Wij gaan niet opzij

NAC deelt lijst met rugnummers voor komend seizoen

Das Phantom

NAC heeft zojuist bekend gemaakt wie met welk rugnummer gaat spelen komend seizoen. Ralf Seuntjens heeft gekozen voor nummer tien, Odysseus Velanas krijgt nummer elf op zijn rug en Danny Bakker speelt met nummer zeventien.

Verder zijn er nog een aantal 'basisnummers' te verdelen wie naar de volledige lijst kijkt. Zo zijn de nummers drie, zes, acht en negen nog vrij mochten de nog eventuele versterkingen een rugnummer mogen kiezen voor op hun tenue. 

1. Nick Olij
2. Robin Schouten
4. Moïse Adiléhou
5. Michaël Maria
7. Kaj de Rooij
10. Ralf Seuntjens
11. Odysseus Velanas
14. Ayouba Kosiah
15. Jethro Mashart
17. Danny Bakker
18. Yassine Azzagari
19. Quincy Tavares Mojica
20. Dion Malone
21. Moreno Rutten
22. Milan Vanacker
23. Roy Kortsmit
24. Colin Rösler
26. Pjotr Kestens
29. Sabir Agougil
30. Gylermo Siereveld
33. Thom Haye
34. Luc Marijnissen
35. Boris van Schuppen
36. Pepijn van de Merbel
42. Mario Bilate
55. DJ Buffonge

Bron:
B-Side Rats, NAC
47 Reacties
77   6  
Ouwe spionkop

Seuntjens 10. Die gaat dus niet in de spits spelen.
Ik hoop dat ze hem zondag ook op 10 zetten en niet weer gaan schuiven nu Bilate geblesseerd is. Dat draait wel lekker met Seuntjens op het middenveld.
4. Moïse Adiléhou die wordt dus basisspeler. Mooi!

24   8  
J breda

Op de blote rug toch?

5   7  
Ikke

Nr 8 ook nog vrij

77   6  
Ouwe spionkop

Seuntjens 10. Die gaat dus niet in de spits spelen.
Ik hoop dat ze hem zondag ook op 10 zetten en niet weer gaan schuiven nu Bilate geblesseerd is. Dat draait wel lekker met Seuntjens op het middenveld.
4. Moïse Adiléhou die wordt dus basisspeler. Mooi!

22   4  
nac bredaa

hoop dat ze namen voorop of achterop doen. shirtje met seuntjens 10 is wel leuk en denk dat best veel supporters zon shirt willen als we nog een nieuw shirt krijgen dit seizoen

18   4  
J0667

Waar is ons dj met nmr 55?

10   1  
J0667

Is al aangepast zie ik👍

18   4  
076

Dus er komt nog een nummer 3,6,8 en 9 🙏🏻

17   0  
Mika

Kotzebue dus ‘definitief’ bij O21? Als ie terug komt van blessure dan niet bij t 1e…

13   2  
Dj buffonge

@mika, zou ik jammer vinden… maakte op mij wel een goede indruk.
Ik ben ook benieuwd wat er met malone gaat gebeuren, op de bank? 😬

16   10  
Mika

@dj buffonge Ja precies man. Malone kan beter vertrekken denk ik… speelt heel misschien op rechtsback zondag maar daarna niet meer…. Adilehou wordt 1e keus denk ik… ook zwaar terecht. Malone verdient veel vrees k dus denk dat je beter afscheid kunt nemen..

5   2  
Dj buffonge

@mika ben ik helemaal met je eens! 😆
We gaan het zien!

24   3  
Mika

3 duimpjes omlaag voor een reactie over Malone… vond m aan t einde van t seizoen goed maar hij s 32 en adilehou is op dit moment gewoon beter. Naast adilehou Bakker en dan heb je ook Rosler en Marijnissen nog…

19   2  
Bash (BSR)

Mooi lijstje al zo. Op een aantal posities nog versterkingen maar de opties slinken.

Hup NAC

@pirke, hoeveel dagen heb ik nog voor je bekende voetbal poule?

37   21  
Tip

Zoals Malone einde vorig seizoen voetbalde hoort hij er gewoon in te staan. 32 Is een prima leeftijd. Als NEC niet die 100 karaats geluksgoal had gemaakt was Malone een held geweest en NAC een feestende bende.

24   4  
Scheppioni

Er ontbreken nog wat basisnummers ..... heb je dat gezien schrikbarend ?

7   0  
Nacman

De mensen die dylan vente als spits kunnen die door strepen die heeft voor 2 jaar bij rjc getekend

14   0  
Rob

Dat de nummers 3,6,8,9 niet zijn vergeven zegt niet dat er nog 4 basisspelers komen. Er zijn namelijk ook basisspelers met een hoger nummer.

Kotzebue krijgt hopelijk ook snel een nummer, dat kan wel eens een verassing worden.

0   38  
Sam

Ik vind dat het niet reëel is dat Kaj met rug nummer 7 speelt en Velanas met rug nummer 11. terwijl Velanas voor de versterking op het middenveld gehaald is.

Selectie van 26 man bovendien veel te breed en onervaren. Had liever 17 spelers met veel ervaring gezien en 5 met jeugd contract in totaal 22 man ipv 8 spelers per wedstrijd die op de tribune ziten en niet aan speelminuten komt.

32   15  
Badeend

Tip hou toch op - Malone heeft in de nacompetitie één (1!) goede - hele goede en heel belangrijke - sliding gemaakt. Verder was het net als de rest van het seizoen VER onder de maat. De commentator van die nacompetitie wedstrijd had ook al stront in zijn ogen gehad, die had het over een goed seizoen van Malone. Ik heb zelden zulke onzin gehoord. Malone kwam voor het middenveld, maar werd aan alle kanten voorbij gelopen en toen moest er een plaatsje voor hem in de verdediging gemaakt worden. Ten koste van alles en iedereen: Rösler, Adilehou (in eerste instantie), Riera, Monsalve en Hendriks. En nog steeds bakte hij er bijzonder weinig van, al gold dat voor heel NAC.

Ik heb niks tegen Malone als persoon, lijkt me een aardige goeie vent, maar dat hij in de basis stond bij NAC was te gek voor woorden.

6   1  
JN

Laten we hier ook niet teveel waarde aan hechten. Volgens mij herinner ik me nog een Jürgen Colin met nummer 7 en een Angelino met nummer 69.

4   2  
Sjef de gevulde koek

Kijk we kunnen bijna gaan beginnen. De
Rugnummers zijn er nu alleen nog een fatsoenlijk shirt waar Ben ze op kan plakken. Ben zeer Benieuwd zondag waar we staan wat buiten een fatsoenlijke voorbereiding kan natuurlijk niemand er een reet van zeggen. Hup Nac

14   33  
Wanny

Flauwekul al die rare nummers. 42, 55, gaat nergens over.

NAC zou eens tegendraads moeten doen en gewoon wekelijks nummer 1 tm 11 uitdelen aan de basisspelers.

3   2  
Willem 4,5

Hoezo kleine selectie?

11   28  
Breda1976

Nee, laten we Seuntjes inderdaad NIET in de spits zetten en alvast 25-30 goals per seizoen vastleggen. Nee, lekker op het middenveld zetten. Wat een achterlijke reactie. Dan snap je er echt HE LE MAAL niets van. Krijgt ook nog eens tientallen duimpje omhoog. Het is niet te geloven.

17   4  
Altijdnacsupporter

Paul gladon Nr9 ( geen beweeglijke spits maar moet je die hebben als je altijd 4-3-3 wil gaan spelen?

Nr 99 Jayden Braaf huren als RB : perfect.

Nr 8 Jesper Drost / Thomas Bruns middenvelder ( transfervrij)

Centrale verdedigers en defensieve middenvelders genoeg!

Shirtjes ophalen, als een malle bedrukken en met 3 punten een trippel karmeliet open trekken zondag eind middag!

Proost!

2   0  
Hallee076

Dan moete er wel shirts zijn om de rugnummers op te bedrukken, zou die vrachtwagen een lekke band hebben.. Drama elk jaar..

11   20  
ome cor

Flauwekul allemaal die gekozen (hoge) nummers.
Gewoon 1 t/m het aantal spelers dat er in de selectie zit en focussen op voetbal ipv een rugnummer.

11   3  
Pluisje

Goed om te zien dat held Haye nog steeds een Verstappen fan is!

10   4  
Sia

Ben benieuwd welk nummer Cristiano Ronaldo krijgt nu 7 voor Kaj De Rooij is.

5   25  
Arie

Ti

Zak in het hooi man. De enige individueel verantwoordelijke voor het niet promoveren is Steijn. Door na 1-1 niet door te drukken, maar weer te gaan hangen. Als je dit leest Steijn pas maar op: DREIGEMENT!

7   3  
Chingblauw

Wat n gezeur weer over hoge nummers. Als er 'n sporter bestaat die bijgelovig is is het "de voetballer" wel. En als zo'n speler met wat voor nummer dan ook daar n goed gevoel bij heeft en met meer zelfvertrouwen over het veld loopt zal het mij 'n rotzorg zijn al loopt ie met 69,5 op z'n rug.

6   1  
Jan kennis

Wat een onzin over die shirtjes, als je die in den vrachtwagen ramt rijd je gewoon in 2a3 dagen naar Nederland, dus snap niet waarom ze het volgens nac niet zouden halen. Klopt geen klote van. Grote amateuristische bende is het, loopt weer een hoop geld mis want straks hoeft niemand er meer een

2   2  
Johnny1912

Grappig dat de eerste reactie die ik zie meteen een reactie is van iemand die meteen weet wat de basiself gaat worden naar dit bericht.

Laten we hopen dat de meeste duimpjes dan ook zijn voor zijn positiviteit in plaats van de werkelijke inhoud en verhaal in zijn bericht.

Niemand kan hier natuurlijk aan afleiden of Moise een basisplaats gaat krijgen. Als je dat denkt snap je niet helemaal hoe het werkt denk ik. De kans is groot dat hij deze zondag start omdat hij een streepje voor lijkt te hebben op Rosler en Malone pas laat is aangesloten. Maar dat kan over 2 weken heel anders zijn. Rosler en Malone hadden vorig seizoen ook nummers in de 20 en stonden veel vaker in de basis. Wil dus niks zeggen, hier is de technische staf ook totaal niet bij betrokken vaak wie welk nummer krijgt.

1   0  
NAC!!!

@Tip

“Als” tja dan had NAC ook al 10 x landskampioen kunnen zijn.
Als als daar koop je niets mee..

4   1  
Ivo

Vroegah stonden die rugnummers voor een positie, maar dat is al een tijdje niet meer zo.

Dan zou Bakker 4 krijgen, Haye 6, Velenas 8, Bilate 9 en de Rooij 11. Seuntjens is al wat ouder hè, dus die kiest gewoon het nummer wat bij zn plek hoort. 10 dus.

5   5  
Tip

Van beroep is Malone rechtervleugelverdediger en in bijberoep defensieve middenvelder.
Ik had persoonlijk liever gehad dat Riera nog 1 seizoen had gespeeld en aanvoerder was gebleven. En Malone in zijn hoofd of bijberoep. Maar Steijn koos anders en dat is zijn goed recht uiteraard.
Ik denk dat Malone toch in de basis staat of komt. Maar als de Graaf andere keuzes maakt geen moeite mee.

8   1  
Janus

Haha lieve mensen het zijn maar rugnummers.... Als iemand zich fijn voelt bij nummer 55 omdat hij daarmee gedebuteerd is bijvoorbeeld, dan is dat toch prima. Dat geneuzel over vroeger dit, vroeger dat, laat het los... Uiteindelijk is de bal rond, spelen we 11 tegen 11, winnen we hopelijk, en zijn rugnummers een bijzaak.

1   6  
Gjoewie

Chingblauw > De eeneiïge tweeling Ernst en Wijnand Blokhoofd van FC Knudde speelden met respectievelijk 7 en 7 1/2 op hun shirt.
Voor de rest valt weinig af te leiden van de rugnummers. Je zou denken dat we een aantal spelers te kort komen, maar het lijkt me waarschijnlijk dat de vedetten in het elftal zelf voor een hoog nummer hebben gekozen.
Als ik lees over de productie van de shirtjes, dan denk ik dat de producent in China bepaalt welk nummer bij welke speler hoort. En als die het niet doet dan de leverancier in Italië. En dan pas Ben van Bilzen...
Ik snap trouwens het belang van rugnummers niet. Ooit zal een trainer bedacht hebben dat zijn spelers de bal alleen mochten spelen naar iemand met een hoger rugnummer dan zijzelf (vandaar die volgorde van 1 voor de keeper, 2 t/m 5 voor de verdedigers, enzovoort), maar erg praktisch lijkt me dat niet. Bovendien: als je spelers al moet uitleggen naar welke spelers ze de bal moeten overspelen, dan zijn ze waarschijnlijk zo dom dat ze ook de shirtnummers niet kunnen lezen...
Voor de scheids zou het makkelijker zijn om een QR code in het shirt te scannen, bij het geven van gele en rode kaarten bijvoorbeeld. Maar televisiebeelden zijn tegenwoordig nagenoeg onfeilbaar, dus ook voor de scheids hoeven de rugnummers niet meer. De vierde man kan dat makkelijk bijhouden.

5   19  
Ouwe Spionkop

We gaan zondag beginnen met een half elftal.
Ik hou mn hart vast.
Waar blijven de versterkingen?

2   25  
ome cor

Wat mij betreft zou ook nummer 13 weer in gebruik genomen mogen worden.
Ten eerste omdat Ferry inmiddels al met voetbalpensioen zou zijn geweest.
En verder omdat Ferry (& Fiona) meer is (zijn) dan het nummer wat er toevallig op z'n shirt stond.

1   3  
Ivo

Wel opvallend:

Een aantal jonge spelers krijgen een nummer in de range vanaf 29+ (Marijnissen, van Schuppen Agougil) etc. Terwijl Kosiah en Tavares "lagere" nummers krijgen. Daar zou je uit op kunnen maken dat die straks bij de selectie horen, en die andere jongens niet.

3   1  
PietP

@Ivo
De jonge spelers die vorig jaar al bij de selectie zaten hebben gewoon dezelfde nummers gehad. Ik zou daar niks achter zoeken.
https://www.bsiderats.nl/nieuws/rugnummers-2020/2021-bekend-en-malone-is-aanvoerder-

Mooie laatste reactie ook in dat topic.
Zou Badeend ook nog steeds achter zijn uitspraak staan over "Ralph Seuntjens"? ;)

2   4  
RV

Malone zou ook prima wat meer als nummer 6 kunnen fungeren en Haye wat meer vooruitgeschoven. Ik verwacht dat Haye vertrekt en dat Malone of Bakker dan de nummer 6 positie gaan invullen.

Voorin is het mager bezet op de aanvallende middenveld posities en buitenspelers.
Zwakte achterin ligt duidelijk op de linksback positie. Zowel Maria en Mashart goed in een 5-3-2 systeem (waar we ook wel de selectie voor kunnen hebben...) maar in een 4-3-3 kwetsbaar.

Wel weer zin in.
We hebben redelijk wat ervaring, achterin ook goed bezet.
Scorend vermogen (en dan bedoel ik een buitenspeler en een middenvelder die er ook een stuk of 10 maken) lijkt me broodnodig.

Mooie competitie ook met een stuk of 7 a 8 clubs die voor de eerste twee plaatsen strijden.

1   1  
Ivo

@RV

Malone kon het niet meer belopen op het middenveld, moest een linie terug omdat hij overal te laat kwam en zowel verdedigend als aanvallend te weinig bracht.

Bij Suriname speelt hij nu ook als CV. Je ziet het vaker dat middenvelders later in hun carriere een linie zakken, het is geen schande, maar je moet op een gegeven moment wel de knoop doorhakken en dat is ook gedaan.

Alleen bij noodgevallen kan je hem nog op het middenveld zetten, maar langer dan een half uur kan niet meer.

3   0  
Badeend

Pietp

Touché.
Terecht punt. Ik denk inderdaad nog steeds dat je Ralf Seuntjens niet als (eerste) spits moet halen én ik denk dat hij lichamelijk ver "op" is. Ik snap het wel op dit moment, en denk dat hij voor het Bredase samenhanggevoel juist een hele goede aankoop is. En dat is precies wat er afgelopen seizoen enorm uitgehold is, onder meer door Manders en Steijn. Dus ja, het halen van Ralf Seuntjens nu snap ik ergens wel.

Ik blijf het raar vinden hoe dat is gegaan en het moment - en zeker niet "gentlemanwaardig" , maar goed. Water under the bridge.

Ten tijde van mijn opmerking vorig jaar had ik vrij hoge verwachtingen van Steijn en de spelers die hij haalde. Dat is de grootste clusterfuck in mijn NAC historie geweest, onder verantwoordelijkheid van Manders. Nu zitten we (dus) in een heel andere situatie, waarvan ik denk dat voor de binding met het team, de komst van Seuntjens goed is. Hij kan ook echt nog wel iets brengen (op dit niveau) maar ik vraag me oprecht af of hij dit team écht verder brengt, hoe hij het lichamelijk houdt en wat er gebeurt als het hem niet zint. Daar heeft hij geen geweldig track record in. Maar wie weet - ouder en wijzer? Ik in elk geval wel dan een jaar geleden...

1   0  
fvf6

3-6-8-9 Dus we hebben nog plaats voor een centrale verdediger een middenvelder en twee voor de voorste linie.

0   0  
RRJ

En Wout Neelen?? Is hij definitief weg?

Laad alle berichten na dit bericht in