Wij gaan niet opzij

NAC gaat niet verder met drie stafleden

Thiestemberg

Chris van der Veeken (fysio), Robin Adriaenssen (looptrainer) & Maarten de Bruijn (teammanager) zullen volgend jaar niet meer actief zijn bij NAC. Het drietal heeft te horen gekregen dat hun aflopende contracten niet worden verlengd.

Chris van de Veeken streek in 2011 na een veertienjarig dienstverband bij FC den Bosch neer in Breda. Hij was de langstzittende van de drie vertrekkende stafleden. De Bruijn en Adriaenssen waren pas sinds vorige zomer actief bij NAC, hun dienstverband in Breda blijft dus beperkt tot één jaar.

De vrijgekomen positie van teammanager is door NAC als eerste opgevuld. Eric Vervoord keert terug bij de club, hij was in 2015/16 ook al teammanager. Net als in dat seizoen gaat Vervoord deze functie op vrijwillige basis uitoefenen. Vervoord was in de afgelopen jaren actief als jeugdtrainer/leider in de jeugd van Beek Vooruit.

Bron:
B-Side Rats, BN de Stem
Vorig bericht
Liveblog: NAC - BSC Roosendaal 41 reacties
Volgend bericht
KNVB past loting KNVB Beker aan 24 reacties
73 Reacties
154   11  
Ratjeduneerste

@Grote Kerk

Wat voor aanmerking heb je op die beste man? Hij kan zijn bedrijf aardig managen en gaat daarnaast op VRIJWILLIGE basis bij NAC aan de slag als teammanager.

Wat zit je nou te zeiken?

55   28  
BredaF7

Lekker boeien al die interne wisselingen van stafleden en directie etc.... maaar waar blijven de benodigde versterkingen voorop het veld....

47   6  
Sjorske

Van die Robin snap ik het wel, lachwekkend warmlopen voor ons vak.
Paar spelers gesproken die er ook niet goed van werden.

59   14  
ome cor

Voor alle drie geldt 0 goals, 0 assists.... logische stap dus ?

14   8  
Wanny

Een goede looptrainer kan echt wel verschil maken. Echter zijn bij NAC de middelen beperkt en valt er elders meer winst mee te boeken.

26   13  
De sjaak

Daar gaat onze laatste €3,60

5   46  
Dolle olifant

De 2,5 ton is ook weer kapot geslagen wat we aan Verschuren verdient hadden. Denk de Graaf de nieuwe looptrainer wordt

22   120  
Grote kerk

Vervoord ook weer terug... er veranderd echt nooit wat bij NAC hé. Haal nou gvd eens vers bloed binnen man!! Altijd weer dezelfde kliekjes en namen. Doodmoe wordt je ervan.

154   11  
Ratjeduneerste

@Grote Kerk

Wat voor aanmerking heb je op die beste man? Hij kan zijn bedrijf aardig managen en gaat daarnaast op VRIJWILLIGE basis bij NAC aan de slag als teammanager.

Wat zit je nou te zeiken?

16   2  
Semsi

Op deze manier financiele ruimte maken om een speler te halen. Nog geen beweging betreft uitgaande spelers...

7   4  
RwE

Beter!

89   8  
Twan

@grote kerk


Iemand die een eigen bedrijf heeft komt op vrijwillige basis nac helpen, en jij hebt commentaar?

Flikker toch op met je vers bloed

55   3  
Sanseveria

@ Dolle Olifant

Als je beter gelezen had (in plaats van direct te oordelen), had je gezien dat hun aflopende contact niet verlengd wordt. Dus dat kost geen cent van de transfersom van Verschueren.

5   12  
YLLWBLCK

Pruimentijd

31   6  
Helter

@Grote Kerk
Hoezo geen fris bloed?
Nieuwe directeur, nieuwe assistenten, nieuwe TD in aantocht én een iets minder nieuwe teammanager maar voor de mensen met wie hij moet werken fonkelnieuw. Lijkt me voorlopig fris genoeg.

Zeurkous!

30   56  
Sjef de gevulde koek

Kwam vandaag Verschueren nog tegen. Conclusie is dat hij er gewoon na alle ellende en Brood z’n streken helemaal klaar mee was en blij is te gaan. Dat zegt genoeg denk ik als zo’n jongen er gewoon klaar mee is en iets anders wil. We hebben nog een lange weg te gaan.

3   10  
kwamkwammer

zolang het nieuws maar echt blijft

13   0  
Toontje

Niet verlengen helpt mee om gaten te dichten. Men moet wel. Er gaat niemand weg,,,dus er komt niets binnen. En er zijn geen fatsoenlijke spelers die niks of bijna niks kosten.
Dan houdt het op voor ons.

11   15  
Scheids!

Grote kerk = Stiekem Flieg?
Ook echt never nooit iets positiefs te melden!

15   7  
Buurman

Jo Jansen stak vroeger veel tijd individueel in spelers om hun lopen te verbeteren. Maar die was daarnaast ook hoofdtrainer. Onzin dat dit allemaal aparte baantjes moeten zijn. Veel te duur. Dat geld moet naar het spelersbudget. Team manager op vrijwillige basis is ook prima. Is een eer om te mogen doen.
Kortom goeie zaak.

Wat SDGK schrijft klopt als een bus. En dat is ernstig. Wat heeft er een kloten sfeer gehangen zeg. Inderdaad hebben we nog een lange weg te gaan.

12   23  
NAC70

@Grote Kerk, heeft zeker wel een punt als het gaat om baantjes toe spelen en ons kent ons cultuur binnen ons cluppie. Clubs die stabieler zijn hebben dat minder en zijn daardoor beter in staat om obv ratio ipv emotie keuzes te maken voor de club wat de club vaak beter ten goede komt.

57   11  
Johan Apeldoorn

Kwam vandaag Verschueren tegen en die had een wazig verhaal. Voetballen bij Lommel, tja.. Leek hem geen echte lol, maar werd zo moe van de zeikerds op BSR, dat werken in de luwte hem toch beter paste..

41   7  
Mot Eyah

@sjef de g
Ik kwam Tom Haye vanmiddag tegen en hij had erg veel zin om te knallen dit seizoen. Hij heeft veel vertrouwen In de nieuwe trainer en zijn teamgenoten. Er moet nog wat wel wat bij komen in de selectie maar geduld wordt gevraagd. Ben m vergeten te vragen of de weg nog lang is....gelukkig ben jij die alwetende hier!

35   6  
HenkTank4823

Ik kwam Antoon rat Verlegh tegen, die zat te wachten op de reactie van Johnnie 1912.
Genieten joh. :)

26   1  
Hector

Ik kwam ook best wat mensen tegen

16   4  
Harrie

Nu het lek naar Blanco nog de deur wijzen en we kunnen echt starten met de vernieuwde staf in Zundert.

11   5  
Nicky

Niks in het straatje van Grote Kerk ofzo.. Maar het feit dat de beste man een succesvol bedrijf heeft en vrijwillig werkt zijn nog niet de beste argumenten om te onderbouwen wat hij komt doen en waarom hij dat zo goed kan en hoe dat zich vertaald in het grote geheel. Daarmee zeg ik ook niet dat hij het niet kan. Wel benieuwd of een objectieve reactie tot de mogelijkheden hoort... Los van deze discussie ontbreekt het daar nogal eens aan de laatste tijd.

8   4  
Buurman

Goed lezen aub. Verschueren zegt helemaal niet, en SDGK schrijft dat ook niet, dat het nu shit is. Maar dat was het wel. Ook niks nieuws , is toch een publiek geheim. Voor Arno wel een van de redenen om voor een andere club te kiezen. Zijn goed recht. Of Lommel een goede keus is weer iets anders. Ik persoonlijk denk van wel. Ieder nadeel heeft zijn voordeel. NAC pakt mooi 250 k mee. Anders had je niks gehad want dan was hij 1 seizoen later transfervrij vertrokken.

9   16  
Bommel

@Buurman ik had liever dat Arno gratis de deur was uitgelopen en ons geholpen had met promotie dan 2,5 ton en op een haar na promotie missen zonder Arno. En wanneer Arno vertrouwen had gehad in NAC had hij nog een jaartje kunnen verlengen en ons volgend jaar nog wat op kunnen leveren, meer dan de Smulders clausule van 2,5 ton. De 'zekerheidjes' in onze huidige selectie zijn schaars, maar Arno was koploper. Met het vetrek van Arno komt er niet alleen 2,5 ton, maar ook aan aardige salarispost vrij. Al is het de vraag of daarmee niet eerst wat gaatjes gedicht moeten worden. Een derde van de seizoenskaartopbrengst lijkt al naar de vele afkoopsommen te gaan. Luuc Eisenga, Tom van den Abbeele, Peter Hyballe, Maik Drzensla, Willem Weijs, Ruud Brood en Regilio Vrede zijn de zeven heren die de afgelopen 7 maanden zijn onstslagen bij NAC. Nu worden er nog eens 3 stafleden naar het UVW gestuurd? Wat is NAC toch een warme club die goed is voor haar mensen. Wat is de reden? Functioneerden zij niet goed? Eric Vervoord keert terug. Laat ik daar maar niet teveel over zeggen, behalve dat ik hoop dat de kledingsponsor ditmaal wel een passen kledingpakketje voor hem heeft, zodat de tepels van zijn cup C tieten niet uit zijn shirtje steken. Je moet supporters niet bij de staf betrekken, dat gaat zelden goed.

Waar ik wel content mee ben is dat de belangrijkste kandidaat om Olij over te nemen, Willem II, is afgehaakt omdat zij er alsnog met PSV uit zijn over Robbin Ruiter.

Zolang van Hecke niet voor een aardige som verkocht is, kunnen we nog wel even wachten op de versterkingen. Veel hangt daar vanaf. En hoe langer het duurt hoe lager de prijs wordt. Indien het geweigerde bod van 2 miljoen van AZ op waarheid berust, zou dat wel eens een hele domme zet geweest kunnen zijn. NAC had die 2 miljoen, zkeer in deze onzekere tijd, direct moeten aanpakken. Wat als NAC hem alsnog niet kan slijten en hij blijft bij NAC? Wie zegt dat van Hecke blijft presteren en niet geblesseerd raakt? Volgens jaar heeft hij nog maar een jaar, dan moet je blij zijn met als je nog 8 ton voor hem krijgt. En bijtekenen gaat hij nu nooit van zijn leven doen.

5   2  
Dehorzel

@Bommel het is idd fijn dat Olij niet naar Tilburg zal gaan.
Het lijkt er op dat de transfer bal is gaan rollen. Drommel kan naar az als bizot vertrekt. Zou me niks verbazen als Twente wederom onze keeper weg kaapt.
Een vertrek van Olij zou heel zuur zijn. In de aanval en middenveld zal er echt nog wel wat bij komen. Ik ben wel heel benieuwd uit welke vijver NAC gaat vissen. Er wordt volop geshopt bij jonge spelers bij een jong Ajax en de interessante spelers uit eredivisie kiezen liever voor 3e Bundesliga clubs. Persoonlijk heb ik weinig vertrouwen in een tropische verrassing a la Boateng. Wellicht lopen nog wat ervaren Nederlandse jongens die wel terug willen naar Nederland. Een wildschut (oud vvv) of youri de kamps ofzo. Maar ook die zullen waarschijnlijk (nu nog) niet te betalen zijn voor NAC.

9   2  
jvt

Sinds 2011 in dienst met een contract voor bepaalde tijd?

6   14  
Sjef de gevulde koek

Sommige moeten idd beter lezen. Ik zeg alleen wat Verschueren zelf aangaf en voelde. Heb het ook niet over nu maar over zware 4 jaar en hij is pas begin 20. Maar positief nieuws dat Olij waarschijnlijk blijft. Met VD Hecke, Kali en Haye heb je een aardige as. Al is het allemaal zeer onzeker. Nogmaals voorin en voor op de zijkanten ligt de prioriteit nu.

7   4  
Nr, 20

@sjefdegevuldekoek echt dat achteraf gelul. Verschueren was aanvoerder als hij allemaal vond wat hij tegen jou gezegd schijnt te hebben had ie toen z’n mond open moeten doen Bv in al die nietszeggende interviews met hem.....

Verder eens moet aanvallende middenvelder erbij en 2 buitenspelers. Mits niemand vertrekt is selectie dan rond. Waarom die paniek weer hier.

OT eric welkom en succes

5   4  
sjef de gevulde koek@nr 20

Dat siert verscheuren nou net he dat hij nooit onze club heeft af lopen branden in intervieuws terwijl haar daar het volste recht toe had. en overigens Hij zegt verder toch niks geks dat het gewoon heftige jaren waren helemaal toen hij weer rechtsback moest staan etc. naja ge kekt maar haha

10   0  
Ric

We kunnen ons beter zorgen gaan maken over de kwaliteit van de selectie. Het is bijna augustus en het elftal heeft nog helemaal 0 kwaliteitsimpuls gehad. Als deze spelers een week voor de start van de competitie komen kun je er van uitgaan dat we in ieder geval niet ingespeeld genoeg zijn om voor de directe promotieplaatsen mee te doen.

4   2  
NAKORAKEL

Kan het alleen maar toejuichen dat MM vrijwilligers met hart voor de zaak neerzet op niet-cruciale plekken die wel belangrijk zijn.

5   1  
Plastieke annemieke

Matchdayy!!

Da's potverdomme lang geleden

4   3  
Gjoewie

Johan Apeldoorn > Ik heb net een site opgericht voor kritische Lommel-supporters! P-side rats!
https://www.lommel.be/product/2831/overlast-van-ratten-melding-en-tips

5   1  
von F

Eindelijk een bezem door de overhead.

1   2  
Gjoewie

Bommel > Een betaald teammanager inruilen tegen iemand die het vrijwillig doet (lees: gratis seizoenkaart en onkostenvergoeding) levert mijns inziens een interessante verbetering op.
Maurice Steijn staat bekend om zijn conditietrainingen, ik heb kort na zijn aanstelling al aangegeven dat de huidige looptrainers niet lang zouden blijven, te meer omdat ik persoonlijk niet echt onder de indruk was van de prestaties van die man(nen). Je kunt toch niet zeggen dat onze jongens harder liepen dan die van de Jonge Trommels, toch?
Het verhaal van Chris van der Veeken is me niet bekend, maar hij is inmiddels 67 jaar, dus het kan goed zijn dat ie met pensioen gaat. HIj heeft al wel 23 jaar ervaring in het betaald voetbal, hij zal vast wel iets te vertellen hebben bij een goede borrel. 8-)

23   9  
Fred1

Het is wel bizar , een van de redenen dat Hyballa is ontslagen is het feit dat hij óók graag van deze mensen af wilde en ook zéér ontevreden was over de medische staf die steeds maar zeurden over de hoge trainingsintensiteit.
Dit heeft hij ook aangegeven bij de directie.
Dat het daarna dan toch voor een deel gebeurt geeft aan dat hij er blijkbaar niet helemaal naast zat.
Ik lees vandaag weer met afgrijzen dat stuk van Lommel in BN de Stem , met een beetje meer ondernemers gevoel , commercieel inzicht en werklust had er ook met NAC en MC een mooie constructie kunnen ontstaan zonder identiteitsverlies, nu zie je dat al die investeringen uitgesmeerd worden over meerdere clubs en zie je spelers die eigenlijk naar NAC zouden moeten elders emplooi vinden.
Ondeskundige zelfingenomen “bestuurders” hebben de hele constructie met MC opgeblazen.
Die mensen zijn er gek van geworden , steeds een nieuwe gesprekspartner aan de tafel, vervolgafspraken kregen geen vervolg of er kwam weer een nieuwe die het weer een andere draai gaf en weer een héél andere visie had.
Bij City zijn ze zich kapot geschrokken .
En in deze samenwerking zat wel degelijk toekomst .
De meesten onder ons zien alleen wat er op het veld gebeurt maar achter de schermen in opleidingen en in trainingsfaciliteiten heeft MC enorm geïnvesteerd.
Wat er in Zundert staat behoort echt op alle fronten tot de top 5 in Nederland.
Als ik NAC was zou ik maar een charmeoffensief inzetten.

4   15  
Luisindepels

Grote Kerk heeft gelijk!

Wie kunnen we vragen?! Mag niks kosten. Weet jij nog iemand? Jazeker, dun diee. Nee, jongen. Ik weet wel iemand. Man man man. Al die jaren dat geleur. Ons kent ons. En altijd hetzelfde geouwehoer. Van s'morgens tot laat in de avond. Ah, hij doet het voor niks? Mooi. Eruit, erin. Eruit, erin. En vooral 'oe muil houwe' hier. We gaan het zien bierfanaten, op het veld. Nog een paar weekjes. Ik kan nu al zetten op hoeveel weken het duurt voordat jullie bloed willen zien als Steijn moet oprotten.

4   2  
Professor Pils

O jongens, de voorbereiding is weer begonnen. Bsiderats gaat weer los.

10   3  
Henri

Het is prijzenswaardig dat supporters/sponsoren zich belangenloos in willen zetten bij hun club. Het spaart geld uit. Maar komt het ook professioneel over? Hoort het bij een topsportbedrijf? Ik zou zeggen het moet tenminste iemand met een sport achtergrond zijn. Weten wat het is om sporter te zijn. Als ik dan niet eens naar de top kijk (Ajax-Siemerink/Feijenoord-van Noortwijk/PSV-Bas Roorda) maar naar een NEC Nijmegen, daar is oud speler Muslu Nalbantoglu teammanager. Bij een Sparta is oud Utrecht, Carl Zeiss Jena en Excelsior speler Leen van Steensel teammanager. Daarnaast maakt hij wedstrijdanalyses voor Sparta, maar hij is ook hoofdtrainer van Jodan Boys. Hij verdient dus ongeveer de helft van zijn salaris bij een andere club. Ik denk dat je in dergelijke oplossingen moet denken. Kijk naar RKC, daar is Ton Cornelissen scout, maar hij is ook assistenttrainer bij IJsselmeervogels. Wordt dus ook voor een deel door een andere club betaald en kan meteen heel de hoofdklasse voor RKC in kaart brengen. Dat vind ik oplossingen in het kader van Wie niet veel geld heeft moet slim zijn!

13   2  
Mo

Ik verwacht een ellendig seizoen......

16   3  
Nacman

Net een artikel over de selectie van NAC gelezen als daar niks bij komt denk dat we nog niet eens bij de eerste 10 eindigen

12   3  
Ouwe Spionkop

We hebben maar een paar spelers die voldoen aan de eisen voor een ploeg die kampioen wil worden.
Olij, de Spanjaarden, Hecke, Haye en dat was het dan wel.
De kans op vertrek van meerdere van die spelers is ook nog groot.
Hoe gaan we in godsnaam over een maand starten met een kampioens elftal?

3   2  
Fritske d'n Olifant

Helemaal eens met Henri! Heel nobel dat een sponsor zich hier voor opoffert, maar het komt niet professioneel over. Oud voetballers kennen de dynamiek van de kleedkamer en weten het beste hoe een profvoetballer gefaciliteerd moet worden. Los het dan op de manier op die Henri voorstelt. Bovendien draagt het bij aan de identiteit van NAC en de uitstraling als voetbalclub dat zoveel mogelijk oud spelers bij NAC betrokken zijn in dit soort functies.

7   7  
sanderson

Het opbouwen van een elftal begint altijd bij de defensie en keeper. Dat is bij NAC goed voor elkaar (zelfs als Van Hecke vertrekt). Haye is een goede controleur voor de defensie. Daarnaast hebben we enkele nuttige krachten. Er moet zeker wat bij. Ik kan me vinden in de samenvatting in BNdeStem: doelpunten, diepgang op de vleugels, loopvermogen, middenvelders met een linkerbeen, een nummer tien en ervaring om de jonge spelers bij te staan.

Kortom de basis staat (dat is ook wel eens anders geweest). We hebben een goede ervaren realistische trainer, nog geen TM maar wel enkele ervaren technische mensen en ja er is werk aan de winkel (is dit ooit anders geweest?) maar alsjeblieft bespaar het gros van de bezoekers hier de paniekreacties onder ieder nieuwsitem.

13   9  
DunErwt

Kampioenselftal hahahaha. Als bij de meeste mensen nu nog niet de ogen open gaan.
Namens NAC, bedankt supporters voor weer het dichten van de gaten.

10   2  
Johan Apeldoorn

Nee, kampioenschap is nog zeer ver weg met dit elftal. Na het vertrek van Stijn geen elftal gezien dat daar ook bij in buurt kwam.

Helaa,na jaren van stilstand moet er weer gebouwd worden aan strijdlust en kwaliteit. We zullen het moeten doen met een situatie waarbij we waarschijnlijk nog weken moeten wachten op beweging op de transfermarkt. Steijn en consorten zullen we de tijd moeten geven om te bepalen waar nu de pijnpunten liggen.. Het is niet anders

17   5  
sjef de gevulde koek

Even voor de mensen die nog slapen. Met dit elftal zijn we vorige seizoen op meer dan 16 punten van de nummer 1 geëindigd. 1 van onze beste spelers is nu al weg. Conclusie werk aan de winkel. Als je dan over het kampioenschap praat hier dan heb je toch wel een hele harde klap van de molen gehad.

9   5  
Ouwe Spionkop

Kampioensploeg zegt NAC zelf. Er is maar een doel dit jaar en dat is promotie.
Maar daar zijn we heeeeeeeeeeeeel ver van verwijderd.

7   4  
stoep

Dit seizoen kan je niet verwachten om direct te promoveren. Lijkt me duidelijk. Snap ook niet dat supporters dit hier roepen. Wat een .... allemaal. Je moet nu bouwen aan een stabiel elftal. Lijkt me dat de directie dat ook gaat doen. Ik zou echt enkel spelers halen die echt een meerwaarde hebben. Zijn die nu niet op de markt dan kan je beter het geld investeren in jeugd. NAC heeft al een aardig -21 elftal, die laten doorstromen waar mogelijk. Dat moet je dan aanvullen met juiste aankopen. Nu als het kan anders midseizoen of anders einde. Liever geen nutteloze aankopen omdat de supporters maar roepen "waar blijven de aankopen".

5   3  
Henk

Zo wordt het een KUT-SEIZOEN!

1   1  
SjorsNAC

Ja we moeten promoveren maar door de ongelooflijke rotzooi die er weer is ontstaan afgelopen maandag moet de club wederom helemaal opnieuw beginnen. Dat gaat dit jaar gewoon niet lukken als je er beetje realistisch naar kijkt. Tenzij ja tenzij er binnen nu en een paar weken ineens een blik eredivisiewaardige spelers wordt opengetrokken en dat er ineens een team staat, ik geloof echter niet niet in sprookjes. Ik zie eerder nog wat nieuwe lijken uit een kast vallen komende tijd.

Maar goed Steijn moet de tijd krijgen er zit niks anders op dan wachten en vertrouwen hebben al is dat laatste bijna niet meer te doen.

1   0  
Peter13

@SjorsNAC - wat is er afgelopen maandag gebeurd dan?

2   0  
SjorsNAC @ Peter13

Excuus, maandag moet zijn maanden. Irritante autocomplete ;-)

8   1  
Jonas

Wordt een beetje moe...
Ik vind het niet gek dat er steeds over en weer discussies losbarsten. Uiteindelijk hebben we allemaal het zelfde NAC-hart maar vertalen het allen anders. Dat heet emotie en beleving en dat is uniek. Daar horen ook mensen uit de regio of NAC verleden bij die dit gevoel delen.
Staat wel vast dat het onderhand eens tijd wordt dat de 7 vette jaren aanbreken. Zoveel ellende is niet eens uit te leggen aan buitenstaanders. Ik ben echter bang dat er opnieuw een pover jaar kan worden bijgeschreven op de lijst. Ik ben van nature een positief ingesteld mens maar heb opnieuw mijn twijfels of we überhaupt aansluiting vinden bij de top in de KKD. Ben altijd resoluut tegen buitenlandse inbreng geweest, maar krijg steeds meer honger naar een rijke Arabier of Rus. Ik laat me graag verrassen en zal, zonder voorbehoud, altijd supporter blijven.

5   0  
signase

@Fred (10:16 uur):

Ik kan me best vinden in je verhaal over de samenwerking met Man City. Alleen heb ik aan die hele affaire rondom de illegale financiering (zaak bij UEFA, daarna 'vrijspraak' door het CAS) wel een verdomd vieze smaak aan City overgehouden. Wil je je als NAC echt associeren met zo'n 'club'?
Daarnaast: hoe goed die faciliteiten op Bredanello ook zijn, uiteindelijk draait het erom wat er op het veld staat. Wat hebben we nu eigenlijk aan groeibriljantjes vanuit City gekregen? Alleen het jaar met Angelino en Garcia etc was goed. De overige seizoenen vond ik het matig tot helemaal ruk.

6   1  
DunErwt

Hoe zit het met dat 5 jarenplan van 6 jaar geleden. :-))

3   0  
Molenschot Loco

Gelukkig kost vertrouwen hebben in de huidige AD en TRAINER geen poen....

4   0  
Gjoewie

Sanderson > «Ik kan me vinden in de samenvatting in BNdeStem: doelpunten, diepgang op de vleugels, loopvermogen, middenvelders met een linkerbeen, een nummer tien en ervaring om de jonge spelers bij te staan.»

Ik geef persoonlijk de voorkeur aan middenvelders met twee benen. Dat loopt wat makkelijker.

10   5  
Seuter

Sporkslede zit zonder club en traind bij AJAX mee,kunnen we die niet gebruiken?

2   1  
sjef de gevulde koek

Olij zit niet bij de selectie vandaag moeten we ons zorgen gaan maken ?

1   1  
Vrouwke

Ik mis ook olij bij de wedstrijdselectie. Ivm een transfer of is hij geblesseerd?

2   0  
Nac

Olij zal wel ontbreken, omdat het tegen een 5de klasser is.


Ik denk dat hij dinsdag wel mee zal doen. Hoop ik dan.

0   0  
Nac

Iemand een idee waar nacho is?

Of mag hij vertrekken

2   7  
Pizzabakker

Doet me wel deugd dat we een teammanager krijgen die naar verluid een cupmaat C heeft! Scoren we in ieder geval punten op het vlak van diversiteit. Daarin heeft de voetballerij nog een flinke weg te gaan en het is een groot goed dat NAC hierin het voortouw durft te nemen!

0   0  
Fan uit Zevenbergen

Olij is vanavond lekker vrij !! Hij sta wel langs ht veld

0   2  
Falco

Olij kan altijd nog naar Tilburg, want die zoeken nu nog een tweede keeper. Niet te vroeg juichen boys

1   0  
Fred1

@ Signase, het gaat natuurlijk niet alleen om Bredanello maar als je op de burelen rondloopt zie je ook de invloeden van een professionele partner hoor.
Dat NAC na Stijn niet de beste talenten kreeg komt ook voor een groot deel omdat er daarna vanuit de technische staf weinig toenadering en interesse was richting MC.
V d Gaag en Brood wisten het allemaal beter en waren niet echt coöperatief richting City. Smulders moet ik zeggen zat er vaak maar ik vrees met de kennis van nu dat hij er vooral uit eigenbelang zat. En v d Abeele had 0,0 relatie met Manchester en heeft het ene na het andere voorstel naast zich neergelegd die had meer belang bij zijn eigen agenda en spelersstal.
Hyballa heeft tenslotte de communicatie getracht te zoeken maar probeer dat maar eens met een TD die je afsluit van alle contacten.
Ik zie nog steeds heil in de samenwerking met city Maar ik vrees dat er van die kant weinig animo meer is.
Die mensen zijn zo vaak geschoffeerd ik vind het knap dat ze het nog zo lang volhouden.
Ik hoop dat Maurice weer toenadering zoekt en er nog wat uit de hoge hoed komt.
Want er lopen nog wel degelijk Angelinotjes en Carciatjes in de dop rond.

0   0  
Richardpraha

@Fred1 Sorry hoor maar dat klopt echt niet dat “ wat in Zundert is opgebouwd” tot de top vwb trainingsfaciliteiten zou behoren.

Uiteraard is Het een verbetering tot wat ze eerst hadden, maar in vergelijking Met de meeste andere ED clubs is het gewoon standard, Niets bijzonders.

3   0  
brittiana

meneer vervoord u bent een fijne teammanager en ik ben blij met u terugkomst bij n.a.c

Laad alle berichten na dit bericht in