Wij gaan niet opzij

NAC en Weijs per direct uit elkaar

Italo

Willem Weijs is door NAC per direct vrijgesteld van werk. Hiertoe is besloten nadat beide partijen in botsing kwamen toen bleek dat er voor Weijs als assistent trainer onder de nieuwe hoofdtrainer geen plaats meer was. In gesprek met VI licht Weijs de gang van zaken vanuit zijn perspectief toe.

Eind december kreeg Weijs het tijdelijke stokje in handen om de taken van de ontslagen trainer Ruud Brood waar te nemen. Met Willem Weijs werd destijds afgesproken dat hij na deze interim periode zijn werkzaamheden voor de club als assistent kon voortzetten.

“We hebben daar goede gesprekken over gehad. De club heeft meteen richting mij uitgesproken dat ze niets voelden voor een stroman die het zu doen tot ik mijn hoogste diploma had. Tegelijkertijd heeft de club ook steeds gezegd dat ze het belangrijk vonden dat ik aangelijnd bleef in het proces,” aldus Weijs.

Toen Peter Hyballa begin februari werd gepresenteerd, bleek al snel dat er voor Willem Weijs geen plek meer was bij het eerste team. Dit is een keuze van Hyballa zelf geweest, benadrukt Weijs: “Hyballa heeft ervoor gekozen om te werken met eigen mensen. Het is dus niet zo dat ik bedankt heb voor de functie van assistent. Ik had graag met Hyballa willen werken, omdat ik veel van hem had kunnen leren.”

Hierop werd Weijs aangesteld als trainer van Jong NAC. Een rol waar Weijs zich niet in kon vinden. Doordat de 32-jarige trainer als assistent trainer op de loonlijst staat bij NAC, kon hij de functie bij Jong NAC dan ook naast zich neer leggen. “Dat is omdat NAC eerder de keuze gemaakt had om deze functie te laten vervallen. Dat was dus eigenlijk helemaal geen functie. Jong NAC is een wedstrijdgroep die bestaat uit afvallers van het eerste, aangevuld met spelers van Onder-19. Dat betekent dat er niet getraind wordt met Jong NAC en dat deze functie alleen bestaat uit het coachen van wedstrijden, maximaal één keer per week. Een dergelijke papieren functie bekleden kwam niet overeen met de gemaakte, contractuele afspraken.”

Daar start de impasse. Inmiddels, ruim een maand later, gaan beide partijen definitief uit elkaar. De club en de trainer zijn tot een akkoord gekomen over een vrijstelling van werkzaamheden. Het contract van Weijs loopt komende zomer af, waarna hij vrij is om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ondanks de onprettige manier waarop het afscheid tot stand is gekomen, kijkt Weijs toch positief terug op zijn periode bij NAC. “Ik heb een mooie tijd gehad bij een hele mooie club, waar ik erg veel geleerd heb. NAC heeft mij geholpen om een beter mens en een betere trainer te worden. Het is jammer dat het opd eze manier geëindigd is. Dat is de enige smet op deze periode: ik had het graag op een goede manier afgemaakt.”

Bron:
B-Side Rats, VI
47 Reacties
190   19  
Verlegh

Willem Weijs vergeet even te melden dat hij wel assistent kon blijven onder Hyballa, maar wel onder de voorwaarde van de hoofdtrainer. Weijs wilde meerdere keren per week de training leiden en dat er werd gespeeld op zijn manier, ik snap heel goed dat Hyballa niet zag zitten.

Jammer dat de soap rondom Weijs zo is afgelopen, in mijn ogen had hij een goede hoofdtrainer kunnen worden bij onze club.

26   108  
Harrie

Zoals eerder aangegeven mis management van Tom en Luuk.
Helaas blijkt dit zeker niet de laatste te zijn, want blijkbaar zijn in Zundert meer mensen vertrokken en ligt ook Peter Maas onder vuur.
Benieuwd of Luuk zijn "maatje" Maas wel in het zadel weet te houden.

190   19  
Verlegh

Willem Weijs vergeet even te melden dat hij wel assistent kon blijven onder Hyballa, maar wel onder de voorwaarde van de hoofdtrainer. Weijs wilde meerdere keren per week de training leiden en dat er werd gespeeld op zijn manier, ik snap heel goed dat Hyballa niet zag zitten.

Jammer dat de soap rondom Weijs zo is afgelopen, in mijn ogen had hij een goede hoofdtrainer kunnen worden bij onze club.

22   4  
Steefl

@harrie ik heb veel vertrouwen in Maas. Wellicht een idee om eens iemand wat langer te laten zitten.

23   6  
The Cosmic Gate

Jammer dat het zo heeft moeten gaan ! Waar er 2 vechten hebben er 2 schuld ........

6   3  
Harrie

@SteefL: Ik zeg ook niet dat ik geen vertrouwen heb in Maas of dat hij weg moet.

21   3  
Gman

Tsja. niemand is groter dan de club. Hoewel Weijs duidelijk liet zien talent te hebben, waren zijn wedstrijden nou ook niet bepaald geweldig gegaan.. het weijs-effect bleef ook aardig uit.

Dat hij zich niet heeft willen schikken naar hyballa is zonde, en helaas lijken ego's dan weer belangrijker dan clubbelang.

Management vanuit NAC had anders met deze zaak om kunnen gaan, desalniettemin is dit nu de beste optie.. NAC beslist uiteindelijk wie er voor welke groep staat, schikt dat niet dan wegwezen.

48   1  
Stoep

Zou mooi zijn als VI ook aan wederhoor zou doen, nu lijkt het net of dat alle schuld bij NAC/Hyballa ligt. Iedereen die er iets meer bij betrokken is weet dat WW niet als 2de assistent wilde werken maar meer als sub-hoofdtrainer. Ja, dat gaat niet met iemand als Hyballa, die wil gewoon assistenten die zijn aanpak uitvoeren. Dat gezegd, dit moet je dat wel als NAC managen. WW daarentegen heeft zich natuurlijk onmogelijk gemaakt bij Hyballa, wat een bewuste tactiek is geweest. Daarmee heeft hij NAC bewust beschadigd en dat is eigenlijk kwalijker.

32   1  
Nicky

Volgens mij had hij heel veel kunnen leren van Hyballa... Geen beste zet.. Soms even het ego opzij zetten voor de lange termijn..

Ondanks dat heel veel succes.

35   7  
Buuze

Zomaar een voorgevoel dat z’n volgende club Heracles wordt?

14   6  
Chapuisat

Wat een populistische jongen, vreselijk.

NAC is mooi, NAC is prachtig, en weet op deze manier een flinke bak stront in cadeaupapier te wikkelen, walgelijk.

Daarnaast wil ik de rol van NAC niet goedkeuren, ook die heeft steken laten vallen lijkt het.....

7   2  
Tombola Breda

@VERLEGH,

Ik citeer uit het volledige stuk op VI:
-----------------
Weijs ontkent tevens dat hij geëist zou hebben dat de nieuwe hoofdtrainer zijn lijn zou doortrekken. 'Dat is wederom absolute onzin. ik heb nooit zoiets geëist. Bij mijn aanstelling heb ik gezegd dat ik hoopte in mijn interim-periode een fundament te leggen waar de nieuwe trainer eventueel op zou kunnen voortbouwen. Dat is alles.'

-------------------------------

Dat is een interessant gegeven. Want Hyballa heeft in een interview aangegeven dat Weijs wel degelijk meteen met allemaal voorwaarden op tafel kwam. Ik krijg dit interview helaas niet teruggevonden, maar ik meende daar destijds uit op te maken dat Weijs zich teveel opdrong. Hetgeen bij Hyballa al direct verkeerd over kwam. Misschien niet eens met slechte intenties vanuit Weijs. Maar dat is natuurlijk niet hoe je onderhandelingen aan gaat. Maar dat lijkt mij ook gedeeltelijk een taak van een mediator. Of dat nu TvdA zelf is of iemand anders die daar capabel voor is. Maar dat zijn interne zaken waar we waarschijnlijk toch nooit alles over te horen zullen krijgen.

15   8  
Belgische Naccer

Jammer...

Blunder van NAC om hem de assistentsfunctie te geven/beloven, zonder overleg met of het hebben van een hoofd-trainer.

Verder deed hij het beter dan Brood, maar dat was niet zo moeiljk. Maar de resultaten in de KKD waren ook niet goed.

Hyballa heeft de ervaring en mentaliteit om dit NAC een schop onder de kont te geven en WEL resultaat te gaan boeken.

Dus veel succes WIllem met jouw carriere en misschien kom je over een aantal jaren nog eens terug.

9   6  
Cool hand

Mijn versie: Weijs werd Hyballa aangesmeerd omdat NAC niet anders kon. Weijs was namelijk beloofd dat hij assistent zou worden van de nieuwe trainer. Hyballa ging hierin mee, maar alleen 'op papier', omdat hij zijn eigen assistent meenam. In de praktijk zou Weijs de hesjes uit mogen delen en de pionnen wegzetten. Dit wilde Willem natuurlijk niet. Hij is trainer en geen knecht.
Of het is heel anders gegaan. Kan ook.

14   0  
GeelZwarHart

Deze man was goed bezig, totdat hij het te hoog in zijn bol kreeg. Snapte eerst niet dat hij van Ajax naar NAC ging, nu wel.

18   14  
Nachoreca1

Houdoe Willem....pfff...lekker belangrijk. Irritante weijsneus...kan het aan zijn kop zien.

4   3  
Toontje

Jammer

4   2  
Vriendjespolitiek

Ach ja.

“Eigenwijs is ook Weijs”

Ben alleen benieuwd hoeveel euro er nu weer wordt verspeeld?

15   9  
Buurman

Heel simpel mis management van NAC. Belofte aan een medewerker en die niet nakomen dien je op te lossen op een fatsoenlijke manier. Daar bovenop kreeg Willem geen gelijkwaardige functie aangeboden , nee zelfs een functie die eigenlijk niet bestond. NAC heeft het nu met Willem min of meer fatsoenlijk opgelost. Vrijgesteld om te werken, doorbetaald salaris tot einde contract en een schadevergoeding die bij dit soort zaken meestal anders wordt benoemd. Men neemt in feite afscheid middels een soort vaststellingsovereenkomst. Daarin staat altijd nadrukkelijk dat werknemer en werkgever zich positief over elkaar uit laten ! Snapt u nu het interview ?

Kortom; NAC heeft dit niet goed gemanaged ( kan gebeuren) maar lost het naar Willem toe netjes op. Willem springt er financieel goed uit en vindt echt weer wel een club. Ideale man bv. voor de jeugd van , pak hem beet, PSV.

Verder het advies aan Willem deze site niet meer te lezen. Simpel toch?

Voor ons belangrijk dat Hyballa, die het tot nu toe redelijk goed doet, met NAC dit of volgend seizoen gaat promoveren. Een andere trainer heeft voorlopig geen enkele zin. Laten we dat Kerkhof maar voor een tijd sluiten zou ik zeggen.

9   28  
Dutchbird

Niemand is groter dan de club, ook Eisenga en VDA niet. Maar dankzij de aandeelhouders en RvC blijven de kneuzen van Edelenbos zitten en verdwijnt een van de meest getalenteerde Nederlandse trainers samen met een zak geld in het putje. Met deze twee management talenten gaat NAC nooit terugkeren in de eredivisie, dat kunnen ze niet aan.

8   22  
Chapuisat

Weijs weigerde jong NAC te trainen, volgens mij is dat zelfs een vorm van werkweigering, reden tot verwijtbaar ontslag.........

4   2  
Bzzzz

Jammer, was toch zeker een trainingstalent.

Wat precies waar is is moeilijk te zeggen. Wat ik wel merk aan de reacties hier, is dat het slim is om in dit soort situaties als eerste je verhaal te doen. Blijkbaar wordt dan dan al snel als de waarheid gezien in ieder geval. Waar volgende reacties op beoordeeld worden.

4   2  
Van "taajlaand

Geen BSR t.v. morgen, dus misschien tijd nemen om het verhaal van de NAC kant hier op te krijgen.
De kant van Willem weten we nu, maar te eenzijdig om commentaar op te geven lijkt mij.

7   1  
Cool hand

@ chapuisat - jong nac traint niet. Verder een goede bijdrage.

5   5  
Buurman

Beste Chapuisat. Met deze voorgeschiedenis is verwijtbaar ontslag complete onzin en niet haalbaar. Ben daar blij om want we leven niet meer in feodale tijden. En ook de slavenij is al enige tijd gelukkig een diep triest verleden.
Dat het geen rechtszaak is geworden zegt mij genoeg. De zaak is in der minne geschikt en dat is echt het beste. Kost NAC geld. Maar als je als werkgever fouten maakt, beloftes niet nakomen en een onvolwaardige vervangende functie aanbieden die eigenlijk niet eens een functie is, dan kost je dat geld. Het is voor beide partijen een goede volwassen oplossing. Next.

4   4  
NAC4Ever

NAC had niets moeten beloven wat betreft zijn rol onder de nieuwe trainer. Ze wisten niet wat deze voor wensen zou hebben.

Weijs had zich meer kunnen schikken in zijn rol.

8   25  
Dutchbird

NAC had ook tegen Hyballa kunnen zeggen: Graag of niet, maar we gaan geen geld uitgeven aan een Duitse assistent, want we hebben al een goede assistent op de loonlijst.

Hyballa is immers van het type trainers dat een klein half jaar indruk kan maken op een jonge groep maar na een half jaar heeft iedereen het wel gehad met die rare pipo en zijn onnavolgbare teksten. Dan blijft VDA achter met een Duitse assistent (met laptop) die op zijn beurt weer met ontslagvergoeding moet worden weggestuurd.

Maar als we 10 miljoen leergeld verder zijn kan VDA misschien uitgroeien tot een ervaren TD van het niveau Smulders. Veel verder zal Tom niet komen.

10   23  
Otjes

Het is simpel. WW had graag met Hyballa samengewerkt. Maar Hyballa wou per se een assistent meenemen en WW’s rol werd minimaal.

Slecht gemanaged door de directie. Waarom? WW was een gewaardeerde trainer en hoezo een extra assistent? WW kan ook analyses doen. Uit wanhoop wordt er Nac een nep functie gecreëerd. Koekoek....

Nac directie = amateurs

8   22  
Otjes

Hyballa roept wat om Nac directie wind uit de zeilen te halen. WW is echt genaaid. Nac zit met de extra kosten. Extra assistent en WW afkopen.

Directie Nac = amateurs

1   1  
Toontje

Jammer

7   0  
Badeend

Dus Willem Weijs is in de zomer van 2017 naar NAC gehaald als trainer van NAC Onder-19. In maart 2019 (na het ontslag van Penders en Verberne) werd hij toegevoegd aan de staf van het eerste elftal (en nam Michael Dingsdag zijn rol bij Onder-19 over). In de zomer van 2019 kwam Regilio Vrede ook als assistent bij het eerste in dienst, naast dus Weijs en Ten Rouwelaar. In december 2019 werden Brood en Vrede op non-actief gesteld en Weijs tijdelijk aangesteld als hoofdtrainer, met Rogier Molhoek als assistent - waarbij de club altijd gecommuniceerd heeft dat het niet de bedoeling was om een stroman-constructie aan te gaan ten faveure van Weijs. Die tot op het laatste moment een contract tot het einde van het lopende seizoen heeft gehad.

In januari gaf Weijs al een aantal malen aan dat hij 'betrokken werd' bij het selectieproces van de nieuwe hoofdtrainer. Toen deze vervolgens zijn eigen assistent meenam - en Molhoek wél assistent bleef, net als Ten Rouwelaar, was er blijkbaar te weinig werk over voor Weijs bij het eerste elftal óf waren er mensen binnen NAC (Hyballa? Van den Abbeelen?) die dachten dat het geen goed idee was om Weijs als assistent te laten (blijven) functioneren.

In elk geval wel interessant dat Weijs - naar goed oud-NAC-gebruik - het nodig vindt om zijn verhaal via de media naar buiten te brengen. Brood, Gudelj en zelfs Karelse waren hier ook niet vies van.

Daarnaast - wat maakt Weijs precies een goede trainer/coach? Ik heb dat eerlijk gezegd nog niet kunnen beoordelen en vraag me af waarom zo'n groot talent naar NAC kwam destijds. Had Smulders zo'n goed verhaal?

En waarom wordt Molhoek wél aangehouden bij het eerste?

2   0  
Badeend

Ten overvloede - als Hyballa dus Drzensla meeneemt als assistent, zou Weijs toch gewoon 2e assistent (kunnen) blijven? Net als bij Brood/Vrede? Of wilde iemand dat niet, en wie dan?

13   0  
10diego

@otjes,
Weijs was vooral geïnteresseerd in de ontwikkeling van Weijs en wilde zoveel mogelijk trainingen leiden. Molhoek was vooral geinteresseerd in lekker bezig zijn en genoeg tijd met zijn gezin doorbrengen, niks mis mee.

Hyballa is alleen geïnteresseerd in prestaties op de korte termijn, geeft 300% en wil mensen die dat ook doen en zichzelf niet belangrijker vinden dan de club. Hij verwoordde dat mooi: de matrozen moeten de kapitein volgen, de kapitein niet de matrozen. Meen dat hij ook zei: Ik ben hier om punten te halen, niet om trainers op te leiden.

Het stuk in de vi is een goede stukje pr voor Weijs om verdere imago schade te voorkomen. Pieter Zwart is een maatje van hem. Dat is de reden dat de vraag: "Heb jij geeist om veel veldtrainigen te leiden?" niet gesteld is.

Hyballa was vrij duidelijk: Ik kan Willem niet bieden wat hij wil, dan houdt het op.

Dat is wennen voor veel mensen in Nederland: niet polderen, beslissingen nemen en de consquenties aanvaarden.

Ik lees ook niet in het stuk dat Weijs van 3 punten achterstand op directe promotieplek naar 10 ging, in no time. Maar de sfeer was goed en er werd lekker getraind.

Overigens is het inderdaad een stuk mismanagement van de Fries en de Belg. Die hadden, de kleine wannebe Nagelsmann kort moeten houden.

7   0  
Judge M.

Even totaal wat anders: Jong NAC boekt buitengewoon goede resultaten zonder dat er gezamenlijk getrained wordt! Zou dat bij andere clubs in de competitie ook zo gaan?

En wat Weijs betreft: Bedankt voor de inzet maar nu hebben we Hyballa en daar heb ik persoonlijk een stuk meet vertrouwen in dan dat handbalvoetbal (rondspelen rond de 16) van Weijs. Het ga je goed!

4   1  
Braze

Ik denk niet dat NAC erg zal lijden door het vertrek van Weijs.
Of het slim is van Weijs om zo weg te gaan vraag ik me af.
Voor de rest: Houdoe en bedankt.

15   1  
Eekhoorn

Fantastisch en zonnig trainingskamp achter de rug en dan beginnen met een 0-0 tegen laagvlieger Helmond en vergeten spitsen op te stellen. Laat je toch ook geen verpletterende indruk achter.

7   3  
Buurman

Ik ben tevreden met Hyballa ! Mooie kerel. Sowieso maakt NAC zich volstrekt belachelijk als de trainer weer voortijdig sneuvelt. Een andere trainer helpt nauwelijks als de selectie kwaliteit tekort komt. Maar Hyballa is voor mij geen Messias. Hij leverde met zijn ploeg een puike prestatie tegen az. Dat deed Willem tegen PSV ook en Brood tegen emmen was eveneens niet verkeerd. In de competitie vind ik het nogal meevallen , tegen Roda volgens mij de eerste ruime overwinning. Voetbal is tov van Brood verbeterd , maar onder WW werd er ook al beter gespeeld. Verder heeft Hyballa een historische nederlaag in de kuip op zijn conto. Dat je daar verliest is te verwachten maar met 7-1 ......... ?
Ik wil maar schrijven, laten we nu eens tot tien tellen alvorens te oordelen. Ik ken het bij NAC zo'n beetje inmiddels. Daar kun je op basis van je leuke communicatie snel populair zijn, denk aan die rare Mommers en die gekke " Dr. Ed maakt NAC beter..... "
Gewoon effe afwachten lijkt mij verstandig. Op de schouders nemen kan altijd nog als dat echt op zijn plaats is. We hebben nog helemaal niks.
PS. Ik had het in mijn vorige stukje over slavernij. Dat was te chargerend. Sorry.

6   2  
fvf6

Willem Wijs heeft zichzelf onmogelijk gemaakt door zich zo op te stellen. Bovendien heeft hij ook geen ommekeer kunnen brengen zoals Hyballa dat wel heeft gedaan. En als je dan dwars gaat liggen strik erom en wegwezen

5   1  
Ad B uit Roosendaal

Jammer dat het zo gelopen is.

Willem heeft zijn hand overspeeld.

Willem: bedankt en veel succes.

2   1  
Heksenketel

Een belangrijke leiderschapsquote: "Als het bovenin regent, druppelt het beneden." Dit had beter gemanaged moeten worden, waarbij het ook lijkt dat het fijn zou zijn geweest als Weijs iets minder noten op zijn zang had gehad.

4   5  
geelzwartwit

Een assistent trainer die even hoofdtrainer is met het idee daarna weer assistent te worden gaat dan opeens allerlei eisen bij de nieuwe hoofdtrainer op tafel leggen?

Mensen serieus??!!! Wie geloofd dit nou?

Allemaal vreemde aannames. Mijn aanname is dat Hyballa wel wilde komen maar ook zijn eigen staf wilde samenstellen. Dat is zijn goed recht maar daarmee had NAC eigenlijk een probleem met Weijs dus schoven ze hem Jong NAC in zijn mik en het resultaat is daar.

Succes WIllem voor mij zou je zeker een goede hoofdcoach voor de toekomst zijn. Wellicht komt dat alsnog eens. Heb je in ieder geval ervaring op zak en een hopelijk goed beeld van de club (zoals je aangeeft)

1   5  
Dun Diëe

Hij mag over een paar jaar als hij voldoende heeft bijgeleerd best terug komen als nieuwe hoofdtrainer. Ik wens hem succes.

6   1  
RV

Voor mij is het na Hyballa zo klaar als een klontje. Dit soort type trainers passen bij NAC en hier moeten we mee verder. In ieder geval tot we gepromoveerd zijn en daarna 1 of 2 jaar hebben overleefd. Daarna kun je weer eens aan voetballende trainers gaan denken en grijze muizen.

Ik wordt wel een beetje moe van die Willem Weijs. Zo'n laptop trainer van het niveau Pepijn Lijnders is hartstikke leuk voor de jeugd of als assistent maar ik geloof echt niet dat dit nu zo'n toptrainer is die NAC wel even er uit had getrokken. Sterker nog ik zag na de komst van Hyballa wel gelijk een andere spelopvatting die ik bij Weijs niet heb gezien. Je kunt er in die paar wedstrijden niet over oordelen maar toch. Sympathieke vent overigens maar ik denk wel met enige zelfoverschatting. Wil te graag, denkt teveel na en spreekt veel te weinig de voetbal taal die rasvoetballers graag horen. Dat is mijn gevoel, we gaan hier niets aan missen en over een paar jaar zien we hem terug als assistent bij een middenmotor. Ook prima.

2   0  
Felix

@Harrie

Nee is niets de fout van Tom en Luuk maar van die Netelenbosch.

Je had nooit Ruud Brood moeten aannemen als trainer terwijl de TD een andere type trainer op het oog had. De trainer moet passen bij de visie van de TD niet andersom.

Daarna is alles verkeerd gelopen. Ruud weg waardoor ook de rol van Willem in een ander perspectief is gekomen. Vrijwel elke nieuwe trainer neemt zijn assistent mee. Kon Tom zeggen nee dat doen we niet?

Denk het niet.

2   3  
Rotterdammert

Uiteindelijk komt dit gewoon voort uit amateuristisch handelen van NAC, door beloftes te maken die nooit met zekerheid konden worden nageleefd. Laat je door je eigen stommiteit een van je betere trainers zo makkelijk de deur uitlopen.

0   0  
DunErwt

Ook deze situatie levert alleen verliezers op........

3   2  
Buurman

Ik vind het waanzinnig dat gewone trainers menen hun eigen personeel mee te kunnen brengen. Waarom ? Brood kwam met Te Vrede. Hyballa met iemand die niemand kent etc. Kost bergen geld. Voor de continuïteit ook beter als de assistent al bij de club zit. Flauwekul dat het goed is dat Hyballa zijn eigen assistent mee brengt. Hij mag dat best eisen, natuurlijk, maar NAC mag als werkgever toch zeggen dat WW zijn assistent wordt. En dan is het de keus aan Hyballa. Ik moet van dat opgeklopt gedoe allemaal niks hebben. Onder Weijs hadden we ook aan de loterij die nacompetitie heet mogen meedoen. En dan had Hyballa , grote kans, nog zonder club gezeten.

1   0  
nec nijmegen

je hele toekomst van een echte eredivisieclub in handen leggen van een totale idioot. Iemand die bijna overal gefaald heeft mag ook nog even zijn eigen assistent meenemen. Het begin is super,daarna komen de eerste spelers in opstand die zijn gedrag niet meer pikken.Daarna het kantoorpersoneel.En dan kunnen de heren die hem aangesteld hebben niets anders doen dan hem ontslaan,zoals overal.Maar jullie TD heeft geblunderd met Brood,wilde Grim hebben en nam toen niet van Wonderen maar de dorpsgek uit Bocholt. Die wil geen gezichtsverlies oplopen dus hij zal nog wel ff aanblijven.En promotie sluit ik niet eens uit.Maar als je deze gek aanstelt ipv de bescheiden Van Wonderen dan weet je genoeg. NAC is qua beleid geen haar beter dan ADO,NEC,etc.
Echt,het is Hyballa maar om een ding te doen en dat is Peter Hyballa.NEC,NAC,volkomen ondergeschikt aan de man.Ook wij hadden een super begin,zoals hij bijna bij alle clubs heeft gehad,daarna is het game over.

Laad alle berichten na dit bericht in