Wij gaan niet opzij

Molhoek terug als hoofdtrainer NAC onder 17

DeWeesJr

Rogier Molhoek is niet langer assistent van het eerste elftal. De trainer keert terug in zijn rol als hoofdtrainer van NAC onder 17.

Molhoek laat in een reactie weten graag weer hoofdtrainer te worden, omdat dat beter is voor zijn ontwikkeling. "Ik vind Peter (Hyballa red.) een heel interessante trainer waar ik veel van zou kunnen leren, maar in het kader van mijn persoonlijke ontwikkeling, geef ik de voorkeur aan het hoofdtrainerschap van een eigen team.’’ 

Technisch directeur Tom van den Abbeele respecteert de keuze van Molhoek: "Vanmorgen heeft Rogier bij ons te kennen gegeven per direct terug te willen keren naar de jeugd van NAC in het kader van zijn ontwikkeling als trainer. De oorspronkelijke insteek was  dat Rogier tijdelijk deel uit zou maken van de staf van de eerste selectie. Nu is het voor Rogier het juiste moment om terug te keren in zijn functie als hoofdtrainer van NAC O17."

Na het ontslag van Brood werd Molhoek doorgeschoven als assistent van interim-trainer Willem Weijs. Horvath nam toen de honeurs waar bij NAC onder 17. Hij werkte daar samen met Robert Braber. Hoe de rolverdeling er nu uit komt te zien bij NAC onder 17 wordt niet gemeld. Ook wordt er niks gezegd over de vrijgekomen plek als assistent op de bank bij het eerste elftal. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
66 Reacties
58   15  
Ouwe Spionkop

Zal mij een biet zijn wie er assistent is.
Hoofdtrainer is verantwoordelijk en die werkt het prettigst met zijn eigen assistent.
Volgens Blanco overwoog Molhoek deze stap terug naar O17 al langer trouwens.

35   18  
Ratjeduneerste

Dit roept toch vragen op. Eerst Weijs, nu Molhoek.

- Is Hyballa een onprettige man om mee samen te werken?
- Zijn er door de directie beloftes gedaan t.o.v. Hyballa en heeft hij nu vrij spel?
- Willen Weijs en Molhoek nog wel langer bij NAC actief blijven?
- Hoe ziet de toekomst eruit als Hyballa straks weg is?

Kortom, weinig communicatie tegenover alle stakeholders. Ik mag hopen dat de directeuren morgen durven te spreken tijdens de forumavond, aangezien Eisinga hier op Twitte al dagen naar reffereert.

Molhoek en Weijs zijn in mijn ogen talentvolle trainers die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van de jeugdopleiding en doorstroom van talenten. Wat wordt nu hun rol als die er al is?

Antwoorden, die moeten we zien te krijgen...

24   8  
Buddha

Hyballa heeft uitgelegd waarom hij een eigen assistent mee heeft genomen. Dan weet je als Weijs en Molhoek zijnde dat je er voor spek en bonen bij loopt.

18   14  
Scheids!

Dit zijn scenario’s die ongetwijfeld voorheen zijn besproken, al kan ik me de teleurstelling van Willem echt wel voor stellen.
Nu moeten we niet met z’n allen naar stakeholders , directie en management gaan wijzen, maar de schouders er onder zetten om dit seizoen te redden, om de play offs zo goed mogelijk in te gaan!

58   15  
Ouwe Spionkop

Zal mij een biet zijn wie er assistent is.
Hoofdtrainer is verantwoordelijk en die werkt het prettigst met zijn eigen assistent.
Volgens Blanco overwoog Molhoek deze stap terug naar O17 al langer trouwens.

17   27  
NAC!!!

Man man, word er intern eigenlijk gepraat?? Hoe is dit nu weer mogelijk.
Men maakt van onze club één grote grap, zien ze dat nu zelf niet???? Wat staan we weer voor lul seg.. nergens anders dan in Breda kan dit.
Visie een plan sterke omkadering, hallo wakker worden. We zijn bezig met een voetbalclub!! Niet met een spelletje hè ....

Wat gaat dit nog jaren duren... een klucht ja

23   4  
Dos

Wat mijn mening ook over Hyballa is, dit hoeven we hem niet aan te rekenen. Hij heeft zijn eigen assistent meegenomen en ik denk ook dat hoofdtrainerschap van een jeugdelftal beter voor je ontwikkeling is dan 3e assistent.

16   57  
Wolfmanjack

Leve onze belgische koekenbakker.

30   3  
Ivo

Tja, stel dat Molhoek alleen de pionnen weg mocht zetten, dan pas je daar voor.

Hyballa moet het maar doen op zijn manier. De komende maanden bouwen aan routine en een speelstijl die meer doelpunten oplevert. Er is veel te doen. Ik heb dit seizoen al wel afgeschreven. We missen echt kwaliteit. Als je niet wint van Oss en Helmond, heb je in de eredivisie niks te zoeken.

Dan moeten we in de zomer maar weer proberen om door te selecteren. Ik vrees wel een beetje, dat net zoals in de laatste transferperiode, de spelers die weg mogen, niet gaan. En dat je sterkhouders als Olij en Riera misschien al kwijtraakt. Voordeel is wel dat je dan wat transfergeld ophaalt, maar een doorgaande lijn is ook belangrijk.

8   15  
Dirk

Is Jelle de volgende ??

21   31  
JohanB

Ik schaam me voor dit NAC

30   17  
Harley-Davidson

Las vandaag toevallig een krant uit 2017.Een verslag van een thuiswedstrijd van Nac waarin de wedstrijd en de sfeer in het stadion werd beschreven. Zag ook de opstelling van toen( snik) Werd toenserieus aan het twijfelen gebracht omtrent het verlengen van mijn seizoenskaart. Ga al jarenlang met mijn twee zoons naar Nac en wat we tegenwoordig krijgen te zien is bedroevend. De sfeer in het stadion is helemaal weg. Afgelopen vrijdag tegen top Oss was ondanks de spierballentaal van Hyballa niet om aan te zien En zoals eerder gezegd was het erg doods in het stadion. Maak me ook steeds minder druk om de uitslag, verder dan een toevallige overwinning komt men toch niet. Schande dat dat je daar ook nog voor moet betalen. Waarschijnlijk volgend jaar niet meer.

25   21  
11olsen

Die Belg is niet zo handig. Wat een bende maakt die er van. Regel dat dan in 1x en geef duidelijkheid.

Iedereen nog zo blij met de Fries en de Belg? Man man wat een droevige anonieme KKD club worden wij.

Lekker zuipen en lallen tegen Almere bij de grootste carnavalsvereniging van Nederland. Met topsport heeft het al lang niets meer te maken.

19   7  
Ric

Gaat het ooit eens ophouden. Die ruikt ook weer naar onraad. Als straks molhoek, Weijs en Dingsdag weer weglopen door het wanbeleid dan ben je weer een lichting goed aangeschreven trainers kwijt.
Man man man

11   4  
Jammer

Lang leve de continuïteit.

19   8  
Marti

Hadden we we misschien toch beter met Tim Gilissen in zee kunnen gaan,!mijn supporters gevoel is toch langzamerhand aan het verdwijnen, ik ben nac supporter maar denk dat ik me op dit moment liever voetbal supporter noem ,

22   6  
Peppie&kokkie

Die TD weet echt niet hoe de hazen lopen. Het is echt beschamend . Dit is mijn nac niet meer. Vrijdag echt mij afgevraagd waar ik naar zit te kijken.

26   10  
n@©

Leugens, leugens en nog eens leugens. Ze denken op het kantoor dat de supporters achterlijk zijn:

"De oorspronkelijke insteek was dat Rogier tijdelijk deel uit zou maken van de staf van de eerste selectie. Nu is het voor Rogier het juiste moment om terug te keren in zijn functie als hoofdtrainer van NAC O17."

Bullshit! Kroonprins Weijs krijgt promotie naar een niet bestaand elftal en newbie Molhoek zou afgelopen donderdag gewoon assistent worden bij het eerste. Eén weekend later, loopt hij al weg.

Geen visie, geen stip aan de horizon en het allerergste vind ik iedere keer die leugens!!

5.000 supporters die €500,- in deze chaos steken?? Veel succes!

16   7  
NAC!!!

Idd het is om je ervoor te schamen.

Tegen Oss had ik eens even men oren te luisteren gelegd. Een kippenhok was er niets tegen. 1 groot praatcafé en wat er op het veld gebeurde kon weinigen schelen. Ja mensen, zo diep zijn we gevallen. Elk jaar kan het precies nog erger.. Vroeger was men weekend naar de kloten als het niet best was.. Als ik nu huiswaarts keer ben ik het al vergeten.
Zo verlies je nog supporters en bloei je langzaam dood...

Onze club is onze club niet meer.. snik...

9   3  
Dirk

Hebben ze nu bij 017, twee hoofdtrainers dan.
Horvath is aangetrokken toen Molhoek doorschoof naar selectie, doet nu stapje terug, wat gebeurt er nu met Gabor Horvath en diens assistent Robert Braber ?? Hoezo kostenplaatje ??

10   9  
Arie

Als we ons hier al druk over moeten gaan maken. Al nemen we Annie als assistent, gewoon rausen met die handel.

30   7  
Ric

En iedereen blijf elke week maar trouw komen en gaat als een makke schaap weer naar huis. Ik ben er zelf wel heel erg klaar mee om eerlijk te zijn. En kom niet aan met dan blijf je lekker weg. Ik ben trouwer dan trouw. Kom al 25 jaar door weer en wind naar de club, probeer elke keer weer ergens iets positiefs te zien en te pakken. Door de weeks tegen welke schijtclub dan ook, ik ben er. Maar ik raak echt vervreemd van heel de shit die er momenteel gaande is. De club is momenten verrotter dan verrot. Alsof ze leiding hebben over een amateurclub.
Waar en wanneer gaat dit stoppen?

16   8  
Mot van den Eleebba

Dit is toch gewoon uiterst opmerkelijk? had dit van te voren niet besproken kunnen worden? Weijs wil graag assistent blijven en Molhoek wil een eigen team onder zn hoede?

Wat een vreselijk amateuristsch gepriegel allemaal weer. Het is echt ongelooflijk hoe iets dat krom is continu door Eisenga of die belg word geprobeerd recht te lullen met politiek correct gebrabbel.

Ik ben er echt helemaal klaar mee

25   4  
Ad Admodikoro

We doen maar wat. Van Wonderen was niet complementair aan Weijs en werd om die reden bedankt. Hyballa in hun ogen wel. Die weet dat hij de enige overgebleven kandidaat is en houdt, met de deadline in zicht, vast aan zijn eisen: hij wil zijn eigen assistent meenemen. Onze directie gaat daar volledig in mee en schrijft Weijs daarmee alweer af. Zijn assistent lijkt me ook niet zo complementair want ik had vrijdag de indruk dat dit net zo'n stuiterbal is als Hyballa.

26   2  
Ivo

Straks is de conclusie dat we beter Brood het seizoen hadden kunnen laten afmaken en dan Weijs (met diploma) naar voren hadden kunnen schuiven.

Nu lijkt het alsof alles moeten wijken voor de wensen van Hyballa. En afspraken met bestaande medewerkers in de prullenbak zijn gegaan.

Wat een permanente chaos is er toch bij onze club. Er wordt ook slecht met mensen omgegaan, dat vind ik nog het ergste. Waarom moet dit nou allemaal zo?

26   3  
DunErwt

Ze praten over duurzaam promoveren maar ik zie mn club duurzaam naar de kloten gaan.

13   5  
Toontje

Het blijft voorlopig een grote puinhoop en dat dankzij die waardeloze directie die iedereen opzadelde met zo'n zwakke selectie

12   5  
Cool hand

Dood en doodzonde dat Netflix dit seizoen geen serie maakte over NAC. Was nog tragischer, lachwekkender en schrijnender gewest dan die over Sunderland. Was op Netflix toch?

3   1  
Cool Hemd

@coolhand

Koude dagen op komst, hou je je kruik bij de hand?

14   9  
Otjes

@AD ADMODIKORO

Jij snapt het. Mensen er is geen beleid. Onze directie doet maar wat zonder na te denken.

1. van Wonderen te vroeg afschrijven zodat Hyballa tot het laatste moment met "klote" eisen kan komen.
2. Geen plan B (van Wonderen) of C (Weys tot einde seizoen) hebben. HELEMAAL NIETS.
3. Intern slecht communiceren. Weys die via de media dingen moet opvangen
4. Intern "gedoe" creeeren bij de anderen trainers. Jelle zie ik ook nog wel weggaan.
5. In hoeverre zijn de Fries & Belg op elkaar afgestemd. Krijg het gevoel dat Luuc van alles regelt en dat onze Belg nergens te bekennen is.

We is ook op de kantoren nog lang niet rustig.

15   6  
Kopspion

Ze zijn goed bezig om de club duurzaam kapot te maken!
Stelletje prutsers en leugenaars in het bestuur

17   3  
Misterbean

Het is gewoon heel eenvoudig:
Incompetente ongeïnteresseerde eigenaren zonder verstand van voetbal zetten keer op keer een incompetente directie neer, die als een olifant in de porseleinkast onbegrijpelijke beslissingen neemt, of waar juist nodig is zijn snor drukt, waardoor iedereen met een NAC-hart behalve Annie en Ben van Bilzen gillend de tent uit vluchten. Beleid en visie? Hahaha......

6   1  
Breda-Loyal

Het kan best zo zijn dat, met Rogier die terug wilt naar de jeugd om zelf een elftal te leiden, Weijs teruggehaald wordt naar NAC 1 en daarbij ook verantwoordelijk is voor jong NAC

Ik geloof eigenlijk niet dat Weijs dan de baas over de pionnen uitzetten wordt , ik heb namelijk Drzensla zijn inbreng bekeken op de trainingen en tot nu toe heeft hij alleen gefunctioneerd als een paar extra ogen/vertrouwenspersoon voor Hyballa die de trainingen uitzet

16   13  
ome cor

Gelukkig hebben een aantal supporters die dit nieuws alleen maar van dit forum hebben al direct hun oordeel klaar.

Het is alleen nog even zoeken wie nu afgezeken moet worden, Hyballa of TvdA of misschien toch wel iemand anders ? Maar zeiken zullen we hugodver !

Misschien klopt het wel gewoon wat er staat.
Misschien wil Molhoek dit echt zelf of is dat doemdenken ?




9   5  
Ernie

Waarom moeten wij hier in godsnaam iets van vinden?

5   5  
Pietjebel

Hier klopt iets niet

7   0  
geelzwartwit

Succes Rogier!

15   3  
Buurman

Molhoek is stik enthousiast om onder de nieuwe uiterst ervaren en bekwame trainer aan de slag te gaan. Kan hij een hoop van leren..... Maar de waarheid is dat Molhoek niet weet hoe snel hij weg kan vluchten naar Onder 17. Ik voorspel dat dit nog maar een zwak begin is van alle ellende die nog gaat volgen. Overigens vind ik het niet helemaal terecht dat TvdA de roetpiet dreigt te worden toebedeeld. Hij is loopjongen en beslist als het puntje bij het paaltje komt niks. Wel is de functie die Tom bij NAC heeft veel te hoog gegrepen.

9   3  
Steefl

“De oorspronkelijke insteek was dat Rogier tijdelijk deel uit zou maken van de staf van de eerste selectie. “

Ze lullen ook maar raak joh.

8   7  
Dutchbird

De directie (Fries en Belg) is de regie helemaal kwijt. Eigenlijk hebben ze die nooit gehad want toen tuthola Edelenbos eindelijk was opgehoepeld nam de RvC de regie al snel over van die twee schoothondjes. Nu wel de hoogste tijd dat de RvC die keffertjes uit hun lijden verlost. Daarna goed gesprek met Weijs en Molhoek over profielschets nieuwe trainer en die murmelende Duitser het seizoen laten afmaken want dat is al verkloot door de directie. In april weer naar het Oosten sturen met zijn assistent.

4   4  
n@©

Laat TvdA de club maar reorganiseren, met al zijn ervaring en kunde is hij daar de best denkbare persoon voor.

9   7  
NAC!!!

Onze club gaat echt naar de kloten mensen..

Wanneer laten de supporters zich eens horen? Of slikken we echt alles!!!

Een grote opstand kan zoal wel eens.. te laat binnengaan, spandoeken met duidelijke teksten.. er moet iets gebeuren!! (Afbreken natuurlijk niet)!

2   2  
Ad B uit Roosendaal

Dit verloopt toch allemaal wat rommelig.

Eerst Willem Weijs terug naar de jeugd, nu Rogier Molhoek.

25   2  
Buurman

Wat ik onbegrijpelijk vind is dat bij clubs als Feyenoord, Willem 2 etc. etc. en nu ook PSV verandering op gang kwam omdat supporters het niet langer pikte en een keihard signaal afgaven. En wij gaan morgenavond weer slap zitten lullen op een forum avond. We lijken wel een politieke vereniging. Het is nu al jaren een troep, het voetbal meestal niet om aan te zien, en het wordt steeds erger. Geen enkel lichtpuntje gloort aan de horizon. En dus doen we.....NIKS. Ik snap onze club niet meer.

3   5  
Stan

Misschien is het wel goed voor Weijs en Molhoek, zo blijven ze zelf uit de vuurlinie. Einde van dit seizoen zal Hyballa weer alle bagger over zich heen krijgen, als we nog een jaartje in de kkd blijven.

18   9  
Sjef de gevulde koek

Hier al 100 keer gemeld dat Eisenga 1 grote grap is en zo snel mogelijk moet oprotten maarja de meeste komen lekker na nac omdat er bier is en de rest zal ze een rotzorg zijn. Als wij niks gaan doen word het alleen maar erger en erger.

20   11  
Fred1

Weijs en Molhoek wisten beiden waar ze aan begonnen, ze wisten dat het tijdelijk was en dat er een nieuwe trainer zou komen.
Elke vordering in de gesprekken is met Weijs en Molhoek overlegd.
Ik begrijp dus de commotie niet het is allemaal Calimero gedrag en in plaats van de rust terug te laten keren gooien ze extra olie op het vuur.
Wie is hier bij gebaat?
Wat willen ze bereiken?
Ze worden netjes door NAC betaald doe dan verdomme gewoon je werk.
Voor Molhoek was dit toch een enorme promotie en van wijze Willem krijg ik helemaal geen hoogte meer. Raar mannetje, die gewoon met zijn benen op de grond moet blijven met zijn vier schamel vergaarde puntjes.

11   5  
Atleet

Molhoek heeft nu toch zelf aangegeven om terug naar O17 te gaan.

Wat is nu het grote probleem ?

Denk eerder dat jullie hier er meer problemen van maken dan dat er is hoor

7   4  
Nachoreca1

@fred1... idd juist ja! Willem lijkt me er zo eentje als hij wel succesvol gaat draaien hele enge trekjes gaat krijgen en rogier heeft te doen wat hij opgedragen krijgt. Tis geen tijd voor nog meer gezeik...sportief gezien zijn we erg diep weggezakt. Ik maak me erg grote zorgen over de toekomst iig.

10   0  
Ernie

@Fred1
Ben het eens met het eerste gedeelte van je verhaal.
Maar ik ben het niet eens met jou negatieve beeld van Willem Weijs.
Hij is geen raar en eng mannetje!
En ik hoop dat er binnen NAC zuinig met hem wordt omgesprongen. Want ik denk dat hij zeer talentvol is als trainer.

9   0  
Buurman

We kunnen praten tot we een ons wegen. Schiet niet op. We gaan het wel zien. Ik onthoud me een wedstrijd of 5 ,6 van commentaar. Ben benieuwd naar de opstelling en speelwijze tegen az en ajax2 uit. Ik hoop uiteraard dat Hyballa NAC op de rails krijgt. PS. Beste Fred1. WW haalde vier schamele punten maar wel met beter voetbal. En de overwinning op PSV mocht er zijn. Of hij een goede hoofdtrainer wordt is afwachten. Dat kan niemand nu al zeggen. Een enge gast lijkt hij me zeker niet. Maar dat zijn persoonlijke inschattingen.

13   4  
Harrie

Dit is nog maar het begin.

Weijs heeft nog geen training geleid van Jong NAC en zal morgen ook niet bij de wedstrijd zijn. Die communiceert alleen nog via zijn advocaat met NAC en zal zijn contract waarin hij assistent is van NAC 1 laten afkopen.

Denk je nu echt dat de citaten daadwerkelijk van Molhoek zijn? Dit is gewoon verzonnen door de pr.

Dit is niet het laatste van de week. Het is een grote bende en er komt steeds meer naar buiten. Binnenkort kunnen we weer op zoek naar een nieuwe directeur.

3   11  
Fred1

@ Buurman en Ernie, volgens mij zeg ik raar mannetje en niet eng mannetje.
Het zijn vaak nuances maar het is wel iemand woorden in de mond leggen die hij niet in betreffende verhaal heeft gezegd natuurlijk.
Ik vind Willem een wijsneusje die heel even is gaan zweven en nu verongelijkt doet. Ik zou mijn energie steken in de club verder helpen ( je broodheer ) en Hyballa ondersteunen. Help iemand op te staan in plaats van te laten struikelen.
Ja Buurman, onder Weijs was het voetbal beter, maar veel was daar niet voor nodig, máár afgelopen vrijdag liepen we ook over gewoon Oss heen met beter voetbal maar bij de eerste de beste tegenstoot staan er een paar te slapen en staat het 1-1. Er is niemand die een voorzet kan afleveren en dat lukte onder Weijs met die Dogan al helemaal niet.
@ Nachoreca1 ik deel je angst, en heb het idee dat sommige lieden persoonlijke belangen boven de club stellen en netjes gezegd niet meewerken om de boel op de rails te krijgen.
En ik denk dat jij net als ik ook vaak iets meer hoort omdat je wat dichter bij het vuur zit en wat je niet kunt of wilt delen.
Want dan zou zeker in de huidige situatie niet goed zijn.

8   0  
Cool hand

Ik vrees dat Harrie gelijk heeft.

4   0  
GB

Snap wel dat Molhoek en Weijs passen voor 2e viool. Heel logisch. Aan Peter en 'Maik" de schone taak te laten zien dat zij t kunnen. Tegelijk moet NAC zuining zijn op mensen als Weijs en Molhoek maar dat vraagt inzicht en visie, en tja dat laten TD en AD niet bepaald zien. En haha an al die mensen hier die pruttelen over de sfeer. Ik ben elke wedstrijd schor, maar wordt raar aangekeken als ik mn muil hard opentrek. Als al die klagers nu eens opstaan tijdens een wedstrijd en geluid gaan maken? Velen zitten te wachten tot anderen beginnen, maar zelf initiatief nemen hoo maar, en dan zeiken dat er geen sfeer is......als iedereen die loopt te mopperen nu eens vol gas geeft op de tribune? Dan wordt t snel beter. Goede supporters, een topsfeer? Het begint bij jezelf :)

U zijt gegroet!

11   0  
Henri

Dit zit goed mis. Heet dit niet mismanagment. Als de RvC wil gaan er koppen rollen.

6   0  
Buurman

Beste Fred1. Ik haal inderdaad naar en eng door elkaar. Sorry. Ik wacht zoals gezegd een wedstrijd of 5 a 6 af. PS. Verhaal Harrie klopt met wat ik opvang.

0   16  
ome cor

Willem Weijs is een prima trainer voor NAC.......na 1,5 seizoen Hyballa en met het benodigde diploma in de pocket.

Lekker ervaring op laten doen bij jong NAC.

Molhoek zit daar nog iets verder vanaf. Laat hij zich lekker met de jeugd bezig houden. Doet ie goed en vindt ie leuk.
Als hij ooit meer wil dan moet hij daarin meegroeien.
En misschien rijkt zijn ambitie niet zover en blijft hij liever met de jeugd werken ?

16   1  
Otjes

Harrie is spot on. Zoals ik al eerder opmerkte, vertrekt Weys via de achterdeur. En er komt nog meer, dat kan niet uitblijven.

Nu is het zo dat er een nieuwe trainer is gekozen. Maar het kan niet zo zijn dat de rest de deur uitloopt, de zgn kroonprinsen. Dat heb je iets niet goed gedaan.

Het hele verhaal klopt niet. Eerste zeggen Weys en Hyballa goede combi en dan Weys exit.

Er komen 3 spelers maar er komt er 1.

De extra seizoenkaarten worden in spelers gestopt, nu dus.

TvdA is een complete nobody en de heer Eisinga is alle krediet kwijt intern.



0   0  
Otjes

Niet dus

14   3  
f4

Eisenga moet eruit. Liever gisteren dan vandaag. De man sloopte al het stabiele Heerenveen en vernielt nu ook onze mooie volksclub.

0   4  
BraboF1

10 CM is het verschil op dit forum om voor of tegen "het beleid"
te zijn.
Dat was namelijk het schot van Stokkers op de paal. Vooral blijven zeuren dat het niks is/wordt. Schieten we lekker veel mee op. HUP NAC! Morgen AZ! Dan De rest.

3   2  
Ernie

Het hele gedoe rondom Weijs zal wel weer aan een gebrekkige communicatie liggen.
Ik kan me niet voorstellen dat WW hier debet aan is. Het feit dat Molhoek zelf teruggaat naar 17, zegt eigenlijk alles.
Uiteindelijk is NAC hier weer de dupe van.

3   3  
Ultee

https://www.bndestem.nl/nac/weijs-weigert-nieuwe-functie-bij-nac~a685bf73/

Er staat een grote fout in dit artikel. Weijs heeft nooit voorgesteld Jong NAC te gaan doen anders was het nu ook geen probleem. Dat komt uit de koker Eisinga vd Abbeele.

1   2  
Nacman

Als weijs niet wilt en zijn functie weigert vertrekt hij toch niemand is groter en belangrijker dan nac niet de spelers neit de trainers niet de staf niet de sponsers(3) en zeker en vooral niet de stromingen binnen de club en supporters die azijnzeiken

2   1  
jvt

Onze Weijsneus wilt eerst geen assistent trainer zoals voorgesteld en dan nu schijnbaar weer wel, heeft een salaris van een eerste divisie trainert, lees BN /De Stem

Het geld staat al lang niet meer op het veld, gek hé dat we geen versterkingen kunnen halen. De volgende afkoopsom dient zich aan.

Hoe kun je nu een Friese volkszanger en een Belg met bijberoep samen de directie laten vormen, de Belg heeft nog nooit van Nederlandse arbeidsvoorwaarden laat staan regels gehoord..

Het is een ongekende puinhoop die zijn weerga in de historie van NAC nog nooit heeft gekend. Iedereen gaat rollebollend over straat, elke video speler is een versterking en de onervaren technisch manager krijgt een meerjarencontract, waar kan dat?

0   0  
Zwaantje Boudewijn

Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, de afgelopen maand begon ik wat vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik deed alles wat ik kon om dit probleem te verhelpen, maar alles was tevergeefs. Ik werd erg bezorgd en had hulp nodig. Toen ik op een dag door het internet bladerde, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Igbinovia kon helpen huwelijksproblemen op te lossen, gebroken relaties te herstellen en dus ik vond dat ik hem eens moest proberen, dus nam ik contact met hem op en hij betoverde me slechts twee dagen kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen sindsdien alles keerde terug naar normaal. Ik en mijn familie leven weer gelukkig samen .. Allemaal dankzij Dr. Igbinovia. Als je een spreukspeler nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Dit is zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of WhatsApp / viber +2348144480786 neemt dingen als vanzelfsprekend aan en het zal van je worden afgenomen

Laad alle berichten na dit bericht in