Wij gaan niet opzij

Uittocht spelers nog steeds niet uitgesloten bij NAC

Thiestemberg

Na een sterke seizoensstart is er overduidelijk zand in de motor gekomen bij NAC. In eerste instantie was dit nog af te schuiven op de corona uitbraak op de club. Een aantal weken verder lijkt er echter meer aan de hand. Het spel loopt nog niet en Steijn lijkt nog steeds zijn ideale elf niet te hebben gevonden. Een artikel in BN de Stem suggereert dan ook dat er nog een exodus kan gaan plaatsvinden.

De mannen die op een nominatie staan voor een vertrek zijn Dogan, Kali, Noblejas, Monsalve en Riera. Alle jongens staan voor een flink salaris op de loonlijst en komen om uiteenlopende reden niet aan spelen toe. Kali, Monsalve en Noblejas sukkelen al langer met hun fitheid, al heeft de laatsgenoemde sinds zijn terugkeer ook niet kunnen overtuigen op de linksbackpositie. Kali speelde eventjes tijdens de corona uitbraak maar verdween vervolgens weer naar de bank. Nacho heeft de groepstraining pas net weer hervat. Toch lijken ook zijn kansen te slinken. Steijn ziet graag nog een linksbenige centrumverdediger komen die de Nederlandse taal machtig is.

Om die zelfde reden lijkt ook Riera voor een vertrek te staan. Zeker omdat Barcelona (B) nog steeds interesse heeft in de verdediger. Eerder haalde Steijn aanvoerder Malone een linie naar achter. Dit kwam ook omdat Steijn in een paar situaties niet tevreden was over de inbreng van Riera. Over definitieve transfers kon Manders in de Gegenpressing podcast nog niets vertellen. Monsalve en Dogan zien een nieuwe uitdaging zelf in ieder geval zitten. Ondanks dat er dus nog niks bevestigd is kan het dus zo maar zijn dat er meerdere spelers vertrekken in de aanstaande transferperiode. 

Bron:
B-Side Rats, BN de Stem
57 Reacties
273   8  
Brecht

Riera als strijder vertolkt ons NAC -NOAD gevoel; een winner.
Verlengen contract en terug in de basis en vlug un bietje

119   5  
Dun Diëe

Copy paste vanuit het SvH bericht, want dit gaat me aan het hart. Beste verdediger in jaren loopt strakjes voor een grijpstuiver de deur uit...

Dit is toch om je haren van uit je kop te trekken. Heeft onder de vorige trainers altijd uitmuntend gepresteerd en heeft de zijn tijd bij Nac toch een prima reputatie opgebouwd. Dat hij nu een vorm dip heeft, heeft maar met één iemand te maken en dat is mijnheer Steijn. Zelfs na interesse vanuit Barcelona heeft Roger zich altijd zeer professioneel opgesteld. Na een paar mindere potten komt hij op de bank terecht, prima. Maar vervolgens krijgt hij geen kans meer en neemt een middenvelder zijn plaats in en wordt hij een “te dure kracht op de bank”.

Steijn heeft liever lekker Hollandse spelers in plaats van een noeste Spaanse stier die hij ook tot zijn beschikking heeft. Tja, dan weet hij niet zo goed wat hij daar mee aan moet. Prima excuus om hem na een paar mindere potten op de bank te zetten en er uit te werken. Ik vind het sneu voor Riera en zonde voor de club om zo’n speler voor zo’n reden te laten gaan. Hopelijk vindt hij dit keer wel zijn heil in Barcelona zodat hij wel een goede toekomst tegemoet ziet.

Voor ons; zie maar eens een even zo goede kracht er voor terug te kopen. Dat lukt je echt niet zo maar. Voor de club is het een enorm kwaliteitsverlies als hij daadwerkelijk vertrekt. Maar goed, niemand van hoger af die de grote lijnen uitzet en bewaakt, wat dit destructieve korte termijn denken alleen maar in de hand werkt. Maar dat is ondertussen al lang en breed bekend.

273   8  
Brecht

Riera als strijder vertolkt ons NAC -NOAD gevoel; een winner.
Verlengen contract en terug in de basis en vlug un bietje

38   9  
Tombola Breda

Niks aan het handje. We hebben altijd nog Adilieballieboe achter de hand.

35   47  
Beest

Niet meer dan terecht dat deze spelers eruit gegooid worden.

De Spanjaarden buiten riera alleen maar geblesseerd.

Riera zie ik graag blijven maar iedereen snapt toch ook wel dat hij helemaal niet wilt blijven.
Die wilt gewoon terug naar zijn familie/ vrienden in Barcelona. Heeft niks met steijn/Manders te maken. Dat snappen de simpele alleen niet hier.

Kali / dogan . Ik ga een vreugde dansje doen als deze 2 weg zijn bij nac . Ruim 300.000!! aan salarisren strijken deze nietsnutten op. OngekendOndertussen is rosler riera echt al voorbij gestreefd in niveau. Rosler is by far de beste cv en ook de meeste waarde. Alleen opbouwend moet het beter .


Als je deze spelers weg doet + el allouchi heb je gewoon 600.000!! Aan salaris wat je uit kan geven aan wel presterende spelers.

Dan zie ik licht aan de tunnel , zolang deze spelers op de loonlijst staan is er niet aan te beginnen.

Hup steijn , hup Manders

66   2  
Ric

Toch wel erg dubbel en dubieus. Lastig omdat noblejas en Monsalve veel geblesseerd zijn. Maar indien fit dan vind ik deze spelers toch echt wel bij de betere van de selectie horen!

Riera onbegrijpelijk dat hij weg moet. Ga maar eens een vergelijkbare verdediger vinden met 0 euro. Dit kan alleen maar slechter worden.

Kali geen discussie. Als je van hem af kan komen direct doen.

Tja en dan Dogan. Is voor mij typisch een speler die (bijvoorbeeld) 15 doelpunten maakt als je hem bij Cambuur in de basis zet op een nummer 10 positie kort achter Mühren.

Spelers worden hier structureel op verkeerde posities gebruikt met een walgelijk spelsysteem en dito spelopvatting. Zelfs De Rooij lijkt er ineens geen klote meer van te kunnen.

38   5  
Ouwe Spionkop

Met al die spelers heeft NAC deze week gewonnen van RKC: Dogan, Kali, Noblejas, Monsalve en Riera.
Ook van Hooijdonk mag vertrekken. Hij heeft geen nieuw aanbod gehad ondanks de belofte van NAC in september.
Hoogste tijd voor een TD.
Manders en Steijn spelen nu de rol van TD maar dat werkt natuurlijk niet.

33   2  
fvf6

Steijn en Manders zien kans om jongens die met hart en ziel voor NAC willen spelen en een meerwaarde voor ons NAC zijn de deur uit te jagen. Dat je van Kali af wil omdat hij niets presteert en Dogan omdat die te weinig brengt en Monsalve omdat hij helaas teveel in de lappenmand zit en allen een stevig salaris hebben begrijp ik. Maar dat je van Riera een van de sterk houders tegen een schamele vergoeding afscheid wil nemen gaat er bij mij niet in . En dan heb ik nog niet eens over van Hooijdonk die ondanks een verbeterd contract gratis en voor niks naar een anders club mag. Wie willen ze daarna binnen halen nog meer vriendjes (hagenezen) van meneer Steijn . NAC moet als de sodemieter haast maken met het aanstellen van een krachtige T.D . dan zijn we van deze rare fratsen af

12   3  
BVV

De essentie begrijp ik wel: er moeten spelers weg voordat er nieuwe spelers kunnen komen.

Met twee spelers ben ik het niet mee eens dat die wegmoeten: uiteraard Riera (heeft een vormdip maar NOAD) en Monsalve. Monsalve is de perfecte back up, kan op ALLE posities in de defensie uit de voeten, ook defensief mid kan hij ook. Daarnaast is het een gast die weet wat er voor nodig is om kampioen van de KKD te worden (al gaat dat dit jaar niet gebeuren).

Misschien moeten er ook spelers weg om het contract van Olij op te waarderen en te verlengen. Daarvoor mag je voor mij spreekwoordelijk 5 spelers afserveren.

Voor Steijn/Manders is het nu zaak vooral transparant te zijn, een duidelijk plan naar promotie. Hoe gaan we het doen en met wie?

4   4  
Cool hand

@ Ouwe Spionkop - die opmerking over de overwinning op RKC was sarcastisch bedoeld, toch? Toch?

8   5  
since1912

Behalve natuurlijk Riera, is een vertrek van bovengenoemde spelers niet zo heel gek toch...? Hebben allen ondermaats gepresteerd of sukkelen met fitheid, en zijn ook nog eens vrij duur.

Zo erg zou ik het in ieder geval niet vinden om hier flink in te snijden, zeker gezien de afkoopsom voor Steijn die er natuurlijk aan zit te komen want blijkbaar was een 3-jarig contract nodig....

8   3  
Dun Diëe

@Beest: Ik ben blijkbaar een simpele, dank daarvoor. Natuurlijk kan het zijn dat Riera graag naar Spanje wil. Maar dan nog, één van de beste spelers loopt strakjes voor veel te weinig geld de deur uit. Zorg ervoor dat die speler zo goed mogelijk rendeert zodat hij nog wat op kan leveren. Zeker in deze Covid tijden.

Ik kan me gewoon niet aan de indruk onttrekken dat Steijn er niet alles aan doen om Riera of te behouden of er in elk geval nog zoveel mogelijk uit weet te persen zodat hij ook met een rechte rug de club in kan verlaten.

5   8  
Peerke

Als er ipv Rivera linksbenige cv komt kan ik het begrijpen. Gaat anders in zomer weg. Balans links/rechts is ver te zoeken in huidige selectie. Alleen Marshart. En Noblejas dan, maar waarom die niet gebruikt wordt weet alleen Steijn.

10   1  
The Cosmic Gate

Wel fijn zo'n TD ...dammn wat zal ik het van Riera jammer vinden ! Was volgens mij 1 vd betere en vooraan in de strijd enz.

14   16  
Beest

@ dun die

Nee niet zozeer bedoel ik jou. Zoveel rare dingen zie ik je niet posten.

Volgens mij verloopt over 5 maanden het contract van riera . Die zal dan vertrekken. Dat is gegarandeerd. Waarom ga je een speler opstellen die weg wilt en uit zijn contract loopt?

Malone deed het meer dan prima in het centrum afgelopen week. Als riera niet bij wilt tekenen dan wordt het gewoon banken .

Hierdoor kan azzagari eindelijk op het middenveld geplaatst worden. Zoals je zag in Deventer zit er dan veel meer voetbal in.

Het enige wat nog ontbreekt is een goede spits en een rechtsbuiten . De rooij gaat echt zijn niveau wel aantikken . Die heeft een zeer ongelukkig begin .


Ik ben echt van mening dat als je een spits ala schalk haalt volgend jaar en gewoon een degelijke rechtsbuiten die de achterlijn opzoekt je vol voor die 1ste plek gaat .

Mocht je de optie hebben om de wedstrijd van vrijdag terug te kijken . Let op el allouchi. Die speelde op rechtsbuiten , maar liep continu op 30 meter van de achterlijn .

Hoe moet je dan in godsnaam gaan scoren? Zijn enige 2 acties waren rolletjes van 25 meter.

15   7  
Arie

Kali raak je aan een blinde nog niet kwijt. Riera is een schande.
Ben vooral heel benieuwd wie de beoogde versterkingen zijn, daar vertrouw ik die 2 voor geen meter in.

14   1  
sjef de gevulde koek

Wat een verrassing weer. Maar Kali en Dogan blijven lekker zitten en hun bankrekening in de gaten houden. Krijgen nergens zoveel meer als hier

23   6  
Braze

Steyn zal wel weer shoppen uit de overgebleven spelers van ADO, De club die vorig seizoen door Corona gered werd van degradatie en nu weer op een degradatieplaats staat. In de selectie was geen plaats meer voor Immers en Malone, waarschijnlijk lopen er nog wel zulke types los rond. Versterkingen voor NAC in het denkraam van Steyn en Manders.
Laat in godsnaam Riera en van Hooydonk blijven.

6   4  
Dun Diëe

Beest, Ik geloof niet dat Malone in de verdediging een langetermijnoplossing is. Dat is toch echt beter een verdedigende middenvelder.

5   3  
Jnac

Nobjejas riera houden rest mag weg

28   5  
Olaf

Had Riera lekker naar Barcelona laten gaan, dat wilde hij en zijn gezin heel graag maar nee , Manders en Steijn wilde hem behouden en wilde het onderste uit de kan terwijl Barcelona geen centjes heeft... en riera zich meer dan professioneel opgesteld heeft hierin
En nu zit hij te verpieteren op de bank, dat is toch erg gek!

En dan komt deze speler op de bank te zitten( onterecht) en mag hij weg!

Riera is top voor nac... alleen Steijn wilt dat niet zien!!!

Te gek voor woorden !!!... zo ga je dus met spelers om!... had hem des tijds laten gaan!... had je wat centjes gekregen en 2 spelers vanuit Barcelona ( of deze goed genoeg zouden zijn is een ? Natuurlijk)

Wat een wanbeleid weer Manders en Steijn!... verschrikkelijk!!

Mag niet naar Barcelona want je wilt hem behouden en 4 maanden later zit hij op de bank en mag hij weg !!!

En dan heb ik het nog niet eens over svh gehad!

Wanbeleid... Rvc!!!!

4   11  
Tombola Breda

@OLAF, wat een kolder. Als ze Riera, als sterkhouder in de verdediging, voor een stuiterbal en colalolly naar Barca hadden laten gaan dat hadden we NAC compleet voor gek verklaard.

Ik ben het wel met je eens dat het zonde is dat Riera nu op een zijspoor lijkt te zijn beland. Maar de opmerking van @BEEST kan ik wel inkomen. Riera lijkt Spanje gewoon te missen. En dat lijkt te zijn versterkt door dat gedoe met Barca, maar vooral door de eerste lockdown periode waarbij Riera langere tijd in Spanje is verbleven. Daardoor lijkt hij er met zijn hoofd gewoon niet meer zo bij te zijn. Daar kunnen Manders en Steijn in mijn optiek niet zo heel veel aan doen.

15   5  
NAC!!!

Riera?? ongelooflijk stelletje lompe ....

De RVC en De GROTE 3 zeg die ook maar op de lijst.. kosten NAC ook een berg geld !!!!

4   9  
Los Pollos Hermanos

De grote 3 kosten nac bergen met geld.... ja ja...

Weleens gekeken wat ze opleveren? Stuk belangrijker dan wat ze kosten. Is duur, is veel, groot salaris, standaard dooddoeners van stuurlui aan wal.

Wat levert het op? Al kost het 1,5 mil per jaar. Als het 2,0 mil oplevert, maakt dat geen bal uit. Hoe simpel kan het zijn.

7   2  
@TOMBOLA BREDA

Met een aflopend contract krijg je er nu helemaal niks meer voor,..loopt gratis de deur uit ( dat is pas voor een stuiterbal en een cola lolly) ... en dat mag je Manders/ Steijn aan rekenen

Heeft niks met heimwee te maken maar met beleid!!

Toen kreeg je er geld voor en nu....NIKS!

Maar is idd zonde dat hij op een zijspoor lijkt te zijn beland, want hij is een meer dan prima speler voor nac

9   2  
Naccie1912

Ongelooflijk.. Een aantal van deze 'genomineerde spelers' zijn toch vrijwel de enige (naast Olij) waarvoor ik naar het stadion zou komen nu (corona even weggelaten). Man wat gaat onze club kapot..

9   2  
Pietjebel

Maurice is zn eigen graf aan het graven
Op deze manier gaat hij die 3 jaar nooit volhouden
De spelers die hij heeft gehaald spelen altijd ok al staan ze niet op de juiste plek
Beetje krom lijkt mij
Laat ik het dan nog niet over de spitsen hebben daar is alles al over gezegd

9   4  
jvt

Jvt zei eerder dat doorselecteren staat voor falen. Nu met de meeste trainers- en td wisselingen van alle clubs na het vertrek van onze Ernie is er natuurlijk allang geen sprake meer van een stabiel en doordacht beleid.

Is het in het ene jaar bouwen op de jeugd en kapitaal op het veld creëren bij doorgroei is het doodleuk het andere jaar bouwen op routine en pensionata's. De jeugd, hebben we die? krijgt geen kans want je zou toch eens een eigen aankoop passeren?

NAC heeft verschrikkelijk veel betaald aan afkoopsommen, niet te incasseren 'transfergeld', gokjes, niet wedstrijdfitte spelers bij aankomst, geld meegeven bij vertrek spelers en geld laten lopen met allerlei vreemde constructies of wegpesten spelers. De geschiedenis herhaalt zich voor de zoveelste keer en er komt maar geen einde aan. Een zeer zwak management bestaande uit elkaar de hand boven het hoofd houdende RvC en andere 'managers'. Geen enkele goednieuws show maar pendelende buitenstaanders die even een baantje hebben en er met een afkoopsom en soms zelfs een ereronde uit mogen. Mensen niet gehinderd door enig netwerk en kennis. En dat beste mensen, is jammer.

7   1  
scheppioni

Van de spelers die hier genoemd worden kan ik het snappen, maar Riera niet is nu onderhand door Steijn weggepest en kan ik me goed voorstellen dat hij naar Barcelona vertrekt. Monsalve daarintegen vanwege zijn blessureleed jammer, maar wel te begrijpen.
Ik mis alleen onze vriend uit Benin nog op de lijst !
Hoop wel dat er echte NAC spelers DNA (adviseur Lokhoff) er voor terugkomen !

7   5  
Vrouwke

Monsalve en noblejas kunnen nog zo goed voetballen maar zijn veel te vaak geblesseerd, pijntjes etc. Daar heb je niks aan zonde van je geld. Dus begrijpelijk. Al ben ik wel fan van de Spanjaarden want die kunnen wel echt voetballen dat zie je aan alles. Riera is een topper maar niet gelukkig in Breda die jongen lekker naar huis laten gaan. Dogan zal er vast ergens genoeg inschieten maar past niet bij nac. En kali daar komen we nooit vanaf vrees ik. Na een half jaar is duidelijk wat het grote probleem is en dat is scorend vermogen in je selectie. En dan met name het creeeren van kansen. Mensen met een aktie, een steekbal. Geef Steijn nog wat tijd om verder te bouwen aan een selectie. Cambuur, Volendam, Almere heeft ook een paar jaar geduurd. Het kan niet in een half jaar tijd. En ja Steijn maakt fouten maar wat schieten we ermee op weer een nieuwe trainer te nemen die weer andere spelers wilt?

11   0  
NAC!!!

De grote 3 kosten NAC zeker veel geld,

Waar zijn ze mee bezig?

Er is geen structuur.
Geen visie.
Een kerkhof aan trainers.
Geen uitgesproken toekomst!
Bergen geld al uitgegeven aan inslag premies.
TD aan de lopende band.
En als er is een speler is kan hij gratis weg.
Niet ontvangen transfer gelden.

Dus kosten ze een berg geld, ze hebben er geen verstand van.

Eens bijpassen van een tekort, tja hoe komt dat he ??

We staan al zeker 10 jaar, jawel 10 jaar stil, en stilstaan is achteruit gaan.

We zitten gewoon in een greep van die 3 en dat is heel slecht!

5   1  
NAC!!!

En de enkele spelers die iets kunnen opbrengen ben je dan waarschijnlijk na dit jaar kwijt.
Kik je opnieuw gaan bouwen

13   2  
Sikorsky

Wat een ongekende puinhoop bij NAC. Misschien moet meneer Manders en zijn vriendje Steijn zichzelf maar eens diep in de spiegel aankijken. Wat een ongedisciplineerd, ongestructureerd zootje ze er zelf van gemaakt hebben. Met de huidige selectie zou NAC makkelijk in staat moeten zijn om mee te doen voor de bovenste 2 plekken. Waarom dat niet lukt ligt niet aan de spelers, maar aan de trainer.
Om nog maar te zwijgen over hoe Sidney behandelt wordt.
De enige manier is een andere trainer, wie maakt niet uit. Het wordt sowieso beter dan nu!
Maar nee,..we gaan weer lekker nieuwe spelers halen in de winter en dan tot de conclusie komen dat het daar toch niet aan lag?
Beste Maurice, heb lef en stap zelf gewoon op ook al ben je dan wat centjes kwijt of maak een leuke deal, blijven werkt gewoon niet!

16   0  
Yup

Steijn wil ten koste van alles zijn eigen gekozen spelers in het veld houden.
Hij stelt nog liever een geblesseerde middenvelder (Malone) op als centrale verdediger dan Riera.
Zo krijgt die kerel toch nooit een kans om zich te revancheren en laten zien dat hij de beste speler voor die positie is?

14   2  
Cees

Riera is een speler waar NAC zijn nek voor uit moet steken. Die moet je zien te houden.

10   0  
Scheids!

Ik weet niet precies welke uitwerking Corona heeft tijdens de herstelperiode, maar bij Maurice Steyn heeft het in ieder geval de winnaarsmentaliteit uit zijn genen getrokken!
In geen velden of wegen is de onverzettelijkheid terug te vinden op het veld en bij de minst geringste kritieke vraag stelt hij voor om het gesprek te beëindigen.
Waar ik in het begin van zijn aanstelling euforie voelde, maakt dat in rap tempo plaats voor ergernis en afschuw!
Nu snel een sterke man náást hem, of die gehele Haagse kliek uitbannen!

23   1  
Dutchbird

Als je als trainer niet kunt omgaan met drie Spanjaarden kun je beter iedere dag aardappelen met jus en een gehaktbal eten en vervolgens een amateurclub gaan trainen. Lekker vervangen door drie Hagenezen dan hoef je ook geen Engels te spreken. Flapdrol!

8   5  
Wanny

Riera is het enige discussiepunt. Rest veel geblesseerd of ondermaats presterend.

Overigens is Riera ook niet best dit seizoen.

13   6  
GeelZwartHart

Steijn is knettertjegek, Riera moet altijd spelen.

9   2  
Rinie

Ik vind het lijstje nog niet zo slecht om weg te doen, op Riera na dan. Misschien is het een optie om Immers ook te laten vertrekken, die heeft tot op heden ook nog niets gepresteerd en Malone ook niet. Zullen ook niet de goedkoopste zijn.

12   1  
N1912

We gaan dadelijk gewoon wederom een transferperiode in waarin de trainer voor TD’tje gaat spelen. Blijkbaar niets geleerd van de eerste keer, ongelooflijk wanbeleid. Dat Steijn NAC hiermee in een soort van wurggreep heeft nemen ze maar op de koop toe. Want hoe kan je van een trainer verwachten dat hij niet presterende spelers ernaast zet als hij in de rol van TD zelf verantwoordelijk is geweest voor het binnenhalen van die spelers? Dat gaat hij never nooit doen, hij is dan degene die gezichtsverlies lijdt. Beslissingen worden gemaakt op basis van politieke overwegingen in plaats van sportieve overwegingen. Dit lijdt vanzelfsprekend tot enorme scheefgroei in een selectie, helemaal als het ten koste gaat van normaal prima presterende spelers zoals Riera.

Situatie is gewoon zeer ongezond. Ik heb opzich niets tegen Manders, maar neem het hem wel zeer kwalijk dat hij het zover laat komen. Dit heeft niets met professionaliteit te maken.

7   1  
BREDA 1965

Ik ben er helemaal klaar mee,ze kijken maar wa ze doen.Dit seizoen hebben ze alweer naar de klote geholpen.Dus op zijn minst kunnen we nog tot mei 2022,in deze allergrootste klotecompetitie ter wereld bivakkeren.Nou geweldig,ben er ziek van..

4   1  
Real Robert

Gelukkig staan we nog 6e en gaat de trainer/TD ons weer Vera’ssen met zijn nieuwe aankopen.
Even op de liner van reservespelers van Den Haag. kijken en in het boekje van die Haagse wonderscout.

3   0  
Ivo

Een uittocht lijkt me logisch met zoveel spelers in je selectie, waarvan een deel een aflopend contract heeft.

Olij
Kramer
Riera
Monsalve
Mashart
Noblejas
Schouten
Kali
Reuvers
Fiorini (huur)
El Allouchi
Venema (Huur)
Dogan
van Hooijdonk

Als we niks doen, kunnen we 14 spelers uitzwaaien en een nieuwe selectie gaan bouwen. Van die 14 zou ik Olij het allerliefste willen houden, maar ik vrees dat die transfervrij naar buiten loopt.

4   5  
Nacman

Bedankt en Houdoe

4   10  
SjorsNac

Riera moet echt wel blijven, hij maakt als verdediger meer doelpunten uit standaard situaties dan bilate. Misschien even een mindere periode gehad maar dit is echt wel het type dat bij nac past en juiste kwaliteiten heefy.

Ik snap er echt geen hol van dat hij weg mag.

Wat dan? Weer een blik dure veteranen opentrekken die komen afbouwen bij NAC daar hebben we er nu wel genoeg van.
Monsalve, kali, dogan en noblejas begrijp ik wel.

Sydney mag ook weg, alleen al voor die soap eromheen ben ik wel zo klaar mee. Straalt alleen maar negativiteit op de club af.


13   5  
H.V.M.

Kom op beste medefans!
Het is toch terecht dat er binnenkort afscheid genomen gaat worden van de mogelijk genoemde namen.
Zelfs Riera laat het dit seizoen toch óók niet zien.
We staan inmiddels op een beschamende zesde plaats.
Er zal dus echt iets moeten gebeuren om niet nóg verder af te gaan zakken.
Als alles bij het oude blijft, weet je nu al zeker dat we dit seizoen niet gaan promoveren!
Hopelijk blijft SVH nog wel, maar ga er maar vanuit dat ook hij de club moet/gaat verlaten.
De komende weken mogen we dus wéér een busje met nieuwelingen verwachten.
Het is niet anders, maar zoals het er nu aan toe gaat is ook niet de oplossing, want volgens mij zijn er met de huidige zesde plaats, erg weinig fans Happy.

5   1  
Badeend

Beest, als je toch de gelegenheid wil grijpen om El Allouchi af te kraken - zoek dan ook even de interviews van begin seizoen terug met Steijn, waarin hij te pas en te onpas aangaf dat hij het liefste 4-3-3 met één vleugelspeler en aan de andere kant een middenvelder speelt. Dan weet je misschien ook waarom El Alouchi speelt zoals hij speelt. Daar moet dan zogenaamd Schouten 'overheen' om dan een voorzet te geven maar op wie dan? De kapstok is er niet, want die staat op die momenten nog halverwege de helft van de tegenstander te kapstokken. Dus dat je van de rechterkant vrijwel geen doelpunten mag verwachten op dit moment, is wel veilige gok.

Aan de linkerkant speelt nu dan De Rooij. Een jonge speler die binnenkomt in een totaal verziekte groep waarin NIEMAND het voortouw neemt. Zowel Malone als Immers (van wie je het mag verwachten) geven aan "het niet te weten". De trainer is zichzelf intussen steeds verder aan het vervreemden van club én spelersgroep. Rare keuzes, respectloos behandelen van - met name - Van Hooijdonk, maar ook in iets mindere mate Riera (we zetten wel een niet fitte middenvelder op jouw plaats) en Mashart (kom op, Moreno, je kunt met rechts vast ook wel een keer een diepe bal geven die niet over de linkerzijlijn gaat). En dan weet je nog niet wat er zich allemaal afspeelt rondom trainingen en wedstrijden.

Ik ben zeker geen fan van wéér een trainer eruit zetten, maar dat de huidige structuur 'set up for failure' is, lijkt mij wel zeker.

Ik ben trouwens wel benieuwd waar die aanname dat Riera zo graag terug naar Spanje wil, vandaan komt? Iemand hem daar iets over horen zeggen? Of komt dit handig uit voor hen die liever een andere speler daar zien? Riera in goede doen is, net als El Allouchi, Schouten, Immers, Van Hooijdonk, Malone, Monsalve en heel misschien zelfs Kali en Dogan, een prima speler voor NAC. Maar goed, dat moet je er wel uit krijgen als trainer.

ZSM een TD, die in de juiste hiërarchische verhouding tot Steijn staat en Manders ver weg van het technische beleid - laat die zich maar eens met de organisatie bezig gaan houden.

Hoe is het eigenlijk met Maes en Schoenmaker? Hebben die er een beetje zin in?

3   1  
Bou

Riera weg omdat op basis van een aantal situaties niet voldoet, man man man. Dan kun je beter Malone weg doen die al 6 wedstrijden compleet niet voldoet.

Betreffende Dogan, ik ben er nog steeds van overtuigd dat hij een meerwaarde is maar hij wordt alleen maar op de verkeerde positie gebruikt!

4   1  
Misterbean

Hoe bestaat het dat er bij RKC wél een goed voetballende ploeg in de eredivisie op de been krijgt, en NAC niet in de 1e divisie?

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Ik blijf het betreuren en opmerkelijk vinden dat spelers bij NAC niet of onvoldoende beter worden.
Ook dit seizoen.

Bepaalde spelers zelfs de verkeerde kant uit, zoals helaas Riera. Vorig jaar van hem genoten en nu dit...

4   0  
Supporter

Weer spelers weg en weer andere halen lost niets op, er loopt in deze groep voldoende kwaliteit rond.
Dus de trainer moet deze groep aan het voetballen krijgen zo niet lukt het met een nieuwe groep ook niet.

6   0  
Wimpie

Ik denk dat Manders en Steijn beter zich de vraag kunnen stellen; waarom was Nacho vaste waarde bij Brood en Hyballa en was hij uit tegen Az (en niet jong Az hé) de uitblinker? Waarom niet gebruik maken van linkspoot Noblejas, die de laatste wedstrijd voor de Corona tegen Roda heer en meester was als linksback en waardoor het voor een linksvoor en een spits veel makkelijker voetballen is??

7   0  
Bas

Steijn wil alleen maar Nederlanders in het centrum. Spreekt Steijn zelf geen Engels? Waarom heeft Steijn dan die Moise gehaald, die als een spook rondloopt?
Was Pablo Mari dan geen goeie voor NAC? En dat was eredivisie!!

Ik denk dat Steijn zelf het niveau niet heeft.
En dat hij samen met Manders ons cluppie naar de financiële afgrond leidt

2   1  
Pannelap

Oow, oow Breda... Mooie stad, daar in het Zuiden...

Jaja, met die Haagse Harries komen we er wel..... pffffff!

1   0  
Vergane Glorie

Wegdoen al die spelers. Is er eindelijk een dot aan pecunia over. Kan het duo Manders en Maurice vrijelijk gaan shoppen in Den Haag. Daar moet toch talent genoeg zitten. Je komt in ieder geval van je geld af.
Krijg echt de indruk dat NAC te hoog gegrepen is voor Maurice.
Voetbal presenteren zonder enig vooruitzicht en voetballers het voetballen afleren.

1   0  
Stoep

Uh Riera gaat zelf niet verlengen. Dus hoe wil je hem dan behouden. Hij gaat in de winterstop weg of in de zomer. Maar Riera wil terug naar Spanje en gaat niet verlengen. NAC haalt enkel het moment naar voren van zijn vertrek. Het is zeker ongezond dat MS ook voor TD speelt. Maar al deze spelers uitgezonderd Dogan lijken me logisch om te laten gaan. Staan voor veel geld onder contract maar spelen al lange tijd niet. SvH moet blijven als het kan.

1   0  
Belgische Naccer

Man man man....

Malone mag de veters van Riera nog niet eens strikken!

En trouwens, de veters van Monsalve ook niet!
Wat een baas was dat onder Hyballa als voorstopper!

Maar Nee....stel Immers, Allouchi, Malone en Bilate maar weer op, dan promoveren we vast!

Dogan, Kali. Dat is niks, mee eens. Maar die krijg je aan de straatstenen niet kwijt! Riera, Noblejas en Monsalve ben je morgen kwijt. Dat zijn topspelers voor NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in