Wij gaan niet opzij

Manu Garcia voor even terug in Breda, NAC treft twee Griekse ploegen in oefencampagne

Thiestemberg

Zojuist werden twee toevoegingen bekend aan het oefenschema van NAC richting het Eredivisieseizoen. OFI Kreta en Aris Thessaloniki komen op bezoek in de laatste week van juli. Laatstgenoemde club heeft een interessante Ex-NACcer onder contract staan: Manu Garcia. De Spaanse middenvelder keert zodoende even terug op Bredase bodem!

OFI Kreta is een bekende tegenstander twee keer eerder speelden NAC en de eilanders tegen elkaar. De laatste keer was in de voorbereiding op vorig seizoen, toen NAC mede door een vroege goal van Matthew Garbett met 3-2 won. Daarvoor won NAC ook al een keer met 1-0 in 2014, toen was Uros Matic de enige doelpuntenmaker. De nieuwe ontmoeting staat gepland op 24 jul aan Sportpark de Gagelrijzen in St. Willibord.

Aris Thessaloniki is de laatste tegenstander van de oefencampagne. Op dinsdag 30 juli 19:30 is het Rat Verlegh Stadion gratis te bezoeken voor seizoenkaarthouders. Bij de Grieken staat Manu Garcia onder contract. De Spaanse promotieheld keert zodoende kortstondig terug in Breda! Dat maakt de wedstrijd uiteraard des te leuker om te bezoeken.

Bron:
B-Side Rats, NAC
16 Reacties
19   1  
Adnac

Gelijk arresteren en nooit meer uit Breda laten vertrekken

19   1  
Adnac

Gelijk arresteren en nooit meer uit Breda laten vertrekken

8   1  
Marco van Bavel

Gelijk hier houden!!!

10   1  
NAC Vooruit!

Manu even met Peter Maas laten spreken!

8   3  
scheppioni

Net wa we nog nodig hebben !!!

4   0  
Voor NAC

Zonde dat hij niet verder is gekomen dan Griekenland. Aan de andere kant, zo’n 8 ton op jaarbasis verdienen in het Griekse zonnetje is ook niet verkeerd. Heerlijke speler, gaan we helaas nooit meer in ons shirt bewonderen.

3   0  
Badeend

Houden! Houden! Houden!

4   0  
Tinus

Dit is natuurlijk wel heel wreed, ondanks dat hij nooit terug zal komen, maar wel ff laten weten aan m dat hij nog niet vergeten is

4   0  
Bredalex

Jaaaa la la Manu Garcia!

6   0  
HUPNAC

Blijft bijzonder dat ze daar zo'n jongen kunnen betalen en die voor NAC absoluut onhaalbaar is en blijft.

3   0  
Buddha

Jongen waar je toen voor naar het stadion kwam en nu dus ook! AANWEZIG!

3   0  
Molenschot Loco

Manu Garcia..WAT EEN SLALOM!!!! WAT EEN GOALLĹLLLLLLL ( NAC-heracles de 3-1)

1   1  
Voorwaarts

Ik word weer ongeduldig voor nieuwe spelers, niet omdat het slecht gaat hoor. Maar ik vind die komkommertijd zo enorm kut...

3   0  
HupNac!

'ik blijf!'

...en nu woord houden Manu ;)

3   0  
De Horzel

Kostorz vandaag rond? Huur met optie tot koop. Prima constructie lijkt mij. Ik laat me graag verrassen maar wel heel gaaf dat we nu ook een Poolse strijder in de spits hebben!

2   0  
Tegel

Een Poolse verdediger en een Poolse middenvelder erbij en we hebben een Poolse geraamte . Misschien dat Amstel ook nog andere pivoos kan aanbieden in en rondom het stadion!

0   0  
Peet vak G

@Tegel, dat zou het mooiste nieuws van de week zijn, Poolse pinten in het stadion... nazdrowie!!

Laad alle berichten na dit bericht in