Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - TOP Oss (1-0)

Gerrit

NAC won vandaag thuis met 1-0 van TOP Oss. Voor rust kwam TOP nauwelijks in het spel voor, maar na rust zag men een ander TOP Oss . De enige goal werd, net als in de vorige thuiswedstrijd, gemaakt door Ody Velanas. Aan jullie om de cijfers uit te delen.

B-Side Stats: NAC - TOP Oss (718 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
B. Lucassen
-
T. Velthuis
-
Anselmo Garcia McNulty
-
F. Sanchez
-
O. Velanas
-
A. Plat
-
S. Agougil
-
E. Banzuzi
-
Charles-Jesaja Herrmann
-
K. De Rooij
-
J. van der Sande
-
R. Besselink
-
J. Antonia
-
B. van Schuppen
-
T. Marijnissen
-
Robert Molenaar
-
K. De Rooij
6,0
Charles-Jesaja Herrmann
4,9
E. Banzuzi
5,4
S. Agougil
5,9
A. Plat
6,2
O. Velanas
7,1
F. Sanchez
6,1
Anselmo Garcia McNulty
7,0
T. Velthuis
6,0
B. Lucassen
5,9
R. Kortsmit
8,3
Robert Molenaar
6,3
T. Marijnissen
6,4
B. van Schuppen
5,5
J. Antonia
6,9
R. Besselink
6,1
J. van der Sande
7,2
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC O-18 wint FCE Talentcup 2022 9 reacties
Volgend bericht
Liveblog: NAC - TOP Oss 150 reacties
131 Reacties
178   18  
Rade

Aangenaam verrast door Antonia. Wanneer hij dit doorzet staat hij binnen paar weken in de basis. Kan De Rooij naar links met Ody in de rug van Vd Sande en Plat en Vet daarachter.

Sanchez was de slechtste man van het veld. Staat nog vaker verkeerd dan Mashart en heeft aanvallend niets bijgedragen. Wanneer Jetta zo’n wedstrijd gespeeld had, kreeg hij hier een 4.

Roda en Eindhoven op komst nu. Ben benieuwd hoe we ons tegen zulke ploegen gaan laten zien

90   30  
B6

Jammer dat er zo weinig gescoord wordt en het we ons onnodig moeilijk maken. Top had veel de bal. Vergeleken met maandag stond de verdediging bete rhun mannetje nu; ballen wegrossen als het gevaarlijk werd!

Kaj en herrman lieten een goede indruk achter. Ze werken hard, dat mag beloond worden met doelpunten. Kaj geeft mooie steekballetjes en ook herrman werkt hard.

Jort van de Sande is sterk en balvast voorin, net als Banzuzi. Lastig om goede keus te maken voor Molenaar met zon brede selectie die als basiself kan stan.

61   21  
Nac0164

Zulke reacties als van B6 zie ik graag!

86   4  
Tonn

De Rooij even op links en resultaat de vrije trap waaruit het doelpunt komt.

31   15  
Theoden King

Ik memoriseerde gisteren de thuiswedstrijd tegen tob oss van afgelopen april. Die werd een stuk overtuigender gewonnen dan gisteren.

Ondanks het harde werken van een aantal spelers, zoals hierboven aangehaald, hangt het spel naar mijn idee veel te veel van toevalligheden aan elkaar.

Gisteren viel het kwartje de goede kant op, maar dat kan volgende week zomaar anders zijn. Zowel voor de technische staf als de scout(s) nog veel werk aan de winkel.

***: Iemand enig idee in welke fase de zoektocht naar een AD en TD zich bevindt?

55   8  
Bekerkampioen

Geen gezeik ! Gewoon lekker drie punten , een ploeg die in ieder geval alles geeft , publiek erachter . Helemaal prima .

21   22  
Rubenac

Het publiek.

72   4  
Henri

Ik zie gelukkig een positieve omslag bij De Rooij. Hij toont meer drive en persoonlijke hardheid. Is niet meer heel de tijd aan het hinken pinken of op de grond aan het rollen.
Hij is natuurlijk het grootste talent in de selectie. Een momenten voetballer die je vrij moet laten en vooral dichter bij de goal moet brengen. Op de vleugel is zijn rendement veel te laag. Het spitsenduo De Rooij en Van der Sande zie ik best zitten, zeker op de counter.

178   18  
Rade

Aangenaam verrast door Antonia. Wanneer hij dit doorzet staat hij binnen paar weken in de basis. Kan De Rooij naar links met Ody in de rug van Vd Sande en Plat en Vet daarachter.

Sanchez was de slechtste man van het veld. Staat nog vaker verkeerd dan Mashart en heeft aanvallend niets bijgedragen. Wanneer Jetta zo’n wedstrijd gespeeld had, kreeg hij hier een 4.

Roda en Eindhoven op komst nu. Ben benieuwd hoe we ons tegen zulke ploegen gaan laten zien

21   21  
Bredaaaaa

3 punten. Een goede realistische trainer. Robert Molenaar! Op naar de volgende wedstrijd. De big boss krijgt een 9.

18   42  
Ernie

Alex Plat kan de voortrekkersrol niet aan, hij verzuipt zelf op het middenveld. Van de ervaren spelers is hij de enige die tegenvalt. Hopelijk is Vet snel fit die kan het verschil weleens gaan maken.

109   0  
D'n Klaagmuur

@Tonn: dat is wel toch al 3 jaar het grootste mysterie onder al onze trainers? Een linksbuiten aantrekken voor het hoogste transferbedrag in jaren en hem vervolgens letterlijk nooit linksbuiten zetten. Blijft onbegrijpelijk.

25   9  
Martinus

Qua instelling al een verbetering ten opzichte van vorig seizoen. Maar het blijft een jonge ploeg dus het gaat met vallen en opstaan. Ik heb wel het idee dat er een duidelijke richting is binnen NAC.

24   19  
TheBeek

2 benauwde 1-0 overwinningen tegen Helmond en oss en een zeeperd tegen mvv.

Het houd nog niet over.

Ik ben dan ook zeker nog niet euforisch.

Nu komen roda, Eindhoven (beiden 9 uit 3), de graafschap en jong ajax....... dat gaan niet veel punten worden helaas.

Al zijn er vast simpele figuren die denken dat we daar ook wel even van winnen haha

Tussenjaar en niks anders.

Hopen dat ze een fatsoenlijke organisatie weg kunnen zetten dit jaar en dan zien we volgend jaar weer wel.



54   0  
Nonkel Frans

Kan het journaille van BNdeStem of BSR deze terugkerende vraag eens aan Molenaar voorleggen. Waarom wordt Kaj niet op links gezet? En wat vindt Kaj er zelf van?

Op de KKD pagina's hebben ze sinds kort onder "wedstrijden" korte filmpjes met samenvatting gezet naast de uitslag. Da's een mooie verbetering.
Maar als je dan bij nac- tob oss opent krijg je eerst sydney die afscheid neemt in beeld met dan dus de wedstrijd van vorig jaar. Nou ja!

36   41  
Livingthedream

Was er nog iemand die de aankopen van Ton Lokhoff totaal afbranden?😂😂 ene pauper genaamd Noad1976?

Mac nulty was ongekend aan het beesten achterin en voot mij de man of the match.

Een hele dikke middelvinger naar de Ton Lokhoff bekritiseerder🖕🖕

41   2  
henkietenkie076

Zoals Olij het team vorig jaar vaak geredt heeft, gaat dit seizoen Kortsmit dat doen. Als hij zijn dag niet had gisteren dan had je de wedstrijd zomaar kunnen verliezen

70   1  
Baosje

Wat hebben we weer een keepertjeet Kortsmit

Misschien nog beter dan Olij 👍

47   0  
fvf6

Als van der Sande invalt gebeurt er iets veel dynamiek brengt hij .Het was een matige wedstrijd waarin top-oss meer gevaar stichtte dan ons NAC . Hopenlijk dat Vet , v.d. Sande en Antonia snel wedstrijdfit zijn dan kan Molenaar zijn sterkste elf opstellen : de Rooij op links Antonia op rechts spits van der Sande op het middenveld op 10 Velanas met aan de zijkanten Vet en Plat en achterin centraal Mc Nulty , Velthuis of Bakker , Sanches op links en Lucassen of Rutten op rechts

25   0  
fvf6

En Kortsmit natuurlijk op de goal

34   11  
Fred1

Ik vind dat er niet genoeg wordt gedaan om comfortabeler een wedstrijd uit te kunnen spelen en er niet nadrukkelijker naar die tweede goal op zoek wordt gegaan.
Uiteindelijk resulteert het net als tegen Helmond in 35 minuten alleen maar tegenhouden, dat is nooit een heel seizoen vol te houden en ook volkomen onnodig.
Je kunt niet steeds gokken op fantastische en zelfs onmogelijke reddingen van de keeper.
Er is geen gezonde balans in het elftal, er heerst regelmatig chaos en er is weinig cohesie onderling.
Je ziet dat ze met elk facet moeite hebben, verkeerd positie kiezen, de bal het werk niet laten doen, ze winnen haast nooit afvallende ballen , het centrale duo blijft te veel achterin hangen en plat kruipt er te vaak onnodig tussen waardoor je aanvallend geen druk kunt zetten zeker omdat het middenveld véél te weinig kwaliteit en inzet heeft, kopduels worden haast altijd verloren door lange mannen als Banzuzi en Hermann, en dan wordt alles wel heel moeilijk en dan sta je dus onder druk tegen een TOP Oss.
Er is dus veel te weinig aansluiting van de linies waardoor dicteren moeilijk wordt en ook kansen creëren minimaal blijft.
Van Schuppen wordt door Blanco weer eens bewierookt maar heeft iemand gezien hoe vaak zijn directe tegenstander vrij kon opstomen?
Hij wist totaal niet wat zijn positie was en liep rond als een kip zonder kop, ik vond dat écht typerend.
Als we verder willen moet je ook de zwakke punten durven benoemen , zoals ik eerder zei, dit team moet op minimaal 4 plaatsen dringend gewijzigd worden en Ody moet op 10.
Je beste speler loopt op links te verpieteren en de Rooij heeft bij ons nog nooit op links gespeeld, al ben ik er zeker van dat hij ook daar niet uit de verf komt, dat blijft een hoofdpijndossier.
Kijk het enige wat we wél hebben is dat het rete spannend is tot de laatste seconde maar of iedereen daar nu op zit te wachten betwijfel ik.

9   30  
willem 4,5

@henri. Het spijt me hoor maar ik zie geen enkele verbetering bij de Rooy. komt geen man voor, schiet op goal als er iemand voor hem staat en heeft totaal geen rendement. Ik voorzie dat dit zijn laatste jaar wordt bij NAC en dat zijn contract niet verlengt wordt, of voor een veel lager salaris. Tot nu toe hebben aan he weinig gehad en inderdaad hij gaat minder liggen en klagen, maar dat is het dan ook.

38   1  
altijdnacsupporter

Bijzonder om te zien dat Di Michele bijvoorbeeld een hoger punt heeft dan Velthuis. Onze LB deed niet heel veel goed gister, stond vaak verkeerd, slordig aan de bal. Terwijl een Velthuis zijn duels won, op durfde te komen aan de bal en een prima passing had.

Velanas op zijn goal na weinig gezien..

Voor mij Kortsmit en Mcnulty de mannen die zeer positief op vielen.

AUB Antonia raak fit, Antonia recht de Rooij links, Velanas op 10 Vd sande spits. De flanken gaan benutten om een spits te bedienen die goed rendeert bij flank spel.

Ons jonge elftal gaat nog ups en downs kennen, maar de intentie was goed gisteren!

7   8  
willem 4,5

Sorry, moet zijn komt geen man voorbij en tot nu toe hebben we er weinig aan gehad. is nog vroeg.
p.s. dat Corsmit nu al de tweede keer de beste man van NAC is zegt genoeg, goede keeper, als ie zo doorgaat missen we Oly niet.

8   15  
Cees-2

MC Nulty, nooit van gehoord, nou wat een onverzettelijk baasje komt daar plots, voor ons dan, bovendrijven. Ga er maar aan staan, spits van welke tegenstander in de KKD ook. Euh NAC ik denk dat het duidelijk is wat we moeten met deze speler. Voor de toekomst dan. Kortsmit, wat we feitelijk al wisten, klasbak. Ook niet moeilijk denk ik NAC. V.d. Standen, lekker mee door gaan, toch? Velanas uiteraard ook. Agougil hetzelfde verhaaltje. De rest twijfel, om verschillende redenen.

Molenaar moet de dosering op het middenveld toch nog beter aanpakken. Omschakeling, restverdediging, ....poeha, veel te weinig driehoekjes, zowel aanvallend, als verdedigend Moet echt beter. Plat te veel in balbezit. Voorin haast geen spelers, die, plots vijf a tien meter terugvallen, dan per direct een plots diep gaande middenvelde erover. Kom, dat moet beter, dan komt Velanas onverwachts voor het doel!

Kortsmit, bracht de eerste 30 minuten veelvuldig de aanval via Sanchez op gang, .....hm. ik zie dat liever aan de kant van Velanas, maar goed.

Verder goed gewerkt, compacter als uit bij MVV, waar Molenaar nooit zo had ogen starten. Maar goed, leren daarvan. Verder waren er nog wat dingetjes naar mijn mening, maar dat laten we. Succes jongens.

28   10  
Tinus

Eindelijk een selectie waar we als supporter ons mee kunnen identificeren. Spelers die erin vliegen en knokken voor ieder punt. Nee we hebben geen selectie die bij de top 5 gaat eindigen, maar ik zie liever iedere wedstrijd een elftal dat er voor gaat, dan die elftallen van de afgelopen jaren, met name het jaar van steijn waarin we wedstrijden hadden waarin we nog geen bal op goal schoten.

Dit is wel een elftal waarmee je, wanneer je playoffs weet te bereiken, zij kunnen pieken en promoveren.

Daarnaast is dit ook een prima basis om de komende jaren met fatsoenlijk beleid op voort te borduren.

21   0  
Thierry14

Redelijke potje ,meer niet verwachten momenteel alhoewel na de wissels het er beter uitzag....
Banzuzi augogil nog niet zover, hebben geen idee wat te doen...laten alles uit de rug lopen en dan loopt Plat idd te verzuipen zoals meerdere gezien hebben...en komt het centrale duo ook vaak in de problemen door overtal en niet door durven te dekken...
Middenveld moet beter en dan met vd Sande oorlog voorin komt het echt wel goed...

4   3  
Autocombi

Moet je voor de auto combi nog altijd perse met een 'volle' auto afreizen? Dus 4 personen.

Of mag dat tegenwoordig ook met 1, 2, of 3 personen in de auto ?

Vind er niks over op nac.nl

11   5  
Wijnkunst

Het viel mij op dat Velthuis en Sanchez dichter bij elkaar stonden en beter communiceerden. De vorige wedstrijd vertrok letterlijk iedere bal van Velthuis naar de rechterkant. Nu had hij meer opties, waardoor hij beter uit de verf kwam. Thomas Marijnissen en Jort vd Sande zijn echt lichtpuntjes zeg. Gaan we nog veel plezier aan beleven. Maar wat missen we Ralph als balvast rustpunt op het middenveld.

7   1  
Monkeyrockers

@ autocombi . Nee je hoeft niet in een volle auto te komen , parkeer terrein is ruim zat . Kan me ook geen uitwedstrijd herinneren dat ze dit uberhaupt actief checkte .

12   1  
Robbert

Met wat kunst en vliegwerk de 3 punten gepakt. Met wat meer technisch vernuft hadden we nog wel een doelpuntje erbij kunnen prikken. En gelukkig hielp Kortsmit ook met een paar nette reddingen.

Voor mij waren Kortsmit en McNulty de uitblinkers. Het middenveld, de backs en de spits (maar die krijgt amper een bal ook) vond ik wat minder.

Voor de wat 'oudere' supporters: vinden jullie Van der Sande qua doen en laten niet op Toto Cornelissen lijken? Nu de doelpunten nog :-)

Op naar vrijdag en allemaal een goed weekend toegewenst.

12   24  
Henk

In sommige commentaren blaast men de loftrompet over Hermann en Banzuzi....

Als die afkomstig zijn van de ts, dan baren die mij zorgen!

Zij zijn verreweg ZEER SLECHT! Met hen erbij verliezen we veel punten en komen we amper tot scoren.....

Waarvan akte!

19   1  
Stan

Heb een positief gevoel overgehouden aan gisteren. Matige wedstrijd en toch 3 punten over de streep getrokken. Dat is ook een kwaliteit!

29   1  
Soulfinger

Jort van der Sande is hard nodig in de basis, zodra hij erin komt gebeurd er iets met het elftal. Er komt dan drive in en het lijkt dan wel of de rest ook meer vertrouwen krijgt en dan eindelijk de bal durven te spelen. MacNulty was gisteren een BAAS achterin gooide sliding na sliding erin en had ze ook. "Het ventje" is pas 19 jaar. Het is allemaal nog niet best, maar gewoon weer eens naar (de meeste) spelers gekeken die tenminste met inzet spelen. KAJ naar links !!!!!!

26   7  
Adriaan

Kortsmit
Lucassen Mc Nulthy Bakker Sanchez
Plat Velanes Vet (Banuzzi)
Antonia Van der Sande De Rooij
Heeft er iemand anders een beter voorstel?
Hopelijk hebben we evt ook nog iets aan een fitte Rutte ( middenveld en Maria ( evt linksbaco) en Ligeon ( evt rechtsback)

15   35  
Nog jaren kkd

3 punten dus allemaal een 6. Veel beter gaat het niet worden.
Doorselecteren, 5 miljoen investeringsfonds lange termijn, overgangsjaar.
Allemaal gebakken lucht termen.
Voetballen in de marge.
Huidige spelers gaan 0,0 euro opbrengen. De heer Vrolijk mag de knip trekken op korte termijn anders nog seizoenen lang spelen in de kkd.
Niemand wil spelen in de kkd. Al die jong elftallen en dan ook nog op je bek gaan tegen semi profs bij andere clubs. Zo snel mogelijk weg uit de kkd. Verschrikkelijk.

23   5  
HarmeNAC

Ik had gisteren in het stadion het gevoel dat top niet veel in te brengen had. De samenvatting liet anders zien, gek hoe dat kan verschillen.

Vond het mooi om te zien hoe mannen als De Rooij, Mac Nulty en Lucassen aan het knokken en sleuren waren, daar houd ik van.

Antonia viel inderdaad erg sterk in, die solliciteert naar een basisplaats. Van Schuppen vond ik juist erg zwak invallen, zit nog niet goed bij die jongen.

Als we thuis veel blijven winnen en uit af en toe wat sprokkelen gaan we de play offs wel halen. En dan is alles ineens weer mogelijk.

17   10  
Scheppioni

Kortsmit en Mc Nulty 9!!
Verder ben ik het ook mee eens snel als het kan Jort en Antoina in de basis, Kaj op links, Velanas op 10 ! Banzuzi en Agougil wel regelmatig speelminuten geven in de tweede helft ! Als Bakker en Luc Narijnissen weer eens fit zijn dan geeft dit gezonde cocurrentie voor Velthuis en Michele Sanchez scherp te houden ! Ik ben niet negatief in deze, er zit best veel rek in deze groep en eindelijk lijkt de intensiteit steeds meer hoger te worden met deze staf !! Een groot pluspunt, nooit meer NAC zoals de afgelopen twee seizoenen, daarbij kun je zien hoe belangrijk is als een keeper punten pakt ipv loser v leer want met zo'n clown degradeer je gewoon !

30   10  
max

supporters die roepen dat sanchez vandaag de slechtste was hebben geen verstand van de voetbal .

Sanchez heeft meeste kilometers gelopen en heeft inderdaad een bal bij de tegenstander ingeleverd waar uit een grote kans ontstond voor tegenstander .

Verder heeft hij goed gedaan en verdient zeker een voldiende .

21   11  
Arie

Dat De Rooij naar links moet roept iedereen hier al sinds zijn komst. Met het totale gebrek aan creativiteit op het middenveld moet zelfs de zoveelste eigenwijze trainer toch zien dat het niet anders kan dan Velanas naar 10 halen en Kaj links. Antonia valt goed in, dus die op rechts. Een middenveld met Banzuzi/Agougil, Velanas en Plat/Vet is veel meer in balans. En Bakker aub op linksback, want Di Michele is nog niet bepaald een wonder. Net als zijn Wolfsburg kompaan in de spits met houten voeten.
Grootste twee pluspunten, de twee linkspoten centraal achterin die nu al zichtbaar beter samen spelen en de keeper. Wie mist Olij nog?

22   4  
SSJE

Kortsmit man of the match 💪🏼
Tegen Roda beginnen met van der Sande, Antonia en T. Marijnissen je merkt dan toch meer strijd in het veld 💛🖤

9   14  
Nieuwe spionkop

Gelukkig zijn de 3 punten binnen, heel blij mee.
Maar wat is iedereen weer overdreven enthousiast, kan alleen maar tegenvallen volgende week als het dan weer fout gaat.

Velthuis, McNulty zijn verdedigend echt zwak samen. Elke keer als Oss een beetje aan deed zetten was het levensgevaarlijk omdat ze verkeerd stonden.

Natuurlijk kunnen we qua Noad gisteren niet klagen. Maar een gelijkspel had zeker terecht geweest over 90 minuten. Vd Sande goede aankoop, Antonia maakt een goede indruk met zn invalbeurten.

35   3  
Nac

Het is wel opvallend dat Mashart, Ligeon en Maria niet meer bij de selectie zitten.

Rutten mag vertrekken mag niet eens invallen op zijn positie.

Hopelijk gaan deze 4 spelers snel weg.

9   2  
Adriaan

Nou NAC
Eerst maar zien dat ze verkocht worden
En anders dusdanig oplappen dat NAC er iets aan heeft he?
Anders je reinste kapitaalvernietiging

19   5  
Bertus

Ik zie het anders :
Tot op heden heeft de verkeerde mensen opstellen of op verkeerde posities zetten slecht 3 punten verlies opgeleverd.
De schade is dus beperkt.
Ik weet niet of Vet goed is of bij NAC past maar die zou snel de plek van Agougil moeten innemen en er moet een nummer 10 bij al kan je Velanas daar met een gerust hart neerzetten.
Achterin zijn beide backs nog niet best en het verbaast me dan inderdaad ook dat Rutten niet wordt gebracht als ze in de laatste fase steeds meer steken laten vallen.
Er moet nog veel gebeuren maar ze denken dat ze zeeën van tijd hebben.
Achteraf gezien is trouwens MVV zo slecht nog niet zie ADO gisteren.

15   2  
Didier

Het was allemaal niet best maar het er doorheen trekken onze jongens door het publiek en de spanning einde wedstrijd maken veel goed.
Kortsluit zeker de man of the match.
Paar geweldige reddingen. Verder hebben wat mij betreft De Rooij, Mc Nulty, Velanas en Plat ook lekker gevoetbald. Antonio (door velen waaronder mezelf al afgeschreven) doet het verassend goed.
Verder mooi om te zien hoe een jongensdroom van Marijnissen alsnog uitkomt.

@livingthrdream Jij hebt zelf waarschijnlijk echt niet door dat je met je dikke middelvinger net zo kansloos bent als mensen die versterkingen van Lokhoff na 2/3 wedstrijden (bijv Hermann) affakkelen.

13   5  
Bp

Ivan Ilic gaat mogelijk een droomtransfer maken. De 21-jarige middenvelder, die in het seizoen 2019/2020 op huurbasis voor NAC Breda speelde, staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain, meldt Gianluca di Marzio

10   0  
Ivo

Spelers die wegmogen worden niet opgesteld ivm kansen op blessures en ook zodat het perspectief duidelijk is. Zeer weinig speeltijd dus het is ook in hun belang de dat ze zelf een andere ploeg vinden.

Maria, Mashart, Ligeon en Rutten lijken op dat lijstje te staan. De status van Danny Bakker vind ik onduidelijk. Over een blessure zijn geen uitspraken gedaan.

2   3  
Mo

Ja henk dat klopt

16   14  
Elf Meter

Door Herrmann lijkt Van der Sande van het niveau Lewandowski.

Herrmann heeft in alle optredens tot nu laten zien niet te beschikken over gevoel voor de juiste positie/ruimte bij spelhervattingen, heeft een zeer beperkte basistechniek - dus geen aanspeelpunt, en is geen afmaker.

Gewogen (tegen matige tegenstanders) en te licht bevonden.
Jammer.

12   41  
Joris

Herman out!

49   8  
Baosje

JorIs OUT...

33   6  
Bertus

Het verbaast me dat ik niemand hoor over die doorgesnoven Justin Mathieu.
Die vieze kruik stond enorm het NAC publiek te provoceren en uit te dagen na de wedstrijd.
Doet hij dat bij vak G dan zijn de rapen gaar en staan er 10o man bij de bus op hem te wachten.
“ Kom maar naar buiten na de wedstrijd , ik wacht wel “ riep hij wat een idioot en volksmenner zeg.
Hij heeft 4 frustraties, 1 hij is Kruik, 2 hij was nooit goed genoeg voor de kruiken, 3 hij haat NAC , 4 dat hij nooit verder dan TOP Oss zal komen.
Daar zou de KNVB eens naar moeten kijken!

13   93  
NOAD1976

Jammer dat nac nog een doelpunt scoort, anders had ik nóg meer mijn gelijk kunnen halen....maar gelukkig, als ik de commentaren lees, is het merendeel het roerend met mij eens...nac is breda is een farce, city was onze way out. Dat kan ik natuurlijk nooit weten maar ik denk het wel...dus ik hou er maar aan vast.

70   9  
Matc

Wat hadden wij met Van Hooijdonk toch goud in handen. Scoort gewoon 3x in 1 wedstrijd op het hoogste niveau. Kan weer pissig worden met wat de Haagse kliek ons heeft aangedaan.

77   7  
Fred1

Zit Vitesse - Heerenveen te kijken en dan zie je die speler die er volgens een aantal huichelaars hier en die pleuris Steijn helemaal niets van kon 3 x scoren.
Dat er mensen ( nog steeds ) bij NAC rondlopen die dit hebben toegestaan is nog steeds onverteerbaar.
Die hadden we nooit weg moeten sturen , ik wordt er met terugwerkende kracht nog steeds woedend over.
Ik kan er niets aan doen maar elke zeperd van SPARTA vier ik, ik hoop met alle respect voor Olij dat hij de meest gepasseerde keeper wordt en volgend seizoen lekker weer KKD speelt.
Ik gun het in ieder geval Steijn van ganser harte.

53   7  
Ivo

Sydney moest weg van de Haagse haatmannetjes Steijn en Manders. Hun rancunegevoelens hebben ons minimaal een paar ton en een hoop doelpunten gekost.

Zum kotzen.

10   10  
Cees-2

Inderdaad Baosje, Joris OUT, definitief. Zo praat je niet over mensen, net alsof het wegwerp goederen zijn. Compleet geen respect. Waardeloze opmerking. Geef ook "die" speler gewoon een redelijke tijd, zoals het hoort. He-le-maal zeker weet ik het niet meer, maar gaf hij pal bij de middenlijn niet dat vernuftige hakballetje op De Rooij? Als hij dat was, klasse. Maar ik twijfel of hij het was? Verder, hij doet echt zijn stinkende best. Uiteraard moet het wel beter bij hem, maar, nogmaals, geef hem die tijd.

49   3  
NAC Voor Altijd

Die Sydney.
Wat een speler!
Hopelijk scoort hij een hattrick tegen Sparta !

8   4  
Charpie

@ Cees-2;

Ja, dat was hij! Het viel mij ook al op.
Die jongen heeft al de Duitse jeugdteams doorlopen, dus die moet echt wel wat kunnen!
Ze moeten hem alleen aan de praat zien te krijgen, net als Ody destijds.
Daar hou ik me maar aan vast.

8   2  
Adriaan

Sydny is eens afmaker
Hij moet niet meevoetballen
Vrees dat de zoveelste trainer niet alle spelers goed gebruikt dwz in hun kracht zet
Huidige bijna vaste opstelling is verre van ideaal
Heb hierboven een denk ik evenwichtiger team neergezet

5   34  
Adriaan

O ja Fred
Je hoeft niet voor Sparta te zijn maar je zet Olij wel te kakken joh
Dat verdient hij niet ook al zit hij nu bij Sparta

14   12  
Scheppioni

Ik ook Fredje !! Ongelofelijk dat men dit (de aandeelhouders) bij ons NAC hebben laten gebeuren, dit mag dan ook nooit meer gebeuren, nog liever 1987/1988 NAC dan onder die smerige vuile pipo de clown !

46   7  
Maarten

V Hooijdonk 3x , kut Steijn

49   17  
Belgische Naccer

Sydney is gewoon een prima spits.

Dat zag iedere dwaas bij NAC natuurlijk al lang.

In de 40 minuten speeltijd die hij in het hele seizoen heeft mogen spelen van die OETLUL van een Steijn....heeft hij 10 goals gemaakt.

Wat heeft die neptrainter ons genaaid zeg, met dat billenmaatje Manders van hem.

Sydney maak er maar gewoon 4 tegen Sparta, en provoceer Steijn maar bij iedere goal...

Dat is wel het minste wat je kunt doen, na die ontiegelijke naaijerij van die NEP trainer met zijn NEP-beton-bejaardenvoetbal en zijn 3 ton afkoopsom...

Het is echt allemaal te schandalig voor woorden.

Kan NAC=BREDA onderzoeken of er juridische stappen mogelijk zijn tegen Manders en Steijn, de vriendjespolitiek de uitgedeelde salarissen, bonussen, de vergooide miljoenen...dit is toch puur wanbeleid en corruptie??

Aanklagen die handel zeg ik. Ze komen er echt veel te gemakkelijk mee weg. Er zijn zoveel dubieuze dingen gebeurd toen die 2 aan de macht waren. Dit kan gewoon iet ongestraft blijven. Heeft de club de 7 miljoen gekost, die nu ingelegd zijn moeten worden...Verhalen die handel!

38   11  
@Ivo

Idd te triest voor woorden dat Sydney weg moest. Overigens was Vrolijk het daar volledig mee eens. kon er niks van.. In combi met z’n idee om Kuyt TD te maken is het te hopen dat ie zich totaal niet bemoeit met voetbalzaken.

16   31  
Ben de Gaijgek

Het blijft lachwekkend dat supporters cijfers geven aan voetballers op een niveau wat ze zelf nooit gehaald hebben.
Aan een beroepsgroep waar ze zelf nooit werkzaam in zijn geweest....alleen maar tegen betaling naar mogen gaan kijken.

Gewoon maar punten geven omdat Iedereen een mening mag hebben, zonder hierbij gehinderd te worden door enige kennis. Een oordeel gebaseerd op het aanwezige boerenverstand, dus niet professioneel onderbouwd.

Okay eerlijk is eerlijk....Bennie zelf heeft het voetbaltechnisch nooit verder geschopt dan twee keer proeftrainen bij NAC als jeugdspeler en een uitnodiging voor een proeftraining van FC Den Bosch afgeslagen omdat Ben niet zo ver weg wilde (als kind), dus ben ik net zo'n amateur als de rest hier..... maar punten geven....come on.
Dan moet je eerlijke criteria hebben, niet wat Jan-met-korte-achternaam zonder professionele kennis er van vindt.

Dit is in mijn ogen het meest zinloze, maar tevens lachwekkende onderdeel van deze site. Samen met het geven van duimpjes op een reactie. (Alsof je dat als poster van een bericht raakt).

40   34  
Ome Cor

Man man man....
Sydney scoort 3x en heeft z'n draai prima gevonden bij Heerenveen en mensen hier denken weer af te moeten zeiken omdat hij weg is bij ons.

Geloof me nou ! Als Sydney nu nog bij NAC had gespeeld had hij er nog steeds geen klote van gekund omdat er geen fatsoenlijke ballen naar onze spits gaan.
De spits is zo goed of zo slecht als het team wat achter hem staat.
Zet Hermann of Bilate bij een Europese topclub en hij LIJKT een veel betere spits dan in het shirt van NAC.

Kaj de Rooij was super in Eindhoven, maar door hem anders te gebruiken en anders te spelen dan waarin hij tot z'n recht kwam lopen er hier supporters te roepen dat hij niks is en best zou mogen vertrekken.

Banzuzi in jeugdig oranje heeft nog betere medespelers dan bij NAC. Zie het verschil in performance.

Sydney is zo goed als het team achter hem.
Dus dat zegt genoeg over welke spits hier ook opgesteld zal worden.

20   26  
Bertus

Ome Cor, ben je weer heel de middag aan het zuipen geweest?
Wat een onzin kraam je uit man, neem een paar bakken koffie?

41   1  
Ed

Dank je Steijn dat he Hooijdonk ernaast hield vanwege je koppigheid. Kunnen we ergens aangifte doen😜. Nee, Steijn heeft het prima gezien.

35   3  
Ed

Hoopte gisteren zo, dat Herman er een zou maken. Dan komt ie los. Werkt wel een slag in de ronte

38   8  
Ernie

Fijn voor Sydney dat hij zijn draai heeft gevonden bij Heerenveen. Achteraf gezien heeft hij de goede keuze gemaakt om bij Nac te vertrekken.

28   7  
Ed

Ernie@
Had meer met Steijn te maken dan met NAC!

30   3  
Ivo

@Ome cor heeft wel een punt.

Dessers is de laatste spits die bij ons goed presteerde.

Te Vrede, Stokkers, Bilate en ook van Hooijdonk hadden allemaal last van pingelende, spelvertragende en naar binnen trekkende middenvelders en buitenspelers. El Allouchi en Haye deden het liever zelf, Ilic, Boussaid, Dogan, Azarkan, ook, bijna niemand kreeg de bal bij de spits. Hoeveel assists heeft de Rooij geleverd? Immers? Agougil? Van Schuppen? Om maar wat namen te noemen.

Het team speelt niet in dienst van de spits en daar gaat het mis. Dit seizoen wordt er wat meer vooruit gevoetbald, met wat meer tempo,maar de laatste man vinden blijft tot nu toe lastig. Al moeten de kansen die er wel komen gewoon in. Ook dat is een aandachtspunt.

49   2  
Sjef de gevulde koek

Ik kom even mijn gelijk halen weer. Altijd gezegd voetballend is van Hooijdonk hoofdklasse niveau. Maar die jongen heeft iets speciaals en dat is een neusje voor de goal. Echte afmaker en wat ik toen al zei bij een ploeg als AZ schiet hij er 20 in. Overigens ook iemand met een Nac hart. Alleen maar respect voor deze jongen. Helemaal als je weet dat hij uit het 2de elftal van beek vooruit komt. Wij roepen altijd NOAD. Hij is het perfecte voorbeeld.

35   2  
Bas

@noad1976

Voor mij is het compleet onbegrijpelijk dat jij hoopt dat NAC niet wint zodat jij je gelijk kan halen. Niemand is groter dan de club. Dat geldt zeker voor gefrustreede anonieme typjes op internet.
Heb je al tijd gevonden om een e-mail te sturen naar de Bsiderats, of ben je te druk met reaguren hier en op DeRat.

24   5  
NACMULTY

Hahah die NOAD is echt helemaal de weg kwijt😂😂 het is eigenlijk wel zielig he? Nóg meer gelijk🤣

27   6  
Nacman

@noad
Verdiep je eens wat meer in de clubs die onder city vallen het is daar een grote ellende bij de clubs zonder al te goede resultaten.
Kijk eens wat verder dan jou City neus lang is.
En wat betreft nac=breda lat En we ze de kans geven om een goeie organisatie neer te zetten en dat kost tijd.
En van de andere kant geduld van onze als supporters.

26   5  
Baosje

Noad...het lachertje van de BSR...🤣🤣🤣

32   8  
NAC4Ever

@NOAD1976
20 August 2022, 17:44

'Jammer dat nac nog een doelpunt scoort, anders had ik nóg meer mijn gelijk kunnen halen....'

Ik vind dit veel zeggend. Je vind het dus belangrijker 'je gelijk' te halen dan dat dat wij winnen.

Verder heb je het weer over CFG.
Heb je gezien waar Troyes (onderdeel van CFG) in Frankrijk staat?

Het is NAC=Breda geworden. Of je dat nou leuk vind of niet. Geef ze dan op zijn minst een eerlijke kans.



28   9  
Fritske d'n Olifant

Heel tof dat Kortsmit zo uitblinkt, maar het is wel een teken van armoede achterin. Het is bij tijd en wijle nog steeds erg onwennig, maar het was al wat beter dan tegen MVV. Ik hoop dat spelers als vd Sande, Antonia en Vet snel weer een hele wedstrijd kunnen spelen. Ik ben wel benieuwd naar een middenveld met Vet, Plat en Velanas en een voorhoede met De Rooij, Vd Sande en Antonia. Met Marijnissen en Hermann achter de hand moet dat wel gaan lopen.

Verder tof voor SvH dat hij een hattrick maakt. Dikke vinger naar iedereen (ook op deze site) die in hem geen eredivisiespits zagen.

30   15  
Fritske d'n Olifant

En dan nog over CFG. Ik ben echt zo blij dat NAC daar geen onderdeel van uitmaakt. Je zou maar fan van New York City FC zijn. Dan raak je in een belangrijke fase van de competitie even je topscorer en absolute ster per direct kwijt aan Girona, die andere club in de CFG. Sindsdien heeft NYCFC geen wedstrijd meer gewonnen.

18   1  
Gilze

Zelf ben ik niet echt overtuigd van Herrmann wat hij tot nog toe heeft laten zien met daarbij wel een grote kanttekening: Heb eens gelet op wat voor ballen hij krijgt maar daar wordt je als spits ook niet vrolijk van. Veel hoge ballen (tussen 3 cv s in) , ballen met de rug naar de goal.
Nu moet ik zeggen dan vd Sande wat meer ruimte kreeg omdat Oss druk ging zetten maar daar zie ik dan weer wel het beetje extra in, sleuren met resultaat en doelgerichtheid. Hopelijk blijft Antonia fit want die legt ze wel af en toe panklaar voor de spits.

21   0  
RV

Heb wel vertrouwen in van der Sande, valt me positief op tot nu toe. Ook Antonia oogt fit. Vooral ook benieuwd naar de komende wedstrijden. We hebben wel een team dat ook aardig in de omschakeling kan spelen denk ik. Verdedigend blijft het echter ook wel wankel, net name Velthuis.

Hermann krijgt inderdaad geen fatsoenlijke bal, jammer dat de staf het dan ook niet probeert en bijvoorbeeld in de wedstrijd de Rooij en Velanas van positie te doen laten wisselen.

6   5  
Een ander geluid

@rv.
Dat Herrmann matig werd bereikt is een feit. Echter zoals Herrmann nu speelt is hij kansloos ten opzichte van Roy vd S. Die valt in met gedrevenheid en ging er volledig voor. Roy ging voorop en liet anderen beter spelen. Die heeft het in zich publiekslieveling te worden.
Antonia viel ook prima in. Marijnissen kan wellicht ook drive gaan brengen. Nog geen beeld van maar wel goede kop erop.
Velthuis moet verdedigend nog grote stappen maken. Echter, hij dribbelde, in tegenstelling tot bij MVV nu wél in, op een goede manier waardoor overtal situatie ontstond.
De corners waren af en toe weer gruwelijk slecht!

Zoals nu zeker geen top 5 kandidaat maar er zit wellicht nog behoorlijk rek in het elftal.
Daar hou ik me dan maar aan vast....

16   5  
Hoeven B4

Matige pot gezien, blijkt ook uit de cijfers.

*** voor BSR:
Het geven van cijfers is een moment waarbij iets onmeetbaars meetbaar wordt gemaakt, zodat er vergeleken kan worden. Trends, gemiddeldes, ondergrenzen. Mooi en verleidelijk maar compleet zinloos.
Zolang er geen norm (wat is de ondergrens, de schoolse 5,5?) en geen criteria (voor de ene supporter is een mooie tackle een 10 waard, de andere supporter geeft alleen CR7 in de finale EK een 10) zijn, slaat deze rubriek helaas nergens op. En om wisselspelers een cijfer te moeten geven, 'geen mening' zou zeker moeten kunnen. En nee ik ben echt niet op zoek naar een wetenschappelijke rubriek hoor.
Voorstel ter verbetering: turven. Laat iedereen één, twee of drie spelers kiezen die MOTM zijn in hun ogen. Simpel en eerlijk.

Hup NAC!

17   4  
Stan

Sydney van Hooijdonk bewijst dat je ook zonder techniek en snelheid doelpunten kunt maken. Met een goede traptechniek en werklust kom je ook ver.
Misschien is het voor hem wel een zegen geweest dat hij door Steijn is weggepest bij Nac. Hij speelt nu Eredivisie en verdient 5x zoveel als bij Nac.

5   2  
Becherovka

@Hoeven B4

Alsnog zal je zien dat bij 1000 stemmen je op zijn minst het sentiment van de supporters kan achterhalen. Natuurlijk zitten daar uitschieters bij in positieve en negatieve zin, maar zal in overall nog een alleraardigst gemiddelde krijgen.

Het hele doel van deze rubriek is om mensen de ruimte te geven om de wedstrijd na te bespreken. Veel mensen gaven in de comments toch al cijfers, daar is nu een mooi formatje voor gemaakt.

8   5  
Charpie

@ Stan;

Als hij bij NAC was gebleven had hij zeer waarschijnlijk ook eredivisie gespeeld nu.
Met NAC.

4   2  
Bertus

@ een ander geluid wie is Roy vd S ?
Bij een andere wedstrijd gezeten ?

3   46  
Bp

JP van Hecke waarschijnlijk op huurbasis naar Sunderland, krijgt ook geen vaste voet aan de grond bij Brighton. Hoeveelste club word dit voor hem na NAC ?

Heerenveen, Blackburn Rovers, nu weer Sunderland.

Niet goed voor carrière !!!

3   1  
Geelzwartwit

@bp

Hij heeft buiten NAC in ieder geval al veel meer wedstrijden dan die 7 bij NAC gespeeld.

14   4  
Jf

Is er al iets bekend over een aanvallende middenvelder?

8   32  
Malle

De rooij hoort niet bij de sterkste 11

7   1  
Nieuwe spionkop

Hup NAC

26   2  
Livingthedream

@bp

Wat een lul verhaal weer.

Brighton wilt zijn contract graag verlengen. JP wilt zelf naaf Sunderland.

Spelen voor minimaal 28.000 mensen in de CS. Nee echt heel slecht voor je carrière...

41   10  
1 van de 2

Genoten van Sydney, volgens vele kenners hier een beperkte voetballer.

5   0  
Tinus

Wat een onzin @bp. Alsof ervaring opdoen in de championship bij sunderland slecht is voor je carrière.

12   46  
ctk

Lucassen een 5.9 ?
Het is dat 0 er niet bij stond want dan had ik dat gegeven, zelden iemand zo'n zwakke wedstrijd zien spelen!

14   16  
Ernie

Zwolle fluitend kampioen.

17   19  
Joris

Veel KKD-clubs versterken zich en bij ons NAC is het pappen en nathouden.....


ZUCHT!

12   7  
Scheppioni

Ik mag toch aannemen dat we aankomend weekend tegen roda meteen bij de les zijn......start nou eens met de beste elf ! HUP NAC !

4   0  
Een ander geluid

Excuses Bertus, slordig inderdaad. Jort moet het zijn.

18   45  
Los Pollos Hermanos

Sydney moest weg. Ook van die luchtfietser van een Vrolijk. Een jaar geleden werd Dirk Kuijt hier nog in het Rat Verlegh gespot. Hij was 'gewoon even een rondje aan het lopen' Maar iedereen weet dat Vrolijk hem wilde aanstellen als T.D. Die man is echt verschrikkelijk slecht nieuws voor alles en iedereen wat NAC een warm hart toedraagt.

26   7  
Belgische Naccer

Er moet korter gedekt worden, dat geldt voor iedereen. Het is nog veel te tam en afwachtend.

Verder. De Rooij moet linksbuiten. Antonia rechtsbuiten en Van der Sande in de spits. Dat zal zoveel beter zijn dan nu. Veel meer snelheid, creativiteit en balvastheid.

Velanas erachter met Agougil en Plat, en de verdediging laten staan. Als stand-in heb je dan Marijnissen die sterk inviel. Banzuzi en Hermann mogen op de bank beginnen.

En trainen heel hard trainen op fitheid en mentaliteit, dan kan het goed komen, alleen mis je wel scorend vermogen voorin. Maar met De Rooij op links, zal hij er ook veel meer maken dan nu.

Het idee is in ieder geval wel veel meer aanvallend voetballen dan de afgelopen 2 jaar onder de haagse kliek. Maar de discipline en hardheid in de duels missen nog. Maar dat is te trainen.

25   10  
Breda83

@ LOS POLLOS HERMANOS

Niémand weet dat Vrolijk Kuijt als TD aan wilde stellen. Want dat is gewoon niet waar.

18   29  
Beultje

Alle reacties hier leuk ...
Maar hou er maar rekening mee dat we nog minimaal 10 jaar KKD spelen.

11   15  
NACMULTY

Welkom Chris Woerts!

16   18  
Lamington

Vrijdag nog over gehad op de tribune: zoek eens een nieuwe Sjoerd Ars. Die wist wat scoren was.

25   15  
baosje

@ Beultje

geen enkel probleem toch ....

beter 10 jaar KKD , dan onderdeel van City en geen NAC meer zijn

doedels .......

10   8  
Joris

We spelen nog 10 jaar KKD als er geen kwaliteitsinjecties komen...

12   24  
Ibio

Liever onderdeel van city dan 10 jaar KKD

6   4  
Joris

Dat spelersinvesteringsfonds is hopelijk nu toch wel opgestart?

Echte kapitaalkrachtige NACfans kunnen dan nu toch instappen?

Ik denk dan aan onze DJ's, Aad Ouborg, etc.

2   8  
Frank

@joris

Ik begrijp dat je daarop hoopt, maar het kost echt wel wat tijd om zoiets te organiseren.

Daarnaast vind ik het ronduit stuitend zoals je namen neergooit, alsof mensen een verplichting hebben hun duurverdiende geld in een bodemloze put te gooien, omdat ze nu eenmaal uit dezelfde stad komen.

11   12  
Fred1

Kees van Wonderen gaf gisteren perfect aan wat ik ook steeds aangeef.
Verdedigen en aanvallen doe je met zijn allen.
En dat is nu een van de kern problemen van NAC.
Aanvallend:
Blijven de achterste 4 te ver hangen en hangt Plat ook nog vaak met zijn achterste in de verdediging.
Van Banzuzi en Agougil komt weinig of geen aanvallende ondersteuning dus je bent altijd in de numerieke minderheid met een groot gat tussen de linies.
Ze gaan zelden diep en hebben het niet aanspeelbaar zijn tot kunst verheven.
Er is ook nooit aansluiting van de linies en te vaak wordt er gekozen voor tussenstations in plaats van de spitsen direct aanspelen.
Verdedigend:
NAC verdedigt constant met te weinig mensen, want pseudo verdedigen door achteruit lopen of slechts meelopen is geen verdedigen uiteraard, dat is schijnverdedigen.
Ody verdedigt haast nooit mee, op zijn hoogst loopt hij mee zou daarin proactiever moeten zijn.
De Rooij maakt alleen maar overtredingen en op het middenveld is het desastreus om te zien dat Banzuzi en Agougil volledig niet mee doen, ze nemen niet over en laten continu hun man uit de rug lopen, ze lopen overal en nergens behalve op de juiste plek.
Hierdoor wordt de druk op de verdediging onnodig hoog.
Voetbal is een teamsport waarbij samenwerking en je gezonde verstand gebruiken van essentieel belang zijn.
Daarbij is fysieke en mentale fitheid van groot belang, als je minder scorend vermogen hebt zul je compact aan moet vallen en verdedigen.
Die nul houden moet ook in de koppies geramd worden want dat betekent in ieder geval niet verliezen!
Precies ook wat de trainer van Zwolle zei, we scoren weinig hebben er niet de goede mensen voor dus moeten we het aantal kansen verhogen om tot scoren te komen door met meer en vaker in het vijandige strafschop gebied te verschijnen, dat is een waarheid als een koe.
Voetbal is geen hogere wiskunde het is het simpel uitvoeren van taken, fit zijn, strategisch denken en alles voor elkaar over hebben.
En de absolute wil om te winnen moet er zijn en lukt dat een keer niet dan moet de focus omgezet worden naar niet verliezen.
Zo wordt je kampioen maar dat is idd makkelijker gezegd dan gedaan.
Én als eerder gezegd ik heb me geschikt in NAC = Breda maar wat brengt de toekomst?
Hoe haal je een 10 en een scorende spits?
Met middelmaat komen we hier niet uit.
Men zal toch moeten zoeken naar een geldbron.
Wat mij wel verbaast is dat Vrolijk toen hij het allemaal in zijn eentje wilde doen een grotere mond had als nu.
Wat wij nog nodig hebben is een NEC structuur met een suikeroom als Boekhoorn anders zal het afhangen van toevalligheden en veel geluk hebben.

3   9  
Jf

Lars Veldwijk is over een half jaar transfervrij. Altijd een goede spits gevonden.

3   0  
Joris

@Frank

Een goed spelersfonds is geen bodemloze put, i.t t. ! ! ! !

3   1  
Joris

@ Frank

Ik proef weerstand! Hopelijk weet NAC= BREDA die in de kiem te smoren!

Gezien het verleden, snap ik die weerstand zeer goed! Door dat verleden hebben we nu een streep getrokken. Bij investeringen in het spelersfonds verwacht ik echt niet dat investeerders al hun kapitaal daarin storten, maar met de som van de investeringen kunnen we wel uit het dal klimmen!

Nu breken nieuwe tijden aan:

EENS WORDT DE HEMEL STRALEND BLAUW.

13   0  
Kees B5

Veel negatieve reacties op het vertoonde spel tegen TOP. Begrijpelijk. Het was ook niet goed. En we krijgen nog veel te verwerken als supporters dit seizoen. Yadran Blanco (door velen verguisd) had helemaal gelijk dat NAC in alles een KKD ploeg is geworden. Maar laten we positief blijven. NAC=BREDA is nog maar net begonnen en er moeten nog belangrijke posten worden ingevuld. En Van der Sanden, Antonia en Javier Vet komen eraan! Dit NAC kan nog best voor een verrassing zorgen. Maar geef het wat tijd. Acht jaar wanbeleid poets je niet in een paar weken weg.

3   5  
Joris

Een spelersfonds kan in 1 dag bij de notaris opgetuigd worden!

Misschien kunnen de geweldige redders c.q. bevrijders van ons NAC , lees NAC=BREDA, ook een duitje in dat fonds doen?

Mooi zou zijn als ook gewone supporters participaties van bijv. 100/ c.q 500 euro zouden kunnen " kopen"!

En by the way: goede investeringen kunnen ook ( naast een rendement voor ons NAC) rendement opleveren voor de investeerders!


HUP NAC!


2   8  
scheppioni

Een heel groot deel mee eens Fredje, zeker betreft Banzuzi en Agougil en hun ruimtes die ze laten vallen..... Ik heb toch wel zeker meer vertrouwen in deze staf, ik heb ook het gevoel wanneer Hermann eenmaal door de appel heen is dat hij zeker meer gaat scoren, het gaat er naar mijn inziens nu om dat de beste 11 opgesteld worden en fit blijven, potentieel zit er best veel rek in de ze groep en de intensiteit is ook veel hoger dan de laatste seizoenen.
Alleen moet men wel doorpakken en ja mocht Hermann het uiteindelijk toch niet redden dan is een scorende spits wel een pre want Jort alleen is te weinig.
Zie utreg, prima voorbeeld die proberen elk seizoenen met een hoop geld van seumeren heel wat op poten te zetten maar telkens lukt dat ook niet omdat het simpelweg wat jij aanhaalt 'het niet hogere wiskunde' daar ook ontbreekt.... geeft mij maar een goede staf net als bv Kees v W terecht aanhaalt maar ja die vonden ze bij ons NAC met hun foute keuzes in het verleden weer eens niet goed genoeg ! Ik hoop op een scherp NAC aankomend weekend, laat mvv uit een goede les geweest zijn voor ons NAC !

5   4  
Ernie

Gisteren de Vuelta in Breda bezocht wat een beleving en wat een reclame voor onze stad.
Onbegrijpelijk dat Breda op dit moment geen Eredivisie waardige club heeft. Bijna alle voorwaarden zijn er, nu nog het geld.

3   4  
scheppioni

en geen pipo's meer Ernie !

8   6  
Fred1

@ Scheppioni, daarom ben ik bewust ook nog niet te kritisch over Hermann al vind ik wel dat hij met dat grote lichaam de duels aan moet gaan en met zijn snelheid niet steeds met de rug naar de goal moet spelen.
De ballen die hij met de rug naar de goal aanneemt kan hij nergens kwijt omdat er niemand aansluit of over hem heen gaat.
Maar een spits afrekenen op wat er om hem heen ( niet ) staat is in deze fase niet eerlijk denk ik.
Ik denk dat we snel naar een twee spitsen systeem moeten ( Hermann en v d sanden )
Hopen dat Vet er snel bij is en dat hij samen met Ody en Plat en hopelijk een geroutineerde vent op het middenveld er bij een solide middenveld kan bewerkstelligen.
Zoals ik hier ook lees, als je die Vuelta beleving ziet dan is het toch bijna een schande dat we geen eredivisieclub hebben?
Bovendien is NAC een van de grootste trekpleisters van de stad om over de extra inkomsten voor de stad maar te zwijgen.

2   4  
Dutchbird

Wel komisch die reacties op Sidney en Hermann. Eigenlijk soortgelijke spelers. Sidney had ook wat tijd nodig en heeft qua balvaardigheid nog steeds zijn beperkingen. Maar hij schiet ze er wel in. Bovendien heeft hij een balvaardige spits naast zich staan en dat combineert lekker. Datzelfde kan bij NAC gebeuren als Jort van der Sande naast Hermann staat (of Velanas of de Rooij).

Maar bij Heerenveen speelt ook onze Thom Haye die ze vanaf het middenveld op je stropdas legt. Die opvolger van Haye heb ik helaas nog niet gezien en daardoor blijf je snelle vleugelspitsen nodig houden die minder dicht bij Hermann kunnen spelen. Hopelijk lukt het nog om voor het weekend een type Haye vast te leggen, dan kan de technische staf veel meer kanten op.

Maar nog belangrijker is stevig blijven trainen, zodat dit voorwaarts gerichte team elkaar steeds beter begrijpt en gaat vinden. Dan staat er tegen de nacompetitie een heel sterke kandidaat voor promotie.

2   1  
Vol

Plat heeft veel vuil werk opgeknapt voor het team

3   2  
Ernie

Fred1
Wij zijn het eens, Nac hoort in de Eredivisie.
Jij als kenner. Gaat dit binnen nu en 5 jaar gebeuren? Ik heb mijn twijfels.

1   5  
Ernie

Scheppioni
Ik denk dat de problemen bij NAC dieper liggen dan alleen pipo's.

4   1  
Scheppioni

Nee hoor Ernie, wel ben ik met je eens dat het beleid bij NAC nooit heel goed is geweest, dat is helaas wel gebleken, maar de laatste twee jaar is ons NAC door echte pipo's wel heel serieus erg naar de klote geholpen en het ergste is dat ze er nog mee wegkomen ook ! Al ben ik overtuigd dat de pipo op spangen gaat vallen dit seizoen...... want tis vaak zo "boontje komt......."

2   5  
Pien

Wat is het toch verschrikkelijk stil m.b.t. versterkingen.....

Hallo NAC=Breda: Gaat er nog iets gebeuren?

4   2  
Fred1

@ Ernie, het is natuurlijk allemaal heel pril en er kan nog veel gebeuren maar om op je vraag te antwoorden, als het blijft zoals het nu is dan worden we gewoon een club als MVV , Telstar of Den Bosch, ooit ook eredivisie ploegen maar veroordeelt tot jarenlang en wellicht altijd eerste divisie.
Met alleen goede bedoelingen, valse sentimenten en het tegen beter weten in “ eigen kweek “ opstellen om de achterban te pleasen, die niet eens meekunnen en goedwillende amateurs als Hellemons aan het technische roer dan kom je er niet.
We moeten onszelf niks wijsmaken.
De huidige keuze is gemaakt en daar moeten we het allemaal mee doen.
Wordt nu tijd dat Vrolijk zijn grote mond van destijds waar maakt tenslotte is hij met deze constructie minder kwijt dan de bedoeling was.
Het is dus afwachten of er op korte termijn iets gaat gebeuren.
Maar als we twee dingen niet hebben en wel nodig hebben dan is het tijd en now how.

0   0  
Hoeven B4

@Becherovka

Deels mee eens. Ja het is een format en ja het geeft (bij grote aantallen) de stemming weer.

Maar, je blijft zaken meetbaar maken die niet meetbaar zijn. Zie mijn vorige bericht. Daarbij wakker je ook negatieve zaken aan, want het is tegelijkertijd ook een 'wie was de slechtste'. Je zou maar als speler naar deze rubriek kijken, het zou mij niet motiveren...

Ik ben niet de eigenaar van BSR en ik heb absoluut niets in de pap te brokkelen.

Hup NAC

Laad alle berichten na dit bericht in