Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - TOP Oss

Italo

De eerste wedstrijd onder leiding van trainer Peter Hyballa liep uit op een teleurstelling. In eigen huis kwam NAC niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de laagvlieger. Aan jullie om de spelers weer te beoordelen voor hun optreden.

B-Side Stats: NAC - Top Oss (384 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
J. van Hecke
-
R. Riera
-
P. van Anholt
-
L. Ilic
-
A. Verschueren
-
T. Haye
-
M. El Allouchi
-
F. Stokkers
-
S. van Hooijdonk
-
N. Monsalve
-
J. van der Gaag
-
J. Mashart
-
S. van Hooijdonk
3,8
F. Stokkers
3,7
M. El Allouchi
5,0
T. Haye
5,9
A. Verschueren
7,0
L. Ilic
4,3
P. van Anholt
5,7
R. Riera
6,3
J. van Hecke
6,5
R. Schouten
5,5
N. Olij
6,3
J. Mashart
5,3
J. van der Gaag
4,9
N. Monsalve
5,6
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Oud-NAC ingeschreven voor NOAD CUP 12 reacties
Volgend bericht
Fotoalbum: NAC-Top Oss 1-1 43 reacties
27 Reacties
41   4  
JN

De wedstrijd was kut en de cijfers zullen heel laag zijn. En terecht. We zijn (weer) door de ondergrens gezakt. Mijn dieptepunt van de avond was de punter van Stokkers op de paal...

Toch zag ik één klein lichtpuntje. Sinds anderhalf jaar eindigden we voor het eerst met een enigszins herkenbaar elftal. 5 jeugdspelers: Mounir, Mashart, Sidney, Hecke, Gaag . Aangevuld met wat NOAD: Nacho, Riera, Olij, Verschueren. Aan de TD om komende zomer écht door te selecteren i.p.v. opnieuw op te bouwen, want in de Eredivisie hebben we echt nog niets te zoeken.

2   1  
Italo (BSR)

Note: Ivm een bug in systeem kunnen we wissels e.d. niet doorvoeren. Hierdoor zie je enkel de basisspelers terug in het overzicht. We proberen dit zsm te verhelpen.

41   4  
JN

De wedstrijd was kut en de cijfers zullen heel laag zijn. En terecht. We zijn (weer) door de ondergrens gezakt. Mijn dieptepunt van de avond was de punter van Stokkers op de paal...

Toch zag ik één klein lichtpuntje. Sinds anderhalf jaar eindigden we voor het eerst met een enigszins herkenbaar elftal. 5 jeugdspelers: Mounir, Mashart, Sidney, Hecke, Gaag . Aangevuld met wat NOAD: Nacho, Riera, Olij, Verschueren. Aan de TD om komende zomer écht door te selecteren i.p.v. opnieuw op te bouwen, want in de Eredivisie hebben we echt nog niets te zoeken.

25   9  
mmm

Van Hooijdonk was eruit de slechtste van het veld. Dramatisch.... En ja Stokkers die alleen op het doel af loopt en dan op de paal schiet.....18000 man weer voor de gek gehouden!!! Wat een losers zijn het toch verschrikkelijk!!

18   57  
HB-VAKG

Hyballa out!!!

10   5  
Adrisan

Je zou toch andere cijfers verwachten als je kijkt naar de statistieken keukenkampioendivisie
Doelpogingen 34 (!) om 2 en toch maar 1-1
Het lijkt wel if ze met 0-7 verloren hebben
Het elftal op middenveld en voorhoede staat heel het jaar al niet goed mi Ook veel wisselingen hier wardoor je geen ingespeeld elftal en spelers met vertrouwen krijgt
Nwe trainer zei ook al dat er juist tactisch van alles mis is
Maar spitsen (!!) de kansen moeten er wel in!!
Gooi de wedstrijden zo eerder op slot

6   6  
D’n opletter

Waarom kan er, weer, geen punten gegeven worden aan de technische staf??

23   5  
Theoden King

Ik heb gisteren speciaal gelet op nieuwe aanwinst Thom Haye. Ik moet zeggen dat hij compleet opging in de grijze massa. Hij is niet slechter dan de rest, maar ook zeker niet de versterking die het elftal naar een hoger niveau gaat tillen.

En dat is jammer.

11   1  
Beercules

Je kunt Hyballa alleen aankijken op zijn wisselbeleid (3e wissel met name, andere twee vond ik terecht en/of logisch). Het scorend vermogen is ver te zoeken in de ploeg. De enige speler die op dit moment goals maakt, was begin van het seizoen nog verdedigende middenvelder/rechtsback.
Passingsoefeningen mogen overigens wat vaker plaatsvinden, mijn god wat waren de voorzetten/eindpasses vaak slecht

16   18  
The fly

Volgens mij heb ik dan een heel andere wedstrijd gezien. De eerste helft werd Top totaal zoek gespeeld. Het had 3, 4, 5-0moeten zijn. Maar zoals het hele seizoen het geval is, is de eindpass en de spitsen.
In de eerste helft werd snel afgejaagd, zeer snel de bal veroverd en er werd vaak de bal naar voren gespeeld. Veel sneller en vaker dan normaal. dus dit is een enorme plus. Tweede helft was zeer, maar dan ook zeer dramatisch.

Pijnpunten:
- spelers als schouten, allouchi, ilic (normaal wel, maar al een paar weken niet) en anholt kunnen geen voorzet geven. Heel pijnlijk om te zien. maar de voorzetten moeten wel van hun komen.
- de 2 spitsen zijn van het nivo vv achtmaal. die moet je niet aanspelen of diep laten gaan. ze kunnen niet aannemen of een actie maken. Sydney is een 16m speler. voorzetje geven en binnen tikken. Als je niemand hebt die kan voorgeven heb je niks aan hem en zijn kompaan stokkers.
- ilic is al maanden zeer matig. hij kan het zeker wel, maar valt behoorlijk tegen.
- haye is een van de 25 middenvelders. of hij er nu staat of een ander. geen verschil.
- de wissels. als je wilt winnen en je brengt monsalve er in.......... met alle respect. dit kan niet. verzin dan iets met bohui of azzagari.

Pluspunten
- van hecke
- van hecke
- van hecke
- van hecke
- en de reserve rol van dogan


10   2  
Real Robert

In tegenstelling tot wat anderen beweren vond ik de bal op de paal van Stokkers niet zijn dieptepunt. Dat was zijn algehele spel.
Maar deze bal rangschik ik toch meer onder de noemer pech. Hij was op volle sneheid door 2 verdedigers van TOP omgeven.
Tijd voor iets anders had hij volgens mij niet.
Voor de rest het type zeer matige spits dat vooral niet mee moet voetballen, maar slechts oorlog moet maken binnen de 16 nadat buitenspelers goede voorzetten geven. Maar die zijn er nu eenmaal niet.

13   8  
Theoden King

Ik vond Hyballa de grote verliezer van de avond. Gelijkspelen tegen laagvlieger tob oss is natuurlijk een lachertje. Over zijn wissels wil ik het niet eens meer hebben.

Mijn hoogtepunt van de avond waren de nieuwe scoreborden.

9   8  
RV

Het ligt wel iets genuanceerder met bijvoorbeeld Stokkers hoor.
Speelde helemaal niet zo slecht en deed bij dat schot op de paal eigenlijk alles wel goed (werd ook ingesloten door 2 man). De herkansing daarna van Van der Gaag vond ik dubieuzer.

Helaas hebben we 2 spitsen die niet kunnen voetballen, maar wel kunnen scoren. Begrijp dan ook niet zo goed dat nu weer wél voor Stokkers en van Hooijdonk wordt gekozen (vind ik terecht) maar dat dan El Allouchi er kort achter staat (die zoekt alleen de combinatie en nooit de diepte en heeft geen enkel gevaar vanuit de tweede lijn met zijn schot) snap ik weer niet. Ilic een beetje half hangend, komt dus nooit zijn man voorbij en heeft geen voorzet (en heel vaak ook geen zin).

Dan krijg je dus weer dat de meeste ruimte komt te liggen bij Schouten en van Anholt, dat moeten dan de spelers worden voor de aanvoer naar de spitsen.

Ik vind overigens Haye geen grijze middenvelder.
Is gewoon een simpele nummer 6 maar heeft wel rust aan de bal (en kwam een aantal keer ook met een goede krachtige voorzet). Bovendien corners die wel rond de vijf meter kwamen, dat heb ik El Allouchi nog nooit zien doen en van der Gaag lukt dat ook niet. Goede aanwinst Haye naar mijn mening.

Slecht nagedacht van de TD om niet te investeren in buitenspelers als je een aantal typische spitsen in je selectie hebt.

6   6  
fvf6

Deze pot had je niet hoeven te verliezen , maar helaas heeft NAC geen afmakers anders staat het met de rust 3-0 en is ge wedstrijd gespeeld.
En de derde wissel meneer Hyballa was een mispeer als je wil winnen haal je er geen aanvaller af voor een verdediger. Bovendien als er een aanvaller af moest zou dat v Hooydonk moeten zijn en niet Stokkers.

11   8  
Robvis25

Mijn inziens was de absoluut slechtste speler van het veld gisterenavond El Al, met name in de tweede helft heeft hij geen enkele bal bij zijn medespelers kunnen krijgen, behalve naar achteren. Bij elke bal die hij aangespeeld kreeg vertraagde het spel, een aanname, 10 seconden om zich heen kijkend waar de bal heen gespeeld kon worden om vervolgens de bal terug te spelen.

Ondanks dat vele anderen vinden dat van Anholt slecht speelde, zag ik na de wissel waarbij Mashart in het veld kwam pas echt wie van de twee slechter is. Totaal geen durf en diepgang was er aanwezig in het spel van Mashart, terwijl van Anholt wel degelijk in vooral de eerste helft de achterlijn haalde.

Als laatste was Stokkers zeker niet zo slecht als menig mensen hier denken en beweren. Ik zal zeker niet roepen dat hij goed speelde, maar hij zag de ruimte bij anderen in veel gevallen, kreeg de bal in veel gevallen ook daar waar de ruimte was. Maar door slechte aannames van onder anderen El Al en Sydney werden deze grote kansen verprutst.

De laatste wissel van Hyballa had ik veel liever anders gezien, El Al had geen toegevoegde waarde, daarbij is het makkelijker om meer chaos te creëren met meerdere mensen in de zestien meter! Dus laat in dat geval Stokkers staan en haal El Al er af!

9   3  
Henri

@RV
De grootste fout die Stokkers maakte was dat hij van die afstand de bal punterde. Iedere andere spits had de bal met binnenkant of buitenkant schoen geplaatst. Maar het is algemeen bekend dat Stokkers in een 1 op 1 met een keeper zelden scoort. Het zijn meestal intikkertjes, frommelgoals, of doelpunten waarvan hij zelf niet weet dat hij heeft gescoord. Het is natuurlijk een belachelijke zet van een TM dat hij een afvaller van Sparte en FSC als doelpuntenmachine in huis dacht te halen. Je moet de markt wel kennen TvdA als je gaat "kopen"/investeren!

4   4  
Henri

@RobVis25
Wat me bij Mashart opviel in die korte tijd dat hij speelde was dat hij tweemaal, terwijl hij een heel vrij veld voor zich had de bal over de volle breedte speelde naar Schouten die daar in een veel drukkere zone kwam. Het waren voor mij voorbeelden van iemand die geen enkele verantwoordelijkheid wil/durft te nemen en daarom de bal snel uit zijn zone speelt. Mashart en Schouten twee letterlijke en figuurlijke lichtgewichten zonderenige personality. Doorselecteren graag!

5   5  
Simon

Ons NAC heeft teveel spelers die de kwaliteit missen om te promoveren. Dat gaat dus dit jaar helaas niet gebeuren!

En van wie is dat de schuld?

Van de aandeelhouders!

3   5  
Steefl

Verschueren ben ik fan van.
Maar hij liet zijn man lopen bij de corner.

8   5  
Nummer 8

Zuchtttttt en nog roepen er mensen dat de bal op de paal van Stokkers niet zo slecht was, het was niet makkelijk om op de paal te schieten...drama..

8   2  
Mark

Nac is het lachertje van de betaald voetbal wereld!

1   1  
Toontje

Aan Haye kun je zien dat we alleen spelers lunnen halen die niemand meer wil hebben.
Zo triest is het gesteld met onze club.
En zoals al dikwijls gezegd het maakt niets uit welke trainer ervoor gezet wordt.
De laatste twee wisselen zelfs onverklaarbaar of denkt de laatste al te zien dat de selectie zo zwak is dat hij een extra verdediger moet brengen om niet te verliezen.
Winnen komt niet in ons boekje voor.

Woensdag telt "niet" mee en dan is de druk minder...misschien leeft men dan weer op.....of het wordt een geweldige flop.
Zelfs met een prima elftal heeft NAC daar voor de beker in de beker als eens met 6-0 klop gekregen

3   1  
Prins Pils

Stokkers, het is bijna zielig. Een kind dat voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaat heeft nog meer vertrouwen dan die man. Het is ook niet voor niets dat hij niet speelde onder Weijs. Komt echt op alle fronten te kort.

2   0  
Arie

Het is overduidelijk. We hebben geen diepgang, voorzetten en creativiteit. Dan wordt het hem gewoon niet.

3   0  
RM

Helaas kan ik geen -punten aan stokkers en v Hooijdonk geven...

1   0  
Frits

En we hadden geen spitsenprobleem Van de Abbeele?

1   0  
Nacdictive

Het team is gewoon 1 grijze massa middelmaat, een paar leuke aardige voetballers voor dit niveau maar geen meerwaarde, daarin heeft het Technische deel volkomen gefaald.
Stokkers was mi wel heel erg belabberd, deed eigenlijk totaal niets goed.
Aan de andere kant hadden we met 1 goeie spits erbij 8/9 punten meer en hadden we vrijdag ook gewonnen, zo realistisch moet je zijn.
Als je nu Hyballa al aanvalt/afrekent ben je echt een triest figuur, geen NAC supporter waardig.

1   0  
Ben

Laten we nu maar beginnen met doorselecteren! Het seizoen is toch al verloren....

Laad alle berichten na dit bericht in