Overal waar we komen

Manders ziet ruimte voor oplossing in conflict Hyballa-Van den Abbeele: "Als het professionals zijn wel"

Benn076

Vanavond dook op Twitter het gerucht op dat Peter Hyballa op korte termijn vervangen wordt door Maurice Steijn. NAC ontkent dat er sprake is van een vertrek van de Duitse coach, maar van een werkbare situatie lijkt op dit moment geen sprake.

Peter Hyballa gaf vanochtend in een interview met BN DeStem aan, dat zijn werkwijze lijnrecht tegenover die van technisch manager Tom van den Abbeele staat. De coach plaatste ernstige vraagtekens bij technisch manager Van den Abbeele en diens werkzijze en stelde intern geen gehoor te vinden voor zijn opmerkingen. Het lijkt daarom op zijn minst twijfelachtig dat er zonder meer ruimte is voor een toekomst met Hyballa én Van den Abbeele. 

Hyballa liet zich bij zijn komst naar NAC overtuigen door Luuc Eisenga. Het is geen geheim dat hij daarom niet gelukkig was met het vertrek van de algemeen directeur. Nu ook de werkrelatie met Van den Abbeele zo verzuurd is, lijkt het niet ondenkbaar dat de Duitser kan leven met een voortijdig vertrek bij de club. Heel vreemd is het daarom niet, dat er gespeculeerd wordt over zijn toekomst. 

Algemeen directeur Mattijs Manders wil van een vertrek van Hyballa voorlopig niets weten: "Bijzonder dat iemand over externe trainers begint. Terwijl wij intern een issue op te lossen hebben. Ik focus me op een professionele en werkbare relatie tussen trainer en TD."

Van een niet te herstellen breuk is wat hem betreft dan ook geen sprake. De directeur stelt ervan uit te gaan dat de partijen elkaar moeten kunnen vinden: "Als het professionals zijn wel. Iedereen heeft zijn eigen rol en verantwoordelijkheid om gezamenlijk het sportieve resultaat te behalen wat we willen. Trainer en td kunnen inhoudelijk discussiëren en zijn het heus niet altijd eens, maar uiteindelijk is er een duidelijke afspraak hoe de verantwoordelijkheden liggen. Die gelden voor iedereen."

De directeur lijkt naar buiten zoveel mogelijk spanning weg te willen nemen: "Onenigheid komt in de beste families voor. Dat los je met elkaar op. Daar hebben we de krant echt niet voor nodig."

Maar dat het laatste woord nog niet gezegd is, lijkt zeker. Op de vraag wat hij van het mediaoptreden van zijn coach vindt, stelt hij kort en duidelijk: "Dat bespreek ik graag eerst met Peter Hyballa."

Bron:
B-Side Rats, Mattijs Manders
Terug naar overzicht
56 Reacties
137    
Tombola Breda

De enige juiste reactie. Maar ik vrees het ergste. Ik hoop oprecht dat ze er uit gaan komen.

-23    
Bart

Algemeen directeur Mattijs Manders wil van een vertrek van Hyballa voorlopig niets weten. Die is morgen weg..

137    
Tombola Breda

De enige juiste reactie. Maar ik vrees het ergste. Ik hoop oprecht dat ze er uit gaan komen.

-41    
Johnny1912

Wat Hybala heeft gedaan door naar de pers te stappen gaat een paar stappen te ver. Ook Hybala is niet groter dan onze club, daarom zou het mooi zijn hem te vervangen voor Steijn. En dan aub gewoon allemaal vertrouwen in ad, td en trainer.

61    
NAC4Ever

Hopelijk wordt dit opgelost. Een zoveelste ontslag gaat niet helpen, zeker niet een ontslag voor Hyballa.

13    
Tante Annie

Oma, ga je toch gewoon op je eigen site vermaken.

On topic: ik zou het persoonlijk heel jammer vinden. Had me na de eerste wedstrijden van hyballa (na top oss) wel verheugd op een heel seizoen van hem. Maar dat is bij ons NAC gewoon bijna niet te doen helaas, slechte boel.

87    
Rbull

Sorry hoor, en ik ben niet uit op iemand zijn vertrek, maar wil toch graag iets kwijt.

Brood gaf aan niet te kunnen werken met de TD.
TD had Weijs iets beloofd en later bleek die belofte, terecht of onterecht, niets waard.
AD en TD boterde niet en de AD was weg.
Huballa en de TD boteren niet. Dit wordt nu intern "opgelost''.
Jelle en de TD werkte ook al niet.

Kan het wellicht zijn dat onze TD het ''probleem'' is?

36    
Ric

Maurice steyn wordt op korte termijn bekend gemaakt. Hybala wordt waarschijnlijk geslachtofferd. Dat zou voor mij echt het absolute dieptepunt zijn. Wordt het geld van de goudens ssc als afkoopsom gebruikt? Lekker slim op weijs op een zijspoor te zetten en nu Hybala buiten te kieperen. Tyfus bende

11    
Tja

Wat een bende weer. Je rolt hier van de ene bende in de andere bende. Ben benieuwd of men hier uit komt. Maar ik schat zo in dat er weer een ontslag gaat volgen

0    
Hont

Intern oplossen en Hyballa openbaar excuses laten maken.
Lukt dat niet, dan moet Hyballa het veld ruimen. En met hem ook de TM mijns inziens. Voor iemand die op technisch vlak structuur en stabiliteit weg zou moeten zetten heeft hij dan hopeloos gefaald. Gaf hem na Brood en Weijs debacle nog 1 kans. Nou, hiermee is die dan ook verkeken.

Maar nogmaals, verwacht en hoop dat ze er intern uit zullen komen. Van ontslagen wordt niemand beter.

20    
Henri

Bij NAC blijven we altijd in de shit zitten. In feite hebben we nu een AD/CEO die een TM heeft die hij niet zelf heeft benoemd. De TM heeft een trainer die niet door hem, maar door AD Eisenga is aangenomen. Met andere woorden er deugt van de hele opbouw van de organisatie weer geen ene moer. Eisenga wilde na het contracteren van Hyballa TD TvdA buitenwerken. Dan had hij in ieder geval wel zelf de organisatie op poten gezet. Hij werd echter zelf geslachtofferd en nu zitten we weer met een hiërarchische opbouw die voor geen meter klopt en na enkele maanden al weer problemen oplevert. Ze zijn bij NAC wel heel erg hardleers.

12    
Da Pope

Als de niet onwaarschijnlijke uitkomst is dat Peter Hyballa vertrekt, dan is de positie van Van den Abbeele uiteindelijk ook niet houdbaar. Hyballa is al de zoveelste, die publiekelijk zijn beklag over TvdA doet. Zelfs als je opnieuw voor hem kiest, geloof ik niet dat hij het lang volhoudt.

De druk om te presteren wordt dan echt gigantisch. Iedere misser op transfergebied of het feit dat hij er bijvoorbeeld niet in slaagt Leigh en Kali te lozen, alles zal onder een vergrootglas komen te liggen. Er is onvoldoende eenheid binnen de club om hem onvoorwaardelijk te blijven steunen. Zijn positie wordt vanzelf onhoudbaar, tenzij hij álles goed doet. Maar hoe waarschijnlijk is dat als je naar zijn track record van afgelopen jaar kijkt?

Wellicht is Van den Abbeele toch een talentvolle t.d., maar moet hij zich nog ontwikkelen. Dat kun je hem niet kwalijk nemen, maar hij is wél binnengehaald als een ervaren man. Anders valt niet te verdedigen dat je Gilissen niet nam. Je mag Van den Abbeele dus ook beoordelen als een ervaren man. Ik geloof niet dat hij dan nog heel lang overeind weet te blijven. Daarvoor wordt de druk bij NAC op enig moment gewoon altijd te groot.

Steijn is een grote naam, dus wellicht kun je daar als club wat tijd mee kopen voor TvdA. Op zich is dit namelijk het beste moment om een nieuwe coach aan te stellen. De voorbereiding moet nog beginnen en de selectie is nog niet ingevuld. Maar zou Steijn echt zó eager zijn om in NAC te stappen, dat hij het professionele oordeel van twee collega's én een vertrokken AD in de wind slaat? Dat lijkt mij niet vanzelfsprekend.

28    
Mike

Goed hier gelijk daadkrachtig op te reageren door Manders. Niet des NAC eigenlijk. Goed eerste wapenfeit. 1 doel. Stabiliteit en nac zsm promoveren. Wat Hyballa heeft gedaan door met die waardeloze krant een statement te maken kan niet. Al ben ik zeker fan van 'm. Neemt niet weg dat ik als supporter van de Graafschap een stuk zekerder zou zijn van een mooi komend seizoen dan als supporter van NAC. Dat is best triest als je de spelersbegrotingen en achterban naast elkaar legt. Dus peter heeft zeker een punt. Graafschap toont ambitie en handelt daar naar. NAC daarintegen pakt simpelweg niet door. Hoe graag wil je als club terug naar het niveau waar je hoort?

-6    
Ojee

Steijn als vervanger voof Van den Abbeele.

9    
Petertje

Als ik familieleden van spelers mag geloven wordt TvdA totaal niet serieus genomen betreft voetbal knowhow. Nu is dat juist wat een td wel moet hebben.

4    
Willem 4,5

Diegene die er nog steeds vertrouwen in blijft houden dat NAC ooit een stabiele club wordt verdiend een medaille van de hoogste orde, een lunch met onze koning, een Porche turbo en € 100.000.

36    
naxioma

Tom van den Abbeele is ongeschikt en dient zsm te vertrekken. Achtereenvolgens Ruud Brood, Luc Eisenga, Jelle ten Rouwelaar en nu Peter Hyballa geven aan dat er niet met TvdA valt te werken. Dit is geen incident, maar een structureel probleem. Tom is het structurele probleem. Manders moet hard ingrijpen en het probleem oplossen. Hyballa past bij NAC en moet blijven. Van den Abbeele is exit.

13    
Mo

Als Hyballa morgen vertrekt, is dat de volgende dreun in het imago van ons NAC!

Hyballa is gewoon een TOP-trainer!

Als Hyballa vertrekt, geloof ik helemaal niet meer in promotie!

-12    
Oblit

Onze club is dood

-6    
Bruske

En mensen blijven deze bende maar blindelings steunen...
Sorry hoor

2    
f4ratje

juistnu, was het toch?

flikker toch met die juistnu!
Er wordt ingespeeld op het gevoel van de supporters voor de club.

bestuurlijk is NAC een nare club geworden

4    
TvB

Als Steijn komt, kan ik me niet voorstellen, hij heeft bij ADO en vvv altijd met een ervaren groep gewerkt. De Huidige selectie van nac zou niet bij hem passen denk ik

20    
Hugo

Het gaat er vooral om dat er inmiddels 9000 supporters hun zuurverdiende geld pompen in een club waar hun hart en ziel ligt, maar waar de club keer op keer schandalig mee omspringt. Dit kun je niet blijven verkopen. Dit NAC beseft niet dat het enige wat de club nog levensvatbaar maakt, de supporters zijn. En die mogen op het moment niet eens het stadion in. En die supporters hebben een dikke huid hè. Van een faillissement met inboedel verkoop tot aan paaseitjes verkopen
bij RedNAC. En alles wat daartussen zit. Lijken in de kast, verschillende degradaties, totale veel te dure miskopen, nog meer lijken in de kast, Mommers, structureel financieel wanbeleid, rode shirts, trainerkerkhof, Schollen. En zo verder.

Een oneindige lijst met wanbeleid, communicatieve droevenis, en moddergooien. Zelfs in deze voetballoze tijden is NAC negatief voorpaginanieuws en het favoriete lach-item op vi. Het enige wat NAC nog heeft is het pronken met de scc-cijfers. Terecht. Maar daarentegen denk ik oprecht dat , als je daar niet wat zuiniger op bent, je ook dat voor een groot deel vergooit.

Ik ben zo godsgruwelijk klaar met dit.

Hup NAC

11    
Harrie

Goede reactie van Manders dat hij zijn mening eerst intern bespreekt. Echter zal dit er fel aan toe gaan, want je zit met een niet functionerende TD en een trainer die buiten zijn rol de steun van de pers zoekt om zijn zin te krijgen.

6    
Betweter

@Willem4,5

Ik blijf er nog steeds vertrouwen in houden dat NAC ooit een stabiele club wordt

Ik kom straks wel ff die :
-) medaille van de hoogste orde
-) een lunch met onze koning
-) Porche turbo
-) € 100.000
ophalen

😂😂😂😂

Nee zonder gekheid : je hebt gelijk - dat gaat m nooit meer worden.

Of misschien toch wel, maar dan moet het roer volledig om. Red Bull

1    
Arie

Wat Hyballa heeft gedaan is juist eens goed. Vol de knuppel in het hoenderhok gooien en benoemen wat er kut is. Die TvdA is al vanaf het begin zo'n slinkse achterkamertjeskruiper. Die uitstraling heeft hij ook. Je word er onderhand schijtziek van dat de hoge heren bij NAC het vertikken om het potentieel van de club te zien en te benutten. We zouden verdomme elk jaar voor Europees voetbal moeten strijden ipv een toevallige playoffplek voor promotie.

12    
Verlegh

Vooropgesteld, ik was groot fan toen Hyballa werd aangesteld. Je weet als club dat, wanneer je zo’n type aanstelt, dat het dan af en toe gaan rommelen. Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Wel vind ik het erg vervelend dat dit weer in de media komt, ook al zal er een groot gedeelte de waarheid zijn (het kan geen toeval zijn dat al meerdere personen hetzelfde hebben aangegeven over TvdA).

Hoe nu verder? Ik ben erg benieuwd hoe het gesprek vandaag gaat lopen en hoop dat uiteindelijk TvdA weggaat bij NAC. Ik Zhou het als club niet vandaag of morgen doen (verkeerde signaal geef je dan af), maar volgende week wanneer de storm weer een beetje is gaan liggen. Voor een sterke TD gaan die ook een discussie met PH aan kan gaan (TvdA heeft hier niet de ballen voor).
Misschien heeft Steijn wel oren om TD te worden bij NAC. Hij heeft de ervaring, heeft netwerk, heeft een goed gevoel bij NAC en hij laat zich niet zomaar piepelen voor Manders en Hyballa.

Al met al baal ik dat het bij iedere club om ons heen rustig is behalve bij NAC...

-5    
den hulk

DAT NAC MAAR INVESTEERD IN GOEDE SPELERS IN PLAATS VAN TRAINERS

3    
Scheppioni

Blijft allemaal zo herkenbaar bij ons NAC ! Moedeloos wordt je ervan .....

12    
Jante

Het wordt tijd dat we de kids club laten besturen. Kinderen kunnen namelijk veel beter over hun eigen ego’s heenstappen. Het is toch te triest voor woorden dat er vóór het seizoen überhaupt begint al gezever is.

Manders is gelukkig wel wat gekonkel gewend.

2    
tico

ik word er moedeloos van........pfffff

-3    
Kingpatje

Ik zeg eruit met TD nooit vertrouwen in gehad. Dus NAC handel aub een keer wijs en haal die clown van een Belg aub weg bij onze mooie club.

6    
Fan uit Zevenbergen

Duitsers maken geen Grapjes

1    
Dirk

en die rat van een branco buiten de deur houwe, vieze stoker !!!

6    
Breda

“Onenigheid komt in de beste families voor. Dat los je met elkaar op. Daar hebben we de krant echt niet voor nodig."

Kleuterschool idd. Bij mij was Hyballa al buiten.

-16    
Graydon mannetje

Nac na dr klote. Graydon mannetje gehaald . Die man die denk dat voetval hoge wiskunde is en loopt te praten als een ingesproken bandje. Ik verleng niet met deze downies aan het roer.

0    
Maarten

Ik denk dat Hyballa eieren voor zijn geld kiest en vertrekt wat ik enorm jammer zou vinden. Eerst Eising weg wat Hyballa betreurt en nu TVDA waarin hij zijn visie niet kan uitvoeren. Simpel rekensommetje lijkt me

6    
De Beul van Etten

Het is gewoon heel simpel, er is geen euro om mee te werken lijkt me. Van de Abbeele doet wat hij kan met deze financieel middelen en is klaarblijkelijk in de omgang en communicatie niet de makkelijkste en Hyballa begint in te zien dat het zo wel heel erg moeilijk gaat worden en probeert zijn eigen hachje te redden.

Ik geloof dat beiden het beste voorhebben met ons NAC, alleen zijn de middelen er domweg gewoon niet.

-1    
F3

Ach, met het geld van de "gouden" kaarten is er weer een potje om de volgende afkoopsom te bekostigen. Dit was het moment om een signaal af te geven, ipv zonder enig voorbehoud je zuurverdiende centen aan nac te schenken.
Misschien dat nu duidelijk is dat een deel van de supporters mede daarom een normale seizoenskaart hebben aangeschaft, ipv een "echte" seizoenskaart.
Geef de keuze om aan het eind van komend seizoen te beslissen wat er met de evt korting mag gaan gebeuren, dan kan je ze tenminste afrekenen op hun prestatie.

1    
Braze

Wat hier allemaal gebeurt geeft aan dat er een gebrek aan leiderschap is bij NAC.
Manders had dit moeten voorkomen . Als hij als directeur niet op de hoogte is van de onvrede tussen Hyballa en vd Abeele klopt er iets niet.
Manders had moeten voorkomen dat Hyballa naar de pers liep in een opzetje met Gabriels.
Nu moet hij Hyballa op zijn plaats zetten(niet lullen naar de Pers maar praten met zijn directeur en zijn TD).
Als de TD echt onvoldoende functioneert moet hij dat ook aanpakken en snel.
Jammer voor Manders, maar daar is hij directeur voor

1    
Mick j

Je kunt wel gaan polderen , het blijft sudderen .
In mijn optiek of ;
Trainer weg opvolger Maurice Steijn
TD weg opvolger Ted v Leeuwen
Ton Lokhoff ? Als TD ?
Ervaring niet zou een sentimentele
ingreep zijn .

0    
ronnie

Het beleid van die Belg lijkt nergens op alle club in de kkd
hebben al voor versterking gekozen
Maar nac met die td die echt niet geschikt is
Staat met een aankoop met lege handen
Nou is het grote probleem dat de ad niet bekwaam is om stelling te nemen.
Man is bij ado den haag weg gestuurd of af geserveerd
Met dit zooitje aan spelers spelen we in2030 nog kkd

8    
Kiko

Onze club wordt al jaren misbruikt door dit soort nare passanten. Echt om te kotsen. Hoe kan hier ooit iets stabiels ontstaan? Beter opdoeken inderdaad.... 10.000 man heeft de beurs toch weer getrokken en het wanbeleid gaat gewoon door....

4    
Real Robert

Normaalgesproken zou de trainer het ved moeten ruimen, want in principe is het not done om dat interview aan de De Stem te geven.
Anderzijds is de nood hoog met een TM, die absoluut ongeschikt is.
Het is al eerder geopperd: Van den Abeele maar met behoud van een jaar salaris zelf ontslag laten nemen.
Dat geld wordt nu ook nutteloos besteed!
Daarna Hyballa voor het komend seizoen de trainer/TM
functie geven.
Een technisch hart bestaande uit de TM, Manders en Maas, die over de transfers beslissen.
Manders kan de verantwoordelijkheid van Hyballa verlichten door de pijndossiers Kali, Bohui e.d. ter hand te nemen en de finale onderhandelingen te voeren bij transfers.
Lijkt me ook de meest financieel neutrale oplossing.
Maar het zal wel zo eindigen, dat Hyballa en zijn assistent weggestuurd worden. Er is geld genoeg!

2    
SanderH

Een club boekt pas resultaten als er binnen de club rust is. Deze zooi kan je duidelijk op het conto schrijven van een totaal gebrek aan visie en communicatie. Tvda is een duidelijke Belg die op de achtergrond prima zou kunnen functioneren mja dan zet je hem in een functie waarbij communicatie essentieel is. Daar gaat het mis vooral als je er een trainer bij zet die op niet mis verstaander wijze zegt wat hij denkt. Dat gaat mis.
Ik begin nu echt jaloersmakend te kijken naar de zusjes. Daar was het jaren geleden een puinzooi van jewelste en daar zijn ze nu op een punt waar nac mijlenver achteraan hobbelt.
Nu toch wel duidelijk is dat Steijn gaat komen zou hij mss wel een match kunnen zijn met bijv Ted van Leeuwen of een Stan Valkcx die beide aantoonbaar prima werk hebben verricht bij hun voorgaande clubs.
Manders zal zich nu al wel afvragen waarin hij nu is aanbeland. Arme man...

0    
10Diego

@realrobbert, dus we geven Hyballa promotie waar ontslag meer op zijn plaats is?

3    
Martinus

Wat de trainer hier gedaan heeft is natuurlijk echt not done. In geen enkele organisatie, al heb je honderd procent gelijk (en dat heeft hij hooguit deels). Je stapt niet naar de media en gaat het niet via onderbuikgevoel van supporters spelen. De trainer acht zichzelf groter dan de club. Er zit net een nieuwe directeur. Die is degene waar je naar toe stapt, die het oplost. Het stappen naar de media is niet alleen een mes in het rug van de TD, maar ook een mes in het rug van de AD, RvC en daarmee de hele club. Al zou hij dus voor de volle honderd procent gelijk hebben, dit kun je niet toelaten. Excuses maken of elders herrie gaan schoppen. En dat staat los van het functioneren van de TD en zijn eventuele toekomst hier.

8    
Rudy

Wat is het toch weer waardeloos bij NAC. Hallo allemaal, help en steun NAC in deze moeilijk tijd, koop een gouden seizoenkaart. Supportersverenigingen likken de hielen van de NAC-leiders en ondersteunen deze oproep. Je wordt met een scheve nek aangekeken als je deze kaart niet aankoopt. En nu, naar aanleiding van deze waardeloze berichtgevingen, laten deze supportersverenigingen niets van zich horen ! Zoals eerder door velen al weggeschreven zal het geld, wat inmiddels is binnengestroomd, snel verdwijnen aan afkoopbedragen. NAC is op dit moment de best betaalde afkoopclub als je ontslag neemt of ontslagen wordt. Helaas gaat weer ten koste voor de aanschaf van spelers en de "doelstelling" van NAC. Ik kan me herinneren dat Mr. Vreve ook een veel betere visie had dan de toen zittende directie. Hij kon vertrekken !

10    
Dutchbird

Dit is linke soep voor Manders die bij de KNVB geen daadkrachtig imago heeft opgebouwd. Dit kan alleen met daadkracht worden opgelost.

Hopen dat het nog goed komt tussen VDA en Hyballa, via een professioneel gesprek, is voor Manders de meest riskante optie. Dat past bij zijn imago en als het dan binnen twee maanden alsnog ontploft komt hij zelf terecht in de categorie aangeschoten wild.

Als hij puur naar deze situatie kijkt dan is het ontslag van Hyballa het meest logisch. Die is immers naar de pers gestapt. Maar Hyballa beseft zelf ook drommels goed dat dit doorgaans einde oefening betekent. Dat hij toch het risico neemt betekent dat het heel hoog moet zitten.

Daarom kan Manders VDA ook verwijten dat hij dit uit de hand heeft laten lopen. Blijkbaar is VDA geen leider die zijn kikkers in de kruiwagen kan houden. Dat bleek ook al eerder bij het vertrek van Brood en Weijs. Zelfs Eisenga kwam er blijkbaar niet doorheen en stapte naar de pers. Als het gebrek aan leiderschap bij VDA al zo vaak tot ellende heeft geleid in slechts één jaar tijd, dan is evident dat hij totaal ongeschikt is voor de functie van TD of TM bij NAC. Dan kun je Hyballa nu wel ontslaan en VDA laten zitten, maar dan weet je zeker dat er volgend kwartaal wel weer ellende rond VDA ontstaat. Leiderschap kun je immers nauwelijks aanleren, als je dat niet hebt blijft dat problemen veroorzaken.

Manders kan ze natuurlijk ook allebei de zak geven. Als er geld genoeg was zou dat misschien wel de beste optie zijn. Maar dat geld is er niet en komt er vanwege corona voorlopig ook niet. Bovendien zit er ook nog een Duitse laptop specialist waar je vervolgens niets meer aan hebt. Dat zou drie stevige vertrekpremies betekenen.

Dus is het ontslag van VDA de beste oplossing. Dan ben je verlost van een incompetente TD/TM en kan Manders een opvolger zoeken die wel leiderschapskwaliteiten heeft. Vervolgens Hyballa een stevige reprimande geven en laten beloven dat hij altijd eerst naar Manders komt alvorens met de pers te praten over zijn onvrede.

P.S. Leiderschap is niet op zijn Belgisch de patron proberen te spelen maar is mensen vertrouwen geven zodat je weet wat er speelt, eerlijk en proactief communiceren met je mensen, uiterst duidelijk zijn in wat je van ze verlangt en werken aan het zelfvertrouwen bij je mensen. Ik heb twee uur naar VDA zitten luisteren, maar deze eigenschappen mist hij allemaal.

9    
Spionkop

Wedden dat we weer de verkeerde weg sturen?

8    
Belgische Naccer

Hyballa moet blijven
Is van hezelfde kaliber als Vreven, TenCate en Spelbos
Trainer moet uiteindelijk met elftal resultaat wegzetten zonder bemoeienis van boven af

5    
Toontje

@Rbull

Volkomen gelijk.
Hoelang zeg ik al niet dat we een zeer onbekwame Belg hebben aangesteld (waarvoor nogmaal dank Edelenbosch)
Maar hem buitenflikkeren (wat idd moet) kan ook niet want we hebben geen geld
Al zou dan JP idd voor 2 miljoen verkocht worden dan hoeven we niet alleen gaten te dichten maar komen we ook al tekort.
We hebben nog meer mensen te betalen die al weg zijn en schulden.
Het is en blijft verschrikkelijk dat onze mooie club zo door een stelletje nietsnutten naar de kloten wordt geholpen.
PH stapt misschien zelf op (en dat kost niks) zo is hij wel, maar dan zitten we nog steeds met die Belg,,,en die stapt niet zelf op want die komt helemaal nergens aan de bak (behalve hier...!!!)
Oh ja en Steijn.....vergeet het we hebben niets te bieden en Vitesse o.a. heeft hij afgeslagen omdat ze te weinig boden!!!

4    
Ad B uit Roosendaal

TD en Hyballah kunnen niet meer door één deur. De breuk lijkt me niet meer te herstellen.

Netjes gezegd van Manders naar buiten toe, maar hij weet wel beter.

2    
linksrechts

Dinsdag wordt Maurice Steijn gepresenteerd. Een oude bekende van ons Graydon mannetje uit zijn periode in den Haag.. wat een ongelooflijke puinzooi is het toch. De afkoopsom van Peter wordt zeker met de opbrengst van mijn gouden seizoenkaart gedaan?

WAT EEN KUTZOOI is het toch bij ons NAC al jaren en jaren. Kleuterklas wordt beter geleid dan dit trieste zooitje. Om te kotsen..

6    
MickJ

Als je de Stem leest vandaag , en je leest tussen de regels
door de uitlatingen van de AD, dan is het duidelijk.
Dag heer v.d. Abeele

2    
The Cosmic Gate

Het is voor de zoveelste keer weer spannend ..hoe gaat dit weet aflopen

Het moge duidelijk zijn dat TvA er toch wel regelmatig al aangegeven is als " het probleem" ,maar telkens blijft met de handen boven zijn hoofd houden . De vraag is waarom ?
Hij laat zelden van zich horen, we hebben geen idee wat hij aan het doen is, heeft toch best een aantal grote (beginners) fouten gemaakt .
Ik hoop dat Hyballa blijft , ben echt blij met zo'n man . Zit alles in wat een NAC supporter kan wensen . Heb sowieso 100% meer vertrouwen in hem dan in TvA

3    
Bredafun

Deze TD kan schijnbaar moeilijk met n collega door 1 deur. Degene die nu weg zijn, hebben allemaal n conflict gehad met deze TD. Zou t niet eenvoudiger zijn deze TD te vervangen ipv onrust in t team creëren met info dat Hyballa misschien zou vertrekken en wederom door deze ongelofelijk moeilijke in omgang zijnde TD.
T moet onderhand eens gedaan zijn met de onderlinge oorlog binnen NAC.
Rust in de tent, en doorgaan met Hyballa!

Laad alle berichten na dit bericht in