Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na NAC - Jong Ajax (1-2)

DeWeesJr

Ruud Brood zag zijn ploeg wederom verliezen. Volgens hem vielen de doelpunten op de verkeerde momenten waardoor NAC de wedstrijd verloor. In gesprek met ons laat Brood zijn licht schijnen op de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Fotoalbum: NAC-Jong-Ajax (1-2) 2 reacties
Terug naar overzicht
79 Reacties
93    
Ouwe Spionkop

Ik weet niet wat ik hoor. Deze coach zeg zonder schromen dat het best wel goed ging.
Nou beste Ruud 19000 man hebben zich kapot geërgerd dankzij jouw kutopstellomg en jouw kutwissels. Kijk maar eens in de spiegel Ruudje
Maar als jij tevreden bent met een 8e plek in de eerste divisie met de hoogste begroting dan vragen wij ons serieus af of jij wel geschikt bent als trainer van onze mooie club.

2    
Arie

Verschueren op rechts was een ramp. Die Lang kwam er wel 5x door in de eerste helft. Gelukkig hebben we dan wederom man of the match Olij.

Na de wissels was het helaas niks meer, maar er zat potentie in de spelopvattimg en opstelling aan het begin. Stokkers en Van Amholt niks goed gedaan, Bohui moeten we nog gaan zien.

34    
Pep

Brood heeft echt boter op zijn hoofd. Is echt de weg kwijt.

8    
076

@ Arie

Stokkers gaf de assist op wat de 2-2 had moeten zijn.

24    
nb

Komt echt wel steeds meer onzin uit de beste man. Hij moet eens gewoon zeggen waar het op staat. NAC kan verdomme niet eens een fatsoenlijke rechtsback opstellen, middenveld is qua gewicht veelste licht. Tuurlijk kan die van Utrecht aardig voetballen maar als je dat voornamelijk doet bij uitverdedigen heb je daar zo weinig aan.

2    
Babosje

Gelukkig hebben we de racisme om zeep geholpen! Voor NAC helaas weer een donkere avond!

11    
Arie

@076

Dacht dat dat Sydney was, dus dan moeten we hem daar in ieder geval credits voor geven. Stokkers had op gegeven moment wel dat hij doorbrak, 2 meter voorsprong had op de verdediger, maar alsnog kinderlijke eenvoudig werd achterhaald. Dat was wel weer ff dat je dacht godver Sjokker wat motte we hiermee.

39    
Toets

Verloren van een beter jong-Ajax. Thuis hadden we echter meer moeten brengen.

Één positieve noot, vanavond viel Mashart mij positief op. Speelde een puike pot - dat mag ook gezegd worden.

20    
Beest

Ook ik moet toe gaan geven dat het gewoon te slecht is om bij de eerste 2 te gaan eindigen.

In de winterstop er wat bij gaan halen en wachten tot maart tot we nacompetitie spelen . Het is het enige wat we kunnen doen.


Laten we niet gaan vragen om ontslagen.
Daar hebben we de afgelopen 10 jaar niks mee bereikt. Daarbij niemand wil naar nac

42    
Ivo

Van Hooijdonk komt op alle fronten tekort, vandaag lukte werkelijk niks.
Luca Ilic is het ook helemaal kwijt. Speelde een hele zwakke wedstrijd.
Boussaid wisselt een paar geniale momenten af met een heleboel matige acties. Zeer ergerlijk.
Verschueren is geen back, had moeite met zijn man en heeft geen goede voorzet kunnen geven. Snel weer terug naar het middenveld.
Van Anholt stond 3 minuten op het middenveld toen Ajax de 1-2 maakte.

Corners en vrije trappen leken he-le-maal nergens op. Trainen deze jongens daar op? Het was echt tenenkrommend.
Ajax zette heel hoog druk, tot aan Olij toe. NAC zette pas druk op de eigen helft en liet Ajax heel ver komen. Alleen dankzij goed keeperswerk werd een monsterscore voorkomen. Olij en Riera zijn de enigen die wekelijks een voldoende halen.

Brood geeft aan dat hij niets hoeft te veranderen. Als het tegen jong PSV en MVV niet beter gaat, denk ik dat het einde verhaal is voor hem. Persoonlijk ben ik er al klaar mee. Dit komt niet meer goed.Natuurlijk mis je wat spelers door blessures en had het middenveld beter versterkt moeten worden. Maar dan nog wordt het veldspel iedere week slechter. Het staat niet goed, spelers lijken maar wat te doen.

Hier valt ook niet tegenop te supporteren. Dit is NAC onwaardig.

6    
Mo

Wat een gelul, blinde Ruud! Er is gewoon te weinig KWALITEIT in de selectie!

9    
Harrie

Dit word nog een lange zit tot de nacompetitie begint. De top 2 gaan we niet meer halen, helaas

0    
Bredafun

Wederom voorin bagger. ‘t middenveld, daar missen we n type “Angelino“, iemand die onze spitsen kan aanspelen.
Heb onze spits niet 1 keer gevaarlijk bezig gezien. Wordt totaal niet aangespeeld.
En de broertjes, die zijn teveel ego bezig.
Er moet n hoop veranderen willen we weer dreigend en scorend zijn!

19    
RV

Ik herinner me nog een interview aan het begin van de competitie met Brood waarin hij aangaf dat er fysiek en ervaring bij moet. Hij heeft nu zijn gelijk gekregen. Brood had meer visie dan de TD en wist wat er nodig was voor eerste divisie voetbal.

De technisch directeur heeft écht 100% gefaald.
Zijn doelstelling was promotie (en dat moet met dit budget), dat kun je met droge ogen niet geloven als je het niveau ziet.

Al met al moet Brood er ook meer uit kunnen halen (ik mis echt beleving de laatste weken), daar ben ik het met de meeste over eens.

Maar wat mis ik een paar kerels in dit team zeg.
Met die tegengoal is er verdomme niemand die elkaar verrot scheld (en ook niet met een paar momenten daarvoor). Riera is de enige in de achterste linie die zijn bek open durft te trekken.

-34    
Vreven4President

Wat een onzin reacties hier zeg. Scoor je de winnende dan is alles hosanna. Het gaat gelijk op, ajaks is een goede ploeg, maar met een beetje geluk win je gewoon. NAC speelde degelijk en heel veel beter kunnen ze niet. Telkens dat gezeik op spelers en trainer, het is gewoon lachwekkend. NAC is NAC; we verliezen wat en we winnen wat...

WTF HUP NAC!

3    
YB

Voor mij 3 conclusies
- Het avondje NAC is dood
- Ivan Ilic niet meer opstellen
- Het avondje NAC is dood.

93    
Ouwe Spionkop

Ik weet niet wat ik hoor. Deze coach zeg zonder schromen dat het best wel goed ging.
Nou beste Ruud 19000 man hebben zich kapot geërgerd dankzij jouw kutopstellomg en jouw kutwissels. Kijk maar eens in de spiegel Ruudje
Maar als jij tevreden bent met een 8e plek in de eerste divisie met de hoogste begroting dan vragen wij ons serieus af of jij wel geschikt bent als trainer van onze mooie club.

6    
Mot van den Eleebba

Droevig,

Sfeer en spel.

Zo'n grote club met zo'n achterban en het niet voor elkaar krijgen om middenmoot eredivisie te spelen of na teleurstelling nummer 188 voor de knikkers te spelen een divisie lager.

We kunnen nu wel voor 't vertrek van Brood gaan vragen maar daar schiet je toch ook helemaal 0,00 mee op. Je zoekt weer naar aanknopingspunten en Bohui is de volgende uit de koker waar ik op hoop.

Alle wedstrijden die nu komen tot aan de nacompetitie zien als oefenduelletjes en fit maken van spelers en dan hopelijk met complete Spaanse defensie en Dogan in vorm en hopelijk gerichte aankoop van een spits en een balvaste middenvelder in de winterstop.

Maandag weer zo'n Jong ploeg.. Nederlaag van vandaag wegpoetsen maar ik vrees 't ergste.

HUP NAC

-7    
The Don

Van Abeelen oprotten met je puber selectie!

6    
Heksenketel

Tsja, ik vrees dat we niet veel beter kunnen. Bij de eerste 2 gaan we niet meer eindigen. De wedstrijd vanavond was geen reet aan. En ik neem het ze niet eens kwalijk. Het wordt inderdaad een lange zit richting de play-offs. Denk eerlijk gezegd dat het beter is om een paar seizoenen in de Juup te spelen. Dit is kansloos in de Ere. Maar goed de bal is rond.

12    
Arie

Verschueren gewoon terug naar het middenveld en de broertjes Ilic terug naar Manchester dan wordt het al een stuk beter.

38    
Eddie_V

Geen zin om wat negatiefs te melden, ook al is er reden genoeg. Dan maar iets positiefs. Nick Olij! Dat we nog maar jaren mogen genieten van zo'n keeper. Met kop en schouders de beste van het veld

15    
Ouwe Spionkop

Ongelofelijk dat deze incapabele trainer nog op zijn positie zit na 5 wedstrijden en nul overwinningen op het 2e niveau in Nederland.
Wij pikken het allemaal maar.

14    
Ad B uit Roosendaal

Ruud Brood heeft toch een te positieve analyse.

NAC had veel te veel balverlies, ondanks een aantal mooie aanvallende acties.

Lukka was vandaag matig, eigenlijk al meerdere wedstrjjden. Van Hooijdonk kan echt niet mee, maar er is geen alternatief voor de spitspositie.

Dogan is een goede speler, maar komt zo onvoldoende uit de verf met Sidney naast zich.

10    
RNAC

Slechtste interview sinds maanden. Wat praat hij er ongelooflijk naast zeg. Thuis spelen en dan zo weinig creeeren. Totaal geen druk vooruit bij opbouw Ajax. Vanaf begin af aan geen duels winnen veel te veel ontzag hebben voor Ajax tja dan is het wachten op de 1-2

3    
JN

Hoewel ik het ontzettend oneens was met Verschueren op rechtsback, heeft hij weinig fout gedaan. Ook Mashart speelde prima.

Naar onze mogelijkheden een prima wedstrijd gespeeld. Confronterend maar waar: jong Ajax is beter dan NAC. Filipovic

-2    
JN

*oeps

Filipovic of Noblejas zou het verschil niet hebben gemaakt.

Zo lang mogelijk in het spoor blijven. Uitzicht op plek 1/2 kun je heel lang houden in deze competitie.

4    
Carlo1976

Opstelling Nac:

Bohui Dogan FilipovicIlic Boussaid Verschueren


mashart roseler riera anholt

Olij

-1    
Carnavalsclubliefhebber

@beest welkom in de negatieve club!

-2    
SjorsNAC

Ben benieuwd of hij de kerst gaat halen. Een ding trap meteen die ook td naar buiten en die aandeelhouders de stad uitjagen. Een doekje voor het bloeden maar investeren ho maar. De extra centen van seizoen kaarten gebruiken om gaten op te vullen. Het begon zo mooi dit seizoen maar is wederom weer een regelrechte ramp aan het worden. Wat is er aan dr hand met deze club waardoor het altijd fout moet gaan, hoe dan???

29    
Fred1

Je moet je kapot schamen als je met deze begroting en met dit team staat waar je nu staat.
Ze blijven structureel dezelfde fouten maken.
-De broertjes Ilic zijn dramatisch , balaannames soms op pupillen niveau en geen enkel overzicht, spelen uitsluitend voor zichzelf en als een kip zonder kop.
- Boussaid loopt elke aanvoerlijn en elk gat dicht , het lijkt bedrijvig maar elke goede actie eindigt met de bal aan de tegenpartij geven. 0,0 rendement.
- Verschueren had geen moment vat op die nummer 11, die speelde hem helemaal zoek , en dat is toch een parodie op een back.
- Dogan doet werkelijk helemaal niets in de wedstrijd, blijft voorin hangen, verzet geen arbeid gaat duels halfslachtig aan , kortom brengt niets. En van Hooijdonk werkt zich drie slagen in de rondte voor die luie lummel wat ten koste van zijn goals gaat. ( héél triest maar deze blinde trainer ziet het niet )
- En zagen we Sjokkers langs de zijlijn gaan? Hij lag 5 meter voor, die Ajax back strikte onderweg zijn veters nog even en haalde hem nog in. ( echt triest )
- Of Bohui kan voetballen weet ik niet, ik heb hem niets zien doen waar ik het uit op kan maken.
Dit is plots geen team meer omdat ze zichtbaar met heel andere dingen bezig zijn, en de trainer is een dwaas die louter onzin uitkraamt en totaal niks heeft gebracht, maar dat hadden we vorig seizoen kunnen weten na zijn wanprestatie.
Als je niet kan winnen dan moet je zorgen dat je niet verliest, dat is de wijze waarop Twente het vorig jaar deed en dat was effectief.
Het is allemaal zo dom en naïef het is gewoon niet te geloven.
En laten we vooral nooit meer zeiken dat het team nog jong is want dan vraag ik me af wat dit Ajax was?
Zijn dat veteranen?
Leeftijd zegt geen flikker als jd kan voetballen en inzet toont, leeftijd is relatief het gaat om instelling dat is alles!
Brood heeft zijn langste tijd gehad bij NAC als hij het tij niet snel keert en normaal gaat doen en niet als ern leeghoofd voor de camera gaat staan,
Het is tenenkrommend , niet waar en doorspekt van het ontbreken aan kennis.
Echt triest!!

7    
RV

Eens Fred met name over meneer Dogan.
Die mag wat mij betreft morgen 5 uur in het Mastbos rondjes maken (ook al zal hij het koud hebben waar hij vandaag zichtbaar een hekel aan had) en dat zondag nog eens dunnetjes over doen. Ik kan me daar echt mateloos aan irriteren, die schijn arbeidslust. Nog net een pootje uitsteken of een klein sprongetje maken om de indruk te maken of je een duel aan gaat. Mooi weer voetballer, ik heb daar een broertje dood aan na de afgelopen jaren. Verstoppertje spelen, wachten op dat ene moment. Daar hebben we geen donder aan. Hij is als nummer 10 niet één keer over van Hooijdonk heen gegaan, dat kan toch niet?

Kijk, Boussaid is echt niet goed (zeker niet centraal op het middenveld) maar die werkt zich dus wel (zonder fysiek) zes slagen in de rondte, jaagt op de bal en legt wat energie in de wedstrijd.

16    
Beest

Carnaval

Nee ik distantieer me van dat clubje .
Ik blijf achter brood en Tom staan . Het is gewoon niet goed genoeg om te promoveren rechtstreeks .

Tom heeft 2 misslagen gehaald : stokkers en kudimbana

Daar tegenover heeft hij wel degelijk 5 aanwinsten gehaald: dogan, riera, noblejas, monsalve, Olij.

Iedereen die gaat vragen om de kop van Tom is knettertje gek.


Het probleem is de oude garde die er is : Verschueren el allouchi mashart van hooijdonk gaan jou geen kampioen maken. Nu niet , volgend jaar niet en over 5 jaar niet.


De oude garde eruit en Tom nieuwe aanwinsten binnen laten slepen

18    
Bommel

@JN, bier smaakte zeker weer prima in de Bea? Heeeft iemand er wai in geflikkerd? Zicht op plek 1/2....in het spoor blijven. Noem jij 2 uit 6 met 12 punten achterstand in het spoor blijven? We hebben 6 van de 7 ploegen boven ons thuis al gehad, daar moet we alemaal nog naartoe. Met de wetenschap dat het uit NOG minder is als thuis, kan je de afloop wel voorspellen.
Wat ook zo vermoeiend blijft zijn die gasten hier die argumenten blijven geven als: "Wij met zooooooo'n grote achterban", "Met wel 19.000 mensen (het waren er 18.200, maar de NAC-fan is zoals bekend dol op zelfverheerlijking), hoe is het mogelijk?", of deze: "Veruit de hoogste begroting. We staan op plek 8, dus Brood is ongeschikt."
Wat betreft het grote aanwezige publiek, ga ik kort zijn, want al veel te vaak uitgelegd. NAC is folklore geworden. Een stadion waar een deel voor de gezelligheid en het zuipen zit. Jaren geleden zijn de prijzen van seizoenskaarten gedumpt. Als we vorig jaar in de ere de prijzen voor alle vakken met 80 euro verhoogd hadden, zat je bij NAC nog steeds goedkoper dan bij buurman Willem II. Er zitten bij ons duizenden fans voor omgerekend 6,50 euro per wedstrijd. Niet alleen op de B-side, ook op F! Gek hè, dat we daar financieel niet van profiteren. Maak die prijzen marktconform en dan zullen we eens zien hoe groot die enorme trouwe achterban in werkelijkheid is.

De achterban gaat volledig voorbij aan het beleid dat onder de grote 3 jaren geleden is ingezet. Eigenlijk al veel eerder natuurlijk, maar dan ben ik morgen nog aan het typen. Verkeerde aanstellingen van bestuurders, waardoor verkeerde aanstelling managers/ directeuren, waardoor verkeerde aanstelling spelers, waardoor slechte prestaties op het veld, waardoor tweemaal degradatie. (Promotie tussendoor was met veel geluk, enkele buitengewone City-huurlingen). En telkens als het fout ging kregen de gekozen poppetjes en de trainer op het veld de schuld. Hoe kortzichtig kun je zijn, na de zoveelste zelfde sutuatie waarin we verkeren? Hoe dik kan een plaat voor je kop zijn dat je Brood nu weer de schuld weet te geven, na zijn 11 voorgangers die ook allemaal de schuld kregen? Dan ben je net zo achterlijk als die havenslaven die denken dat het aan Stam lag dat Feyenoord niet meedoet om de titel. De situatie is best vergelijkbaar. Feyenoord zat in grote financiële nood, werden gered door de 'vrienden van Feyenoord', die (hoe goed bedoeld ook) het door in handen hebben van de aandelen nu nog steeds voor het zeggen hebben. Zij stelden een Koevermans en Troost aan, die van ons stelden eerste de peperdure Edelenbos aan die vervolgens Van Abbeele en Eisenga de scepter gaf. Totale vreemdelingen. De één uitgekotst in Heerenveen, de ander uit België. Maar de posities waren bezet, de 2 directeuren kregen dags na hun aanstelling een NAC-shawl, om voor de camera te verkondigen dat NAC zo'n geweldige club is, met geweldige aanhang, die in de Eredivisie thuishoort. Doelstelling: NAC moet direct weer promoveren. Kortom, precies wat de NAC-aanhang wilde horen. De rust keerde terug, Abbeele haalde de ene naar de andere vreemdeling naar Breda en het vertrouwen keerde terug. Ook omdat we verlost werden van die akelige spelers en trainer van vorig jaar. Want DAAR lag het allemaal aan, toch?
Vanavond werd er een verzameling spelers de wei in gestuurd met de volgende leeftijden:
25,25,24,24,22,20,19,19,19,19,18
Wie is de leider van dit jeugdig team? Naar wie wordt er geluisterd? Wie trekt zijn bakkes open als het effe wat minder gaat? Wie is het verlengstuk van Brood, waarmee hij kan sparren? RV verwoord het prima hierboven. Juist Brood had erom gevraagd voor het seizoen, maar niet gekregen van Abbeele. Brood weet exact wat nodig is om kans te maken op promotie. Seuntjens i.p.v Stokkers? Heel graag! Van Abbeele heeft gegokt en gehoopt dat er tussen die aankopen een paar lucky shots zaten die zouden gaan excelleren, hetgeen goed zou staan op zijn CV.

Eerste of tweede gaan we natuurlijk nooit meer worden. We moeten na afloop van dit seizoen hopen op een RKC-scenario. Pieken op juiste moment en met toeval en geluk maak je een kansje te promoveren. Met onstabiele clubs als Fortuna, Emmen, Zwolle, Cambuur, Sparta, VVV en de Graafschap (waarvan er naast RKC nog 2 afvallen) maak je nog een klein kansje te handhaven ook. En dan is het hopen dat er tegen die tijd eindelijk plaats is gemaakt voor verstandig beleid. Met andere woorden: Er is een wonder nodig.

4    
[email protected]

Ik werd belachelijk gemaakt toen ik zei dat Nac 7de hoorde te staan ipv eerste. 7de was nog mild, dit is gewoon een hele matige selectie. Uithuilen en opnieuw beginnen. Eerste 2 hebben gewoon meer voetballend vermogen en een beter idee van aanvallend voetbal. Nac... wat een aanfluiting met die budget. Voorin is het echt om te janken...

10    
Maarten

Jaartje bivakkeren in de KKD volgend seizoen is niet verkeerd. Met dit elftal wil je niet eens promoveren. Als we V Hooijdonk op handen gaan dragen is al een teken aan de wand. We gingen al bijna geloven dat hij kon voetballen.

0    
Bommel

Wanneer er kundige mensen de scepter zwaaien, mogen we wat mij betreft best 3 jaar in de KKD blijven. Als we dan over een organisatie, staf en team beschikken dat klaar en rijp is voor een langdurig Eredivisie-verblijf in de middenmoot met af en toe een uitschieter naar de subtop ben ik een blij mens. Daar teken ik nu voor. Helaas denkt ook de achterban korte termijn, vindt dat we op basis van toeschouwersaantallen en begroting direct terug moeten en gelooft dat wanneer we dit seizoen promoveren, NAC gered is. Alsof de 2 degradaties in de afgelopen jaren op pech gebaseerd waren.

-5    
Zaaf

Vandaag geschrokken van ons NAC. Belachelijk dat iedereen zoveel respect toont voor jong Ajax. Jong Ajax!!! Zo goed zijn die echt niet.

Hopen op een berg geluk in de nacompetitie. Op kwaliteit red je t niet

-2    
Dun Diëe

Iedereen vergeet even dat we een aantal vervelende blessures hebben? Het hele verdedigende fundament is weg. Daar had een andere td echt niks beters van kunnen maken. Komt nog bovenop dat Brood een paar dubieuze keuzes maakt en daar ga je. Ik snap de verontwaardiging niet helemaal. Iedereen wist toch dat de gouden serie die we in de eerste periode hadden niet het hele seizoen aan zou kunnen houden?

Wel leuk voor van der Gaag dat hij eindelijk een keer wint in Breda. Maar ja, met het verkeerde team.

10    
Reflektor

Die gebroeders ilic man man man ,
Ivan in iets mindere mate maar wat worden die met de week slechter.

3    
Ernie

Je kan een andere trainer voor de groep zetten, maar die zal het met deze groep niet beter doen.
Het probleem is gewoon de kwaliteit van de selectie!
Voorin totaal geen snelheid en slimheid.
Op het middenveld missen we een architect en een sloper.
En achterin missen we een aantal spelers.
Ik blijf achter Ruud Brood staan.

1    
Pannelap

Nou Ruud, NAC speelde als een stel natte kranten..... ga maar eens een paar dagen trainen op:
- corners nemen die niet zo zielloos laag over de grond scheren,
- voorzetten geven die aankomen bij spelers met een geel/zwart shirt i.p.v. andere kleuren op het veld,
- ballen buitenom.... dat kansloos maar naar binnen trekken, denken dat je door je tegenstander heen kan. Tis geen Disney hier eej,
- fysiek... want dit stelletje loopt erbij als volgepakte zoutzakken (zit geen beweging in)...

Wellicht dat we dan eens met 3 punten overblijven....

4    
Dos

Bij iedere trainer zijn er op en aanmerkingen over zijn wisselbeleid, opstelling, tactiek etc. Dit was zelfs zo toen Henk ten Cate trainer was.
Vd Gaag moest het vorig jaar doen met een selectie, waar bij 90% van de spelers de mentaliteit ontbrak.
Nu is deze mentaliteit er wel, ze werken er allemaal keihard voor, maar mist deze selectie de kwaliteit om bovenin mee te blijven draaien.
Dan kan je Pochetino voor de groep zetten, daar verandert niets aan.
Het slechtste wat NAC nu kan doen is weer een trainer ontslaan.

3    
Sjef de gevulde koek

Met spelers als el alouchi, bousaid, illic, SVH, mashart, weet je 1 ding zeker je verliest elke duel en loopt elke keer achter de feiten aan. Gewoon teveel net niet. Ook dogan valt natuurlijk volledig door de mand. Het is veel te slap en dat kun je de TD zeker kwalijk nemen. Er zit geen power in.

4    
jvt

De tijd dat we met veel voetbal en strijdlust van Ajax 1 wonnen ligt ver achter ons. Ook nu na de kansloos verloren pot besef je weer eens hoe diep we zijn gezakt. Dit gebrei en voor eigen gewin gaan lijkt toch niet meer op voetbal? Verschrikkelijk dramatisch.

Dat we nog steeds onervaren managers aanstellen , meerjarige contracten a la Smeulders aanbieden en een te grote broek aan (spelers bij Helmond waar wij aan meebetalen) hebben is minachting naar ons als klant. En niet dat het na de winterstop beter wordt want iedereen versterkt zich, wij hebben al 30 spelers!

jvt schreef het regelmatig. Brood is niet de trainer die we broodnodig hadden. Hij wilde vorig jaar weinig veranderen en ook nu zegt ie het weer. Hij ziet betere dingen als tegen Almere maar in elke wedstrijd zie je wel een paar dingen die beter zijn dan de vorige. Ook die slechter zijn! Zou dat met de tegenstander te maken kunnen hebben? Het gemakkelijk tikkende en snelle Jong Ajax is een voorbeeld van selecteren en trainen. De goals vielen op een verkeerd moment? Hoezo? Je had nu de pauze om het tij te keren, en nog een hele 2e helft waar we echter amper een mooie aanval hebben gezien!

Nee beste mensen; onze bijklussende Tom is de volgende TD die deels ongezien een elftal vol pupillen en nooit niet spelers heeft gehaald, op 4 - 5 na. Het niet nakomen van de belofte om boven de 10k+ extra spelersbudget aan te wenden zal een doodsteek blijken.

Niet promoveren betekent dat velen volgend jaar niet meer gaan verlengen, ze zijn het zat bedrogen te worden. De spanning tussen Ton en Ruud was er al en wordt niet minder. Brood mist verbale passie, mist bevlogenheid in zijn lichaamshouding, stelt verkeerde spelers op de verkeerde plaats op en schijnbaar wordt niemand ook maar een paar cm beter. Het is niks, het wordt niks en zal nooit iets meer worden zolang de aandeelhouders geen managers aanstellen met ervaring, netwerk en kracht.

-6    
Ernie

@jvt
Ook volgend seizoen zitten er gewoon 17 a 18000 op de tribune!

5    
Bredaastrots

Beste Trainer, wordt het geen tijd om die houterige klaas van een Sidney v Hooijdonk terug naar de jeugd sturen. 14 keer balcontact 7 verprutst 3 naar de verkeerd kleur 2 van zijn voeten afgesproken een groot drama snelheid als een slak techniek heeft hij niet. Hij mist de hardheid om erin te gaan. Neem een voorbeeld aan de 17 jarige spits van jong ajax. Lichtpuntjes N. Olij en bousaini.

11    
jvt

Blind vertrouwen dat het wel goed komt, dat de tribunes wel vol blijven stromen zal de teloorgang van NAC sinds het vertrek van onze Ernie in een stroomversnelling brengen.

We hebben geen leiders (lees managers) die innemend zijn, die een warm en betrokken gevoel oproepen. We financieren met onze inbreng slechts salarissen van iets wat een voetbalbedrijf moet voorstellen.

"We zien lichtpuntjes" , "Het was veel beter dan tegen Almere", "Hier kunnen we op verder bouwen" "We weten waar het aan licht, maar de twee Spanjaarden zijn er niet bij" "We komen terug uit een lastige periode" "Hier moeten we met z'n allen uit zien te komen" "Ik vind Verschuren de beste rechtsback dus die speelt" Welterusten...

-1    
Fred1

@ RV , degenen die nu van Hooijdonk afzeiken snappen er niks van.
Natuurlijk is het geen wereldvoetballer maar we goed genoeg voor NAC en eigenlijk té goed voor dit NAC.
Blanco merkte al eerder op dat sinds die lamzak Dogan er in staat het over was met de productie van Sydney.
Niet zo onlogisch eigenlijk want je staat gewoon met 10 man, hij doet en onderneemt werkelijk helemaal niets het is 90 min stil staan voorin en doen alsof en v Hooijdonk wordt er voor opgeofferd , die loopt zich het schompes.
Brood trekt zich op aan namen en niet aan functionaliteit.
Van Hooijdonk rendeert beter als die Dogan hem niet in de weg loopt .
Zelfde geldt voor die Ilic Brothers , doodlopers die alleen voor zichzelf bezig zijn .
Maandag de volgende Zeperd en de chaos is compleet .
Kampioenschap of tweede worden kan je vergeten en deze berustende trainer die amper van zijn bank komt gaat de boel niet vlot trekken.
Te veel tactische blunders, te veel dissonanten in het team en geen eenheid.
Met alleen een goede keeper , van Hooijdonk , Riera en Rösler ga je het niet redden, de rest is brandhout en rijp voor het stort.

6    
den hulk

kan het stadion niet worden gebruikt waar de supporters kunnen genieten bv tirolermuziek festivals dan hebben ze waar voor hun geld ik snap niet dat er18000 mensen hier naar gaan kijken

12    
Buurman

Bommels strekking in zijn betoog is juist. Dat NAC steeds dieper het moeras in zakt heeft als dieper liggende oorzaak het wanbeleid van de afgelopen jaren. Nou ja wanbeleid, zeg maar rustig geen beleid. Je kunt natuurlijk weer aan symptoom bestrijding gaan doen door de trainer weg te jagen maar dat zal weinig helpen. Ik verwacht overigens wel dat Brood gaat sneuvelen na nog een paar nederlagen. Dat heeft ook te maken met Brood zijn verhouding met de TD, van meet af aan zat het tussen Ruud en Tom niet goed. Kort gezegd , Tom zal zijn kans grijpen zodra hij kan. Of je er nog trots op moet zijn dat we nog steeds voor een nagenoeg uitverkocht huis spelen ? Tsja, een begrafenis kan veel genodigden en bezoekers trekken. En een begrafenis kan een mooi iets zijn als het merendeel van de mensen verdriet komen delen en elkaar steunen om daarna weer positief in de toekomst te kijken. Bij NAC zie ik vier groepen begrafenisgangers. - een groep vindt het heel erg , maakt zich grote zorgen en hoopt via symptoom bestrijding op een wonder. - een groep is onverschillig geworden en weet dat zonder nieuwe verstandige en NAC liefhebbende eigenaren het nooit iets kan worden. - een groep heeft verdriet en hoopt op nieuwe eigenaren en een deel van hun doet daar ook enige inspanning toe. - een laatste groep maakt het niet veel uit, het broodje kaas,ham,worst, de koffie en het pintje na de wedstrijd smaakte prima. En die groepen kunnen onderling, deels zeer onaangenaam, met elkaar steggelen. Maar onhoudt 1 ding beste mede supporters ; het oude NAC , die mooie volksclub, is dood en begraven. Ik heb me daar bij neergelegd. En een verrijzenis zie ik niet snel gebeuren. Bommel kan nog heel lang zijn Evangelie verkondigrn.

5    
NACORAKEL

Ruud - ingesleten automatismen ontstaan wanneer je die gasten vertrouwen geeft en opstelt daar waar ze het best renderen. Erin, eruit, ergens anders heeft nog nooit gewerkt.

En Ruud - het publiek ziet dat Sidney kwaliteit mist maar zich kapot werkt en dan niet meer kan. Dan wissel je Dogan voor Stokkers, nadat je Bohui voor de leeuwen gooit en wissel je ook nog verdedigend met Pele.

O, en Ruud - je keeper redt minimaal 2x op zekere goals en wij hebben op die paal bal na, geen kans gehad ...

Laatste Ruud - die gasten van Ajax kunnen voetballen, maar alleen als je ze de mogelijkheid geeft. Loop je achteruit, dan roep je het over je af. Loop ze op de achillespezen en je worden ineens een stuk minder. Die spits zit tegen het eerste aan en onze Spaanse slager kreeg hem klein.

1    
ome cor

Het valt me op dat niemand het heeft over de aanhang, gisterenavond
Er zijn wel eens betere avondjes NAC geweest.
Tijden waarin tegenstanders niet perse de Bredase ploeg vreesden, maar wel de aanhang, de ambiance. Het kon spoken in Breda en de aanhang gaf het team vleugels en zo maakten ze samen het onmogelijke mogelijk

Die sfeer is al heel lang weg uit Breda.
Op social media heeft iedereen het hoogste woord maar in het stadion is iedereen na een minuut of 15-20 al weer uitgesupporterd en vervallen we massaal tot een stel grumpy old men.0    
Tram

Zes wedstrijden op rij niet gewonnen en onze trainer vind dat het behoorlijk gaat. Ongelofelijk. Deze selectie is simpelweg niet in staat om een fatsoenlijk tempo te spelen. We mogen van geluk spreken dat we een wereldspeler hebben. Gisteren was power nodig geweest Ruud. Jij stelt een zaalvoetballer van 50 kilo op..

6    
Marti

Wat we nodig hebben , een zeer goede dirigent op het middenveld , die wijst en roept en duidelijkheid geeft, op het moment van spelen , kortom een speler met inzicht .

4    
Habe

Na weer een nederlaag in Breda komen we tot de volgende conclusie:
We kunnen stoppen met het ophemelen van Dogan. Had er duidelijk geen zin in. Ging geen duels aan, beweegt nagenoeg niet, duidelijk geen versterking.
Project Verscheuren als rechtsback nu voor de 3e keer mislukt. Staat regelmatig te slapen of is er met zn hoofd niet bij. t Broertjes Illic denken dat ze er al zijn. Spelen zeer laks en hebben nonchalante uitstraling.
Rosler, Reira, Mashart en vHooydonk vond ik wel redelijk spelen vanavond.
Dan onze cornervariant. De eerste keer kolt El All te laat in en is dus te laat bij de bal. Tweede keer is hij op tijd maar struikelt over de bal. Gelukkig zit Brood verbeteringen. Verder was de sfeer op de tribune weer beneden alle peil. Niet gek natuurlijk als je kijkt naar hetgeen je op het veld te zien krijgt. Geen enkel moment waarop de vlam in de pan kan springen en voor een opleving bij het publiek zorgt. Jammer, we zakken af . . .

0    
fvf6

Verloren van een betere ploeg . NAC hangt als los zand aan elkaar. Heeft Dogan weleens van meespringen gehoord bij kopduels , ik dacht dat hij de schakel zou zijn dit seizoen maar is afgelopen wedstrijd wel heel ver door de ondergrens gegaan , dit zelfde geld ook voor van Hooydonk gaat ook geen kopduel aan . Maar nogmaals het is geen schande van dit Ajax te verliezen

3    
Braze

Het is gewoon een kwestie van kwaliteit. De spelers willen wel maar kunnen als elftal niet beter.
De enkele klassespelers kunnen het elftal niet dragen. Jammer maar helaas.

5    
Josdebakbanaan

15 van de 20 teams in de KKD kan niet onder de druk uitvoetballen. Die hebben gewoon een team waarbij de links en rechtsback nog ouderwets de slechtste spelers van het team zijn.

Waarom speel je dan niet met wat hogere press? Nu speelde NAC uberhaupt zonder druk. Ajax kreeg alle ruimte om te voetballen, ook op de helft van NAC. Overigens geen aanwijzingen gezien dat Jong Ajax wel onder de druk kan uit voetballen, iedere keer dat er een klein beetje druk gezet werd waren ze de bal zo kwijt.

Dit zijn tactische keuzes van de trainer, maar we zegt dat de TD weg moet is gek. Hij begrijpt dat het commercieel potentieel van NAC al uitgebaat is en dat het kapitaal van NAC op het veld moet staan. JUIST investeren in jonge spelers! Dat kan ook prima, als dhr. Brood ze dan niet allemaal op gekke plekken gaat zetten en zorgt dat die jongens gewoon naar hun capaciteiten voetballen.

2    
Joop

We komen 2 mensen te kort een ervaren man op het middenveld en iemand die een goal kan maken

5    
Breda

Sydney en luca hadden wat mij betreft eerder gewisseld mogen worden. Geen optie voor sydney hoor ik dan. Wat als dogan en stokkers een duo gaan vormen. Sydney is een goeie voor de laatste 15 minuten. Luca mag even een paar wedstrijden niets doen op de tribune, even connecten met de supporters.

Ik kan de negatieve kut sfeer op de tribunes begrijpen naar de zoveelste telleurstelling maar wat een stelletje droeftoeters zeg. Iedereen weet toch hoe t gaat. Als t spel niet goed gaat zorgen wij er voor dat de sfeer omslaat zodat ons team het weer oppakt.

Ik durf t bijna niet te zeggen maar zoals het er nu voor staat gaan we het nieuwe rkc worden in alle opzichten.

Bside, jullie zijn de kartrekkers in dit verhaal. Stook dat vuur nou eens op. Vak G, zoek die connectie weer op met de Bside en breng schrik bij die goals en de tegenstander. De rest gaat weer volgen!

Als 19000 man naar brood , td, aandeelhouders zingt en schreeuwt dan moet er haast wel iets uit voort komen maar stil zijn en niets doen gaat niet meer helpen.

0    
stoep

koekoek die brood. welke wedstrijd heb jij gezien? op spel inzicht en beleving was het drama. tactisch weten de spelers niet wat ze moeten doen, geen enkele lijn in voor of achteruit, korte of wijde linies. en stop maar met deze voorhoede. 30 balcontacten 28 naar iemand met een roodwit shirt.

4    
geelzwartwit

Ruud Brood houdt zijn TD en spelers in bescherming. Vanaf het moment dat de interviewer vraagt of het nog te keren valt ontstaat bij Brood het zenuwachtige onzekere Vreven hupje.

De trainer is zo goed als zijn materiaal.. Als een trainer spelers op vreemde posities zet is dat omdat hij niets beters in zijn selectie heeft zitten.
Dat spelers bij NAC niet presteren en bij hun vorige clubs wel ligt toch niet aan de spelers? Toch ook niet aan de trainer? Dat ligt bij NAC al jaren aan een onevenwichtige samenstelling van de selectie.

Wederom de gok dat 2 jeugdspelers van City op belangrijke posities de vaste basis vormen.

Je haalt Dogan maar met dat soort spelers moet je ook kijken wat er om hem heen speelde waardoor hij goed presteerde. Is Sydney vooral ook goed in vrije trappen scoren? Dan laat je hem met een lichtvoetig dribbelaar spelen die veel vrije trappen rond de 16 weet te versieren.
Sydney kopsterk? Zorg voor aanvoer van de vleugels en haal die vleugelspelers met goede voorzet.
Bij wat NAC onder Smulders haalde waren de individuele statistieken vaak wel aardig of hoopvol. Dat is nu ook weer zo maar er is geen team met speelwijze samengesteld.
Dat zie je bij Cambuur en de Graafschap juist wel. Als een selectie klopt en je hebt een aanvallend denkende coach dan is de kans groot dat je binnen no time een geolied team hebt.
Bij NAC begint het altijd met..
Als de competitie begonnen is kun je pas zeggen waar we staan
Als we zes wedstrijden hebben gespeeld kun je pas zeggen waar we staan..
Als we tien wedstrijden..
Als we in de winterstop versterking halen dan...
Als we de playoff spelen dan...

En waarom is het stil op de tribunes..
Misschien omdat de koek bij de supporters nu echt op is?
Van beste supporters naar volhardende supporters naar idjele hoop naar niet willen accepteren naar moedeloos naar ongeinteresseerd
Dan is wat over blijft een lekker biertje met je maten met wat voetbal op de achtergrond.

Bij een beetje club voert de club ook sterk beleid en communicatie.
Brood wordt nu vanzelf de kop van jut.
Hij straalt rust en vertrouwen uit.
Het zenuwachtige hupje en de stand van zaken tonen de realiteit.

Aandeelhouders investeren in het dichten van het begrotingstekort.
Zodat de club niet omvalt en ze al hun geld kwijt zijn.
De AD maakt geen nieuw geld laat staan nieuw groot geld. Dus het is meer en meer interen op de sportieve begroting.

De nieuwe hoop zal ontstaan als er een club komt die 2 miljoen voor Olij wil betalen. Dan is het hosanna en klopt heel het beleid van de TD weer en viert het positivisme weer hoogtij. Is de houdbaarheid weer verlengd met een seizoen.

Het ligt niet aan Brood. De selecties zijn nooit goed samengesteld en daarmee wordt de hoogste begroting verkeerd gebruikt.
En dat is al jaren zo.

Vreven presteerde ter nauwernood met angelino en Garcia en ambrose.
Dat was bijna 30% van je team en nog was het allemaal net aan. Kun je nagaan hoe de rest van de selectie was. De wederom gok broertjes Illic is niet voldoende en zie.. Smulders 2.0

-1    
Toontje

Coach moet roeien met de riemen die hij heeft. Hij kan er niets aan doen dat het een uitermate zwakke selectie is die door die rare Belg bijeen is geraapt. Die moet het op zijn beurt trouwens doen met geen geld.
We missen een paar ouderen die de rest op fouten wijst.
idd. is Riera de enigste die je hoort roepen.
Zonder geld blijf je nog jaren in de put.
En zonder geld promoveren is gelijk volgend jaar weer terug. .....maar zelfs opbouwen kost geld. En als er dan eens een talentje opduikt is hij voor zijn 18e weggekaapt.

-3    
Tegel

Wat nou geen geld? Grootste begroting toch? Is Brood al ontslagen?

-4    
Corleone

Van Hooijdonk terug naar de jeugd die jongen kom veel te kort maar we hebben weer zo trainer die dat niet ziet en vertrouwen hou in van Hooijdonk ik zeg geef stokkers het vertrouwen heeft veel meer beweging in de 16 dan van Hooijdonk

0    
Moppernac


Brood is niet de geschikte man voor NAC , dat kon je al zien vorig seizoen om NAC in de ere divisie te houden.
Met de winterstop helemaal opnieuw beginnen met een trainer die helemaal geen verleden met NAC heeft gehad.

-4    
Moppernac

Als NAC maandag van Jong PSV verliest moeten ze Brood gelijk ontslag geven want dan zijn de krediets op voor hem.
Wat mij betreft zijn ze nu al op
Kijk naar Maaskant VVV, Jaap Stam Feijenoord geen resultaat weg ermee.
NAC nu op een 8ste plaats is ook een resultaat om de trainer de laan uit te sturen

-1    
Belgische Naccer

Eens met beest.

Tom vd A. Heeft 5 goede spelers gehaald, en 2 slechte. Ik hoop dat ze aan het einde van het seizoen de hoofdprijs vragen voor Olij en Noblejas want die komen ze ophalen, dat weet je nu al

Verder zit je met oud zeer: Allouchi, Anholt en het gebrek aan instelling is weer volledig op het niveau van vorig seizoen. Dit kun je Brood aanrekenen. Misschien moet je concluderen dat het jammer is dat je Brood als trainer een nieuwe kans hebt gegeven, nadat hij het vorig jaar eigenlijk ook verneukte door toen vast te houden aan bijvoorbeeld van Leer, Muhren, Rosheuvel etc.

Het is nu uithuilen en proberen je beste spelers: Olij, Riera, Monsalve, Noblejas en Verschueren (op het middenveld) te houden. En de rest weer weg te doen en dan weer 5 goede terug te halen en 2 slechte...dan ben je over 2 a 3 jaar weer terug in de Ere. Maar eerder gaat dat helaas niet lukken met deze trainer en dit management.

3    
RuudBroodIsGeenVerlosser

Kom op man, we staan 8ste, vorig jaar stonden we laatste!

0    
Dutchbird

We krijgen gewoon de rekening gepresenteerd van het falend personeelsbeleid van het bestuur. Edelenbos en haar twee puppy's. Een Fries die roept dat we gaan promoveren en een Belg die denkt dat dit gaat lukken met een jong team vol spelers die heel snel weg mochten bij hun vorige club.

Dan speel je eigenlijk met jong NAC tegen jong Ajax en dan is verliezen geen schande maar wel funest voor de doelstellingen van onze Fries. Tegen de Graafschap en Cambuur kom je tekort vanwege gebrek aan ervaring en leiderschap.

Met deze selectie ben je gedoemd nog een paar jaar KKD te spelen. Ondertussen schelden we Ruud Brood zijn huid vol, maar die kan met die zooi van de Belg echt geen potten breken. Hopelijk beseft de nieuwe RvC dat we een slimme ervaren TD nodig hebben die gaat bouwen aan een afgewogen selectie waarmee je volgende seizoen promoveert en een stevige basis legt voor eredivisie behoud in het jaar daarna.

12    
Los Pollos Hermanos

Ben maar blij dat we ene meneer Olij op de goal hebben staan. Met afstand de beste speler in de selectie. Zonder hem stonden we nu 15e of nog lager. Veel te goed voor NAC en zal volgend jaar wel vertrekken voor een app en een ei.

5    
Misterbean

En onze belgische patattenbakker en onze Friese kruidkoek maar verstoppertje spelen. Zoals gewoonlijk ligt deze puinzooi weer eens aan niemand. Slaap lekker RvC.

8    
NAC!!!

Weet je nog: NAC - AJax 4-2 beker.

Nu verloren van een BETER JONG- Ajax

Hoeveel dieper kunnen we nog zakken.

We schieten de laatste jaren geen bal op. En wij worden weer een jaar voor aap gehouden.

Ruud vond het niet zo slecht, neen Ruud het was heel heel heel slecht

5    
Nachoreca1

Idd @nac!!!

Wilde het net gaan typen. Wat staan we er beroerd voor...oei oei..werkelijk nergens kun je uit op maken dat we komende jaren stappen vooruit gaan maken. Ingeslapen vreemdelingenlegioen zijn we geworden. En ruud neem ik sinds mei al niet meer serieus met zijn taktiek en wisselbeleid... schaam me iig diep om mezelf nac supporter te noemen op dit moment. Hopen en bidden dan maar.

-1    
Patrick

Maandagavond finn en Sydney in de spits, dogan erachter. Bousaid op plaats van luka rest het zelfde. 3 punten en niks minder.

1    
Mark Bieritieti

Wat voor trainer zet een middenvelder rechtsback en laat dan een rechtsback invallen op het middenveld, dan ben je toch echt de weg kwijt? En als je ziet dat die Sidney in 60 min werkelijk geen enkel goed balcontact heeft gehad, dan laat je die toch niet staan? Snap ik het nou niet?

2    
Mark Bieritieti

Na jaren op de tribune in Breda woon ik al een tijdje in Utrecht en kijk de wedstrijden op tv. Toch maar weer eens een kaartje gekocht, wat is er met het avondje NAC gebeurt? Echt onherkenbaar...

-1    
Dreman

Na Jong Ajax zullen nu de pubers op het altijd volgebeukte Herdgang de volgende man met de Zeis zijn.
Oftewel. Ondersschatting

1    
10diego

Goed zo Beest. Wim, Nicole en Tommie moeten blijven. Het gaat fantastisch. Gelukkig zijn er nog mensen die dat zien. Iedereen is gek, behalve jij.

Laad alle berichten na dit bericht in