Wij gaan niet opzij

Maurice Steijn vond wedstrijd tegen TOP Oss de slechtste van het seizoen

Das Phantom

Maurice Steijn vindt dat hij afgelopen weekend naar de slechtste wedstrijd van het seizoen heeft gekeken van zijn team. Dat vertelt de trainer in gesprek met BN DeStem. Het roept bij de trainer vragen op over de kwaliteit van zijn ploeg.

Volgens Steijn werd er de hele week op aanvallend voetbal getraind met een duidelijk plan. "We hebben het erover gehad dat je TOP Oss uit elkaar moet trekken met veel kantwisselingen. In de wedstrijd duurt het dan zo ontzettend lang voordat de bal een keer van rechts naar links gaat."

Spelers hebben volgens de trainer tijdens de wedstrijd te lang de bal bij zich. Met het opstellen van Yassine Azzagari had Steijn gehoopt op een meer dynamisch middenveld, maar ook dat ontbrak afgelopen vrijdag. 

De concurrentie liet veel steken vallen dit weekend, waardoor NAC steeg naar de derde plaats op de ranglijst. Toch twijfelt Steijn aan de kwaliteit van zijn team en trekt hij na veertien wedstrijden een voorzichtige conclusie. "Je moet je afvragen of wij de kwaliteiten hebben om echt zo goed te kunnen voetballen als een aantal andere ploegen." 

De trainer zoekt naar oplossingen en noemt Opportunistischer en vanuit de tweede bal spelen als mogelijke oplossingen. Daarnaast heeft hij twijfels over de poppetjes op het wedstrijdformulier. "Ik zit vaak te dubben. Welke speler geef je langer vertrouwen? Waar grijp je in? Dat zijn behoorlijke vraagtukken." 

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
50 Reacties
98   12  
Aaike

Sorry hoor, hij vraagt zich af of we de kwaliteiten wel hebben??? Hij heeft zelf dit team mogen samenstellen verdomme!!

36   3  
Das Phantom (BSR)

Ik denk dat de uitspraken van Da Pope in de Matchcast nu wel dichtbij de waarheid liggen: Steijn weet nog niet hoe zijn ideale elf eruit ziet.

Hopelijk is hij voor het drieluik Volendam, Go Ahead en Excelsior klaar met de puzzel. Als het goed is heeft Steijn dan een volledig (wedstrijd)fitte selectie.

13   4  
The Cosmic Gate

We zitten in een proces....


Ipv dat het beter MOET worden, gaat het keer op keer juist de andere kant op en het wordt erger en slechter

28   5  
Brecht

Steijn, het begint met het oppeppen van je selectie. Maak er eens een eenheid van en blijf niet vasthouden aan spelers die niet in vorm zijn (Immers, Malone) en speel met een echt aanvalsplan (dus niet met Venema, El allouchi als vleugelspelers)

23   15  
Ratjeduneerste

@Das Phantom

Eigenlijk is dat heel kwalijk. We zijn nu zo'n 3 maanden onderweg in de competitie, daarvoor heb je al een maand aan voorbereiding gehad.
Dus 4 maanden zijn we onderweg, en Steijn heeft nog totaal geen idee hoe we moeten spelen! Dat lijkt gewoon op complete onkunde.

En de reden is heel simpel, de jongens waarvan hij dacht dat ze hem wel even aan promotie zouden helpen laten weinig tot niks zien.

Rutten is constant geblesseerd. Is een van de meer gedreven jongens die elke keer 120% geeft.
Immers is totaal niet in vorm maar mag elke week weer starten. Hij loopt er inspiratieloos bij en haalt al het voetbal en tempo uit het elftal.
Je hebt spitsen die gewoon verkeerd worden gebruikt.
Malone is niet de leider waarvoor hij werd aangezien. Je hoort hem in het veld niet tot nauwelijks en ook na de wedstrijd komt er enkel slap gelul uit.


Het wordt nu pas duidelijk hoe incapabel Steijn is geweest bij het samenstellen van het elftal. En dan nog wordt er tot op de dag van vandaag beweerd dat een TD geen prioriteit heeft. Die elftal mist balans en dat gaat alleen punten kosten maar ook kostbare spelers. Jongens als Olij en Schouten (die ook verkeerd gebruikt wordt) lopen straks gratis de deur uit vanwege de wanorde die heerst in dit elftal.

Het was Manders z'n grootste fout om die TD niet direct binnen te halen. Nu zit je met de gevolgen.

Dit wordt troosteloos het seizoen uitzitten en in de top 6 blijven om kans op promotie te houden waarin NAC dan 6 wedstrijden moet gaan pieken. Op deze manier win je zelfs van FC Dordrecht niet.

17   5  
Sjak

Met zo'n instelling motiveer je de selectie niet Steijn!
Het lijkt wel of jij last hebt van een winterdepressie!
Wat denk je ervan om met pressing te gaan spelen en direct de voorwaartsen te gaan opzoeken.
Niet lullen maar trainen en alleen maar je fitte mensen opstellen.
Bel eens met Hyballa en Vreven hoe ze dat doen, er zijn ook een paar spelers die je kunnen vertellen hoe dat werkt.
Heb je er geen zin meer in Maurice, kap er dan ajb nu mee dan kan iemand anders het nog wel gaan proberen.
We moeten gewoon promoveren op het eind van het seizoen!

28   5  
Linie

Sorry hoor, maar "afvragen of er de juiste kwaliteiten zijn om echt zo goed te voetballen als een aantal andere ploegen?" ?!

Come onnnn, deze selectie is wat betreft namen/kwaliteiten gelijkwaardig zo niet beter dan die van Cambuur, de Graafschap en Almere.

Er zit totaal geen gedachte en lijn in het spel, nergens. En bijna op geen enkele positie wordt een speler in zijn kracht gebruikt... Dat is er echt maar 1 aan te rekenen en dat is Maurice zelf.

98   12  
Aaike

Sorry hoor, hij vraagt zich af of we de kwaliteiten wel hebben??? Hij heeft zelf dit team mogen samenstellen verdomme!!

11   7  
BREDA 1965

Nou zijn het wel profs natuurlijk,maar als je een kunstgrasveldje ,met een enkel tribuunetje,zonder publiek oploopt,denk je toch echt dat je een vriendschappelijk potje gaat spelen.Op een paar clubs na is heel de kkd fuck,en op dit moment nog meer fuck.De mannen moeten er op de 1 of andere manier van doordrongen worden,dat elke wedstrijd een finale is,men loopt met de ziel onder de arm of zoiets.Ik blijf zeggen dat Maurice het voor mekaar krijgt,maar dat moet nu wel rap gaan gebeuren.Het zit hem in de mentaliteit,dat is wat ik denk.

7   12  
BREDA 1965

Oja die idiote dagen en tijden dragen ook niet bij aan een normaal ritme en voetbalplezier

20   2  
steven73

Maurice begin eens met eerlijk te kjken naar elk individu en niet jouw aankopen voorrang te geven. Want die preseteren niet op het gewenste nivo. Je miste dit weekend de drive van een Riera achterin. Die heeft meer drive in zich dan een Immers momenteel. Persoonlijk vind ik Malone ook te wisselend spelen. Zet deze man svp niet vanaf het begin achterin dat heeft geen nut. Zelfde als in het verleden met verscheuren, gebruik de mensen op de juiste plaats. Maar please kijk even in de spiegel en stel je zelf de vraag. Ben ik eerlijk naar mezelf en anderen. ik ben benieuwd wat je antwoord is ... horen het graag van je

25   9  
Belgische Naccer

Hij moet maar eens beginnen met de sterkste defensie op te stellen:

Rutten-Rosler-Riera-Noblejas/Mashart

Malone moet gewoon op het middenveld met Haye en het liefst zie ik Monsalve daar ook. Die was ijzersterk onder Hyballa vorig jaar. Maar als Monsalve nog steeds niet fit is, dan maar met Immers op het middenveld.

Allouchi en Venema zowiezo naar de bank

En voorin De Rooij en Schouten

En voor de spits heb je dan Bilate, Sydney en evt. Immers

Begin daar maar eens mee. En train ook maar eens op inzet en afjagen. Voet tegen de bal zetten, kort erop. Kortom Noad. want dat is echt ver te zoeken dit seizoen.

Hyballa had dit echt een stuk beter onder controle dan Steijn. Dus hopelijk gaat Steijn het ook lukken.

24   1  
Marti

En maurice zeg dus dat ook Azzagari niet goed genoeg is , maar over zijn eigen mensen die hij heeft aangetrokken hoor je hem weer niet Immers, venema, de kapstok ,

11   10  
Mo

De verdediging staat, Maurice! Daar moet je niet aan sleutelen:

Olij
Rutten/Mashart Reira Rosler Schouten

Het middenveld met Malone Haye en Immers is ook oke.

Het grote probleem is de voorhoede! Die is volstrekt onder de maat!

30   7  
Rattata

Wat een negativiteit allemaal.
We doen alsof het seizoen voorbij is, maar kijk eens naar de ranglijst. We staan 3 punten los van de tweede plek (koppositie als Cambuur vanavond verliest). Had van Almere gewonnen en je stond vandaag gedeeld bovenaan.

Slecht spelen mag als je maar meer punten pakt dan de tegenstanders. Op dit moment hebben we onze slechtste periode gehad en hebben we maar 3 punten in te halen (dat is één overwinning!). Directe promotie is nog zeer goed mogelijk.

Een team afschrijven als alles nog mogelijk is, dat is géén NOAD!

26   6  
Chris W.M.

"Je moet je afvragen of wij de kwaliteiten hebben om echt zo goed te kunnen voetballen als een aantal andere ploegen."

Niet netjes Maurice, om zo publiekelijk je TD af te vallen en verantwoordelijk te houden voor het gebrek aan voetballende kwaliteiten in je selectie. Dit soort kritiek hoort binnenskamers te blijven.

Ow wacht....

14   1  
Kipiani

Als we in of uit de eigen jeugdopleiding niemand hebben die beter is als Venema (op dit moment dan toch, gezien wat Nick allemaal doet) hebben we meer problemen.
Vraag is ook waarom er geen echt exceptioneel talent doorbreekt met zijn jarenlange wortels in de eigen NAC jeugdopleiding ? Maar dan ook niemand. Gudelj was denk ik de laatste.
Zijn ze er niet ? Krijgen ze geen vertrouwen ? Durven de trainers van de laatste jaren het niet aan ? Is het het NAC DNA ?
Volgens mij kan Azzagari wel degelijk heel goed voetballen en als je hem 10 wedstrijden laat staan en dat vertrouwen geeft wordt het de beste van allemaal en brengt hij de komende zomer veel geld op.

15   1  
N1912

Wedstrijd tegen TOP Oss was inderdaad, net zoals 6 a 7 andere wedstrijden dit seizoen, mensonterend slecht. 3 a 4 wedstrijden waren weliswaar iets beter te pruimen, maar nog steeds het aankijken niet waard en gewoon heel erg slecht.

Jong Ajax was prima. Tegen Eindhoven en MVV scoor je weliswaar zonder goed te spelen 4 keer in een uitwedstrijd. Tegen Den Bosch win je kantje boord op basis van strijdlust en tegen jong AZ win je zonder enige serieuze tegenstand. Tot zover de uitzonderingen. De overige wedstrijden (stuk of 9) waren zwaar triest en dat is bijzonder zorgwekkend.

8   1  
TpT

Ik denk dat Steijn eens naar een vastere basis 11 moet toewerken en spelers wat meer vertrouwen geven. Misschien dat ze dan ook wat meer spelplezier uitstralen. Als je naar Cambuur kijkt valt me vooral op dat ze vrijuit spelen en er lol in hebben. Bij ons ziet het er gewoon plichtmatig en onzeker uit. Steijn heeft hier een rol in door niet zo snel spelers af te vallen en te klagen over kwaliteit. We spelen tegen de nummer 17 van de eerste divisie, we hebben kwaliteit genoeg om daar een goal tegen te maken. Niet zeiken over kwaliteit en geef die jongens een beetje vertrouwen en plezier in het spelletje.

30   3  
Ouwe Spionkop

Het zou al schelen als hij de spelers op de juiste plek zet.
Rutten op links werkt niet. Die is 10x beter op rechts, je doet die jongen daar echt mee tekort.
El Allouchi als buitenspeler. Hoe krijg je het verzonnen en bovendien killing voor zijn kwaliteiten.
Immers kan het niet meer belopen achter de spits. Maar ja hij moet spelen van Steijn.
Riera is onze beste verdediger met 110% inzet, maar daar denkt Steijn anders over.
De enige speler die scoort Sidney van Hooijdonk (wedden dat hij de penalty had gemaakt) loopt gratis weg in de winterstop dankzij Steijn.
En dan verder dat achteruitlopen en spelen zonder druk naar voren. Vreselijk als je een clubje als Oss niet onder druk wil zetten. Dan win je daar gewoon ruim.
Nee Steijn valt zwaar tegen.

7   8  
Nacdictive

Jongens, zoveel geks zegt hij niet...
Er zijn teams met meer voetballend vermogen (is een feit en deze ploegen hebben ook al langer stabiliteit), dit hoeft niet onoverkomelijk te zijn..
Hij zoekt idd nog naar de beste formatie, wat ook niet gek is in dit seizoen, zeker als je net begint met een team te bouwen. Dat supporters roepen dat hij zelf medeverantwoordelijk is voor aankopen, dat klopt maar ook bij bv PSV loopt het nauwelijk, terwijl zij toch ook kwaliteit hebben.
Langs de kant is alles zo makkelijk.
Voorlopig staan we derde..

16   1  
Jf

Volgens mij moet je met een vast team spelen.

Sydney de clubtopscorer opstellen.

Riera gewoon in het centrum en Immers pas opstellen als hij helemaal fit is. Laat echt te weinig zien.
Venema terug naar Utrecht en met De Rooij spelen en van mij part Dogan.
Geeft in ieder geval goede corners

6   9  
Tombola Breda

Misschien staren wij ons teveel blind op het feit dat we de hoogste spelersbegroting van de KKD hebben. Als je kijkt naar de spelers die er op de loonlijst staan dan mag je toch wel een hogere kwaliteit voetbal verwachten. Maar ik denk dat het voornaamste probleem niet zo zeer in individuele kwaliteiten zit maar eerder in het gebrek aan getrainde spelpatronen.

NAC heeft het grootste aantal in- en uitgaande transfers van de KKD gehad. De rede dat Cambuur en Almere zoveel punten bij elkaar scoren is omdat daar weinig wijzigingen zijn geweest in het elftal t.o.v. vorig jaar. Die zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat wanneer enkele spelers een offday hebben (of ontbreken door corona) zij altijd kunnen terugvallen op ingeslepen spelprincipes. Dat ontbreekt bij NAC totaal.

Maar tegelijkertijd betekend dit ook dat we Steijn de tijd moeten geven om hiernaartoe te werken. Om tot het beste systeem en opstelling te komen gaat het altijd met veel vallen en opstaan. Het voetbal doet gruwelijk pijn aan mijn ogen. Maar als je na 1/3 van de competitie op een 3e plek staat, 3 punten van de #1, dan betekend het dat er ook genoeg is wat kennelijk wél goed gaat.

12   5  
ctk

Er steekt maar een team bovenuit en dat is Cambuur, die worden fluitend kampioen en terecht.

NAC Breda zit in het rijtje Graafschap, Almere, NEC, Volendam die strijden voor plek 2.
Als er met de winterstop een spits en een buitenspeler kan worden gehaald heb je voldoende kansen op plek 2, verdedigend zit het al redelijk safe.

6   5  
Jammer

Misschien enige relativering:
We staan 3 punten achter op een directe promotieplaats.

2   4  
Wanny

@ Mo

Achterin vind ik het ook niet zo geweldig. Bijna elke wedstrijd krijgen we wel een klotegoal tegen. Kijk maar naar die goal van De Graafschap, hoe makkelijk die valt.

Riera is duidelijk niet in zijn beste vorm, Rosler is ook nog geen Van Hecke en op linksachter hebben we geen goeie verdediger.

Dit alles wordt gecamoufleerd omdat Olij wekelijks een paar zekere goals voorkomt.

En toch hebben we promotie nog steeds volledig in eigen hand.

6   3  
Wanny

@ Aaike

Dat Steijn een stem heeft gehad in de selectie klopt, maar zelf samenstellen is wat overdreven.

Het grootste deel van de spelers was er gewoon al toen Steijn kwam. Die zit daardoor ook weer met jongens waar je weinig aan hebt, maar die wel een salaris opstrijken.

Van zijn aankopen vind ik Rutten wel een echte aanwinst. Malone heeft ook echt wel goede dingen laten zien. Immers en Venema vallen tegen. De gokjes DJ en Adilehou zijn ook geen voltreffers. Bilate leek wel een goede toevoeging, maar was vrijdag ook niks. Denk wel dat die beter rendeert als er wat meer jongens met beweging omheen spelen.

2   2  
Mo

@ Wanny

We hebben niet beter....

12   1  
Beek

Ik maak uit zijn interview op dat ze wél trainen....

8   9  
ibio

Laten we eens beginnen met Immers op de bank. Daar heb je niks aan.
O nee , dat kan niet, trainer heeft van hem de grootverdiener gemaakt.
Zet Fiorini of Azzagari hiervoor in plaats op het middenveld.
immers loopt vooral Haye in de weg.
Verder clubman El Allouchi altijd opstellen.

22   2  
ibio

Het is ook erg opvallend dat Steijn totaal niet om kan gaan met de Spaanse jongens.
Dat is een tekortkoming van Steijn. Monsalve werd meteen de aanvoerdersband afgenomen.
Noblegas is geen schim van wat hij vorig jaar was.Die mag soms 1 minuut voor tijd invallen, jeu. En Steijn vernedert zijn (in potentie beste) verdediger Riera door hem iedere keer voortijdig van het veld af te halen. Daarnaast is Reira aanvallend de beste kopper. Twee goals gemaakt dit jaar. Ik vermoed dat de Spaanse enclave inmiddels een grafhekel heeft aan Steijn en geen stap extra voor hem zet.
Dat is zonde en kapitaalsvernietiging!
Werd Steijn in de zandbak ook niet ontslagen naar 3 wedstrijden??
Ik denk dat hij een een cursus moet krijgen hoe om te gaan met andere culturen

5   5  
sjef de gevulde koek

Waarom geen 3-5-2 spelen zeker tegen ploegen zoals top Oss.

Olij

Rosler, Malone, Riera,

Rutten, immers, haye, azagari, de rooij

Svh, Bilate.

13   2  
Theoden King

"Volgens Steijn werd er de hele week op aanvallend voetbal getraind met een duidelijk plan."

Als we tegen tob oss iets níet gezien hebben is het aanvallend voetbal of welk plan dan ook. En zo gaat het al weken.

Als Steijn dit echt heeft gezegd, moet hij zich afvragen of hij überhaupt wel serieus wordt genomen door de spelers. Ook ben ik heel benieuwd hoe dat "duidelijk plan" er dan uitzag.

8   1  
Zwampie

Andere teams hebben betere kwaliteiten zit wel wat in, bij NAC heb je een x aantal spelers die samen tot de kwaliteiten komen van 1 speler bij de tegenstander.
Svh en Bilate zijn een mooi voorbeeld, Sydney heeft de kwaliteiten om te scoren en Bilate kan iets meer een bal bij zich houden(vind hem toch nog tegenvallen als je van Staijn hoort dat hij gehaald wordt op zijn sterke kwaliteit en dat is een bal bij zich te houden zodat men kan aansluiten) bij bv een cambuur loopt er iemand die het beide heeft. Ook loopt daar bv een Korte rond ,die hier afgezeken werd omdat hij niks kon behalve hard rennen en werken, maar scoort daar door de goede samenwerking en tactiek (bijna)aan de lopende band.
Hier heb je venema die alleen maar hard kan lopen.
Zijn al 2 posities die onder bezet zijn tov een tegenstander.

Maar grotendeels krijgt Steijn het niet voor elkaar om zijn spelers een tactiek mee te geven waarbij je ziet dat er een gedachten achter zit ,waarbij iedereen hard voor die bal werkt ,iets extra voor elkaar over hebt, elkaar aan biedt als iemand een bal heeft.
En dat mag hij zich wel aan rekenen, en waar blijft die zelfreflectie .

12   2  
Arie

En die kwaliteit mist vooral bij de spelers die je zelf hebt gehaald.

3   9  
Wanny

@ Ibio

Monsalve en Noblejas heb je ook niks aan. Die zijn altijd geblesseerd. Dat je iemand die nooit fit is geen aanvoerder maakt lijkt me logisch. Sowieso moet NAC gewoon een Nederlandse aanvoerder hebben en geen Spanjaard.

Waarom Riera minder is dan vorig jaar is inderdaad de vraag. Welke rol speelt de trainer daarin?

4   2  
Nacdictive

Ik sluit me wel bij Theodenking aan.. als je als trainer ergens op traint en het komt er niet uit, zul je eerst naar jezelf moeten kijken: is het duidelijk overgekomen / gecommuniceerd / in oefenstof teruggekomen. Verder inderdaad de vraag stellen: wil/kan de ploeg uitvoeren wat de staf verlangd?

Dat met de Spaanse enclave dat weet ik niet maar ik denk dat Steijn wel een voorkeur heeft (heeft ie dat niet eerder aangegeven ergens?), aan de andere kant: je wilt winnen dus nationaliteit moet niks uitmaken.

8   0  
Braze

Als dit team kwaliteit mist moet hij bij de TD klagen. Die heeft de trainer met deze selectie opgezadeld.
Nu vind ik wel dat de trainer zo vaak wisselt dat spelers op de verkeerde plaats staan , daardor hun taken niet goed uit kunnen voeren en zo onzeker worden.
Misschien kan de TD daar de trainer eens op aanspreken.

7   0  
Breda

Steijn klaagt terecht over het ondoordachte aankoopbeleid van de TD dit seizoen!!

Oh wacht.....

10   2  
Becherovka

Jongens, met de Rooij en Buffonge op de vleugels gaat dit NAC swingen. Dan krijg je creativiteit en diepgang.

Mark my words; DJ wordt onze verlosser

7   2  
scheppioni

Hebben wij weer een trainer die het niet meer weet ...........

4   1  
Cool hand

Viel me wel op dat ze in het begin WEL hoog druk zetten. Regelmatig 6/7 spelers op de helft van TOP Oss als zij balbezit hadden. Waarschijnlijk omdat het nergens toe leidde, vielen ze weer terug in hun oude slechte gewoontes. Wie neemt het team dan bij de hand?

2   0  
Harrie

Ik twijfel inderdaad ook of we voldoende kwaliteiten hebben om mee te doen voor (rechtstreekse) promotie. Wat ik wel zeker weet is dat bijna alle door Steijn/Manders aangetrokken versterkingen niet goed genoeg zijn voor de eredivisie maar wel een doorlopend contract hebben.

Daarnaast heb ik hele sterke twijfels of Steijn zelf goed genoeg is en met hem de door hem en Manders samengestelde technische staf.

2   1  
Kisku

Soeel is niet zo laf voetbal en zet tom haye achter die 2 spitsen dat is de enigste met loopvermogen en iets met de bal kan

0   0  
SjorsNac

Hebben we dan nu de bodem bereikt? The only way is up, right?

Maak me wel zorgen dat hij nu ook vraagtekens bij de kwaliteit van de selectie zet, notabene door hemzelf samengesteld. Ai dat klinkt niet goed.

Heb alle hoop goed spel maar losgelaten, zien over een paar weken wel waar we staan, kost me teveel energie en frustratie

3   7  
Nooit meer dogan en el allouchi

Steijn begint in te zien waar de nac supporters blind voor zijn .


De enorm matige el allouchi die nac mede al jaren naar beneden trekt.


Afscheid nemen zo snel mogelijk van een aantal spelers

3   3  
Pie076

Het maakt geen kut uit wie die opstelt maar neem nou eens een keer dat vijandelijk doel onder vuur! Schiet eens een keer tussen die palen. Probeer het tenslotte.. al zoveel wedstrijden dit seizoen veel te weinig schoten op doel. Altijd maar dat eindeloze gepingel of balletje terug. Tempo maken en kansen creëren dat is wat we willen zien.

3   5  
geelzwartwit

Als je het nog niet weet maar wel vooruit en op winst wil spelen. De tegenstander je wil wil opleggen ipv erachteraan rennen... Zet DJ eens naast om en achter Sydney in een twee spitsen systeem met

Sydney - DJ
El Allouchi - Haye - Azzagari - Shouten
Malone
Mashart - Reira - Rutten


Ik weet zeker dat de tegenstander dan geen tijd heeft om aan te vallen.
Ow ja verbied de twee spitsen mee te verdedigen. Ze gebruiken hun energie maar voor vroeg afjagen ipv tot eigen zestien mee terug verdedigen.

3   5  
Tipex

Heerlijk al die reacties. Ik begrijp dan ook best wel goed dat oud NAC-spelers het veel beter doen bij andere clubs. Top mannen ! Lekker blijven zeiken.

2   2  
Sprang-Capelle

Immers en Malone zijn wellicht goede voor de 3e helft. Je moet er toch niet aan denken dat dit naar de eredivisie zou gaan.

Dan heb je wellicht 3 punten na 18 wedstrijden.

Steijn is een trainer die graag catenaccio speelt, alleen met tegenhouden win je geen wedstrijden.

Klinkt simpel, maar is te hoog gegrepen voor hem. Steijn en NAC is een mis-match. Kan iedereen hoog en laag springen, maar na 4 maanden kan je de conclusie trekken, dat de verkeerde man op de verkeerde plek zit.

Overigens had zijn zoon wèl een hele goede zet geweest om die te halen....

0   1  
Nacdictive

@Sprang: met modern catenaccio kun je ver komen, zie Atletico en Tottemham, echter met de allure van NAC (naam, budget) lijkt me het ook niet verstandig dit soort voetbal te spelen..
Het is wel zo dat afbreken (verdedigen) gemakkelijker is dan creeren (aanvallen).

Laad alle berichten na dit bericht in