Wij gaan niet opzij

Molenaar: "Nick verkeert momenteel niet in de vorm van het vorig seizoen"

Eddy W

Afgelopen zomer stuntte Almere City met de komst van huurling Nick Venema. De spits van FC Utrecht liet in de Eredivisie al zien over talent te beschikken,, maar moest in de Keuken Kampioen Divisie wekelijk minuten gaan maken. Toch is coach Robert Molenaar niet tevreden over de spits. Die daardoor wederom op de bank lijkt te beginnen vanavond.

Molenaar ziet het talent van Vemema, maar kan niet om de vorm dip van de spits heen. “Nick verkeert momenteel niet in de vorm van het vorig seizoen. ‘Eén stap achteruit om er twee vooruit te maken’, dat is het plan. Hij bezit kwaliteiten die wij heel goed kunnen gebruiken, alleen hebben wij die er tot dusverre nog niet uit kunnen peuteren. Ik ben ervan overtuigd dat het er anders uit gaat zien met een juiste invalbeurt en een goal.”

Naast het ontbreken van Nick Venema in de basis moet Molenaar puzelen door de vele geblesseerde spelers in zijn selectie.  Etemadi, Van Vlerken, Van Hilten, Balker, Pupe, Koppers Alhaft, Goselink, Verheijdt (oud MVV) en oud NAC speler Receveur zijn alle geblesseerd en komen vanavond niet in actie. Voor Hammouti en aanvoerder Mirani lijken de wedstrijd wel te gaan halen. Beide spelers ontbraken op de laatste trainer maar Molenaar geeft tegenover Omroep Flevoland aan dat ze vanavond gewoon spelen.

Vermoedelijke opstelling Almere City FC:

Smits; Hammouti, Mirani, Meijers, Blackson; Bensabouh, Loen, Kaandorp; Hunte, Efmorfidis en Harrison

Bron:
B-Side Rats, Omroep Flevoland
8 Reacties
10   3  
Twan

@amarilla negra

Boeiend jonge!

Als jij het zoveel beter kan dan meld je je lekker aan bij die mannen, en ga je lekker in je eigen tijd voor noppes stukjes schrijven!

2   3  
The Cosmic Gate

Dan is dus ons mooie NAC waar weer de partij waar hij deze (tijdens de invalbeurt) tijdelijk terug zal vinden. ...

3 poenten en NIKS minder

2   0  
Hotseknots

Iemand een stream voor vanavond?

14   17  
Amarilla Negra

Misschien ben ik een zeikerd, maar ik vind het ongelooflijk hoeveel spel- en zinsfouten er in sommige stukjes op BSR staan. Ik vind het zonde dat er op zo’n professionele website zoveel simpele fouten gemaakt worden.

-dubbele komma
-ineens een nieuwe zin eind vd intro
-puzelen
-voor hammouti & mirani lijken de wedstrijd wel te gaan halen
-beide spelers ontbraken op de trainer
-oud MVV zonder streepje

7   1  
Nicky

En dan klagen mensen hier dat NAC veel geblesseerden heeft.

(Disclamer: sorry voor eventuele spelfouten in een stukje vrijwillig in mijn vrije tijd geschreven tekst)

0   0  
Joepel

Die legt er vanavond dus 2 in...

1   0  
TvB

Het aantal geblesseerden bij de tegenpartij zegt meestal niks wanneer NAC langskomt. Maar als we deze partij niet weten te winnen ben ik bang dat zelfs de 2e plek een onhaalbare kaart gaat worden. Heb er wel goed gevoel bij en hoop Op een 0-3 ofzo.

10   3  
Twan

@amarilla negra

Boeiend jonge!

Als jij het zoveel beter kan dan meld je je lekker aan bij die mannen, en ga je lekker in je eigen tijd voor noppes stukjes schrijven!

7   1  
Fredje

Vanwege de structurele klepzijkers zeg ik maar iets positiefs. Goed bericht, informatief en natuurlijk gewoon lekker leesvoer. Ongeacht spel/grammatica fouten.
Hulde en respect voor de vrijwilligers van bsr!

Laad alle berichten na dit bericht in