Overal waar we komen

‘NAC wil zich versterken met Van Ooijen’

Italo

Voetbal International meldt dat NAC verregaande interesse heeft in Peter van Ooijen. De aanvallende middenvelder is transfervrij nadat zijn contract bij VVV-Venlo deze maand afliep.

Na Haye en Drost (radiostilte) is Van Ooijen de derde middenvelder met flink wat kilometers op de teller waar NAC haar pijlen op richt. De Brabander kwam in zijn loopbaan tot een krappe 150 wedstrijden in de Eredivisie, en is nu transfervrij. De afgelopen twee seizoenen speelde hij voor VVV-Venlo.

De 28-jarige technicus doorliep zijn jeugdopleiding bij PSV en wist ook bij die club te debuteren als betaald voetballer. Via Go Ahead Eagles en Heracles Almelo belandde Van Ooijen in 2018 bij VVV-Venlo.

De aanvallend ingestelde middenvelder heeft met name een neustje voor het maken van hele fraaie doelpunten. Zo maakte FOX Sports eerder deze maand een korte video met de vijf mooiste VVV treffers van het afgelopen seizoen. Van Ooijen domineert deze lijst volledig.

Volgens VI zijn de club en speler al behoorlijk ver in de onderhandelingen, en dienen vrijwel alleen de spreekwoordelijke puntjes nog op de - i - gezet te worden. 

Bron:
B-Side Rats, VI
Vorig bericht
NAC en Van Hecke geduldig met transfer 20 reacties
Volgend bericht
'Arzani gelinkt aan NAC en FC Twente' 24 reacties
Terug naar overzicht
31 Reacties
143    
Italo (BSR)

Goeie leeftijd, volgens mij een prima gozer, transfervrij, fit , scorend vermogen: dit zou in mijn ogen een directe aanwinst en absolute versterking zijn voor NAC. Ik vind het vooral fijn om te lezen dat NAC in deze vijver vist. Fingers crossed!

43    
Ed

Als het rond komt is dit een prima aanwinst!

143    
Italo (BSR)

Goeie leeftijd, volgens mij een prima gozer, transfervrij, fit , scorend vermogen: dit zou in mijn ogen een directe aanwinst en absolute versterking zijn voor NAC. Ik vind het vooral fijn om te lezen dat NAC in deze vijver vist. Fingers crossed!

11    
Fijn Streven

Ik neem wel aan dat de contracten van bijvoorbeeld Drost en van Ooijen alleen betaald kunnen worden als de transfer van van Hecke doorgaat, aangezien we nog niet eerder contractaanbiedingen hebben gedaan aan spelers van dit kaliber. Zou een goede aanwinst zijn imo.

-86    
Toontje

V O O R H O E D E S P E L E R S ??????????

Waar blijven die ????????

18    
Marti

Dus weer een ervaren iemand nu niet meer klagen trainer ,als dit doorgaat , als 28 jarige moet je toch wel de weg kunnen wijzen op het veld en dan Haye waarschijnlijk DROST nog erbij en verschuren , nou wat is er nog te klagen .

21    
Beest

Goede aankoop !

Lijkt het dan toch redelijk goed tussen Tom en Peter en is de stem weer aan het zuigen geweest?

Dit is promotiemateriaal!

Goed bezig

12    
Umberro

En Daniel Arzani , Australisch international...

37    
Luusje

Denk dat als van Ooijen komt Drost afvalt.

22    
Peerke

Eredivisiewaardig en scorend vermogen. Knap als NAC dat voor elkaar krijgt. Staan we er dan toch nog beter op dan we denken.

-1    
nb

Zou natuurlijk een heerlijke middenveld zijn. Haye met de punt naar achter met daarvoor van Ooijen en Dorst....
Op de flanken nog 2 erbij (Arzani bijvoorbeeld) en voor mij gewoon Sidney in de punt en dan hebben we een prima elftal.

-21    
Raf17

Beetje logisch nadenken:

Vd Abbeele wil alleen maar jonge spelers, geen (bijna) dertigers. Die vindt hij te oud. Dat dit bericht nu naar buiten komt geeft dus wel aan hoe de verhoudingen intern inmiddels staan.

Hyballa gaf niet voor niets aan 'zin te hebben in het nieuwe seizoen'. 1 + 1 = 2: Vd Abbeele staat op een lager pitje.

38    
penders4president

@RAF17

Dat denk ik eigenlijk niet hoor. Vd Abbeele heeft zijn taak en standpunt, Hyballa zijn taak en standpunt. Manders heeft gezegd dat ze dit als professionals op moeten lossen, dus denk eerder dat ze een compromis sluiten en ook wat ervaren spelers halen. Lijkt mij juist goed nieuws!

8    
sjef de gevulde koek

Weet iemand waarom VVV niet met hem verder wilde of waarom hij niet verlengde ?

6    
HyballaFurFurher

Eindelijk weer iemand die heerlijke goals kan maken.

0    
scheppioni

LIJKT me geen verkeerde, allen weer een aanvallende middenvelder !!
Tied voor een goeie spits !!!

5    
Marti

SJef De GEVULDE KOEK , het probleem is dat VVV in deze tijd ,niet de zelfde voorwaarde kan beloven,

8    
Ritchie

En nu nog een makkelijk scorende spits erbij en we zijn op oorlogssterkte!

15    
patrick

Dit is gewoon een hele goede speler voor Nac. Werklust, scorend vermogen en veel ervaring in de eredivisie. Samen met Haye en Verschuren heb je een sterk middenveld, ze kunnen alle 3 een speler vrij voor de keeper zetten. Tevens zijn ze niet te beroerd om het vuile werk op te knappen en hebben alle 3 veel loopvermogen.
kortom als dit doorgaat ben ik zeer tevreden!!!

-29    
Cool hand

Ben ik de enige die transfergeruchten totaal niet interessant vind? De Engelse kranten vullen er meerdere pagina's mee. Heb me altijd afgevraagd wie het leest. 95% onzin en leugens.

-4    
Henkie

Dit zijn versterkingen waar ik vrolijk van wordt.

Geen tropische figuren die niemand kent, Ssewakambo, boatengs, damcevskis of een belgische kudimbana bij de amateurs oppikken.

Zo’n grote club als nac MOET promoveren gvd.

We hadden geen goed scorende spits en al helemaal geen buitenspelers met rendement. Stonden als grootste club vijfde in de kkd, nac-onwaardig en dus had de td gewoon gefaald. Niks meer niks minder. Bij ajax zou iedereen er uit vliegen als ze vijfde worden, hier beweren sommigen nog dat t lang zo slecht nog niet was.

De vijfde van NL qua supporters speelt in de kkd. Alles minder dan een eerste plek en promotie is waardeloos.

9    
Ivo

Met Haye, Verschueren, van Ooijen, El Allouchi, Azzagari, heb je een prima basis voor je middenveld. Ook Monsalve kan nog spelen als controlerende middenvelder. Deed dat een paar keer prima.

Eventueel nog Kali, maar ik geloof persoonlijk niet zo in een terugkeer.

6    
die ne gast

@Cool Hand
Ik vind transfergeruchten wel vermakelijk om de zomermaanden door te komen en ook om af en toe te zien hoe de onderhandelingsspelletjes gespeeld worden.

Vaak wordt vanuit spelersmakelaars gelekt om de prijs op te drijven / meer interesse te wekken, maar dit keer denk ik dit nieuws vanuit NAC gelekt is, om de salaris-eisen van Drost wat naar beneden te kunnen krijgen.
Ik denk namelijk niet dat én Van Ooijen én Drost naar NAC gaan komen.

Waarom heeft Van Ooijen trouwens geen nieuw contract bij VVV gekregen? Vinden ze hem niet goed genoeg of te duur?

15    
Buurman

Dit is een goeie speler. Wat is het toch voor gelul dat TVDA helemaal geen 25plus wil ? Hij haalde vorig seizoen toch ook Monsalve etc.

-3    
Hugo

Prima denk ik. Waar zit de adder onder het gras? Hup NAC

6    
Chris W.M.

@ Die ne gast

Volgens mij heeft VVV geen van de aflopende contracten verlengt, omdat ook zij terug moeten in de grootte van de selectie.

0    
Plaatjesmaker

Bij zijn 3 laatste transfers is hij transfervrij vertrokken. Valt daar iets uit op te maken of is dat normaal?

9    
Henri

In ieder geval wel een aangever die een voorzet hoger krijgt dan heuphoogte en met een goed schot vanuit de tweede lijn. Want daar heeft het de laatste jaren ook enorm aan ontbroken.

7    
NAC vooruit!

Van Ooijen zou een prima aanwinst zijn! Ervaring in de eredivisie, creatief en een goed schot.

Hup NAC!

7    
Zwampie

Lijkt me een prima speler, helaas heeft het verleden ook aangegeven dat spelers op papier goed waren en dat we een mooi middenveld zouden hebben en in de praktijk dramatisch.
Zou het dan aankomend seizoen de ommekeer zijn en alles samen valt.
Of hoop ik nu teveel?

1    
NoadPB

Wat kan dit een mooie aanwinst zijn. Een hele goede speler voor dit niveau en zeker qua ervaring en kaliber een welkome versterking.

Uiteraard het liefste als aanvallende middenvelder, maar heeft in het verleden ook op de vleugel gespeeld. Denk dat we hier zeker blij mee mogen zijn. Lijkt me wel dat dit betekend dat Drost niet meer gaat komen.

0    
Belgische Naccer

We zullen ook nog een volledige nieuwe voorhoede nodig hebben, met 2 buitenspelers die de achterlijn halen en voor aanvoer zorgen.

Hooijdonck kun je erbij houden voor de breedte. De rest (allouchi, Stokkers, Azzagari, Gaag, Dogan) mogen van mij allemaal verkocht of verhuurd. Gewogen en te licht bevonden. Kunnen geen van allen een goal maken.

Als je kampioen wil worden moet je gehele voorhoede er minimaal 8 tot 10 de man maken en je spits meer dan 20. Anders kun je het gewoon vergeten.

Laad alle berichten na dit bericht in