Overal waar we komen

BSR TV: Mounir El Allouchi na NAC - Jong Ajax (1-2)

DeWeesJr

Mounir El Allouchi heeft haast al alles meegemaakt bij NAC. Het is voor de middenvelder al de zoveelste teleurstelling. We vroegen hem naar zijn belevingen tijdens deze mindere periode van NAC.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - Jong Ajax 109 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na NAC - Jong Ajax (1-2) 79 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
26    
Rutger

Zeer spijtig om te zien dat naast de kwaliteit van het elftal, de sfeer in ons stadion hard achteruit gaat.
B-Side is bijna 90 minuten muisstil, sfeer was ruk, gewoon dood. Dat was 10 jaar terug toch wel wat anders. Zal wel liggen aan de nieuwe generatie ventjes die er nu staan. Doe die f*cking telefoons eens weg, en zorg ervoor dat je de dag na de wedstrijd met een schorre stem erbij loopt!!
Vond het gewoon gênant dat F7 op een gegeven moment maar een ‘overal waar we komen’ moest gaan inzetten.
Vaak was het zo, dat door de steun van de supporters in een kolkend Rat Verlegh, je de tegenstander met angst terug de bus in kon sturen met 0 punten, maar die tijd is helaas voorbij.
Gas er op met z’n allen!!!! Werk aan de winkel!!!!

20    
Arie

Speelde misschien wel 1 van zijn betere wedstrijden, goede goal. Eindelijk een rechtspoot op rechts en linkspoot op links. Alleen vind Ilic dat maar niks want dan kan ie niet naar binnen trekken, dus die kan ernaast. Had de 2-1 op zijn schoen maar wil hem het doel inlopen.

8    
Carlo1976

Hard werken .. noad... achterhaald allemaal. Supporters voor de gek houden. Kwaliteit ontbreekt.

-2    
Tomvk

Ik zei het toen NAC eerste stond. De vrije val begint zodra het geluk op is. Je kan niet eerste staan met 5 onterechte overwinningen allemaal in de tweede helft. Er is gewoon te weinig kwaliteit met het grootste KKD budget. Oss uit, nec thuis, Cambuur thuis, dordt uit die potten hoor je niet te winnen, dat doe je toch verbloemde eigenlijk al de situatie. Ruud brood en de selectie had de mond vol van plek 1 en 2 en rechtstreeks promoveren, hoor je nu niks meer van. Roda uit moet je eigenlijk weer winnen ipv verliezen. Het geluk is gekeerd. Dit wordt een kleurloos seizoen.

2    
Bommel

Maandag staat gelukkig weer een wedstrijd voor de boeg. PSV wist uit nog geen punt te pakken, maar thuis wisten ze van de 8 duels maar nipt 2 keer te verliezen. Succes!

-1    
Judge M.

Helemaal eens met Arie. Zet Jordan vd Gaag maar eens op linkshalf. Dat Luka Ilic de rust gehaald heeft is al een worden. En Mounir hoort gewoon in de basis maar dan wel met een betere rechtsback achter hem. Verschueren zakte wederom door het ijs..

26    
Rutger

Zeer spijtig om te zien dat naast de kwaliteit van het elftal, de sfeer in ons stadion hard achteruit gaat.
B-Side is bijna 90 minuten muisstil, sfeer was ruk, gewoon dood. Dat was 10 jaar terug toch wel wat anders. Zal wel liggen aan de nieuwe generatie ventjes die er nu staan. Doe die f*cking telefoons eens weg, en zorg ervoor dat je de dag na de wedstrijd met een schorre stem erbij loopt!!
Vond het gewoon gênant dat F7 op een gegeven moment maar een ‘overal waar we komen’ moest gaan inzetten.
Vaak was het zo, dat door de steun van de supporters in een kolkend Rat Verlegh, je de tegenstander met angst terug de bus in kon sturen met 0 punten, maar die tijd is helaas voorbij.
Gas er op met z’n allen!!!! Werk aan de winkel!!!!

5    
Geel/Zwart

Rutger, helaas he-le-maal mee eens. Liever en makkelijker op internet een beetje het team en de club afzeiken ipv steun laten zien en achter het team gaan staan tijdens wedstrijden.

De laatste jaren in een flinke teneur zichtbaar. Steeds minder voelt men de behoefte om mee te zingen en te supporten. Om er eens flink achter te gaan staan. De eerste 5 minuten max., daarna wordt het doodstil. Niks het team meer over een dood punt heen helpen, er doorheen sleuren. Als je in een moeilijke fase van de wedstrijd zit, zie je het gros op hun telefoon staan en een beetje lachend met elkaar over onzin praten. Het klinkt als een zure reactie, maar het is helaas de wekelijkse realiteit.

11    
Jarc

Hoe kun je nou verwachten dat de sfeer optimaal is als je naar een elftal kijkt dat bestaat uit spelers die werkelijk geen één seconde hebben laten zien dat ze er zelf in geloven.
Als je refereert aan de sfeer in het stadion van pakweg 10 jaar geleden, moet je ook meenemen dat er toen een ploeg stond, die bestond uit spelers die met het mes tussen de tanden het veld op kwamen. Die direct lieten zien dat hier niets te halen viel, ook was het PSV of Ajax. De tegenstander vanaf minuut 1 bij strot grepen, soms slecht voetbalden, maar wel streden , gele kaarten pakten, geniepige overtredinkjes maakten en probeerden op de helft van de tegenstander te spelen.
Als je dat vergelijkt met wat we gisteren voorgeschoteld kregen: een stelletje schoolknapen , met knikkende knieën en overdreven veel respect voor die amsterdamse jongetjes.
Vorige week zondagmiddag Cambuur-Almere gekeken, als NAC met de instelling en tactiek Cambuur het veld op zou gaan dan zou het stadion ontploffen, dan was er iedere week de NAC-NEC sfeer van hemelvaartdonderdag 2017.
Vanaf volgende week is er wat mij betreft maar één houding acceptabel, en dat is deze:
Wij zijn NAC , en bij ons valt er niets te halen, wij jagen de hele wedstrijd, spelen op de helft van de tegenstander en accepteren niet dat de tegenstander het initiatief neemt.

-3    
Belgische Naccer

Het seizoen is definitief voorbij nu. Mede door de vele positiewisselingen en het totale gebrek aan inzet en beleving...

Ik vraag me echt af wat er gebeurd is???

De ploeg speelt echt 10x slechter dan in het begin. En dat ligt echt niet alleen aan geluk of de tegenstander.

Maar goed. Het seizoen is verloren. Straks weer doorselecteren zoals dat heet. Maar ik ben bang dat we onze Spaanse vrienden en onze keeper dan ook weer kwijt zijn. En dan ben je definitief uitgespeeld.

Ik wil onderhand wel een verklaring van onze TD en AD, want die zullen toch ook inzien dat de doelstelling "bij de eerste 2 eindigen en terugkeren naar de eredivisie" inmiddels onhaalbaar is geworden. Zeker gezien het getoonde spel de afgelopen 6 wedstrijden.

6    
Fred1

Ik heb altijd veel kritiek op dit mannetje gehad, en het is nog geen wereldtopper maar hij weet inmiddels wel waar het om draait en speelt wel in dienst van het team momenteel.
En vooral, je ziet dat de wil er tegenwoordig is.
Een goede mentaliteit is hem niet te ontzeggen.

4    
Ron

Heel erg eens met JARC hierboven.
Het begint op het veld.
Ben het angstige gepruts zo beu. Het ontstijgt het nivo van een zaterdag 2e-klasser niet eens.
Als je de eerste 10 minuten niet of nauwelijks op de helft van de tegenstander bent geweest, achteruit loopt en als een stel angsthazen door je eigen stadion loopt, moet ik als supporter de boel opnaaien ?
NEE ! Het begint op het veld.
Klap er vanaf minuut 1 op, en dan krijg je het publiek vanzelf erachter.
Ik betaal goddomme om naar een leuke pot voetbal te komen kijken.
Niet om naar een stel bange wezeltjes te kijken die ik dan ook nog eens naar voren moet schreeuwen. Schiet op....

4    
Bredafun

We kunnen iedereen wel af gaan zeiken maar deze EL ALLOUCHI is een van de spelers die er iedere wedstrijd 200% voor ga. Het probleem is dat we teveel paniekspel laten zien, of ze zijn teveel met hun zelf bezig en keer op keer vast lopen zonder te kijken wie er vrij staat. Daar ga veel mee verloren helaas. Ik mis vele strijdende spelers die er 100% voor gaan. Het is tegenwoordig meer meelopen dan vooruit rennen.
Laat t maandag nu eindelijk weer eens positief zijn aub.

0    
Dutchbird

Mounir werkt hard maar komt talent tekort. Zodra hij aanwijzingen gaat geven is het te laat, dan is het de hoogste tijd voor een wissel. Besef nou eens dat je de handen vol hebt aan jezelf, om domme fouten te voorkomen. Zo zonde die zelfoverschatting.

Laad alle berichten na dit bericht in