen en er een team van te maken.

Echter zijn er een aantal die juist niet in de KKD mee kunnen, aangezien er hier heel anders gevoetbald wordt.
Malone ,Bilate,Rutten(twijfelgeval) en Immers kunnen dit geen 90 minuten belopen.
Dan zijn deze spelers,
Venema ,Immers , Malone, Schouten,Bilate en de Rooij ook nog eens uit vorm of brengen ze niet wat ervan verwacht word.
Waarbij ik grotendeels denk dat dit door de verkeerde tactiek komt.
Als je alleen al ziet dat Immers en de Rooij al veel te veel achter hun tegenstander aan moeten lopen, haal je juist hun kwaliteit eruit.

Of te wel juiste spelers opstellen en de juiste tactiek afstemmen op je spelers en competitie.. En niet een tactiek wat je in het rechter rijtje van de eredivisie speelt.

10    
Zwampie

Kipiani
Helemaal mee eens, bij Kaj zie je.echt wel dat er kwaliteiten zitten.
Maar zoals eerder gezegd moet h i j meer verdedigen dan aanvallen, en laat het nu net een aanvaller zijn en wat zijn de bruikbare ballen die de aanvallers krijgen of na een actie kwijt kunnen bij een medespeler.

6    
beest

@steefl

Balbezit intreseert mij niet veel . Je had in de eerste 20 minuten die 2de goal moeten maken dan waren we er over heen gewalst.

In Deventer waren we de betere , waar we normaal worden weggespeeld.

Thuis tegen volendam pak je 3 belangrijke punten , waar je ook vaak niet zomaar van wint

Uit bij excelsior waar je ook niet altijd zomaar even wint pak je ook weer een 3-0.

En nu heb je van minuut 20 tot 75 slecht gevoetbald , maar maak je toch de 2-2 met een man minder .

Als jij dan lekker negatief wil zitten doen , doe dat lekker op de bank maar kom het voor de rest hier niet verpesten met dat eeuwige gejank.

We spelen echt een stuk beter dan in november tegen dort en telstar ect

30    
Tico

Is het een idee om man of the match te veranderen.
Mijn idee is dat de supporters uit een lijst met spelers die gespeeld hebben er 1 uit kunnen kiezen waarvan zij vinden dat die speler het verdiend om man of the match te zijn. De speler met de meeste stemmen is motm.
Op deze manier val je andere spelers niet af door ze een laag punt te geven.
Tis maar een idéé hé......

5    
Rat uit Rijen

Uiteraard doet balbezit er wel veel toe! Om een wedstrijd te winnen moet je goals maken. Om goals te maken moet je de bal hebben. Dat is geen hogere wiskunde. Reden te meer om met druk op de helft van de tegenstander te spelen ipv dat kansloze achteruit gewandel!

7    
TvB

Idd tico, of een top 3.
Valt niet mee om iedereen een (juiste) score te geven

1    
Kipiani

Het verslag van gisterenavond in de Stem zojuist gelezen. De prima schijnbeweging van Sydney voor de goal van Mounir.
Dat gebeurd op de velden in Bavel ook.
Dat was het.
Maar wat er geschreven wordt.
Die gast spoort echt niet.
Deskundige, objectieve, kritische journalistiek: Dikke Lul.
En die grote zware spits van Almere een beunhaas noemen.

-2    
Lamington

@Beest
Ik luister nooit, kan daar geen oordeel over geven. Joost Blauwhof is daarentegen wel een ontzettende omhooggevallen suffe droplul die het échte suckelaeren heeft uitgevonden..

Stemmen op spelers zie ik ook weinig toegevoegde waarde in..

0    
San Marco

@Henkie: Volledig mee eens en de spijker op de kop! Eenzijdig en onzinnige kijk op het spel!

2    
PatjeR

Dat lijkt me idd een goed idee: iedereen mag 3 stemmen geven bijv.

1 voor MOTM, zonder cijfer. BSR laat top 3 zien. Positief dus.

1 voor NOAD cup. Top 3 laten zien.

1 voor aktie van de week. Idem.

Aan het einde van het seizoen kun je MOTM bokaal en NOAD cup op basis stemmen van hele seizoen uitreiken.

Dan stimuleer en supporter je ipv afzeiken en is er extra interactie tussen BSR en de spelers.

1    
Rens

Leuk item juist dat stemmen op spelers. Juist prima dat er soms kritiek is op spelers dat hoort er nu eenmaal bij.

2    
Stoep

Valt de rode kaart niet , win je waarschijnlijk weer met 2(3)-0. Had trouwens nooit rode kaart mogen zijn. Ik vind NAC gewoon in organisatie spelen en halen daarmee goede resultaten. Gaat NAC vooruit aanvallend spelen (proberen we al jaren), gaan we altijd op onze bek. Deze wedstrijd zat tegen maar als Fiorini de 2-0 erin schiet en je daarna wint was alles hossana. Nijhuis verpest het een beetje.

11    
geelzwartwit

@stoep

,,We schoten uit de startblokken, daarna nam Roda JC het initiatief en waren zij de hele wedstrijd beter.

Aldus Maurice Steijn

De rode kaart viel in de 54ste minuut.

Roda had uit nog vrijwel niets gewonnen en had tegen NAC 70% balbezit.

Roda stond 10e

Fijne zondag en succes met de geelzwarte bril.

10    
Zwampie

Stoep
Dat is het juist, had je deze wedstrijd gewonnen dan was het idd bij veel supporters hosanna, ondanks dat je zo slecht speelt.
Maar je moet blij zijn dat je nog gelijk speelt met deze manier van spelen, en dat staat los van Nijhuis.

In welke organisatie speelt NAC dan?
De bal kan men alleen achterin naar elkaar in de voeten spelen, vooruit wordt het al moeilijker laat staan dat het lukt.
Het zat deze wedstrijd niet tegen, het zat de laatste 2 wedstrijden mee als je ziet hoeveel kansen en het spel van de tegenstander is.
Als je vindt dat ze goed in de organisatie spelen hoe verklaar je dan dat ze zo weinig bal bezit hebben en achter de tegenstander aan moeten rennen.

14    
Nr. 20

Iedereen geeft af op voorhoede en verdediging maar zwakste schakel ligt op ons middenveld. El Allouchi mooi doelpunt en pass maar voor rest wedstrijd zie je hem niet. Zorgt op ene pass na deze wedstrijd voor 0.0 aanvoer richting voorhoede, wint geen duel ( blaffende honden bijten niet) doet net of hij iets wil doen en vervolgens doet hij dat niet en wordt kinderlijk voorbij gelopen en laat keer op keer zijn man lopen waardoor verdediging onder druk komt. Dat is in mijn ogen probleem van NAC (al jaren). Zorg voor meer stabiliteit op middenveld. Zet daar stofzuiger Rutten ipv El Allouchi en een fitte Immers ipv Fiorini en laat azzagari met invalbeurten zijn minuten maken dit seizoen.

4    
Nicky

Grappig dat erbij zijn die denken dat er in de eerste divisie in Nederland teams zijn die consequent goed voetballen. Er ieder weekend 3 fatsoenlijke uithalen is al een enorme opgave..

9    
Zwampie

Niks
Je hoeft ook niet consequent goed te voetballen,maar ook niet consequent slecht;)

17    
Scheppioni

Klopt zwampie betreft Kaj, hij komt met de laffe instelling van steijn totaal niet aan zijn kracht toe, steijn moet echt gauw dat behoudende eruit halen zeker met deze ploeg, veruit de breedste selectie van de kkd en dan zo vaak maar behoudend en nauwelijks kansen creeerend los zand ploegske, pas dan kunnen spelers as Kaj dan wel in hun kracht komen. We zagen het een beetje met hoop tegen excelsior, nu was het tegen roda weer helemaal terug bij af met zijn leider in heg veld drama malone !!!!

-9    
Ouwe spionkop

We hebben gewoon een prima selectie waar je mee moet doen om kampioenschap.
Helaas hebben we geen trainer waar me mee doet om kampioenschap.
Steijn hoort en past niet bij NAC.
Als hij het werkelijk goed voor heeft met NAC beseft hij dat zelf ook en neemt ontslag.

1    
Scheppioni

Daar komt ome correke van steijn weer ouwe spionkop !!?? Zet je maar vast schrap ........😊

2    
Henkie

Ouwe spionkop wil trainer 10 na een half jaar ontslaan.

Iets met een ezel die zich niet 3 keer aan een steen stoot.

Nu iets met een ouwe spionkoop die zich wél 10 keer aan een steen stoot?

0    
Ernie

Dat domme gezeik hier, van de trainer moet weg. Ik zeg, laat Steijn nu eens gewoon zijn werk doen. Meedoen voor de derde of vierde plek is gewoon een realistisch doel.

5    
ctk

Ell Allouchi een 6.2 ??
Ik kan sommige supporters niet echt serieus nemen of ze hebben gewoon een hekel aan El Allouchi!
Hij was veruit de beste van het veld en had minstens een 8 verdiend.
Waarschijnlijk hebben veel supporters hem een puntgegeven zonder de wedstijd te hebben gezien.

-3    
Cor

Waar blijft de nieuwe top-speler?

10    
Tip

Steyn ontslaan is simpel onmogelijk omdat WE niks anders hebben gedaan dan mensen wegpesten en ontslaan , en dat hielp niks. NAC bleef NAC.

Voor het beoordelen van ElAl heb ik voor zijn criticasters een tip. Kijk eens als ElAl aan de bal is niet alleen naar hem , maar ook welke spelers er vrij lopen , zich aanbieden of diep gaan en de bal vragen.
Je kunt tevens nadenken over wie staan er in de voorhoede ? SvH goeie afmaker, zeer matige voetballer. De Rooij laat tot heden niet zien wat hij zou moeten laten zien. Je speelt delen van de wedstrijd met tien man. Jongen moet m.i. met invalbeurten worden gebracht. Bilate kan balletje aannemen en vasthouden maar verder een matige spits. De voorhoede van NAC is veel te gemakkelijk te verdedigen.

Als je speelt met achter je Angelino, naast je García en voor je Ambrose dan wordt het een heel ander verhaal.
Heb García wel eens gesproken en die was over ElAl zeer lovend en dat was hij niet over iedereen.

En probeer in je oordeel statistiek te betrekken. Kijk bv. eens naar de goals en assists van, pak hem beet, Haye. Ook bij zijn vorige clubs. Zeer leerzaam.

Schrijf een reactie als je o.a. bovenstaande hebt gedaan. Roeptoeter niet gelijk op basis van waarschijnlijk vooroordelen.

Voor de duidelijkheid, ik ben geen deskundige , 'slechts' een supporter. Dus misschien zit ik er wel helemaal langs.

4    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Haye vond ik minder dominant dan in eerdere wedstrijden. Mounir daarentegen was ontzettend nuttig in balbezit en blijkt steeds effectiever te worden. Malone vind ik een matige verdediger, net als Schouten.

De lage beoordeling van Sydney begrijp ik niet. Bijna alle ballen die hij kreeg, verwerkte hij goed. Het probleem is dat hij letterlijk 0 ballen in de 16 fatsoenlijk heeft aangespeeld gekregen. De aanvoer is al het hele jaar het probleem. Komt die bal er wel (bij Cambuur snappen ze dat wel), dan schiet hij ze tussen de palen.
Dat Bilate MOT wordt vind ik wat opportunistisch. Hij schiet niet de winnende erin, maar slechts de gelijkmaker.

Steijn krijgt wat mij betreft het laagste cijfer. Ik vind hm de zwakste schakel van het team. Met deze spelers mag je een veel beter veldspel verwachten en veel meer schoten op het doel. Dat wil niet zeggen dat ik voor ontslag ben, maar ik hoop wel dat hij z’n trots opzij kan zetten en een tactisch adviseur naast hem duldt. Want op deze manier aanmodderen... ik word er niet warm van

4    
geelzwartwit

@TIP

helemaal mee eens en ik zou Mounir wel eens willen zien als Haye naast hem speelt en Immers achter Haye.
Haye heeft zoveel meer creativiteit, goede trap en pass/assist dan Immers. Als je het hebt over iemand die een ander beter laat spelen of kan laten scoren dan is het wel Haye, maar dan moet hij wel stuivertje wisselen met Immers. En dan kan Immers doen wat hij al heet seizoen doet... stofzuigen, achter zijn man aanrennen, onderscheppen en inleveren bij Haye of Mounir of Azzagari/Fiorini. Dan krijgen de spitsen pas aanvoer en weet een tegenstander niet wie ze kort moeten dekken.

Laad alle berichten na dit bericht in