Wij gaan niet opzij

NAC bekert verder na twee doelpunten in extra tijd tegen FC Eindhoven (2-1)

Das Phantom

NAC heeft zich gisteren geplaatst voor de derde ronde van de KNVB Beker. Na een knotsgek duel tegen FC Eindhoven trok NAC na verlenging uiteindelijk aan het langste eind en werd er met 2-1 gewonnen.

Veel supporters zullen hebben gedacht dat ze naar een herhaling van afgelopen vrijdag aan het kijken waren, toen de bal na veertien secondes al in het net lag. Aanvaller Brym ronde knap af nadat Bannis de bal had doorgekopt. Mac Nulty kon niet ingrijpen omdat hij, niet als laatste speler die avond, weggleed op het natte veld. 

NAC kende daarna een tiental sterke minuten, maar in tegenstelling tot het treffen met Jong PSV, wist het de achterstand nu niet snel weg te poetsen. Eindhoven kreeg daarna nog de beste kansen om de voorsprong uit te breiden, maar faalde in die pogingen. 

Lokhoff greep in tijdens de rust en bracht T. Marijnissen binnen de lijnen voor Ligeon. Dat zorgde voor iets meer overwicht aan Bredase zijde, maar toch moest Kortsmit ook nog een paar keer ingrijpen. Rond de zeventigste minuut hield de doelman zijn ploeg in de wedstrijd door een volley van Bannis te keren. 

In de blessuretijd van de reguliere speeltijd kwam daar toch de verlossende treffer. En niet alleen voor alle supporters, maar ook voor de maker van het doelpunt: Herrmann. De invaller kende tot nu toe geen gelukkige periode in Breda, maar zette zijn team nu op gelijke hoogte met een bekeken schot. Het stadion ontplofte en de aanvaller was zichtbaar geraakt door zijn goal. 

NAC was de bovenliggende partij in de verlenging, maar toch leek het heel even Eindhoven dat er met de buit vandoor zou gaan. Seedorf rondde een voorzet knap af, maar nadat de treffer al gevierd was, was het scheidsrechter Manschot die de treffer afkeurde wegens hands. 

Wederom zou een invaller toeslaan in extremis. Ditmaal was het Besselink die in de extra tijd van de verleging de bekers bier door de lucht liet vliegen. Van der Sande verlengde een corner die door de jonge verdediger tegen de touwen werd geschoven. De kers op de taart na een avond bekervoetbal. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
B-Side Stats: NAC-Eindhoven (2-1) 47 reacties
Volgend bericht
Liveblog: NAC - FC Eindhoven (KNVB Beker) 151 reacties
51 Reacties
122   3  
Jan

Buiten het feit dat het een heerlijk avondje nac was. Ook echt de complimenten naar Ton Lokhoff die echt aanvallend heeft gewisseld!!

46   9  
Yellow

Dat is toch lekker wakker worden. Bizar eigenlijk, want het was een bagger partij: slechte passes, geen structuur, geen plan, voorhoede uit vorm, persoonlijke fouten, slecht spelhervattingen, swalbes en een scheids die de singel in kan, maar waar ook van werd gehouden. Wij waren erbij. ;-)

87   3  
The Cosmic Gate

Wat een avond weer, een beker avond waar weer alles in zat . Heb tijdens de verlenging een NAC gezien waar ik best wel blij van kan worden. De rest van de wedstrijd was 75min niet veel.
Dit moet toch wat doen met een team om zo de rest van de competitie te spelen en er nog wat van te maken.
Ligeon had soms echt geen idee wat hij aan het doen was denk ik. Lucassen daarintegen....dammn die bleef maar gaan, stond overal , wat mijn betreft MOTM

8   34  
Wanny

@ YELLOW

Eens op 1 puntje na. Heerlijk dat we eindelijk weer eens een scheidsrechter van eredivisieniveau hadden. Zal best wat foutjes gemaakt hebben, maar hij liet wel gewoon voetballen en strooide niet met kaarten zoals zijn collega's doen.

122   3  
Jan

Buiten het feit dat het een heerlijk avondje nac was. Ook echt de complimenten naar Ton Lokhoff die echt aanvallend heeft gewisseld!!

17   2  
Hard_Gras

Zo hee...deze zag ik na 14 seconden niet meer aankomen!

Alle lof voor onze trainer die gewoon nog aanvallender ging spelen. Toegegeven, bij de beker is het altijd alles of niets!

@Bsiderats: volgens mij zijn jullie ook nog dronken van het resultaat van gisteravond! Ik heb jullie in geen tijden zoveel spel- en typefouten zien maken :-)

9   8  
G

Heerlijke wedstrijd, voor m'n gevoel was en wordt dit de beste van het seizoen, net als tegen VVV vorig jaar.

Bekerwedstrijden gewoon altijd gaan! Geeft een echte finalewedstrijd sfeer met slechts 9800 man, maar zo veel beter als de competitie wedstrijden.

Klopt het dat ik hier de laatste periode minder spelers interviews zie na gespeelde wedstrijden?

11   2  
Nr. 20

Het is nog niet werelds. Maar met wil om te winnen en gewoon werklust en werken voor elkaar doe je gewoon mee in de KKD. Daar zijn analyses voor nodig. Op naar de volgende. The only way is up 💪

30   6  
Breda83

Je ziet nu wel heel duidelijk wat voor verdedigende trainer Molenaar eigenlijk was. Plat, Vet, Agougil, Banzuzi, eigenlijk allemaal verdedigende spelers die het gros van de wedstrijden gespeeld hebben. Terwijl je dus ook een speler als Omgba rond had lopen in Zundert. Bij van Schuppen kon je ook zien dat er een last van zijn schouders gevallen is sinds het vertrek van Molenaar. Was zeker nog niet de oude Boris, maar al een stuk beter dan elke wedstrijd die ik dit seizoen van hem gezien heb. Benieuwd of de Rooij zijn basisplek behoud, maar ik zie zomaar Herrmann dat plekje overnemen zolang Schalk er nog niet is.

34   0  
Rijen is NAC

GOOD FUCKING MORNING! 😍

25   1  
Das Phantom (BSR)

@Hardgras

Haha, thanks. Note to self:
Eerst lezen, dan publiceren.

14   32  
Ernie

Het resultaat is natuurlijk fantastisch en dan vergeet je meestal snel de slechte dingen. Lokhoff probeert weer wat nieuwe dingen en dat is mooi.
Maar als je heel eerlijk bent was Eindhoven de betere ploeg. Die ploeg voetbalt met een duidelijk idee, beter positie spel. Dat is toch de verdienste van Rob Penders. Ik zou die toch graag een paar jaar bij NAC aan het werk willen zien.

21   4  
Ivo

Laten we eerlijk zijn: het was de eerste 70 minuten een zwakke wedstrijd vanuit NAC. We verloren zo veel duels, misten alle 2e ballen, en het veldspel was zeer slordig. Je had het gevoel dat je met 8 man op het veld stond, we kwamen steeds een mannetje te kort. Eindhoven zette veel druk en wij kwamen daar niet onderuit. Zeker in de 1e helft gaf NAC Eindhoven veel te veel ruimte.

Kaj de Rooij was weer totaal onzichtbaar en Ligeon werd weer voorbijgelopen alsof hij stil stond. Toen die twee gewisseld waren gingen we wat meer voetballen. Opportunistischer ook, de bal naar voren spelend, gebruik maken van de snelheid van Herrmann. Niet meer alles naar van der Sande.

Mooi dat we het over de streep hebben getrokken, fijn voor de spelers en de supporters. Maar voetballend hebben we nog een hoop te verbeteren. Complimenten voor spelers als Vet, Lucassen en ook de debutant Staring, prima gespeeld!

45   2  
Bas

Maar zoveel meer voetbal dankzij Staring en Aimé voor het hele team

36   2  
Bas v d

@ ernie

Eindhoven beter als Nac? Ze speelde heel laf voetbal gister, tijd rekken vanaf min 1 echt Penders onwaardig had veel meer verwacht van Eindhoven.
Gezien de hele wedstrijd is Nac de verdiende winnaar

67   1  
Rade Bogdanovic

Voor mij geen Penders please. Veel te verdedigend en flets.

Verder Lucassen die man was boven tot onder met modder en gras besmeurd. Staring ook goede pot!
Nu nog een aanvaller erbij en op naar de play offs

31   0  
SjorsNAC

Wel mooi voor Hermann, die had ook meer verwacht van zn periode bij NAC.
Hopelijk weer wat extra centjes voor NAC door het behalen van de volgende rond en wellicht wat extra vertrouwen.

19   7  
PatjeR

Schitterende avond meegemaakt. Starink en Omgba mooie toevoegingen en Thomas en Rowan ook prima ingevallen. Daarentegen kunnen inderdaad Kai de Rooij en Ruben Ligeon echt niet meer...

Emotie in het stadion, prachtig. En Herrman zeker wel gegund. Misschien is de nieuwe Leigh Leigh Leigh opgestaan!


PS: we begonnen met 'de Rooij en un Rooie' als spitsenduo :-)

21   21  
Bp

Mooie wedstrijd, maar Velanas en de Rooij hebben het weer niet laten zien,,Ik denk dat afscheid nemen van deze 2 een reële optie is.

Starink en Omgba, beide top gespeeld

18   3  
Tip

Gewoon genieten van een gewonnen pot opportuun bekervoetbal. Goede prestatie van NAC. Heel tof voor Herrmann, ik gunde hem die goal het meest.

Verder m.i. niet teveel (geen) conclusies trekken hoe goed of zwak NAC voetbalde ook niet naar spelers individueel. Beker wedstrijden staan dikwijls op zich. NAC trok verdiend aan het langste eind met wel een beetje geluk. Ook een mentale opkikker voor de ploeg en ons deze overwinning.

NAC moet nu punten gaan pakken bij Helmond en Oss. Dan doe je nog mee voor nacompetitie. Mocht dat lukken dan keert bij mij het geloof weer langzaam terug. Maar het is nu echt nog afwachten.

33   0  
Hugo

Herrmann heeft laten zien dat je op kracht en werklust het een verdediging echt moeilijk kan maken. En het is allemaal wat houterig, maar wel allemaal vol power en vooruit.

Omgba speelde inderdaad prima. Staring lijkt een aanwinst en ondanks de glijpartij in seconde 12 van MacNulty is het een echte verdediger, een sloper die nooit opgeeft. Heerlijk om te zien hoe hij met gebalde vuisten in kwam glijden aan de kant van vak G om een voorzet te blokken.

Hup NAC

69   5  
Joachim Siwek

De thuisblijvers waren de grote verliezers!

Dit is wat ik hoop en verwacht als ik naar NAC ga. Dat doe ik al ruim 50 jaar en deze wedstrijd komt in mijn top 10 allertijden.
Kutweer.
Matige bezetting op de tribune (alleen de échte supporters?).
Blunder en na enkele seconden op achterstand.
Het publiek wat de wedstrijd gaat beïnvloeden.
(Wat is het mooi om te zien dat zo weinig publiek (voor NAC begrippen) zoveel lawaai en emotie in de strijd kan gooien.
Veerkracht, werklust, soms prachtig veldspel, en een WIL om te winnen. Zowel op het veld als vanaf de bank. Lokhoff chapeau!
Ook de reservespelers die bij iedere corner uit de dug out kwamen om bij een aanstaand doelpunt het veld op te rennen.
Frustratie over de scheids (die eigenlijk best goed floot), een domper door de goal van EHV in de laatste minuut, de orkaan van geluid toen deze werd afgekeurd.
En toen , ja toen kwam de apotheose.
Dit was een ultiem Avondje NAC!
Een avond waar de spelers het belangrijkste teweegbrachten: ze kregen iedereen op de tribune achter zich. Die wisselwerking is voor mij wat NAC groot en bijna uniek maakt.

Dan de spelers:
Staring is niet bang. Biedt zichzelf aan tussen de linies, denkt vooruit, wil de bal ook hebben met iemand in zijn rug, trapt geweldig makkelijk (wart was het weer lang geleden dat we crosspasses hebben gezien bij NAC die op de stropdas aankomen.
Omgba: do I have to say more?
Daarnaast Vet en Lukassen top; met gruwelijk NOAD.
vd Sande was erg ongelukkig, en van de Rooij heb ik na gisterenavond afscheid genomen als basisspeler.

Als NAC zo zijn wedstrijden gaat spelen in het vervolg van de competitie; dan zullen ze alsnog geen kampioen worden; maar dan komen de punten vanzelf.

Een heerlijk Avondje NAC. Bedankt!

19   15  
Wanny

Velanas en De Rooij moet je proberen te verkopen deze transferperiode. Zeker voor Ody met zijn doelpunten zal best wat belangstelling zijn. En met die paar ton kun je dan van de zomer aan de slag.

7   16  
Mc Guyver

Zou Velanas er toch nog graag bijhouden BP hij heeft geen slechte cijfers qua doelpunten en assits het is wellicht wel zo dat het te wisselvallig is om kampioen mee te worden. De Rooij gaat helaas niet meer worden vrees ik heel jammer want wat stond hij voor zijn transfer en blessure toch goed te spelen hoop dat hij terug naar Eindhoven kan om daarna in nieuwe werkomgevibg weer op te bloeien. Zie voor de rest echt wel leuke spelers met Nac mentaliteit die er echt voor gaan Kortsmit, Lukassen, Mc Nulty, Agougil, vd Sanden. Het enige wat we missen is een scorende spits daar zou 100% focus van de staf op moeten liggen. Voorlopig zou ik gewoon met Hermann naast vd Sanden gaan spelen met Velanas erachter. En dan wellicht Mashart erachter die had toch redelijke techniek en voorzetten. Het verdedigende wordt dan wel gecompenseerd door de 3 sterke centrales.

33   5  
Kvdc

@mc guyver

Je schreef een heel mooi stuk, maar pleiten voor Mashart? Die jongen staat standaard verkeerd, en dan nog niet te vergeten dat elke voorzet balverlies is, elke pass in de verkeerde kleur en elke passeer beweging resulteert in balverlies. Echt a.u.b. nooit meer Mashart.

8   8  
Ome Cor

Alle feestvreugde daargelaten....
Penders speelde te verdedigend ?
Maar die kwam ook niet na een halve minuut al achter 😜

Dat is toch wel zorgwekkend hoor.

20   2  
RBConNACted

Ooooo wat heerlijk was het weer. NAC Supporters veel kritiek gekregen op het feit dat de sfeer slecht is en het niet meer om het voetbal draait op de tribunes. Nou gister avond waren de echte supporters er gewoon. Het was een heerlijke avond, misschien niet kwa sfeer 90 minuten maar supporter zijn van Ajax die met trommels en een megafoon op het vak staan en gemaakte sfeer creëren. Bij ons komt het uit het hart en dat zag je vooral na de 90e minuut. Zodra je NOAD op het veld ziet, gaan de supporters erachter staan, begint het te kolken en zijn wij een blokbeton waar je niet zomaar doorheen komt.

Trots op dit NAC.
Helaas gaat het bij Kay de Rooij niet worden. Heeft echt eerlijk kans gehad.
Misschien hem als invaller erin zetten en zich weer laten bewijzen. Een goede spits naar van der Sande is op dit moment prio.

Hup NAC!

9   2  
Theoden King

Heerlijk. The only way is up. Goede score ook tot nu toe voor de trainer Lokhoff.

12   5  
RV

Was een lange maar mooie avond uiteindelijk.
Al had je ook na 90 minuten gewoon op 0-3 kunnen staan, dat vind ik wel zorgwekkend.
Evenals dat we nog steeds zoekende zijn in die formatie.
Er zijn teveel spelers die telkens eigenlijk maar 2 of 3 wedstrijden de kans krijgen op dezelfde positie, daarna worden ze weer afgeschreven of worden ze op een andere positie gezet. Eigenlijk is met Herrmann hetzelfde gebeurd, stond ineens zelfs een keer op de rechtsbuiten positie. Nu komen Omgba en Staring er bij, maar het zou goed zijn dat Agougil echt meters blijft maken (die toont ontwikkeling dan mag hij daarvoor ook beloond worden).

De komende weken een programma tegen kwalitatief mindere tegenstanders, het zou NAC sieren om gewoon aanvallend en opportunistischer te spelen. Mogelijk met Herrmann diep in de spits en van der Sande er omheen. Je moet toch echt kansen gaan creëren een keer.

14   5  
anonieme supporter

Omgba kan NAC in de toekomst aan gaan verdienen. moet wel langer vast gelegd worden dan de 2,5 jaar die er nu zijn.

wat een speler kan dat worden, elke pass is strak en hard op de juiste positie, staat altijd op de goede plaats om het spel te verplaatsen. groot en sterk. oogt flegmatiek, maar dat is een Pogba ook.

kan een belangrijke speler worden voor de opbouw van NAC.

na 2 wedstrijden niet te vroeg juichen, maar een positief gevoel heeft hij zeker al gegeven!

16   10  
Oppergeit

Wat was dit een geweldige wedstrijd.
Over het algemeen had onze selectie een echte NOAD instelling. Lucassen de hele wedstrijd zien knokken. Maar de speler die er voor mij echt uitsprong is MacNulty. Deze jongen is pas 19 jaar oud en heeft de potentie om een echte cultheld te worden.
Als je het doelpunt van Besselink terug kijkt dan is MacNulty ook oprecht heel blij/trots op hem. Daar krijg ik dus kippenvel van.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1612928200656711681?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1612928200656711681%7Ctwgr%5E80a180b90129b0cf7775382f4d693a8e3ce235d9%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F

12   0  
fvf6

Slecht voetbal , maar wat een spanning en sensatie , knokken tot de laatste minuut . Eindhoven dacht de buit binnen te hebben en wilde de wedstrijd rustig afmaken , want NAC wist niet een kans uit te spelen . Maar wat een tomeloze inzet van werkelijk alle spelers , iets wat Lokhoff heeft weten los te maken bij de groep. Ook het inbrengen van Herrmann to nu toe niet gelukkig geweest met zijn spel , maar hij viel in en schuwde het fysieke spel niet , en was een handenbinder voor de eindhovense verdediging , en scoorde daardoor verdient met een bekeken schot . Nogmaals geen hoogstaand voetbal maar het maakt me op dit moment niet uit hoe er gewonnen wordt , als er maar gewonnen wordt , en volgend seizoen zien we wel verder met de nodige versterkingen . HUP NAC zal nooit verloren gaan. Hopenlijk komt er uit de ballen bak weer een thuiswedstrijd voor NAC tegen een ere divisie club , de beker winnen zal er niet inzitten , maar je weet het nooit bij dit huidige NAC

11   16  
Eastwood

@oppergeit

Met alleen NOAD kom je er niet, elke keer als Mac nuilty aan de bal is begin ik te zweten. Alles behalve bal vast en het enige wat hij goed heeft gedaan was tikkies terug op kortsmit en die kopbal. Leuke speler maar maak het niet groter dan dat het is, cult held is echt een stap te ver hoor.

16   0  
F3

Wat is het toch met eigen spelers die al jaren onderuit glijden op hun eigen "thuis" veld, bij de tegenstanders zie je dit veel minder. Verder een echte ouderwetse bekerpot gezien met een draak van een scheids, die gelukkig het hands-doelpuntje afkeurde.

27   0  
Bredafun

Zo komen de eurootjes weer in de kas…

Premies per ronde
Eerste ronde: 12.500 euro
Tweede ronde: 30.000 euro
Achtste finales: 50.000 euro
Kwartfinales: 80.000 euro
Halve finales: 130.000 euro
Verliezen finale: 200.000 euro
Winnen finale: 350.000 euro

Niet alleen het prijzengeld zorgt voor extra inkomsten. Ook de tv brengt geld in het laatje. Clubs die minimaal 45 minuten live te zien zijn (ESPN of open net) hebben recht op onderstaande vergoeding.
Tv-geld
Eerste ronde: 15.000 euro
Tweede ronde: 15.000 euro
Achtste finales: 16.000 euro
Kwartfinales: 17.500 euro
Halve finales: 22.500 euro
Verliezen finale: 12.500 euro
Winnen finale: 12.500 euro

Recettes
Thuisspelende clubs maken kosten voor het organiseren van de wedstrijd, maar verdienen ook geld aan onder meer kaartverkoop. De inkomsten in de eerste en tweede ronde zijn voor de thuisclub. De uitclub heeft recht op een ‘bezoekersvergoeding’ van 2500 euro.

Vanaf de achtste finales worden de inkomsten tussen beide clubs gedeeld, met uitzondering van de finale. Mocht het nettoresultaat negatief zijn, dan kan het tekort door het bestuur betaald voetbal worden aangevuld tot een maximum van 10.000 euro.

Uitspelende clubs hebben overigens ook nog recht op een reis- en verblijfkostenvergoeding. Die varieert van 700 euro (10 tot 100 kilometer), 900 euro (100 tot 200 km) tot 1100 euro (boven de 200 km). De factuur hiervoor kan naar de thuisclub worden gestuurd.

Reclame
Ook aan reclame is geld te verdienen in de beker. De thuisspelende club heeft tot en met de halve finale het recht de boarding te exploiteren. Tot en met de achtste finales is de opbrengst voor de thuisclub. In de kwartfinale en de halve finale heeft de bezoekende club recht op een vaste vergoeding van de thuisclub.

De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van de tv-uitzending. Is het duel alleen te zien op ESPN, dan levert dat 5500 euro (kwartfinale) en 12.000 euro (halve finale op). Is de wedstrijd te zien op het open net, dan ontvangt de uitclub 8000 of 17.000 euro.

4   10  
Wanny

@ F3

Wat vond je zo slecht aan de scheids dan? Ik vond het juist een verademing dat ie niet alles affloot en met kaarten liep te strooien, zoals de meeste gastjes in de KKD.

15   1  
Wanny

@ OPPERGEIT

MacNulty springt er qua inzet zeker uit.

Helaas gisteren qua spel ook, maar dan in negatieve zin. Bij beide tegengoals, waarvan de tweede afgekeurd werd, staat ie slecht te verdedigen. En bij die kans voor open doel gaat ie op de achterlijn op de grond liggen in plaats van de bal weg te rossen.

Afgelopen vrijdag bij de tegengoal liepen ze hem ook al zo voorbij.

Hopelijk leert ie snel bij, want er zit zeker potentie in die jongen. Het zou al helpen als er een ervaren speler naast komt te staan.

3   5  
WillemBreda

Eens met 'Wanny'. We hebben er de laatste jaren wat laten gaan in de achterhoede die echt niet (veel) slechter waren dan McNulty. En zelfs enkele betere.

6   8  
Eastwood

@wanny, dat dus. Ik zei het niet genuanceerd maar als je Mac nulty de hemel in gaat prijzen heb je echt nog teveel alcohol in je bloed. Wel veel potentie, hij is pas jong. Maar de laatste twee wedstrijden cruciale fouten gemaakt

9   4  
Pizzabakker

Wat was het een vreemde avond. Er werd gelukkig wel gestreden, maar het was vaak wel een aaneenschakeling van fouten. Ook van de kant van Eindhoven trouwens. Tot de 1-1 zag het er niet naar uit dat dit duel zich zou ontwikkelen tot een bekerkraker van jewelste. Er was totaal nog geen bekersfeer op de tribunes.
Tijdens de verlenging ging het weer ouderwets tekeer op meerdere tribunes en dat was fijn om te zien. We kunnen het nog! Die spirit van zowel spelers als publiek wil ik graag vaker terugzien in de competitie.

Ik wil ook nog wel een lans breken voor Agougil, die weer erg goed inviel. Mede door hem kwam er veel meer voetbal in de ploeg.

17   0  
F3

@wanny, een scheids die nagenoeg alle overtredingen op nac spelers wegwuifde, en andersom veel minder toeliet en affloot. O.a. van de sande heeft aardig wat mogen incasseren, ballen wegtrappen/weggooien en geen geel geven, een zeer opzichtig tijdrekkende keeper waarvoor veel eerder geel gegeven had moeten worden, fijne leidsman inderdaad.

12   2  
NAC de Parel

Manschot heeft een fiets zonder zadel!

17   6  
GJ_NAC

Dat was laat thuis en fijn wakker worden!

Wat ik mooi vond is dat het bij Omgba al na 10minuten leek alsof hij een ADO-Shirt aanhad.
De groene grasvegen zaten over heel zijn shirt heen, kijk dat is fighting spirit en NOAD. Leuke speler ook en bewegelijk....dikke 10.

Weet trouwens verder iemand hoeveel keer Velenas op zijn bek is gegaan in de wedstrijd? die bleef maar uitglijden. Ik kwam al op 4 keer, maar soms mis je wat.

En ook nog wat geleerd, je kunt beter met 9000 trouwe fans in het stadion zitten dan met 18.000 pannenkoeken!

4   3  
scheppioni

Wat een heerlijke dag als NAC supporter! Lekker zaterdag de loting eens bekijken, maar de warme ballen zullen wel uit de top drie loten natuurlijk !
@ Ernie
ik snap je frustraties jongen, pipo ook weer eens verloren he

12   7  
NAC de Parel

Vind de berichten over de 'sfeer' van gister wel een beetje rooskleurig. We moeten onszelf ook niet te snel op de schouder kloppen. Genoeg mensen gezien en gehoord gisteren die juist voor een keertje naar NAC gingen. Dus die 9.000 'echte supporters' valt ook wel mee.

Daarnaast, het was een leukere sfeer dan andere wedstrijden, maar een aantal jaren terug hadden we gezegd dat het gewoon een doodnormale sfeer was.

Ontlading: JA!
Geweldige sfeer: Mwa

4   0  
Breda F2

Zo, m'n stem is weer terug. Een draak van een wedstrijd welke op inzet/ NOAD vanaf minuut 70 is gewonnen.

Voelt kei goed. Jammer voor hen die 10 minuten voor tijd al weggingen. Ik vond die Staring trouwens ook echt een verademing. Goed inzicht die gast.

Deze overwinning is goed voor het team, club, achterban. Op naar de volgende.

7   0  
Wanny

@ F3

Ik zat me juist meer te ergeren aan de NAC spelers die steeds op de grond lagen en om vrije trappen zaten te zeuren. Naast dat ze de hele tijd uitgleden.

11   4  
Ad B uit Roosendaal

Dit is het NAC wat ik wil zien.

Eindhoven was de betere ploeg tot "bijna het eindsignaal". Het stadion stond op zijn kop bij de gelijkmaker. Overigens fantastisch geplaatst door Hermann.

In de verlenging was NAC sterker en wat een ontlading in de 121e minuut. Het stadion ontplofte!!

Wat geweldig voor Rowan Besselink (18 jaar!!!!).

Dit zijn de avondjes NAC, waarvoor ik al bijna 60 jaar naar het stadion ga, waaronder circa 40 jaar met een seizoenkaart.

Een geweldige opsteker. Come on NAC............

6   2  
Barry

Lucassen verbloemde blijkbaar heel veel met zijn inzet gezien de reactie. Die leverde namelijk 90 minuten lang bijna alle ballen in bij de tegenstander.

3   9  
Podro

Enorm genoten van het Avondje, maar ik moet zeggen: Die de Rooij is slechts een man met een penis en meer echt niet. Ik heb hem echt de tijd gegeven om zich te bewijzen oo basis van mijn kritiek, maar vind het niet meer kunnen. Echt een havo 5 scholier.

6   0  
AchjaOnee

Heerlijk die IK SPRING VOOR NAC vlak na het eindsignaal :)

1   0  
Enkhuizer

Duidelijk: vooruit voetballen en je krijgt het publiek mee en de punten erbij!

Laad alle berichten na dit bericht in