Overal waar we komen

NAC en Van Hecke geduldig met transfer

DeWeesJr

Het is weer even stil rondom Jan Paul van Hecke. NAC was al akkoord met Monaco en dus was het wachten op een akkoord tussen de speler en de club. Maar de centrale verdediger neemt zijn tijd.

Tegenover VI reageert Matthijs Manders op de transferperikelen. "Hij heeft geen haast. Wij ook niet. De transfermarkt moet nog beginnen. Iedereen doet nu al zo nerveus. Het loopt tot half oktober. Laat ik eerlijk zijn, het helpt enorm als we een transfer doen. Of we moeten verkopen? Kijk, je kunt ook openbreken en opwaarderen in theorie. Het moet niet, maar voor een club als NAC - voor iedere club - is een stapje vooruit mogelijk door zo’n transfer. Dat zal niet ieder jaar gebeuren. Het komt heel goed uit."

Het is dan ook nog geen uitgemaakte zaak dat Van Hecke binnenkort poseert in een shirt van AS Monaco. "Die jongen is heel kritisch. Hij moet de goede keuze maken en stelt goede vragen. Ga ik spelen, gaan ze me uitlenen?"

Over het bedrag dat Van Hecke moet opleveren gaan meerdere geruchten. Het meest waarschijnlijke is dat de centrale verdediger NAC rond de twee miljoen euro gaat opleveren. De algemeen directeur wilt er nog niet te veel over uitlaten. "Als ik nu bij een kruisje kan tekenen voor een bedrag dat wij mooi vinden dan teken ik. "Had je niet meer kunnen krijgen?", hoor ik dan. Ja, misschien ook minder. Ik kan en mag er niet mee gokken. Mijn kop gaat er af als het bedrag minder wordt."

Bron:
B-Side Rats, VI
Terug naar overzicht
20 Reacties
56    
Ono

Manders maakt toch wel een solide indruk moet ik zeggen, al had ik Hyballa een schop onder zijn kloten gegeven.

-16    
Real Robert

Die TM zonder eigen bedrijf speelt dus al geen rol meer. Dat is al een hele vooruitgang!

-2    
Breda

“Mijn kop gaat er af als het bedrag minder wordt”

Ik denk nog steeds dat Eisinga die transfer (Az) verneukt heeft en daarom buiten staat. Anders hadden ze TvdA wel buiten gezet.

3    
Ivo

Manders is in the lead. TvdA onzichtbaar. Die zijn aan het praten over de ontbindingsvoorwaarden. #letmaarop

17    
Dun Diëe

NAC kan geduldig wachten op deze transfer. Wellicht wordt zijn contract opengebroken als ik het goed begrijp. Dan zou hij voor nog veel meer dan 2 miljoen de deur uit kunnen....

Het is wel eens anders geweest bij onze club.

1    
scheppioni

Geen probleem mee, laat men maar bieden tegen mekaar, Manders zorg voor een prima doorverkoop percentage !

6    
Dutchbird

Manders heeft in ieder geval begrepen dat je tijdens zo'n transfer zoveel als mogelijk naast je speler moet blijven staan door heel goed met hem en zijn zaakwaarnemer te communiceren.

VDA krijgt bijles zodat hij binnenkort wat makkelijker cadeau kan worden gedaan aan een Belgische derde klasser. Als Manders die bijlessen steeds schriftelijk bevestigt zal de rechter begrijpen waarom NAC niet met hem verder wil. Met een stevig dossier heb je zelfs geen rechter nodig, de tegenpartij begrijpt dan zelf wel kansloos te zijn.

8    
Buurman

De deal met Monaco heeft NAC, uitgevoerd door TVDA , prima gedaan. Monaco wil hem echter uitlenen aan hun filiaal Cercle. De TD van Monaco is ook TD van Cercle. Monaco accepteert niet dat van Hecke wil bepalen aan wie ze hem uitlenen. Komt dus waarschijnlijk niet goed. En dat valt van alle partijen te begrijpen. Soms lukt iets net niet. Maar van Hecke is nu afgeprijsd op twee miljoen. Feyenoord is een pracht club voor hem. Wel ook nog een doorverkoop percentage eruit slepen. Komt goed let maar op.

-33    
Grote kerk

v Hecke wordt niet meer verkocht. Dat deze middelmatige verdediger, die een half seizoen redelijk tot goed heeft gespeeld, wordt gelinkt aan clubs als Monaco en Feyenoord is natuurlijk lachwekkend. Gelukkig begint de realiteit wat te dagen bij de meeste. (2 miljoen voor v Hecke hahaha... kom op zeg!)

5    
fvf6

Je kan inderdaad wachten tot half oktober, maar je wil je selectie toch klaar hebben aan het begin van de competitie neem ik aan , zodat je in de laatste dagen van de transferperiode geen noodsprongen hoeft te maken

10    
Chris W.M.

Aangezien PSV ook op zoek schijnt te zijn naar een rechter centrale verdediger verwacht ik eigenlijk wel dat er nog meer interesse voor hem gaat komen.

-11    
Ernie

Hij moet zich eerst nog maar eens bewijzen op een hoger niveau. Ik ben bang dat hij zwaar overschat wordt.
Des te meer een reden om hem nu van de hand te doen.

-23    
Grote kerk

Ernie,

Pas op hoor. Niks over de nieuwe messias die 10 wedstrijden overeind bleef in een verder zeer matig elftal met enkel een redelijk tot goede keeper op goal. Pas, pas op. Virgil v Dijk en Mathijs de Ligt hebben er een gevreesde concurrent bij!

Nee Ernie, gekkigheid. U heeft natuurlijk volkomen gelijk. Alleen er is geen twijfel..v Hecke redt het niet bij Feyenoord. Ook Utrecht lijkt mij al treetje te hoog voor deze knul.

Heracles, Heerenveen, Twente. Daar zou hij misschien een rol kunnen spelen. 2 miljoen voor v Hecke hahah. Was echt de grap van 2020 geweest. Laat even op te inwerken.. 2 miljoen voor v Hecke. Hahahah.

13    
D’n Dijk

Zo werd er ook denigrerend gelachen over Dessers ...
Hij zou het ook niet redden ....😂😂

In een sterker elftal zal van Hecke nog beter tot zijn recht komen.

Feyenoord of PSV zijn echt niet ondenkbaar hoor , of denk je dat hij veel minder is als een Malacia of Schwaab. 😉

Deze jongen gaat er komen want heeft de absolute wil !

-2    
YLLWBLCK

@d’n dijk
Hoezo, een vergelijking met Dessers? Die is 25 en gaat nu al op een middelmatig niveau spelen in België.
Persoonlijk hou ik van zijn spel maar ik vind het nu al wel te snel om niet hogere ambities te hebben...of om niet meer te kunnen dan dit natuurlijk.

4    
Buurman

Beste grote kerk. Monaco wil 2.250.000 betalen. Dat was al rond. Alleen moet van Hecke zich voegen dat hij bij hun filiaal Cercle gaat ballen in zijn eerste seizoen. En dat doet hij niet. Groot gelijk dat hij zelf beslist. Dus zijn waarde ligt op het genoemde bedrag. Een heel andere discussie is of de voetbal wereld niet gek is om deze bedragen te betalen ? Echter van Hecke wordt door de kenners hoog ingeschat. Ik hoor niet tot de kenners en jij ook niet. Het zijn kortom feiten.

Beste Geel Zwart. Genk een kleine club ? Dit seizoen wat minder gepresteerd. Maar gaven Liverpool nog goed partij in de Champions. Het zit daar altijd vol. Prima supporters. En geld dat daar rond gaat word je draaierig van.

0    
Buddha

Utrecht huurt Hoogma nog een jaar. Die hadden toch zo’n mooi perspectief geboden aan JP?

0    
YLLWBLCK

Buurman, je zegt allemaal dingen die ik niet benoemd heb. Ik vind Genk geen slechte club en ik heb het niet over geld in omloop. Ik zeg alleen dat Dessers niet meer is dan hij is en dat laat hij zien door bij NAC, Heracles en Genk te voetballen. Leuk steeds verder gekomen qua clubs maar dit was het wel qua groei.

1    
Buurman

Beste Geel Zwart. Ik vind als je van NAC uit de keuken naar Utrecht , Heracles en dan naar Genk gaat als topscoorder van Nederland dat je het aardig doet. En Genk zou in Nederland minstens een dikke subtopper zijn. Ik denk dat dit niet eindpunt van Dessers hoeft te zijn. Volgens mij zou Feyenoord of PSV er een prima spits aan kunnen hebben. Maar dat is hypothetisch, je weet het nooit zeker. Kan echter begrijpen dat als Dessers bij Genk is uitgevoetbald, dat hij nog gaat cashen in bv. Turkije.

2    
D’n Dijk

Zo mank gaat de vergelijking met Dessers niet hoor ,YLLWBLCK.

Dessers was 22 toen hij weg ging van Hecke Is nu 20.(beiden dus nog jong)

Beiden worden hier door sommigen bestempeld als middelmatig , die al bij voorbaat aan hun plafond zouden zitten.
En het niet zouden gaan redden in de eredivisie.

Het zou mij niet verbazen als van Hecke zich , net als Dessers , prima staande gaat houden in de eredivisie.
En daarna nog een mooie volgende stap maakt.

En als Dessers bij Genk weer aan de lopende band scoort maakt hij gewoon de volgende stap hoor. 😉

Laad alle berichten na dit bericht in