Wij gaan niet opzij

Mario Bilate: "Eigenlijk raak ik hem helemaal verkeerd"

Das Phantom

Mario Bilate kreeg gisteren de uitgelezen kans om zijn tweede doelpunt voor NAC te maken. Tien minuten voor tijd kreeg NAC een strafschop, maar de penalty werd slecht ingeschoten door de spits. "Ik raak de bal niet lekker, eigenlijk raak ik hem helemaal verkeerd", aldus Bilate tegen BN DeStem.

Bilate scoorde vorige week tegen FC Eindhoven overtuigend vanaf de stip. Achteraf vertelde hij dat hij voor de wedstrijd al wist waar hij een eventuele strafschop zou gaan nemen. Ook gisteren tegen TOP Oss had hij een plan. "Geloof het of niet, ik wilde de penalty door het midden schieten. Dat reken ik mezelf aan", aldus Bilate. 

Dat gebeurde echter niet. De bal ging te langzaam half in de hoek waardoor de doelman hem makkelijk kon stoppen. Vlak voor tijd kopte Bilate nog op de lat, maar NAC maakte verder geen aanspraak op de overwinning. 

Volgens Bilate knetterde het wel tussen spelers. "Op sommige momenten spatte de frustratie er vanaf bij ons. In de kleedkamer hebben we net het een en ander tegen elkaar gezegd." Op het veld schreeuwde Nick Olij wat naar de spits na de gemiste strafschop.

En terecht, aldus Bilate, die de daaropvolgende excuses van Olij niet nodig vond. "Sorry zeggen, is het laatste wat we moeten doen. Als we iets willen bereiken als ploeg moeten we juist eerlijk zijn naar elkaar toe." 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Man of the match Top Oss - NAC: Nick Olij 35 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: TOP Oss - NAC 19 reacties
Terug naar overzicht
92 Reacties
107   6  
Kipiani

Venema wil alles. Vrije trappen nemen, corners etc. Kijk maar na.
Iets zit er bij die jongen niet goed. Of hij is dom. Totaal uit vorm, of kan er gewoon geen ruk van. Kan ook een combinatie van deze drie punten zijn.
Maar dit kan echt niet. Lachtwekkend en sneu. Ook voor ons als supporter.

16   8  
Tja

No shit, Sherlock!

Maar goed. Penalty en overwinning waren niet verdiend. Dus ook wel weer sportief van hem.

36   3  
Barbapapa

Eigenlijk heeft niemand de bal goed geraakt!

Wat een ellende dit spel zeg... zit niets maar dan ook helemaal niets in.

10   0  
P

Had de indruk op basis van tv beelden dat Venema de pingel wilde nemen, hij liep in ieder geval naar de bal, maar teruggeroepen werd door Haye.

107   6  
Kipiani

Venema wil alles. Vrije trappen nemen, corners etc. Kijk maar na.
Iets zit er bij die jongen niet goed. Of hij is dom. Totaal uit vorm, of kan er gewoon geen ruk van. Kan ook een combinatie van deze drie punten zijn.
Maar dit kan echt niet. Lachtwekkend en sneu. Ook voor ons als supporter.

36   2  
Barry

Het leek wel alsof de spelers totaal geen zin hadden in deze wedstrijd. En dan hebben we ook nog een trainer die voor de zoveelste keer zijn systeem omgooit. Tegen Eindhoven speelde Mashart en Venema op links en op rechts vonden Schouten en el Allouchi elkaar heel goed. Dat liep gaandeweg die wedstrijd ook steeds beter. Nu werd er weer 4-4-2 gespeeld met Venema rechts naast Bilate en el Allouchi liep overal en nergens. Ik snap ook wel dat het dan moeilijk is voor spelers om er wat vastigheid in te krijgen. Steijn is langzaam zijn grip op deze selectie aan het verliezen.

20   13  
Theoden King

@Barry

Ik heb al het hele seizoen het idee dat de spelers er geen zin in hebben. Wat een ongeïnspireerd zootje. Echt zelden vertoond.

29   3  
Otjes

Deze trainer lijkt spelers onzeker te maken ofzo. Er is totaal geen vertrouwen.

Hoe kan het ook als je ziet dat Immers en Malone schijnbaar moeten blijven staan. Anderen zijn er de dupe van, kijk naar Riera.

Ook een Venema die gewoon kan blijven staan terwijl iedereen zoet wat een blind paard dat is.

Die MS heeft geen idee wat tie aan het doen is.

Hij hoeft van mij niet weg hoor, maar misschien eens een goed gesprek met een paar spelers zou eens goed zijn. Aan dan niet alleen je Ado vriendjes....

1   1  
Otjes

Aan = en

33   3  
Kinderkaartje

Volgens Bilate knetterde het wel tussen spelers.

"Op sommige momenten spatte de frustratie er vanaf bij ons. In de kleedkamer hebben we net het een en ander tegen elkaar gezegd."

Hier zakt mijn broek een meter of 15 van af.

Zou het de dames misschien als slim in de oren klinken om het in het veld eens te laten knetteren, in plaats van als een stel ongeïnspireerde zoutzakken een beetje tegenhouden rond de eigen 16, tegen een focking Top Oss.
Misschien eens een beetje energie in de wedstrijd leggen? Beetje collecief druk zetten, een zwakke tegenstander vast zetten en zo eens een keer iets afdwingen?
Zou dat misschien eens wat zijn? Voor de verandering.

0-0 tegen een stel semi amateurs, waarvan er een aantal 4 jaar geleden al bij ons hebben gevoetbald, gewogen en te licht bevonden.

Ze moeten hun ogen uit kop schamen, allemaal, misschien Haye en Olij uitgezonderd. Vorige week tegen Eindhoven al niks laten zien, de week daarvoor tegen Telsar was het niets beter en nu voor de derde wedstrijd op een rij geven ze helemaal niks.

27   18  
Willem 4,5

Ben er even helemaal klaar mee, ga de wedstrijden ook op tv voorlopig overslaan, heeft geen zin. Ik ga niet week in week uit naar een stelletje prutsers zitten kijken. Er zijn belangrijkere dingen in het leven, tot later.

15   28  
Scheppioni

Nick Olij heeft volkomen gelijk, staat prima te keepen en dan heb je een stel prutsers voor je neus !!! Deze bilate kan weet in een illuster slecht rijtje, wat een groot drama is deze gast ..... in wolluk lachen ze der eigen helemaal ziek ! Zegt steijn 'kapstokspits' whahaha te zielig dit !

9   7  
Lamington

Kinderscheetjes knetteren ook..

26   13  
Ouwe Spionkop

Je voelde al aankomen dat Bilate ging missen. Ze zijn allemaal zo onzeker als de pest.
De reden: Maurice Steijn.
Die kan er maar geen voetballend team van maken, terwijl hij deze selectie grotendeels zelf heeft samengesteld.
Verder is Steijn niet te beroerd in het openbaar de grond in te trappen.
Nu zijn Sidney en Riera de sjaak.
Volgende keer zijn weer anderen aan de beurt, zolang het allemaal noet aan Steijn ligt.
Dat maakt spelers onzeker.
Wat valt deze trainer me tegen zeg.

12   3  
YLLWBLCK

Ik heb juist veel goeds gezien gisteren! Ons stadion werd mooi in beeld gebracht, een aantal statements en respectstiltes voorafgaand aan de wedstrijd. Een speeltempo dat hoger lag dan normaal. Mooie shirtjes. Lekkere muziek door de speakers. Goeie interviews. Het was weer als vanouds in Breda. Go NAC!

35   11  
ome cor

Bilate is geen scorende spits. Dat was vooraf al bekend en is hier uitgebreid benoemd door een aantal mensen op dit forum. Hij is gehaald omdat hij de bal kan vasthouden en als kapstok moest dienen.

Een penalty moet hij wel kunnen maken. Net als in Eindhoven, maar ook Bilate is maar een mens en kan de bal een keer verkeerd raken. Dat hadden we een stuk minder erg gevonden als NAC dominant gespeeld had en al met 0-5 leidde in Oss. Maar nu het hele elftal en niks van maakte wordt Bilate deze fout zwaar aangerekend door de supporters die zelf wel foutloos door het leven gaan.

Dat Venema alles probeerde op te eisen kun je als verwijt aanvoeren hier, maar je kunt het ook zien dat deze jongen er zelf ook zo van baalt dat hij alles maar aangrijpt om een positieve draai te kunnen maken. Een goede corner of vrije trap zou hem daarbij kunnen helpen.
Maar iets per se verkeerd uit willen leggen is natuurlijk veel lekkerder. Wat moeten we als NAC-supporter als we een keer niks te zeiken zouden hebben ?

Dat het slechte spel de spelers zelf ook frustreert en dat er daar in de kleedkamer ook het nodige over gezegd wordt lijkt me logisch. Als je dat al negatief gaat benaderen dan moet je niet meer stoppen met je FIFA spel, want dan ben je alle zich op de echte wereld kwijt, denk ik.
Natuurlijk willen zijn zelf ook beter, winnen, mee doen om promotie etc. maar het draait ff niet als elftal en ook Bilate voor Sydney of een basis mét Azzagari brengen daar niet 1-2-3 verandering in.

38   1  
Henri

Ik hoop dat DJ Buffonge snel een kans krijgt een vleugel of anchter de spits. Hij en de Rooij zijn de enige spelers die in potentie over snelheid, creativiteit en scorend vermogen beschikken.

29   26  
Nacbeest

Wat een azijnzeikers zijn er weer actief. Iedere keer opnieuw willen we de trainer en/of een speler afvallen. Ga een eind heen joh.

We spelen met een nieuw samengesteld team. Kost sowieso een aantal maanden om naar elkaar te groeien, dat heeft het blok met wedstrijden tijdens COVID 19 flink vertraagd.

Geef die mensen eens rust en tijd om te bouwe . We wisten van tevoren al dat we voor nacompetitie dingen spelen met de hoop op net wat meer. Als je nu pas 6 punten achter staat doe je het niet slecht. Tweede seizoenshelft zal het beter (moeten) gaan.

Hup nac

15   14  
Maarten

De bovenbenen in Waalwijk zijn blauw geslagen van het lachen. Bilate, tja, next passant waarvan je over een paar jaar zegt van.. .tjonge, dat was een geweldenaar ( cynisme knop uit).

10   5  
Theoden King

Normaal gesproken moet je in deze fase van de competitie meters maken. Je bent ongeveer op een derde, de ploeg is ingespeeld op elkaar en beheerst twee systemen feilloos.

Een reeks van "kleinere" ploegen geven het zelfvertrouwen en vooral de plaats op de ranglijst een flinke boost.

Je rijgt de ene regelmatige overwinning aan de andere. Blessures of schorsingen worden eenvoudig opgevangen door de invallers, die staan te popelen ook eens te mogen spelen.

NAC is, geheel volgens plan en begroting, op weg eindelijk de krochten van de kkd te verruilen voor de Eredivisie. Daar waar we thuishoren, toch?

Dus...

26   3  
Brecht

Het is aan de trainer om er systeem in te brengen; daar faalt hij hopeloos. Nac is geen eenheid zoals dat wel was onder Hyballa. En dat begint al met de opstelling. Met Venema en El allouchi ben je vleugellam, maar ook geen vechtmachine met dreiging

12   12  
Fred1

Eigenlijk raakte jij helemaal niks op de lat na.
Vraag me af hoe jij ooit in de spits bent terecht gekomen.

7   3  
Scheppioni

Meestal komen zo'n gasten op doel te staan Fredje 😜

10   1  
The Cosmic Gate

Je zal maar fulltime voetballer zijn en een pingel moeten maken ....en dat zelfs zonder druk vh publiek

22   10  
Cool hand

Frappant...toen SvH slecht speelde en niet scoorde, mocht je niet al te kritisch zijn, want zijn medespelers creëerden niets voor hem. Nu bevindt Bilate zich in eenzelfde situatie en hij wordt afgeslacht. Nogmaals, frappant.

8   5  
Wanny

Dat is dan toch gewoon een gebrek aan concentratie? Je bent profvoetballer, mag de bal zelf wegleggen, aanloop nemen en je wordt door niemand gehinderd. Hoe kun je hem dan verkeerd raken?

Kan me wel voorstellen dat je hem wat minder in de hoek schiet dan waar je op mikte, maar de bal helemaal verkeerd raken zou gewoon niet mogen gebeuren.

7   2  
Lamington

Dordrecht bereidt zich lekker voor

19   10  
Patje

wat is het verschil tussen svh en bilate? svh maak de doelpunten, bilate niet. dus moet je een team bouwen rond svh. maar das mijn mening. maar hij moet nog veel leren dat wel.

15   5  
Theoden King

Qua ranglijst leven we ver boven onze stand. Als we op deze manier blijven worstelen, mogen we blij zijn in het linkerrijtje te eindigen.

Zelfs een ploeg als fc dordrecht, zowel sportief als financieel failliet, kan dit NAC zonder veel moeite pijn gaan doen.

Dit NAC doorbreekt iedere week zijn eigen ondergrens. En dat doet pijn.

22   2  
Martinus

Bilate verwoordt het goed en neemt zijn verantwoordelijkheid. Excuses zijn niet nodig van Olij, het was gewoon fout. Je kan zeggen wat je wil maar dat is wel een echte prof. Ik zeg m'n vertrouwen in hem nog niet op. Past hoe dan ook beter bij ons dan Stokkers. Venema valt me veel meer tegen.

14   10  
ome cor

DJ Buffonge en Kaj de Rooij zijn geblesseerd, dus die worden nu zo enorm op gehemeld en gezien als verbetering t.o.v. nu dat ze alleen nog maar tegen kunnen vallen door de te hoge verwachtingen.

16   2  
Badeend

Het is op zijn minst opvallend dat het elk jaar hetzelfde verhaal is - wie er ook voor de groep staat (Gudelj, Maaskant, Dijkhuizen, Van der Gaag, Brood, Steijn) en wie er ook in het veld staat of op de bank zit. Elk jaar staat er géén team en bakken spelers die het elders wél hebben laten zien, er bij ons helemaal niks van. Dan kan het toch niet aan de trainers of spelers liggen? Ik zou zeggen dat de supporters en de hoge verwachtingen dan de enige constante zijn, en dat het dus aan ons ligt. Maar wij zijn er zelf ook al maanden niet bij, dus dat kan ook niet. Dan ligt het aan de professionele organisatie (of het gebrek daaraan) en de cultuur.

En dat is wel schokkend. Dat heb je niet zomaar veranderd, zeker niet zonder langjarig plan mét TD.

Los hiervan heb ik Steijn nog geen team zien bouwen, goochelt hij met opstellingen zonder dat er met een duidelijk idee wordt gespeeld en Bilate.... Tja. Als hij écht een kapstok spits wil zijn, moet hij misschien ook in de spits gaan staan, en daar blijven. Niet 20 meter terugvallen. De tijd die hij nodig had om een bal aan te nemen en op doel te werken was overigens schrikbarend. Dat doet Van Hooijdonk gewoon aantoonbaar véél beter.

17   9  
@....

Het is allemaal zo opportuun. Ik bedoel de reacties. Na Eindhoven was bijna iedereen het erover eens dat Bilate in de basis moet en SvH super invaller.
Als Bilate die bal op de lat binnen kopt en de penalty binnen schiet lees hier reacties die 180 graden andersom zijn. Met alle respect maar je kunt met de meeste reacties niks. Als gisteren Sidney in had kunnen vallen was de winnende waarschijnlijk gevallen.

Indien NAC na dordrecht, ik ga er vanuit dat ze die wedstrijd winnen, de dan drie volgende wedstrijden 6 of 7 punten pakt doen we zeker mee voor plaats twee. Dat we geen goed voetbal spelen momenteel is waar, maar buiten cambuur zijn de andere ploegen plaats 2 t/m 8 ook niet beter. De rest is slechter maar daarom win je er nog niet gemakkelijk van meestal. Taaie verdedigende harde rot ploegen zoals Oss. Het is hard werken en beuken. Daarom is het ook niet de hoogste divisie. Met de Rooij moet er normaal gesproken in januari creativiteit bij komen. Dus laten we nu eens even rustig afwachten.

12   2  
Scheppioni

Dat telt allemaal niet @ ! Als en indien ?? De feiten zijn dat we bijna geen kansen creeeren dat is nog het meest zorgelijks van allemaal, zoals gisteravond bij top gaat ook dordt met de winst weg ... ja we zijn hier met vele kampioen 'kop in het zand steken' !

18   9  
Ouwe Spionkop

Bilate is niet van kwade wil, proma speler erbij te hebben. Als je ook een scorende speler hebt.
Even over Steijn. Die is bezig met de hele boel naar zijn hand te zetten.
Riera, Monsalve, Noblejas en van Hooijdonk moeten weg om verder tr kunnen gaan met zijn afbraakvoetbal.
Ik weet niet wat jullie hiervan vinden maar ik laat dit niet gebeuren.
Sidney is een echte NACCER en Riera ook inmiddels.
WIJ ZIJN NAC en niet Steijn die ons in de zomer achterlaat met de puinhoop.

6   5  
Nacman

Deze speler kan nog geen lantaarnpaal passeren ook zijn maatje vennema niet twee miskopen

7   5  
The Don

Traditie:

Voor december is alle hoop alweer verloren door wanbeleid en idiote passanten.

Op naar volgend jaar!

15   5  
Kopspion

Wat zou het dan toch lekker zijn om een spits te hebben als die Omarsson van Excelsior !
Die is ontzettend beweeglijk, snel, technisch en creëert zijn eigen kansen
Bovendien echt de inzet en wil om de bal te krijgen en te scoren
Eigenlijk precies alles wat zowel SvH en Bilate niet hebben

2   1  
Patje

@ouwe spionkop
ik geef je helemaal gelijk.

@kopspion
ommarson, je kan elke spits bij nac weg zetten zolang je geen aanvoer hebt kun je als spits niks dat moet je afdwingen ommarson. dus ook niet.

9   4  
Wil

In Waalwijk liggen ze nog op de grond van het lachen. Die zijn een man van glas kwijt die niet Kan voetballen. En krijgen er nog iemand voor terug ook.
Goed gedaan Manders, eigenheimer dat je bent om geen td aan te stellen. Zal weer een maatje uit t Haagsche worden.

9   0  
Badeend

Ik ben zeker geen fan van het te snel afbranden van wie dan ook, maar - net als vorig seizoen - we gaan alleen maar slechter voetballen en creëren helemaal niks. Dat is kwalijk en heeft NIKS met opportunisme te maken.

9   31  
Dozijn

Ik zeg STEIJN OUT

8   1  
Ad B uit Roosendaal

Triest dat die penalty is gemist, maar Mario zat niet echt goed in de wedstrijd. Waarom dan persé die pingel willen nemen?

Maar dit kan gebeuren, kan elke speler overkomen.

Wat mij stoort is dat er onvoldoende inzet was. Er was totaal geen geloof in de acties. Continue balverlies en snakken naar het laatste fluitsignaal. Alleen de laatste 10 minuten was er een spoor van inzet te zien.

Zo wordt het niks!

10   3  
Dos

Het was belabberd, maar geef NAC en Steijn de tijd en de rust om de komende jaren te bouwen.
Dit is wat NAC nodig heeft en jaren lang niet meer heeft.
Mensen als ouwe spionkop die weer roepen om het vertrek van Steijn en echt denken dat dit alles oplost zorgen juist voor de onrust bij onze club, waardoor het nooit wat gaat worden.
Lekker makkelijk om simpel langs de zijlijn te schreeuwen dat iedereen die niet presteert op moet rotten, want dat is bij de meeste trainers de afgelopen jaren gebeurd en waar staan we nu? Juist.

10   4  
Tja

Ik heb het hier al vaker benoemd. Maar Paul Gladon. 3e spits bij de stillems zou de ideale spits voor ons zijn

5   1  
Nonkel Frans

@ ... gister dordt jong ajax gezien. ze wonnen met 3-1 en ze vochten ervoor. Kortom verkoop de huid niet voor de puntjes fezet zijn.
@ouwespionkop ik doe mee - waar mogen we ons melden?

4   1  
Henk

Eigenlijk raak ik hem helemaal verkeeerd.....

JOH!!!!!!

4   4  
Scheppioni

Ja Henk, wat kan het hem boeien, een slechte voetballer/spits die nog menige clubs verder gaat hoppen vanwege het missen van kwaliteit ! Totaal geen binding met ons NAC ....

5   1  
Ps

Moet je mij eens vertellen hoe je als prof spits een penalty niet eens naar het midden kan mikken. Ongelooflijk..

2   5  
Jf

Ik wil een keer een opstelling benoemen:

Schouten Rosler Riera Rutten
Malone Haye El Allouchi

Buffonge v Hooijdonk de Rooij

Immers en Bilate als invaller of in het geval van volgende week Immers op de plek van El Allouchi en Mounir op de plek van Haye ivm schorsing.

2   2  
Ketel

Spelers onzeker gemaakt door Steijn? Dan hoop ik dat deze Bsiderats website is geblokt voor de spelers of zij deze überhaupt niet lezen. Daar wordt je als speler pas onzeker van. Werkelijk iedere speler (op inderdaad 2 uitgezonderd) wordt na iedere wedstrijd die niet gewonnen wordt met de grond gelijk gemaakt. Iets met pot verwijt de ketel, zo kortzichtig zijn we zelf ook

4   8  
Dos

@ ketel

Juist!
Grootste onrust stokerij door sommigen en helaas vooral vaste reageerders hier op de website.
En geen binding met NAC? Als je dat wil schep dan ben je echt 50 jaar geleden blijven hangen of je laat enkel supporters in NAC 1 spelen. Moet je wel accepteren dat het niveau een stuk lager wordt he.

Mijn mening : Geef iedereen bij NAC de ruimte en rust, dan weet ik zeker dat het er uiteindelijk uit komt.

3   1  
Kipiani

Kritisch. Scherp kritisch. Emotioneel betrokken. Kut weekend. Maar blijven nadenken.
Rust en vertrouwen brengen ons verder met Maurice Steijn.
We hebben trouwens geen andere keuze.
Althans als we als NAC Breda ons laatste beetje geloofwaardigheid als betaald voetbalclub nog willen behouden.
Of verdienen we gewoon niet beter dan dit systematische gezaag, geziek en gezeik ?

1   5  
Atleet

Weet je wat jullie moeten doen ? Allemaal als zogenaamde van gaals.... kom in opstand en neem NAC over en ga lekker samen voor de groep staan ?? Of inderdaad wat een ander hier zegt.... stap zelf in als speler van NAC 1.

Jullie weten het allemaal zo goed te vertellen maar luister .... niks hebben jullie zelf gepresteerd .... helemaal niks!!!!

Ik heb altijd vol bewondering zitten kijken hoe de meeste supporters de trappen oplopen ....
Zijn helemaal afleggens klaar 😂😂😂😂.

Dus praat pas als je zelf iets gepresteerd heb!!!

10   2  
Fred1

@ Dos, de tijd van tijd en rust geven is voorbij.
NAC is al jaren bezig met de verkeerde weg te volgen , in al die jaren hebben alleen Ernie Brands en Stijn Vreven aan iets kunnen bouwen maar die werden dan ook direct de laan uitgestuurd om onverklaarbare redenen.
Je reactie richting Scheppie klopt ook niet helemaal, vroeger stonden spitsen van kaliber en met een grote staat van dienst in de rij om voor NAC te kiezen, we hadden een grote aantrekkingskracht.
Een spits als Ruud Geels ging destijds gewoon naar NAC ( weliswaar via n sponsor ) probeer nu Huntelaar eens te krijgen? Dat is een vergelijkbare situatie.
De aantrekkingskracht van NAC is naar een bedenkelijk niveau gezakt.
Om over reputatie maar te zwijgen.
Een voetballer moet ook graag voor een club spelen want plezier is denk ik wel de grootste drijfveer om te presteren.
Iets anders:
Als ik vandaag die acties van die de Graafschap supporters weer zie dan denk ik dat zijn acties die je eigenlijk van ons zou verwachten, we dutten ook langzaam samen met het team en deze trainer in.

5   3  
Theoden King

@Kipiani

Op deze site constateren en bespreken we de optredens van onze geliefde club. Op dit moment zijn die zwaar kut, ondanks een op papier zeer aanvaardbaar elftal en technische staf.

Supporters benoemen dat en balen daarvan. Ik zou dat niet als "systematische gezaag, geziek en gezeik" willen omschrijven.

2   2  
Sjakkie

@fred1

Mag ik is een brutale vraag stellen ?

Op welk niveau heb jij getraind ?

2   5  
Dos

Fred1

Tijd van rust en tijd geven is niet voorbij, die tijd is er iig nooit geweest en nooit gegund door veel supporters hier, waaronder ook jij.
Dus begin eens met geduld, kijken waar we staan over 3 jaar.

6   5  
Scheppioni

@Dos
SvH heeft wel scorend vermogen en gebleken zeker binding met ons NAC, nee wij kiezen nu een clubhopper as kapstokspits die andere aanwijst as verzakers terwijl hij zelf geen bal vasthoudt en een beperkte vermogen voetballer is, die gaat nog steeds meer mindere clubs tegemoet onder het motto 'wanhoop' !

2   1  
Scheppioni

@ Fredje
Dat van R.G. was toch jamin toen, was ook ern stunt zeg, mijn NAC virus was net overgeslagen ....

2   0  
Mike

De huidige stand en zwaar morsende concurrenten zouden toch genoeg moeten zijn om de insintrieke motivatie van die gasten te moeten prikkelen lijkt mij... Gewoon om er op te klappen en alles kapot te jagen.

9   4  
Fred1

@ Schepte dat was inderdaad Jamin.
@ DOS ga JIJ mij nu vertellen wat geduld is en dat ik geen geduld heb?
Ik ben al 58 jaar in allerlei hoedanigheden met deze club bezig , hoe oud ben jij kerel en hoeveel geld stop jij er jaarlijks in?
Er zijn sponsoren waaronder ik die eindelijk eens iets terug willen zien voor hun investeringen, dat is toch niet raar hé kerel. Het is alleen maar jaar in jaar uit geven en er nooit iets ( buiten een BC activiteit) voor terug krijgen.
En terug willen zien is in de vorm van werklust en inzet meer niet.
Het geduld raakt zo’n beetje bij velen op.
Dit jaar geen promotie dan moet je eens zien hoeveel mensen afhaken, het eerder beloofde 5 jaren plan, waar is dat?

4   0  
Schrikbarend

Eindhoven mag van mij vandaag wel winnen!

6   0  
Bart

@schrikbarend, ze zijn goed op weg. Graafschap is veel minder. Bijna net zo slecht als wij vrijdag. Maar juist hierom moet zo’n strafschop er in hé. Pak je onterecht die drie punten waarmee je op een dag als deze uitloopt.

1   1  
Schrikbarend

Kutzooi anders stonden we 3de

3   7  
Bart

Verschil tussen ons en Graafschap is dat zij wel altijd een overtuigend slotoffensief weten in te zetten met powerplay.

3   2  
Pietjebel

Tis allemaal niet hoogstaand wat ze laten zien maar ze spelen wel om te winnen wat we bij ons nog al eens missen

10   3  
Henri

Wat andere clubs doen interesseert mij niets. Ik kijk alleen naar NAC. Je krijgt dan altijd van die reacties zoals, ja maar DG voetbalt ook slecht of Cambuur speelde ook uit gelijk bij Oss. Het feit dat NAC altijd weigert kadootjes uit te pakken zit aandeclub verkleeft. Weekend voor de uitwedstrijd tegen DG waren fantastische resultaten voor NAC om in te lopen. Wat doen ze zelf ook kansloos verliezen. Nu uit tegen Oss geeft de scheidsrechter een kado in de vorm van een strafschop, wat gebeurde er, deze wordt gemist. Echt ploegen die ergen som spelen slaan op die momenten toe. Want winnen als de concurrentie ook wint of verliezen als de concurrentie ook verliestlevert niet veel op. Maar zo gaat het bij NAC al jaren in de ere of eerste divisie het maakt allemaal niets uit.

3   0  
Schrikbarend

Niet alleen in de aalsterweg ook hier op de bank

18   1  
Schrikbarend

We stijgen een plek wie had dat gedacht na een gelijkspel in oss

4   1  
Sjak

@fred1

Ff paar vraagjes, op welk niveau ben jij trainer geweest ?
En steek jij er zoveel in dat je een skybox hebt ? Zoja dan heb ik denk in het begin van het seizoen nog een meningsverschil met je gehad ? 😂😂😂

4   1  
Kipiani

Gezaag, geziek en gezeik in Doetinchem. Snoei out deze week ?
Wie het weet mag het zeggen ?

8   3  
Mo

In de winterstop 1 makkelijk scorende KLASBAK erbij en we promoveren!

4   0  
geelzwartwit

@kipiani

Die Maarten Peijnenburg van Eindhoven, die gast met die lekkere trap voor de pot...centrale verdediger maar ook als middenvelder lekker bezig. Loopt juni 2021 uit zijn contract.

:-)

Scoorde nu tegen De Graafschap.
De Nederlandse centrale verdediger die we er volgend jaar bij gaan krijgen?

10   6  
N1912

Ik ben er inmiddels wel achter dat we naar mijn mening 10x liever een TvdA met al zijn gebreken kunnen hebben, dan Maurice Steijn die met zijn dubbelrol (trainer/TD) de club compleet de vernieling in aan het helpen is.

De komst van een TD zou absolute topprioriteit moeten hebben, nog liever vandaag dan morgen. En minstens net zo belangrijk dat dit geen vriendje van Steijn/Manders wordt maar een onafhankelijke vakman met daadwerkelijk visie. Wat we nu aan het doen zijn is gewoon kansloos. Zowel voor op de korte termijn als op de lange termijn.

3   4  
Scheppioni

@ Mo
Dan zullen we eerst van iemand afscheid moeten nemen anders niet verantwoordt !! Daarbij de aanvoer is ook van groot belang ! NAC wakker worden, Jari Vlak van volendam proberen vast te leggen !!!! Nu kan het nog as buitenkansje ....

3   3  
Ed

Wat mazzelen we. Staan nu 3e ga nu eens van die kleinere clubs winnen en je wordt 2e. Gas erop!

5   4  
Stan

Ik vind het een beetje schandelijk dat er wederom aan de stoelpoten van onze trainer wordt gezaagd. Iedereen lult elkaar maar na, ja zo werkt dat tegenwoordig .
Ja onze Fred voorop, dat doet hij al 5 trainers lang.
Fred jij was toch 3 jaar geleden al gestopt als sponsor, of vergis ik me?

7   4  
M

Fred is volgens mij helemaal niks en moet blij zijn dat hij een kaartje kan kopen

2   2  
Joop

Maurice steijn is als trainer voor mij gisteren flink door de mand gevallen hij laat immers staan speelde op 50 tot 60 procent venemaen laat hij spelen heeft geen bal geraakt en een man als riera die altijd alles geeft mag nog niet eens meedoen en dan schouten zet die voorlopig alsbuitenspeler heeft een voorzet kan een manneke uitspelen zijn vriendjes moeten erin er waren maar 2 a3 spelers die een voldoende haalde en de rest viel zwaar tot zeer zwaar tegen dit is geen team dat recht heeft op promotie

1   0  
N1912

Stan, normaal gesproken deel ik deze mening van je hoor en ik ben ook niet van het opportunistische waan van de dag geroeptoeter, maar welk perspectief en hoop op betere tijden zie je momenteel? Ik zie het niet namelijk en ben zelfs bang dat we alsmaar dieper het moeras in worden gezogen als we op dezelfde lijn doorgaan.

We zijn inmiddels bijna een half seizoen onderweg en er is geen enkele vorm van ontwikkeling en processie zichtbaar. Op het veld is het al heel het seizoen mensonterend wat we voorgeschoteld krijgen en we kunnen inmiddels ook wel concluderen dat de selectie niet goed is samengesteld. Van balans is geen enkele sprake, ook niet met Kai de Rooij er weer bij dadelijk.

Dit is gewoon Ruud Brood 2.0. Ook daarbij wonnen we met meer geluk dan wijsheid de eerste periode. Toen daarna het geluk was opgedroogd stortte alles als een kaartenhuis in elkaar en bleef er alleen het wekelijkse trieste afbraakvoetbal over.

5   1  
Nachoreca1

Fred1 heeft volkomen gelijk. Sponsor of geen sponsor, we zien toch allemaal dat we naar een bedenkelijk niveau zijn afgezakt? We staan 3e....maar daar is eigenlijk alles mee gezegd...we worden niet vermaakt en het spel kent 0,0 vooruit gang.
Zelf sponsor ik ook ieder jaar, en blijf dat doen zolang het kan...horeca gaat niet echt best nu......nac Breda al jaren niet....

1   2  
Stan

@N1912
En jij gelooft dat een andere trainer hier iets aan kan veranderen. Dat denk ik niet namelijk, ik dacht dat we daar inmiddels wel van hadden geleerd.

3   12  
Sjak

Maar jullie weten exact wat er veranderd moet worden toch ???

Ga daar morgen mee naar het kantoor en pleeg een coupe ..... gaan jullie de TD/trainer/AD en alle andere baantjes invullen.

Dan ben ik benieuwd waar jullie terecht komen .....denk dat jullie nog verder afzakken want de meeste die hier reageren hebben nog geen stuiver om der kont mee te krabben.

Tis gewoon te zielig voor woorden dat jullie alles en iedereen maar afzeiken man man

Wat denken jullie wel.... dat jullie supporters zijn van Liverpool ofzo ???

Je bent maar gewoon supporter van NAC en ja vroeger was het allemaal beter ... tuurlijk maar sorry we leven nu dus je zal het er mee moeten doen.

Maar weet je wat het is met jullie ..... grootte bek maar zelf niks kunnen!!!

Drama supporters .... gelukkig dat de meeste supporters hier nooit komen kijken.

2   1  
Noad1976

@ sjak

Dat jij geen ambitie hebt prima!

De meesten hier wil beleving en strijd.

Waar voor je geld en NOAD mag je minimaal verwachten.

Wegkijkers en vriendjespolitiek daar zijn er al te veel van.

7   1  
henk

@Sjak

NAC heeft dit jaar veruit de grootste begroting van de eerste divisie. Andere clubs kunnen niet zomaar een Immers, Malone en Rutten betalen. Die kunnen ook geen dik vijf ton plus salaris aan een De Rooij uitgeven. Dat er dan enige verwachtingen zijn, is dan ook een natuurlijk gevolg van die luxe uitgangspositie. Hoe kan het dat er onder Hyballa veel beter gepresteerd werd door de spelers die er toen al waren?

Verder lijk jij mij niet de aangewezen persoon om over de capaciteiten van anderen te oordelen. Kijkende naar je gebrekkige zinsbouw en spelling ("coupe", "grootte bek", enzovoorts). Of Nederlands is niet je moedertaal. Dat kan ook.6   0  
N1912

@Stan

Dat denk ik zeer zeker ja! Ik ben er best van overtuigd dat de negatieve spelopvatting van onze trainer een grote boosdoener is in dit hele verhaal. In ieder geval weiger ik het te geloven dat dit puur een gebrek aan kwaliteit is.

Pas 9 maanden geleden wonnen we dikverdiend in de kwartfinale van de beker in Alkmaar tegen AZ. Daar stond een geoliede machine waarbij de spelers met het mes tussen de tanden voor iedere meter streden. Nu zijn een groot deel van die spelers ineens het voetballen verleerd? Onmogelijk, dat heeft alles met speelwijze en intenties van de trainer te maken. En juist dat is zo frustrerend.

4   6  
Fred1

@ Stan of moet ik Sjak zeggen?
Inderdaad je vergist je.
En ik zie dat je jezelf weleens vaker vergist.😳😉
Niet erg hoor elk mens maakt fouten.
En Sjak / Stan binnen NAC kan jij nooit een meningsverschil met mij hebben gehad, ten eerste zou je dan in de BC moeten komen en daar denk ik niet dat jij komt, ten tweede laat ik me nooit verleiden om juist op die plek met een buitenstaander in discussie te gaan en ten derde mocht die mogelijkheid er al geweest zijn dan was jij er niet vrolijker van geworden.
Ik heb namelijk een bloedhekel aan mensen die zelf niks toevoegen of uitvoeren en anderen die zich wel uitsloven even uitleggen hoe het moet.
@ Nachoreca, ik weet niet hoe jij er tegenaan kijkt maar als ik nu rondkijk in de BC dan zie ik dat er héél veel oude getrouwe sponsoren zijn verdwenen en ik voorzie dat het hele koekblik met nieuwe sponsoren eendagvliegjes zijn, gezien de prestaties op het veld is dat héél zorgelijk want ik ben bang voor een enorme terugval zowel sportief als financieel.
Een trainer moet eens een keer begrijpen dat hij met meer mensen bezig is dan alleen die 11 in de basis .
Zijn domme en egoïstisch keuzes hebben verstrekkende gevolgen.
Maar blijkbaar zien sommigen dat hier niet.
En inderdaad , Sjak of Stan ik heb en had Gudelj, Brood, v d Gaag en wijze Willem om diverse redenen niet hoog staan en ik denk dat die mening niet onterecht was. ( zijn er maar 4 😳 )

2   6  
Sjak

Huh heb gewoon met een paar andere personen een skybox hoor!!

Heb toevallig met een andere sport mijn centjes verdiend maar m’n hele leven supporter van NAC geweest en nog steeds.

Tuurlijk ik zie ook dat er dingen niet goed gaan maar om dan telkens na elke wedstrijd iedereen maar af blijven zeiken kan ik heel slecht tegen omdat ik zelf top sporter ben geweest, doe gewoon normaal en heb respect voor de mensen binnen je clubke.

Zij springen er maar mooi in en ja de laatste jaren pakt dat verkeerd uit. En die spelers kunnen leuk voetballen maar ook niet op het allerhoogste niveau, dit is hun niveau!!!!

@fred1, inderdaad dat was jij niet hahaha
Maar stop is met afzeiken en altijd het maar beter weten. Jij hebt er heel verstand van dan weet ik ook maar omdat hier te uiten ???

Doe er dan wat mee!!! Snap je

Gegroet,

2   5  
Sjak

@henk,

Heb meer ambitie gehad daar menig supporter hier!!!

Heb m’n sporen echt wel internationaal verdiend op sportgebied hoor!!!

En tuurlijk wil ik dat ons clubke het goed doet zodat jullie niks te zeuren hebben maar dat zit nu eenmaal in jullie dna

Ben altijd positief geweest in m’n carrière, ook als het is een jaar niet ging Zoals ik wilde.

5   2  
Dos

Fredje toch, wat neem je jezelf weer serieus. Top!
Ik blijf bij mijn mening, dus lets agree to disagree.

1   3  
ome cor

Op basis van accu's kopen en bier drinken zijn we absoluut eredivisie waardig (linker rijtje)
Op basis van sfeer in het stadion, zouden we bij vlagen in het rechter rijtje van de eredivisie passen.

Maar qua kwaliteit van het voetbal zijn we een echt eerstedivisionist.
En als je de berichten op de forum leest dan lijkt het of NAC in een G-league speelt.
Man man man... afzeiken als de beste, maar supporten ho maar.

0   0  
Belgische Naccer

Dit konden weleens 2 HELE belangrijke punten zijn, die je zo laat liggen...

Al had je deze wedstrijd ook gewoon kunnen verliezen met dat wijven-voetbal

Laad alle berichten na dit bericht in