Wij gaan niet opzij

'NAC en Hilterman gaan uit elkaar, club uit Nederland heeft interesse'

Das Phantom

NAC gaat proberen om deze transferperiode Jeredy Hilterman te verkopen. Dat meldt BN DeStem deze ochtend. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat uit elkaar gaan de beste optie is na de misdragingen van de spits.

Hilterman heeft zich met zijn gedrag tijdens het kampioensfeest van FC Emmen omgedoopt tot persona non grata in Breda. Tijdens dat feest gaf de spits onder meer aan spijt te hebben van zijn transfer naar Breda en riep hij om een terugkeer naar Emmen. 

De aanvaller werd door NAC uit de selectie gezet en mocht niet meedoen aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Inmiddels zijn beide partijen dus tot de conclusie gekomen dat de kans klein is dat het tot een verzoening gaat komen. 

NAC hoopt nog een aanzienlijk deel van het aankoop bedrag terug te krijgen, weet de krant te melden. Er zou zelfs al een club interesse hebben in de diensten van Hilterman. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
126 Reacties
228   10  
Sjak

We zijn nog lang niet klaar met vegen, het straatvuil naar het jazzfestival is er niks bij.

228   10  
Sjak

We zijn nog lang niet klaar met vegen, het straatvuil naar het jazzfestival is er niks bij.

146   4  
Das Phantom (BSR)

Prima, strik erom en doorschakelen. Je moet hem niet meer in het nieuwe shirt willen zien.

85   5  
witzwartgeel

Hopelijk is dit een niet te dure miskleun geweest. Maar de schone lei begint bij NAC al aardig in zicht te komen.

67   2  
Enkhuizer

De bezem is uit de kast gehaald.

Een aansprekend sportmerk gaat zorgen voor de tenues.

Ik ben erg benieuwd naar de komende transferzomer!

56   3  
Gmam

Mooi, opbokken. Nieuwe club: wel betalen graag!

36   6  
Fan uit Zevenbergen

Hij zal ook wel naar Sparta gaan denk

26   6  
Ivo

Dit is toch geen verrassing te noemen. Van der Sanden en Bannis als spitsen, nog een derde talentvolle spits er achter die ook nog in de O21 mag ballen, en die positie is rond.

50   1  
mmm

Heel gauw wegwezen absoluut geen Nac speler!!!

105   8  
Rbull

Simpel. Iedere euro die Hilterman minder oplevert, dan het bedrag dat NAC destijds heeft betaald aan Emmen dient te worden vergoedt door Hilterman en zijn management.

76   15  
Melis Boonstoppel

Hoe kun je zo’n vent kopen man?! Last minute, flink in de buidel tasten en totaal zonder visie. Hij kwam voor Haye. Waarom in vredesnaam? Het was een totale paniekaankoop. Prutswerk van de bovenste plank van het technisch management. Wat een verkwisting. Hoe kan zoiets? Die kerel kan totaal niet voetballen. Dat zie je echt na vijf minuten. Gelukkig is hij 1x per ongeluk tegen een bal aangelopen. Dat was zijn bijdrage voor NAC. Ik ben blij dat hij opkrast. Wat een flaplul!

24   6  
Enkhuizer

Is Bannis niet gehuurd? Hoe groot is de kans dat hij volgend seizoen nog voor NAC speelt?

32   1  
Tram

Heel goed. Ik was bang voor een halfbakken verzoeningspoging van beide partijen. Heel snel vertrekken en tot nooit meer ziens.

Hup NAC!

20   2  
Nacman

Ik hoorde de naam Tom van de weert als mogelijk spits.
Bannis heeft nog een contract bij feijnoord dus die moet wat kosten.

45   13  
Realist

Hoop dat dit stuk stront zo snel mogelijk oprot. Arrogant, smerig eikeltje.

45   2  
Den Tinus

Heel goede zaak.
Hilterman mag nooit meer in het nacshirt spelen.

17   2  
Bp

Tot nooit 👋👋👋

39   4  
Molenschot Loco

Mocht U zich vanaf 15:00 vervelen??? Bent U van harte welkom op het sportpark van VV Molenschot waar onder leiding van Dick Jol Oud NAC het gaat opnemen tegen een elftal van VV Molenschot en RB-Media...Kaartjes aan de kassa verkrijbaar voor 5 Euro inclusief Consumptie...tis tagge ut witt.......

28   5  
Bsider

Nederlandse club waar het hier om gaat is Helmond Sport. NAC is al rond met Helmond Sport maar Hilterman twijfelt nog.

40   24  
Belgische Naccer

Tja...

Weer zo'n nietszeggende speler zoals we die sinds de "Steijn-periode" ontelbare gezien hebben.

Zet hem maar in het rijtje, Malone, Rutten, Antonia, Immers, Janssens, Buffonge, Maatsen, Bilate, Ligeon, Maria, DeRooij enz...

We kunnen inmiddels bijna 2 elftallen vullen met spelers die helemaal NIETS toevoegen.

En dat terwijl we echt een prima elftal hadden staan voordat die ontiegelijke droplullen kwamen....steijn en manders dus.

Je gaat hier volgend jaar nog steeds last van hebben. Want je krijgt al dat wanbeleid echt niet in een paar maanden opgeruimd. Maar goed, al zou je de helft maar in kunnen ruilen tegen spelers die WEL brengen wat er gevraagd wordt bij NAC, dan zou je al een stuk verder zijn.

Maar voorlopig hebben we nog helemaal niets. Bannis is ook niet de spits die NAC verder gaat helpen helaas.

5   7  
The Cosmic Gate

Wie ??

Erg met deze bokkel*l

4   5  
The Cosmic Gate

*erg = WEG

10   3  
Melis Boonstoppel

Het lijkt me niet voor de hand liggen dat Helmond Sport zich een transfersom kan veroorloven. Of er moet daar iets bruikbaars rondlopen die betrokken kan worden in een ruildeal.

29   2  
Bsider

@boonstoppel er loopt een investeerder rond bij Helmond. Die heeft diepe zakken. Hadden Sleegers ook al een aanbieding gedaan, en hebben Lieftink vastgelegd.

25   7  
Scheids!

Nog niet eens een strik eromheen, meer een spanbandje en achterin op de hoop bij het “NAC-afval” dumpen!
En dan Manders erbovenop pleuren, want die laaielichter hangt mij ook nog te lang hier rond!🤮

17   6  
Mmm

Rot op heel snel op loser!!!!


13   1  
D’n directeur

Ik lees de naam Tom van Weert, zou van mij zeker mogen komen, echter is die topscorer van Griekenland geworden. Die zal dus niet zomaar weggaan daar. Zullen altijd wel clubs daar zijn die zon gast willen kopen. Lekker weer + mooi salaris, zal dus niet zo gauw hier KKD komen spelen

6   20  
Realist

Houdoe! Lens Duijvenstijn is ook onderweg..

5   1  
Nac

@ REALIST

Naar nac?

7   2  
Raoul

Helmond gaat geen transfersom betalen. Die hebben alleen budget vrij voor salarissen

18   10  
Ome cor

Hilterman was natuurlijk een pure gok, een wanhoopsdaad.
Edje de Graaf moest iets en wanneer Hilterman bij NAC had gedaan waarmee hij ooit in Emmen opviel, dan hadden we ons nu voorbereid op een nieuw seizoen in de eredivisie en had hij kans gemaakt op een standbeeld in Breda.

Maar helaas pakte het verkeerd uit voor De Graaf en kon Hilterman geen minuut waarmaken wat Edje hoopte te halen. Lullig voor d'n Ed. Helemaal toen Hilterman zich als NAC-verrader opwierp op het promotiefeestje van Emmen.

Hopelijk verliezen we financieel niet al te veel op deze miskoop en kunnen we gewoon door !

21   8  
Scheppioni

Uitstekend nieuws !!! Kan samen met v leer, zwijnenberg, sas, damchevski, mashart, lasnik, kali, hansen, pinas en cairo in een flopelftal ooit van ons NAC !!! Al staat ie van dizze elf nog met superstip op 1 ! Wat een idioot eerste klas jeredy, nooit meer tot ziens in ons mooi BREDA ! Begin jaren'80 hadden we ook een paar flop spitsten, maar nog veel liever zijn dan hilterman bah !

5   12  
Scheppioni

@ BSR
Misschien eens een favoriete elftal onder de vaste bezoekers hier on topic gooien. Ik ben wel benieuwd naar sommige 'die hards' hier, in de spits kan ik zelf sowieso al 7 toppers opnoemen !? 😁💛🖤

3   1  
Jf

@Raoul Helmond heeft een injectie gekregen van 1,5 miljoen spelersbudget. Die hebben dus wel voldoende

25   0  
Ivo

@Ome Cor

We hadden met Haye een opbouwende spelers verloren die zorgde voor assists en doelpunten. Daarnaast was al bekend dat Seuntjens op weg was naar de uitgang.

Bannis was al gehuurd als spits, op het middenveld was een leegloop en stonden alleen nog jonge spelers.

Het is mij een raadsel dat er in de winter (behalve Cagro, wat een beperkte voetballer is) niet wat meer voetballend vermogen op het middenveld gehaald is. Daar hadden we op dat moment meer aan dan aan een 4e spits.

Maar ik heb het gevoel dat NAC de laatste 2-3 seizoenen is geleid door de zaakwaarnemers van spelers, een TD was er niet, en dat was te merken. Het was opportunisme ten top. Ook het halen van Antonia en Ligeon, 2 mannen op hun retour. Wat heeft dat nou voor zin? Nu zitten we er weer aan vast.

8   6  
Jf

Duijvestein zou wel logisch zijn aangezien Nac deze winter zich al wilde versterken met Lance. Hij volgt op insta ook Lexjr dus er zal wel contact zijn.

Goede speler met scorende vermogen en veel assists.

Nu Bannis nog vastleggen en dan een linksback.

12   0  
Raoul

@IF dat weet ik. Maar dat gaan ze niet uitgeven aan transfersommen . Die halen alleen transfervrije spelers. Die 1.7 miljoen gaan ze alleen voor salarissen gebruiken. Ik ken 2 gozers Die voor Helmond zijn vandaar

7   1  
Ivo

@JF

Duijvestein zou wel passen in het plaatje. Maar hij heeft nog een contract tot 2024, dus daar moet NAC dan een flinke transfersom voor betalen en ik weet niet of daar nu budget voor is.

5   0  
GeelZwartHart

Verschil op die spuit 11 verhalen

16   0  
Bp

Iemand interesse om Hilterman weg te brengen ??

11   7  
Nac

Antonia moet toch ook veel meer kunnen laten zien als hij fit is?

Het is geen speler met een geweldige techniek. Ik vond hem als hij bij Cambuur speelde altijd prima spelen.
Hij heeft wel de diepgang om een elftal uit elkaar te spelen.

13   12  
Ivo

Wat wij 100% zeker weten is dat 5 spelers gaan vertrekken. Dit zijn Bilate, Buffonge, Adilehou, Azzagari en Kestens. Over andere spelers is nog onduidelijkheid.

Voor Bilate zou Bannis een hele mooie vervanging zijn. Ik vind dat een gretige spits met veel inzet. Zou nog wel wat beter bediend moeten worden.

Voor Adilehou kan je transfervrij spelers vastleggen zoals Veendorp (Emmen), Werker (Roda), van Bruggen (NK Olimpija) of Bakker (Go Ahead). De keuze is nu nog reuze, allemaal degelijke verdedigers.

Voor Buffonge en ook de eerder vertrokken Seuntjens (de "10" positie" dus), zou ik Pelle van Amersfoort een hele mooie versterking vinden. Ik weet niet of die haalbaar is. Dat soort spelers zie ik graag komen voor de as, met fysiek veel meer power. Je hebt dan van Schuppen als achtervang.

Voor Azzagari zou ik kijken naar een box-to-box speler die ook Haye vervangt. Een speler die veel meters maakt en aanvallen en verdedigend hard meewerkt. Ik zou Pelle Clement een mooie optie vinden, maar ook daarvan weet ik niet of die haalbaar is. Je hebt Banzuzi dan als reserve voor die positie.

En dan Kestens, we hebben Antonia nog als rechtsbuiten maar die rendeert ook niet echt. Daar is qua transfervrije Nederlandse spelers niet veel te vinden. Hier zou je kunnen kiezen voor huur, of toch een transfersom betalen als je een goede speler kan vinden.

24   1  
Wanny

@ Ivo

Van mij hoeven al die spelers niet 1 op 1 vervangen te worden. De laatste jaren hadden we steeds te veel kwantiteit en te weinig kwaliteit in de selectie.

Ik zie graag een stuk of 14 echt fitte basisspelers en 3 jongere gasten die daar net achter zitten. En als er gaten vallen schuif je jeugd door.

Met zo'n selectie speelden we onder Spelbos gewoon linkerrijtje eredivisie. Die had geen 30 man nodig zoals de trainers die we de laatste jaren hadden.

6   3  
AvL

Gewoon verlies pakken. Balen van die €250k. Maar beter dat, dan nog 2jaar zijn salaris door te moeten betalen. Je kunt je toch haast niet indenken dat er clubs zijn die daar nog intrappen?!?!

6   0  
Hedde'um

@sjak

Gelukkig is dit weekend ook nog dancetour. Kunnen we door blijven vegen 😉

7   0  
Ivo

@Wanny
In de KKD speel je 38 wedstrijden en daarna nog playoffs en met een beetje geluk nog 3 of 4 bekerwedstrijden.

No way dat je het met 17 of 18 spelers redt.
Ik ben wel voor steviger doorselecteren en niet blijven aanmodderen met spelers.

Grote kans dat we in augustus 7 of 8 nieuwe spelers in de basis-11 zien. Ik kan niet wachten.

18   5  
Beter de Laat dan nooit

Nooit meer een last-minute transfer.

19   47  
Bp

Het zal wel een hoop negatieve duimpje opleveren maar vd Pavert is door De Graafschap op zijspoor gezet, ik zie in hem goede centrale verdediger !!

3   4  
Mo

Wel voor 250 .ooo of meer ,en waar gaat hij naar toe wilde alleen naar emmen ,of gaat hij cambuur mis hhhaaahhhaa.blij dat ie opgezout isa droevig ventje

2   18  
Reflektor

Knalt er bij willem 2 een stuk 20 in

20   1  
Rolf

Rap naar Willem ll dan,mits €250.000.

8   1  
CS

of 21
als ie hier maar opdonderd

3   2  
Nac

Kan nac nu alles binnen kamers houden?

Normaal zijn er een stuk meer geruchten over mogelijke versterkingen.

28   49  
Fred1

Die Hellemons wordt op het paard gehesen maar is dus ook 100% verantwoordelijk voor het aantrekken van die Hilterman en recent ook voor het verlengen van een nietsnut als Agougil.
Die moet zo snel mogelijk van die positie af en zich lekker met jeugd bezighouden.
Deze positie is té belangrijk en té hoog gegrepen voor zo iemand.
Echt het helemaal leren doen we nooit.
Helemaal schoon schip maken is de enige optie.

5   2  
Bredafun

Terug naar Emmen?

29   8  
Stift

NAC moet de ballen hebben die jongen aan zijn contract te houden.

Ze moeten hem een heel seizoen rondjes laten lopen op Zundert Oost. Ja, dat betekend financieel wat maar dan gaat de volgende is na denken.

Bepaalde spelers dienen opgevoed te worden in normen en waarden.

2   0  
Ernie

Logisch.

6   21  
Bredaaaa

Wat een miskoop van het technisch hart. Wat hebben ze toen weer slecht ingekocht. p.s. ik ben blij met onze nieuwe td Hellemons!!! Beste keus ooit.

18   42  
Bredaaaa

Onze mr rbc en nu mr NAC heeft bewezen een topper te zijn. Hij had NAC destijds super onder zijn hoede genomen als trainer. Tighadouini werd toen naar de bank gestuurd door hem. Hellemons had toen heul veul punten gehaald. De afgelopen jaren is hij de perfecte baas van de jeugd. Alle belangrijke teams zijn gedegradeerd, maar er is wel teamspirit gecreëerd. Veel jeugdspelers zijn voor veel geld verkocht, zoals, Kestens, Azzagari, Sidney etc. De jeugdspelers hebben vorig seizoen een belangrijk aandeel gehad in de resultaten van NAC1. En als technisch hart man zijn veul toppers gehaald zoals hilterman en cagro. Hellemons is de man voor de job. Ik sta achter hem. En jij?

25   7  
fvp

Degene die verkeersregelaar Cargo verlengde direct ontslaan.

18   24  
Fred1

Pas op Bredaaaa de kenners en betweters gaan je duimpjes omlaag geven net zoals ze jaar in jaar uit doen als iemand de waarheid zegt en de vinger op de zere plek legt.
Het is echt te gek voor woorden die verdeeldheid onder supporters en de verharding onderling.
Het lijkt echt of ze niet vooruit willen en garen spinnen bij alle ellende die ons de laatste jaren is overkomen.
Snap er niks van.
Ik heb een vraag aan de duim omlaag gevers die het beter weten:
Wie is er volgens jullie dan wel verantwoordelijk voor het aantrekken van deze speler en wie is er verantwoordelijk voor het verlengen van een speler die niet wilt werken en wie is er verantwoordelijk om Kestens gratis de deur uit te laten gaan?
We gaan toch niet wéér de op non-actief gezette Manders opvoeren hé?

13   3  
De muzikant

Deze "man" is er dol op om voetbalsupporters publiekelijk te vermaken, dus stel ik voor dat NAC hem bij zijn vertrek een erehaag gunt tussen het NAC publiek door......

35   6  
Cees-2

Je blijft je natuurlijk wel afvragen, was het bewust? Hilterman vertrouw ik totaal niet. Een aanfluiting voor het betaaldvoetbal. Persona grata zou hij moeten zijn in deze sector. Dan overdenkt hij e.e.a. absoluut. Nu trachten lijkenpikkers er een slaatje uit te slaan. NAC moet daar "nooit of te nimmer" aan meewerken. Laat deze Hiterman maar bloeden. Als een club een serieus bod doet, echter te laag voor NAC, dan moet NAC tegen Hilterman zeggen, leg jij het verschil er uit je eigen zak maar bij. Laat hem peentjes zweten. Wij de klos, hij nog veel meer.

20   6  
Fred1

Vroeger met Chris Liesker als huisadvocaat was het allemaal wel anders gegaan.
Die wist dergelijke varkentjes wel te wassen en dan was al het geld wat we her en der nog tegoed hebben gewoon binnengekomen hoor, ben daar maar gerust op.

4   25  
Molenschot Loco

Hier vanuit ons mooi molenschot met als gasten oud NAC ...hoor ik een andere naam als trainer.....Dick Schreuder.....

5   0  
Felix

Doei!!!

14   3  
Bp

@molenschot loco

Die heeft verlengd bij PEC Zwolle

7   0  
Molenschot Loco

Ok....kan dan de prullenbak ik...next!

7   1  
JH

Dick Schreuder heeft een mondelingen toezegging gedaan, ik kan nergens lezen dat hij zijn contract heeft verlengd

7   1  
Nac

Nick Bakker van Heerenveen kan ook van het lijstje gaat naar Saudi-Arabië.

13   0  
Bennie

Ik hoop dat hij niet weer bij ons in emmen was al verspild geld om heem te halen. Wat een drama figuur

13   8  
Ayleet

@fred1

Is dat niks voor jouw dan die functie van hellemons ?

10   5  
Jf

@Fred1 allemaal wel makkelijk he om iemand te beoordelen op een viertal namen. De mening over Agougil is ook kort door de bocht. Seuntjens gaf in het verleden al aan dat die jongen echt goed gaat worden maar dan moet hij wel op de juiste manier gebruikt worden.

Kerstens krijg je niks voor en komt te kort dus weg en een doorverkooppercentage is winst.

8   1  
Bp

Zie hier vaak de naam Bannis voorbij komen maar aangezien Dirk Kuijt zijn feyenoord touwtjes wil gebruiken zou Bannis zomaar voor Ado kunnen kiezen, zeker als die Rooie Verheydt weggaat

4   6  
Lamington

Over een paar jaar lekker "Dat is dan €16,75 en mag u doorrijden naar het eerste raam."

Houdoe.

7   4  
Dos

Fred1

Je hebt gelijk, maar je moet in deze fase geduld hebben.
Het huidige MT is waar we het mee moeten doen totdat de mensen zijn aangesteld door de nieuwe eigenaren.
Ben ervan overtuigd dat dit dus een nieuwe TD zal zijn.
Hellemons heeft nu deze taak op zich genomen en weet zeker dat het ook niet zijn bedoeling is dit te blijven doen.
Op dit moment is het even niet anders helaas.

10   4  
Theoden King

Weer eentje voor het dossier "Miskopen". Is inmiddels de dikste map op de NAC-burelen...

16   4  
Fred1

@ JF als je nu eens goed gelezen had dan had je geweten dat ik een van de eersten was die zei dat Agougil een begenadigd talent was.
Ik was wild van hem.
Dan had je ook geweten dat ik hem en zijn broer al jaren ken vanaf klein jochie en ook dat ik toen niet snapte dat hij zo weinig kansen kreeg.
Maar ik heb zelden iemand gezien met zo’n geweldig talent die er zo gigantisch met zijn pet naar heeft gegooid en denkt dat alles vanzelf komt.
Zelden zo’n luie voetballer gezien.
En daarom reageer ik zo op hem, vrees dat dit een kansloze missie wordt.
Dieptepunt voor mij was de wedstrijd tegen PSV waar hij aan elke tegengoal schuld had.
Als je dan hoort dat hij er zich geen klote van aantrok na die wedstrijd dan mag iedereen er het zijne van denken maar dan moet er veel gebeuren wil ik nog achter iemand met zo’n gebrek aan karakter en inzet gaan staan.
Voetbalkwaliteiten geweldig naar de rest is bagger.

6   1  
Jf

Fred1 dit zegt ook veel over de trainers van Nac.
Kennelijk kunnen ze hem niet raken. Mijn excuses maar ik las je laatste bericht en vond het kort door de bocht. Met deze context geef je al aan dat het meer aan mentaliteit ligt.

Mag ik je vragen wie je graag zou zien bij Nac komend seizoen?

9   3  
Badeend

@Fred1

Ik vind over het algemeen dat je commentaren zinnig zijn en hout snijden, maar Hellemons die "100% verantwoordelijk is voor het aantrekken van Hilterman"?? Daar sla je de plank aardig mis. Daarnaast het afbreken van Agougil, die eerder volgens joj een geweldenaar was - de waarheid ligt ergens in het midden, of je uit je te snel in extremen.

Kestens komt gewoon tekort en het is helemaal prima, voor iedereen, dat ze die voor een mogelijk doorverkooppercentage laten gaan. Ruimte in het salarishuis, en minder 'ruis' in de selectie. Buffonge is ook zo'n geval.

Als je nu had gedaan wat je JF verwijt niet gedaan te hebben, had je ook al lang gehoord dat de 'grotere voetbaltechnische beslissingen' niet alleen door Hellemons gemaakt worden. En daarnaast - je wilt hem terug naar de jeugd, maar je vindt wel dat Agougil (mentaal) veel tekort komt. Dat is dan toch juist wél de verantwoordelijkheid van Hellemons??

15   0  
Ivo

@Badeend

Het probleem is volgens mij juist dat we de afgelopen jaren geen TD hebben gehad, en daardoor was iedereen en tegelijkertijd niemand verantwoordelijk voor het sportieve beleid en de samenstelling van de selectie.

Hoe kom je uit bij spelers als Hilterman, Maatsen, Maria, Antonia, Cagro, Ligeon om maar wat "versterkingen" van de laatste 2 jaren te noemen. Er kwam heel veel middelmaat en daardoor zakten we ook af naar de middenmoot. Maar wie haalde die spelers dan? Ik vrees dat de meest gewiekste zaakwaarnemers goede zaken hebben gedaan en dat wij hebben zitten slapen. Denk ook aan spelers als Bilate en Rutten die eigenlijk zelden fit zijn geweest.

Qua jonge spelers ben ik van mening dat kwaliteit altijd snel komt bovendrijven, en dat we niet moeten blijven aanrommelen. Wie in een periode van 2 seizoenen zijn kans niet pakt en niet doorbreekt, is niet goed genoeg. Je ziet bij Sydney en JP van Hecke de pure kwaliteit meteen. Bij Marijnissen zie ik daar ook iets van terug, maar die moet meer kansen krijgen. De Agougils en Azzagari's hebben te weinig toegevoegd, vind ik. Hetzelfde geldt voor Mashart, Kestens en Neelen. Kwalitatief gewoon niet van linker rijtje KKD niveau. En dan moet je afscheid nemen.

Hellemons is nu als MT-lid verantwoordelijk voor technische zaken, maar ik hoop echt dat er vanuit NAC=Breda al mee geadviseerd wordt. Of dat er anders contracten van max. 2 seizoenen uitgedeeld worden, zodat je snel door kan selecteren.

6   7  
Scheppioni

@ Ivo
Toch moet je maar eens het seizoen terugkijken, met Azzagari op het middenveld(al was ie voetballend vaak druistig) was er meer balans, daar hadden we meer uitkunnen halen, zie ik Penders dalik wel doen, en mashart in ene adem noemen met Kestens en Neelen vind ik tegenover deze twee ook niet helemaal fair !

13   9  
Fred1

@ Badeend sorry maar kan geen touw vastknopen aan je verhaal.
Let op hoe je de dingen interpreteert, je hoort mij nergens zeggen dat Agougil een geweldenaar is, ik zeg dat hij een geweldige voetballer is, of eigenlijk was.
Maar dan ben je nog verre van een geweldenaar.
Een geweldenaar is compleet en heeft dus naast voetbaltechnische kwaliteiten ook nog de juiste mentaliteit en dat is nu juist wat ik bij hem mis.
Ieder zijn mening en als iemand het jammer vind van die gast ben ik het wel maar we gaan het allemaal zien straks.
In ieder geval zit er verder niemand met enige voetbalkennis in dat tijdelijke MT, alleen Hellemons.
Of gaan we Leon Aerssens spelers laten kopen die al jaren niet eens zijn eigen functie aankan ?
Ik maak me geen zorgen over de essentie van de jeugdopleiding denk dat Hellemons dat wel kan, ik maak me wél zorgen over het moment dat ze doorstromen dan mist er plots iets in de beleving.
En laten we eerlijk zijn deze functie of hoofdtrainer is gebleken veel te hoog gegrepen.
En geloof me elke foute beslissing of aankoop die hij in deze korte periode kan en mag doen daar zit je nog tijden aan vast en staat aankopen van de nieuwe TD in de weg,
Dus snel een trainer en TD dat is prio.

41   3  
Breda-mike

@badeend
Ik vind sowieso al datvafgeven op hellemons zwaar kansloos.
Als iemand meer respect verdiend is hij het wel.
Heeft in deze kut tijd toch maar mooi voor alles opgedraaid hoe kut alle mogelijkheden ook waren.

19   9  
Dabbert

Opruimen die gast. Gewoon 5 ton vragen en anders blijft hij bij NAC op de tribune. Weg carrière. Als hij die tenminste had. Nu nog een spits die er wel minstens 30 inschopt. Dus geen Bannis.

9   1  
Becherovka

@Fred

Daar wringt volgens mij de schoen het meest in de jeugdopleiding; de begeleiding bij het 1e. Lange tijd loopt NAC mee en daarna houdt het op. Dit is precies een gat dat een TD kan opvullen.

Qua keuzes zijn Ligeon en Antonia te verdedigen geweest. Ervaren jongens, die misschien nog wat konden. Alleen moeten die gasten wel achterna gezeten worden. Wat gebeurde er hier bij ons NAC? Niets.

32   2  
Wanny

Schitterende donateursavond van het NAC museum in de Grote Kerk gisteren.

Daar zie je wat NAC echt is en hoe het enorm leeft.

En allemaal donateur worden natuurlijk ( slechts een tientje per jaar) zodat onze historie voor altijd levend gehouden wordt!

35   9  
Fred1

Inderdaad weer die kwalletjes met leugens en hun lulverhalen in de picture. Is er nu niemand bij NAC die hier iets tegen gaat doen, die ratten van Steijn blijven gewoon aan de gang.
Die Steijn blijft afgeven en verhalen de wereld in sturen en volgens mij is dat volkomen in strijd met het uitkeren van een ( onterecht verkregen ) afkoopsom, alle fatsoensnormen en wetten worden hierbij overtreden.
Meneer casht en vind dat hij daarna ook nog gewoon door mag gaan met stront over zijn ex werkgever uit te strooien.
NOT DONE!
Ik heb me er eens juridisch in verdiept als NAC alles afgewerkt heeft zoals het hoort en zou moeten en de logische clausule heeft ingebouwd dan is die kwal gewoon juridisch aan te pakken.
Maar ik vrees dat Manders hier ook weer de nodige steken heeft laten vallen richting zijn vriendje, en waarschijnlijk ook niet onbewust.
De media doet ook zelden of nooit aan hoor en wederhoor en dat stoort me ook enorm.
Het stoort me dus ook dat NAC geen boekje open doet zo blijven die kwallen het slachtoffer en wij de daders, waar blijft de trots en het rechtvaardigheidsgevoel.
Ik denk dat Twente straks in no time de meest gehate club wordt met dat kleine kwalletje in dienst, die past daar totaal niet.

40   5  
Ivo

@Fred1

Het waren allemaal 1-2tjes met Manders.

Het wegpesten van Lokhoff en Sydney.
De oprotpremies van Steijn en Immers.
De kulverhalen over bedreigingen.
De aangiftes die nooit gedaan zijn.

Het is schandalig, dat onze eigen directeur de club zo benadeeld heeft. Bah.

22   6  
Nonkel Frans

De nieuwe NAC organisatie kan aan de top 10 van haar eerste besluitenlijst toevoegen:
"stadionverbod voor de Telegraaf"

9   11  
Geelzwartwit

@fred1


Wat denk je van het idee:.

Hyballa trainer onder de 17.
Spelers komen dan fit afgetraind met de juiste mentaliteit bij onder de 21.
Komen ze niet mee onder Hyballa dan kan je dus voordat ze bij onder de 21 komen afscheid van ze nemen.
Bij onder de 21 kunnen ze dan voorbereid worden op NAC1 onder toeziend oog van bijv Ton Lokhoff.
NAC1 zal dan op een gegeven moment alleen maar spelers uit de jeugd doorkrijgen die fit zijn en de juiste mentaliteit. Plus NAC weet tijdig wanneer het niks wordt.

7   12  
A

@Fred1

Ik vind dat iedereen onzin mag verkopen maar jij maakt het wel erg bont!!

19   4  
Die ne gast

@Fred1
Ik vind het ook risico-vol dat Hellemons het meest aan de technische touwtjes trekt bij NAC, maar Hilterman compleet bij hem in de schoenen schuiven gaat mij te ver. Ik had begrepen dat met name De Graaf zich hard gemaakt heeft voor Hilterman. Daarnaast heb ik verbaasd dat de RVC dit heeft toegestaan. Waarom 2,5 ton uitgeven voor een spits terwijl er sportief niets meer te winnen viel in de winterstop. We stonden rond plaats 8 en gat naar boven en naar beneden was dusdanig dat een extra spits echt niet nodig was. Zeker niet omdat we ook Bannis al gehuurd hadden. Transfervrij was nog een ander verhaal geweest, maar 2,5 ton was beleidsmatig onnodig en overbodig. Nog los van de persoon en voetballer Hilterman.

@Nonkel Frans
Juist niet verlagen tot hun niveau en manier van werken. Gewoon de Telegraaf met open armen ontvangen, beetje pamperen en dan zeggen dat ze altijd mogen bellen om wederhoor te krijgen vanuit NAC ipv een eenzijdig verhaal neer te pennen.

8   4  
Geelzwartwit

@ivo

Ik denk dat er afgelopen seizoenen niet alleen vertrek euros meegegeven zijn. Ik vermoed dat er ook tekengelden verstrekt zijn. En dan vermoed is zelfs dat er mensen tekengeld ontvangen hebben en met vetrekgeld of afkoop contract (hoe je het wil noemen) weggegaan zijn..
Ik heb zo al 3 namen in mijn hoofd waarvan er 1 nog niet weg is.

Onder het nieuwe bestuur zal dat wel anders gaan lijkt mij.

23   2  
die ne gast

@Fred1
Je zegt kijk op het spelletje te hebben, dan moet je ook gezien hebben dat Sem Steijn eigenlijk gewoon een goede voetballer is. Ziet de ruimtes goed, technisch redelijk vaardig en heeft een duidelijke wil om te winnen en maakt ook behoorlijk wat 'vuile' meters in een wedstrijd.

Velen hier zien hem begrijpelijkerwijs graag falen. Het mislopen van promotie was ik iets dat ook ik hem van harte gunde, maar ik denk dat hij in Twente best wel eens heel populair kan worden...
Verder: als de familie Steijn het NAC-boek niet kan sluiten, dan moeten wij het maar voor hun doen. Geen woorden meer aan vuil maken.

20   10  
Fred1

@ Die ne gast, kwalletje junior is inderdaad een zeldzaam goede voetballer, over zijn voetbalkwaliteiten hoor je me niks zeggen.
Maar voor mij hoort er ook gedrag bij en dit ventje kan zich niet beheersen dus die zal zichzelf nog tegenkomen bij een fatsoenlijke club.
Overigens heb ik nooit gezegd “kijk op voetbal te hebben” dat laat ik graag aan anderen over, het lijkt me echter wel sterk dat ik in meer dan 55 jaar in de voetballerij niks opgestoken zou hebben. 😉
@ Geelzwartwit, als een Hyballa daar in zou trappen dan zou dat een godsgeschenk zijn, ik pak altijd het voorbeeld Huub Stevens die destijds de jeugd van PSV vormde, daar kwamen fantastische karakterspelers uit voort al hadden die spelers het in de jeugd verre van makkelijk.
Maar denk dat ze stuk voor stuk nu allemaal blij er mee zijn.

32   10  
Ernie

Sem Steijn is gewoon een verschrikkelijke kwal, eikel, ettertje. Juist het type speler wat je nodig hebt . Zulke type spelers ontbreken juist bij Nac.

41   7  
RaraNAC

Inmiddels weten we toch wel hoe de lijntjes lopen met Steijn/Manders en Valentijn Driessen.

Stiekem hoop ik nog steeds op één vernietigend interview van de “andere” kant, die al deze mannen eens op hun plek zet.

Hoe zit het nou met die aangifte? Hoop bombarie en negatief NAC nieuws…

Het is werkelijk schandalig hoe de Haagsche kliek NAC in negatief daglicht zet en er nog mee weg komt ook.

29   6  
Toontje

Heb vanaf de eerrste dag me afgevraagd hoe ze iemand net als die lul van Manders konden nemen.

Manders werd door de KNVB helemaal uiitgekotst

14   7  
Toontje

Over Hiltermanb niet al te negatief schrijven,,, anders wil helemaal niemand hem meer hebben en zijn we zo wie zo dat kwart miljoen kwijt.

Voor ons heel veel geld...we hebben namelijk nog steeds niets te besteden. Over enkele weken begint de oefencampagne en is er nog geen toestemming van de KNVB.

Bovendien moet er denk ik nog wel ergens eerst een financieel gat worden gevuld voordat geld aan spelers uitgegeven kan worden

11   3  
Moppernac

Over EX-NAC spelers gesproken.
Nu is de wedstrijd Argentinië-Estland net 15min bezig met een tussenstand 1-0 strafschop Messi.

Karol Mets , de man die Messi 90minuten lang moet tegenhouden, ga er maar aanstaan.
Maar hij kan wel zeggen dat hij tegen Messi heeft gespeeld.

7   22  
NAC nieuwe stijl

Ivo noemt een rijtje van Hellemons op. Tel daarbij het lichten vd optie in contract Kestens die hij vervolgens gratis laat gaan en je ziet dat we een geweldige TD hebben

10   3  
Moppernac

Karol Mets V/S MESSI 0-5.
5-0 en alle 5 gescoord door Messi

16   10  
Geelzwartwit

@fred1

Ik denk dat Hyballa daar best voor open zal staan. Die heeft genoeg afkoopsommen ontvangen, vindt zijn kennis overbrengen belangrijk en zo ook mede bouwen aan een sportief beleid. In zijn gegenpressung interview gaf hij ook wel blijk van zelfkennis en volgens mij niet zonodig hoofdcoach meer te hoeven zijn.

Gewoon lekker die jonge gasten klaarstomen. Kan hyballa als geen ander denk ik.

5   9  
Fred1

@ Geelzwartwit, helemaal mee eens.

6   7  
Badeend

Fred1

Ik heb weinig zin in een semantische discussie over een "geweldige voetballer" vs. "geweldenaar". Waar het me om gaat, is dat jij Agougil nu al een tijdje finaal de grond in boort na hem eerder behoorlijk overmatig complimenteerde (mag ik het zo wel zeggen? Is inderdaad mijn interpretatie van jouw tekst). Beiden lijken me behoorlijk buiten proportie, al vind ik ook zelf dat Agougil in wedstrijden van NAC1 zeker nog niet heeft laten zien waarom hij opgesteld zou moeten worden. Gezien sommige geruchten maar ook het gedrag in het veld van iemand als Azzagarri en het karakter (en gebrek daaraan?) van Hilterman, vrees ik dat de sportieve omgeving Agougil niet helpt.

En inderdaad - het gaag fout bij het scouten op mentaliteit/karakter én de begeleiding op dat gebied bij onder meer de stap van de jeugd naar het eerste. Dat is al heel lang zo.

Mijn grootste punt tegen je laatste posts was je verhaal over dat Hellemons puur en alleen verantwoorddlijk zou zijn voor de aankoop van Hilterman én huidige langetermijn beslissingen op voetbalgebied. Als je geluisterd hebt naar het verhaal van Verkuilen zou je weten dat elke langere termijn beslissing ook langs de huidige en beoogde aandeelhouders gaat. Dan kun je nog vinden dat daar géén voetbalverstand zit, maar (1) dat kun je Hellemons niet aanrekenen, (2) de beoogde aandeelhouders hebben echt wel ruggespraak met mensen met voetbalverstand (waarschijnlijk ook met de beoogde nieuwe technische mensen) en (3) het allerbelangrijkste is nu de goede volgorde. En dus niet wéér eerst op stel en sprong een trainer, dan een TD die daar niet bij past en vervolgens clubleiding.

Rustig blijven en vertrouwen hebben - dat is wat NAC nu helpt.

40   7  
Ibio

Is Malone al weg?

5   16  
Mc Guyver

Is Lukaku niets voor ons heeft ook behoorlijke blessure lees ik. Hahaha.

13   1  
The Cosmic Gate

Als deze NLse club niet Emmen is ...dan heeft deze Hilterman zich daar toch ook meteen al onmogelijk gemaakt.
Die club moet even de uitspraken / filmpjes terug kijken dan

15   11  
Fred1

@ Badeend het interesseert me eigenlijk niet wat anderen er van denken, ik geef mijn eerlijke mening en daar mag iedereen iets van vinden.
Maar ik denk dat zijn prestaties van afgelopen seizoen mijn mening wel staven lijkt me.
Ik roep nooit zomaar wat.
In het geval Agougil is het vooral teleurstelling bij mij, mede omdat ik hem al vanaf klein verlegen ventje ken, en hem een grote toekomst voorspelde, en dat kan nog maar ik heb een enorme negatieve ontwikkeling in zijn doen en laten gezien, en weet niet of dat omkeerbaar is.
Dat stoort me, benut het verdomme als je zó overloopt van talent.
Inderdaad was ik er lyrisch over en ik vond dat hij absoluut een kans moest krijgen, maar wat ik daarna zag verbijsterde mij.
Kende hem niet terug.
De wedstrijd tegen PSV was voor mij het dieptepunt ik zag daar een speler die niet wilde luisteren en steeds dezelfde fouten maakte, en er zich aan de buitenkant niks van aantrok, ik zag daar overigens ook een trainer door het ijs zakken die hem na 10 minuten al had moeten wisselen.
Maar laten we ophouden hierover het is zoals het is en we zullen er mee moeten dealen en het komende seizoen zal uitwijzen of hij iets heeft geleerd en heeft begrepen dat voetbal vooral een teamsport is waar je niet alleen op talent kunt slagen.
Er komt een moment in je carrière dat het je niet meer aan komt waaien en je er voor zult moeten werken.

20   7  
Scheppioni

Toch Fredje zie ik bv Azzagari onder Penders wel ineens sprongen maken, ik denk dat zo'n speler zonder druk meer tot uiting komt, je ziet dat ook in omgekeerde volgorde bij Kaj de Rooij, al vond ik Kaj juist wel iets groeien als speler, hopelijk met nieuwe frisse staf trekt ie nu de lijn door !

12   7  
Bp

Hopelijk deze week weer eens "vers" nieuws !!!

5   12  
Nacman

Hopelijk deze nieuwe trainer en nieuwe spelers tempo NAC

10   4  
Ivo

@Scheppioni

Bij welke wedstrijd heb jij dan dingen van Azzagari gezien waarvan je dacht: wow, die jongen maakt echt het verschil? Ik kan me er eerlijk gezegd geen een herinneren.

Ik heb hem wel vaak zijn mannetje zien laten lopen, of hem halve bak terug zien sjokken na balverlies. Of veilige passjes terug en breed zien geven.

Azzagari kwam in 40 wedstrijden, verdeeld over 3 seizoenen, tot 2 doelpunten en 4 assists. Dan is je rendement als aanvallend ingestelde middenvelder toch gewoon te laag? En dit is de KKD he. Als het tegen de jong Teams en de clubs uit het rechter rijtje niet lukt, dan ben je niet klaar voor het grote werk.

8   4  
Badeend

Ben het grotendeels met je eens hoor Fred - instelling, mentaliteit en karakter zijn misschien nog wel de belangrijkste (of meest doorslaggevende) kwaliteiten die bepalen of iemand profvoetbal haalt of niet. Maar degenen die dat 100% puur uit zichzelf halen, zijn wel de uitzonderingen (Van Hecke, Nemanja Gudelj).

De begeleiding bij NAC is gewoon al tientallen jaren bagger en als je daar serieus op inzet, heb je absoluut geen city-geld nodig. Je kunt vinden dat iemand zijn talent niet moet vergooien, maar je kunt ook gewoon iemand helpen. En daarmee de club.

Nog even die wedstrijd tegen PSV, die was inderdaad dramatisch, zeker ook van Agougil. Maar kijk dan ook even naar de fantasie-opstelling die De Graaf de wei in stuurde. Ik weet het, hij kon niet per se anders op dat moment, maar eigenlijk was Agougil die wedstrijd de enige middenvelder. De andere was Seuntjens (die eigenlijk spits was en eigenlijk ook gewoon al redelijk op) en dan had je Cagro (toen volgens mij nog gewoon "Cagro" en geen "Welat") (braak), maar die stond linksachter. Dus helemaal schuldig aan het fiasco dat die wedstrijd was, was Agougil niet. De Graaf is een groter probleem.

Blijft je punt wel staan dat elke (jeugd-) speler er gewoon ook alles uit moet proberen te halen en keihard moet blijven werken. Daar vinden we elkaar wel.


4   2  
Bp

Ex nac: Robin Schouten op huurbasis naar De Graafschap!!!

5   2  
Bp

Ex nac: Robin Schouten op huurbasis naar De Graafschap!!!

8   7  
Nac

Robin Schouten al weer terug in de KKD

Robin Schouten was ook weer zo’n speler die niet kon verdedigen. Ik heb me daar een partij kapot aan geërgerd.

Ik hoop dat we volgend jaar in ieder geval verdedigend op de back posities stappen maken.

12   22  
Sjef de gevulde koek

Als iemand overschat word is het Robin Schouten en dat blijkt nu wel weer. Gemiddelde hoofdklasser lopen beter rond. Altijd hier geroepen 3x niks. Transfer gemaakt en werkelijk niks gepresenteerd in het buitenland. Zelfs op de tribune. De graafschap trapt er weer in. Dus bij deze dat word helemaal niks. Pure noodgegreep om zulke spelers te halen. Al bij al bij al Schouten kan er geen kut van en dat wist ik 3 jaar geleden al.

4   28  
Belgische Naccer

Is er al nieuws?

De lokalen nemen er wel de tijd voor he?

Ik hoop dat het het gewenste resultaat op gaat leveren. Maar tot dusverre hebben we nog helemaal niets voor volgend seizoen...

Gelukkig hebben we nog 2 maanden. Wat is de planning voor de knvb-goedkeuring? Of is Manders aan het rekken...iedere maand is toch 25.000 euro voor hem in het mandje.

7   13  
Bertus

@ Belgische Naccer en ik vrees dat het nog lang gaat duren . Het voor een duppie op de eerste rij zitten en blij zijn met de leftovers is waarschijnlijk het resultaat van deze constructie. Ik hoop dat ze nog wat mensen met verstand binnen kunnen halen want vrolijker wordt in we niet van, ondanks de mooie verhalen.
Er is ook nog zoiets als achterban tevreden stellen , we hadden toch allang moeten horen dat die gek van Manders al weg was definitief?

6   4  
Ivo

@Belgische NACCER

Jij snapt het niet helemaal he. Het is ook allemaal best wel ingewikkeld he.
Zeker voor een Belg.

De overname is nog niet rond. Het ligt nu bij de KNVB en de gemeente. Als die goedkeuring geven mag overdracht plaatsvinden.

De bestaande aandeelhouders zijn nog steeds de baas. De "lokalen" kunnen en mogen nog niets.

1   2  
NACdeClub

@Belgische NAC’er…

De lokale zullen formeel pas het woord voeren als de deal afgerond is.

Dit zijn de tijdslijnen.

7 juli: De KNVB zal akkoord/geen akkoord geven. Zij kijken vooral naar structuur risico en waar het geld vandaan komt conform de wet Wwft.

Daarna zal de gemeente Breda formeel akkoord gaan en is het rond. Breda zal vooral naar zekerheid van huurcontract kijken. Zij zullen KNVB volgen is al gezegd.

Dus na 7 juli witte rook? Er zal ongetwijfeld al hard gewerkt worden onder de radar. Maar niet handig als ze dat nu al openbaar maken. Zij zullen dat doen als alles rond is.

4   1  
NACdeClub

Ik lees op DeRat.nl dat Harrie B.D. het over 12/13 juni heeft dat t besluit wel eens genomen zou kunnen worden bij de KNVB. Hoe eerder hoe beter! HUP NAC

1   0  
Mika

Mensen heb gewoon geduld.. de KNVB begint 11 juni met het bekijken van de geldstromen etc. Dit zal tot ongeveer de week van 11 juni zijn. In de tussentijd kan er weinig gecommuniceerd worden omdat het simpelweg nog niet rond is. Uiteraard wordt er achter de schermen kei hard aan gewerkt maar dat zou niet handig zijn om al snel naar buiten te brengen. Laten we rustig afwachten en dan zien we vanzelf wel de goedkeuring. HUP NAC💛🖤

0   2  
Noad1976

Weer een verliespost af te schrijven bedrag gelukkig hebben we geld zat onder NAC=Breda

2   1  
scheppioni

Bracht zeker wel balans Ivo en ga maar na de meeste punten werden met hem in de basis gehaald !

Laad alle berichten na dit bericht in