Overal waar we komen

NAC nagenoeg compleet tegen Jong Utrecht

DeWeesJr

Mooie meevallers voor NAC in aanloop naar de wedstrijd tegen Jong Utrecht. Lex Immers zit weer bij de wedstrijdselectie en ook Robin Schouten is naar verwachting hersteld te zijn van zijn blessure.

Lex Immers raakte in aanloop naar Volendam-uit geblesseerd op de training en moest een aantal wedstrijden toekijken. In gesprek met NAC TV geeft hij aan morgen weer bij de wedstrijdselectie zit. Of de middenvelder ook direct weer in de basis start is aan de trainer.

Robin Schouten is naar verwachting ook hersteld van zijn blessure. De rechtsback zou afgelopen maandag nog beginnen in de basis tegen Go Ahead Eagles, maar merkte in de warming-up toch dat de wedstrijd nog te vroeg kwam. 

De terugkeer van Schouten is een fijne meevaller gezien het feit dat Moreno Rutten de wedstrijd tegen Jong Utrecht nog niet haalt. De rechtsback viel uit tegen Jong Ajax met een enkelblessure. Verder mist NAC morgen alleen nog Dion Malone die afgelopen maandag zijn vijfde gele kaart pakte. 

Het is dan ook een fijn gegeven dat NAC hopelijk vanaf volgende week met een volledig fitte selectie kan gaan toeleven naar het slot van de competitie. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
59 Reacties
111    
NAC4Ever

Top dat Immers weer terug is!

25    
mmm

Gelukkig geen Malone!!

18    
De Beul van Etten

Morgen de eerste v/d zes finales. Het lijkt me dat Immers niet start, die ga je na Jong Utrecht harder nodig hebben.

111    
NAC4Ever

Top dat Immers weer terug is!

37    
JNAC06

Hopelijk krijgt dj wat speel tijd

34    
Bertus076

Immers was de missende schakel de laatste wedstrijden. Met het voetbal wat er gespeeld wordt is iemand die nagenoeg alle luchtduels wint heel erg belangrijk!

49    
Dutchbird

Hopelijk heeft Ton Lokhoff al een goed gesprek gehad met Maurice Steijn.

20    
Henkie

Mooi, zonder Immers was het beduidend slechter.

Of niet, @Ibio?

22    
fvf6

Ik hoop dat Immers het vuurtje op kan stoken wat de meeste spelers van NAC blijkbaar nodig hebben om een goed resultaat weg te zetten. En zet eens een speler kort bij Bilate mogelijk dat dan de kapstokfunctie fungeert zoals het zou moeten zijn , want hij staat teveel op een eiland .

19    
willem 4,5

Over vreemde reacties gesproken, 2 maanden geleden werd Immers nog naar de slachtbank geleid en nu kunnen we hem niet meer missen, gekke sport hé dat voetbal.

22    
NAC4Ever

@WILLEM 4,5
Immers haalt ook pas sinds ongeveer 2-3 weer zijn niveau. Daarvoor had hij veel last van Corona.

22    
Becherovka

Hij blijft immers een van de beste spelers op het veld.

7    
Baosje

Met welk rugnummer start Lokhoff?
Die kan ze nog wat leren 😉

Morgen gewoon volgas naar voren en scoren godnondeju

20    
Hup nac

Iemand die weet waarom dj eigenlijk nooit meer speelt? We missen toch wel wat creativiteit in het spel en dat kan dj wel brengen.

28    
MdH

Ik heb nog nooit iets negatiefs over NAC geschreven op dit forum.

Dus dit wordt de eerste dan haha.

Sommige zeggen dat het goed is dat Immers terug is want zonder hem is het niks. Heb niks tegen Immers hoor, maar het feit is dat andere spelers zo ver terug gezakt zijn dat Lex er goed uit ziet.

Dat heeft te maken met de trainer. Die hoort spelers in hun beste waardens te gebruiken, en in staat zijn om alles er uit moet persen bij het collectief. Verder hoort hij de poppetjes in de juiste plekken te zetten maar ten eerste naar zijn spelersgroep te kijken om te analyseren bij welk systeem hij het meeste success zou boeken.

Malone word de hele tijd aangevallen maar die man kan best wel wat hoor - hij staat alleen niet goed. En wat denk je van Haye. Voor mij de beste speler die wij hebben maar hij doet alles fout (als je op de trainer let in wedstrijden) en is ook ver terug gezakt deze tweede seizoenshelft. Schouten, Rosler... Noem maar op. De enige die het nog steeds prima doet is onze keeper(s) - en laat dat juist de enige positie zijn waar de trainer geen invloed heeft...

We hebben best wel een team die eerste of tweede kon worden in de KKD. Maar door de arrogantie van de leidershap lijkt het er dus niet op.

Mijn mening. Ik ben wel zelf trainer geweest voor achtien jaar (en niet het minste niveau) maar kan het ook verkeerd inzien.

24    
Belgische Naccer

Jong Utrecht...

altijd lastig...

man man

6-0 graag! En klap er nou eens op GVD!

21    
TpT

Olij
Schouten-Rosler/Adilehou-Hendriks-Mashart
Fiorini-Haye-Immers/Azzagari
De Rooij-Bilate-Mounir

Maatsen, Azarkan en Jansen hebben hun kans gehad en niets gebracht. Te licht bevonden. We zitten niet aan ze vast met contracten dus passeren en door met de show na 2 wanvertoningen van afgelopen week.

-2    
Willem 4,5

@ nac4ever
In die wetenschap is daarom nog belachelijker deze 'wat zijn we blij'.

15    
sjef de gevulde koek

Wat 1 ding wel bewezen heeft deze wedstrijden is dat Immers gemist word. Als je ook ziet hoeveel werk die verricht. Verder weinig zin in deze wedstrijd ben nog niet genezen van het kansloze weekeind.

10    
SjorsNac

Geen excuses, met minimaal 5-0 oprollen die kleuters.

Kan er nog steeds niet bij dat we zo diep gezonken zijn dat we ons zorgen moeten maken om een pot tegen jong utrecht. Triest.

2    
Scheppioni

@ Belgische NaCCer
Zou mooi zijn, maar vergeet dat maar ! Sowieso omdat dit voor dit NAC niet weggelegd is en waar jong utreg mee komt is voetballend sterk met name dus middenveld !

18    
RwE

Maatsen en Azarkan lekker op de bank laten starten en DeRooy erin. Als we 3-0 voor staan kun je ze evt minuten laten maken om iemand anders rust te gunnen.

Azzagari in plaats van Malone en Schouten rechtsachter. Verder niet te veel veranderen aan de opstelling.

Vechtlust, energie en vertrouwen is belangrijker!

17    
Fritske d'n Olifant

Ik kan me nog herinneren dat we de "grote jongens" van Utrecht met 0-5 oprolden in de Galgenwaard. Met oa twee doelpuntjes van onze TD.

Gelukkig is Immers er weer bij en hopelijk hebben de andere heertjes na maandag eens goed in de spiegel gekeken

0    
Kisku

Jammer dat iedereen weer fit is had azzagari en azarkan wel eens willen zien beginnen en is met van hooydank met bilate starten,beter van niet he steijn we spelen tegen jong utreg man man speel is niet als een laffe hond maurice

9    
BREDA 1965

Veel plezier allemaal,ik moet werken.Daarnaast denk ik al aan weer een jaar kkd,verschrikkelijk.Hoop dat lokhoff in mei de touwtjes stevig in handen gaat nemen,en dan vanaf augustus of zo in een vol stadion kijkend naar ECHT NACvoetbal

15    
Toontje

Triest dat de tuchtcommissie er aan te pas moet komen om Malone eindelijk is buiten het elftal te laten.
Rosler terug

4    
Lamington

Ik moet toch wel lachen.. Immers was een lamme, inhoudende, op geldbeluste zak hooi en de reactie 'blij te zijn dattie terug is' staat bovenaan. t Kan verkeren.

-1    
YLLWBLCK

Kapsalon:
De ingrediënten zijn erg gemakkelijk. De basis is friet en die word bedekt met shoarma. Daarna volgt een lekkere plak kaas. Dit geheel word gegrild tot de kaas gesmolten is. Daar bovenop komt een salade van verse groenten als ijsbergsla, ui, tomaat, paprika en komkommer. De saus bestaat vaak uit mayonaise of knoflooksaus met een pittige saus daaroverheen zoals sambal.
Smakelijk!

5    
Luisindepels

Immers, Immers, Immers.....geloven jullie het nu echt? Dat ie er meteen staat? De wedstrijd een positieve draai geeft? Misschien wel beslissend zal zijn? Zijn aanwezigheid de jongeren motiveert?

Wakker worden allemaal. De man moet er nog inkomen. Oppassen dat er niet wéér iets in schiet. Een half uurtje brengen. Anders kun je hem de resterende 5 van de lijst halen. Ieder team weet hoe labiel NAC is, nu. Dat maakt dat ze geloven in een kans om te winnen. Levensgevaarlijk!!! Die 11 geel zwarten zijn gewaarschuwd.

3    
ß[email protected]

Zelfs Kali fit?!

9    
Belgische Naccer

Immers is ook niet indrukwekkend, maar is wel beter dan Malone.

Begin maar eens met een middenveld met Haye, Azzagari en Immers.

En maak ze eens scherp. Laat ze de duels aangaan en maak de tegenstander het voetballen nou eens onmogelijk. In plaats van dat eeuwige afwachtende tikkie breed, tikkie terug kutvoetbal met een halve kans per wedstrijd.

Anders wordt het ook tegen jong-utrecht wederom een moeilijk verhaal.

11    
Badeend

MDH slaat de spijker op zijn kop. Deze trainer is in staat spelers juist slechter te maken in plaats van beter, het collectief wordt er ook écht niet beter op (er staat zelden een écht team en niemand weet wat er van hem verwacht wordt) en ook de connectie met de achterban wordt afgebroken. Het is dat het zo enorm treurig is, anders zou je het bijna knap gaan vinden.

16    
Ivo

Zo lang Steijn zo blijft voetballen (achteroverleunen, geen pressing) ben je in de KKD gewoon kansloos. Cambuur geeft het goede voorbeeld. Aanvallend dominant voetballen, als je maar genoeg kansen creëert scoor je vanzelf wel een keer. Zij hebben een selectie met voetballers, wij met houthakkers.

Ik heb er geen vertrouwen meer in, en heb ook geen zin om me weer kapot te ergeren aan het lamlendige voetbal.

13    
Mvg

Je zou morgen op zijn minst mogen verwachten dat we constant de aanval opzoeken en bij balverlies de tegenstander afjagen, als we zelfs tegen een veredeld jeugd elftal achterover gaan leunen en gaan afwachten in eigen huis dan zijn we echt heel ver weg gezakt. Ik wil onderhand wel eens een leuke wedstrijd zien die gepaard gaat met 3 punten

10    
Ivo

@MVG

Jong Ajax al vergeten? We zijn compleet weggetikt door broekies van 17/18 jaar. Je schaamt je kapot gewoon.

5    
Tip

Wordt heel moeilijk als de opstelling niet echt anders wordt. We werden door Eagles compleet gedeklasseerd. En eigenlijk door ajax2 ook. Ik wens Steyn veel wijsheid en een berg geluk. Ons wens ik hetzelfde.

-4    
Bredafun

Niet TE negatief, komt goed te
jong-Utrecht.
😉👍🏼

6    
zwampie

Lamington
Het kan snel verkeren, net zoals we een paar wedstrijden winnen het meteen weer goed is.
Terwijl het hele seizoen het voetbal bar slecht is en we veel wedstrijden met geluk gewonnen hebben, maar zeg je dan er iets van ben je te negatief.
Maar speel je ook bar slecht en we verliezen dan is men het wel met je eens.
Je ziet het zelfs in de podcasts voorbij komen, hoe groot het verschil kan zijn tussen hoop en vrees en vertrouwen en totaal geen vertrouwen.

0    
Lamington

Zwampie

Ja, klopt. Eén zwaluw betekent in Breda steevast (Babos) á lá playa, vamoos! Een begrip om enkel in hele grillige pieken te denken en reageren. De podcast luister ik verder niet.

11    
Bas

‘De spelers nemen het zichzelf kwalijk’
‘Ze moeten opstaan’

Steijn en Manders hebben voor een god’s vermogen aan geld uitgegeven om de selectie twee maal vol te pompen met contractspelers!

En dan ligt het nu aan diezelfde spelers.....

Laf en makkelijk van deze amateurtrainer!

Kost nac wel een smak geld

0    
Badeend

@ Hup NAC
Buffonge speelt niet omdat hij bij lange na niet goed genoeg is. Zeker niet in het 'systeem' van Steijn. Twee niveaus lager in een vrije rol zou het best leuk kunnen zijn om naar te kijken maar in de Eerste Divisie is het niet goed genoeg. Die gaat van de zomer wel verder kijken als het goed is.

1    
Freek

Bij overwinningen was Steijn volgens Manders een genie!

En nu dan?
Kwakzalvers!!

1    
Bertje

Ook al worden we 2e, want gezien het programma winnen we er minimaal 5 vd 6, dan nog is het voetbal van Steijn en het beleid van Manders failliet.

Een dubbele strop voor onze mooie club

2    
Mick j

Hoop niet dat die tuinkabouter speelt
Vind dat ook echt 0,0 bij windkracht 4
vliegt hij al de lucht in.
Wie dan ? Zijn de 30 jarige al vergeven ?

15    
viking

Tenenkrommend interview in de Stem. Ligt niet aan Steijntje !

Wegwezen Steijn.
De spelers hebben geen flauw idee wat ze moeten doen !
Dat ligt aan jou !

gegroet!

14    
Otjes

Volgens Steyn moeten de spelers opstaan in de Stem.

Zal we iets van waarheid hebben. Maar Steyn waar ligt jouw verantwoordelijkheid?

Waarom steeds dezelfde fouten in de opstelling maken M, M en M? Spelers niet op de juiste positie zetten? Geen spelverdeler neerzetten? De spirit van het team is beneden alle peil. Wat jouw rol eigenlijk? Janken over corona, janken over het missen van een “wij gevoel” in Breda?

Jammer

3    
ctk

Spaar de belangrijkste spelers maar voor de nacompetitie, de 2e plaats is toch onbereikbaar geworden!

4    
Mvg

@ Ivo

Die ben ik zeker niet vergeten, daarom zeg ik ook.... je zou mogen verwachten... je moet in deze competitie gewoon het lef hebben de aanval op te zoeken , zeker met ons spelersmateriaal moet je zon wedstrijd gewoon met 3 goals verschil winnen... maar daar ontbreekt het heel het seizoen al aan

2    
@ Bertje

Klopt, want met de spelers die de Haagse Clan heeft aangetrokken voetbal je nu al slecht!
Maar in de eredivisie sta je gewoon voor lul met Malone, Seuntjens, Maria, Jansen, Maatsen, Moise en Kortsmit!!

14    
Noord Mokumse NAC'er

Vorige week was ik er klaar mee... Nu hangt de vlag weer uit. Ligt het Kordaat in de koelkast, zijn de bitterballen gehaald en mijn vriendin verklaart me voor gek: hoe kun je nou weer zin hebben in NAC?

Ik zeg: Tjah, NAC is net een vrouw he...

Hup NAC!

4    
Bubba

Gelukkig vanavond tegen jochies van 18&19 uit de jeugd van Utrecht....

Daar kun je onze u18 of u21 tegen laten spelen!

Hup Boeimeer

11    
Cool hand

Jansen te licht bevonden, zegt TPT. Zal hij niet vaak gehoord hebben, vermoed ik.

7    
Perino

Goede morgen inter heeft Nac een prima assistent trainer, nu scout , nl Peter Maas !
Deze man heeft zijn sporen al verdient als trainer/ coach !
Hij zou MOMENTEEL een prima ondersteuning zijn voor Steijn , deze trainer die gediplomeerd is heeft een perfecte voetbalvisi !
Staat voor aanvallend voetbal en is tactisch erg sterk op hoog niveau (betaald voetbal)
Mijn verzoek cq advies om hem toe te voegen aan de staf van het eerste elftal !!!

Mvgr


6    
Ki Utsuri

De aanval is de beste verdediging.

Met deze selectie (breedte en kwaliteit) moet je gewoon tegen vrijwel iedere tegenstander 2 tot 4 goals kunnen maken als je vooruit voetbalt. Kijk maar naar Cambuur
(zijn kwalitatief wel wat beter). In de KKD moet je voetballen om goals te maken en niet om de nul te houden (en daardoor maar 1 goal nodig te hebben voor een overwinning).

6    
Tico

@ willem 4,5

Waarom nou weer het vuurtje opstoken hier over Immers? Opruien noem ik dat! Kap daar nou eens mee man.
Ook ik ben blij dat Immers terug is!
Op naar een hopelijk mooi einde van de competitie! HUP NAC HUP IMMERS

4    
Tico

Hahaha NOORD MOKUMSE NAC'ER

En zo is het!
Ook al valt het niet altijd mee maar ook hier altijd weer vol verwachting bij een nieuwe wedstrijd. Vlag hangt ook weer hier en bier ligt koud alleen de frikandellen moeten nog gehaald worden! Hopelijk een fijne wedstrijd gewenst 💪🏻

9    
Ouwe Spionkop

Ik ben helemaal klaar met Steijn. Wegwezen.
Geen enkele zelfreflectie, het ligt alleen aan de spelers.
Weer die huurlingen van feijenoord erin. Stel verdomme je eigen spelers die transferwaarde opleveren op. Colin Rosler is een prima verdediger die moet spelen. Die Azarkan zie ik ook al weer bij de opstelling in BndeStem staan. Voegt helemaal niks toe en is weer naar f over 2 maanden.
Vol op de aanval tegen zo'n zwak jong team, maar nee hoor weer gewoon de klassieke behoudende laffe opstelling.
Steijn is de zwakke schakel!

2    
scheppioni

hahahaha Noord Mokumse NaCCer !!
Hoop doet leven ......

1    
Joop

Mooi nieuws alleen hoop ik dat malone de laatste 5 wedstrijden niet opgesteld wordt en dat geld ook voor Maria en dat rossler zijn kans krijgt

0    
Dutchbird

Steijn, tegen Jong Utrecht heb je geen hardloper nodig maar iemand die kan kaatsen met Bilate.

Laad alle berichten na dit bericht in