Wij gaan niet opzij

Manders: "Onze vraagprijs is reëel, Heerenveen wil niet voldoen"

Das Phantom

Mattijs Manders heeft vanavond gereageerd op de laatste ontwikkelingen in de transfersoap rondom Thom Haye. "Onze vraagprijs is reëel, maar Heerenveen heeft tot nu toe nog niet laten weten bereid zijn deze vraagprijs te voldoen", aldus Manders in een reactie aan B-Side Rats.

Technisch manager van Heerenveen Ferry de Haan laat deze avond voor de camera van ESPN weten dat hij denkt dat een deal lastig gaat worden. Algemeen directeur van NAC Mattijs Manders reageert des gevraagd op de woorden van zijn collega. 

"Thom is voor ons een belangrijke speler en we zijn blij dat hij nog een contract heeft voor anderhalf jaar. Sterker nog, dat zouden we graag verlengen", aldus Manders. Heerenveen meldde zich echter voor de middenvelder. Hoewel NAC hem zou hem zou gaan missen, weet Manders dat elke speler een bepaalde prijs heeft. "En wij weten dat Thom deze stap graag wil maken. Wij moeten echter alle belangen goed afwegen, en ook de belangen van NAC dienen", aldus de directeur. 

Manders vindt dat NAC een goede prijs vraagt voor Haye en daar wil Heerenveen niet aan voldoen. "Uiteraard respecteren wij hun keuzes, maar wij willen als NAC ook weer verder. De transfermarkt is nog enige tijd open, dus we zullen zien wat er in het restant van de maand gaat gebeuren. Voor nu is Thom speler van NAC en wij hebben hem hard nodig", besluit de directeur. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Arno Verschueren naar Sparta 20 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #103 30 reacties
43 Reacties
229   32  
HenkTank4823

Welke Corona variant is hier uitgebroken joh?
Mensen die Manders complimenteren.
Jeetje man, de man doet eindelijk iets wat niet meer dan normaal is. Werd tijd bovendien.

36   19  
RaRa

En zo is het maar net!

97   75  
Tipex

Top gehandeld Manders. Eindelijk een directeur die zijn poot stijf houdt met onderhandelen.

88   12  
Metzelaar (BSR)

Normaal vind ik Manders op zn zachtst gezegd ‘apart’ handelen, maar dit zijn toch hele duidelijke en goede woorden! Hij ligt inderdaad voor 1,5 jaar vast en Heerenveen zal moeten betalen wat NAC vraagt. Zeker met Vrolijk als nieuwe eigenaar op het oog denk ik dat het een goed idee is om Haye niet voor te weinig te laten gaan. Chapeau voor nu Manders!

30   9  
Bladran Yanco

Hij is verrezen!

39   8  
Michel

Well said Mattijs!

Het moet echt op deze manier; je kunt toch niet aankomen met een fooi als Heerenveen, als je Thom interessant vindt, biedt je zijn vraagprijs of daar realistisch onder. Als Thom slim is denkt hij nu ‘Heerenveen wil me niet erg genoeg dan’. Kun je net zo goed naar Groningen, ook in het noorden en net zo koud 😁

Ik hoop dat er toch een verbeterd contract getekend wordt nu de overname een feit is, waarom niet blijven in een omgeving waar je gewaardeerd wordt?

36   4  
Brecht

Wat denkt die de Haan dan ; dat wij maar NAC zijn en al blij mogen zijn met zijn interesse voor een van onze spelers? De vraagprijs mag worden opgetrokken nu we niet hoeven te verkopen . Voor ons is Tom een speler waar we ons promotieteam omheen willen bouwen

37   6  
ECG

Ik voorspel dat Haye blijft en de tweede seizoenshelft nog heel belangrijk is.Dan brengt in de zomer een veelvoud op van de fooi die H’veen nu biedt!

28   24  
H.V.M.

Kijken of onze Noord Koreaanse leider met Brabantse Roots en inmiddels Haagse tongval en trekjes, alsnog over directie kwaliteiten beschikt.
Tot voor kort heeft hij steeds bewezen er niet voldoende over te beschikken!
Gaat hij ons eindelijk eens positief verrassen of valt Manders toch weer door de mand?

19   27  
076

Ik zou als Heerenveen een ultimatum stellen. Is MM zo om.

12   3  
Pedro

Ik denk dat Heerenveen nog wel met een flink verberterde aanbieding komt want ze hebben weer verloren dus zullen echt een goede speler moeten aantrekken. Dus weet niet welke speler ze nog meer op t oog hebben maar goede spelers liggen niet voor t oprapen in de winterstop(en zeker niet voor spotprijzen)

35   7  
NAC4Ever

Voelt vreemd om te zeggen, maar ik ben het eens met Manders.

29   5  
noAD

Ik vind Manders alles behalve een fijne man maar ik denk dat hij dit onderhandelen als de beste kan. In zijn eerste maanden heeft de deal met van Hecke ook zo lang geduurd maar heeft hij daar ook een goeie deal uit gehaald, dat verwacht ik nu weer. Na de uitschakeling van vanavond moet Heerenveen wel iets om de supporters rustig te houden dus morgen komt er al wel weer 100k op het laatste bod.

Ps. De Amerikanen zijn nog niet volledig buitenspel gezet, de grote 3 zijn op zijn zachtst gezegd niet zo blij met het lekken van Vrolijk dus de witte rook is nog niet gegarandeerd.

25   6  
HUP HAYE

Dit is gewoon gemeen hoe Heerenveen dit speelt! Poot stijf houden beste speler van de KKD voor een schijntje laten gaan is schandalig! Haye gewoon bijtekenen.

17   13  
Scheppioni

Prima Manders ! Werd tijd dat je eens van waarde bent voor onze moie club !

229   32  
HenkTank4823

Welke Corona variant is hier uitgebroken joh?
Mensen die Manders complimenteren.
Jeetje man, de man doet eindelijk iets wat niet meer dan normaal is. Werd tijd bovendien.

22   2  
Bertus

Als we vanavond Heerenveen hebben gezien dan vraag ik me af of de stap die Haye denkt te maken werkelijk wel zo groot is.
Is niet veel beter dan NAC.

6   18  
Dun Diëe

Ik kan me de houding van Heerenveen wel voorstellen: die moeten verantwoorden dat ze bijna een miljoen gaan neerleggen voor een middenvelder van middenmoter in de KKD. Denken we ook nog even aan onze Kaj de Rooij? Was een beetje hetzelfde verhaal toen, maar waren de rollen omgedraaid.

Niet dat we hem zo maar moeten laten gaan. Absoluut niet. Maar ik kan de opstelling van beide clubs wel begrijpen. Het is alleen jammer voor Haye als hij echt graag naar Heerenveen wil.

18   9  
Bas

Voor ons een geluk dat Haye geen vriendje van MM is anders was hij al weg voor 3 ton met een ton handgeld o.i.d.

Verder ben ik blij voor zijn familie te vernemen dat Mattijs nog leefd.

8   3  
Arie

Thom zal er na die wanvertoning van Heerenveen gister nog wel een keer over nadenken of Heerenveen nou wel de juiste stap is. Wat was dat abominabel.

11   2  
mmm

Oprotten Heerenveen. Haye blijft gewoon bij ons. Zo graag wil je hem ook niet hebben...........

17   24  
NAC!!!

Manders ophemelen, man man onbegrijpelijk!!!

Dit is gewoon zijn taak naar zijn werkgever toe.
Hoeveel geld heeft hij sl over de balk gegooid (meegegeven, gemist VH e.d.)

Nu is Haye misschien wel de klos, omdat mijnheer Manders nu niet wilt falen.

Erg voor Haye!

Alleen wel erg begrijpelijk dat hij niet zomaar weg mag

15   1  
Michel

@NAC!!!

Ik denk dat ik kan zeggen dat wij niet verwend zijn met een goed onderhandeld Management dat zegt ‘zo en zoveel voor een speler en anders niet’. Nu zegt Mattijs dit en dan zijn wij daar blij mee, ook al hoort onderhandelen bij zijn job inderdaad.

Andere clubs, waaronder Heerenveen zelf verkopen voor 6 Mio een speler waarvan je ook maar moet zien hoeveel die kan in de top, waarom moeten wij dan als gekskes blij zijn met kleingeld?

Ff normaal doen Heerenveen 🤮

9   2  
Ivo

Haye is 1 wedstrijd geschorst dus de druk is even van de ketel. NAC en Heerenveen gaan er echt wel uitkomen. Ik verwacht komend weekend, zodat Haye vanaf volgende week mee kan trainen in Friesland.

Maar als ik NAC was zou ik Haye aan zijn contract houden. Dan kan je proberen nog wat van het seizoen te maken, zonder Haye kan er wel een streep door.

6   20  
Bredaaaaa

Manders is duidelijk aan t solliciteren om langer te blijven bij NAC. Ik denk dat Karel Vrolijk zeer blij zal zijn. 750k is een mooie binnenkomer.

15   11  
Pie076

Nou kan hij ineens wel praten….
Dat mensen hier nu blij mee zijn kan ik al helemaal niet begrijpen. Deze pathologisch leugenaar heeft de afgelopen jaren alle van Hecke miljoenen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen en mensen hier zijn blij als hij zijn werk doet ??
Kan niet wachten tot hij buiten geflikkert word en we er eindelijk achter gaan komen wat hij nou allemaal verprutst heeft. Reken maar dat er nog flink wat lijken uit de kast zullen komen.

12   3  
Ed

Zo dat is duidelijke taal. Had hij eerder mee moeten beginnen.

21   10  
Ome Cor

Je kunt het ook omdraaien HENKTANK4823
Manders doet het in deze goed, waarom de man dan afzeiken over andere dingen ?
Het gaat hier om de onderhandelingen met Heerenveen, nergens anders over !

Voor Haye mag het jammer zijn, maar goed...Thom heeft hier nog een contract van 1,5 jaar en dat tekende hij met z'n volle verstand. Dan had hij een korter contact moeten eisen of clausules.
We gunnen hem de stap, maar inderdaad niet met NAC als Sinterklaas. NAC moet ook door.
En de Friezen hebben het geld, dus voel ff hoe hun waardering is op dit moment.

Als wij supporters weer in het stadion zijn weet Thom weer precies waarom hij eigenlijk helemaal niet weg wil.

13   15  
Tuffie

Ik krijg allemaal het gevoel dat Manders een wit voetje wil halen bij de Nac aanhang.zo van zie je wel dat ik het kan

11   17  
Willem 4,5

Laten we hem nog niet al te veel vertrouwen schenken in deze. Eens een gluiperd altijd een ...........!

17   4  
Geelzwartwit

Hey Thom?
Wat vind je dat je dat je waard bent?

-nou een ton of 7,8?

Ja zoiets vinden we ook.
Nou Heerenveen vind je 4 ton waard.

-okay. Ik weet genoeg

8   13  
Calimero

Kunnen we straks weer janken als hij over 1.5 jaar transfer vrij weggaat......

9   12  
Nonkel Frans

Wat de uitkomst ook wordt - voor mij mag alle glorie naar de persoon en NAC voetballer Thom Haye en naar niemand anders. Mannetje manders komt qua mentaliteit in de verste verte nog niet in de buurt van deze jongen.

Kop omhoog Thom!

11   8  
scheppioni

Hou vast manders !!!
Geen cent minder dan 750.000 dat is al bedroevend voor zo'n speler, laat die friezen maar naar de kl^te lopen ....... bezwijk svp niet onder dat beetje druk van die diepfriezen !

7   5  
Mattie51

Die centen neukers willen voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.
Alleen wanneer er een speler van hun verkocht moet worden.
Kijk naar Joey Veerman naar PSV gemiddelde middenvelder 6 miljoen.
Dan hoor je ze niet.

9   9  
Toontje

Je bent en blijft een GROTE LUL

Een Haagse nietsnut die onze club in korte tijd naar de afgrond heeft gewerkt.

Ze lachen zich nog steeds een bult bij de KNVB dat ze je kwijt waren..

En wie trapten er in je mooie praatjes?

die 3 andere LULLEN die onze club in de afgrond storten

3   3  
Bas

@Mattie51
Waren het bij NAC maar van die centenneukers. Je kan het ook professioneel zakelijk noemen.

5   5  
Ome Cor

@Toontje
Lees je bericht nou nog eens terug als je nuchter bent en zeg dan eens wat je van jezelf vindt. Misschien kun je dezelfde terminologie gebruiken ?

Man man man
Dit topic gaat over Manders die namens NAC het onderste uit de kan wil voor Haye ipv hem voor een flut bedragje te verkopen. Over niks meer dan dat.

2   3  
Voske076

We weten allen wat we vinden van Manders maar ook ik vind het goed gedaan. Het geld (wat er van over is)kan NAC goed gebruiken. Als het eens positief is dan moet dat ook gezegd worden dan alleen de negatieve berichten.

2   0  
Hedde'um

Heerenveen heeft 6mil geboerd. Om dan voor 4ton (dacht ik, kan het mis hebben) ons Thom op te halen vind ik vrij karig. En niet alleen voor wat zij voor Veerman hebben gekregen, maar ook voor de waarde die Thom voor NAC is. Mocht Thom verkocht worden kunnen we financiële klappers voor een eventuele volgende bekerronde en een hele kleine kans op de eredivisie zeker vergeten. Ook al is dit gewoon de taak van Manders en dient hij na zijn vele dwalingen niet op een voetstuk gehesen te worden. Moet hij gewoon voet bij stuk houden.

2   8  
Tip

Manders heeft communicatief bepaalde zaken niet goed gedaan. Maar dit doet hij zoals het hoort. Goed dus.

2   0  
1949

Wat wordt er met de eventuele opbrengst van de transfer van Haye gedaan?

1   0  
Nico Naalden

Toontje, met regelmaat maak jij Manders uit voor een Haagse lul. Daar heb je deels gelijk in. Het is in mijn optiek inderdaad een lul. En nog een slappe ook. Maar Manders is toch echt een (oost) Brabander. Weliswaar een met Haagse streken dat dan weer wel. Die man is net alcohol. Hij maakt meer kapot dan dat je lief is. Zijn laatste stuiptrekking om Thom Haye zo duur mogelijk te verkopen is alleen in eigen belang.

2   0  
Jammer

Wat een eikel is die Manders als het waar is wat Haye zegt.
Zoals ik twee weken geleden als zei. Neem het geld aan van H'veen anders blijf je met een ongemotiveerde speler zitten.

Laad alle berichten na dit bericht in