Wij gaan niet opzij

NAC O-18 wint FCE Talentcup 2022

Gerrit

Gisteren speelden NAC O-18 en NAC O-16 om de FCE Talentcup in Eindhoven. Waar de O-16 laatste werd in zijn poule, was eerstgenoemde een stuk succesvoller.

NAC O-18 trad aan in een poule met KV Kortrijk, Lierse SK en FC Eindhoven. Deze wist de onder 18 te winnen en door te stromen naar de halve kruisfinales.

In die halve finale nam NAC O-18 het op tegen de onder 17 van PSV. Deze werd gewonnen met 1-0, waarna men in de finale tegen de leeftijdsgenoten van Sparta mocht aantreden. Ook deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen. Hierdoor werd NAC kampioen van het toernooi en Filip Grabovac speler van het toernooi.

Grabovac speelde tot twee jaar geleden bij VV Alexandria '66 in Rotterdam. Hiervan kwam hij, samen met Surinaams jeugdinternational Georrayne Boumann, over naar NAC. Ook Grabovac heeft al mogen meelopen bij zijn nationale jeugdelftal. Vorig jaar augustus mocht hij mee op trainingskamp.

Bron:
B-Side Rats, FCE Talentcup 2022, RJ. Dumfries Twitter
Volgend bericht
Man of the Match: NAC - TOP Oss (1-0) 131 reacties
9 Reacties
33   1  
yllwblackarmy

Toch prima begin zo, aankomende zaterdag begint het seizoen voor de jeugd natuurlijk al weer. Gaan toch hopelijk met veel vertrouwen het seizoen in!

33   1  
yllwblackarmy

Toch prima begin zo, aankomende zaterdag begint het seizoen voor de jeugd natuurlijk al weer. Gaan toch hopelijk met veel vertrouwen het seizoen in!

12   0  
no-AD

Gefeliciteerd hopelijke toekomst van ons NAC!

Ps. oude shirtjes?

8   2  
Bammes

@NO-AD
Oude shirtjes kon je tijdens de opendag scoren met een balspel .ik heb daar 3 sets gescoord met mijn 3 zoons 😉

6   5  
scheppioni

Gefeliciteerd ! Wie goede jeugd heeft......... HUP NAC !

3   27  
Mo

Die is ook zo weg dan tot het 1e gaat goed daarna blijven we met de rotzooi zitten,geef zon jongen nu al een kand de goeie laten der eigen gelijk zien..

11   2  
Youssef

@mo

Dan moet er eerst een basis staan met spelers die de klappen van de zweep al kennen. Dan kun je als groentje lekker minuten gaan maken.
Dat gaat bij NAC dit seizoen nog wel effe duren!
Maar er is wel licht aan de horizon op dat gebied. Geduld is het devies👍🏽

1   29  
Yellow

Tsja ik krijg hier gemengde gevoelens bij. Leuk die jonkies, maar wij zijn geen voetbalschool. Prestaties met het 1e heeft prio. Opvallende Jonkies worden weggehaald /gekocht voor een vergoeding / habbekrats. Voordat ze waardevol zijn voor NAC 1 (eredivisiewaaedig) in het huidige betaalde voetbal. Investeren in scouting of netwerk bij concurrentie lijkt mij belangrijker.

27   0  
Vent van de bok

En o15 wint toernooi in Oosterhout, ook wel het vermelden waard!!!

8   0  
Joris

Nu ervoor zorgen dat grote talenten niet weggekaapt worden.

Laad alle berichten na dit bericht in