Wij gaan niet opzij

'Molenaar gaat contract tekenen voor één jaar, contact geweest met Vreven'

Das Phantom

Robert Molenaar heeft goede papieren om komend seizoen de nieuwe trainer van NAC te worden. Volgens BN DeStem krijgt de huidige trainer van NAC O21 een nieuw contract voor één jaar. Hij is echter ook in beeld om dan hoofdtrainer te worden van de club.

NAC liet vorige week weten niet door te gaan met Edwin de Graaf als hoofdtrainer er dus moet er een alternatief komen. Omdat de club in een overgangsfase nu de verkoop van de aandelen in een afrondende fase is, wordt er niet gezocht naar een langdurige oplossing. Volgens de krant zijn ze intern bij NAC erg te spreken over het functioneren van Molenaar en dus zou hij de ideale kandidaat zijn. 

BN DeStem stelt echter ook dat er contact is geweest met oud-trainer Stijn Vreven, die zelf wel oren zou hebben naar een terugkeer op de Nederlandse velden. Vreven stond in 2017 een half jaar aan het roer toen NAC wist te promoveren naar de Eredivisie. Zijn contract werd dat seizoen daarna, toen NAC zich knap wist te handhaven, niet verlengd. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
79 Reacties
192   34  
Bash (BSR)

Ik hoop ergens toch dat Stijn Vreven hoofdtrainer wordt met Lokhoff als assistent. Heeft zich eerder in deze rol goed staande gehouden (op wat incidentjes na) en heeft mijns inziens de juiste energie om die gasten naar het volgende level te schreeuwen

192   34  
Bash (BSR)

Ik hoop ergens toch dat Stijn Vreven hoofdtrainer wordt met Lokhoff als assistent. Heeft zich eerder in deze rol goed staande gehouden (op wat incidentjes na) en heeft mijns inziens de juiste energie om die gasten naar het volgende level te schreeuwen

44   13  
Zippo

Vreven!

100   15  
Das Phantom (BSR)

Ik kan mij eerlijk gezegd moeilijk voorstellen dat je op dit moment Vreven voor de groep gaat zetten, hoe geweldig ik zijn tijd als trainer bij NAC ook vond.

De nieuwe structuur moet nog worden opgebouwd. Volgens mij kan je dan beter duidelijke afspraken (('Je blijft een half jaar tot er een nieuwe trainer is' of 'Na dit seizoen weer O21') maken met Molenaar, die je al in huis hebt, dan dat je nu Vreven contracteert. Hoe eerlijk is dat tegenover alle partijen?

Daarnaast is het afbreukrisico ook zo enorm groot. Er staat natuurlijk nog geen team en wat mogen we dan van Vreven verwachten?

Ik zou het veel sterker vinden als hij, mocht Vreven door de nieuwe TD of Technisch Hart gezien worden als ideale kandidaat, later wordt aangesteld door de nieuwe organisatie. Dan is de draagkracht gelijk enorm groot en ook het idee erachter. Je wil toch voorkomen dat nieuwe TD en trainer straks weer gelijk niet klikken?

Verder niets dan lof voor de man en trainer Vreven, die ik heel graag ooit nog zie terugkeren bij NAC.

43   8  
Gilze

Vrezen heeft ook mijn absolute voorkeur. Het zal ook maar voor 1 of hooguit 2 seizoenen werken maar een trainer met pit, is er na Vreven niet meer geweest. Kan je er iig vanuit gaan dan ze niet meer lopen te slenteren op t veld.

36   5  
Paar Biertjes Extra

Eén zwaluw maakt nog geen zomer, maar die ene thuiswedstrijd afgelopen seizoen dat Molenaar de taken van De Graaf overnam, was wel één van de betere en leukere wedstrijden met een fris, agressief spelend NAC, met Marijnissen en Siereveld in de basis...

35   14  
Beter de Laat dan nooit

Zou erg gelukkig zijn met Molenaar.

De argumenten om voor Vreven te gaan stroken niet met de lange termijngedachte.

Daarnaast kan je ook zonder schade lopende het seizoen al bijsturen met de gewenste trainer van een nieuwe TD en hoef je niet te wachten op het nieuwe seizoen.

23   8  
Ed

Prima! Rustige man en kent intussen de club. Heeft ook voetbalkennis. Suc6!

22   12  
iele

Ik snap echt niet dat iedereen het over een overgangsjaar heeft. Je moet NU de selectie voor volgend jaar gewoon goed op orde brengen met een leuke selectie en goede trainer, daar is ook gewoon geld voor. Dat is NAC aan zichzelf verplicht. Anders komt er geen fatsoenlijke speler, trainer, TD, enz. Een jaar onderin de KKD bungelen kost weer een hoop goodwill hoor.
(uiteraard snap ik de korte contracten en dat het beleid nog uitgewerkt moet worden, enz. enz.)

28   11  
Chris W.M.

Helemaal eens met Das Phantom. Molenaar zal best tijdelijk het hoofdtrainerschap op zich willen nemen, ondersteund door een zwaargewicht als Lokhoff, om daarna weer een stapje terug te doen naar bijvoorbeeld de onder 21. Sluit niet eens uit dat ze in het contract opnemen dat dit gedurende het seizoen kan gebeuren. Molenaar is ook een dermate "neutrale" trainer dat er niet meteen stront aan de knikker is als hij niet de keuze van de nieuwe TD is.

Mocht de nieuwe TD eind augustus, begin september aan de slag gaan en bewust voor Vreven gaan ( mits hij nog beschikbaar is ) dan is dat prima. Maar ik vrees alweer voor allerlei interne strubbelingen als Vreven er zit en hij niet bij de nieuwe TD in het pulletje valt. Wat natuurlijk best een grote kans is.

12   11  
David

Mijn eerste reactie bij Vreven nu aanstellen was duidelijk nee. Brengt geen rust (waarschijnlijk paar wedstrijden andere trainer nodig wegens schorsing) en groot afbreukrisico van zijn heldenstatus. Van de andere kant is hij wel de laatste trainer van Nac die een team langere tijd achter elkaar kon laten renderen en bovendien spelers echt aantoonbaar beter maakte. Ben toch wel benieuwd of hij dat nog een keer zou kunnen.
Dan heb je alleen nog het 'probleem'. Stel dat het goedgaat. Dan zit je na dit seizoen met een nieuwe td met een eigen visie die zijn koers wil uitzetten. En dan ga je dus of trainer Vreven wegsturen waar iedereen dan logischerwijs boos om is. En de andere optie is Vreven laten zitten, maar dan kan de nieuwe td niet 100% zijn plan uitvoeren. Molenaar zal zelf geen probleem hebben met een stapje terug naar o21 en dit zal dus niet voor onrust zorgen. Daarom lijkt het me voor de lange termijn toch beter om Molenaar voor de groep te zetten. Minder grote kans op groot succes komend seizoen, maar ook minder grote kans op echt grote onrust binnen nu en een jaar.

40   14  
Adriaan

Molenaar een kans geven
Kent de club
Rustige man
Vreven kon zich naar net handhaven en hij had ne toch een selectie: Garcia Angelino Mari Te Vrede Sadiq Umar etc
Tactisch niet zo sterk helaas....

29   6  
Dun Diëe

Als Molenaar het ziet zitten als tussenpaus te fungeren en er geen moeite mee heeft weer een stapje terug te doen zodra er een trainer is gevonden lijkt me dat de beste oplossing voor dit moment.

Wat betreft Vreven: het is nogal makkelijk nostalgisch terug kijken op zijn jaren bij de club. Maar hij had een aantal pareltjes onder zijn hoede waarvan nog maar de vraag is of we die kwaliteit ook gaan krijgen. Daarnaast werd er ook veel over hem geklaagd: het standaard wisselen om het wisselen in de 70ste minuut bijvoorbeeld, het onvermogen een wedstrijd te lezen en daarop te anticiperen. Ook heeft hij zowat de helft van het seizoen op de tribune gezeten vanwege schorsingen. En bij de clubs na NAC heeft hij ook geen wonderen verricht. De ideale kandidaat vind ik hem dus niet. Maar alles wordt bepaald of de TD het in hem ziet zitten. Dat is het belangrijkste.

27   32  
doom

STIJN VREVEN = NOAD =NAC zou geweldig zijn

8   9  
Ernie

Chris W.M
Hoezo zwaargewicht? Gaan we beledigen?

6   4  
Chris W.M.

@Ernie

Figuurlijk gesproken, uiteraard.

24   16  
ssje

Dan liever Stijntje Vreven 🙏🏻

18   7  
MountCook67

Ik ben erg gecharmeerd van Robert Molenaar.

Zou voor de situatie waarin we nu verkeren een prima oplossing zijn. Hij kent de club inmiddels goed en heeft ervaring en kennis. Als het goed gaat kun je alsnog besluiten om eventueel te verlengen mits hij dat natuurlijk zelf ook wil.
Vreven heeft het goed gedaan in de korte tijd dat hij bij onze club zat maar zie ik niet als oplossing voor langere termijn. Heb het idee dat zijn (soms overdreven) fanatisme uiteindelijk uitgewerkt is bij spelers.
Had zelf gehoopt op Danny Buijs maar die heeft zijn zinnen gezet op een avontuur bij KV Mechelen. Trainer die het naar mijn mening (laatste wedstrijden uitgezonderd) goed gedaan heeft bij zijn vorige clubs.
Ik hoop op rust en stabiliteit bij onze prachtige club. Ondanks het laatste seizoen wat we echt snel moeten vergeten heb ik er toch weer vertrouwen in dat het goed gaat komen. Tegen beter weten in waarschijnlijk...?

12   16  
Tip

Ik kan goed leven met Molenaar maar ook met Vreven. Wat het beste is weet je nooit. En uiteraard contract voor 1 jaar in deze situatie.

17   9  
Ouwe Spionkop

Ik zeg Vreven. Hij weet goed om te gaan met de jeugd en iedereen enthousiast te maken.
Geef hem een contract voor 1 jaar en wie weet bevalt het goed, dan mag hij blijven.
Molenaar kent de club wel, maar is bij zijn laatste 3 clubs Volendam, Roda en Almere voortijdig ontslagen. Dat zal niet voor niks zijn geweest.

8   6  
fvf6

De meeste van die jonge gasten hebben met Molenaar gewerkt en dat schept onderling vertrouwen . Dus laat Molenaar dit overgangsjaar maar doen .Alhoewel ik liever zie dat NAC van begin af aan zijn organisatie gaat werken , zodat volgend seizoen niet als een verloren seizoen gaat worden , maar het begin van een nieuwe organisatie die de komende jaren de tijd wordt gegund om een stabiele ere divisie club weg te zetten. Zonder dat er steeds weer wisselingen plaats vinden in de technische organisatie .

7   9  
ArnoldUno Breda

Dat lijkt mij een verstandige keuze. Vreven voor zo'n korte periode trainer maken is een risico. Ten eerste lijkt hij mij daar niet het type voor. Tevens mist hij de "voorsprong" die Molenaar wel heeft. Molenaar is afgelopen jaar onderdeel geweest van de NAC organisatie en heeft daarbij zeer nauw samengewerkt met Hellemons. Zijn kennis van de jeugd O21 is natuurlijk ook een pré gezien de relatief jonge selectie en de ambitie van NAC om meer jeugd te laten doorstromen naar het 1e elftal.

13   7  
Ivo

Ik zou nu ook kiezen voor Molenaar. Hij kent de spelers en weet wat er beter kan ten opzichte van de aanpak van de Graaf. Het is wel iemand die meer boven de groep staat ipv "one of the guys" te zijn.

Met Vreven komt ook een bepaalde onrust mee. Dat kunnen we er nu even niet bij hebben. Misschien wel als er een goede TD is die hem wat meer kan coachen.

5   5  
die ne gast

Snap de keuze. Er worden momenteel gewoon beslissingen genomen op basis van rationele en bedrijfsmatige argumenten.

MAAR: voetbal is emotie. En als je interviews van Molenaar voor en na afloop van de wedstrijden bij Volendam zag, was het alsof je naar een saaie leraar Aardrijkskunde zat te luisteren.
Molenaar is een type Marinus Dijkhuizen en dat past niet helemaal bij de emotionele vulkaan die NAC is. Dus ik hoop dat in de communicatie wordt meegenomen dat Molenaar dit tijdelijk gaat doen en dat er t.z.t. een andere trainer zal worden aangesteld.
Als hij als ad interim functioneert, hoeft er na een nederlaag (of twee, drie...) tenminste niet meteen om zijn hoofd gezeurd te worden.
En dat geeft ook rust in de tent.
Helaas kan je tijd niet kopen, maar dat is wel wat momenteel nodig is: geef het tijd.
Een stevig huis bouw je niet in één maand tijd.

15   14  
Arie

Ik juich een keuze voor Vreven 100% toe. Al is het alleen al, omdat ik helemaal klaar ben met dat behoudende tikkie breed broekjes schoon watjesvoetbal van de afgelopen 2 jaar. Dan maar af en toe een zijruit van een dugout kapot of een schorsing.

14   4  
Mark

Ik zou toch gaan voor Molenaar. Ik begreep uit de woorden van Kees Kwakman bij ESPN dat hij echt een idee bij een manier van spelen en het spelletje goed kan lezen.

Vreven is natuurlijk top voor de interactie maar tactisch gezien niet zo sterk, iets wat bij Molenaar blijkbaar wel goed geregeld is.

9   14  
Bredaaaaa

Ik zou graag Vreven als trainer willen. Ondanks dat ik hem tactisch niet echt sterk vond had hij alle doelstellingen gehaald. Ik vind dat hij een 2e termijn bij NAC verdient. Molenaar mag gewoon blijven bij onder 21 NAC.

9   11  
Mark

We gaan voor Vrezen!

6   5  
ctk

Molenaar lijkt mij op dit moment ook de beste zet.
En als het eenmaal loopt dan na dit seizoen Vreven nog eens bellen!

9   3  
Pietjebel

Moeilijke keuze
Molenaar ligt goed bij NAC en jeugd
Wat als hij tussentijd ontslagen moet worden omdat het team weer eens niet draai
Word er weer een man ontslagen die aardig bij NAC past
Het is belangrijker lijkt mij om deze man langer binnenboord te houden

12   13  
Bredaaaaa

Molenaar is mislukt bij roda. Bij NAC o 21 heeft hij het ook niet goed gedaan. Ik weet het niet hoor. Is hij de man om NAC 1 te leiden in de kkd of doom dit seizoen. Ik gun Molenaar alles. Maar ik twijfel enorm.

16   20  
Ibio

Vreven is tactisch veel te zwak.
Wisselde altijd heel slecht.
Hij hoeft van mij echt niet terug te komen.

14   13  
Tip

@dienegast. Ik denk dat we in het algemeen moeten stoppen met dat gejank en ronduit gekwal om het ontslag van een trainer te bewerkstelligen. Daarom is het verstandig om te werken met 1 of 2 jarige contracten. Je kunt dan normaal gesproken iemand altijd zijn contract laten uitdienen. Dat geeft rust in een organisatie. Het contract wel of niet verlengen bepaalt de TD in samenspraak met de AD.
Kijk je terug dan waren al die trainers ontslagen bij NAC niet nodig en het heeft bergen geld gekost. Het heeft geen enkele keer een echt beter resultaat opgeleverd. Als je toch extra geld uit wilt geven haal dan een betere speler ; op het veld moet het gebeuren.

Ik denk ook dat supporters , waaronder bovengetekende, een keer aan zelfreflectie dienen te doen. Waar hebben wij supporters op deze site gemiddeld nu gevoetbald ? Gevierde laatste man, middenvelder met inzicht of veel scorende spits in FC Kuttekop 3 voor gemiddeld 6 toeschouwers waaronder de trainers en grensrechters?
En wij zouden beter weten hoe het moet dan een hoofdtrainer met ervaring, ex-betaald voetballer die de spelers iedere dag bezig ziet gesteund door een technische staf ook bestaande uit ervaren gediplomeerde mensen.
Wat anders is dat je uiteraard altijd je (kritische) mening fatsoenlijk mag geven. Kan best dat men daar soms iets mee doet, en dat is mooi, maar accepteer vooral ook dat ze er niks mee doen.

7   4  
Braze

Molenaar is een goede keus. Hij kent de club en de spelers.
Heeft zich bewezen als trainer. Logisch dat hij wel eens ontslagen is, er is geen trainer te vinden die dat niet is overkomen.
Onlangs noemde Kwakman bij ESPN Molenaar als een van de winige trainers met een visie die hij ook nog over kan dragen op de spelers.

8   8  
Ivo

@TIP

Dat is zo'n dooddoener, dat riedeltje van: we hebben zelf niet of alleen op recreatief niveau gevoetbald en dan moeten we maar onze mond houden. We kijken naar betaald voetbal, naar een club die voor KKD-begrippen een topbudget heeft en hoort te domineren. En het leek nergens op.

Je hebt trainers die overpresteren: kijk dit seizoen naar Penders bij FC Eindhoven of nu Dijkhuizen bij Excelsior. Trainers die het maximale uit hun materiaal halen, en dat zal niet ieder seizoen lukken, maar ze doen het wel. Aantrekkelijk voetbal, prima resultaten.

En je hebt trainers die onderpresteren: die met het geboden budget of spelersmateriaal er niet uithalen wat er in zit. Qua prestaties of voetballend. Daar hebben wij er de laatste jaren helaas teveel van gehad. Totaal geen ontwikkeling, qua collectief, of individueel.

Vreven was de laatste die echt boven verwachting presteerde.

En daar mogen we als supporters best wat van vinden. We kijken al 2 jaar naar angsthazenvoetbal, en dat zijn we beu. Tikje breed tikje terug en lieve jongens als Mashart en de Rooij dit geen potten breken. In de KKD. En maar aanrommelen met formaties en opstellingen. Wéér een Mashart in de basis. Of niks afdwingende spelers als Azzagari of Agougil. Dan weet je al, dit gaat fout. En dat gaat het dan ook.

Bij NAC hoort een trainer die boven de groep staat en lef en bravoure brengt. Zeker in de KKD hoort NAC aanvallend te spelen. We kijken eigenlijk al 4 jaar naar Anti-voetbal. Bij Brood was het ook niet veel. Veel te traag. Weijs en zeker Hyballa hadden voetballend op een opleving, maar toen kwam corona. Brood en Steijn hebben heel hard gefaald en daar is terechte kritiek op geweest. De Graaf heeft en had meer krediet vanwege de omstandigheden.

4   8  
D.kocx

Denk dat Vreven moeilijk gaat worden gezien het feit dat ze hem een contract willen geven voor 1 seizoen (hoop het wel) Maar over Molenaar heb ik ook m’n twijfels is overal ontslagen vanwege slechte prestaties soms al binnen 1 seizoen. Daarbij doet Molenaar het goed bij de jeugd dus waarom zou je hem daar weg halen. Straks presteert hij slecht met het eerste dan wordt het een lastig verhaal om hem terug te zetten naar de jeugd. Waar dan iemand anders dan aan een traject begonnen is.

0   4  
Iele

@ Chris -> en wat als de td op de achtergrond al lang mee denkt?

5   5  
Chris W.M.

@Iele

Dan zouden de heren van NAC=Breda niet de waarheid spreken. Eerst het Stichtingsbestuur, dan de RvC, die stellen een AD aan, die stelt een TD aan. Nu zullen er vast wel lijntjes lopen, maar ik geloof nooit dat er al 1 AD klaar staat en 1 TD.

3   5  
Mc Guyver

Vreven heeft als hij nog zo schreeuwt waarschijnlijk kortere houdbaarheidsdatum. Normaal gezien zal het schreeuwen volgend jaar nog niet zo'n zin hebben omdat we nog niet zover staan als organisatie.

4   11  
maarten

Sneu voor Molenaar nu. Een keuze op Molenaar betekent dus al een 1-0 achterstand voor Molenaar omdat iedereen Vreven wil. Afbreuk voor Vreven is aanwezig maar daar moeten wij ons niet druk over maken. Dat is aan Vreven.

13   8  
Leo

Bannis naar NAC!

10   5  
Marc

Vreven!!!!

7   3  
Mo

Molenaar is top goede keus voor een seizoen,en een man die de jongens al ken samen met lurling

8   4  
Die ne gast

Beleidsmatig en financieel is Molenaar de beste keuze. Om binding tussen club en publiek weer sterker te maken en wat harten terug te winnen (afgelopen jaar is echt veel kapot gegaan) is Vreven waarschijnlijk beter. Niks tactiek, gewoon schoppen en slaan voetbal en er bovenop klappen. Is voor KKD prima genoeg.
In de wetenschap dat beiden er maar voor maximaal 1 jaar zitten, kan ik met allebei goed leven.

6   5  
Jf

Kan iemand beredeneren waarom Molenaar geschikt is?
En het beter van spelers maken is geen beredenering want noem er dan is 1?


5   6  
ELH

Prima! Daarna graag Vreven.

13   5  
Tico

Wat mij betreft mag Vreven komen, wat een heerlijk trainer is dat! Vol passie en gedrevenheid! En die opvliegendheid daar heeft hij volgens mij aan gewerkt.
Nee, ik zou het wel weten💪🏻💪🏻💪🏻

21   4  
Fritske d'n Olifant

Waarom niet Vreven én Molenaar, waarbij de laatste als assistent? Molenaar heeft het tactisch inzicht, heeft als centrale verdediger in de premier League gespeeld, kent de jeugdspelers van NAC en is een rustige persoonlijkheid. Vreven is de grote motivator, kan jongens op scherp zetten en het uiterste uit ze halen. Ik denk dat deze twee heren juist complementair aan elkaar zijn.

8   9  
Veerse naccer

Er zijn 2 trainers die ik bij nac terug zou willen zien en dat is vreven en hyballa. Denk dat vreven met lokhoff er naast best goed zou kunnen werken
Vecht machine van vreven met ervaring van lokhoff, moeten wel 2 handen op een buik zijn.
Voor mij 1000% vreven

9   8  
Helter

Blijf vooral aanmodderen. Ik kan inmiddels het woord “tussenjaar” niet meer horen. Elk jaar is tegenwoordig een tussenjaar.

2   3  
gjoewie

Als je weet wie de zaakwaarnemer van Vreven is, weet je ook wie graag de Technisch Manager zou willen worden... ;-)

5   3  
Wanny

Vreven kan alleen maar afgaan hier. Verwachtingen zullen hoog zijn als ie komt, maar we zitten nog volop in een transitie en dat ga je op het veld ook terug zien.

4   1  
Gerrit Hiemstra

Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, dus een nieuwe structuur van kantoor naar veldspelers (naar wens van trainer en technisch beleidsmakers) kan ook enkele jaren duren. Dus mij lijkt een tussen jaar niet meer dan logisch!
Je zit tenslotte nog met jaarcontracten of zelfs meer jaren contracten van spelers die niet beter kunnen!

Stijn Vreven, Ton Lokhoff of misschien een Graham Arnold zie ik graag komen! Is het niet dit jaar dan volgend jaar.

2   4  
Nacman

Poorter kerstens naar Eindhoven

1   0  
F7

@Helter
Een tussen jaar is niet leuk, maar hoe had je dat anders gezien dan. Club heeft er nog nooit zo slecht voor gestaan, we moeten ergens beginnen.

8   7  
Scheppioni

Het zou een prima duo kunnen zijn eigenlijk Molenaar heeft prima oog voor talent, Vreven voor de BREDASE passie !!💛🖤⚽️

4   2  
Rob

Waar komt toch de onzin van Lokhoff assistent vandaan en blijven velen dat maar roepen. Ton zou de lijnen gaan uitzetten als TD en zich een jaar later schikken in een bijrol?

7   6  
Spionkop

Ik ben ook voor Vreven. De kwaliteit zal er niet meteen zijn. Maar ik wil vuur op het veld. Ik wil een NAC dat druk zet. Vooruit voetbalt, de tegenstander op jaagt.

Ik denk dat Vreven dat kan brengen.

1   2  
Svt076

Vreven is voor mij een held hoor, maar waarom nou weer een externe hoofdtrainer aanstellen?

Is toch wéér de verkeerde volgorde?
Eerst stichtingsbestuur, dan RVC, AD, TD en dán pas een trainer.
Anders stel je Vreven aan, komt er over een paar maanden een TD. Botert niet met Vreven, wil eigen trainer. Beginnen we weer van voor af aan.

0   1  
Chingblauw

@SVT

Als je nou eens jezelf op de hoogte zou brengen van de gang van zaken zou je weten dat die mogelijkheid niet mogelijk is omdat je dan pas een trainer zou hebben als de competitie weer begonnen is.

@Fritske
Ben het helemaal met je eens. Plus dat je niet alsnog een trainer voor O21 moet regelen want dat kan Molenaar er dan in principe bij blijven doen.

2   0  
witzwartgeel

Molenaar want je moet minimaal een half jaar overbruggen.

Remember > stichting bestuur > RvC > Ad / CD > TD > Trainer

als die trainer Vreven is dan slaan we wel heel stappen veel in de (eindelijk top down) aanpak over.

Vreven is een te specifieke trainer om het half jaar te overbruggen.
De TD bepaalt wie er met kerst de trainer moet zijn. Los van het feit dat er op de achtergrond natuurlijk al gesprekken zijn met poppetjes voor de top down functies.

3   1  
Peerke1984

Het zou wel een unicum zijn als je als trainer van NAC 2x door de voordeur naar buiten gaat. #vrevenvooreven

8   4  
witzwartgeel

Ps. de succes trainer Vreven (mede met dank aan Dessers) kan de onderstaande statistieken van zijn NAC periode overleggen;
Laat aub de emotie niet regeren en Molenaar tijdelijk de boel doen tot er een TD is.

Vreven als NAC trainer
wedstrijden 58
Gewonnen 22
Gelijk 11
Verloren 25

Om alles in het juiste perspectief te plaatsen..
Marinus Dijkhuizen als NAC trainer presteerde;

Wedstrijden 49
Gewonnen 26
Gelijk 8
Verloren 15

1   9  
Tip

@Ivo. Ik schrijf ook :
"Wat anders is dat je uiteraard altijd je (kritische) mening fatsoenlijk mag geven. Kan best dat men daar soms iets mee doet, en dat is mooi, maar accepteer vooral ook dat ze er niks mee doen."

Je schrijft:
"En daar mogen we als supporters best wat van vinden."

Klopt als een bus dus.

2   1  
Ouwkus

Iedereen is het toch eens met het plan NAC=BREDA?
Dan motte nu ook nie gaan zitten janken om Vreven.

4   7  
Theoden King

@Phantom:

Zo is het natuurlijk. Als de naam Vreven valt, schieten we allemaal in de emotie, en wordt meteen weer vergeten hoe we het deze keer anders zouden aanpakken.

Organisatie opzetten -> AD -> TD -> trainer. Zo was het toch?

Iedereen die nu voor de groep komt te staan, zal die functie tijdelijk bekleden. Prima dat er wordt gekozen voor Molenaar, een trainer met de juiste papieren die we al in de gelederen hebben.

5   8  
Otjes

Alles lijkt weer op straat te liggen voordat er getekend is. Echt slecht, typisch Nac.

Iedereen die tekent voelt zich 2de keus, etc

2   23  
Ben

Dit is precies wat te verwachten was van het " plan nac=breda"
- kiezen voor de makkelijkste weg
- trainer nemen voor tijdelijk
- trainer nemen die bij zn laatste 2 clubs door slechte prestaties is ontslagen
- informatie lekker in de bekende vriendenkliek.

Geen lange termijn visie, pappen en nat houden

9   3  
Geeren-zuid

Snap al dat opgehemel van vreven niet
Tactisch niet bijzonder sterk,een wisselbeleid die bij ons op de tribune ig vele wenkbrauwen deed fronsen!
Zijn uitspattingen langs de lijn kostte hem ook wat wedstrijden, mi een betaald voetbal trainer onwaardig. Oké gepromoveerd met een veel beter team dan het huidige, maar ook veel mazzel gehad, en na ons ook nergens meer iets noemenswaardig gepresteerd
Molenaar voorde groep is voor nac op het moment misschien wel de veiligste keuze
We zullen het vanzelf wel horen
HUP NAC!!!!

6   3  
Ratje

Vreven , geregeld een training bezocht destijds was top , energie erin die
gast .

Tijdens de training als de boel in kakte
ik citeer en dan hard schreeuwend .

" i want game tention god dam "

nog steeds een gevleugde uitspraak bij ons op de tribune ,vaak geroepen dus afgelopen seizoen.

5   5  
Belgische Naccer

Zolang je nog geen TD hebt...geen nieuwe trainer aanstellen, dus dan wordt het automatisch Molenaar.

Maar als er al wel een TD in beeld is, en die vind Vreven OK.
Dan zou je hem eventueel kunnen halen. Maar dit is niet zonder risico.

Vreven is in ieder geval een trainer die NOAD hoog in het vaandel heeft staan, maar hij speelt ook met "zone-verdediging"...dat wil zeggen op 3 meter afstand wachten wat de tegenstander gaat doen.

Persoonlijk ben ik veel meer van het man op man verdedigen, met continue pressing, zoals we dat onder Hyballa en Weijs speelde. Dat is veel lastiger voor een tegenstander. Maar je moet daarvoor wel een 150% fitte groep hebben, want je moet dan 3x zoveel lopen als dat balletje terug/breed voetbal van Steijn en ook De Graaf. En die hebben we momenteel niet. Daar moet nog heel veel gebeuren dan.

Onder Molenaar speelden we wel prima met veel jonge spelers. Dus als je geen geld wilt uitgeven aan afkoopsommen of risico wil nemen, lijkt Molenaar de meest logische keuze op dit moment. Geef hem 1 jaar, en verleng dan bij succes of vervang hem, als het tegenvalt.10   2  
Fred1

Als je nu Molenaar én Vreven kunt hebben dan ben je toch van de pot gerukt als je dat niet zou doen.
Molenaar voelt zich prettig in de huidige situatie, zit naar zijn zin, presteert én levert materiaal af , dus iedereen blij.
Hij zou het ideale klankbord voor Vreven kunnen zijn en hij heeft Lurling er nog bij die eindelijk zou kunnen zijn wie hij wilt en zegt te zijn.
Vreven brengt passie heeft overwicht op een groep en brengt het vuur ook over naar de tribunes.
Komt bij dat Vreven tactisch veel bij heeft geleerd de afgelopen jaren dus gelouterd terug komt.
Zitten eigenlijk alleen maar plussen aan!

2   0  
ome cor

Iemand moet er nu tekenen voor één jaar zonder te weten wie zijn baas gaat worden en of er een mogelijkheid is om bij te tekenen.

Wie legt er bewust en vastbesloten zijn hoofd op het hakblok?

Idem natuurlijk voor spelers die nu tekenen zonder dat degene die straks de opstelling maakt hierin gekend is.

Getuigt wel van lef als je hier durft (terug) in te stappen!!!

4   9  
Daan

Waarom niet Willem Weijs. Hij is een moderne trainer met verstand (niet op goed geluk, zoals vreven) duidelijk voetbal idee, jong.
Alleen benieuwd of hij klikt met Lokhoff.

Dus wie nog meer Willem Weijs

7   9  
Bertus

Donder op met die Willem Weijs wat moeten we daarmee.
Past totaal niet bij NAC zo’n puber.
Laat er weer een kerel staan!
Vreven is ideaal.

5   4  
Wijwillenvreventerug

De beste trainers bij NAC zijn mannen die hun bek open durven te trekken(ook tegen bestuur) en zo af en toe met de vuist op tafel slaan. Vreven heeft bij nac een heel goede prestatie weg gezet, ja hij had een goede selectie in de eredivisie maar toch, ga er maar aan staan en maak er maar een team van als je begin seizoen een heel dozijn nieuwe spelers in je schoot geworpen krijgt uit alle windhoeken van de wereld. De Dijkhuizens,vd gaags,de graafs, het past gewoon niet bij NAC, wij willen vuur en passie! Tactisch niet de sterkste? Wat denken we nou dat we real Madrid zijn ofzo, laat die man een team bouwen waar we ons als supporters weer vol achter kunnen scharen

6   9  
Ad B uit Roosendaal

Ik ben absoluut geen voorstander van terugkeer van Stijn Vreven.

Het wordt tijd dat NAC in rustiger vaarwater terecht komt en daar past Vreven niet bij.

5   6  
Los Pollos Hermanos

VREVEN HALEN!!!

1   1  
Hans

Kan me niet voorstellen dat ze vreven aanstellen.
Zijn gedrag is idioot ,en dat overdreven gecoach van hem ook.
Is geen visitekaartje voor nac

Molenaar is het tegenovergestelde een fatsoenlijke man die in ieder geval bij roda ten onrechte is ontslagen zoals veel andere trainers.

2   3  
Cees-2

Eerder geeft men aan dat iedereen achter de huidige situatie staat, geen MC. Dat is niet het geval! Maar ook diegenen moeten, als je NAC een warm hart toedraagt het toekomstige plan zo goed mogelijk steunen. Molenaar is gezien de algehele situatie de meest voor de hand liggende oplossing. Hij is al binnenboord, qua karakter lijkt hij mij oke? Pakt het aan voor "een seizoen", en dan is er hopelijk meer duidelijk betreft de te volgen strategie. Financieel op dit moment ook lekker. Al met al,voor nu, het meest logisch, deze gang van zaken. Andere namen zijn op dit moment niet relevant.

Laad alle berichten na dit bericht in