Overal waar we komen

NAC bevestigt: Kali vertrekt op huurbasis naar Virton

Benn076

NAC heeft zojuist in een officieel persbericht bevestigd dat Anouar Kali per vandaag niet meer tot de selectie van NAC behoort. De 28-jarige middenvelder vertrekt op huurbasis naar het Belgische Royal Excelsior Virton.

Kali zal voor één seizoen worden verhuurd aan de Belgische club met optie tot koop na dat seizoen. 

Wij rekenen er op dat Anouar zijn stinkende best zal doen om die definitieve transfer af te dwingen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
BSRecap: Speelronde 4 18 reacties
Terug naar overzicht
63 Reacties
101    
Kaieschetter

In tegenstelling tot andere hier op de site ben ik wel tevreden over het handelen van TvdA. Hij heeft ervoor gezorgd dat er een heel nieuw team staat waarmee ik me tot nu toe goed kan identificeren. Het kwijtraken van al die rotte appels van vorig jaar is echt niet gemakkelijk en dat heeft de eerste maanden veel tijd in beslag genomen.

Met een relatief klein budget en de slangenkuil die NAC de afgelopen jaren is geweest is het niet gemakkelijk om bekende namen te halen die jong zijn, kwaliteit hebben en daarmee marktwaarde hebben (de visie van TvdA). Daarnaast moet een speler graag voor NAC willen spelen (vorige aankopen waren vooral broodvoetballers, dus geen binding met de club) waardoor NOAD op voorhand er al inzit. Dit zijn lastige zoekcreteria volgensmij.

Dan vind ik dat gezien de huidige selectie goed te werk is gegaan. Het halen van Dogan die naar onder andere Ado kon gaan en Olij zijn voor mij betreft de topaankopen (groot aandeel in succes Top vorig seizoen). Schouten is nog afwachten maar komt goed en gedreven over in de interviews die ik heb gezien, het nodige spaanse geweld waarvan ik denk dat ze alle drie prima versterkingen zijn voor de top van de KKD . Het middenveld is wat minder druk bezet maar heeft met de gebroeders Ilic, verschuren en dogan(die je geen spits moet zetten) echt wel genoeg kwaliteit. Stokkers is een prima spits als het team goed draait en staat dan echt wel op de goede plaats om zijn goaltjes mee te pakken (heeft daarnaast helaas niet iets peciaals), kudimbana is berensterk en heel goedkoop (een gokje maar prima in de laatste 10 min als je moet pompen) grote sterke spitsen die goed kunnen voetballen zijn lastig aan te komen omdat alle lage divisies in Engeland deze krachtpatsers spelen en meer geld hebben.

Bohui is tot nu toe ongelukkig met zijn blessure, dus weet niet wat ik ik daarvan moet verwachten, Filipovic heeft tijd nodig maar heeft wel een goede drive en een prima trap volgensmij. Boussaid is prima met zijn snelheid en techniek (kan echt wel wat worden).

Rosseler lijkt op papier een prima aanwinst met marktwaarde.

Met daarbij van Hecke die ik als enige nac talent hoog inschat staat het centraal prima. Hopen dat monsalve snel terug is en dat noblejas snel op back kan, schouten met anholt een mooie concurrentiestrijd. Een prima middenveld. Aanvallend is het nog zoeken.. jammer dat we geen type Perica of Umar hebben die uit het niets ineens door een doldwaze actie 1 op 1 kan komen.

Het buitenkansje wat er is beloofd vind ik wel erg zonde want, met de supporterinkomsten had dat denk ik wel gekund.. misschien wilde er niemand en wss er niemand geschikt en TvdA kennende geeft hij geen cadeautjes en dikke salarisen dus ik kan er wel mee leven (kijk maar naar kali met zn 150k en Damen, dat doet Tom niet en gelukkig maar).

Geef deze groep een kans, ze willen graag. Heb al meer NOAD gezien dan vorig jaar en er staat een jonge groep met martkwaarde. Positiviteit doet wonderen. En mannen we gaan echt niet alles winnen, de KKD heeft veel ploegen die wat kunnen en ze krijgen allemaal up en downs!

HUP NAC!

0    
NAC4Ever

Is het bekend of NAC nog salaris betaald? Als we dat nog betalen, hoeveel procent?

37    
Ivo

Het maximaal haalbare voor NAC. Als Kali nog iets uit z'n carriere wil halen zal hij het uit een ander vaatje moeten tappen. NAC ontvangt een huursom, maar dat zal wel niet genoeg zijn om zijn salariskosten af te dekken.

51    
Arie

Hoogst haalbare, dus deze tussenoplossing zorgt er in ieder geval voor dat we daar vanaf zijn.
Met Mashart die nog veel te licht is is het wel onbegrijpelijk dat we Leigh zo makkelijk hebben laten gaan.

-38    
Sigaar

Ik kots hier van enige die hier beter van wordt is hij zelf ba,ba.

-71    
Jan Bril

De aandeelhouders lachen zich de ballen uit de broek. De besparing op Kali wordt toch niet omgezet in spelersbudget, maar verdwijnt linea recta naar de bedrijfswinst en dus in de zakken van de aandeelhouders. Goed gedaan directeurtjes, de supporters zijn jullie eeuwig dankbaar.

14    
Donald Trump

Hmmm tja wat moet je hiervan vinden?
Geen stap vooruit voor Kali en mogelijk betaalt Virton een beetje huur. Ik vermoed dat NAC nog steeds met een aardige kostenpost zit genaamd salaris Kali. Kan me nl niet voorstellen dat een 2de klasser een salaris van circa 200k van Kali kan en wil betalen.
Misschien wordt het nog wat met hem. Verwacht het overigens niet. Nac heeft gegokt en verloren. Zonde maar goed het is wat het is.. gezien situatie volgens mij de beste oplossing voor iedereen.

-11    
Toontje

Ik denk dat de huursom vrij laag is en het salaris gewoon voor rekening van NAC blijft. Dit is allleen voor de schijn om net te doen alsof we hem kwijt zijn

13    
10diego

“NAC bevestigt dat Kali per vandaag niet meer tot de selectie behoort”

Dat was al een aantal weken zo toch?

-6    
Scheppioni

Het zou onderhand voor de toekomst voor ons NAC goed zijn om met prestatiecontracten te werken, was in zo'n geval met zo'n lamlul makkelijker geweest ! Iemand met een voetballitteken, laat het maar eerst eens zien !!

66    
Steefl

“Kali moet weg, schande.”
Kali gaat weg: “zal wel een waardeloze deal zijn, schande.”

Zucht, sommigen mensen hier he.

26    
Gofterbomme

Iedere cent die NAC hiermee bespaard is meegenomen. Had niet verwacht dat meneer zijn gouden zetel in zou wisselen voor een 2de klasser in België.

7    
Ad B uit Roosendaal

Goed dat Kali ergens anders gaat voetballen, maar hij zal NAC nog een fors bedrag kosten.

Laten we ons concentreren op de belangrijke komende wedstrijden.

3    
Luusje

Plaatsen van Flieger niet in een eerder bericht dat hij in het weekend op en neer naar Luxemburg was gereden? Hij heeft wat zwitsers geld gedeponeerd en zie Kali weg. Van Flieger stiekem toch een echte NAC supporter?

30    
ome cor

Man man wat een reacties weer hier.
Een gemotiveerde en fitte Kali was nog bruikbaar geweest. Voor NAC of andere eerste divisie clubs..

Nu hij dat niet is lijkt het me logisch dat er geen clubs in de rij staan om hem op te halen.

In plaats van tijd en geld te steken in zijn herstel (lees: bezigheidstherapie) is hij nu verbannen naar een ander veldje en zijn de kosten (ook de man-uren begeleiding etc) voor NAC lager dan wanneer hij gebleven was.

Het hoogst haalbare volgens mij.
Nu maar hopen dat hij het licht ziet en zich weer gaat gedragen als een prof.
Is voor iedereen beter.

1    
1 van de 2

Lijkt mij ook meer voor de buitenwereld dat hij weg is, Nac betaalt hier nog steeds veel aan.

-16    
jvt

Waar zijn de toegezegde versterkingen? De zgn. buitenkansjes. We hebben toch meer dan 10k seizoenskaarten verkocht? Kon MC met wie we een samenwerkingsverband hebben geen spits sturen?

De directie heeft geen spelers kunnen wegbrengen naast de acht van wie het contract gewoon afliep, spelers die gratis mochten vertrekken, verhuur met nog steeds een deel van het salaris betalen of een ontbindingsvergoeding meegeven.

Drie Spaanse verdedigers, keeper, Rossler (ongezien) en Dogan zijn de 6 die iets kunnen worden. Die van MC halen is geen eigen prestatie. Die krijg je. Daar staan er negen tegenover waarvan een deel al heeft laten zien er geen hout van te kunnen. Voeg daar de eeuwige en dus zwakke Jong NAC talenten, de onevenwichtige selectie zonder scorende spits en buitenspelers en geen nieuwe sponsors van naam en faam aan toe.

Nee, je kunt niet stellen dat de directie geslaagd is voor het eerste examen. Het ergste is nog het niet nakomen van toezeggingen aan je klanten. Een ongelofelijke fout die nog lang zal doorwerken. Fijne dag.
4    
Babselijntje

Oke doei Kali, nu doorpakken en van het resterende 'budget' Adje Tighadouini proberen te contracteren.

-16    
Casey

We worden nog steeds besodemieterd .

19    
NacBeest

Bij Sunderland hadden ze jaren geleden ook zo’n speler. Die bleef zitten en cashen. Maakt me eigenlijk niet eens zoveel uit welk deel we nog betalen. Voor het groepsproces is het goed dat wen rotte appel niet meer aanwezig is.

Nu nog een transfervrije speler oppikken en knallen!

8    
JimGoose

Prima gedaan. Kali heeft zich onmogelijk gemaakt en dan is elke cent die hij oplevert meegenomen.

Ik vind die optie tot koop wel vaag: hij gaat naar een dorpsclub die gezien het budget niet in staat zal zijn om het volledige salaris over te nemen. Welk verkoopbedrag is er dan afgesproken?

1    
Woestijnrat

Volgens mij wacht NAC gewoon op een transfersom uit de woestijn. Geloof nooit dat hij bij deze 2de divisionist in België gaat voetballen. NAC probeert op deze manier gewoon druk uit te oefenen.

4    
Signase

Met wat geluk speelt Kali zich in de kijker van een club uit de eerste klasse. En kan NAC hem in de winterstop definitief tegen een klein bedrag verkopen.

1    
wvb

zal me niks verbazen als hij binnen 2 weken weer weg geschopt word ivm onprofessioneel gedrag..

3    
geelzwartwit

Kali kan weer fris beginnen met behoud van salaris en NAC? NAC betaald voor de zoveelste keer mee aan het salaris van speler die niet in Breda op het veld staat.

Pompiedom
Succes Kali zorg voor verkoop

101    
Kaieschetter

In tegenstelling tot andere hier op de site ben ik wel tevreden over het handelen van TvdA. Hij heeft ervoor gezorgd dat er een heel nieuw team staat waarmee ik me tot nu toe goed kan identificeren. Het kwijtraken van al die rotte appels van vorig jaar is echt niet gemakkelijk en dat heeft de eerste maanden veel tijd in beslag genomen.

Met een relatief klein budget en de slangenkuil die NAC de afgelopen jaren is geweest is het niet gemakkelijk om bekende namen te halen die jong zijn, kwaliteit hebben en daarmee marktwaarde hebben (de visie van TvdA). Daarnaast moet een speler graag voor NAC willen spelen (vorige aankopen waren vooral broodvoetballers, dus geen binding met de club) waardoor NOAD op voorhand er al inzit. Dit zijn lastige zoekcreteria volgensmij.

Dan vind ik dat gezien de huidige selectie goed te werk is gegaan. Het halen van Dogan die naar onder andere Ado kon gaan en Olij zijn voor mij betreft de topaankopen (groot aandeel in succes Top vorig seizoen). Schouten is nog afwachten maar komt goed en gedreven over in de interviews die ik heb gezien, het nodige spaanse geweld waarvan ik denk dat ze alle drie prima versterkingen zijn voor de top van de KKD . Het middenveld is wat minder druk bezet maar heeft met de gebroeders Ilic, verschuren en dogan(die je geen spits moet zetten) echt wel genoeg kwaliteit. Stokkers is een prima spits als het team goed draait en staat dan echt wel op de goede plaats om zijn goaltjes mee te pakken (heeft daarnaast helaas niet iets peciaals), kudimbana is berensterk en heel goedkoop (een gokje maar prima in de laatste 10 min als je moet pompen) grote sterke spitsen die goed kunnen voetballen zijn lastig aan te komen omdat alle lage divisies in Engeland deze krachtpatsers spelen en meer geld hebben.

Bohui is tot nu toe ongelukkig met zijn blessure, dus weet niet wat ik ik daarvan moet verwachten, Filipovic heeft tijd nodig maar heeft wel een goede drive en een prima trap volgensmij. Boussaid is prima met zijn snelheid en techniek (kan echt wel wat worden).

Rosseler lijkt op papier een prima aanwinst met marktwaarde.

Met daarbij van Hecke die ik als enige nac talent hoog inschat staat het centraal prima. Hopen dat monsalve snel terug is en dat noblejas snel op back kan, schouten met anholt een mooie concurrentiestrijd. Een prima middenveld. Aanvallend is het nog zoeken.. jammer dat we geen type Perica of Umar hebben die uit het niets ineens door een doldwaze actie 1 op 1 kan komen.

Het buitenkansje wat er is beloofd vind ik wel erg zonde want, met de supporterinkomsten had dat denk ik wel gekund.. misschien wilde er niemand en wss er niemand geschikt en TvdA kennende geeft hij geen cadeautjes en dikke salarisen dus ik kan er wel mee leven (kijk maar naar kali met zn 150k en Damen, dat doet Tom niet en gelukkig maar).

Geef deze groep een kans, ze willen graag. Heb al meer NOAD gezien dan vorig jaar en er staat een jonge groep met martkwaarde. Positiviteit doet wonderen. En mannen we gaan echt niet alles winnen, de KKD heeft veel ploegen die wat kunnen en ze krijgen allemaal up en downs!

HUP NAC!

8    
Sp1

Het feit dat hij het buffet niet meer leeg vreet in Zundert is al reden genoeg om blij met deze deal te zijn.

21    
Tombola Breda

@JVT, buitenkansjes bestaan niet. Want buitenkansjes zijn doorgaans een kat in de zak. Waarschijnlijk ziet Excelsior Virton Kali ook als een buitenkansje. Er zijn afgelopen tijd gericht spelers gehaald die passen in het plan en visie. Daarvan is vanaf de eerste seconde gezegd dat er zou worden geïnvesteerd in jonge talentvolle spelers die moeten gaan groeien. Dus zo geschiedde.

Wat jij roept over "buitenkansjes" en 'kan MC niet ff een spits sturen?' klinkt misschien logisch vanachter een toetsenbord maar is natuurlijk niet erg reëel. Hetzelfde geldt voor de beredenering dat de aandeelhouders maar even moeten bijlappen. Alsof die niet al genoeg geld zijn verloren met hun NAC avontuur. Jij praat erover alsof het over M&M's gaat i.p.v. geld. Wat ik hier al vaker heb geroepen: wees vooral kritisch maar blijf wel reëel.

De omstandigheden waarin onze AD en TD hebben moeten opereren zijn extreem moeilijk geweest. Met dat in ogenschouw genomen ben ik van mening dat er wel degelijk een zeer knappe prestatie is geleverd. Het team zoals het er nu staat is wellicht nog niet het top team wat wij ons zouden wensen. Maar ik kan mij totaal niet vinden in onderwaardering van de afgelopen dagen van velen hier op dit forum. We weten nu dat dit het team is waar we het mee moeten gaan doen komend jaar. Dan wordt het nu eens tijd dat we onze trots laten blijken en met z'n allen achter het team gaan staan! De kritische noot is prima, het hoeft van mij zeker niet altijd de polonaise te zijn. Maar verdomme, support je club en wees trots en schreeuw die gasten naar de overwinning!

19    
Johnnyboembastik

Ik kan me prima vinden in de comments van Kaieschetter en Tombola Breda....
Al meer strijd gezien dan in een heel vorig seizoen !
Er moest eerts geruimd worden en dat is gedaan.... nu bouwen aan een gezonde nieuwe ploeg.

12    
Kiko

Eindelijk een realistische en juiste reactie, helemaal eens met het stuk van KAIESCHETTER.

-2    
ome cor

@jvt
Ik ben blij dat we nu een directie hebben die niet het scenario Mommers volgen en NAC met beleid willen terugbrengen naar het linker rijtje van de eredivisie.
In tegenstelling tot een aantal mensen zonder geduld weet men bij NAC dat je wel over een sloot kunt springen, maar niet over een kanaal. Er moeten stappen gemaakt worden die financieel te verantwoorden zijn en niet als een gek geld uitgeven voor dure passanten, want ook daar koop je geen zekerheid mee.

Er is nu gekozen voor jongere spelers die groeipotentie hebben en daarmee ook handelswaarde. Niet allemaal natuurlijk, maar om nu na 4 wedstrijden al de balans op te maken is wel erg voorbarig.

Natuurlijk is het sportieve doel promoveren. Elk doel wat lager gesteld zou worden is een doorn in het oog van de achterban en komt de draagkracht niet ten goede. Reëler is het om aan het eind van de competitie te kijken of het een zege of een doodsprong is om te kunnen/moeten promoveren.

Het sentiment van de grote groep goedwillende supporters is helaas net ietsje minder belangrijk dan de sportieve én financiële gezondheid van de club. Of wil je volgend jaar weer als lachtertje van de eredivisie de competitie in ? Alles valt of staat met de ontwikkeling van de selectie in het komend seizoen.

@woestijnrat
Hij is anders wel op de clubsite gepresenteerd als 1 van de 3 nieuwkomers. Het is een klein clubje, maar won zowaar afgelopen weekend van koploper Westerloo (van Bob Peeters)

7    
Zware Lowietje

@KAIESCHETTER

Echt een verademing om een normale en realistische reactie te lezen.
Na winst is iedereen een held, na verlies eindigen we onderaan rechter rijtje...

5    
Ivo

Goed verhaal, Kaieschetter. Als aanvulling, van Hecke is een talent, maar ik denk dat Azzagari ook door kan breken. Volgend seizoen moet NAC ze allebei verhuren en dan ben ik benieuwd of het er uit komt.

Ik word een beetje moe van de eindeloze negativiteit van Flieger en JVT. Ik denk soms wel eens dat dit dezelfde persoon is. Alles maar negatief uitleggen en interpreteren, het lijkt me heel frustrerend als het glas altijd maar half leeg is bij je is. Zoek een andere uitlaatklep, denk ik dan.

De bezem is heel behoorlijk door de selectie gegaan, ik denk dat we een heel aardige basis-11 hebben, de bank vind ik op sommige posities wat minder en ik denk dat dat uiteindelijk het verschil gaat maken tussen promotie en nacompetitie.

Ook de minder makkelijke wedstrijden moeten we over de streep trekken. Thuis lukt NAC dat traditioneel wat makkelijker dan bij de uitwedstrijden. 16.000 toeschouwers met veel kabaal is voor veel KKD-teams imponerend.

0    
Dino Zoff

Nou, prima dat deze persoon (voorlopig) niet meer op de NAC-velden hoeft rond te sjokken. Blijft nog steeds een wonder dat we zijn contract niet kunnen hebben verscheuren, vanwege het niet voldoen aan de eisen van een profvoetballer (feiten: seizoen vorig jaar + veel te zwaar terugkomen van vakantie), maar goed, dat blijkt toch een stuk weerbarstiger te zijn dan normaal arbeidsrecht.

Wel 1 vraag:
In hoeverre betaalt Excelsior Virton nu het salaris van Kali? 10%, 50%, 100%? Gezien het financiële gekunstel van NAC (zie destijds Schalk & Kwakman), is het niet onwaarschijnlijk dat een groot gedeelte van de salarissom alsnog door NAC wordt opgehoest.
En blijft Kali nu ook gegarandeerd het hele seizoen weg, of stuurt Excelsior hem ook terug naar huis op het moment dat de speler niet "aan de verwachtingen voldoet" (lees: als een oud wijf op het veld beweegt en ongeïnspireerd traint/te dik blijft).

Mocht NAC (en TvdA) Kali echter hebben gesleten voor 100% van zijn salaris (plus wellicht nog een extra vergoeding) aan Excelsior, dan mag de vlag uit en krijgt TvdA wat mij betreft een straatnaam in Breda toegekend.

@steefl:
Ja, Kali moest weg, rotte appel, liet zelf in alles zien zich niet meer voor NAC te willen inzetten.
Ja, waarschijnlijk een waardeloze deal, want naar 2e klasser in België (vermoedelijk weinig geld) ipv naar zandbakclub (die meestal olie-dollars hebben) plus geven de feiten uit het verleden weinig vertrouwen in een positieve deal.

0    
Firehouse

@KAIESCHETTER

Kijk, exact hoe ik er over denk!

-4    
nacorakel

@BSR - gewoon een ideetje. Kunnen jullie een totaal-teller bij de nieuwsitems plaatsen; totaal aantal duimen omhoog, duimen omlaag, sentiment als de resultante van die twee?

Waarom? Het forum wordt er allemaal niet positiever van ... Kali is weg, wat we allemaal wilden is gebeurd. Te veel, te landg, te duur, te slecht? So what ... move on, next.

4    
Peppie&kokkie

Begrijp niets van de verontwaardiging mbt Kali en zijn Functioneren, kijk naar zijn track record, zie enkel een neerwaartse lijn. Kijk naar zijn insta en zie hem enkel met door en samen met hem zelf. Nee de vlag hier in Portugal gaat vandaag hoog in de top. Verwacht ook dat het woord Kali binnenkort in de dikke van Dale te lezen zal zijn (=Salon voetballer )

3    
Becherovka

Iedere som die er voor Kali nu betaald wordt, is meegenomen. NAC heeft gegokt op een transfer of overgaan, maar niets kunnen vinden. Dan vind ik dit nog een acceptabel lapmiddel. Beter dan het volledige gage betalen zonder huursom.

-16    
van Flieger

NAC doet geen mededeling over de financiele afwikkeling tussen NAC, Virton en Kali. Nou dan weet je het wel. Een gapend gat is het. Na de arbeidsrechtelijke blunder in de casus Brusselers geeft ook dit geval geen reden tot juichen. Bovendien was Kali al 2 maanden gesidelined dus veel zal er qua sfeer niet meer veranderen. Rosheuveltje mocht ondanks een doorlopend contract gratis weg en ook de Leigh deal is bijzonder "fishy". Dan hebben we nog het feit dat het technisch hart Dogan al op de korrel had in 2018 en blijft er voor VDA bijzonder weinig over. Ja hij trapte in de makelaarsval van een slappe balkanspeler en haalde Kudimbana. En als het aan hem gelegen had ook Kapuadi.

Te dol voor woorden. De lichtgewichten Eisenga en VDA maakten er een janboek van, promotie is na het verlopen van deze deadline day verder weg dan ooit.

Feldkirch, Oostenrijk, 22 gr.

2    
GB

Ik geniet eigenlijk steeds meer van de reacties van Flieger en JVT. Is toch knap dat niemand iets goed kan doen volgens hen, en dat omschrijven ze dan in prachtige lange, ietwat :) rancuneuze epistels vol proza. Ik vind t knap worden als je alles zo zwart kunt beschouwen. Triest als je zo denkt maar ergens dus knap ook. Genieten omdat we zien dat het anders kan dan wat zij voorstaan, dat er steeds meer tegengeluid komt. Eigenlijk bewijzen zij dat er nog wel veel supporters zijn die dit andere beleid en het team steunen.
Dus kom maar op heren, maak ons blij en verenig ons. Gaat daarmee alles goed, nee zeker niet, maar dat hoeft ook helemaal niet. Wij zijn NAC en maken er het beste van, met veel lawaai, plezier en bier.

U zijt gegroet!3    
Haarlemmer

Iedereen die hier telkens loopt te bitchen op Van den Abbeelle en liever Gillissen wilden: Wat heeft hij deze zomer nou gepresteerd bij Heracles. Nu zelfs Schoofs nog ff binnengehaald. Heeft gewoon geen netwerk.

12    
7Hills

Haha daar issie weer hoor, onze huisalp fantast.

‘NAC doet geen mededeling over de financiele afwikkeling tussen NAC, Virton en Kali. Nou dan weet je het wel. Een gapend gat is het.’

NAC doet NOOIT uitspraken over welke financiële afwikkeling dan ook. Zéér triest om er dan maar bij te verzinnen dat het dan wel een groot gapend gat moet zijn, omdát ze niks bekend maken.

‘Rosheuveltje mocht ondanks een doorlopend contract gratis weg’
Had jij serieus liever gewacht tot er een club kwam die voor hem wil betalen??

‘en ook de Leigh deal is bijzonder "fishy"’ Tsja, NAC bespaart nu op een salaris ( niet volledig, eens) van een speler waar trainer en de TD het blijkbaar niet zien zitten, maar heeft wel grote kans dat ze komend/volgend seizoen gewoon een leuk bedrag voor Leigh krijgen als hij in Schotland bevalt. En geloof me, tot nu toe doet hij dat.

‘Dan hebben we nog het feit dat het technisch hart Dogan al op de korrel had in 2018’. Die snap ik niet. Élke voetbalvolger die ook de KKD volgt kende Dogan. Niet voor niets uitgeroepen tot een van de beste spelers van vorig seizoen. 21 goals en 5 assists. Had hij hem dan maar links moeten laten liggen omdat hij al op een lijstje stond? Feit is dat hij Dogan wél binnen heeft gehaald, waarmee hij Turkse clubs en naar verluid ADO afgetroefd heeft. Vind ik best een prestatie.

‘en blijft er voor VDA bijzonder weinig over. Ja hij trapte in de makelaarsval van een slappe balkanspeler en haalde Kudimbana.‘

Filipovic is een centrumspits en nog niet zo gebruikt door Brood. Boris is gehaald als pinchitter maar wordt niet zo gebruikt door Brood. Kun je dat TvdA dan kwalijk nemen?

‘En als het aan hem gelegen had ook Kapuadi’ Oeh, de schoft. Heeft gewoon interesse getoond in een grote sterke jonge centrale verdediger, aanvoerder van de onder 23 van een van de grotere clubs in België. Hoe durft ie.

Je posts worden er niet beter op.

12    
Ivo

@van Flieger

Totale kolder.
Geen enkele club doet uitspraken over huurcontracten.
De puinhopen van Smulders zijn een heel eind opgeruimd. En ja, dan moet je als organisatie soms je handen vuil maken. Maar de vuile was buitenhangen doet niemand.

Had je liever gehad dat Rosheuveltje was gebleven? Denk je dat dat soort gasten nog enige waarde vertegenwoordigen? Het waren de fuckups van Smulders en die zijn nu grotendeels van de loonlijst. Nog niet helemaal, daarvoor was de janboel te groot.

Als nooit niks deugt, en alles altijd maar slecht is, waarom kom je hier dan nog? Wat drijft jou om dag-in dag-uit al die negativiteit hier neer te plempen?

4    
GeelZwartHart

Cerio Cerio Cerio in Breda daar zingen we zooo,
Is er nog iemand die Kali wilt zien, hij zit in de Mac en hij lust er wel tien !!!!

-3    
Dun Diëe

Nadat ons "buitenkansje" Kali ergens is ondergebracht, wat überhaupt al verkeerd is want ze hadden een te dikke speler met een blessure oor veel geld moeten verkopen (is dat overigens niet het werk van een spelersmakelaar in plaats van een club, maar goed), wordt er geschreeuwd om een nieuw buitenkansje. De redenatie van sommigen hier is werkelijk lachwekkend.

De directie is tot slot nog helemaal nergens voor geslaagd of gezakt. Daarvoor zullen we eerst de komende 2 a 3 wedstrijden af moeten wachten. Kijken waar we dan staan. Is dat bij de eerste drie, dan zitten we goed op koers.

-1    
van Flieger

Kali komt daar in een selectie met 4 Luxemburgers en een Kroaat. Virton heeft geld voor niks.

Tja, de polonaisepolitie heeft weer ingegrepen na de zege op het grote Helmond. Van Flieg kent helemaal niemand bij ons NAC die "het nieuwe beleid van VDA" steunt. Er is namelijk geen nieuw beleid. Er is een budgethalvering en verder moet iedereen zijn muil houden.

0    
Piet Kamps

Ik vraag me regelmatig af of je een speler die een wanprestatie levert, niet gewoon kunt ontslaan. Zo werkt het toch overal? Iedereen die ergens werkt en overduidelijk in gebreke blijft, kan ontslagen worden, vast contract of geen vast contract. Waarom mogen profvoetballers alles doen wat ze willen, zonder dat ze ontslagen kunnen worden?

-8    
Breda 1965

de grootste draak was natuurlijk wel van der gaag....die hadden ze al veel eerder buiten moeten trappen

0    
ome cor

@GEELZWARTHART
Als dat jouw humor is dan is het best een beetje sneu.
Kali blonk na de zomerstop niet uit in enthousiasme, had overgewicht en zat niet bij de selectie, maar heeft iemand zijn kant van het verhaal al gehoord ?

Natuurlijk hebben we alleen iets aan 100% gemotiveerde spelers.
Liever een 100% gemotiveerde speler van wat lager niveau, dan een minder gemotiveerde speler met een mooier cv in een plastic hoesje.
Maar die jongen heeft genoeg trappen na gehad, zonder dat iemand hem ooit gesproken heeft.

Zullen we nu stoppen met afzeiken en hopen dat deze jongen weer aan het voetballen komt en op zo'n niveau dat we hem na een jaartje huur ook ECHT kunnen slijten (aan wie dan ook) ?

3    
Naccie1912

Fijn dat hij weg is. Hoop oprecht dat hij zich daar in de kijker speelt en NAC hem definitief van de hand kan doen.
Wat ik me wel afvraag, heeft hij een medische keuring moeten doorstaan? Ook bij het huren van spelers gaat hier toch een keuring aan vooraf? Want als hij dus echt 'niet fit is', hoe zou hij dan deze keuring hebben doorstaan?

3    
den hulk

er zijn nog spelers haalbaar tighadouini assaidi nijholt

2    
Optimist

@Babselijntje

Dat kan niet, want dat is volgens onze opinieleider al weer een Marokkaan die niet de juiste mentaliteit heeft

Zodra die zegt dat een speler op moet rotten, zoals bij Kali, is diens positie niet langer houdbaar, want iedereen kakelt hem na.

Zo zijn we al vaker onze beste spelers kwijt geraakt en NAC en wij allemaal betalen daarvoor de rekening.

-8    
jvt

Het geld staat allang niet meer op het veld.
Waar kijken we eigenlijk naar? De F'jes? Een stel beginnelingen, een Baronie+ of strompelende blindgangers?

0    
ome cor

@jvt
Wat loop je nou te kletsen man. We hebben 3x gewonnen en 1x verloren. So what ?

Iedereen weet dat we een nieuwe en vrij jonge groep hebben die niet vanaf dag 1 spelen als een kampioen, maar wel de potentie hebben daar naar toe te groeien.
Mensen die na 4 wedstrijden met 9 punten al janken alsof we na 30 wedstrijden stijf onderaan staan zijn totaal niet serieus te nemen.

-7    
Jan Bril

Foei @jvt en @fliegert, jullie moeten toch erkennen dat @ome Cor en @7hills het beleid van de directie perfect verdedigen, waarom sluit je dan niet aan in de polonaise die door hen wordt aangevoetd?

0    
Schrikbarend

Al meer bekend over blessures dogan monsalve?is wel gebleken dat hun 2 heel belangrijk zijn!

0    
ome cor

@Jan Bril
Misschien is het tijd voor nieuwe glazen ?
En dan bedoel ik geen azijn of alcoholische drank hè.

-4    
jvt

9 punten tegen wie?
Met tegen jong dit en jong dat 15 punten, hoe klinkt dat?
Gaat erom dat je je sportieve ambities om voor directe promotie te gaan niet kunt afdoen met leugens en draaikonterij.

De eerste dag de eerste leugen. Eerst dat bedrijf op naam van zijn vrouw uit de medische sector dat stilligt maar eigenlijk toch ook weer niet als je naar de jaarrekening kijkt en zijn naam nu nog steeds op de website staat. Oh die moest er eerdaags af zie ie weken geleden. We moeten het nog zien.

Daar staat overigens op dat (voor 75%?) op techniek wordt beoordeeld. Waarom dan de man van Temse uit de koker van Tom komt snap je al helemaal niet.

Dan zouden ze buitenkansjes halen in augustus. Ervaring moet er broodnodig bij, dat hebben we tegen Volendam nog eens pijnlijk ondervonden. Nu hebben we Brigitte Bardot niet meer maar laten nu op deze manier 3 punten liggen.

Dan gaan we vanaf 10k kaarten ons dus niet taakstellende spelersbudget verhogen wat ineens via de "TD" naar buiten komt

Dan de soap met Gradje, alsnog mee op trainingskamp omdat we zoveel oefenwedstrijdjes spelen

Dan blijven we in onze maag zitten met Carolina en Reuvers die niet mee mogen trainen met het 1e, maar zeker niet slechter zijn dan menigeen bij Jong NAC

Maar "We zijn NAC, anders moet je naar Ajakkes" Welterusten.


2    
7Hills

@JAN BRIL

Ah, weer een nieuw iemand die bij Hansje Deelen in zijn hol wil kruipen. Of weer een nieuwe schuilnaam voor Hans, dat kan natuurlijk ook. Heeft er volgens mij best een aantal op zijn naam staan ondertussen.

Bijzonder dat je mij verwijt het huidige beleid te verdedigen en daardoor in de polonaise loop, terwijl ik dat nergens maar dan ook nergens doe. Ik reageer puur op de post van van Flieger, en laat punt voor punt zien dat hij onzin uitkraamt. Daar zit, buiten dat ik het knap vind dat onze TD Dogan heeft weten te overtuigen, geen enkel waarde oordeel bij.

Maar goed, als je het met argumenten niet kunt winnen dan gaan we meer met valse beschuldigen komen he, zo rollen jullie.

2    
Da Huge

Is het geen idee om een keer een BSIDERATS forum avond te doen zodat we niet elke keer door hele discussies heen-en-weer hoeven te scrollen bij de reacties?
Nodig dan de mensen uit die hier hun punt proberen te halen en te verdedigen en kunnen we gewoon *on topic* reacties gaan lezen.

0    
ome cor

@jvt

-- 9 punten tegen wie ?
Tegen 3 van de 4 tegenstanders uit deze competitie.

-- Met tegen jong dit en jong dat 15 punten, hoe klinkt dat?
Goed, want wie ook de tegenstander is....het doel is eind van het seizoen als kampioen eindigen of desnoods als nr 2.

Voorlopig zijn we na 4 wedstrijden nog steeds op koers, voor zover je daar over kunt praten in deze beginfase van de competitie.

Maar jij hebt vast nog wel wat andere punten die momenteel niet relevant zijn, maar wel heerlijk afgezeken kunnen worden tijdens deze interlandperiode.

4    
Buurman

Als een Belse tweedeklasser lopende het seizoen een speler huurt dan praat je over bedragen van tussen de 10 en 20.000 euro. Opgehoest door een sponsor die het ook allemaal goed uitkomt. Dat Virton tekent voor “ een optie tot koop” is puur voor de bühne. Dat geld hebben ze niet en zullen ze ook nooit betalen. Voor Virton een leuke stunt, ze halen een vedette binnen op hun niveau. En voor Kali ook best leuk. Paar keer per week ‘ s middags trainen , winterbanden op de auto en hij krijgt wel een appartementje van de club zodat hij af en toe kan blijven. Zijn salaris blijft hetzelfde. Ik schat een duizendje of 6 a 7 netto in de maand. Niks extreems maar een leuke som geld om je hobby rustig uit te oefenen. Voor NAC komen er over die 150k bruto salaris nog de werkgeverslasten. Ik concludeer dat Kali wel een extreem lastig persoon moet zijn geworden als je hem op deze manier probeert te lozen want volgend seizoen meldt hij zich weer bij de eerste training. En om leuk te doen waarschijnlijk een paar kilo te dik. Wat voor mij verbazingwekkend blijft is dat Kali zo ongrijpbaar lijkt te zijn geworden want bij Roda en w2 vond ik hem een erewaardige speler met potentie. Ik ga er vanuit dat NAC alles heeft gedaan deze gast weer in het spoor te krijgen. Ik ken Kali niet persoonlijk dus ik weet het niet. Voor degene die ijlen over een ontslag ..... dat lukt in deze case nooit. In ieder geval pakt NAC wat huurgeld terug. Maar deze story is nu nog niet afgelopen. Wellicht was zijn contract afkopen beter geweest , als je hem toch niet aan het ballen krijgt , maar dan moeten beide partijen water bij de wijn willen doen. Ik weet niet hoe die onderhandelingen zijn gelopen als ze er al geweest zijn.

0    
GB

Ik pleit voor het plan van Dahuge. Goed idee. Oprecht leuk om eens wat verschillende mensen te zien, zeker als ze n andere mening zijn toegedaan. Is altijd goed vokr stukje inzicht en reflectie en wellicht nog eens n biertje nuttigen met je grootste tegenstander, mooi man!

0    
Belgische Naccer

Zeer positief nieuws dit. Hopelijk is hij wel verhuurd voor het volledige salaris wat NAC hem moet betalen, dankzij buschauffeur Smulders.

Maar aan de andere kant ook al is het maar een ton, dan nog ben ik hier blij mee. Hopelijk wordt die ton dan wel besteed aan een sterke speler met body die fit is, en als verbindingsspeler tussen middenveld en voorhoede kan fungeren.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja