Wij gaan niet opzij

Manders: 'Vrij snel na de start kwam er van beide kanten spanning op te zitten'

Praatpapegaai

Mattijs Manders reageert in BN DeStem op het nieuws dat hij de problemen in zijn organisatie zonder ontslagen op moet lossen. De algemeen directeur wacht de complexe taak om zijn trainer en technisch directeur binnen enkele weken weer op één lijn te krijgen.

Hoewel het al vanaf dag één hommeles is tussen Steijn en Lokhoff lijkt Manders nog geen idee te hebben wat de oorzaak van de spanningen is: "Misschien moeten we binnenkort een keer alles uitspreken en op tafel leggen om te achterhalen wat de kern van het probleem is."

Manders benadrukt wel dat er eens gekeken mag worden naar het feit dat NAC gewoon tot op de laatste dag heeft meegedaan voor de prijzen. Maar ontkent ook zeker niet dat NAC ook mindere wedstrijden heeft laten zien. Over het voorval tussen Ton en Maurice is hij duidelijk. Manders: "Mij maak je niet wijs dat twee volwassen kerels niet met elkaar kunnen samenwerken. Ik zou liegen als ik zeg dat er niets aan de hand is. Op een gegeven moment was er sprake van een impasse. Toch moeten we het niet groter maken dan het is. Er moest een oplossing komen. Daarom heb ik het voorgelegd aan de RvC.”

De RvC zegt te willen breken met de gewoonte om bij conflicten in de organisatie direct mensen met een afkoopsom op zak op straat te zetten. Een nobel streven, maar er is een verschil tussen wens en realiteit. Het is natuurlijk niet ondenkbaar dat de problemen tussen Steijn en Lokhoff niet opgelost kunnen worden. Manders wil nog niet speculeren over wat er dan moet gebeuren: "Ik ga niet te veel met een glazen bol in de toekomst kijken. Dit is de opdracht aan mensen die als professional hun werk doen, zoals van hen mag worden verwacht. Beide heren moeten volwassen zijn en een beetje ruggengraat tonen. Dat is toch niet te veel gevraagd? Die of die moet eruit, dat was NAC in het verleden. Daar schiet de club niks mee op."

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Geen WK voor Maria 3 reacties
96 Reacties
268   17  
D'n Klaagmuur

"Misschien moeten we binnenkort een keer alles uitspreken en op tafel leggen om te achterhalen wat de kern van het probleem is."

Haha is dit een grap? Dus dit is nog niet gebeurd? En "misschien" moeten ze een keer alles uitspreken? Lijkt me wel het minste ja als je nog langer met elkaar wilt samenwerken.

Kom op zeg, dit heeft toch niks meer met een Betaald Voetbal Organisatie te maken. Dit zijn uitspraken die de voorzitter van de plaatselijke gesubsidieerde toneelclub voor 60+ers zou kunnen doen.

Wat een farce.

87   8  
Ome Cor

Binnen een paar weken ?
En wanneer komen er versterkingen ? In de winterstop soms ?

92   33  
Scheids!

Natuurlijk kwam er direct spanning op te zitten, wat dacht je dan?
TL weet hoe er in Breda moet worden gevoetbald en hij ziet het schijtbakkenvoetbal van Steijn!
Nógmaals Manders en Steijn……trek je conclusies ,pak je koffers in en vertrek!!!

37   18  
Overal

Ik denk dat volgend jaar voor plek 12 gaan.

38   73  
The Don

Manders rot op!

75   8  
Arie

Tuurlijk zit er meteen spanning op als de AD voor zijn beurt evalueert en de trainer tijdens de geplande evaluatie weer naar Ibiza uitwaait.

84   12  
NVT

Meneer Manders, hoe dit probleem is ontstaan. Wellicht moet je even in de spiegel kijken en beseffen dat jij hier een grote rol in hebt gespeeld. Ondanks alle fouten die Steijn heeft gemaakt, heb jij hem ten aller tijden verdedigd. Hierdoor heeft Steijn een vrijbrief gekregen om zich koning van NAC te gaan voelen. Een nu duldt hij geen tegenspraak meer! Dan ontstaan problemen!

268   17  
D'n Klaagmuur

"Misschien moeten we binnenkort een keer alles uitspreken en op tafel leggen om te achterhalen wat de kern van het probleem is."

Haha is dit een grap? Dus dit is nog niet gebeurd? En "misschien" moeten ze een keer alles uitspreken? Lijkt me wel het minste ja als je nog langer met elkaar wilt samenwerken.

Kom op zeg, dit heeft toch niks meer met een Betaald Voetbal Organisatie te maken. Dit zijn uitspraken die de voorzitter van de plaatselijke gesubsidieerde toneelclub voor 60+ers zou kunnen doen.

Wat een farce.

29   18  
NAC!!!

Zoals eerder gezegd: we doen het nieuwe seizoen niet mee voor de prijzen.
Het zou bijzonder straf zijn dat de neuzen in dezelfde richting blijven staan van trainer en TD.

RVC en aandeelhouders bevestigen nogmaals hun onbekwaamheid om een club als NAC te runnen.

Een contract geven van 3 jaar en nu niet durven ontslaan omwille de kosten.
Jullie houden dus echt geen rekening met de vaste kern supporters die blindelings betalen voor hun scc.
Awel, ik vind jullie heel erg laf!!
Handel en bericht dan eerder en duidelijker.
Ben eens benieuwd wat er gebeurd als het in oktober hommels is...

PS: feitje: als het in de top niet goed zit dan heeft dat gevolgen op de resultaten, houd er rekening mee dit seizoen, stelletje ....

82   51  
Mike

Vind het oprecht fijn dat er nu een keer niet niet voor de makkelijkste, lafste maar ook duurste (ontslag) weg word gegaan. Steijn is een prima vent. Ton is een prima vent. Manders een prima vent. NAC voorop. Zorg gvd dat 't gaat werken en de neuzen voor nac dezelfde kant op gaan.

Voetbal was niet goed, klopt. Wel tot de laatste snik meegedaan om promotie. zo is 't ook. Lering trekken. Bijsturen en gas er op komend seizoen.

Ik hoop wel oprecht dat Ton niet teveel beïnvloed gaat worden door kamp van Hooijdonk.

35   20  
Scheppioni

@ NVT
Tis voor de spiegel beter van nie .....dat hij erin kijkt, gadverdamme steijn en manders beide zo'n arrogante houding, past totaal niet bij ons NAC !! Ik zal de dag prijzen dat .......

49   21  
Pao

Welke gek geeft de trainer van nac een 3 jarig contract? Dit was gewoon een vriendendienst bah bah allebei wegwezen

18   11  
Thierry14

Dat wordt wachten dat het bommetje barst....
Lokhof hoeft voorlopig niet veel te halen want die stelt eerst zijn eigen gehaald materiaal op!!
Wat een circus toch weer,blijft toch je cluppie hé

60   32  
Tip

Onvoorstelbaar die reacties. Dezelfde schreeuwlelijks die brulde dat Smulders weg moest staan nu weer voor in de rij. En alles wordt negatief uitgelegd. Toen smulders ging , ging ook Goetzee en stonden we met lege handen. Iedereen ziet toch dat we steeds verder wegzakken met dat iedere keer mensen buiten flikkeren.

Steijn heeft al gezegd mee te werken, nu Ton nog. We krijgen verdomme een pak geld om de selectie te versterken als de zaak weer op de rails staat. Dan gaan we echt wel om promotie mee doen.

24   16  
Fcsp

Woorden schieten tekort van zoveel onkunde. Een BVO, laat me niet lachen.

25   7  
Dun Diëe

Nou, als ze nog moeten evaluerende hoe de situatie is ontstaan kan ik al wel een voorzetje geven. De tandem Steijn/Manders was prima voor Steijn, die had alle vrijheid om te doen wat hij wilde. Verantwoording afleggen aan Manders is heel wat anders dan aan een TD met voetbalknowhow. En daar kwam Ton. Die zal hem op sommige vlakken wat tegengas hebben gegeven, en weg was die vrijheid waar hij net zo gewend aan was geraakt. Geen misdaad, maar als het een echte vent is dan geeft hij toe dat die verdwenen vrijheid waarschijnlijk wat harder aan kwam dan verwacht. Vervolgens kan ik me voorstellen dat Ton niet echt gediend was van de aanval van Steijn in het hele Ibiza verhaal waarin hij werd beschuldigd naar Duitsland te zijn geweest. Ja dan is de werksfeer wel even flink verziekt ja.

We gaan het zien maar als ik eerlijk ben is het wachten tot de bom weer een keer barst. Al is de opstelling van de RvC voor te stellen na jaren van afkoopsommen.

17   6  
Nacdictive

@Tip: deels mee eens maar is het niet ook een beetje van 'als je goed je best doet, krijg je een snoepje'.
Verder zegt (extra) geld natuurlijk helemaal niets, het gaat erom wat NAC ermee doet en dat is de afgelopen jaren niet veel geweest.
Manders kan beter zijn open deuren niet meer intrappen met 'tot het laatst toe meegedaan voor promotie', we hebben voor kkd begrippen een vorstelijk budget en zijn obv individuele kwaliteiten en in de play offs ook de nodige mazzel zover gekomen, dus lul niet over het feit dat we toch wel iets goed gedaan hebben. ..

27   15  
naxioma

Ik val van de ene verbazing in de andere met dit directeurtje die door gebrek aan gewicht boven is komen drijven. Hij geeft zichzelf continue een brevet van onvermogen.

"Misschien moeten we binnenkort een keer alles uitspreken en op tafel leggen om te achterhalen wat de kern van het probleem is." Ongelofelijk dat dit nog niet gebeurd is. Dit is een continue proces en je wacht hier niet mee tot het seizoen is afgelopen en de zaak is geëscaleerd. Hiermee tont hij aan zaken absoluut niet te managen en in de hand te hebben.

"Op een gegeven moment was er sprake van een impasse. Toch moeten we het niet groter maken dan het is. Er moest een oplossing komen. Daarom heb ik het voorgelegd aan de RvC." Natuurlijk is dit iets groots. Als je TD en trainer niet op één lijn zitten en het kan niet opgelost worden, dan is er alle reden dit voor te leggen aan de RvC. Ik ben overigens heel benieuwd welke oplossing Manders zelf heeft gesuggereerd aan de RvC. Zou hij voorgesteld hebben om Steijn met een afkoopsom te laten vetrekken, zoals hij dat ook gedaan heeft bij Van den Abbeele en Hyballa?

"Beide heren moeten volwassen zijn en een beetje ruggengraat tonen. Dat is toch niet te veel gevraagd? Die of die moet eruit, dat was NAC in het verleden. Daar schiet de club niks mee op." Dat nu juist Manders dit moet zeggen. Hij was het die er een jaar gelegen op stond dat Hyballa en Van den Abbeele moesten vertrekken. Kun je het nog ongeloofwaardiger en schijnheiliger hebben...

Wanneer worden verlost van -eerst- Steijn en daarna Manders...? En uiteindelijk de aandeelhouders en de RvC...?

BuildBackBetterNAC

44   34  
Ernie

De relatie tussen Lokhoff en Steijn is minder slecht dan dat Bndestem ons wil doen geloven. De negatieve berichtgeving had alleen als doel om Steijn te beschadigen. Het is altijd al een kutkrant geweest. Datzelfde geldt voor de firma van Hooijdonk.

22   25  
naxioma

Wat doet onze Haagse Kim Jong Un nog in Breda?

28   30  
Marti

Dat we tot de laatste dag mee hebben gedaan om promotie heeft niet de trainer gedaan ,maar hebben we voor groot gedeelte te danken aan SYDNEY ,die heeft met wat inval beurten de kop van steijn gered ! door te scoren , en toch nog punten verzamelde , dus dit ligt echt niet aan je vriend steijn manders,! Als hij hem in de finale in de basis had gezet was ik 80 %. van overtuigd dat we nu ere hadden gespeeld

26   8  
Ivo

"Misschien moeten we binnenkort een keer alles uitspreken en op tafel leggen om te achterhalen wat de kern van het probleem is."

Dit is dus nog niet gedaan? Pfff.

14   10  
Kipiani

Prima en logische oplossing.
Maar Manders slaat als directeur en eindverantwoordelijke man een modder figuur. Hij moet weten wat er in zijn organisatie speelt, leeft. Managen. Ingrijpen. Mensen op tijd met elkaar laten praten. Investeren in samenwerking. Maurice en Steijn hadden al samen moeten zitten en als volwassen voetbalmensen in het belang van NAC dit uit moeten praten. Dat moet gestuurd en afgedwongen worden door de directie. Dat dis de taak van Manders.
Als het definitief stuk blijkt te zijn is er maar één conclusie mogelijk.
Die conclusie is niet getrokken of was er niet.
Vraagtekens dus.
Hier klopt iets niet. Helaas. En Jammer.
Hoe ligt die Joris op het NAC kantoor Matthijs ?

25   8  
Viking

Als je gepromoveerd was zou de enige reden zijn dat ik alles door de vingers wilde zien. Maar vergeet niet dat dit met alle geluk van de wereld bijna was gebeurd ..

Er is niks opgebouwd.. Geen spelerswaarde... Geen spelstijl te herkennen... Om te janken eigenlijk... Geen jeugd laten groeien... Geen transferwaarde gecreeerd... Held van de jeugd (merchandise) en doelpunten en transferwaarde gratis de deur uit..

Schande en meneer gaat wijzen op die ene wedstrijd.. Het was kommer en kwel dit seizoen..

Lokhoff moet de vrije hand krijgen en Steijn moet zich schikken klaar...

Er is er maar 1 die heeft lopen zieken en naaien dat is Steijn.... Lokhof heeft wijzenlijk zijn mond gehouden.. Maar de basis en het vertrouwen is voor altijd weg. Dat komt dubbel zo hard terug.

Vind het ongelooflijk dat er mensen zijn die dit een goede beslissing vinden??
De RVC hoopt hiermee zijn eigen fout te herstellen .. Het trainersprofiel zoals is opgesteld komt in de totale verte niet overeen met de trainer Steijn..

39   1  
Johan Apeldoorn

Zullen we ieders taken en bevoegdheden nog eens duidelijk maken. De algemeen directeur doet het huishoudboekje, de technisch directeur de voetbalzaken en de trainer wacht af welke spelers hij tot zijn beschikking krijgt en maakt spelers beter.

24   5  
Pep

Lekker gemanaged. Vanaf het begin spanningen en er niets aangedaan?

22   8  
Tip

Vrij simpel. Als er geld komt om te investeren in de selectie , en dat komt er, dan moeten Ton en Steijn dat samen doen. Zouden ze dat niet beter kunnen dan wij ? Dat gaat echt wel lukken.

21   6  
N1912

Tsja, wat verwacht je vanuit Lokhoff zijn kant? Nog voordat hij officieel begonnen is krijgt hij medegedeeld dat ze Ralf Seuntjens hebben binnengehaald voor volgend seizoen. Dat ze daarmee in zijn vaarwater zitten en direct al zijn positie ondermijnen zorgt nou niet echt voor een lekkere start lijkt me. Vervolgens start hij zijn werkzaamheden en constateert hij net zoals veel supporters dat er sportief gezien geen hout van klopt. Een paar maanden later vindt dat hele Ibiza incident plaats waarbij Steijn volkomen onnodig probeert om Lokhoff erbij te naaien door steeds maar weer zijn Duitsland trip te benadrukken.

En dit zijn dan alleen nog maar de zaken die wij zelf ook hebben kunnen constateren. Alle vuiligheid die in de krant benoemd is komt daar nog bovenop en komt ook niet zomaar uit de lucht vallen. Puur vanuit Ton zijn oogpunt gekeken kan ik me heel goed voorstellen dat hij totaal geen toekomst meer in een samenwerking met Steijn ziet.

18   21  
Real Robert

Wat een ongelooflijke hypocriete kl....zak en leug....
Geef me maar een ban!

21   4  
Aaike

Als je een baan krijgt als algemeen directeur, technisch directeur of trainer bij een betaald voetbalclub, dan wil je toch presteren in die functie? Kan me niet voorstellen dat een van hen denkt "doe mij die baan maar en dan zien we wel waar het schip strand". Kortom, volgens mij heeft iedereen het beste voor met NAC en is iedereen gebaat bij een goed resultaat, lees promotie! Nu geen gezeik meer, neuzen dezelfde kant op en gaan met die banaan! Hup NAC!

21   9  
Nonkel Frans

Wederom een verbijsterend optreden van een "so called" AD.

13   5  
NAC4ever

Amateurisme in de top zal door gaan werken in de gehele organisatie. Normaal vertrekken de besten naar beter georganiseerde clubs. Ik ben benieuwd, maar alles wat verder opgebouwd is in de organisatie staat ook op het spel met dit soort amateurs aan het roer nog los van het 1e en de "scouting" daaromtrent

4   6  
Cees-2

NAC vaart al jaren een totaal onbekende koers. Men neemt mensen aan die, tja, zeg het maar. Die wil links, die gaat rechts, dat groepje doet dit, een ander dat. Dan krijg je frictie. NAC moet de boezem in eigen hand steken, dit alles is eigen schuld, dikke bult. En dit blijft zo. Dus, sterkte jongens. Een ander neemt je plaats wel in. Trouwens, dat doen ze al!

23   7  
Braze

Steyn is een tijd alleenheerser geweest als TD/TRAINER en toen kwam Ton Lokhoff als TD, Steyn moest een stapje terug en fat kan/wil hij kennelijk niet.
Heeft Manders nu in een taakomschrijving vastgelegd wat de TD Lokhoff en de Trainer Steyn voor verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben?
Of Lokhoff en Steyn elkaar mogen of niet is niet belangrijk, als ze maar doen waarvoor ze aangesteld zijn.
Steyn haalt met zijn gedrag en met het type spel de Kerst niet, hij wordt het stadion uitgejouwd.

9   37  
Rubenac

Bij de eerste training even de boel op jagen daar.

21   5  
Mike

Ja dan komen we er wel Ruben. Zijn we nog een keer het lachertje in den lande.

7   44  
Rubenac

Lekker op een stoel gaan zitten Mike.
Prikje halen en in de pas lopen👋🏻

26   7  
Bert

Zucht, ben heel erg klaar met de roeptoeters. Adem halen en doorgaan als een stel volwassenen. Dat eist m'n werkgever ook van mij als er een drukke periode is en/of er wat discussie is over de te volgen koers.

De enige verandering die ik nu graag zie, is dat Yadran Blanco wordt gepromoveerd naar een club uit de eredivisie. Hij verstaat z'n vak (clickbait schrijven) prima, dat kan ie ook op een hoger niveau. Dus laat hem verslaggever Willem II worden, het mes snijdt aan twee kanten.

11   6  
Braze

Als Manders dan toch met beide heren gaat praten wil hij dan ook het navolgende bespreken:
- Is de selectie al kwalitatief op sterkte gebracht en vertel ons met welke spelers.
-Is het trainingsprogramma voor de voorbereiding al af?
-Is de doelstelling weer om te promoveren of mag dat maar hoeft het niet perse?
-Hoe ziet de cyclus planning en control eruit tussen AD,TD en Trainer zodat problemen tijdig gesignaleerd en opgelost worden.
- Als Steyn wil mag hij weg, maar zonder afkoop, krijgt wel bloemen.

26   20  
Mijn hart huilt

NAC is een instituut heb ik mezelf altijd wijsgemaakt.
Maar is dat wel zo als een club geleid wordt door leugenaars, charlatans , kapitaal vernietigers en potentaten?
Van ons oude NAC is niks meer over, een clubicoon wordt binnengehaald en even zo vrolijk als een kleuter in de hoek gezet, jongens van de club lopen gratis weg en een penose trainer is niet in de hand te houden en naar ons wordt niet gekeken we moeten onze bek houden.
Heb me in al die jaren nooit door iemand weg laten treiteren maar nu is het gelukt, ik wil niks meet met Steijn en het Graydon mannetje te maken hebben.
Ik geef het op.
Ik en met mij nog een handvol ouwe getrouwen verlengen onze sponsor activiteiten niet als Steijn blijft.
Geen dreigen gewoon een belofte, kijken wat duurder is het missen van zoveel sponsorinkomsten of die kwal ontslaan.
Er zijn ook sponsors die met veel plezier het contract van Steijn afkopen maar waarom zouden ze naar sponsoren en supporters luisteren dat is ver beneden hun niveau.
En ik kan iedereen absoluut verzekeren het is beslist niet zo dat Graydon mannetje zoveel positieve reacties krijgt dat is wat hij zelf graag de wereld in helpt.
Hij klaagt daar juist dagelijks over en vindt dat er geen steun voor hem en die maffe trainer is, gek hé?
Net zoals ik de weinige positieve reacties over die twee hier ook niet voor waarheid aanneem.
Ik moet bijna kotsen van Steijn, Manders en die RVC , wat een walgelijke onbenullen met totaal geen hart voor de club en zonder eergevoel.

14   7  
Rob

Benieuwd naar de reactie Lokhoff (en Hellemons) want die waren blijkbaar afgelopen week heel duidelijk. Die wilden absoluut niet door met Steijn. Benieuwd of ze woord houden en opstappen met alle gevolgen van doen of hebben ze nog een offensief in petto de komende week?

15   4  
Kopspion

Wat hebben we een AMATEUR voetbalclub hier tussen Mark en Aa…..
Vroeger was het bij ons café- en zomeravond voetbal onderhand nog beter geregeld

7   6  
Mike

Ahh kijk zeg! Alweer een stoere jongen :)

17   7  
Kisku

Pasanten zonder nac hart is al jaren een probleem,hij heeft gewoon met steijn handje klap gedaan dat ze een oprot premie willen das het verhaal.ben een vent en ga gewoon zelf na den haag

41   16  
Otjes

Ongelooflijk sommige reacties. Er is zoveel gezwets onder de supporters.

TL is aangesteld door Manders na goede gesprekken met MS inclusief. De Rvc/ aandeelhouders hebben niet gepusht.

Nu ontstaat er intern een patsstelling en de hele Prinsenbeekse kliek en de Stem gaan de publieke opinie beinvloeden. Zum kotsen.

Nogmaals de Rvc en aandeelhouders gaan niet alle ballen op TL geven die overigens 10 jaar geleden het stadion werd uitgeleid als een van de minst presterende trainer ooit.

Waar komt die overdreven vertrouwen in TL vandaag. Heeft iedereen zijn speler lijstje gezien?

Hadden we jaren geleden maar voor Tim Gillissen gekozen, een moderne TD met hersens. Zou ik meer vertrouwen in hebben dan Mr. Nac. Met alle respect overigens.

12   4  
JeePee

Het klopt gewoon niet. Nobel streven van de RvC maar deze perikelen werken absoluut niet faciliterend voor topprestaties; hetgeen waar het in een BVO om moet draaien.

Daarnaast kun je de gang naar de RvC als directeur ook niet al te vaak maken, en hoe kun je in hemelsnaam iets aanhangig maken als je eigenlijk niet weet wat de oorzaak/het onderliggende probleem is? Echt, ik hoop zo dat we een wereldseizoen tegemoet gaan, maar ik zie de voorwaarden momenteel niet. Dat is geen negatieve stemmingmakerij maar een constatering.

13   6  
Nr. 20

We hebben nu Manders en Steijn gehoord. We weten dat zij elkaar steunen. Op zich niets mis mee maar als er conflict is verwacht ik van Manders geen partij voor de een of ander maar handelt in belang club. Daar is hij voor opgesteld om dit bij voorkeur binnenhuis op te lossen. En niet meteen in media schreeuwen en al kleur bekennen. Foutje.
Nu Steijn zich heeft uitgelaten en graag bij nac te willen blijven werken in rol trainer met nadruk trainer nac 1 tijd voor Lokhof om zich uit te spreken wat zijn beleid voor NAC is, hoe we gaan spelen, wat hij van trainer nac 1 verwacht en welke versterkingen (posities) hij wil aantrekken. Dan zien we meteen hoe Steijn hiermee omgaat. Dan moet Steijn kleur gaan bekennen of hij doet mee of hij gaat ZELF weg. Td is de baas tov trainer!! Kortom Ton nu its your turn!!

20   14  
Tip

Kunnen we niet het beste met een grote groep NAC supporters in de Arena een Grieks drama op gaan voeren ? Allemaal verkleed net als met Carnaval. Dan kan Nederland echt eens lachen. Het stuk zou kunnen gaan dat 11 onschuldige slachtoffers op hun beurt worden verbannen en dan komt de twaalfde... De arena zit in spanning. Zouden ze nu eindelijk geleerd hebben die Griekse malloten met enkele zelfbenoemde wijsgeren ? De spanning loopt op. Het wordt dood stil. En ja hoor , nummer twaalf wordt...........opgehangen door een joelende menigte. Moraal van het verhaal," ze leren nooit."
Wat een gejank hier.

Bij ieder andere club zou de opinie zijn ; hopen dat ze goed gaat samenwerken en mooi dat er geld vrij komt om in de selectie te investeren.
Ik vraag me overigens af of onze zwijgende meerderheid ook niet zo denkt ?

Ik stop er nu over, ieder zijn mening , die respecteer ik, maar mijn mening is dat NAC de poot stijf moet houden. Het komt volgend seizoen goed als iedereen meewerkt.

23   31  
Wolfmanjack

Manders oprotten

26   7  
RaraNAC

“ Manders benadrukt wel dat er eens gekeken mag worden naar het feit dat NAC gewoon tot op de laatste dag heeft meegedaan voor de prijzen.”

En dit is volgens mij precies waar het mis gaat: Manders en Steijn zijn oprecht overtuigd dat we een goed seizoen hebben gedraaid..!?
Als jij dit echt tot in de kern denkt, dan is het niet te verkroppen dat er een TD is die dit tegenspreekt.

Vijfde (!!) eindigen in de KKD. Dat zegt alles. Dit hadden we kunnen maskeren door een wonder. Nou, dat is dus niet gebeurd.

We hebben nu in 6jaar tijd 4x KKD gespeeld en 3, 5, 5, 5 geëindigd. Elk jaar al rond februari (of eerder) uitgespeeld.
Ik snap werkelijk niet dat er weer 10.000 man verlengd hebben. Het is dat ik 1912 kaart heb…
Het NAC seizoen is in de zomer weer eens spannender dan het competitie zelf.

25   10  
Ad B uit Roosendaal

Wat ik nu lees wat Manders gezegd zou hebben. ...

Als dat klopt, dan is er echt een probleem .

Tot op het laatst meegedaan.... Is Manders vergeten dat NAC de meeste duels voetballend de mindere was van de tegenstander?
Dat de jeugd van ons NAC totaal geen kans kreeg.

Wees professioneel, AD en RvT.

Ik kies uitdrukkelijk voor Ton, in het belang van NAC!!

26   20  
Nm

Manders is een slappe zak , watje en eikel in 1. Manders is nog een groter probleem dan Steyn. Opzouten !

11   22  
Rubenac

Manders smeert op Alles stront, Mayo en denkt dan dat wij het lekker vinden.

21   9  
Robbie

Veteranen binnengehaald tegen top salarissen, hoogste budget van de KKD, jeugdspelers op een zijspoor gezet, topscoorder loopt de deur uit, verschrikkelijk vreugdeloos voetbal, met veel geluk 5e in de competitie. Kortom, 100% wanprestatie. Maaar nee hoor, Manders is volkomen tevreden. Top prestatie volgens hem van zijn vriendje Steijn. Vervolgens proberen Manders en Co Lokhoff positie onmogelijk te maken door opa seuntjes 2 dagen vr de komst van Lokhof als spits, zonder Lokhof te consulteren, te laten tekenen en later van beide malloten een poging om hem te kleineren via de media. Ook probeert men vermoedelijk ook op dit forum de stemming te beïnvloeden door duimpjes voor de vreemdste berichten. Ik ken veel supporters tegen maar de eerste die zegt dat Steijn moet blijven moet ik nog tegenkomen. Maar geloof me, ben nu 40 jaar + supporter en bij de eerste de beste nederlaag of gelijkspel agv klote voetbal roert t Rat Verlegh zich als een ouderwets gladiatoren stadion. De duimpjes gaan dan omlaag en niet meer omhoog totdat Steijn vertrokken is, geofferd door Manders en RvC. Overigens vermoed ik dat Steijn inderdaad aast op een ontslagvergoeding. Dus ipv een ontslagvergoeding geven Steijn snel op de grasmaaier zetten in zundert en snel een andere trainer voor de groep.

16   4  
Badeend

Eigenlijk natuurlijk weinig nieuws. Mattijs-zonder-h zegt hetzelfde als hij eerder in de krant (voor of na de evaluatie?) voor zijn beurt heeft geroepen. Dit is óf een echt statement van een stel enorme prutsers óf een laatste stuiptrekking. Ik kan me echt met geen mogelijkheid voorstellen dat Lokhoff én Steijn samen het seizoen in moeten gaan. Maar ik ben er wel klaar mee en word er doodmoe van.

Op het veld was het afgelopen seizoen al constant Niet Mijn NAC, maar dit soort wanstaltig gedrag maakt ook buiten het veld dit vooral Niet Mijn NAC.

9   8  
Badeend

We zijn vooral weer tijd aan het verliezen om écht een grote schoonmaak mét de juiste mensen te maken. In het beste geval een paar weken, in het slechtste geval enkele jaren. Kan iemand me waarschuwen wanneer Manders zijn eerste échte prestatie als AD van NAC heeft behaald? Ik wacht rustig af.

20   9  
Nicky

Waarom zou het de 11de keer wel helpen om de bezem erdoor te halen?

Ze lossen het maar op samen.

Dat geroep om ontslag bij ieder bericht begint ook snel zuur te worden. Heb het idee dat vele het wel lekker vinden als het kut gaat. Dan is er wat te zeiken en te klagen. Is het een beetje net als je huwelijk..

Mijn idee is om de heren het maar eens lekker in het openbaar te laten uitspraten. Met 3en op een rijtje, microfoontje, en wat afgevaardigde supporters die vragen kunnen stellen.

20   15  
Ouwe spionkop

Onmogelijk dat tegenpolen Steijn en Lokhoff het samen gaan vinden.
Steijn zal zich neer moeten leggen bij keuzes van de TD.
Steijn zal de steun hebben van Manders maar Lokhoff heeft de steun van 20.000 supporters en de sponsors. Ton we staan achter je!

14   25  
Sprang-Capelle

Maar wat zijn de zegeningen dan van Lokhoff dan? Wat heeft hij dan na zijn spelerscarrière gepresteerd?

19   3  
Geelzwartwit

Ik vond de reactie van de RVC op zich prima maar na het lezen van het volledige interview met Manders heb ik echt het idee dat die man echt niet door heeft dat hij verantwoordelijk is en de taal heeft gekregen het in goede banen te leiden.

Alleen al zijn afschuivend antwoord op de simpele vraag of hij gefaald heeft in het managen van de 2 personen...
En ook hoe hij toch weer lichtelijk draait naar Ton als probleem te stellen.

En dan die doodsteek... Indirect zegt hij. Ton bepaald niet of een speler wel of niet komt dat bepalen we met zijn allen en als het nodig is geeft de koffiejuffrouw desnoods de doorslag in een ja of nee.

En dan weer afsluiten met iets over een vol stadion. Mijn god...

Mattijs 1 tip. Maurice en Ton bellen elkaar niet anders hadden ze dat allang gedaan. De RVC heeft jou de taak gegeven deze 2 te managen.
Het is jouw taak en ja die 2 moeten zich in functie van de club normaal opstellen. Maar het is jouw taak de kou uit de lucht te halen en dat had je dus allang moeten doen en nee als directeur kom je er dan niet mee weg door te zeggen je hebt elkaars nummer.

Tot op heden bent en blijft u met Steijn de zwakste schakel.

Overigens zou Ton vanaf zijn aanstelling ik april vooral bezig zijn met het nieuwe seizoen.. En lees ik nu dat er nog een technisch sportief plan gemaakt moet worden... Wtf??? Daar is toch al 2.5 maand aan gewerkt? Of wat.

Zucht!

4   11  
Meldrum

Van Gaal nieuwe trainer NAC.....grapje? Telstar heeft het wel voor elkaar gekregen.

16   6  
Rens

Manders slappe zak dat hij is. Open deuren intrappen het enige wat hij kan. Tot t laatst mee gedaan om promotie...... ja nec ook, met een half minder budget aan spelers. Schaam je Manders, je bent een schande voor de club met je Haagse vriendjes die je hebt verzameld en goed heb verwend met dikke salarissen en contracten van ons geld!!!! Walgelijk

6   5  
Henri

@GeelZwartWit
Je stipt hier inderdaad een probleem aan. Ton Lokhoff was altijd een hele goede trainer. Ik heb hem veel trainingen zien geven, vooral het positiespel kon hij er perfect inslijpen. Maar Ton was natuurlijk geen coach, geen mentaltrainer die spelers altijd achter hun broek aan zat en scherp hielt. Hij is geen Van Gaal of Adriaans. Dat geldt in mijn ogen ook voor zijn TD-schap. Ton kan vaktechnisch op ieder niveau meepraten, is een goede scout en weet zonder meer wat hij wil. De perfecte TD met zijn poten in de klei. Maar Ton is geen man die vuistdikke beleidsplannen gaat schrijven en controleren of de hand er niet mee wordt gelicht. Daarom is het bewust buitenwerken door MS en MM zo erg. Dat was voor TL de ideale werkpartner. Ton heeft zo'n type gewoon nodig anders lag er na twee maanden natuurlijk al lang een beleidsplan klaar. Want dat is natuurlijk wel een taak van hem. Hyballa zei destijds ook dat er voor een voetbalclub over voetbal wel verdomd weinig op papier staat.

17   5  
ctk

Komend seizoen kan nu al als verloren worden beschouwd.
Over 7 weken begint de competitie en er zijn alleen maar spelers weggegaan en behalve opa Seuntjes hebben we nog niks terug.
Maar dat zal ook niet meevallen als Lokhoff de spelers van Steijn niet wil en vica versa.
Wat een farce weer!

9   9  
#TEAMLOKHOF

Dat betekent dat Manders opnieuw tegen de supporters heeft gelogen. Al weken/maanden is er niets aan de hand en ging het perfect binnen de club. Nadat Manders en Ton terug kwamen uit Ibiza praat Manders voor zijn beurt en zegt dat heel de club achter de trainer staat. Onzin blijkt…

RVC slappe hap!

De oplossing om aankomende seizoen te redden:

—> STEIJN ERUIT

—> MANDERS ERUIT

Houdoe en bedankt

9   4  
076

Deze RvC heeft werkelijk ALLES fout gedaan. In 2 jaar 2 directeuren, 2e TD (en periode zonder), 4e trainer en berg assistenten en de club staat in brand als nooit tevoren. Akkoord gaan ook met een contract voor 3 jaar! voor trainer. Een trainer die recordbedragen uit mocht geven zonder toezicht.

En dan kakelen dat ze willen breken met een traditie van ontslagen…..

5   5  
MickJ

Dom beleid , als regeren vooruitzien is schiet mij maar lek.
Iedere idioot zie toch aankomen dat dit lontje weinig nodig
heeft om te ontploffen.
Nee zegt de RVC en denkend aan hun eigen saldo, los het maar
op , dus we schuiven het weg is een te moeilijk dossier.
Zaken doen is winst maken, maar ook je verlies nemen.
Nadat je rijk bent geworden over de rug van iemand anders.
Padje schoonhouden daar gaat het om en niets anders.

12   3  
Nonkel Frans

Hij kan niet wachten op een kolkend stadion............

Met dit non-leiderschap van mijnheer, kolkt het RV stadion inderdaad straks: maar dan wel van woede niet van plezier.

De man begrijpt het echt niet.

5   6  
NAC!!!

@#teamlokhof

Je vergeet 1 ding nog:

De hoofdaandeelhouders: ook OUT

De club is op, ze willen alleen verkopen onder een goede prijs. Als je nu kijkt wat de club waard is is dat enkel en alleen de schuld van hun zelf.
Dank voor destijds de club te redden, anderzijds houdoe en bedankt. een club runnen kunnen jullie werkelijk niet. De ballen verstand hebben jullie ervan.
Wat kunnen de heren onder jullie er een puinhoop van maken bij een club met ZOVEEL POTENTIE!!!!

8   2  
Geelzwartwit

@nonkel frans

Dit interview geeft echt heel duidelijk aan dat Manders niet de leider van de club is. Wellicht op financieel vlak (kan ik overigens nergens op baseren) maar het managen van personeel en de algemen gang van zaken past hem echt niet.

Je krijgt een duidelijke taal en maakt hem niet eigen maar lult hem weer allerlei andere kanten op. Ongelooijk en dat voor een AD. 1 interview en de RVC weet in principe al genoeg.. Het is wachten op wie er opstapt.

En als Ton slim is gaat ie 2 x een dagje met Hellemons Penders en Lurling zitten en werken ze gezamenlijk het technische plan uit. Stuur het voor mijn part naar Wolfsburg voor een fine tuning / check en gaan met die geel zwarte banaan.

9   3  
Geelzwartwit

*edit

Stel je plan op en ga ermee naar ManCity laat die gasten ernaar kijken in overleg finetunen en gaan met die geelzwarte banaan.

We hebben een samenwerking met 1 van de grootste clubs van de wereld. Gebruik ze dan ook. 2,5 maand en nog geen plan. Zonder plan kan je Steijn moeilijk op zijn plek zetten.

6   3  
Paulus

Heeft ton lokhof ook nog een mening. Ik word kots misselijk over deze hele situatie wat een popen kast .wat ik niet hoop maar goed kan is dat je straks 5 westrijden verlies en dan stijn als nog ontslagvergoeding krijg en het seizoen naar de kloten is pffffff

8   4  
Ivo

Na komend seizoen vertrekken Steijn, Immers, Malone en waarschijnlijk Manders sowieso wel.
Ton Lokhoff moet zich lekker richten op spelers van 22-27 jaar, waar groei in zit en waar je op door kan bouwen. De spelers die nu gehaald worden zijn de spelers die ons de komende jaren naar de eredivisie moeten trekken.

Dit seizoen wordt een overgangsjaar, waarin we weer op plek 4-7 gaan komen en het in de nacompetitie heel lastig wordt. Dat Steijn het seizoen volmaakt lijkt me onmogelijk, ik verwacht dat het in september na een paar keer puntverlies al begint te rommelen en dan wordt het heel ongezellig in Breda, aandeelhouders zijn daar gevoelig voor, want die willen geen bezoek op de oprit.

Het belangrijkste voor nu is dat er 4 of 5 spelers bij komen waarmee je verder kan. En dan hoop ik dat we Olij en Haye nog binnenboord kunnen houden. Het vertrek van o.a. Kali, Mounir en nog 5-6 anderen moet toch wel zorgen voor ruimte.

11   3  
Nonkel Frans

Bij goed leiderschap hoort een dito communicatie.

Als goed leider communiceer je niet je onmacht om een nieuwe TD en zijn trainer in t gareel te krijgen.
Wat voor afspraken heb je dan eigenlijk met die mannen en hun taken gemaakt? Geen heldere lijkt het want het zwabbert en dus heb je geen basis om op te sturen.

Vevolgens ga je met hangende pootjes naar een RvC die jou dan vervolgens vertelt dat je aan de bak moet. Ook goedemorgen!
En dat communiceer je dan vervolgens doodleuk naar ons.

Met wat voor doel? Om ons te laten begrijpen hoe zielig en onmachtig je bent. Tja dat is dan in ieder geval gelukt.

Nogmaals een verbijsterend optreden: zowel intern als extern.

En van BNdeStem verwacht ik onderhand wel wat doortastender vragen op dit vlak aan Heer Manders.


9   2  
Nonkel Frans

@Paulus Ton Lokhof houdt wijselijk zijn mond.
Die weet met deze Manders aan t stuur wrschlk niet waar hij aan toe is.
Zolang er geen klare afspraken gemaakt en dito taal gesproken wordt kun je beter zwijgen.
Het is en blijft vooralsnog een interne kwestie die eerst aangepakt moet worden.

Zodra Ton intern overeenstemming heeft over zijn plannen komt hij naar buiten.

5   5  
Dos

Dat Ton Lokhoff stil blijft is geen goed teken en daardoor vrees ik dat hij zijn conclusies gaat trekken. Deze gang van zaken kent alleen maar verliezers.
Het is te hopen dat de mannen er toch uit gaan komen, maar ik zou niet weten hoe. Vervolgens moet er ook nog nagedacht worden over een promotiewaardige selectie. Dat is iets waar nu al helemaal geen aandacht aan wordt besteed...

4   9  
den hulk

hoe moet pik stein nu zijn huisje op ibiza nu aflossen geen afkoopsom misschien geld lenen bij nac of toch maar naar ado gaan

7   4  
Bert

Als er een structureel linksaf gaat waar de rest rechtsaf gaat puur om zijn gelijk te krijgen dan valt er niks te lijmen. Dan ben je iemand die bewust tegenwerkt en zijn eigen ego boven alles stelt. Met Steijn valt simpelweg niet samen te werken. Hij is onbetrouwbaar en creëert het liefst zoveel mogelijk vriendjes om zich heen zodat hij weinig energie in zijn baan hoeft te steken.
Dat nu niemand ziet dat dit niet gaat werken, Steijn is niet te handhaven.
Dit gaat enorm escaleren.
Wat een domme slappe zakken die RVC.
Als Lokhoff opstapt denk ik dat de afkoopsom nog iets hoger ligt, waar kies je dan voor.
Zolang Manders er zit blijft NAC een middenmoot KKD ploeg met een flink Haags penose randje.

14   5  
Real Robert

Een verbijsterend interview, dat de incompetentie van deze fantast en eigenlijk klare leugenaar blootlegt.
Heeft onze club opgezadeld ,et een peperdure Haagse clan, met fantastische contract.

Die geweldige RvT heeft dit allemaal maar laten gebeuren en komt dan nu met haar laffe verklaring.

By the way: hebben Joris G. en Lex S. ook zo'n geweldige trackrecord als Steijn in hun eerste jaar.
En ook zo'n geweldige relatie met hun collega's?
Ook zo lekker vanuit Den Haag geparachuteerd.
Vanuit die club met die geweldige interne sfeer van de laatste 5 jaar is een fijne mentaliteit naar het gemoedelijke Breda gebracht.

Alleen de supporters en de sponsors zijn nog NAC.
De laatste echte NAC spelers zijn helaas ook vertrokken.
En ik moet me dan nog thuisvoelen bij deze club?

16   0  
Fritske d'n Olifant

Onder een ander artikel schreef ik al dat Manders nu zelf onderdeel van het probleem is en dat ik me daarom afvraag of "het grote lijmen" aan hem wel is toevertrouwd.

"Hoewel het al vanaf dag één hommeles is tussen Steijn en Lokhoff lijkt Manders nog geen idee te hebben wat de oorzaak van de spanningen is"

Hoezo niet? Ik neem toch aan dat hij gesprekken voert met zijn medewerkers. Waar hebben Manders en Lokhoff het dan over gehad op hun trip naar Ibiza?

"Misschien moeten we binnenkort een keer alles uitspreken en op tafel leggen om te achterhalen wat de kern van het probleem is."

Nogmaals, ze zijn toch naar Ibiza geweest om Steijn op te zoeken? Met welke insteek heeft die trip dan plaatsgevonden?

"Manders benadrukt wel dat er eens gekeken mag worden naar het feit dat NAC gewoon tot op de laatste dag heeft meegedaan voor de prijzen. Maar ontkent ook zeker niet dat NAC ook mindere wedstrijden heeft laten zien."

Draai het eens om. Met het beschikbare spelersbudget (hoogste in de kkd) en het geld dat met de transfer van JP beschikbaar kwam is er structureel ondergepresteerd met af en toe een goede wedstrijd. Maar die zijn echt op 1 hand te tellen. Het vertoonde spel was echt om te janken (0 amusementswaarde) en heeft veel mensen doen afhaken. En voor welke prijzen heeft NAC mee gedaan? NAC heeft nooit een bedreiging gevormd voor Cambuur. Ja, NAC had na de overwinning op De Graafschap alles in eigen hand maar zakte daarna weer als een pudding in elkaar en heeft nooit echt aanspraak gemaakt op de 2e plaats. De wedstrijd tegen Volendam in de nacompetitie was inderdaad oké, maar tegen Emmen heeft NAC 120 minuten alleen maar tegengehouden. Tegen NEC was NAC inderdaad de betere ploeg, maar mag het alsjeblieft tegen godbetert de nummer 7 van de kkd. En dan nog niet winnen. Nee het was structureel ondermaats terwijl Steijn overal zijn zin in heeft gekregen en gefaciliteerd is om zijn job te kunnen doen. Dan moet je dat als AD niet gaan vergoelijken. Daarmee laat je al zien dat je er niet objectief in zit.

"Mij maak je niet wijs dat twee volwassen kerels niet met elkaar kunnen samenwerken. Ik zou liegen als ik zeg dat er niets aan de hand is. Op een gegeven moment was er sprake van een impasse. Toch moeten we het niet groter maken dan het is. Er moest een oplossing komen. Daarom heb ik het voorgelegd aan de RvC."

Dus je hebt door onkunde of onwil zelf geen oplossing. Daarvoor stap je naar de RvC. En diezelfde RvC zegt: "Beste Mattijs, los het lekker allemaal maar zelf op. En oh ja, als het is gelukt krijgen jullie van ons iets extra's." Ik snap die houding van de RvC wel als Manders geen onderdeel van het conflict zou zijn. Maar door het opzichtig steunen van de trainer, nu ook weer en het vergoelijken van slechte resultaten en het bagetaliseren van de onrust onder de supporters maak je zelf juist onderdeel van het conflict en zal de andere partij je altijd met argwaan benaderen. Waarom dit zo laten dooretteren? Waarom pakt de RvC als onafhankelijke club dit niet zelf op en gaat met de heren om tafel? We hebben toch een commissaris Technische zaken?

"Ik ga niet te veel met een glazen bol in de toekomst kijken. Dit is de opdracht aan mensen die als professional hun werk doen, zoals van hen mag worden verwacht. Beide heren moeten volwassen zijn en een beetje ruggengraat tonen. Dat is toch niet te veel gevraagd? Die of die moet eruit, dat was NAC in het verleden. Daar schiet de club niks mee op."

Beide heren? En jij dan? Nogmaals door zichzelf de afgelopen weken zo nadrukkelijk te mengen in het conflict is Manders nu zelf onderdeel. Dus ook Mattijs Manders zal ruggengraat moeten tonen en zich onafhankelijk moeten opstellen. Dat begint al door de kritiek die er is op het beleid van Maurice Steijn en de wijze waarop hij de selectie heeft gemanaged het afgelopen seizoen serieus nemen. Dus niet vergoelijken, bagetaliseren en kritische geluiden bannen. Maar met een onafhankelijke open blik hier in stappen, met mensen praten en het belang van NAC voorop stellen. Ga eens bij Pierre van Hooijdonk (die blijkbaar door iedereen als de kwade genius wordt gezien) langs. Nodig John Peek met al zijn kennis en ervaring eens uit op kantoor. Laat ze hun verhaal doen en laat ze hun oplossingen presenteren. Als je je zo eenzijdig aan de trainer vastklampt en hem de hand boven het hoofd houdt is er voor hem ook geen trigger om te bewegen.

8   1  
Baosje

NAC een betaald voetbalorganisatie .... Circus Boltini is er niet bij ...


8   1  
Oosterhout076

Uiteindelijk gaat het volgens mij alleen maar om geld, macht en status. Bah. Dit heeft niets maar dan ook helemaal niets te maken met (het leiden van) een betaald voetbal organisatie. Brevet van onvermogen dus. RvC keek alleen maar toe.....

12   0  
GJNAC

"Manders benadrukt wel dat er eens gekeken mag worden naar het feit dat NAC gewoon tot op de laatste dag heeft meegedaan voor de prijzen. Maar ontkent ook zeker niet dat NAC ook mindere wedstrijden heeft laten zien".

En ja daar was hij hoor, de oneliner van waar als van gezegd werd in de podcast dat hij zou komen!

Maurieske hedde gij afgelopen seizoen wel gekeken naar de wedstrijden? Iedere wedstrijd een andere opstelling, geen visie, geen vooruitgang en waar spelers als Immers en Malone op alle posities hebben gestaan behalve op doel?

Dit afgelopen seizoen was er totaal geen visie vanuit de trainer, geen verbetering van spelers en kapitaalvernietiging door onze eigen jeugd weg te pesten of geen kans te geven!



En dan vraag je je nog af waarom het niet werkt!?

Omdat Lokhoff en NAC-hart heeft en daar naar handelt
i.p.v. een stelletje passanten die alleen maar hart heeft voor hun eigen portemonnee hebben!

17   0  
Rob

Manders is echt incapabel als AD, stuurt zelfs een zielige reactie tweet op Chris WM om daarna te verwijderen omdat Chris zijn mening geeft. Wanneer het onzin zou zijn zou Manders er niet zo zwaar aan tillen, maar nu reageert hij gepikeerd omdat hij het ook niet meer weet. Brevet van onvermogen.

Daarnaast vind ik het wederom zeer zwak dat Manders (BN De Stem) en Steijn (VI) direct reageren in de pers onder het mom van aan mij ligt het niet. Lokhoff is de enige die extern nog geen reactie heeft gegeven, maar het mag duidelijk zijn dat het intern blijft rommelen. Vooral omdat ik niet verwacht dat Manders en Steijn nu ineens wel normaal gaan samenwerken met Lokhoff.

Zoals gisteren al gezegd; uitstel van executie.

3   0  
Oma

#nooitmeernaarwillemII

6   1  
NuFfNie

Al vrij snel was er spanning van beide kanten.
Wat de oorzaak is? Geen flauw benul. Maar je moet het niet groter maken dan het is, daarom heb ik het voorgelegd aan de rvc.
En die kaatsende bal weer terug, zo van je regel het maar.

Ja MM, als je van begin af aan er bovenop had gezeten was het mss niet zo geëscaleerd.

Ga voor je afspraken maakt met TL en Ms eerst eens afbakenen wie welke verantwoordelijkheid heeft en tot waar je binnen je functie kunt reageren.

De reacties van de tribunes zullen een afspiegeling zijn van het vertoonde spel. Is het aanvallend en met veel inzet dan zal NAC echt wel gesteunt worden. Is het spel van hetzelfde nivo als vorig jaar dan gaan alle pijlen naar MS.

6   2  
ennaojseejer

1 woord: koekebakker

2   8  
Tip

@Rob. Graag objectief blijven. Ton heeft juist wel met Hellemons extern gereageerd.

10   0  
Rob

@Tip:
Waar heeft Ton dan met Hellemons extern gereageerd?

In het artikel vorige week dat die 2 tegen een langere samenwerking met Steijn zijn zat geen enkel citaat bij. Dus Blanco heeft Ton of Hellemons daar niet over gesproken en de info waarschijnlijk van iemand anders. Bijvoorbeeld columnist Gabriels.

Of heb jij nog een ander artikel?

8   0  
Badeend

@Tip

Wat Rob zegt.
Ik snap je punt wel over objectief blijven, maar Lokhoff heeft wel degelijk heel anders in de media ge(re)ageerd dan de heren Steijn en Manders. En je kunt insinueren of veronderstellen wat je wil, maar daarmee is Lokhoff in elk geval de ENIGE die ook handelt naar zijn eigen woorden - rust prediken is óók gewoon rust houden.

Over Manders (van wie ik geen fan ben); hij heeft dus zélf Lokhoff aangesteld (als wat precies?) ook na goede gesprekken met Steijn, heeft toen gemerkt dat er vanaf het begin blijkbaar spanning op zat, maar was daar totaal verrast door én snapte en snapt nog steeds niet waar dat vandaan komt. Intussen zijn de Drie Van Breda (waarvan Twee Achter De Duinen) blijkbaar naar Ibiza geweest maar daar vonden ze het niet nodig/hadden ze geen tijd om "de grote mens te acteren". Óf Manders krijgt het niet voor elkaar dit te managen, gaat dan maar klagen bij de RvC, die gooien de bal terug naar Manders en die doet niets, alleen een soort hopen dat Lokhoff en Steijn er samen uitkomen. Oh ja, en misschien binnenkort een keer met elkaar om de tafel.

Mijn god.

1   2  
Geelzwartwit

Valckx het nu Lokhoff Maurice en de dubbelfunctie is nu weg en NAC is geen Ado...

Bndestem een klein jaar geleden

Steijn, die bij afwezigheid van een technisch directeur een dubbelfunctie vervult bij NAC, boort zijn eigen netwerk aan die hij door de jaren heen heeft opgebouwd. ,,Agenten, zaakwaarnemers, tussenpersonen. Van alles wat. Ook collega's. Bij ADO ben ik drie jaar technisch directeur geweest, dit is dus niet nieuw voor mij. We hebben daarom veel contacten. Uiteindelijk selecteer ik met mijn staf een aantal spelers, zo deed ik dat ook bij VVV. Stan Valckx maakte de voorselectie en legde de meest interessante opties bij ons neer. Nu maken we zelf de voorselectie, dat kost iets meer werk. Daarna speel ik het balletje door naar Mattijs Manders (algemeen directeur van NAC) die het zakelijk afhandelt."

3   1  
Geelzwartwit

Wil er nog iemand een tegenstrijdigheid terug lezen?

Wat zei Maurice Steijn bij aanstelling van Ton ook al weer...

Zucht

https://haaglandenvoetbal.nl/2021/02/16/nac-trainer-maurice-steijn-blij-met-komst-ton-lokhoff/

2   0  
Pik

Haarman stapt uit de RVC.

Er zullen er nog meer volgen vrees ik en niet alleen in de RVC

0   0  
f.van son

Rot op nitwit en neem je gaius mee naar het wilde westen.

1   0  
trainer

als je als algemeen directeur achter trainer Stein blijft staan heb je geen verstand van voetballen ,je ziet helemaal geen verbetering in het spel, dan snappe wij de wissels niet, Dan ga je een man binnen halen die wel verstand heeft hoe het spelletje gespeeld moet worden, met een rijke ervaring, en waarvoor hebben een RVC, wat voor mensen zitten daar in , volgens mij weinig voetbal verstand, dus de conclusie is , Mandes en Steijn gewoon opstappen, want als jullie aan het roer blijven dan wordt het helemaal niets

1   0  
Jurgen

Die foto alleen al in de KGB houding van manders.

Lokhof terug em Manders en Steijn aan
AdO verhuren, grote strik achterin mijn Bus enkeltja den Haag.
Vandaagvnog

Ton maak jij een lijstje met wat en wie je nodig hebt ook de spelets.

Ik wil niet dat er speelers worden aangetrokken door bolle Manders en kleiuter Steijn.

Zou Lachford tijd hebben?

1   0  
echt trouwe fan van NAC

Moet die Manders niet onderhand het veld ruimen, overal laat hij een puinhoop achter. Echt verbroederen doet hij niet maar voornamelijk aan zijn eigen straatje denken, straatje schoonhouden bedoel ik daarmee.

Laad alle berichten na dit bericht in