Wij gaan niet opzij

Steijn komend seizoen 'gewoon' trainer van NAC

Praatpapegaai

Hoewel de positie van Maurice Steijn onhoudbaar leek geworden, gaat de oefenmeester als het aan hem ligt 'gewoon' nog een jaartje door bij NAC. De Raad van Commissarissen riep de partijen (lees: Manders, Lokhoff en Steijn) op het samen op te lossen. Dat is de oefenmeester naar eigen zeggen van plan.

VI sprak Maurice Steijn, die aangaf het vertrouwen van de RvC en de clubleiding te voelen. Hij wil daarom aan het roer blijven staan van het eerste elftal van NAC.

Steijn: "Ik snap de oproep van de RvC heel goed. Het is aan ons om dit op te lossen. Er moet rust komen bij NAC, dat staat voorop, al moeten er nog wel wat hobbels genomen worden."

Het is geen geheim dat de relatie met technisch directeur Ton Lokhoff onder grote spanning staat. Wil NAC komend seizoen promoveren, dan zal daarin verandering moeten komen. Steijn: "Samenwerking is cruciaal voor het behalen van succes. Zo heb ik altijd gewerkt en zal nu ook niet anders zijn. Met als doel om met zijn allen promotie naar de Eredivisie te realiseren met deze mooie club."

Bron:
B-Side Rats, Voetbal International
Terug naar overzicht
85 Reacties
124   11  
Ray

Ben benieuwd. Als hij maar naar Ton luistert en de speelstijl aanpast

37   6  
Willem 4,5

Ben benieuwd naar het officiele commentaar van Lokhof, dan weten we pas écht hoe de zaken er voorstaan. Eerst zien en dan geloven!

124   11  
Ray

Ben benieuwd. Als hij maar naar Ton luistert en de speelstijl aanpast

25   6  
GJNAC

Nou ben benieuwd, Ben alleen bang dat dit nog een heel groot en naar staartje gaat krijgen.

68   1  
D'n Klaagmuur

Zo te zien is iedereen benieuwd.

36   3  
Zwampie

Er is maar 1 belang en dat is NAC.
Als men alles achter zich kan laten en ervoor zorgt dat er onderling (weer) respect is, moet het ook mogelijk zijn om NAC weer te zichtbaarheid te geven en na promotie te werken.

45   11  
Breda-mike

Oke nu ook hier met zn allen er achter gaan staan zonder negatief gemekker en we gaan er een mooi seizoen van maken! Hup nac

43   49  
huizimanzi

Mooi.
Ik leg mijn witte zakdoekje alvast klaar.

26   12  
Hont

Dan is Sydney dus definitief weg.

Overigens nu in het management stoppen met het gezeik en als groep volwassenen op naar het nieuwe seizoen. Laat de versterkingen maar komen!

39   4  
JimGoose

Jammer, zo'n persmoment met een neutrale partij had hij ook kunnen gebruiken om naast deze obligate antwoorden te laten zien dat hij over zelfreflectie beschikt.
Daar heb ik hem helaas nog weinig op kunnen betrappen, terwijl dat een basisvoorwaarde is om een samenwerking te herstellen.

18   2  
Breetjeda

Prima!

Los het snel op en dan doorpakken.

We missen nog 3 middenvelders, 2 buitenspelers en 1 linksbenige centrale verdediger voor dubbele bezetting.

Moet te doen zijn.

27   3  
NACPB

Okee duidelijk , en nu op naar volgend seizoen met een vol stadion, de juiste speelstijl en promotie! HUP NAC

30   28  
Ginnekense Naccer

Hiep hiep hoera, wat een feest.

Kunnen we geen Red Nac collecte opstarten om deze waardeloze man buiten te flikkeren? Hij wil gewoon een zak geld meehebben, alsof deze arrogante hagenees nog zit te wachten om onze club te leiden naar promotie?

Dit is een onhoudbare situatie en daar gaat deze klasse toneelstuk niets aan veranderen. Zorg aub dat we niet weer een half jaar weggooien want het is wachten tot dit compleet fout gaat en je alsnog de beurs moet trekken.

24   8  
Nicky

Ton is belangrijk maar niet belangrijker dan de club. De rollen zijn duidelijk iedereen is op zijn plek gezet en staat op scherp.

Dit kan ook net zo goed het begin zijn van eindelijk een goede periode.

De ban is doorbroken.. Niet ontslaan en opnieuw beginnen maar de geschillen opzij en samen door. Dit zou weleens de weg omhoog kunnen betekenen.

49   23  
Chris W.M.

Steijn heeft nu het gevoel dat naast Manders ook de RVC achter hem staat. Nu voelt hij zich helemaal onaantastbaar. This can only end in tears.

Manders is degene die de handtekening moet zetten onder contracten van nieuwe spelers. Wanneer op korte termijn Leemans tekent weten we hoe de vlag er voor staat en dat Lokhoff met goedkeuring van de RVC kaltgestellt is.

24   11  
Badeend

Trappen hier nog mensen in? Dit is exact hetzelfde als het signaal van de RvC - een verhaal voor de bühne om vooral zoveel mogelijk geld eruit te slepen (Steijn) of zo min mogelijk kosten te maken (RvC).

17   8  
Judge M.

@Willem 4,5:

Ben ik ook benieuwd naar maar dan niet opgetekend door Blanco of de rest van de colonne stemmingmakers..

25   13  
SanderH

Nee Maurice je proeft geen vertrouwen maar wantrouwen. De enige reden waarom hij nu nog trainer is dat de rvc lees grote drie geen zin heeft om een afkoopsom te betalen. Die wachten tot Martin Jol de overname van ADO afrond en dat Steijn voor een symbolisch bedrag wordt overgenomen. Een verstandshuwelijk is geboren met Ton Lokhoff als grote verliezer. Die zal zich nu echt afvragen waarom hij in godsnaam heeft getekend.

20   15  
Dutchbird

Steijn, die aangaf het vertrouwen van de RVC en de clubleiding te voelen. Clubleiding = Manders; dat vertrouwen stond twee weken geleden al in de krant. RvC = Incompetent zootje van Edelenbos.

Deze RvC heeft Manders nog niet de opdracht gegeven om Steijn buiten te flikkeren en dat legt Stein uit als vertrouwen. Ze proberen drie ton ontslagvergoeding uit te sparen en accepteren daarmee een gigantisch risico op tenminste twee jaar voortzetting van dramatisch voetbal in de KKD, inclusief afhakende supporters.

OK het beeld van NAC als trainerskerkhof wordt voor even teruggedrongen; maar het beeld van NAC als bolwerk van incompetent bestuur is flink versterkt.

26   16  
Boom

Lijkt erop dat Lokhoff op deze manier alweer buitengewerkt gaat worden. We zitten straks gewoon naar ADO 2 in een NAC tenue te kijken....

10   12  
Ivo

We weten allemaal we hoe dit gaat aflopen. Maar goed, men wil nu de knip niet trekken, eerst maar eens wat fatsoenlijke spelers halen.

12   6  
Naccer

Wanneer komt deze soap op netflix?

13   1  
Raf17

Dit maakt ook wel duidelijk dat Steijn dus niet meer spreekt met BN DeStem. Benieuwd hoe nu exact de vork in de steel steekt.

17   9  
NNB

Leuk! Nog een jaar kut voetbal en verwachtingen die niet waargemaakt worden.

23   9  
fvf6

Samenwerken? Met wie heeft Steijn het afgelopen seizoen samengewerkt , met helemaal niemand hij is gewoon zijn eigenwijze gang gegaan en de boel aan het verzieken geweest door goede spelers zoals Riera weg te sturen , ook van Hooijdonk heeft van hem geen eerlijke kans gehad (ja toen Bilate geblesseerd was )Steijn heeft er voor gezorgd met al het wisselen van de samenstelling er geen automatisme in het spel kwamen . Steijn heeft zelf de selectie samengesteld en die was onder niveau . Daarom zou ik als ik Steijn was zich nu niet bemoeien met het samenstellen van de selectie en dat aan Lokhoff overlaten . Maar eerlijk gezegd moet ik nog zien dat deze twee heren met elkaar verder kunnen

12   7  
Nacdictive

Of het onderdeel van een spel is of dat de RVC echt van mening is dat ze het samen moeten oplossen durf ik echt niet te zeggen maar we zitten wel in een impasse...
De selectie is totaal nog niet op peil gebracht qua aantal en kwaliteit. Elke dag dat deze impasse doordendert is er 1 teveel. Straks krijgen we weer de reactie van een trainer:"tsja we hebben tijd nodig om een ingespeeld team te worden". Lokhoff zal zich nu toch ook wel gepiepeld worden maar hopelijk, met steun vanuit zijn achterban, zal hij niet buigen..

29   7  
Overal

Dus de basis voor volgend seizoen:

Niemand wil met elkaar samenwerken, maar de RvC vond het te duur om de trainer te ontslaan.

Jaaaaaaa dat wordt promotie dat zie je gelijk.

7   4  
DunErwt

Hoe lang gaan die "hobbels" duren🤔

11   10  
MdH

Hier word ik misselijk van.

Steijn gaat niet veranderen!

Maar we zullen het zien. Aan ons blijft de taak om achter onze club te staan.

HUP NAC

12   5  
Oosterhout076

Hier hoef je geen managementscursus voor te volgen, om te zien dat er geen twee kapiteins op een schip passen. Vrees dat we de Titanic gaan worden....

21   15  
Ouwe spionkop

Ik kijk uit naar de eerste thuiswedstrijd.
Steijn kan maar beter oordopjes indoen.
Zijn alle teksten op spandoeken toegestaan?
Als 1 man achter Ton!

19   6  
Henri

Welke speler komt op dit moment nu naar NAC, wetend dat TD en Hoofdtrainer totaal niet op één lijn zitten. Daar wilt alleen een wanhopige voetballer zich aan branden.

14   8  
Bredafun

Over 2 jaar nog steeds keukendivisue dus.
Die Steijn heeft al n jaar de kans gehad om te overtuigen en wat totaal niet gelukt is.
Spelers zijn vertrokken door hem. Dat zegt alles al genoeg. En toch verder met die kwast?
Ongelofelijk!
Een karakter kan je nooit veranderen dus wat verwacht je van komend seizoen dan…..juist … n hoop erfenis en ellende. Eigen jeugd die weer geen kans krijgt. Hopelijk vertrekt ie alsnog.
Succes Ton, hopelijk ga je nog gelijk krijgen.

15   8  
Wallie

Steijn gaat het nooit lang volhouden als er iedere week kritiek van de tribunes galmt .

13   6  
The Cosmic Gate

er moet rust komen .......... en dan zelf gewoon naar Ibiza gaan wanneer er andere prio's zijn , en gewoon niet naar de supporters luisteren en keer op keer baggervoetbal op de mat leggen.
Om nog maar niet te hebben over het laten groeien van spelers .....

bahbah ... en toen stopte de verkoop van SC's ....

13   19  
Breda-mike

Ouwe spionkop blijf jij dan maar thuis!

24   5  
naxioma

Een eerlijke evaluatie op basis van vertoond spel, kapitaalontwikkeling en resultaten had onherroepelijk geleid tot het vertrek van Maurice Steijn. De RvC en de aandeelhouders willen echter geen afkoopsom betalen. Dit is de enige reden dat Stein er nog zit. Heeft niets met vertrouwen te maken. Ondertussen storten RvC en aandeelhouders NAC in een onwerkbare situatie. Steijn past niet bij NAC en Lokhoff en Steijn zitten niet op één lijn. De vulkaan blijft rommelen en zal op enig ment tot uitbarsten komen. Ondertussen gaat wel de voorbereiding op het komend seizoen naar de klote. En in het slechtste geval gaan we het nieuwe seizoen in met Maurice Steijn als hoofdtrainer. Een volkomen brevet van onvermogen dit van de RvC en de aandeelhouders.

23   6  
Toon

Absoluut kansloos dit.

7   1  
Puckstra

Geel zwarte olifant komt er maar in....

25   31  
Ome Cor

Als NAC besloten heeft om door te gaan met Steijn kunnen we daar elk topic over door blijven zeuren en bij een "verkeerde wissel", het opstellen van een "verkeerde speler" of puntverlies wel weer gaan roeptoeteren, maar we kunnen er als supporters ook achter gaan staan.

Een trainer met een valse start en een oer clubman met 0 TD ervaring samen kunnen werken dan is het flauw om vooraf te gaan roepen dat het niks wordt.
Zij verbeteren, wij verbeteren !

7   6  
J nac

Wel begrijpelijk dat rvc zegt van oplossen dat verschil maar ik denk dat er te veel gebeurd is om fatsoenlijk samen te werken.
Wanneer mag onze Ton aan het woord komen in plaats van onze Hagenezen.
Nogmaal begrijpelijk deze stap van rvc maar als het maar niet ons nac icoon de kop gaat kosten want dan is de boot aan.

10   0  
Martinus

Als we maar niet na tien speelronden alsnog de conclusie trekken dat het niet werkt. Nu de basis leggen voor minimaal dit hele seizoen.

7   10  
Fan uit Zevenbergen

Waar zijn die sponsers die geld over hadden voor promotie??? Kunnen dat geld niet aan Steijn mee geven zo dat hij zelf weg gaat

12   0  
Moppernac

Oké laat het maar zien dan aankomend seizoen

5   3  
fanneke

Mijn eerste gedachte is:
pppffffffffffff!!!

8   6  
Adriaan

Als hij blijft en we hebben na 10 wedstrijden gemiddeld nog geen1,5 punt haal dan aub de witre zakdoeken maar tevoorschijn...
Hoop echter stiekem dat hij naar ADO gaat en dat het NAC op deze manier haast geen geld kost

6   4  
den hulk

dit is gewoon uitstellen van problemenmet pik stein over een half jaar is het weer hetzelfdedeze man past niet bij nac had met verschillende spelers ruzie en speelde geen aanvallend voetbal

15   3  
Adriaan

Ja nog iets
Als het zo moet waarom dan vorig jaar niet?
Er heeft nooit een verzoeningsgesprek tussen v Abbele en Hyballa plaats gevonden

15   8  
Scheppioni

Nee niet oke !!! Dit gaat van kwaad tot erger met die twee hagenezen, ik heb gvd met Lokhoff te doen mocht leemans idd naar NAC komen !!! Deze anti voetbal steijn gaat nooit dit aankomend seizoen volmaken, hij maakt geen speler beter plus voetbal is niet om aan te zien en die blaaskaak manders is weer een ad met een hoop ilussie ! Nee jongens, bij ons NAC en gewoon fatsoenlijk beleid zal nooit in orde zijn met 3 investeerders en een stuk of 17 sub investeerders, zolang dit is zal het een wespennest blijven ! Tis zwaar klote weer bij ons NAC !

16   9  
naxioma

RvC en aandeelhouders meten met twee maten.
Toen Manders kwam "eiste" hij het vertrek van zowel Hyballa en Van den Abbeele. De RvC ging hier in mee, en dat terwijl Hyballa qua voetbalvisie en speelstijl uitstekend bij NAC paste. Zelfs Van den Abbeele had oog voor talent en talentontwikkeling. Had de RvC destijds maar aan Manders de opdracht gegeven er gezamenlijk uit te komen. Dan hadden we nu nog een trainer gehad die NAC laat voetballen zoals wij dat graag willen zien. Aanvallend, met veel druk, verzorgd als het kan, met strijd als het moet. Geobsedeerd door voetbal en spelers beter te maken. Gepassioneerd en met uitstekende binding met het publiek. Een beetje gek soms, maar daarom uitstekend passend bij een cultclub als NAC.
Vervolgens gaf de RvC Manders carte blanche door een behoudende trainer aan te stellen voor maar liefst 3 jaar en samen met hem het technisch beleid in te vullen. De gevolgen zijn desastreus: goede spelers zijn weggejaagd of vertrekken transfervrij, te oude spelers zijn gehaald, kapitaalvernietiging op het veld, een te behoudende speelstijl en totale vervreemding van de supporters.
En nu moet Manders er voor zorgen dat het gaat werken tussen Lokhoff, Steijn en hem. Mission Impossible. Dat weet iedereen, ook de RvC en de aandeelhouders. Nu maar hopen dat op korte termijn Steijn alsnog vertrekt. Zo niet dan is het wachten tot de vulkaan uitbarst. Hoe eerder hoe beter, omdat alle vizier op het volgend seizoen moet. Maar wel zonder Steijn.

23   17  
Tip

Het doel van de aandeelhouders en RvC is oprecht en het gaat helemaal niet om een afkoopsom uit te sparen. Men weet dat het roer om moet en dat iedere keer een trainer ontslaan met afkoopsom NAC steeds verder zal laten afzakken.
Los hiervan is men het beu te anticiperen op gebrul van een groepje supporters en het gemauw van Pi-air van Hooijdonk met wat vrienden. Van Aalst gaf 2 seizoenen terug 5 Ton aan PvH voor spelers. Daar haalde het technisch hart 7 falende NAC onwaardige spelers voor.

We moeten kijken naar de feiten. We zijn op een haar na gepromoveerd. Corona en een leeg stadion heeft wel degelijk invloed gehad. Toch werd een fiks aantal wedstrijden niet goed genoeg gespeeld. Dat moet anders.

Ton en Maurice zijn beide voetbaldieren die het kunnen. Ton denkt aanvallend en Steijn verdedigender . Kortom een ...... perfecte mix als ze samenwerken.

Die samenwerking moet er snel komen , wie niet mee doet haakt af zonder afkoopsom.
Dus gewoon samenwerken en aan de slag. Poent.

Als ieder weldenkend mens, zeker ook de supporters, vanaf nu meewerken komt het goed !

Het project " Ere we komen eraan.." is gestart.

Ik, en iedereen volgens mij, kijk uit naar de eerste oefenwedstrijd.5   6  
Ad B uit Roosendaal

Ik maak me toch ongerust over de opstelling van de RvC.

Er is veel gebeurd, afgelopen competitie en helaas ook veel misgegaan.

Steijn heeft het niet goed gedaan:
- Veel te weinig diepgang in het spel, de laatste wedstrijden wel wat beter opgepakt.
- Spelers onvoldoende beter gemaakt en vooral jonge spelers genegeerd.
- De deur op slot voor jong talent (Azzagari, Masshart, Schouten (alleen opgesteld als Rutten er niet was) en anderen. Alleen Fiorini ging beter voetballen.
- Een paar oudere ervaren spelers gehaald met te weinig rendement.

Alsjeblief, geen halfbakken oplossing van de RvC, want dan gaat het mis in het komend seizoen.

Luister naar Lokhoff en geef hem de kans om het te verbeteren!!

10   7  
Fcsp

In het theater zoeken ze nog mensen, Maurice. Zie een rolletje voor jou in de musical Pinokkio wel zitten.

14   10  
Akkie

En nu eens kijken of onze op voorhand de hemel ingeprezen en alle vertrouwen genietende technisch directeur echt dat netwerk heeft wat we allemaal hopen en verrast met spelers waar we nog nooit van gehoord hebben maar uitstekend bij NAC passen - en willen komen.

Ja Ton Lokhoff is NAC, Ademt NAC, Ruikt naar NAC en is MrNAC, - Maar dat maakt hem niet heilig. Is blijkbaar net zo goed kinderachtig en niet in staat als 2 volwassen kerels te opereren, is een groentje als technisch directeur en dus ook geen garantie dat er alleen maar spelers komen die slagen/meerwaarde zijn.

Pak gewoon allebei je rol, - Steijn geeft aan op welke posities hij versterking wil, - Lokhoff en de scouting dragen spelers aan.

Sommige doen nou net of alles wat MS als TD deed zo slecht was.
Adilehou,Kortsmit,Immers,Malone,Maria,Hendriks zijn echt prima spelers voor NAC, Daarnaast is het hem ook gelukt om de te dure spelers in de salarisschaal te laten vertrekken en zo salarisruimte te creëren door het vertrek van Dogan en onze Engelse en Spaanse vrienden. En ja dan zitten er ook missers en twijfelgevallen tussen. Natuurlijk hadden we meer van de Rooij verwacht, is Rutten wel erg blessuregevoelig, heeft de eigen jeugd op de momenten dat ze kans kregen weinig overtuigd en heeft hij het in het oplopende conflict met SvH niet altijd goed gedaan. Maatsen, Jansen en Buffonge zijn ronduit missers. Maar noem me eens 1 TD waar alles lukt.

Zo veel is er niet nodig hoor, behouden wat je hebt en op 3 a 4 plaatsen je basis versterken ( plus wat breedte) en je bent gewoon een van de favorieten komend seizoen - alleen van de afkoopsom die je uitspaart kun je hiervan al de helft realiseren

8   6  
Martinus

De twee laatste oplossingen voor dit soort problemen bij NAC zijn dus 'ontsla ze allebei' gevolgd door 'behoud ze allebei'. Op zich wel bijzonder.

14   9  
Viking

Komtie weer die Steijn...

Zo heb ik altijd gewerkt....

Donderstraal toch een eind op eng ventje..

15   11  
Ernie

Een prima besluit. Twee volwassen kerels moeten prima kunnen samenwerken. Ik denk dat ook gaat lukken. Steijn is gewoon een prima trainer voor Nac. En met een paar gerichte versterkingen voor van Hooijdonk en El Allouchi worden we er alleen maar sterker op.

10   5  
Stan

Hèhè, eindelijk goed nieuws.
Dadelijk gelijk verlengen weer 8 erbij.

8   1  
Balletje

Ales best, als het maar met vuurwerk en NOAD is en niet met 5 verdedigers en dunne shit in de broek.

8   3  
Nep Han

Via NU.nl:
"Wij willen het patroon van ontslag bij onenigheid of druk van buitenaf doorbreken. Dat lijkt gewoonte geworden in het voetbal en helaas ook bij onze club, maar dat is geen duurzame aanpak. Het is duur, werkt beschadigend en verslechtert de prestaties van onze club.'

Ookal heb ik geroepen dat Steijn moet vertrekken, kan ik hier toch ook volledig in komen. De afgelopen jaren hebben we elk half seizoen een nieuwe trainer, AD of zelfs niemand aan het roer gehad. Zo kan je niet bouwen.

Hopelijk luisterd Steijn naar de kritiek over zijn speelstijl en kunnen we nou #*@ eindelijk eens, met zn alle, terugkeren naar waar we thuis horen.

Hup NAC!

12   10  
Real Robert

Misselijk makend gehuichel! Vreselijk!
Is zelf de oorzaak van alle ellende.
Natuurlijk onder bescherming van die gladjanus Manders.

By the way: ik haat die grote drie, die alle plezier in onze club hebben weggenomen.

11   11  
Ibio

Voor mij een prima beslissing. Aan het eind van het seizoen begon het eindelijk te draaien. Je kunt nu al 8 a 9 basisspelers invullen.

Geef aan aan Steijn de opdracht om iets offensiever te spelen.

8   6  
Ernie

Ibio
Inderdaad eindelijk eens niet met een compleet nieuwe selectie aan het seizoen beginnen.

7   5  
San Marco

Zeker te weten grote kans op promotie met deze aanpak en organisatie!

7   19  
Pierre

Speelstijl aan passen aan de Ton Lokhof?
Nog defensiever en onaantrekkelijker voetbal?
Als trainer van VVV werd hij Ton Beton genoemd vanwege zijn defensieve manier van spelen. De meeste wedstrijden waren niet om aan te zien.
Wat heeft Lokhof nou als trainer gepresteerd? Helemaal niets!

11   8  
Someren NAC

Nu met z'n allen vol achter de club en niet door blijven zeiken. Zoals Maurice het zegt, het belang van NAC staat voorop. De rijen gesloten en gas erop komend seizoen!

5   7  
Peerke

ik vind dit de enige juiste beslissing.
We laten die zak tabak toch niet met een zak geld terug kruipen naar den haag .
Laat fc Den Haag maar een afkoopsom betalen als ze het wel in hem zien zitten.
Als hij opstapt kunnen we dan makkelijk intern oplossen met Penders en Hans Visser.

6   4  
a

Manders moet van de RVC de problemen oplossen . Nu is het geval dat hij zelf die problemen grotendeels zelf heeft veroorzaakt!!!
Overigens allemaal van die managers praat, we gaan bij elkaar zitten en dan moet het toch op te lossen zijn.
Maar Lokhoff is aangenomen als technisch directeur derhalve de baas van Stein. Nu wil het geval dat Stein denkt en handelt alsof hij nog steeds de technisch directeur is. En Manders als algemeen directeur die mede schuldig is aan de problemen moet deze oplossen.
De RVT is op hun beurt zelf ook schuldig door weinig of geen voldoende toezicht te houden. Kortom een grote puinhoop waarvan men denkt door als grote mensen bij elkaar te gaan zitten de problemen opgelost zullen worden alsof het geen fundamenteel verschil in inzicht betreft. De gezagsverhouding Technisch Directeur en Trainer moet tot achter de komma worden vastgelegd als je deze trainer ten koste van alles wilt laten blijven!!!3   9  
Joop

Hij hoort hier niet thuis Edwin de graafschap aanstellen heeft nu zijn diploma gehaald ton wij staan als supporters achter jou

6   2  
Ome Cor

@joop
Wat heeft de ene Hagenees wat de andere Hagenees niet heeft ?

Op basis waarvan is Edje nu opeens goed ?

7   6  
Piet

Lees hier dat het op eind ging draaien? Je hebt van Emmen met alle geluk gewonnen en dan tegen nec!!! Dat vind ik de grootste tactische flater ooit gezien. Een finale thuis met 5 verdedigers en met 1 spits dat geen spits was. Hoe kun je zo een wedstrijd beginnen, nec heeft zich rot gelachen voordat wedstrijd begon. En deze situatie nu is onwerkbaar, bij voorbaat al mislukking. Dit is echt om geen afkoopsom te betalen. Welke speler wil hier nu tekenen als hij bij een andere club waar wel rust is ook kan komen. 4 wedstrijden voor het einde seizoen straalde het ongeluk van het gezicht van haye.

7   4  
Belgische Naccer

Aangezien Steijn niet op conditie traint (zoals gebleken afgelopen seizoen)...Is er al een conditietrainer die de ploeg WEL fit krijgt? Dat is de basis.

En dan zullen er nog een aantal spelers bij moeten die er meteen staan om de volgende vertrekkende spelers op te vangen:

Hendriks, Allouchi, Hooijdonk, Fiorini

Azzagari kan er in voor Allouchi die moet het vertrouwen nu eindelijk eens krijgen van Steijn en Rosler kan op de plek van Hendriks. Maar buitenspelers zou ook fijn zijn, al heb je die in het spel van Steijn niet nodig, want die verdedigd alleen maar.

9   7  
Scheppioni

Idd Piet en bij nec hier lachte ze zich der eigen rot dat we niet met Sydney begonnen ......

6   2  
Bredafun

Is er al nieuws over nieuwe spelers?

6   3  
f.van son

Meneer mag dus NAC nog een seizoen naar de knoppen helpen.
Waae is ons echte NAC toch gebleven..
Angsthaas die NAC op.zijn gemak verder kapot mag maken. RVC ljjkt een complete nitwitclub .

2   3  
Atleet

@MS

Hoe laat ben jij altijd op het trainingsveld ?
Ik neem aan toch minimaal een uur voordat de spelers op het veld staan om alles goed voor te bereiden maar ben bang dat hij pas als laatste op het veld staat maar ook als laatste aankomt bij het trainingsveld ….

Vraag me af hoe jij alle trainingen voorbereide ? En de trainingen analyseerde per speler ? Je had een kleine groep want die jonkies die een contract hebben trainde gewoon bij de O21.

Had je vanaf het begin een planning gemaakt ? Nee want je zat nog in Ibiza en bent eerder terug gekomen dus je had geen plan en bent gewoon maar wat gaan trainen.
Dat was ook te zien het hele jaar.
Heb je lang de voordeel van de twijfel gegeven maar je spelers hadden een conditie van een puber, schaam je.

Tegenwoordig kun je niet meer op de oude manier trainen zoals jullie vroeger deden.
Volgens weet je nog niet eens hoe een hartslag meter werkt!!

Nu je blijft ga godsie qua conditie aan de slag en haal er een conditie / fysieke trainer bij zodat die ervoor zorgt dat je spelers jong en oud in optima forma aan het seizoen beginnen, dan sta je al 1-0 voor.
Die conditie trainer kan een heel goed schema maken voor de oudere want die bepalen niet hoe lang jullie trainen of wel ?

Succes en haal aub geen 30 plussers maar jongere die nog een drive hebben en zich willen bewijzen en nog hogerop willen dus die lopen automatisch het gras eruit hoor.
Laat dit aan TL over en laat zien dat jij de trainer bent en niet de spelers.
Je hebt echt gedacht met ervaren en oude spelers en een beetje tegen een balletje trappen in Zundert dat je wel zou promoveren. Dat kan in de hedendaagse voetballerij niet meer, snap je dat niet ?

2   1  
Bob Latchford

Laten we eerlijk zijn tegen onszelf. Ik heb het liefst geen gezeik en een rustig seizoen. Maar ook als we hier achter gaan staan, dan is het een kwestie van tijd voor het mis gaat. Een verstandshuwelijk. Dat wordt hem niet. Het is nu niks krijgen voor Steijn en straks in het seizoen weet hij dat het kassa wordt. Dus Steijn wacht even. En Lokhoff, die wordt in zijn hemd gezet. De Haagse en Rotterdamse rijen sluiten.

4   2  
Pannelap

De RvC is een complete farce! Zij gooien de knuppel in het hoenderhok door TL mede aan te stellen. Waarom? Dat MS en MM reeds in een kliek van voormalige Hagenezen zitten, maakt mijn inziens de lijmpoging al discutabel. Maar deze genante poppenkast doet onze club geen eer aan.

Succes Ton, hup NAC!

2   2  
076

Trekt heel slim gelijk de steun van de RvC naar zich toe en zit in een zetel nu. Of ontslag met hoop centen of baasje blijven.

RvC had moet zeggen: Verhoudingen en taken zijn duidelijk in functies omschreven. De heren zullen daarbinnen hun werk moeten doen.

5   0  
Maarten

Ooit het beleid aangepast om niet snel trainers te ontslaan dus bij een onwerkbare situatie steken we onze kop in het zand omdat, tja, wij van de RVC die een heel jaar van het toneel is weggebleven, toch onze falen van de afgelopen jaren willen verbloemen door nu een statement te maken.

Wat is het toch allemaal knullig

2   2  
Frans

De club heeft behoefte aan rust en structuur .
In het klimaat van de afgelopen pak hem beet 10 jaar heeft geen enkel directie lid of trainer onder normale omstandigheden zijn werk kunnen doen .
Steyn zou normaal gesproken een prima trainer moeten zijn voor NAC en met Ton hebben we een club icoon in huis gehaald maar moet ook alles nog bewijzen in zijn rol als TD.
Ik wens iedereen een fijn zomer en hoop op een fris NAC aan de competitie start.
En laten we ons vooral niet laten ophitsen door Blanco de parasiet!

1   0  
a

Typisch een geval van iedereen willen sparen !! Manders moet dit als algemeen directeur begeleiden maar is ook zelf onderdeel van het probleem.
Ik ben ook benieuwd wat de gezagsverhouding tussen TD en trainer is!! Stel dat TD vind dat trainer niet goed funktioneerd wie heeft dan een gesprek met hem??
Hoe je het wend of keert het verleden heeft uitgewezen dat de algemeen directeur en de trainer het wel heel goed met elkaar kunnen vinden. Ga daar als technisch directeur maar mee om!!
De geit en de kool sparen heeft zelden iets goeds gebracht.

1   2  
Pizzabakker

Wel bijzonder dat Steijn het vertrouwen in hem erg belangrijk vindt, maar dat hij het blijkbaar niet zo belangrijk vindt om zijn spelers dat vertrouwen te geven!

2   1  
Samson

De supporters moeten het weer oplossen aan het begin van het seizoen.

3   0  
Mo

Dit gaat......FOUT!

0   0  
Dutchbird

Een groter brevet van onvermogen als deze RvC zichzelf heeft gegeven is ondenkbaar. Bang dat NAC als trainerskerkhof wordt gezien. Dus mag de trainer zich blijven misdragen en heel Breda een omstreken blijven schofferen.

Heren RvC het wordt tijd dat jullie gaan beseffen dat NAC in Nederland vooral bekend staat als een bestuurlijk gedrocht. Drie meerderheidsaandeelhouders die in 2104 de andere 18 hebben genaaid + een door akela Edelenbos bij elkaar geharkte preo deo RvC zonder ballen + een mannetje dat bij Graydon de top niet bereikte en heel hard wegliep toen hij merkte dat het bij de eredivisie CV niet altijd makkelijk is.

Bij Heerenveen is het ook een puinhoop maar hemelse omstandigheden vergeleken met de bestuurlijke hel van het zuiden hier in Breda.

Laad alle berichten na dit bericht in