Wij gaan niet opzij

Man of the match: NAC - Volendam (4-1)

DeWeesJr

NAC is door naar de halve finale van de play-offs. Wie daarin de tegenstander wordt, zien we vanmiddag. Eerst genieten we nog na van deze heerlijke overwinning door weer een man of the match te kiezen. Het is weer aan jullie.

B-Side Stats: NAC - FC Volendam (441 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
M. Adilehou
-
D. Malone
-
R. Hendriks
-
L. Fiorini
-
M. El Allouchi
-
T. Haye
-
K. De Rooij
-
S. van Hooijdonk
-
M. Azarkan
-
M. Maria
-
L. Immers
-
M. Rutten
-
A. Kali
-
M. Steijn
-
M. Azarkan
6,6
S. van Hooijdonk
6,0
K. De Rooij
7,6
T. Haye
7,4
M. El Allouchi
6,7
L. Fiorini
8,2
R. Hendriks
6,6
D. Malone
6,8
M. Adilehou
7,7
R. Schouten
7,5
N. Olij
8,5
M. Steijn
6,2
A. Kali
3,7
M. Rutten
5,9
L. Immers
6,2
M. Maria
6,6
Bron:
B-Side Rats
24 Reacties
51   6  
Rat uit Rijen

Ik vond de basis elf allemaal ruim voldoende en Fiorini en Olij zelfs heel goed. Kali was een aanfluiting en t is me een raadsel waarom Steyn hem überhaupt in liet vallen? Hopelijk nog 2 goede wedstrijden en volgend jaar weer zijn waar we thuishoren! 🤞Hup NAC!

3   2  
Peerke

Stemmen lukt niet. KAJ staat er 2x in.

19   4  
Jnac

Mooi afscheidsduel van kali

51   6  
Rat uit Rijen

Ik vond de basis elf allemaal ruim voldoende en Fiorini en Olij zelfs heel goed. Kali was een aanfluiting en t is me een raadsel waarom Steyn hem überhaupt in liet vallen? Hopelijk nog 2 goede wedstrijden en volgend jaar weer zijn waar we thuishoren! 🤞Hup NAC!

11   1  
DeWeesJr (BSR)

@Peerke

Dit is een bekend probleem bij ons. Wij kunnen alleen nooit zien welke speler er dubbel in gaat staan. We proberen dit zo snel mogelijk altijd op te lossen alleen was jij er nu wel heul snel bij ;)

31   6  
TritraTramsingel

Jammer dat bij het verlengen van je SK niet de optie was om aan te geven dat je scout van Heracles bent, dan schijn je namelijk wel op de tribune te mogen zitten in tijden van Corona

13   16  
Bart

Steijn met z’n onmogelijke wissels.. kali erin? Azzagari word compleet genegeerd.. voorderest iedereen een voldoende op Sydney na. Kwam totaal niet in z’n spel maar laten we hopen dat hij z’n doelpunten bewaard voor derest van de nacompetitie! HUP NAC

12   0  
Rob

Scouts zijn het hele seizoen welkom in alle stadions. Dus ook Gilissen en Wormuth

17   1  
Toets

Voor mij waren Fiorini en Olij gisteren de besten van het veld. Fiorini was overal op het veld te vinden. Verdedigend zat hij er vaak goed tussen, en aanvallend gaf hij een prima assist en maakte een geweldige goal.

Jammer voor hem dat we een keeper hebben die 2x een 100% goal voorkomt en een penalty stopt. Daarom Olij terecht de MotM.

12   4  
Scheppioni

Je ziet het als we maar gewoon voetballen en let op, ik denk dat het een plus is om naar emmen/stilburg uit te moeten, bij hen ligt de druk groter om het spel te maken, wanneer je dan niet de bus parkeert maar hoog druk durft te zetten dan worden ze onzeker ...... emm-gro 0-4 en wil-utreg 0-6 !!! Dus NAC, Maurice verras ons tactisch, want Maria en Schouten bv zijn juist opkomend sterker dan verdedigend !!! LEF !

19   6  
NO-AD

Ik vraag me oprecht af hoe het kan dat Kali niet op een 1 staat na al deze stemmen, hij is ingevallen en heeft alleen een pingel veroorzaakt en verder NIETS goed gedaan. Dan kun je toch niets anders dan een 1 geven.

8   5  
Fred

Adilehou en olij allebei een 10, kali een 1

7   2  
Breda F2

Stemmen doe ik al een tijd niet meer. Het deed me goed een Team te zien die er meer op klapte dan ik het gehele seizoen gezien heb. Ga zo door!! Alles is mogelijk.

6   8  
P

@deweesjr (bsr)

Is het misschien mogelijk om bij elke topic, de opmerkingen die laatst geplaatst zijn boven aan te houden, zodat je niet iedere keer heel de lijst en gelezen opmerkingen hoeft door te scrollen

11   3  
Theoden King

Ik ben positief en ik wil graag positief blijven.

Dus nóóit meer kali laten invallen! Dank u.

6   6  
NO-AD

Ik zou het ook wel leuk vinden als je een cijfer voor het TEAM kon geven.

13   16  
Jan van Zwam

Gister een heel goed NAC gezien maar wel 1 grote dissonant, SvH. Eerlijk is eerlijk, NAC heeft deze wedstrijd met 10 man gewonnen. Hopelijk is Bilate fit genoeg om ten minste 1 helft te spelen donderdag. Nu het team veel beter staat en er meer diepgang is aan de zijkanten kan Bilate perfect een balletje vasthouden, terugleggen op El A en dan de Rooij of Azarkan te diepte insturen en aansluiten. Toch weer goede hoop dat er weer een wondertje kan gebeuren de komende week.
HUP NAC

19   2  
Jan van Zwam

Hij is gister al vaak benoemd maar wat speelde Fiorini goed zeg. Eigen jeugd zou altijd voorrang moeten krijgen bij gelijkwaardige kwaliteit, maar Lewis heeft nu wel echt bewezen een meerwaarde te zijn. In het begin van het seizoen schommelde hij tussen de basis en de bank maar sinds de 2e helft van de competitie is hij echt een belangrijke schakel geworden. Hij verzaakt nooit en heeft de echte NOAD mentaliteit die we de afgelopen jaren bij veel spelers hebben gemist. Ik zou niet verbaasd zijn als hij de meeste KM loopt van iedereen op het veld want deze jongen is bij elke aanval voorin en staat verdedigend ook zijn mannetje. Als je dit nu al kan op je 18e terwijl je helemaal alleen bent in een onbekend land tijdens een pandemie heb je een mooi vooruitzicht voor je carriere, en zal je niet eindigen in de 4e engelse divisie zoals andere huurlingen die we hier hebben gehad. Ik zou het zeker toejuichen als Fiorini volgend jaar weer in het geel/zwart speelt.

16   4  
RwE @Jan van Zwam

Jan, ik ben dit niet helemaal met je eens.
Er ontstaat veel meer ruimte om te voetballen wanneer Sidney in de spits staat, hierdoor kunnen de middenvelders en flanken veel meer brengen. Bilate is altijd aanspeelbaar maar loopt daarbij wel de ruimtes dicht voor de spelers die een actie willen/ kunnen maken of een voorzet geven.

Het is fijn als je 2 verschillende spitsen tot je beschikking hebt en in de wedstrijd kan switchen van tactiek.

Maar om hem dissonant te noemen is echt onterecht, hij heeft echt heel nuttig ruimtes gecreëerd, het enige dat hij niet heeft gedaan is zichzelf of anderen direct in stelling gebracht.

9   14  
Cool hand

Sydney heeft gisteren helemaal niets bijgedragen. Zo eerlijk mogen we toch wel zijn? Dat zal hij zelf ook vinden, vermoed ik.

6   4  
Jan van Zwam @RWE

Ik ben voor de zekerheid de samenvatting nog is terug gaan kijken of ik het misschien fout had gezien maar ik vind het wel meevallen. De 1-0 is een dekkingsfout van Volendam. De 2e een corner. De 3-0 is een fout van Van der Ven die uitglijd waardoor Fiorini door kan lopen en bij de 4-1 was SvH al gewisseld. Het staat me ook niet meer bij dat svh een geweldige pass of loopactie heeft gemaakt. Wat me nog wel bijstaat was dat we een grote kans hadden om uit te breken in de counter maar svh de bal belabberd aannam wat bijna een tegengoal inluidde. Dat er met svh beter wordt gevoetbald ipv met bilate vind ik ook niet eerlijk om te zeggen aangezien in mijn ogen svh juist in voetballend opzicht nog heel veel gebreken heeft en weinig toevoegt aan het veldspel. Svh komt in zijn recht in de 16 of bij een vrije trap maar buiten dat komt hij voetballend in mijn ogen veel te kort nog. Dat Bilate ruimtes dichtliep ben ik daarintegen wel met je eens, maar dit was met een hangende El A op de vleugel ipv een diepgaande Azarkan. Ik denk dat wanneer El A in een zwervende rol op 10 speelt zoals de laatste wedstrijden dit probleem met dichtgelopen ruimtes door Bilate juist veel minder gaat zijn.

9   4  
Mick j

Al word ik 100 jaar ik zal nooit snappen
waarom Kali nog het Nac shirt aan mocht.
Leg mij dat nu maar eens uit.
Kom bij Nac al sinds 1955 nog nooit
zo’n desodant meegemaakt .

7   0  
Heksenketel

De held van gisteren: LEWIS FIORINI!

18 jaar, alleen van huis in een voor hem vreemd land, geen familie zien en dan zo spelen! Niet alleen goed, maar ook met spelvreugde. Ga er maar aan staan!

2   0  
Heksenketel

Kali heeft van mij een 5 gekregen. Die pingel was ongelukkig en hij ging het hardst op Olij af toen hij hem gestopt had.

3   1  
Joop

Hard gewerkt maar emmen is wel een stukje beter dan Volendam en hopelijk hebben ze een mindere dag anders wordt het moeilijk en als je in de levensvisie blijft en ADO en vvv en we kunnen niet fatsoenlijk investeren zal het moeilijk genoeg zijn om te promoveren en dan met strijdige allerlaatste wissel cali waarom je hebt zeer goede jeugdspelers op de bank zitten

Laad alle berichten na dit bericht in