Wij gaan niet opzij

NAC en Swim to Fight Cancer komen met actie Smoel op de Stoel

DeWeesJr

NAC en Swim to Fight Cancer starten vanaf vandaag met de actie Smoel op de Stoel. Met deze actie willen de twee organisaties aandacht vragen voor de ziekte kanker en tevens geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Vanaf vandaag is het mogelijk een smoel te kopen voor op een stoel. Deze smoelen zullen tijdens de wedstrijd NAC - Almere City in het stadion te zien zijn.  De ambitie is om tijdens de wedstrijd op 29 januari een stadion vol met protretfoto´s te hebben. 

Voor 15 euro is het mogelijk om een Smoel op de Stoel aan te schaffen. 11 euro hiervan gaat rechtstreeks naar het KWF. Je kunt jouw Smoel op een Stoel tot en met 22 januari aanschaffen via www.smoelopdestoel.nl.  

NAC en Swim to Fight Cancer hopen hiermee meer aandacht te krijgen voor de ziekte kanker. Jaarlijks sterven er 45.000 mensen aan deze rotziekte. Door geld op te halen dragen NAC en Swim to Fight Cancer bij aan het vergroten van de overlevingskansen van mensen met kanker. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
11 Reacties
24   4  
Badeend

In elk geval zijn we wel consistent. Een mooi, ludiek initiatief voor een belangrijk doel en het eerste wat "de NAC-supporter" doet, is zurigheid spouwen. Jammer. Zeg dan niks.

3   24  
Arie

En de overige €4 gaat naar?

11   2  
@Adrie

Op de website van smoelopdestoel.nl staat dat:
4 euro draagt bij aan de kosten die worden gemaakt om jouw foto van de website naar het stadion te krijgen.

5   32  
PPG

Steun dan lekker Maarten van der Weijden met zijn triatlon 9 januari. Gaat tenminste de volle donatie rechtstreeks naar een mooi onderzoeksproject (TIPZO).

3   1  
Cool hand

Misschien een idee om een link naar de Swim to Fight Cancer website te plaatsen in de tekst. Vindt in sep 2021 plaats, lees ik net.

15   0  
Voorwaarts

@PPG

Ook TIPZO zal overhead kosten hebben, net als de €4 hier.
Maar laat dit in beide gevallen vooral niet weerhouden om te steunen!

24   4  
Badeend

In elk geval zijn we wel consistent. Een mooi, ludiek initiatief voor een belangrijk doel en het eerste wat "de NAC-supporter" doet, is zurigheid spouwen. Jammer. Zeg dan niks.

9   0  
Wanny

Ook liefdadigheidsacties hebben kosten jongens.

2   3  
no-AD

Ik had zeker niets anders verwacht maar hier wordt dus al wel aangegeven dat we iig tot 29-01-2021 niet in het stadion verwacht worden.

3   1  
PPG

Ik bedoel het niet zuur. Uiteraard een prima actie, maar kritisch zijn mag toch? Ik vind meer dan 25% van je donatie naar andere kosten vrij hoog.

Uiteraard kun je er dan voor kiezen om meer te doneren. Ik kies dan persoonlijk liever voor een ander doel (in dit geval TIPZO, je donatiegeld gaat hier voor de volledige 100% naar het onderzoek).

7   0  
NAC de Parel

Je mag hier zeker kritisch naar kijken. Maar zie het ook van een zonnige kant. Die 4 euro is nodig om alle kosten te betalen. Onze smoelen moeten afgedrukt worden, moeten verplaatst worden naar het Rat Verlegh en vervolgens op die stoelen bevestigd worden.

Zo'n actie kost geld, aangezien er ook personeelskosten bijvoorbeeld inzitten. Of moet deze actie geld gaan kosten voor NAC (Maatschappelijk)?

Als je ergens anders doneert, gaat ook een deel van je geld ergens anders heen. De mensen van die acties/stichtingen doen het ook niet vrijwillig, dus die worden ook betaald, promotie wordt betaald etc.

Iedereen wil die lelijke blauwe stoelen uit het beeld hebben, die kans krijgen we nu in ieder geval! Of het er mooier op wordt met onze smoelen op die stoelen.. Tja dat is nog maar de vraag

0   1  
Tony

Mooi initiatief! Wat betreft die €4 zou de drukker deze moeten doneren of een deel. Die kan zich daarmee van zijn goede kant laten zien en ook steunen.

Maar dat weerhoudt niet om te doneren! Ik zou zeggen, volgende swim in Breda allemaal weer het water in en NAC supporters met een mooie sfeeractie bij de haven?

Laad alle berichten na dit bericht in