Overal waar we komen

Meijers: "Ik ben in de loop der jaren ook supporter geworden van de club"

Eddy W

Meijers maakte in Breda zijn debuut in het betaalde voetbal en speelde met NAC in de Eredivisie. Omdat zijn contract niet verlengt werd zocht de verdediger een andere club. Na een stage bij Almere City bood de club hem een contract aan. Nu staat de verdediger uit Etten-Leur voor de eerste keer tegenover NAC, waardoor het een bijzondere avond is voor de oud jeugdspeler.

Meijers vind het nog steeds jammer dat hij weg moest bij NAC, hij gunt de club dan ook het beste. Behalve vanavond, dan blijven de punten volgens de verdediger in Almere. “Het is nooit leuk als je weg moet bij een club en zeker niet bij een mooie club als NAC. Ik ben in de loop der jaren ook supporter geworden van de club. Toch ga ik er alles aan doen om de punten hier te houden, de punten blijven hier.”

De kans is groot dat Meijers het vanavond opneemt tegen Van Hooijdonk. De twee kennen elkaar uit de jeugdopleiding en weten dus van elkaar hoe ze spelen. Toch gaat Meijers zijn aanpak niet veranderen vanavond.  “Sidney is een oude bekende van mij. Ik ga gewoon verdedigend mijn werk doen en vervelend zijn. Ik ga misschien tegen hem praten om hem uit zijn concentratie te halen.”

Bron:
B-Side Rats, Omroep Flevoland
Terug naar overzicht
8 Reacties
28    
ome cor

Prima vent die Meijers.
Of hij bij ons in de selectie had moeten zitten of niet kan hij vanavond laten zien.

En de punten horen uiteraard gewoon mee te gaan naar Breda.

6    
Marti

Praten vullen geen gaten meijertje , dus daar schiet sydney mooi doorheen, !!!

18    
Joop

Ik vind het nog altijd jammer dat hij weg moest

0    
Ratjeduneerste

@ Joop

Tuurlijk jammer, jongen van de club. Maar kwalitatief was het duidelijk dat hij tekort kwam en we zijn geen liefdadigheidsinstelling, dus logisch.
Hoop dat hij zich desondanks kan ontwikkelen bij Almere!
Prima jongen verder, nog 2 jaar bij in de klas gezeten op de middelbare school.

Het beste Bart, maar de punten gaan toch echt mee terug in de bus naar Breda.

2    
mmm

Jammer Meijers je bent een prima vent, maar de punten gaan mee naar Breda!!

1    
scheppioni

Mooie confrontatie vanavond !
Ik gun Bart alles behalve tegen ons NAC, jammer dat Bart weg is, dit seizoen was het goede concurrentie geweest, de verdediging van vorig seizoen was ons Bartje vijf klasse beter !
Jammer dat ze dit bij ons NAC zo lieten lopen, maar voor vanavond is de hoop op 1-3 want almere scoort thuis altijd !! Maar WIJ ZIJN GVD NAC !

6    
Nacman

Goed dat we het weten Bart we laten Sidney nu met oordopjes in spelen hoeft hij dat gezeik niet te horen van jou

6    
Benassi

Bart heeft de pech gehad dat hij uit bij 020 tegen een rode kaart aan liep, en dat tijdens zijn schorsing, zijn positie heel goed werd opgevuld.
Hij heeft zich ook nooit meer terug in de basis kunnen spelen. Mede ook omdat hij vrij arrogant over komt, en daar kon Stijntje niet zo goed tegen. Tot die rode kaart deed Bart het gewoon erg goed, zelfs op eredivisie niveau.

Vind het nog steeds jammer dat hij weg is.

Toch gaan de punten mee naar Breda.

Laad alle berichten na dit bericht in