Wij gaan niet opzij

Meer dan 12.000 seizoenkaarten verkocht voor nieuwe seizoen

Das Phantom

Meer dan 12.000 supporters hebben al een nieuwe seizoenkaart aangeschaft bij NAC. Dat maakt de club zojuist bekend. In totaal zijn er nu 12.004 personen die volgend seizoen zeker in het stadion zitten.

Tot op heden is het zo dat het stadion comfort de coronamaatregelen voor twee derde gevuld mag zijn. Dat zou in ieder geval betekenen dat de seizoenkaarthouders verzekerd zijn van een plek in het stadion als zij beschikken over een goedgekeurde QR-code in de CoronaCheck-app. 

Het is nog onduidelijk wat het aantal verkochte seizoenkaarten oplevert voor de club. Een deel van de supporters die hebben verlengd zal namelijk gebruik hebben gemaakt van de compensatieregeling. Navraag bij de club leverde tot nu toe nog geen antwoord op op de vraag om welk deel van de supporters dit gaat. De vraag staat al enkele weken open bij NAC. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
27 Reacties
83   2  
Bart

Bizar is het eigenlijk toch.. elk jaar weer gezeik nooit verloopt het een keer soepel, worden we kampioen met een straatlengte voorsprong, hebben de td en ad een keer geen ruzie, is de selectie een keer rond voor dat de voorbereiding begint en zelfs de shirtjes zijn niet optijd geleverd.. enige waar NAC op kan rekenen zijn de hondstrouwe supporters en Ben Van Bilzen!

Geweldig mooie seizoenkaart! Na dit seizoen word deze ingelijst!!! HUP NAC, HUP BEN!

26   1  
Tante Annie

Nu nog die 12.000 elke keer in het stadion (uitgaande van die max capaciteit nu). Zin in! Bloed aan de pal, ballen in 't net!

83   2  
Bart

Bizar is het eigenlijk toch.. elk jaar weer gezeik nooit verloopt het een keer soepel, worden we kampioen met een straatlengte voorsprong, hebben de td en ad een keer geen ruzie, is de selectie een keer rond voor dat de voorbereiding begint en zelfs de shirtjes zijn niet optijd geleverd.. enige waar NAC op kan rekenen zijn de hondstrouwe supporters en Ben Van Bilzen!

Geweldig mooie seizoenkaart! Na dit seizoen word deze ingelijst!!! HUP NAC, HUP BEN!

13   3  
Kipiani

Ondanks de permanente clusterfuck en het feit dat niets is wat het lijkt te zijn bij deze club.
Op naar de Grote Markt !

11   8  
NacBreda0187

Helaas moet ik de eerste thuiswedstrijd dan missen, aangezien ik op 24 augustus pas volledig gevacineerd ben en de qr-code dan pas heb. Maar op 27 augustus tegen NAC-ADO zijn we er absoluut bij!

17   0  
Matc

Wat een mooie club zijn we toch!!!

20   2  
Tante Annie

Breda0187. Er komt een vaccinaties zonder afspraak op (uit m'n hoofd) 4&5 augustus, dokter struijkenplein en je kan je altijd gewoon laten testen

9   16  
Scheids!

Ik heb écht zin in het nieuwe seizoen met mooie verrassende nieuwe spelers en trainer!
Alleen moeten we snel af van de geweldige puinhoopschoppers die zich nu nog in het Rat Verleghstadion bevinden en er middels een nuancestatement probeert onderuit te komen!
NAC is onze club, van niemand anders!

9   3  
Badeend

"Dat zou in ieder geval betekenen dat de seizoenkaarthouders verzekerd zijn van een plek in het stadion...."

Dat zou betekenen dat NAC een slimme manier heeft om die supporters ook daadwerkelijk over het stadion te verspreiden. Dat zou me oprecht verbazen.

3   2  
Tante Annie

Vaccinatiebus* te snel verzonden, niet gecheckt

15   4  
Chris W.M.

Blijven vragen om de aantallen heren, blijven vragen!

11   6  
Lamington

Dus: gevaccineerd of test en anders jammer en niet binnen?

21   0  
NAC Vooruit!

Wij zijn NAC!

12.000 seizoenskaarten, geeft echt aan hoe groot en trouw de achterban is.

6   3  
Bladran Yanco

@LAMINGTON

Exact, volgens de huidige regelgeving van de overheid.

10   4  
Scheppioni

Onze mooie kutclub !!🍻💛🖤

17   23  
Nonkel Frans

Kan NAC BV of manders ons uitleggen waarom deze 12000 !!! trouwe supporters voor de aanstaande vriendschappelijke wedstrijd tegen Lommel 10 euro moeten betalen?

Al die gouden kaarthouders van afgelopen seizoen? En de 1912 vrienden en de sponsoren? De kids met ouders die de Open Dag hebben moeten missen........zijn we die ineens vergeten?

Er zijn 10.000 plaatsen beschikbaar voor as. vrijdag en slechts 1.000 ? kaarten verkocht. Dat geeft toch te denken.

Wat is een excuus waard voor ons " trouwe supporters" als je nog dezelfde dag het gevoel krijgt dat je desondanks gewoon uitgemolken wordt.

Wasted words.

"Jullie zijn Goud waard........" zei manders bij aanvang van de Corona lock down. We begrijpen inmiddels steeds beter wat dat motto van hem voorstelt.

9   18  
F

Dit aantal moet natuurlijk wel met een korreltje zout genomen worden.
Het feit blijft dat er duizenden, niet gouden, ssc's 'gratis' verlengd zijn als compensatie voor de gemiste wedstrijden van afgelopen seizoen. Het zal mij benieuwen of de aantallen even hoog zouden zijn als er 'gewoon' betaald had moeten worden...

Desalniettemin een heel mooi aantal uiteraard!

8   3  
RV

Het enige wat ik hoop is herkenbaar voetbal met het met tussen de tanden, prestaties op korte termijn en een keer aan het begin van het seizoen gelijk er staan. Ondertussen geen positivisme over het technisch beleid en lange termijn visie maar alles er aan doen om Manders het management zuur te maken, we krijgen weer de kans als we met 12.000 naar het stadion mogen, hoop dat de supporters dan ook van zich laten horen in de vorm van spreekkoren of spandoeken. Als we een supporterscollectief een kans willen geven voor gedeeltelijke overname moet dat ook vanuit de tribunes meer uitgesproken worden.

Geeft meer gevoel en richting bij de RvC en aandeelhouders (die toch ook aangeven vanuit supportersbelang de aandelen te hebben gekocht).

Goede prestaties of niet.
We zitten hier voor NAC en de lange termijn, niet voor het imago en identiteit van meneer Manders.

Krijg er wel weer zin, 12.000 man.
Hopelijk goede prestaties maar vooral ook het rauwe NAC terug.

15   9  
Tip

Een prachtig aantal in deze omstandigheden. NAC is geen club om voor lege tribunes te spelen. In Breda kunnen de supporters, wij , het verschil maken. En dat is een geweldig compliment. Gewoon gaan voor promotie. Als de Graaf een vechtmachine weet te boetseren komt het goed !

9   1  
The Cosmic Gate

Kun je nagaan wat een enorm potentieel deze mooie club heeft !!

8   2  
Ad B uit Roosendaal

Een mooi resultaat, maar er volgen nog minstens 1.000 seizoenkaarthouders.

We gaan een goed seizoen tegemoet!

8   38  
Arie

Ik zit er sterk aan te denken een advocaat in de arm te nemen als ik niet zonder allerlei verplichtingen het stadion in mag. Een PCR test die niet werkt en een wettelijk vastgelegde baas over mijn eigen lijf.

7   0  
La matanza

@arie worden duure wedstrijden als je een advocaat inschakelt ,

1   0  
Rbull

Wanneer worden de nieuwe seizoenskaarten eigenlijk afgeleverd?

4   1  
Twan

@Arie

Zou ik ook doen. Ga je zeker winnen!

8   1  
Joop Sloop

@Arie. Misschien kunnen ze 't uitvak/ de vissenkom voor figuren zoals jij. Kunnen we een elders een waardig uitvak maken.

1   0  
fvf6

Geweldig en dit na een voor ons supporters een teleurstellend seizoen.
NAC zal nooit verloren gaan . Aan ons supporters zal het ook dit seizoen niet liggen , ik hoop dat dit overslaat op de selectie .

2   0  
Jowiro

Ja Ad uit Roosendaal alleen als ze Lokhoff terug halen komen er nog 1000 seizoenkaarten bij.

Laad alle berichten na dit bericht in