Wij gaan niet opzij

NAC haalt tweede Spaanse verdediger: Roger Riera

Da Pope

Roger Riera is de tweede Spaanse verdediger die voor NAC gaat spelen. De centrale verdediger komt over van Villarreal B en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee jaar, met de optie voor nog één jaar extra. 

De 24-jarige Spanjaard heeft er al een behoorlijke carrière opzitten. Hij doorliep een aantal jeugdelftallen van Barcelona en vertrok vervolgens naar Nottingham Forrest. Daarna vertrok de 1.87 meter lange verdediger naar Celta de Vigo om vervolgens bij Villarreal terecht te komen. In vier seizoen Segunda B speelde hij meer dan dan 120 wedstrijden. Technisch Directeur Tom van den Abbeele haalt dus een tweede Spaanse verdediger naar Breda en dat is geen toeval. "Ik houd namelijk van de Spaanse over-mijn-lijk-mentaliteit die in mijn ogen goed past bij hetgeen wij verwachten hier in Breda. Statistieken zeggen mij nooit zoveel, maar het feit dat hij het afgelopen seizoen negen gele kaarten gepresenteerd kreeg, verraadt wel het een en ander over zijn speelwijze. Roger gaat door muren heen." Ook de Spanjaard is blij met de overstap naar Breda. "Ik ben een gretige speler die competitief is ingesteld. Ik verlang er iedere dag naar om beter te worden, wil mijn teamgenoten graag helpen en gewoon altijd winnen. Dat is denk ik wat de club op dit moment nodig heeft, zodat we zo snel mogelijk terugkeren naar waar we horen. De geschiedenis tussen de Bredanaars en Spanjaarden gaat ver terug, al ben ik hier nu natuurlijk wel om niet tegen maar met ze te vechten."

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Kudimbana en Yaisien op proef 128 reacties
140 Reacties
0   0  
Gman

Welkom! Goede zet om heel het centrum achterin op te schonen. Hopelijk komen ze in de buurt van de onverzettelijkheid van Pablo Mari (vooral 2e helft van het seizoen).

0   0  
Dn Bruun

"Roger gaat door muren heen", ik ben benieuwd. Welkom Roger!

0   0  
Ric

Ik word wel vrolijk van alle frisse interviews van onze nieuwe spelers. Er lijkt oprecht een goede kop en mentale weerbaarheid op deze gasten te zitten.
Daarnaast complimenten voor onze TD die de spelerspresentaties combineert met de historie van de club en/of stad!
We gaan vlammen dit jaar!

0   0  
The Cosmic Gate

Phoe..... Ik ben inmiddels zooooo benieuwd aan het worden ..en krijg toch weer steeds meer zin in komende seizoen .
Bijna geheel nieuw elftal...en nu maar hopen dat het ook één team gaat worden enz

0   0  
Noad

Positief verrast! Elftal begint eindelijk een beetje bloei te krijgen.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Zo te beluisteren een speler met NOAD.

Veel succes bij ons mooie NAC..

0   0  
Dolle olifant

Het netwerk van onze frietbakkende TD loopt ook niet verder dan 2 a 3 (bevriende) zaakwaarnemers, die hun kruimels weer even onder de pannen hebben. Maak mijn niet wijs dat Tommeke veel gezien heeft van Villarreal B.

0   0  
The Cosmic Gate

@Dn Bruun, dat was bij de mur(h)ren van afgelopen seizoen ook niet zo moeilijk :) wat een verschrikkelijk figuur was dat !

0   0  
Breda 1965

Ik begin het bijna alweer positief in te zien.

0   0  
Demeul

Klinkt lekker! Heb sterk het gevoel dat we een elftal gaan krijgen waar we ons zoveel meer mee kunnen identificeren dan vorig jaar.
Mooie uitspraak ook, een verdediger die wat weet van de Bredase geschiedenis!

0   0  
Jf

Verrassend dat terwijl velen al wisten wie er zouden komen en onze Td beschuldigen van kijken naar België en Congo.

0   0  
Baosje

iemand nog te zeikstralen op onze technische directeur ??

volgens krijgen we een vechtmachine in Breda te zien

0   0  
Ouwe Spionkop

Wtf 30 gele kaarten laatste 3 seizoenen! Wat voor een sloper is dit?
Het lijkt erop dat we een compensatie gaan krijgen voor de slapjanussen van afgelopen seizoen.

0   0  
Wanny

Niemand zal hem kennen hier, dus dat wordt afwachten.

Wel oppassen dat het geen vreemdelingenlegioen wordt. 2 Spanjaarden, wat Oostblokkers en waarschijnlijk nog 4 buitenlanders van City.

0   0  
NAC!!!

Klinkt allemaal heel goed.. En niet onbelangrijk, onze nieuwe TD heeft de ploeg ver klaar voor de voorbereiding (wedstrijden) er komen.. is wel anders geweest... allemaal jongens die jong zijn en willen gaan.. als dat zo is word het weer leuk... Daarbij nog mogelijke enkele talenten van city en we kunnen gaan. Ook wel mooi dat blijkbaar onze TD daar voorlopig niet echt naar kijkt. Alleen maar goed voor de concurrentie.. ja Smulders ... je kan nog wat leren ??

0   0  
NAC4Ever

Welkom! Ben erg nieuwsgierig!

0   0  
TpT

Het begint intussen duidelijk te worden waar VDA naar kijkt. Kaartje meer of minder is duidelijk geen probleem voor hem. Op zich wel lekker na die slappe hap van vorig seizoen. Of ze ook kunnen voetballen moet nog blijken natuurlijk, maar lijkt me duidelijk dat VDA toch wel een visie heeft en daarvoor staat. Dat mag ik wel, al kan het ook zijn kop kosten als het niet werkt.

0   0  
De sjaak

Met zulke transfers denk ik echt; ik wil Smulders terug en snel ook

0   0  
Van bins

Klasse! 2 spaanse verdedigers die elkaar kunnen ondersteunen en begrijpen.

0   0  
Chris W.M.

@Ric

Exact. Leg de interviews van dit jaar eens naast die van vorig jaar, naast die van spelers als Kastaneer, Rosheuvel, zelfs Te Vrede.

Geen maniertjes, normale teksten, zit een duidelijk verschil in niveau in.

@Dolle olifant

Wellicht niet. Maar Riera heeft Barcelona onder 17, onder 18 én onder 19 doorlopen. Als dát soort spelers niet op het netvlies staan van een scout wat TvdA natuurlijk een hele tijd is geweest dan doe je iets niet goed.

0   0  
Steven

Dat zijn teksten!!’

0   0  
Ednet

heeft iemand toevallig een link van eenoverzicht van spelers die tot nu toe weg zijn gegaan en bij zijn gekomen?

0   0  
Quinn

Welkom Roger! Betekend dit dat Steve Kapuadi niet meer komt?
Aangezien deze Spanjool veel gele kaarten pakt, kan een extra CV nooit kwaad ;)

0   0  
van F.

"Statistieken zeggen mij nooi zoveel" - daar gaan we weer. Nog zo iemand die dan vervolgens niks beter is dan de Macause Consensus.

Segunda B is een vrij treurige competitie, lege stadions en ontzettend slecht voetbal. Voor deze gast is de overstap naar NAC een verbetering. Waar blijven de gasten die ons NAC de eredivisie inschieten ?

Leuk ook al die Nederlands sprekende spelers. Heeft Kapuadi inmiddels voor Deinze gekozen ?

VDA handelt naar het principe: der Angriff gewinnt Spiele, die Verteidigung Meisterschaften.

0   0  
Ruda

Wat een opluchting. Al deze spelers zijn nu al meer gebrand om zich te laten gelden dan de spelers van afgelopen seizoen tijdens de laatste kans op lijfsbehoud.
Als we Tommeke mogen geloven staat er straks een elftal wat in totaal ongeveer 50 gele kaarten gaat pakken door de gretigheid.

0   0  
Joop Klepzeiker

Het feit dat er twee CV's zijn die elkaar goed verstaan is een echte plus. Over het niveau valt niks te zeggen. Mooi dat iemand door muren heen gaat, maar als dat komt omdat hij steeds een stap te laat is, hebben we er niet veel aan. Bovendien heb je met 2 Spaanse cv's wel een manco naar je keeper, tenzij die ook een Spaanse (schoon)moeder heeft. De voortekenen zijn prima, maar laten we vooral pas oordelen als ie een paar wedstrijdjes gespeeld heeft of Tommeke daadwerkelijk een standbeeld verdient.

0   0  
R. Burgundy

Klinkt lekker. Nu nog een harde voorstopper en 2 verfijnde spelers op het middenveld die een balletje kunnen geven en de as lijkt te staan.

0   0  
Arie

"Roger gaat door muren heen."

Lijkt me niet verstandig met dat krakkemikkige stadion van ons.

0   0  
Blackmountain

@De sjaak:

Tik van de molen van Traaie gehad?

OT: Ben ook erg te spreken over het feit dat veel spelers een vast contract krijgen ipv huren. Mijn gevoel zegt mij dat iemand die bij NAC onder contract staat altijd meer zijn best zal doen dan iemand die wordt gehuurd en het dus eigenlijk geen reet uitmaakt of NAC nou promoveerd of niet!

0   0  
Hoeven B4

Met zo'n verdediging zou Adriaan zijn turfschip bijna omkeren...

0   0  
Poej

Goed interview, heeft zijn huiswerk gedaan over Breda en kent zijn voorgangers waardoor hij ons clubje al langer op zijn netvlies heeft staan. Mooi cv, veel ervaring, goed wedstrijdritme en nog belangrijker, een boom van een vent!

Zeer positief over deze jongen!

Hup NAC

https://youtu.be/dp-bU_ong9k

0   0  
van F.

Dolle Olifant - Segunda B wordt niet geheel integraal uitgezonden hier in Spanje, La Liga 1-2-3 wel en daar ziet van Flieg regelmatig potjes van. Dat is een redelijk goed niveau, maar daaronder zoals de Segunda is het gewoon houthakken. Dus ja, wat heeft VDA eigenlijk gezien van deze Liga. Zeker een videootje in de email van zijn zaakwaarnemer en vervolgens even op WeScout gekeken. Het is een enorme gok.

0   0  
Luusje

Dit geeft mij het gevoel dat we een vechtmachine gaan creëren ala Atletico Madrid.

0   0  
Ric

Waar ik nog meer heel erg vrolijk van wordt is dat er eindelijk ook gewoon transfersommen geïnd worden voor spelers. Al is het maar 50.000 of 100.000 dat is toch weer het salaris van speler in de KKD divisie. Als de verhalen kloppen dat we Koch voor 250.000 gaan verkopen vandaag dan is dat echt heel erg knap werk!
Ga zo door!

0   0  
Scheids!

Een echte kaartenpakker dus! Dat is een speler waar alvast een vast plekje naast Annie kan worden gereserveerd! Aan de andere kant wel een afschrikwekkende kop erop staan waar je liever even voor opzij gaat!
Er wordt gebouwd aan een compleet nieuw team, ik had mijn twijfels, maar die maken plaats voor enthousiasme!!

0   0  
Wanny

Hier positief of negatief op reageren lijkt me onmogelijk, want wie kent deze jongen? Ik verbaas me dan ook over alle reacties.

0   0  
Nilles

Ik zou daar wel mee oppassen met dat beton in Breda....

0   0  
Wanny

Overigens is kaarten pakken tegenwoordig niet zo erg meer, zolang je maar geen rode pakt. 10 kaarten dan ben je maar 2 of 3x geschorst geloof ik. Dat is beter dan 0 kaarten en een gatenkaas achterin.

0   0  
7Hills

@van F

Lijkt me dat deze speler, gezien zijn verleden, al wat langer in Tom zijn database staat en hij niet alleen op basis van zijn wedstrijden voor Villareal B gehaald is.

0   0  
Breda

Oef, met een Vreven voor deze groep had je 6 ambulances klaar kunnen zetten ieder weekend voor de tegenstanders....

Kaarten zal een dingetje worden, maar liever dat dan dat lamlendige gedoe.

Lijkt er ook op dan Tom ook geen spelers accepteert onder de 1.85m :-)

0   0  
Amarilla Negra

@Van F

Je weet waar de kruiken Fran Sol vandaan haalde he (ik zal je helpen, Villareal B). Dat hij op een hoger niveau dan dat nog nika heeft bewezen hoeft dus niks te betekenen.

0   0  
Sp1

Heb liever dat zijn vrije trappen door de muren gaan....


Kan heel interessant gaan doen maar ken deze jongens niet en kan er geen zinnig woord over zeggen. Kunnen alleen maar hopen dat die gasten zich hier thuis gaan voelen en dat er een collectief ontstaat wat mee kan gaan doen om de bovenste plaatsen.


Met al die Nederlandse paspoorten lukte het ook niet en is de kloof tussen de club en supporters nog nooit zo groot geweest.

0   0  
10diego

Vrees dat we weer naar 11 vreemdelingen in ons favoriete shirt gaan kijken. Wimpies handelshuis onderleiding van een beginnend TD is geopend.

Direct allemaal meerjarige contracten, naast VDA geen enkele voetbalkennis in de club. Wie is zijn klankbord, wie moet hij overtuigen voor er spelers meerjarig worden vastgelegd? Hij gaat zijn goddelijke gang. De menigte is positief en loopt de polonaise. Ik ben argwanend en hoop van harte dat dit casino beleid goed afloopt maar vrees het ergste.

VDA weet wat hij moet roepen om het volk achter zich te krijgen. BN de Stem brengt het als of het een voordeel is dat hij ervaring heeft op een lager niveau.

We zullen het allemaal gaan zien. We hebben een verdediger uit de Spaanse 2e divisie die door muren loopt, hoera!

0   0  
D Trump

Ik hoor het ole al door het stadion gaan..
me gusta los matadores!!!

Laat het maar zien.. een harde maar faire tackle net buiten de 16.. daar ben ik altijd wel voor te porren??

0   0  
Roosendaler

Yesss. We pakken nu spelers die van een potje kaarten houden. Gewend zijn aan een treurige competitie, lege stadions en ontzettend slecht voetbal. Typisch KKD. Geen VAR. De beuk erin, op en over de schreef. Het gaat weer eens los. Zin in.

0   0  
Molenschot Loco

WTF.....Roger ...Avondje NAC in bijna perfect nederlands.....ik wordt steeds blijer!!

0   0  
7Hills

@Amarilla Negra

En wat te denken van Adrián Dalmau van Heracles....

@10diego
" Wie is zijn klankbord, wie moet hij overtuigen voor er spelers meerjarig worden vastgelegd"

Er is een soort van technische commissie waarin transfers besproken worden is aangegeven tijdens de forumavond. Daarin zitten naast TvdA Ruud Brood, Erik Hellemons, hoofd medische staf en zou de hoofdscout ( is die eigenlijk al binnen?) plaats nemen. Als zij allen meerwaarde zien in deze spelers, dan is het breedgedragen toch?

0   0  
buurman

Het voelt goed aan. Maar gevoel kan je bedriegen. We weten meer na een paar wedstrijden, maar dit steeds zeggende is nu wel een open deur. Hoe waar ook. Ik moet wel zeggen dat het vanuit het NACse in ieder geval goed gebracht wordt. Ben het zonder meer eens met TVDA dat hoog aantal gele kaarten een positieve indicatie kan zijn van vechtlust en agressie. Dat soort spelers wel direct goed opvangen, coachen en leren geen onnodige kaarten te pakken.

0   0  
Bredanaar

Complimenten voor onze nieuw TD.
Vorig jaar moesten de nwe aanwinsten allemaal eerst herstellen en hadden we bij de start van het seizoen niet eens een keeper!
Nu zowat op alle belangrijke posities bezet en kunnen nu de volle voorbereidng meemaken.
Ik heb er alle vertrouwen in!

0   0  
BananaFlame

"Hij gaat door Muhren heen?" Arme Robert...

0   0  
Molenschot Loco

Overigens...dat shirt wat hij aanheeft? is dat gewoon verkrijgbaar in de fan shop? Wie iemand dit?.....

0   0  
ibio

@10Diego
Er moet inderdaad een man naast de td komen,
als klankbord en cultuurbewaker. Dit moet iemand zijn die op termijn td kan worden. Het liefst iemand vanuit de club.

0   0  
Mattie

Zal mentaal en voetballend toch goed moeten zitten met hem. Hij was aanvoerder bij de jeugdelftallen van Barcelona. Won in 2014 met Barca -19 als aanvoerder de Uefa Youth League.
Zal toch wel iets kunnen?

0   0  
Pizzabakker

Is niet vreemd dat een Spanjaard de stad Breda kent. Het schilderij 'De overgave van Breda', waarvan een kopie in ons stadhuis hangt, is namelijk in Spanje net zo beroemd als bij ons bv De Nachtwacht.
Breda speelt dan ook een redelijke rol in de Spaanse geschiedenis.

Ben wel blij met het Spaanse centrale duo. Geen communicatieproblemen onderling in ieder geval.

0   0  
Balletje

Als zeiken een vereiste als nacsupporter is dan gaat het hier absoluut lukken.
Ik heb liever een veld met knokkers, dan een stel wat voor de wandelsessies gaan.

Wanneer is de eerste voorseizoenswedstrijd? En tegen wie??

0   0  
Brasilia

Pietje velthuizen is vrij en spreekt misschien nog wel wat spaans van tijdens zijn spaanse periode.

0   0  
Sp1

Vergeet niet wie onze tegenstanders zijn hé?... Die hebben weinig techniek en zullen het van het fysiek moeten hebben. Dan heb je niks aan de paolo's van deze wereld....

Stokkers kan floppen maar net zo goed ook klappen... Onze Twentse spanjool is echt wel van meerwaarde. Keepertje heeft Amsterdamse branie... En zal het eerst moeten laten zien, maar is vooralsnog hoopvol (vergeet niet waar we afgelopen seizoen mee opgescheept zaten hè)
Dan hebben we onze Servische slager nog... Die gaat iig niet verzaken op inzet en beleving. Iets wat we bij Rosheuvel en kastaneer niet hebben gezien...


Word bijna positief... Hahhahaa

0   0  
RaraNAC

Ik heb er zeker vertrouwen in, maar te veel gele kaarten kan ook zeggen dat je altijd net te laat bent natuurlijk... die spelers hebben we recent ook nog gehad.

0   0  
Henkietenkie076

@ molenschot loco


Kijk eens op de site van copafootball, staan prachtige nac retroshirts op.

0   0  
Jf

Ik ben inmiddels wel van het eerst zien dan geloven dus heb nu al zin in de eerste oefenpotjes want vorig seizoen sprak boekdelen. We wonnen niks

0   0  
Breda-mike

@balletje zaterdag om 16.00 tegen zundertse selectie

0   0  
Sia

Nunca abandonar, siempre continuar!

Vamos NAC, carajo!

0   0  
Ernie

Lastig hè V. Al dat positieve nieuws?
Je kan nu inmiddels wel zeggen dat het hele zootje is opgeschoond.

0   0  
Eljé

Spelers die op de Balkan of in Spanje al 10 gele kaarten per seizoen krijgen, gaan Joeri de Kamps fluitend voorbij qua kaarten in het komend seizoen.

0   0  
Marti

Werd flink getraind vanmorgen , en er Was een speler op proef , voetbalt bij 2de klasse in België bij metse ,,zoAls ik hoorde middenvelder genaamd Boris 23 jaar had wel goede lengte en goede stevig postuur ben benieuwd

0   0  
Marti

Roger bienvenido NAC Breda

0   0  
Jeroen

HAHA spelen we tegen zundert met zo'n sloper kunnen die gasten gelijk de ziektewet in die schopt ze alemaal terug over de maas haha

0   0  
ibio

@ernie
De aandeelhouders /veroorzakers zitten er nog.
Er is nog niks opgeschoond, alleen maar een tijdelijke verschuiving vh probleem

0   0  
10diego

@7hills, gelukkig dat is dan goed geregeld als Hellemons en de dokter mee kijken. Een pak van mijn hart.

0   0  
Viking

Ik neem aan dat deze spelers vele malen beter zijn dan Meijers en Klomp !! Dan moet het goedkomen.
Het lijkt wel dat van de Abbeele selecteerd op kaarten.. Is dat omdat ze zo hard zijn?? Of is dat omdat ze hun eigen fouten moeten compenseren??

Daarbij mis ik nog steeds die centrale verdediger met een linker been !

0   0  
7Hills

@10diego

Weten we in ieder geval dat de nieuwe spelers beter zijn dan wat we in de jeugd hebben rondlopen, plus dat ze volledig fit zijn en niet net als vorig jaar eerst fit moeten worden.

Daarnaast is Hellemons natuurlijk gewoon de grote man van de jeugdopleiding. Die zal ook vast wel oog voor talent hebben denk je niet?

0   0  
D'n Portugees

Ik ben héééél benieuwd. Ik geef nadrukkelijk [vet/onderstreept] NOG [vet/onderstreept] geen complimenten aan wie dan ook, maar ik kies vooralsnog voor het voordeel van de twijfel. Ik laat me heel graag positief verrassen. Die complimenten volgen dan vanzelf ….

0   0  
since1912

Wat ik trouwens ook echt vervelend vind aan die hele degradatie is het complete gebrek aan aandacht van media voor NAC.

We hebben 3 nieuwe spelers aangetrokken binnen 24 uur en voetbalsites zoals voetbalzone.nl en Fox Sport weten van niks.

Zaak om zo snel mogelijk uit die kut competitie te promoveren want dit verdient een club met 18.000 supporters op de tribune niet!

0   0  
7Hills

@Marti

Is het een donkere jongen? En bedoel je Temse ipv Metse qua club?

0   0  
Pizzabakker

Boris Kudimbana?

0   0  
Tegel

Dan is het toch Boris Kudimbana?

0   0  
TheBelg

Zal Boris Kudimbana van KSV Temse zijn. Is 2e amateurklasse hier in België. 4e niveau dus, niveau Hoogstraten.

0   0  
7Hills

@Pizzabakker en Tegel

Dat is de enige Boris die ik op de Belgische velden kan vinden. Is overigens een spits, geloof dat TvdA er 4 wil dus dit zou dan wellicht de 4e kunnen worden na Filipovic, Stokkers en van Hooijdonk.

Is overigens wel een Belgische Congolees ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=GrXIVRVBMPs&app=desktop

0   0  
Marti

7 Hills sorry klopt is Temse , en is inderdaad een donkere jongen ??

0   0  
TheBelg

Boris Kudimbana, ter aanvulling : Vorig seizoen 9 doelpunten op 28 wedstrijden.

0   0  
scheppioni

Ik sluit me bij buurman aan !
Succes Riera !! Het moet eigenlijk haast niet minder gaan dan vorig seizoen, maar ik wil het eerst eens zien en dan hoop ik echt van harte dat ik kan melden dat ik me volledig vergist heb in Tom en Luc !!!! HUP NAC !!??

0   0  
10diego

@7hills en hij wil graag zijn baan houden.

0   0  
Castle

Welkom in breda

0   0  
Buurman

Gele kaarten pakkers heeft Tom geëvalueerd wat voor soort gele kaarten. Daar wordt hij ook voor betaald.

0   0  
Marti

7Hills heb je hem wel eens zien voetballen , Zohra hoe is hij

0   0  
Marti

Zo ja

0   0  
Diep Holland

The opportunity makes the song.

' de koning van hispanje heb ik altijd geëerd '

Dat kan de B Side rats nu telkenmale zingen , wanneer ' onze ' Spanjaarden daartoe aanleiding geven.

Een geplukte versie vaderlandsliefde , (nog nooit door iemand spontaan gezongen ) omgebogen in recycling voor eigen gebruik.

Eventueel te openen met

' temidden van de paarse heiden ' ( ja, ok, in vincents tijd tussen Zundert en Nunen , daar zijn overigens echt nog wel meer ongerepte delen van over dan bv in dat andere Delta-lied ' de Koningh van Hispagne ' , maar daarom mengen we de boel dan nu ook als versleten kleding in recycling )

Dus dan krijg je

Temidden van de paarse heiden
Verteld een verhaal uit onvertelde tijden
' daar ligt geroemd door alle tijden ,
De ratten arena geladen in geel zwart'
Het epicentrum van Bredaas hart
Niet te vermijden , soms aan een draad van zijde

Maar zingen ongeleerd , onverveerd

(Naast t feit dat Breda ook wat met de Nassaus had te verstouwen , blijkt uit de door de geschiedenis in Breda uitgehouwen gebouwen )



De koning van Hispagne hebben we immer geëerd
Breda heeft het met NAC weer gepresteerd.

Europa moet je niet kiezen , je moet het in praktijk brengen. Bezoek daartoe de Bredase ratten ren. Nac' s rat race. See iT !

Diep Holland

0   0  
Molenschot Loco

@ Henkietenkle076

Bedankt......gezien....

0   0  
Sjef de gevulde Koek

Is er volgend jaar al Een var haha Is niet te hopen dan.

0   0  
Catweazle

Klinkt goed! Veel succes voor deze hopelijk nieuwe held!

Eén kanttekening: de Spanjaarden gevochten tegen Breda? Nou, ik vraag me af hoe de Bredanaar er toendertijd over dacht. De Katholieke bevolking verwikkeld in een, van beide kanten smerige, godsdienstoorlog: de Hollanders (Protestant) tegenover de Spanjaarden (Katholiek). Het lijkt erop dat velen, dus ook in Spanje, de historie niet kennen en het verhaal vertellen van de overwinnaar. Daar mag best wel kritischer naar worden gekeken vind ik.. Aanrader voor geïnteresseerden is je te verdiepen in de werkelijke historie van onze stad en van Brabant in deze situatie.. dan vallen de schellen van je ogen.

Maar dat even terzijde..

Hup NAC!

0   0  
van F.

Het is een uitermatige rommelige fase waarin we zitten. VDA moest begin juni zelfs weer op vakantie en dat is tijd die we nu tekortkomen.

Segunda B is kloteniveau, dus wat zegt het dat we deze barbarossa nu binnen hebben ? De polonaise die nu gelopen wordt is ontzettend hypocriet.

Vanaf de Boulevard, 32 gr.

0   0  
Sjorkse

Zouden we komend seizoen ook San Miguel op de tap hebben

0   0  
F3

Brood gaf aan dat de eerste spelers waren gehaald zonder zijn inmenging, ik neem aan dat hij nu wel mee bepaald welke spelers hier onder contract komen ?

0   0  
Prager

@ Demeul en Poej,

Jullie weten dat Breda diep verweven zit in de Spaanse geschiedenis he? En dat een van de belangrijkste en grootste schilderijen, wat in het Madrileense Prado hangt, "La rendición de Breda" (De overgave van Breda) is. Bijna alle Spanjaarden krijgen op school les in deze geschiedenis. Breda is en blijft een van de drukst bezochte steden onder de Spaanse toeristen die naar Nederland komen. Dus ik gok dat deze jongen gewoon goed heeft opgelet op school. ;)

0   0  
Fanneke

Ik heb goede hoop met de Spanjaarden. De vorige Spanjaarden zijn me ook goed bevallen.
Laat me graag verassen.

0   0  
Badeend

Welkom Riera.

En voor die zielepieten die weer iets gevonden hebben om over te zeuren:

Ik heb 100x liever een zogenaamd vreemdelingenlegioen met mensen als Manu Garcia en Ambrose dan de kansloze hoop ellende met al die fijne Nederlanders die elkaar zo goed begrijpen en hart voor de club hebben als Te Vrede, Mühren, Kastaneer en Rosheuvel. Gadverdamme wat was dat een bak stront.

0   0  
D’n Dijk

Heel goed bezig Tom !

Ondanks toch nog nog negatieve reactie hier , zullen veel clubs niet graag naar ons toekomen komend seizoen want Tom is nog niet klaar !

Er wordt een elftal met body neergezet !

En even historisch besef , we werden een paar jaar geleden werden we dronken getikt in Villareal voor de Europa leage.

Daar wonnen we alleen op de tribune omdat we bleven zingen ! ??

Ik schat in dat de b-selectie niet veel minder is !

0   0  
n@©

We oordelen op basis van het interview opgesteld door een medewerker communicatie van NAC. Segunda B, dat is in Nederland amateurniveau beste mensen. Ik wacht vooralsnog af. Ik ben vooral benieuwd naar de scoutingsrapporten en het besprekingsverslag met de technische staf. Ik heb het idee dat er momenteel gewoon op basis van gele kaarten wordt gescout. Wie controleert TvdA? Niks geleerd van Smulders?

Leuk een elftal slopers, maar een lichtvoetige speler die een man kan passeren en na afloop een interview in het Nederlands geeft is ook welkom.

PS. Volgens uw website lijkt het alsof uw bedrijf nog steeds actief is. Wellicht bent u dat door drukte vergeten, maar kunt u dat even aanpassen?

0   0  
van F.

De hijgerigheid waarmee nieuwe contractspelers op dit moment stuk voor stuk tot redders worden gebombardeerd is om te vomeren. Eigenlijk is het nog erger dan vorig jaar toen ook alles waar Smulders mee aankwam voor zoete koek werd geslikt, critici er van langs kregen en pas toen het te laat was kwam de lawine van ellende binnen. Deze lieden kregen er vervolgens flinj van langs en hebben iedere geloofwaardigheid verloren. Rancuneuze types die nu de aankomst van een Celta de Vigo B speler aangrijpen om hun gram te halen.

Costa B - 32 gr.

0   0  
Hupnac

Villareal B, die club waar Fran Sol ook vandaan kwam. Zegt maar weer dat als je op dat niveau voetbalt het niet betekent dat je niet kunt voetballen.;)

Twente haalde ook wat spelers op uit de 2e en 3e divisie van Spanje en die bleken het verdraaid goed te doen.:)

0   0  
Peerke

Goed dat men meteen doorhakt en niet op Kapuadi wacht. Ben het niet eens met Tom zijn verhaal over gele kaarten. Dit betekent normaal ook vaak spelhervattingen tegen. In het hedendaagse voetbal een van de belangrijkste oorzaken van tegendoelpunten.

0   0  
Ouwe Spionkop

Die Boris die nu op proef is, is ook wel een mannetjesputter.
Vd Abbeele brengt de gemiddelde lengte in ieder geval wel aardig omhoog.

0   0  
Blue

Mochten er mensen twijfelen over de communicatie tussen het nieuwe centrale duo achterin en onze keeper:

https://youtu.be/flb03bO3hxs

Wat is Nick een toffe gast zeg!

0   0  
Cees

De hiep, hiep, hoera,s zijn haast niet meer te tellen. Bij “elke” nieuwe speler loopt dat op. Daarnaast plots behoorlijk wat vrolijke teksten. Die, laten we hopen, uit gaan komen? Ik wil aangeven, zo opportunistisch zijn de meeste supporters, zeker in Breda. Als een blad aan een boom veranderen ze.

Oh, oh, wat hoop ik toch dat ze gelijk gaan krijgen?

Maar ik lees ook het volgende! Voor wat het waard is, dat “deze TD” van mannetjesputters schijnt te houden, jonger dan dertig, dat wel.

En die gaan ook ineens “komen”! In het verleden is daar betreft toekomstvisie haast nooit over gelult bij NAC, nu ineens heeft het de prioriteit ? En dat is zorgelijk, die radicale ommekeer.

Nogmaals, ik hoop dat e.e.a. goed gaat vallen, maar het is allemaal gebaseerd op drijfzand!

Noem het maar korte termijn politiek, en dat gaat meestal? Euh,..... meestal, zeg ik.

0   0  
Martinus

Werkelijk waar, wat een reacties zitten er weer tussen.

Mensen die een frisse wind willen, maar bij elke nieuwe speler roepen dat ze er niks mee hebben. Wat een onzin zeg.

Vooralsnog heel hoopgevend wat er is vastgelegd.

0   0  
7Hills

Nu ook bevestigd door BNDeStem, Boris Kudimbana is op proef, plus Abdallah Yaisien; een aanvallende middenvelder. Voormalig Frans jeugdinternational Yaisien is opgeleid bij Paris St. Germain en speelde de laatste twee jaar een kleine vijftig wedstrijden namens het tweede van PSG waarvan hij aanvoerder was.

0   0  
Lejad

@blue

Bedankt voor de link! Goeie gast. Ik ben gisteren toch maar even naar old Dutch gegaan om wat NAC mee te pakken en ook nog even met Finn een kort woordje gehad! Nog zon fijne gast!

Qua persoonlijkheden zijn we er al 400% op vooruit gegaan. Als ze straks nog laten zien dat ze goed kunnen voetballen dan zijn we allemaal weer zo trots als een Pauw op onze nogal ingewikkelde voetbal club!

Groetjes Lejad

0   0  
Martinus

Hij gaat door muren heen. We hadden ooit een trainer die door de dug-out heen ging.

0   0  
Peppie&kokkie

Ben zeer benieuwd naar de oefenpotjes. Daar zal meer duidelijkheid komen hoe de vlag erbij hangt. Succes in de voorbereiding

0   0  
@ van F.

Weet je wat pas hypocriet is?
Op iedere aankoop kritiek hebben behalve op de aankopen van het technisch hart van afgelopen winter omdat er een vriendje van je in hetzelfde technisch hart zat,
Twee en een half jaar het hebben over se 3 ton clausule van Dessers,met geen woord reppen over de anderhalve ton clausule van Lundqvist.

0   0  
Krenk

Steeds meer de contouren van een knokploeg waar elke tegenstander bang van wordt! Heerlijk!

0   0  
Buurman

De stukjes van Diep Holland zijn apart en zeer goed. Als je iets niet begrijpt geef dan niet gelijk zo’n hijgerige en wraakzuchtige duim omlaag.

0   0  
Buurman

Inderdaad heeft het technisch hart ook een wanprestatie geleverd. Dat weet Pierre trouwens zelf ook. En misschien gaat het nu goed komen. Dat hopen we allemaal.

0   0  
Eerstziendangeloven

Jongens met alle respect veel van die gasten komen net kijken of komen uit tweede elftallen.

Ik geloof zeker dat de td op zoek is naar een vechtmachine, maar om zoveel druk op deze spelers te leggen kan wat mij betreft pas over een paar maanden als we de resultaten zien in de competitie.

Voordeel: ze willen graag voor onze club spelen
Nadeel: je kan niet bepaald zeggen dat ze al echt wat hebben gepresteerd op senioren niveau.

0   0  
DunErwt

@krenk

Contouren van een vechtploeg zonder de nieuwe spelers hebben zien voetballen.
Of ja staat een goed kop op en is spontaan dus het komt goed.

Laat ze maar snel hun 1e wedstrijden speulen dan pas oordelen

Wat een hossana zonder te weten wat voor spelers je in huis hebt.

0   0  
Pizzabakker

Van F., Ik begrijp de hijgerigheid van mijn medesupporters eigenlijk wel. Er is namelijk wel degelijk een groot verschil met de manier waarop de komende selectie tot stand komt. Vorig seizoen kwamen er ook spelers, maar toen wist ik me telkens te verbazen over de zoveelste middenvelder. Nu lijkt het er op dat er een veel meer uitgebalanceerde selectie ontstaat. Uiteraard zou ik het ook op prijs stellen als deze nog aangevuld gaat worden met een aantal spelers die meer garantie op kwaliteit geven. Hopelijk is men daar achter de schermen ook mee bezig. Ik kan me zo voorstellen dat Brood nog wel één of twee ervaren spelers, waar hij in het verleden goed mee heeft samengewerkt, aan de groep zou willen toevoegen.
Al met al waait er een iets andere wind dan voorgaande seizoenen. Hoe dat uitpakt gaan we zien. Je hebt in de voetballerij nu eenmaal niet veel garanties. Toch heb ik de indruk dat er wel gewerkt wordt aan een team dat zich met gemak tussen de, laten we zeggen, top vijf van de KKD kan spelen.

0   0  
DunErwt

@pizzabakker

Die ervaren kracht waar brood al heeft mee samengewerkt is Kali!

0   0  
Cool Hand

Hoeveel Nederlanders staan er in de basis in de eerste competitiewedstrijd? Velen vinden dat niet relevant, ik wel. Zeker in de KKD, wat eigenlijk een competitie moet zijn waarin jonge Nederlandse talenten een kans krijgen. 'The snowflake millennials' mogen nu even gaan liggen na zoveel politieke incorrectheid.

0   0  
ome cor

@van F.

De Spaanse competitie is 1 van Europa's (lees: 's werelds) sterkste competities.
Als je dan als clubje uit Breda een speler kunt hallen die daar in de Segunda B heeft gespeeld kunt halen dan zou dat voor een eerste divisie club een aanwinst moeten zijn.

Natuurlijk zou meneer Deelen liever spelers uit de hoogste Spaanse afdeling naar NAC zien komen, hoewel hij dan het commentaar zou leveren dat als er geen enkele andere (lees: betere) club in Europa interesse heeft in die speler, dan zal hij wel niet zo goed zijn en doet NAC dus een miskoop.
Hansje staat er om bekend om alles wat recht is krom te lullen en omgekeerd om zo maar in elke post iets negatiefs over de club te kunnen zeggen die hem niet op het pluche toeliet.

Beetje sneu is het wel dat je er zelfs je fantasieloze nickname voor af moet korten om hier je eeuwige gezeik te kunnen blijven spuwen. Ban-vragers fel op de vingers tikt omdat je al zo vaak geband bent.
Ik miste alleen nog de vermelding van de locatie en temperatuur die je altijd noemt, alsof mensen in Breda e.o. een stel debielen zijn en jij de almachtige zelve.

0   0  
Pizzabakker

@ DunErwt

Dan is het te hopen dat hij Kali eindelijk weer aan het voetballen krijgt. In potentie vond ik hem vorig jaar een van de betere aankopen. Is tot nog toe niet veel van terecht gekomen. Maar goed, iedere speler heeft weleens een minder seizoen. Laten we hopen dat het afgelopen seizoen Kali zijn minste seizoen ooit blijkt te zijn geweest!

0   0  
DunErwt

@pizzabakker

We hebben dezelfde gedachte over deze speler en we hopen hetzelfde voor de speler en ons.

0   0  
Buurman

Ook ik geloof nog in Kali. Kan beslist wel ballen. Vorig seizoen waardeloos.

0   0  
ome cor

@Blue
Dat is natuurlijk een verschrikkelijk groot voordeel !
Communicatie en vreemde talen zijn altijd een makkelijk excuus, maar bij ons dus in elk geval niet waar het gaat om de keeper en de 2 Spaanse verdedigers.

@Cool Hand
Waarom is het relevant hoeveel Nederlanders er in de basis staan ? Maak er dan gelijk Bredanaars van.
In deze tijd is het zaak dat er resultaten geboekt worden en de vijver van Nederlandse voetballers is te klein om daar 2 divisies mee te vullen. Plus dat iedere 'Ollander' na 1 succesvol jaar met droge ogen voor de camera beweert toe te zijn aan een buitenlands avontuur.

De spelers waar we het dit seizoen mee doen staan over 10 jaar in de geschiedenisboeken van de club.
Laten we hopen dat het niet op een zwarte bladzijde is, maar op een heel kleurrijk deel uit de NAC geschiedenis.

0   0  
Oosterhout076

durft iemand zich voorzichtig al aan een opstelling te wagen?

0   0  
Jammer

Goed ingekocht,

al die spelers uit de regio. Het is een ware melting pot. Gelukzoekers die ergens anders niet aan bod komen.

0   0  
Man man man

Kijk een paar spaanse sloopkogels achterin doet me vermoeden dat de filosofie is: Als je ze niet tegen krijgt verlies je niet.

Tegenstanders die slecht slapen omdat ze naar Breda moeten en 18.000 man die de spreekwoordelijke boel afbreken. Volgens mij heeft Tom door wat er moet gebeuren. Erg veel zin aan!

0   0  
Arroyo

Ik lees alleen nergens of Ruud Brood ook blij is met alle aankopen...

0   0  
Sheriff

@Arroyo

Volgens mij heeft Ruud zelf akkoord moeten geven.....

0   0  
Baosje

@Sjaak

Door Smulders....zijn WIJ de SJAAK

Capice?

0   0  
Lamington

Censuur

0   0  
DunErwt

@jammer

Jammer van je scc.......

0   0  
JeePee

Ik wil wel zien hoe t op de groene mat in elkaar valt, maar een aantal zaken bevalt me wel: eerst beginnen met je keeper en verdedigingscentrum, aandacht voor mentaliteit, naar het lijkt gerichte invulling van de spitspositie. Op t middenveld mag er van mij nog wel doorgeschoond worden. Kali eruit, een echte patron terug (spelbepaler is een must) en spelers voor de flank met diepgang en creativiteit. Hup NAC!

0   0  
Dartfreak

Ook al ken ik de spelers niet ik ben blij dat het elftal zo een grote metamorfose doormaakt. Slechter kan niet dan dat het al was. Laat het seizoen maar beginnen!

0   0  
C'mon NAC

Alles valt en staat met resultaten. Nu is het slechts gissen of het wat gaat worden met de nieuwe garde. Een deel is voorzichtig optimistisch, een deel verwacht nu al wonderen en een deel blijft hangen in rancune en ongeloof dat het tij kan keren. En dan zijn er ook nog een aantal die juist hopen dat het slecht blijft gaan met ons clubje...
Sowieso zal de nieuwe selectie tijd nodig hebben om op elkaar ingespeeld te raken. Hopelijk duurt dat niet te lang. VDA is gelukkig redelijk op tijd met de versterkingen. Net als (bijna) alle NAC-supporters hoop ik op een fantastisch seizoen met veel Avondjes-NAC (overwinningen). Door de ontwikkelingen heb ik er wel weer zin in! Hup NAC!??

0   0  
Jammer

@DunErwt

Inderdaad, dat zie je goed.

0   0  
Chapuisat

en benieuwd naar de nieuwe spelers, vind overigens wel dat e NL/Bredaose identiteit wordt verloren....

0   0  
misterbean

Allemaal kofiiedik kijken, niks van te zeggen, behalve dat het communiceren met elkaar wel erg lastig wordt met al die nationaliteiten

0   0  
Bommetje

@van Flieger
Met alle respect maar La Liga 3 = Segunda Division B. Gewoon andere benaming. 3e niveau van Spanje.

Dolle Olifant – Segunda B wordt niet geheel integraal uitgezonden hier in Spanje, La Liga 1-2-3 wel en daar ziet van Flieg regelmatig potjes van. Dat is een redelijk goed niveau, maar daaronder zoals de Segunda is het gewoon houthakken. Dus ja, wat heeft VDA eigenlijk gezien van deze Liga. Zeker een videootje in de email van zijn zaakwaarnemer en vervolgens even op WeScout gekeken. Het is een enorme gok.

0   0  
Spieragg

Monsalve y Riera
Hombres de España
Hombres de Defensa
Hombres de Breda
Klap, klap, klap, klap ??
(10x)

0   0  
DunErwt

Lalala polonaise bier
Lalala polonaise hossana
Lalala polonaise bier
(130.000x)

Laad alle berichten na dit bericht in