Wij gaan niet opzij

Promotie voor Molhoek, Braber terug bij NAC

Italo

Op technisch vlak vinden er enkele verschuivingen plaats binnen NAC. Het onder 17 team wordt vanaf heden geleidt door Horvath, omdat Molhoek de overstap maakt naar het eerste elftal. Robert Braber gaat Horvath assisteren.

Voor Robert Braber betekent dit een terugkeer bij de club waar hij in in de periode 2014/2016 onder contract stond. De Bredanaar had zijn handen vrij, nadat hij afgelopen maand de deur bij RKC Waalwijk had dichtgetrokken. Daar was hij werkzaam als accountmanager, maar die rol beviel hem niet. “Ik heb de laatste tijd goed uitgezocht waar mijn passie ligt. En dat is voetbal. Ik wil gewoon weer lekker met het spelletje bezig zijn.” Die kans krijgt hij nu dus bij NAC, als nieuwe assistent bij het onder 17 team.

Ook Gábor Horvath heeft als voetballer een verleden bij NAC. De beginnend trainer/coach speelde naast NAC in Nederland ook voor ADO Den Haag. Hiermee lijkt de club bewust te kiezen voor oud-voetballers met een NAC verleden als trainers in de jeugdopleiding.

Door deze bezetting bij het onder 17 team is de weg vrijgemaakt voor Rogier Molhoek om bij het eerste elftal aan de slag te gaan. BN DeStem meldt dat Molhoek intern gezien wordt als een van de meest getalenteerde coaches. Hij is in Portugal momenteel al in zijn nieuwe rol actief, en zal deze ook blijven vervullen als de nieuwe hoofdtrainer van NAC bekend wordt gemaakt.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, Brabants Dagblad
23 Reacties
49   2  
seuter

Goede zaak zijn bekend bij NAC en heb wel vertrouwen in deze staf hopelijk kunnen ze talentvolle jeugd bewegen om bij NAC te blijven.

49   2  
seuter

Goede zaak zijn bekend bij NAC en heb wel vertrouwen in deze staf hopelijk kunnen ze talentvolle jeugd bewegen om bij NAC te blijven.

14   42  
Dutchbird

Oud NACcers binnehalen? Is VDA van zijn geloof gevallen of heeft hij duidelijke aanwijzingen gekregen vanuit de aandeelhouders en RVC? Ik vind het een goede zaak en nog beter als de aandeelhouders ook VDA snel gaan vervangen.

21   6  
Een ander geluid

De "vr i je" Braber binnen halen was een schot voor open doel. Ik zat al een tijdje te wachten op dit bericht.
Helemaal top!
Er zitten toch wel logische zetjes in dit schaakspel.

7   17  
J nac

Nieuwe hoofdtrainer ook zo bekend denk ik.
Die mag zijn hulptrainers toch ook wel uitkiezen zeker.
Of gaat nac weer de mist.
Geen overleg met de nieuwe hoofdtrainer vooraf wie de nieuwe hulptrainers worden.

16   2  
Henri

Ik denk dat NAC in personen als Weijs, Molhoek en Dingsdag in potentie goede trainers heeft. Alleen wie krijgt de kans en het vertrouwen om de echte stap naar hoofdtrainer te zetten en pakt deze kans dan ook met verve. We zullen zien of de beleidsverantwoordelijken de goede keuzes weten te maken. De grootste blunder werd gemaakt beginjaren negentig toen ze bij NAC ook al op zoek waren naar een nieuwe trainer en de keuze ging tussen Louis van Gaal en Cor Pot. Er werd gekozen voor playboy Pot. Zoals gebruikelijk bij NAC ook toen al de totaal verkeerde keuze.

22   2  
Henri

Dat iedere trainer zijn eigen assistent(en) mee kan nemen moet gewoon afgelopen zijn. Dit is alleen voor de echt grote jongens met hun eigen entourage. Ziet een trainer het niet in zijn assistenten en andere teamleden zitten, dan moet hij gewoon voor de eer bedanken. Zo eenvoudig is het. NAC zit nu ook weer met dubbele lasten omdat meneer Regilio Vrede ook netjes uitbetaald moet blijven worden.

42   8  
Kudeta

Geen nieuwe trainer halen, laat Weijs het seizoen maar afmaken

13   16  
ome cor

Een typisch NAC scenario:
De beloofde versterkingen halen wordt even geparkeerd.
Eerst een nieuwe trainer zodat hij er ook iets over kan en mag vinden.

De nieuwe trainer komt vlak voor het sluiten van de transfermarkt pas binnen, dus de te halen spelers zijn mannen uit het VVCS-werklozen team en hebben vooral de intentie om een half jaar geld op te rapen.

Hopelijk volgen we nu een keer een on-NACs scenario.

7   10  
Tegel

Fred Grim dan ook maar alvast binnenhalen!?

35   2  
RV

Het zou mooi zijn als we wat intelligentie in de organisatie kunnen behouden met bijvoorbeeld een Molhoek, Horvath, Weijs en Dingsdag, ook Braber past daar perfect bij. Jammer dat Gilissen niet is kunnen blijven op zijn positie en door is kunnen stromen. Wat had die de rol van Technisch Directeur perfect kunnen invullen zeg.

7   16  
Ernie

En de soap gaat gewoon verder.

6   10  
Guuske

Is Erik Hellemonds nog werkzaam bij Nac? Die heeft wel de papieren dacht ik.

7   12  
Patje

Ben echt benieuwd met welke trainer ze aan komen zwaaien. Ik hoop dat ze voor koeman gaan, maar, Steijn, vreven is ook goed.

5   9  
Atleet

Je bent lekker op de hoogte Guuske!!!

Man man wat een kansloze hierzo ???

12   6  
David

Braber stond in de periode 2014/2016 toch echt bij een ander clubje onder contract...

7   6  
Mo

Allemaal mooi en aardig, maar waar blijft onze spits?

4   9  
Sp1

Weijs het seizoen laten afmaken kan/mag niet eens, NAC heeft nu wel iets meer nodig dan jeugd trainer Weijs.

7   5  
De Bolle Damen

Wat een gelul over Braber. Die stompzinnige verheerlijking van een zeer matige 3e divisie speler en het domme gebral over R. Seuntjes maken dit gelul alleen maar groter. Je moet meer doelpunten maken dan je tegenstander en hoe je dat bewerkstelligt maakt geen ene fok uit ! Ik zeg nu: Laat Weijs het maar doen, spelers zijn (hopelijk goed genoeg om zich zelf te verbeteren.

6   0  
Crouch

Braber mooie stap! Welkom terug bij Nac!

5   4  
10diego

Leert men dan nooit iets?

Zou je de nieuwe trainer zijn staf niet laten samenstellen?

Lijkt erg op Eisinga wordt geconfronteerd met VandenAbeele, keuze van Edelenbos.

VandenAbeele wordt geconfronteerd met Brood als trainer, niet zijn keus.

De invulling vd functie van Gillissen, ook niet door TVA gedaan.

6   2  
Kingo

Braber!!!!! Mijn held.

1   0  
Patje

Wat ik niet begrijp is dat je als derectie ad-td je staf nu al kompleet heb, zonder dat je een nieuwe trainer hebt?. Ad-td ge moet je eigen kapot schamen, trouwens de 3aandeelhouders ook. Kunnen die niks doen?

0   0  
10diego

Op een AD moesten we maanden wachten op de TD een half jaar.

Op de trainer een week of 4?

Het excuus voor het niet halen vd doelstelling is er al weer en is natuurlijk wederom de schuld van iemand die al weg is..

Laad alle berichten na dit bericht in