Overal waar we komen

Misschien toch publiek bij laatste wedstrijd NAC in Breda

F8Hipster

Zoals we gisteren al meldden is NAC geen deelnemer voor een testevenement op 30 april. NAC heeft de pech dat het dat weekend geen vrijdagwedstrijd heeft. Echter maakt een nieuwe wet die op 1 mei ingaat het mogelijk om vanaf dat moment publiek toe te laten is de verwachting.

NAC meldt op haar website dat deze wet toestemming geeft voor het toelaten van supporters met negatieve coronatest middels een sneltest bij het stadion. Hiermee zou het dus in theorie mogelijk zijn dat er supporters bij de laaste thuiswedstrijd van NAC of tijdens de eventuele play-off wedstrijden mocht NAC directe promotie ontlopen.

Ondanks dat er nog geen zekerheid is laat Mattijs Manders zich positief uit over deze mogelijke ontwikkeling: "Er leek geen einde aan te komen, maar het einde van deze lange tunnel is in zicht. Het is ongelofelijk belangrijk dat er enig perspectief is. Voor ons, maar zeker voor onze supporters en sponsoren. De gezondheid blijft voorop staan en dit zullen wij te allen tijde moeten waarborgen. Wij zien er ontzettend naar uit om iedereen, of in ieder geval een gedeelte van onze supporters en sponsoren, weer te verwelkomen in ons Rat Verlegh Stadion." 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
NAC nagenoeg compleet tegen Jong Utrecht 59 reacties
Terug naar overzicht
36 Reacties
55    
Messiaans

De reacties zullen wel weer komen van 'wie kijkt er nu naar dit kut voetbal' of 'het interesseert mij niks'.

Denk daar eens niet aan! Dit is GVD licht aan het einde van een donkere tunnel! Wie wil dat nu niet ouderwets naar een avondje NAC! Rillingen lopen weer over mn lijf als ik er aan denk.... potje bier erbij, daarna naar de stammenee.... Enfin... door naar de orde van de dag....

HUP NAC!

38    
Theoden King

Ben benieuwd. De gouden SCC-houders hebben hierbij voorrang neem ik aan?

1    
Pomelo

Leuk, laatste wedstijd tegen sc cambuur met publiek. Met wat geluk gaat t ook nog ergens over.

20    
Judge M.

Begin dit seizoen met 700 man in de oefenpot tegen Heerenveen was verre van ideaal net als de wedstrijd zelf maar oh, wat was het lekker om vlak voor tijd Stokkers die 1-0 te zien maken na dik 5 maanden zonder thuiswedstrijd..

Ik hoop snel weer naar het stadion te kunnen in elk geval. Ik heb het echt gemist.

11    
Bart

Ongelofelijk blij hiermee zeg! Eindelijk weer het stadion opzoeken en koud biertje in m’n hand en nac liederen schreeuwen! NAC - Den Bosch was al een hele fijne herinnering ook al zijn we maar met een paar duizend.

18    
Naar Boven Heeft Voorrang

Als we dit jaar maar een potje live mogen zien, dan maar eentje van NAC-NEC-achtige proporties!

15    
Bash (BSR)

Topnieuws! Kan niet wachten om weer in een gevuld stadion te zitten. Publiek maakt het voetbal compleet! Helemaal bij onze mooie club! 💛🖤

23    
leeuw

Pomelo, leuk tegen Cambuur met publiek máááár had liever dat NAC dan thuis zou spelen.

-24    
Ron

Ik ga er vanuit dat het hier de uitzwaai wedstrijd betreft van nagenoeg de gehele selectie ?
Zo ja, dan kom ik.

8    
Tante Annie

@ron, dit is geen sneer, maar als je dat verwacht denk ik dat je thuis kan blijven

2    
Scheppioni

Jammer dat het te laat komt .....het wordt nu repareren door grotendeels Ton voor volgend seizoen, zal met deze trainer al een hels karwei worden !

20    
De rijen

Mooi nu nog een nac elftal dat wil voetballen

8    
BREDA 1965

Ik denk dat ik dan in de dug-out naast steijn ga zitten.Zal een felle discussie worden denk ik.Alvast een generale repetitie,voor komend seizoen,als lurling naast hem zit..

5    
Ron

@ Tante Annie. Je wou toch niet met droge ogen beweren dat de selectie overloopt van kwaliteit, is het wel ?
Wat mij betreft mogen ze op een paar na allemaal vertrekken. Het overgrote deel is het geel/ zwart niet waard. 4 x achter elkaar naar dezelfde kleur spelen lukt ze nagenoeg geen van allen. Het was maandag niet de eerste wedstrijd waarin geen enkel schot op doel is gelost. Kom op zeg.... en dat zijn dan betaalde profs? Ik mag toch echt hopen dat de bezem er doorgaat. Want ook al zou je heel per ongeluk alsnog promoveren, op welke wijze dan ook, dan sta je volgend seizoen vanaf speelronde 1 onderaan. Ik kan er niks positiefs van maken. Al zou ik dat verdomd graag willen.

7    
Cool hand

"... bij laatste wedstrijd van NAC in Breda." Het is erg, maar zo erg ook weer niet.

8    
Noord Mokumse NAC'er

Vanmorgen dacht ik ineens: Nog ff volhouden en dan komt de Messi van Breda weer terug.

Als je jezelf klote voelt: de doelpunten tegen Roda...

Van mij mag Steijn nu al naar VVV, of hij nu of aan 't einde van 't seizoen naar VVV gaat..

Hup NAC

-10    
Wolfmanjack

Onze luchtfietser wil alleen positef nieuws brengen.

5    
Tante Annie

@ron, dat wil ik zeker niet, maar ik geef alleen aan dat het niet gaat gebeuren. Ze gaan deels door selecteren en of het genoeg gaat zijn durf ik te betwijfelen. Laten we het hopen

4    
Bert

Het is triest maar door het belabberde voetbal, het gebrek aan inzet, het gebrek aan liefde voor de club, de onverschilligheid en een eigenwijze nietsnut van een trainer hebben bij mij al het plezier ontnomen.
Ik mis volledig de hunkering om in een stadion te zitten, het gevoel is volkomen weg.
Kan me er gewoon niet meer voor opladen.
Als ik naar een stadion ga dan wil ik gezonde spanning voelen, weten dat er een reële kans op winnen is maar dat verliezen of gelijk spelen heel misschien ook mogelijk is, maar niet op voorhand weten dat we bijna op zeker niet winnen en het een kut wedstrijd is, en niet de angst hebben om af te gaan en om gedesillusioneerd thuis te komen.
Ik laat elke mogelijkheid om deze stuntelaars live in een stadion te zien aan me voorbij gaan, ze verdienen geen publiek.
Ik ent me op volgend seizoen, nog een jaar KKD helaas, maar dan in ieder geval hoop ik, zonder Steijn, Malone, Janssen, Maria, Haye, Azarkan, Maatsen, Venema, De Rooij en Schouten.
Ja ook Haye want met doe kwaliteiten zo'n attitude hebben is nog erger dan die sukkels die er echt niets van kunnen.

8    
NAC!!!

@Bert.

snap j volledig, het voetbal is al heel het jaar KUT en ik heb hetzelfde gevoel (op dit moment) Ik keek elke wedstrijd uit om naar het stadion te mogen, naar mijn NAC onze trots, die trots is kwa spel even volledig weg. Ook het idee dat we als supporters weer een jaar voor de gek zijn gehouden, en wat volgend jaar.

Is er nog geld van "de" transfer over.
Is er nog geld om de selectie te versterken.
Hoe veel schulden hebben ze gemaakt met de corona.
En niet onbelangrijk, hoeveel mensen willen het nog opbrengen om naar het stadion te gaan volgend seizoen?
Verkoop seizoenskaarten?
sponsoren?
Meoten e nu weer volledig gaan terugvallen op huurlingen van City?

Ik ben er benieuwd, maar het kan wel eens tegenvallen allemaal.

Er is zoveel marge met NAC maar toch slagen ze er steeds in om het te verkloten, ik begrijp dat niet.
Stelletje onbekwame mensen in de top dat is duidelijk.
Als men het dan niet kan, verkoop het dan, laat het aan mensen die wel verstand hebben van een voetbalclub te runnen.

Dit loopt zo recht naar een failliet van de club.

Als je het goed wil doen, doe het dan ook NAC HEREN!!!

10    
Geelzwartwit

Waar ik me het meest zorgen over maak is dat we aan het begin van het seizoen echt vertrouwen hadden in de selectie die was samengesteld. Een mix van jong en oud. Dat er gezegd werd om uiteindelijk met een kleinere selectie te gaan werken zodat er intenser specifieker en effectiever getraind kon worden op oa spelpatronen. Dat de beste speelt en de tweede keus heel dicht op de eerste keus zit en we uiteindelijk alle posities dubbelbezet hebben.

Nu op 3/4 seizoen zijn er geen spelpatronen. Eigen jeugd is publiekelijk gemeld niet goed genoeg te zijn. De ouderen kunnen het niet belopen of missen de vorm en coachen te weinig in het veld. Er is een vreemde Sydney soap geweest en er zijn een aantal spelers tussentijds weggedaan. Daar zijn toch weer nieuwe spelers voor teruggekomen waardoor we nu niet met een kleinere selectie werken maar met 27 spelers.
De aankoop Kaj de Rooij was een flinke uitgave dat was financieel blijkbaar mogelijk maar dan is het vreemd dat hij bij NAC anders moet spelen dan bij Eindhoven. Vaak andere positie en door het tot achterlijn mee moeten verdedigen leverde hem meteen een dikke blessure op.
Nu hebben we de verlossers Lokhoff Lurling binnengehaald. Het seizoen is nog niet voorbij maar als het als een nachtkaars uitgaat en we volgend jaar weer kkd spelen is de basis waarmee we starten een soort terug naar af.
Jonge spelers moeten weer vertrouwen krijgen, wellicht dure spelers drukken op de begroting. Er zullen spelers weggaan die je liever nog hebt en spelers blijven die je liever ziet gaan.

Hopelijk promoveren we nog en is het daarmee een seizoen wat we sportief heel snel kunnen vergeten.

Hup NAC
And it ain't over till the fat lady sings.
Mocht het een sportief verloren seizoen zijn dan wens ik Ton alvast heel veel succes.

12    
Cool hand

Als ik lees dat er op de training niet mag worden teruggespeeld op de keeper en tegen Go Ahead gebeurt dat 22 keer, begin ik me af te vragen of het echt aan de trainer ligt.

5    
Tip

Ik heb sterk de indruk dat de spelers niet op de juiste plaatsen staan. In Den Bosch kreeg ik tweede helft weer goede moed. SvH en Bilate combineerde heel aardig. Dogan en ElAl en Kaj lieten zien techniek te hebben. En met Immers en Haye en Fiorini heb je loopvermogen. Daarnaast een perfecte keeper. Maar de week achter Den Bosch stond alles weer anders. Zet nu tegen jong Utrecht nu eens een logische opstelling weg zou ik zeggen. Lokhoff kan toch advies geven ? Getalsmatig hebben we nog een kans.

5    
Bier en gieten

Ik denk dat deze selectie prima resultaten kan halen als de stadions weer gevuld zijn

9    
RNAC

De ihataren van Breda is ook bekend. Het viel me al op dat na de overwinning op de graafschap (feestende filmpjes) SVH als enige chagrijnig op z’n stoel bleef zitten. Nu ook posts liken van oa de keeper van gae die er op zet what a win against NAC. Wat mij betreft weg met die gozer. Veel te hoog in z’n bol

9    
geelzwartwit

@tip

Er is inderdaad veel geprobeerd qua speelwijze, tactiek en opstellingen.
Wat mij in de eerste periode vooral opviel was dat Haye vaak verder naar voren inschoof en een prima (steek)pass in zijn voeten heeft. Op die momenten speelde NAC dieper en was er meer beweging. Bilate/Sydney stonden als bliksemafleider of kaats en op de vleugel ontstond meer ruimte. Gaande weg het seizoen ontplooide Immers zich meer en meer als loper en stofzuiger maar ook Haye moest steeds meer vuil werk verrichten en speelde steeds vaker dichter op de eigen verdediging.

Wat ik Steijn helaas nog niet heb zien proberen is een middenveld met Immers en Haye centraal waarbij beiden afwisselend hoger/aanvallender spelen. Immers heeft een doelpunt in zijn benen en Haye heeft een goeie pass in de benen. Met Haye aanvallender krijgt Kaj de Rooij ook de ballen zoals hij ze bij Eindhoven kreeg. En een hoger spelende Haye is ook ideaal in de kaats met Bilate/Sydney.
Als je de assist/pass functie afwisseld met Immers wordt het direct op de man dekken voor de tegenstander ook lastig. De tandem Haye Immers is voor mij al heel het seizoen de sleutel om tot dieper en aanvallender spel te komen en met name Kaj van waarde te laten zijn. Mounir zal ook nog meer garen spinnen met passjes van Haye.

Het is een tactiek, speelwijze en opstelling. Het zou getraind moeten worden maar je hebt hiermee wel meteen het voordeel dat Haye en Immers dit samen zo onder de knie moeten hebben (ervaring).

Hoe zou het zijn als de tegenstander er niet overheen kan vliegen omdat deze 2 vooruitspelen en de tegenstander daarmee achteruit dwingen. Je kan dan tijdens de wedstrijd nog accenten aanbrengen door vanaf de rechtervleugel verschillende type spelers op te stellen. Zaak is wel dat er achter Kaj goed verdedigd wordt (zoals ben bij Eindhoven ook deed).

Anywaysssss Haye hoger in de wisselwerking met Immers centraal.

Hup NAC en #dropendrover

1    
Real Robert

@RNAC. Zou jij feesten als je niet gespeeld hebt en al besloten hebt volgend jaar bij een andere club te voetballen?

@Ron. Onze geweldige TM/trainer heeft de basis voor de selectie van volgend jaar al vastgelegd:
Malone, Maria, Mashart, Immers, Bilate, Seuntjens, Rutten.
Daar kun je niet vrolijk van worden. want het betekent gewoon een voortzetting van dit seizoen.
Wellicht kan Steijn nog een paar tips geven aan Lokhoff. Kees Luijcks bijvoorbeeldm is pas 35 jaar. Het juiste profiel dus van Steijn!

Wellicht wel een lichtpuntje: een paar ervan komen op basis van leeftijd wel in aanmerking voor een vervroegde vaccinatie.

-3    
Gekke janus

Totaal geen zin om live in het stadion naar dit afbraak voetbal te gaan kijken,
Gewoon 100% compensatie van dit jaar en dan kunnen de sponsoren die lekker in de Kuip zaten in de beker de rest maar bij leggen.
Wel klaar met dit zooitje ongeregeld.

-2    
Tombola Breda

@GEKKE JANUS, helemaal prima. Dan ga ik wel op jouw plek zitten. Veel plezier met je 100% compensatie. Koop er maar een mooi hip merk spijkerbroek voor ofzo.

6    
Ben

Kan ik eindelijk mijn vriendje Kevin weer in het stadion zoenen.

3    
Wanny

Waarom voelen supporters zich geroepen om hier kenbaar te maken 100% compensatie te willen ivm allerlei zaken die niet goed lopen bij NAC?

Vraag die compensatie en hou dat lekker voor jezelf.

2    
scheppioni

@ BREDA 1965
Zullen we stereo doen, ik aan de andere kant hahahaha
We hebben toch al allebei een hoge bloeddruk, dus ondersteuning hebben we beide wel wat aan !
Hopen dat Lurling volgend seizoen idd steijn meer van zijn koppige gedachte kan overtuigen en geen onomstreden spelers te zien in je selectie !

3    
RNAC

@real robert

Je weet dat die kans aanwezig is dat je niet speelt. Het is profvoetbal en geen zondag 3e klasser. Als iedereen zich zo zou opstellen die niet speelt of weet dat hij volgend jaar weggaat wordt het een gezellige boel. Negativiteit is het laatste wat NAC momenteel kan gebruiken in deze belangrijke fase. Hier hebben ze iedereen voor nodig met een positieve mindset

3    
Kipiani

De deskundigen die van mening zijn dat we wel even snel op tweede paasdag drie punten van de Deventenaren zouden pakken volgen de KKD absoluut niet.
Waarmee niet gezegd is dat NAC goed speelt.

0    
BREDA 1965

Scheppioni,das een goei plan en als hij niet luisterd flikkeren we hem de singel in.Het gaat nog wat worden komend seizoen,ik zie lurling al zitten..

1    
Scheppioni

That's the spirit BREDA 1965 ! Lurling is van hetzelfde kaliber qua fanatisme als wij ! Hopen dat Steijn er iets van aanneemt .......

Laad alle berichten na dit bericht in