Wij gaan niet opzij

NAC heeft beet: Jean-Paul van Gastel is de nieuwe trainer

Thiestemberg

Jean-Paul van Gastel heeft zich tot het einde van het seizoen verbonden aan NAC. Verder is er een optie voor nog eens twee seizoenen als de samenwerking bevalt. De aanstelling van de voormalig Oranje-international was een unaniem besluit van de clubleiding.

Peter Maas heeft dus niet alleen besloten Jean-Paul van Gastel aan te stellen. Het gehele bestuur was het eens. Daarbij heeft ook de RVC groen licht gegeven. Zo staat er na een kleine twee weken weer een trainer voor de groep in Zundert, voor in ieder geval tot het einde van het huidige seizoen. Maas is blij met de aanstelling van Van Gastel. "Omdat in de gesprekken met hem is komen vast te staan, dat hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is", aldus de technisch directeur. 

"We zijn hiermee niet over één nacht ijs gegaan. Er is door beide partijen goed nagedacht over deze beslissing", vertelt Maas verder. "En die beslissing voelt goed. Jean-Paul heeft bewezen zijn vak uitstekend te beheersen en is een man van de streek, van de stad zelfs." Volgens Maas was er veel interesse voor de vacature bij NAC. "Het deed ons overigens goed te merken, hoe veel geschikte oefenmeesters interesse hadden in de vacature bij NAC. Wij hebben de overtuiging dat we de beste er uitgepikt hebben." 

Jean-Paul van Gastel was kortstondig trainer bij het Chinese Guanzhou City, waar hij begon als assistent. Verder was hij de rechterhand van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Hier pakte hij meerdere prijzen. De Bredanaar was daarvoor ook al hoofdtrainer van de O-19 in Rotterdam. Van Gastel: "Ik voel me zeer vereerd met de aanstelling als hoofdtrainer bij NAC. Trainer/coach van NAC is een uitdagende en aantrekkelijke positie. Deze club in mijn stad heeft een kloppend voetbalhart. Er zullen veel uitdagingen op ons pad komen maar met elkaar zullen we de strijd aangaan", aldus de nieuwe trainer. 

Veel succes Jean-Paul!

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #186 29 reacties
Volgend bericht
NAC tegen Quick Boys in de beker 48 reacties
135 Reacties
39   2  
DenTinus

Deze naam had ik niet verwacht. Gedurfde keuze van NacBreda. Nog niet echt zijn sporen verdiend als eindverantwoordelijke.
Maar ik laat me verrassen.
Welkom in ieder geval.

8   12  
Breda-mike

Op naar promotie! 💪💪💪💪

18   3  
JohnFe

Verrast, doch niet onaangenaam, we gaan het zien.

39   2  
DenTinus

Deze naam had ik niet verwacht. Gedurfde keuze van NacBreda. Nog niet echt zijn sporen verdiend als eindverantwoordelijke.
Maar ik laat me verrassen.
Welkom in ieder geval.

22   9  
Vamos NAC Deze gebruiker is een admin

Ik denk dat het niet eens zo'n verkeerde keuze is. Geen onervaren groentje, maar ook geen gevestigde naam die alleen maar van een voetstuk kan vallen.

5   6  
VakGBaard

Ik weet te weinig van deze man om hierover te oordelen. Ik ben er ook niet kapot van, maar we gaan het zien. Hup JP!

8   1  
Jappio

Hij heeft veel in andere keukens kunnen kijken, wel vooral Feyenoord. Hij is alleen zelf nog maar amper hoofdtrainer geweest dus op dat vlak weinig ervaring. Ben ook benieuwd naar zijn spelopvatting? Past die bij NAC? Nog veel vraagtekens...

18   2  
Snipes

Zoals verwacht een trainer die ik niet had verwacht. Op naar mooiere tijden en bovenal weer wat rust in de tent.

Welkom JP!

13   2  
De Bolle Damen

Totaal niet verrast.
En zeker niet onaangenaam.
Hup NAC !
The only way is up !

22   3  
Mf3

Ik ben hier heel blij mee.
Het belangrijkste is nu dat wij de man gaan steunen..

Wij supporters weten het zo goed..,, alleen het enige wat wij kunnen doen is zorgen voor een goede sfeer in het stadion.. En laat dat nu net een grote grap zijn, zaterdag was ook maar een mager 6je.

Succes Jean-Paul!

Hup NAC 🟡⚫️

12   31  
Ice

Op basis van wat is hij trainer van NAC geworden? Zijn prestaties en ervaring?, of moest er weer iemand uit de PvH vriendjesclub aan een baan geholpen worden? Wat een grap dit!

6   0  
noAD

[quote]voor in ieder geval tot het einde van het huidige seizoen.[/quote]

Dat vind ik wel heel positief om vooraf te schrijven ;-)

10   0  
Badeend

Ik ben erg benieuwd, sta hier wel positief tegenover maar ik kan er gewoon ook niets zinnigs over zeggen. De mensen die erover gaan, zouden het wel moeten weten, dus laten we die eens vertrouwen.

Dan nog wel het "gehele bestuur" - wie zijn dat allemaal, naast Peter Maas?

10   28  
Naamloos

Natuurlijk weer een vriendje erbij

6   3  
kNACworst

Klopt het dat er dus straks opnieuw vóór 1 mei besloten moet worden of er doorgegaan word met de trainer? Dus opnieuw vóór de playoffs / eventuele promotie? Een soortgelijke situatie als met het contract van hyballa alleen is er nu een optie voor twee jaar ipv één?

9   3  
Pietjebel

In bn de stem te lezen dat d'r ook een oefenduel gespeeld gaat worden
Is het niet verstandig om wat rust te nemen met al die geblesseerde?

9   25  
Paulus 1971

Komt uit de koker van .lokhof van hooijdonk.oude brood krentenbrood kom op zeg .op wat is dit gebaseerd een ja knikker maar nooit allles hoofdtrainer iets gepresteerd.

14   0  
raraNAC

Zoals velen hier al schrijven: moeilijk om hier wat van te zeggen. Leerzame jaren gehad bij Feyenoord. Een karakter dat wel bij NAC past (geen Hyballa, geen Dijkhuizen)

Ik kijk er wel positief naar in ieder geval!

Ik ben vooral benieuwd hoe de mix van de technische staf gaat zijn. Vullen ze elkaar goed aan of lullen ze vooral met elkaar?
Mijn gevoel zegt dat het iets te veel van het zelfde is. Lokhoff heeft mij namelijk ook nog niet echt kunnen overtuigen. Echt een veldtrainer, alleen dat is JP natuurlijk bij Feyenoord ook geweest..

8   7  
b-side pannenkoek

In mijn ogen een niet al te verstandige keuze. Op dit moment moet je gaan voor zekerheid en JP heeft in principe niks bereikt als hoofdtrainer. Ik moet het maar zien, maar we gaan er positief in!

19   0  
LarsW

Een trainer die bij het moeilijke en volksclub Feyenoord jarenlang heeft meegelopen, zal ongetwijfeld weten hoe het werkt. Daarnaast ook Bredanaar uit een volkswijk. En als je zo goed samenwerkt met Giovanni van Bronckhorst die Feyenoord kampioen heeft gemaakt, spreekt dat ook niet bepaald in zijn nadeel.

Een niet heel ervaren hoofdtrainer kan goed of slecht uitpakken. Zie Sibum bij Roda JC en Dick Schreuder voorheen bij PEC Zwolle waar het heel goed uitpakt.

Succes JP!

7   4  
Fan uit Zevenbergen

Zei het vorige week al dat
JEAN PAUL VAN GASTEL op de lijst stond

6   27  
Waarom zo

gelukkig een trainer uit de inner circle die het nergens goed heeft gedaan. Dat wij het als supporters allemaal maar gewoon pikken.

9   3  
Henri

Ik vind deze aanstelling verrassend en gewaagd. Had in de huidige gecompliseerde situatie iemand verwacht die het kunstje al eens heeft geflikt. We zullen zien.

17   3  
Benassi

Maar brengt zijn eigen assistent mee of blijft Lokhof. Dat laatste lijkt me het meest waarschijnlijk, aangezien JP een eigen bierbrouwerij heeft :-)

9   1  
Kabouterprikkeprak

De vorige JP heeft het erg goed gedaan. Hoor de Bside al massaal Jan-Paul scanderen!

Veel succes JP!

3   8  
Vaque Geej

Lijkt mij in eerste instantie een te licht gewogen trainer die we op dit moment nodig hebben. Vriendje van Pierre natuurlijk, maar dat neemt niet weg dat hij kwaliteiten heeft. Vraag me alleen af of dit op het moment de juiste persoon is. Ik laat me graag verrassen.

19   3  
Wanny

@ WAAROM ZO

Hoezo pikken? Ik ga eerst maar eens kijken hoe hij het gaat doen. En dan kan ik zeggen of het een goede keuze is geweest of niet.

Als je het op voorhand niks vindt, staat het je vrij om niet meer te gaan kijken natuurlijk.

6   23  
Dero

Ongekend dat ze met van Gastel aankomen, op basis waarvan?
Als het geen bekende was geweest van Pierre had deze naam nooit voorbij gekomen.
Dit is zo voorspelbaar, je moest gewoon even nadenken welke vriendjes van Pierre zijn vrij.

Niks als hoofdtrainer gepresteerd, erg zo erg wat er met onze club gebeurd! Vreselijk gewoon.

Op basis waarvan kies je deze trainer? Kan iemand mij dat uitleggen

10   2  
Steef

Tja, op zijn best neutraal.
We gaan het zien.

Hoe je hier super enthousiast op kan reageren vind ik vrij verbazingwekkend. Heeft letterijk nul track record.

23   4  
JKX05

Ik ben blijkbaar bijna de enige die wel blij is met een lokaal, fris gezicht als trainer.
Geen bakken aan ervaring, maar wel het kunstje kunnen afkijken bij verschillende trainers zoals Ronald Koeman en Giovanni v.B.. En daarnaast zelf voldoende voetbalervaring als speler op het hoogste niveau.
Mensen verwachten hier dat er een grootgewicht naar NAC komt die bijna vrijwillig zijn carriere om zeep gaat laten helpen in het trainerskerkhof in Breda?!

22   3  
markenaa

Welkom Jean Paul!

Met zijn favoriete formatie : 5-4-1 vlak een realistische en moderne trainer. Een man die voor mij wel een gunfactor heeft. Straalt wel vertrouwen uit. Zal niet zo gek doen. Ik vind hem eigenlijk niet eens zo'n NAC man of Bredanaar als je ziet waar hij voornamelijk ervaring heeft opgedaan. Voor mij is met wie en waar hij gewerkt iets wat het feitje dat hij hier uit de buurt komt veel waardevoller.

Nu hoop ik dat Lokhoff NAC ook nog helpt en zijn stokje als assistent overdraagt. Frisse wind Ton, kijk effe in de spiegel. Laat Jean Paul met een jonge eigen assistent de kar gaan trekken. Stap zelf in de rol van mentor.

Nu hoop ik ook echt dat NAC in haar beleidsplan de meer realistische formatie : 5-4-1 en variant 4-2-3-1 als NAC eigen heeft gedefinieerd. Speel dit aub in alle lagen van de club. Leidt je spelers in die systemen op.
Instrueer alle trainers. Dit is NAC zo willen en gaan we spelen. En op basis daarvan denkt, speelt, werkt iedereen.

Vanuit deze systemen weet je dan ook exact het type spits dat je moet opleiden (jong scouten) of aantrekken. Enz.

Jean Paul succes!!!

7   8  
Chefke076

Verrassende keuze, gewaagde keuze. Gezien zijn ervaring is het een pure assistent-trainer en gezien zijn connecties met de technische "leiding" is het vrij logisch. Niet op de man zelf gericht maar de Bredaase kliek is compleet, nu hebben ze iedereen op de door hen gewenste posities.
Het is een groentje als hoofdtrainer dus hoop dan ook op een wat modernere kijk op voetbal en logische keuzes gaat maken in welke speler waar tot zijn beste spel komt.
Deze aanstelling staat natuurlijk haaks op wat Maas en Valk de afgelopen weken in de Stem en media hebben verkondigd. Bijzonder dat zoveel mensen daar volledig overheen kijken en dat ze de andere supporters die dat wel zien, volledig afbranden.
Maar goed, als onze opgehemelde beleidsmakers nu volgens zichzelf de juiste man voor deze gigantische klus hebben gevonden, ben ik vooral sceptisch naar wat er gaat veranderen. Als JP zelf geen assistent meeneemt dan blijft alles hetzelfde behalve de persoon voor de camera. Lokhoff, Molhoek blijven dan ook zitten, die hebben het de afgelopen weken ook niet geweldig gedaan. Wat veranderd er dan wél?
Eerst maar eens wat punten pakken tegen Jong Utrecht, dan zal de kinderhand snel gevuld zijn maar gaat hopelijk ook de storm wat liggen. Dan kunnen ze eindelijk beginnen met het uitvoeren van het beleid want daar is tot nu toe nog niks van terecht gekomen.

9   22  
ZNDRT-FanaticZ

Ah, een trainer zonder ervaring uit het vriendenboekje van Van Hooijdonk, echt precies wat we op dit moment nodig hebben ja...13   21  
Moppernac

Dit is een type Dirk Kuyt en ik heb er geen hoge pet van.
Maar laat ons verrassen zou ik zeggen, want we hebben geen andere keuze meer.
Toch had ik liever een Henk de Jong gehad.

7   9  
MarkNAC

Prima keuze lijkt me. Echter in de tijd van Feyenoord had hij geen goed woord over als het ging over NAC.

12   1  
Rieske076

Moeilijk iets van hem te vinden als trainer. Maar geef hem in ieder geval een kans er iets moois van te maken!! Succes Jean Paul! Hup nac!!

15   2  
Richting grote markt

De meest succesvolle trainers die bij NAC gewerkt hebben en succes hadden waren mensen die niemand aan zag komen.

Voorbeeldje is Stijn Vreven. Ernie Brandts ect.

Succes Jean-Paul

20   11  
Toontje

Voor diegenen die het nog steeds niet snappen en niet positief zijn.

NAC heeft niet zoveel keus
NAC heeft niet zoveel te besteden
NAC vist uit een kleine vijver van werkzoekenden
NAC heeft eigenlijk niets te willen
NAC ligt niet meer goed in de markt
NAC heeft een slechte naam opgebouwd
NAC ondervindt dat de meeste zich respecterende trainers absoluut niet naar NAC als we ze al zouden kunnen betalen.

Dus ben blij dat er iemand is die wel zijn nek wil uitsteken, ook uiteraard omdat ook bij hem weer brood op de plank moet komen.

3   14  
G.R,

ben benieuwd of hij de kerst haalt. het beleid van de club zorgt ervoor dat ik niet zo positief ben nu.
maar we gaan het zien en ik hoop echt dat hij genoeg kans krijgt. dus ook niet piepen en klagen bij mindere wedstrijden

10   2  
Signase

@Henri:

"Had in de huidige gecompliseerde situatie iemand verwacht die het kunstje al eens heeft geflikt."
Ik ook. Maar omdat het vroeg in het seizoen is, zal de spoeling qua beschikbare ervaren trainers dun zijn. Wel heeft Van Gastel, zoals LarsW schrijft, natuurlijk volop ervaring met een grote volksclub. Die ervaring (en hopelijk dikke huid) zal hij hier nodig hebben. Benieuwd naar zijn spelopvatting.

13   1  
RatindeBuitenspel

Een naam die op zichzelf opzienbarend is, maar wel iemand die NAC en vooral een volksclub goed kent.

De poppetjes op de juiste plaats zetten en werken naar een samenhangend geheel.
Hopelijk mag hij genieten van het voordeel van de twijfel én alle steun van de supporters.

Op naar betere tijden...

11   2  
scheppioni

Nu maar heel erg hopen dat JP de Spelbos van 1992 kerst gaat zijn !
Tis gewaagd, maar hopen dat deze klik met de spelers HET gaat zijn !
COME ON NAC MET JP !
Ton nu als klankbord binnen NAC en laat v Gastel en Molhoek het samen de staf doen !

6   6  
Basvz

8 keer gewonnen uit 33 voor een clubje in China... maargoed we gaan het zien de komende tijd!

14   5  
henkietenkie076

man met een goede uitstraling. Laten we onze mede Bredanaar steunen!

Hup Jean-Paul en hup NAC!

8   9  
G.R,

uitstraling???????

8   29  
Moppernac

Hebben we bij NAC als Peter Maas de Mislintat van Ajax binnen gehaald?

17   1  
SP1

Draai het ff om: als je hier met een beetje goede reputatie in stapt ben je bij voorbaat al een held.

JP is gewoon een goede veldtrainer die voor verzorgd voetbal staat en veel traint op positiespel, iets waar NAC na Ernie Brands niet meer in geslaagd is.


15   6  
Hartstikke Betrouwbaar

Iedereen die nu al negatief is, is niet meer serieus te nemen.

Het is zelfs onmogelijk om binnen 1 maand hier ook maar iets van te vinden, dan mis je hersencellen.

Jean-Paul succes! En we gaan je steunen!

5   13  
Steef

Haha:
Dus omdat niemand zogenaamd wil komen moeten we dús per definitie blij zijn met iedere trainer die dat wel wil?
WTF is er van ons geworden.

4   9  
Paul Soeters

"Goed over nagedacht!", vast wel? Maar nu komt het, wie heeft er goed over nagedacht? Diegenen die verantwoordelijk zijn voor de algehele situatie die momenteel heerst in Breda. Ik zou zeggen, opnieuw, we gaan het voor ze zoveelste keer meemaken. Trainer nummer drie na slechts 6 wedstrijden. Daarvoor,.......euh,....vergeef me, ik ben de tel helemaal kwijt. En dan alleen al wat betreft trainers, het overige, valt niet meer te achterhalen.

Maar succes, want mogelijk valt het balletje eens op de goede kleur. NAC, mijn club, niet mijn mensen, wens ik dat toe.

8   1  
SP1

@sTEEF

De trainers waar jij van droomt komen echt niet naar NAC, dit is iemand met enorm veel ervaring, spreekt de taal van de jongens, weet hoe je een team neerzet en laat ze niet als een stel hardlopers 90 minuten jagen.

Je doet net of ze Brian Piris hebben aangesteld... 😜

7   2  
Yellow1912

Weet (nog) niet wat ik hiervan moet vinden. Hopelijk mag hij zelf zijn eigen technische staf kiezen. Kent wel de club en geboren met zicht op de Beatrix lichtmasten. Weet wat er speelt en verwacht wordt.

7   10  
Spreeuwsel

Een man van de streek maar geen nac man . We hadden dit wel kunnen verwachten vriendjes van hooydonk . Laten we hopen dat ik ongelijk heb maar hoor al 10 jaar mooie verhalen maar geen woorden meer maar daden . Met deze club en deze spelers hoor je gewoon te promoveren . Dus geen praatjes meer laten zien nu .

19   1  
DUNGA IS NAC

Welkom bij NAC JP!

2   6  
Gjoewie

Toontje, ik ben jouw mening volledig toegedaan!
Op DROL hebben ze meteen een recente actiefoto van JP bij het bericht geplaatst.
Tja, je kunt thuis op de bank blijven zitten totdat je Chinese yens op je rekening gestort worden, maar dat is ook een aflopende zaak. Laat ik dan maar eens solliciteren bij NAC.
Wie weet, haalt hij er Van Bronkhorst als assistent bij.

7   12  
markenaa

Ik kan me voorstellen dat Jean Paul een goede keuze blijkt te zien maar beste Pter Maas. Je bent Technisch Directeur. Je gaat over het voetbal technische aspect van de club. Laat de AD Valk maar roepen dat het zo hij uit de buurt komt, zelf geboren is bla bla bla. Dat is voor het voetbal aspect van deze club in opbouw totaal niet relevant!

Toon aub eens een keer wat professionaliteit!

Onderstaande toelichting van Peter Maas komt 1 op 1 van nac.nl...

Peter Maas
,,We zijn blij met de komst van Jean-Paul, omdat in de gesprekken met hem is komen vast te staan, dat hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is’’, aldus technisch directeur Peter Maas. ,,We zijn hiermee niet over één nacht ijs gegaan. Er is door beide partijen goed nagedacht over deze beslissing. En die beslissing voelt goed. Jean-Paul heeft bewezen zijn vak uitstekend te beheersen en is een man van de streek, van de stad zelfs. Het deed ons overigens goed te merken, hoe veel geschikte oefenmeesters interesse hadden in de vacature bij NAC. Wij hebben de overtuiging dat we de beste er uitgepikt hebben.’’

Kortgezegd;
- Heeft zich al bewezen (Niet als hoofdtrainer)
- Man van de streek, van de stad zelfs.
- Er waren veel sollictanten en dat is fijn, we zijn ervan overtuigd de beste er uitgepikt te hebben
- Weet de weg naar Zundert

Mijn god!!!!

8   9  
Breda-Loyal

Nog 1 maand en de "tussenjaar" uitspraak kan weer gemaakt gaan worden.

13   3  
Sting

Zullen we JP met z'n allen gewoon eerst een kans geven en niet bij voorbaat al afbranden?
Ik weet ook niet wie of wat op dit moment de beste keuze is, maar alstemblieft: laten hem vooral steunen!

18   4  
henk

@MopperNAC
Waarom is JPvG een type Kuyt?
Hij is allesbehalve een type Kuyt. JPvG heeft 15 jaar als jeugdcoach en als assistent van Koeman en Van Bronkhorst gewerkt. Kuyt vond dat allemaal niet nodig en vond dat hij na iets meer dan een jaar als jeugdcoach direct hoofdcoach kon worden. Oftewel JPvG heeft 15 jaar gewerkt om ervaring op te bouwen waar een Kuyt denkt dat het allemaal wel komt aanwaaien.
Ook de vergelijking Mislintat met Maas gaat mank, of jij moet meer weeten. Er is geen aanleiding om te denken dat Maas, net zoals Mislintat, bijverdiend aan transfers.

11   1  
Dos

Succes en welkom JP!

15   2  
Marti

Beste negatieve NAC SUPPORTERS zullen we JP beoordelen over een half jaar , hij moet wel de kans krijgen , zo is Arne Slot ook begonnen ,, en die heeft zich van begin laten zien zodat hij nu bij de top trainers staat , dus geef J P het vertrouwen dat zal zeker meehelpen in goed resultaat,!

8   10  
Gebruikersnaam

ze wonen in Breda maar er zijn nu wel heel veel feyenooiders
die toen Nac ook niet zagen zitten

7   0  
Henri

Ik zou niet te veel naar cijfers uit China kijken. Guangzhou is geen hoogvlieger in het Chinesevoetbal. Speelt niet op het hoogste niveau en staat van 16 clubs op de elfde plaats. En toen was het bovendien nog Corona-tijd. Een goedetrainer laat zich net alseen goede speler snel zien. na een paar maanden weten we meer. Zo'n Sibum staat er bij RJC ook meteen. Echte kwaliteit komt altijd snel naar boven.

10   2  
Beter de Laat dan nooit

De nieuwe Arne Slot of Alfred Schreuder? Heb er mijn twijfels bij maar geef graag mijn ongelijk toe. Succes JP!

8   2  
SjorsNAC

Ik had persoonlijk liever Henk de jong gezien, iemand van buiten om het zo maar te zeggen voor wat meer balans in de organisatie. Die zal wel zijn eigen assistenten willen meenemen.

v gastel sluit in ieder geval wel naadloos aan bij het bourgondische ons kent ons clubje wat er nu zit, gaat in ieder geval gegarandeerd legendarische zuipvonden opleveren.

Hoe dan ook, hoop dat het tij kan keren en het sportieve succes kan brengen waar een ieder naar snakt op dit moment. Succes

8   16  
IBIO

Nog niks gepresenteerd......
Dus dan mag je hoofdtrainer worden bij NAC??
Raar

4   7  
StijnBreda

Hebben we de spandoeken nog??

8   1  
Peet vak G

Laat hem ook gelijk fatsoenlijk bier leveren voor in het stadion.... mn darmen zijn nog van slag van vrijdag hahaha

13   3  
Badeend

Of hij nou wel of niet een "vriendje" van "de kliek" is, is totaal niet relevant als hij de benodigde capaciteiten heeft. En als dat zo is, heb je misschien iemand die je kent, en die de stad en de club kent, omdat dat nou eenmaal makkelijker werkt.

Maar het is natuurlijk ook ENORM makkelijk om hierover te gaan zeuren:

óf je haalt iemand 'van buitenaf' (oeh oeh eng in het zo tolerante Brabant) die de boel eens flink zou kunnen opschudden maar "natuurlijk niets begrijpt van de club en stad" en "geen binding met NAC heeft" en vervolgens, als hij eenmaal de publieke opinie tegen zich krijgt, op basis van geen enkel inhoudelijk argument met alle mogelijke moeite buitengewerkt moet worden.

óf je haalt een bekende maar "die heeft dan natuurlijk nooit de kwaliteiten of ervaring" en bovendien "zijn het allemaal vriendjes die elkaar toch nooit de waarheid zeggen".

Ik ben blij dat NAC niet naar dit soort geluiden luistert, en gewoon een eigen koers kiest. Of dat de juiste is, zullen we wel zien. Vooralsnog vond ik JP van Gastel vooral een eikeltje in zijn spelerstijd, net zoals ik Mark van Bommel een eikeltje vond, en Anthony Lurling en Barry van Galen toen die niet bij NAC speeldem. Je wilde hem vooral niet tegen je hebben. Wat dat betreft alleen al mooi dat we een keer kunnen zien wat hij voor NAC zou kunnen betekenen.

Veel succes, JP!

10   0  
Chingblauw

Zijn niet alle hoofdtrainers ooit zo begonnen? Ook de zgn toptrainers en ja daar zijn erbij door het ijs gezakt en 'n hoop wel geslaagd. Enige wat we kunnen hopen is dat we bij de laatste categorie horen.

11   0  
BredaF2

Welkom bij de Club jean-paul. Vergeef ons het cynisme en de nodige negativiteit. We zijn niet bepaald verwend de laatste jaren. Voor mij persoonlijk een keuze waar ik echt van sta te kijken. Ik weet ook niet zo goed wat ik hier van moet vinden. Zoals iedereen krijg je een kans om dit team te smeden naar een eenheid. Het zit er in maar het mag er uit komen.

Succes

5   7  
Francesco

"Jean-Paul heeft bewezen zijn vak uitstekend te beheersen en is een man van de streek, van de stad zelfs." Volgens Maas was er veel interesse voor de vacature bij NAC. "Het deed ons overigens goed te merken, hoe veel geschikte oefenmeesters interesse hadden in de vacature bij NAC. Wij hebben de overtuiging dat we de beste er uitgepikt hebben."

1 seizoen als hoofdtrainer, 33 wedstrijden, 8 gewonnen, 8 gelijk en 17 verloren. Op basis waarvan is die overtuiging dat hij de beste is?

15   2  
Wanny

Als ik de reacties op deze site en DROL zou lezen, zou ik direct weer bedanken voor de functie. Wat een hoop negatieve mensen zijn er hier toch zeg.

Geef die man eerst eens de kans en kom dan met een oordeel.

11   1  
Somerset

DERO, jouw reactie is ook heel voorspelbaar net als dezelfde reactie van steeds dezelfde mensen zijn als ze negatief over de eigenaars, de sponsors, pvh cs kunnen zijn. Iedere verandering wordt aangegrepen om vooral negatief te zijn. Geef inhoudelijke reacties en laat mensen in hun waarde. Succes JPvG.

10   0  
svt076

Onverwacht, maar hij verdient al onze steun.
Zonder steun gaat het sowieso niks worden, dus daar hebben we zelf een aardige vinger in de pap.
Daarnaast gaat geen enkele "grote naam" op dit moment z'n vingers branden aan ons NAC. Mensen die denken dat namen als Arnold (leuk WK met Australië), Van Bronckhorst (laatst nog CL gespeeld met Rangers) wel even komen hebben een enorme plaat voor hun kop.

Ben benieuwd, slechter dan nu kan het niet! (Toch?!)

Hup JP en Hup NAC!
Eens dan wordt de hemel stralend blauw!

13   2  
henkietenkie076

als je de reacties hier leest zijn de NAC ''supporters'' enorm verzuurd. Geef de man tijd en de kans. Werkelijk iedere trainer die bij NAC begint wordt meteen afgefakkeld, met uitzondering van clown Hyballa, die overal binnen no-time weer vertrokken was.

11   3  
Ron

Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat er nog steeds zoveel azijnzeikers zijn hier. In hun ogen kan ons NAC niks goed doen. Waarom ben je dan supporter van deze club ?
Welke naam je ook noemt: er zijn altijd wel lui hier die het beter weten / niet mee eens zijn.
Ook al zou per morgen Louis van Gaal, samen met Guardiola en Mourinho als assistent hier worden gepresenteerd; dan nóg zouden er negatieve reacties volgen.
Mensen..... ga eens achter je club staan, heb het vertrouwen in de mensen die de club leiden.
Zij hebben het beste met ons NAC voor.

14   0  
Henri

Ik moet op zich toch wel erg lachen om de forumleden die vinden dat die kliek van Oud-NACcers moet vertrekken. We hebben het jaren zonder die kliek gedaan en het waren niet bepaald succesvolle jaren. Nu zit die kliek er een half jaar en zijn zij de verantwoordelijken van de teloorgang die nog steeds niet is gekeerd. Bij Ajax hangen ze spandoeken op dat echte Ajacieden in het bestuur van de club moeten zitten. Bij FC Twente haalden ze twee jaar geleden oud speler Jan Streuer als TD binnen en is inmiddels als opvolger ex speler Bruggink benoemd. Bij NEC haalden ze ex speler en ex directeur Carlo Aalbers terug van AZ waar hij scout was. Oud speler Zuidam is al jarenlang TD bij zijn club FC Utrecht waar ex speler Janssen na een seizoen FC VVV ook weer terugkeerde in de Domstad bij de technische staf. Bij AZ is ex speler Max Huiberts al vele jaren TD. Volendammer Wim Jonk is technisch verantwoordelijk bij Volendam met steun van plaatsgenoot Jan Smid en bij RJC is oud speler Sibum dit seizoen trainer geworden en niet geheel zonder succes. Overal hebben ze of zijn ze opzoek naar ex clubspelers. Maar bij NAC niet. Helaas is er na PvH, Jk, TL weinig nieuwe aanwas bij NAC want andere oud spelers als Kwakman en Luijckx vinden voetbalanalistje spelen veel leuker. Lurling is weer terug naar Den Bosch en Zwaanswijk en Arnold zitten in Australië. Mensen wees aub een beetje realistisch!

11   1  
Tombola 076

Hoewel deze naam al eens rondging op deze site had ik hem niet zo snel verwacht. Maar hoe langer ik erover nadenk des te meer kan ik mijzelf vinden in de keuze.

Noem mij naïef. Maar ik geloof wel dat van alle beschikbare kandidaten zijn profiel de beste match is, zoals NAC het zelf vermeld. Ik ben in die zin zelfs opgelucht dat het geen vanzelfsprekende naam is geworden, aangezien die bij NAC altijd lijken te falen. Jammer dat sommige weer meteen in de 'vriendjes van' en 'Bredase kliek' kramp schieten. Als het in Amsterdam gebeurt wordt het juist toegejuicht. Maar in Breda weten we altijd weer een stok te vinden om mee te slaan.

Van Gastel haalt een hele berg kennis en ervaring mee vanuit niet de minste clubs. En als je kijkt naar alle KKD promoties van de afgelopen jaren waren dat maar al te vaak juist trainers die daarvoor ook assistent waren. Van Wonderen, Meijer, Schreuder (die andere), Pusic en Lukkien. Allemaal gepromoveerd terwijl het hun eerste klus als hoofdtrainer was.

Qua karakter en uitstraling zit van Gastel gelukkig net wat onder Hyballa en Vreven, maar is het zeker geen saaie zak aardappelen. En tactisch hoop ik dat hij gewoon realistisch is. Geen gekke fratsen met ultra aanvallend ren-je-rot voetbal. Maar spelen naar de mogelijkheden van het team. Dan maar iets meer op zekerheid en vanuit de omschakeling. Daar heeft Roda nu ook succes mee.

7   8  
Moppernac

Henk@

Jpvg is een type Kuyt omdat hij bij Feijenoord ook alleen de jeugd heeft getraind en er verders niks van bakte.
Kuyt bij ADO niet en Van Gastel loopt al 15jaar als 2de viool mee.
Als je echt zo’n geweldige trainer bent had je na 15jaar assistent toch allang ergens een hoofdtrainer geweest, al was het maar bij de hoogste afdeling van het amateur voetbal.
Maar alleen kortstondig in China.
En wat betreft Peter Maas met de vergelijking Mislintat, dat zal niet zijn om zijn bijverdienste bij transfers maar om de verkeerde keuze’s die hij maakt met spelers en trainer.
Maar laten we hopen dat ik het mis heb en Van Gastel NAC wel naar de top leid.
Succes Jpvg

7   3  
FCSP

Niet de naam die ik had verwacht of gehoopt. En dit betekent dat de huidige technische staf gewoon blijft zitten en bier drinken. Wat een topsportklimaat!

4   1  
Krenk

Op een paar maanden na nergens eindverantwoordelijk geweest. Gewaagde keuze dus.

8   7  
Poepienattie

Nu de hr Remie nog, en alle barkrukken zijn bezet. Proost.

5   8  
henk

@MopperNAC
Zonder dat je het zelf doorhebt bevestig je waarom hij geen type Kuyt is. Kuyt vond na een dik jaar jeugd trainen dat hij klaar was om hoofdtrainer te worden. De afloop is bekend. Zoals iemand anders hier schreef bewandelt JPvG de route van trainers als Dick Schreuder, Lukkien, Van Wonderen en Pusic. Het verschil tussen de luie, zelfoverschattende Kuyt en deze hardwerkende voormalig eeuwige assistenten is enorm. Dat wil niet zeggen dat JPvG een succes wordt, maar hij is op gelukkig geen enkele manier een type Kuyt.

12   5  
Ouwe Spionkop

Dit riekt wel naar vriendjespolitiek.
Hij speelde bij fnerd zo'n beetje in of net voor de tijd toen Pierre daar ook speelde.
Verder zullen ze elkaar wel kennen natuurlijk van de voetbalvelden/kantines/kroegen in en rond Breda.
Lijkt me een ook gemakkelijke oplossing zo. Daar hebben ze niet hemel en aarde voor hoeven te bewegen want hij zat al anderhalf jaar thuis, lekker dichtbij in de Belcrum.
Ik weet het niet. Niet de ervaren man waar we allemaal op hoopte. Bij NAC moet je aardig sterk in je schoenen staan als coach.
Maar hij zal wel kneedbaar zijn en zo gaan spelen op de manier die Peter Maas wil.
Maar wie weet wordt het een succes. JP succes!

4   12  
Henkie

Vriendjespolitiek.

Helaas geen bewezen kandidaat als Henk de Jong of die Duitser van Heracles, ...

9   4  
Belgische Naccer

Mijn eerste gevoel is niet positief. Maar dat komt voornamelijk omdat ik hem te lang bij de kakkerlakken op de bank heb zien zitten...Maar los daarvan, heeft hij misschien wel verstand van voetbal, want die dekzwabbers deden het onder van Bronkhorst en Van Gastel niet slecht!

Dus hopelijk zet hij de poppetjes op de goede plek en gaat hij eerst eens focussen om een keer de 0 te houden in een wedstrijd in plaats van de -3, die we tot nu toe hebben gehad. Er is heel veel werk aan de winkel voor hem en het zou een wonder zijn als hij dit NAC bij de eerste 2 laat eindigen dit jaar! Die NA-competitie die ken ik nou onderhand wel, dat is een loterij en dat moeten we niet meer willen!

Dus welkom JP! Gooi alle gezeik van je af binnen deze mooie club en maak NAC weer eens NAC!
Dat wil zeggen top 5 eredivisie in plaats van 14e in de KKD!!

HUP NAC!

7   13  
Realist

Om te janken..... Geen ervaring, als trainer niks gepresteerd. Maar ach, een vriendje van JvH, de enige voorwaarde om een functie bij NAC te mogen bekleden......

3   3  
henkietenkie076

“ maak nac weer eens nac, dat wil zeggen top 5 eredivisie”

Hou op hoor…

3   2  
Willem Naccerski

Jean Paul , welkom bij NAC , ik / wij weten nu eigenlijk nog niks of weinig over jouw trainers kwaliteiten , behalve dan uit China , ( wist trouwens niet dat ze daar ook konden voetballen 😂😂 ) .
Wat we wel zien , als er weer eens een trainer aangesteld word bij een club , dat je steeds hetzelfde riedeltje hoort .
Namelijk : dit is de juiste man voor onze club .
We hebben het gezien dit seizoen , al heel vroeg diverse trainers ontslagen , en er komen er nog meer aan , die het einde van het seizoen niet gaan halen .
Laten we eerst eens afwachten wat hij kan presteren met de spelers die NAC nu heeft , en dan pas gaan oordelen over JP .
En laten we ook hopen dat de ziekenboeg gauw leeg is .
Seizoen is nog lang zat om wat neer te zetten , rechtstreekse promotie zal moeilijk worden , maar er is nog hoop hierop .
Zover staan wij niet achter op de nr 1 , er is nog van alles mogelijk , ook eventuele NACompetie .
Als speler was JP goed bij Feyenoord , dus geef hem gewoon de kans en steun om wat neer te zetten in Breda .

6   2  
fvf6

Ik heb grote twijfels of hij deze klus aan kan . Heeft zich nog nergens bewezen , waarom zou hij bij NAC dan plots her roer om kunnen draaien .Het is door vorige reageerders al meer opgemerkt dat v.Hooydonk waarschijnlijk veel invloed heeft gehad in deze deal , daarvoor hoef je niet gestudeerd te hebben om dit te begrijpen . Het is weer een echte vriendendienst dat ligt er duimendik bovenop . Ook blijkt hier wel uit dat de geldschieters niet meer bereid om nog extra geld in NAC te steken , iets wat ik zeer goed kan begrijpen als er na een injectie van naar mijn inschatting 2 tot 3 miljoen er geen goed voetballende selectie op het veld staat .

7   2  
Nelis

Hoop dat het goed uitpakt, wel erg veel Breda kliek nu, we gaan het zien.
Gaat ie nu ook het bier leveren bij ons, alles beter dan die Amstel zeik.

3   4  
Anders Tegnell

Ik ken hem van vroeger, leuke gast, maar trainer van NAC? Op basis waarvan? De ons-kent-ons filosofie? Iig succes, oprecht.

7   1  
SanderH

Een verrassende maar interessante keuze. Deed onder van bronkhorst bij f'noord de veldtrainingen en staat daar nog steeds goed bekend. Heeft gewoon kwaliteiten en genoeg ervaring om hoofdtrainer te zijn. Of een onrustige club als de onze dan zo handig is weet ik niet. Maar ik ben wel benieuwd. Als ik hem over voetbal hoor praten zit daar wel een idee achter.
De roep om henk de Jong snap ik dan een stuk minder als je mensen binnen Leeuwarden hoort staat hij er nu achteraf een stuk minder goed op (aan stoelpoten zagen van td/directie, nieuwe trainer) dan in zijn glorie periode en de vraag is of hij wel fit was om hier te werken.
JP succes bij de parel van het zuiden

5   0  
Dun Diëe

Ik denk dat ze vooral naar een trainer op zoek waren die het maximale uit een bestaande groep weet te halen en de spelers daarbij niet over de kling jaagt. Nu heb ik geen idee of JPvG deze kwaliteiten heeft maar van een gevestigde naam zou je eventueel kunnen verwachten dat die een specifieke spelopvatting heeft en waar hij dan weer een bepaald type speler voor nodig heeft, die er wellicht niet is want de selectie is al gehaald. JPvG is, gok ik, wat kneedbaarder dan andere trainers. In de goede zin van het woord. Hoe dan ook wens ik hem enorm veel succes. En ik voorzie gouden tijden voor zijn bierverkoop in Breda en omstreken als hij een paar wedstrijden weet te winnen.

9   4  
Tegel

Ik denk dat we blij moeten zijn met iemand als JP van Gastel.... als je de ranglijst kijkt! We spelen geen eredivisie eej!

9   1  
ome cor

Ik had deze naam eerder bij de kruiken verwacht, maar nu dus gekoppeld aan NAC.

Je kunt vooraf van alles roepen, maar de tijd zal ons leren of dit de juiste trainer is voor NAC.

10   2  
Hugo

Een voordeel. Slechter dan nu, is echt onmogelijk.

Hup NAC, Hup JP.

4   6  
Nr. 12

Goede veldtrainer, dus in combinatie met Lokhoff en de rest van de staf zou het weleens goed uit kunnen pakken. The only way is up!

9   4  
Toontje

Velen moeten leren om mensen niet zo gauw af te branden. Dat is iets van deze tijd....maar een slechte ontwikkeling.
Kijkl nu naar Tijs Veldhuis bij Sparta die jongen bloeite weer op.
Helemaal afgebrand door PH en door velen hier.

7   1  
Harrie Zelluf

Anderhalf Jaar hoofdtrainer geweest bij Ghangzhou R&F in the Superleague in China, dus hij heeft zeker wel wat ervaring.
Ik had wat fellere reacties op zijn Willem II- en Feyenoord verleden verwacht, maar die blijven gelukkig uit.

4   7  
IBIO

Tja, het is echt een complete gok.
Ik snap hier niks van.
Heeft nog niks gepresenteerd,helemaal niks.
En als hij zo goed zou zijn dan had al lang een andere club hem opgehaald.
Man man man

3   2  
Harrie Zelluf

O ja, en HAPJ is een zeer smakelijk biertje.

3   11  
IBIO

Een halfjaar hoofdtrainer geweest in China.
En dat ging zo goed dat hij nu trainer van NAC mag worden? Ik vind het een schande

8   2  
Dutchbird

Goede keuze. Veel aandacht voor positiespel en contact met buitenlandse spelers. Ik denk dat hij uit deze selectie kan halen wat PM er mee heeft beoogd.

10   3  
BasSnelden

Prima keuze.
Winnaar die toch rust uitstraalt. Niet voor niks acht jaar belangrijkste veldtrainer bij Feyenoord. Geen theater meer met clowns maar beide benen op de grond en hopelijk meer voetbal erin

4   7  
Moppernac

Dit word weer een zogenaamde tussenjaar en zo worden we aan het lijntje gehouden.
Ik geloof echt niet dat zijn contract met 2jaar verlengd word.
Ik denk dat ergens in Februari/maart Jp van Gastel het volgende slachtoffer is voor het Trainerskerkhof bij NAC.

5   0  
Pietjebel

Beetje een dubbel gevoel

Een Bredanaar die zeker wel verstand van voetbal heeft maar vriendjes is van de huidige kliek die d'r nu zit
Het is allemaal zo gek niet hoor dat ze proberen een groot ( vrienden ) geheel te vormen als het goed uitpakt zijn hun de helden tot nu toe zwaar bagger
La is dit wel mede door de vele blessures
Een geluk heefy JP wel er komen wat spelers terug de komende weken

We moeten als nac die in rechter rijtje kkd staat geen henk ten cate of van gaal verwachten

Zullen we JP maar gaan steunen en eens achter de ploeg gaan staan die hebben onze steun heel hard nodig
Laat zien dat we de beste supporters zijn

5   7  
Ernie

Als je dan Hyballa ontslaat na een paar wedstrijden, dan verwacht je toch dat ze met een grote naam komen. Dit kan twee dingen betekenen. Of er is geen geld, of ze hebben de ambities voor dit seizoen al bijgesteld. Ik denk zelf allebei.

5   0  
Matc

JP, ik hoop dat je de laatste wedstrijden van NAC gezien hebt, dan zal de opstelling die je nodig hebt om punten te pakken heel makkelijk zijn. Je stapt op het goede moment in, slechter als de laatste wedstrijden kan gewoon niet. Begin achterin maar eens de boel dicht te timmeren en met 2 snelle jongens voorin voorlopig maar eens gaan counteren. Het kan heel simpel zijn, misschien niet allemaal even mooi, maar wel ff belangrijk in deze periode. Succes JP

5   0  
Martinus

Een persoon die zich volgens mij niet gek laat maken, veel ervaring als veldtrainer en minder als hoofdtrainer. Maar dat hoeft geen slechte zaak te zijn. Zou zomaar een goede match kunnen zijn. Ik had niet direct aan hem gedacht.

7   1  
Henri

@Ernie
Welke grote naam die beschikbaar is en in de KKD wil werken zou jij hebben genomen?

9   0  
Ad B uit Roosendaal

Een verrassende keuze. Een man met veel ervaring, maar niet zoveel als hoofdtrainer.

Wel een man met een rustige en positieve uitstraling. Zal beslist positief vallen bij de selectie, ook voor het zelfvertrouwen van de spelers.

8   3  
Wanny

Ik denk dat Van Hooijdonk en Maas expres met een vriendje aankomen die er eigenlijk niks van kan. Zodat het slecht blijft gaan met onze club.
En Vrolijk en consorten gaan daar natuurlijk in mee, want die hebben wel zin om de komende jaren nog wat spaargeld aan te spreken om gaten te dichten.

Het is allemaal een vooropgezet plan om NAC ten gronde te richten. Dat is wel duidelijk.

14   0  
Jf

Allereerst ken ik de beste man goed genoeg als trainer. Zorgelijk zijn voor mij ook de vele negatieve reacties. Waarop is dat allemaal gebaseerd. De gevestigde namen brachten ook weinig.

De tijd zal leren of het een goede beslissing is. Succes JP

8   1  
Nr. 20

Succes JP. En wat een zeikerds hier weer. Man man. Weet je dat is rode draad. Kunnen we daar eens niet afscheid van nemen. De betweters met zelf 0 verantwoordelijkheid en zelf nooit op niveau hebben gevoetbald. Dat is pas reuze vermoeiend de afgelopen jaren.

2   1  
ELH

Maakt niet uit wie de trainer is, als we maar promoveren ! Nog een tussen jaar kan echt niet.

3   0  
ELH

Succes JP, we zien in mei wel waar we staan.

5   0  
Geel Zwart Hart

Gedurfde of risicovolle keuze. JP is een fijne vent, als trainer geen idee. Ik hoop het beste. Hup NAC.

6   1  
MVG

Jammer dat er meteen zo negatief gereageerd wordt... misschien niet een trainer met heel veel ervaring als hoofdtrainer...maar genoeg ervaring om te werken bij een volksclub en werd altijd geroemd bij Feyenoord om zijn veldtainingen... stuk rustiger dan Hyballa maar ook niet zo'n halve dooie langs de lijn... zou mooi zijn als we hem gewoon de kans geven... er komen spelers terug van blessures en we moeten gewoon punten gaan pakken nu

6   0  
Ivo

Ik ben ook benieuwd. Hij was als speler wel degene met inzicht en overzicht. Tactisch zou dit een stapje vooruit moeten zijn. Als hij dan ook nog een team kan smeden waar spelers zich gewaardeerd voelen...wie weet. Je kan er eigenlijk niks over zeggen, we gaan het zien.

4   1  
Schrikbarend

Komt er nog een intervieuw met de nieuwe hoofdtrainer?

5   1  
scheppioni

Ach nr 20 maak je eigen niet zo gek met je frustratie over andere meningen met of zonder voetbalkennis/loopbaan ......wint JP de eerste 15 wedstrijden dan is ie net als Spelbos 1993 de grote redder !!!💪💛🖤⚽️

6   0  
j.d. BSIDE

Is het een idee om iemand eerst een kans te geven.... makkelijk om iemand meteen af te fakkelen; niemand is gebaat bij dit negativisme ....

2   1  
Nr. 20

@scheppioni ms heb je ook wel gelijk. Maar in mijn ogen maakt dat. Juist onze club kapot en is ook rode draad de laatste jaren. Maar goed 2 dingen blijven overeind. De liefde voor NAC is onvoorwaardelijk en er is altijd hoop. Dus hopelijk is het nu echt The only way is up. En laten we als supporters hierbij is bij ons zelf beginnen door support aan dit team en staf. Mi hebben we nog 2 transferwindows minimaal nodig wil er een goed en ingespeeld team staan. We moeten namelijk op paar plaatsen nog doorselecteren en betere achtervang hebben. Met straks terugkeer ommarson, staring, omgba, Coco en garbett krijgen we al een hele kwaliteitsinjectie. Bouwen aan een vast team met goede achtervang voor komende jaren en niet elk jaar tig nieuwe spelers. Come on NAC 💪

7   1  
Ginnekenees

Toch interessant dat men JP al afserveerd voordat hij goed en wel begonnen is. Hoe kan je nu roepen dat JP geen goede keuze is als je hem niet eens aan het werk gezien hebt?

Gebrek aan ervaring… Tja, de, volgens sommigen, beste trainer van de laatste jaren (Vreven) had ook geen klinkend CV maar kijk eens hoe dat gelopen is.

Laat JP nu eerst eens 10 potten coachen voordat er een eerste mening gevormd wordt. Tot die tijd niets anders dan steun, vertrouwen en een warm bad geven!

Welkom JP, veel succes!

3   0  
Kaiman

Ben benieuwd, hij heeft weinig ervaring als hoofdtrainer maar wel als assistent.
Hopelijk zet hij het tactisch beter weg en gaat het meer een team worden.
Er is toch wel wat meer uit te halen dan wat we tot nu toe hebben gezien. Succes!

5   0  
Dun Diëe

Op bn de stem rept men van een “droomkandidaat”. Dat lijkt me nou ook wat overdreven. Maar degenen die nu uit de hoogste boom gillen over gebrek aan ervaring doen er goed aan zich eens in de geschiedenis van de club te verdiepen en de trainerscarrière van bijvoorbeeld een Ronald Spelbos eens op te zoeken. Ik noem maar een naam hoor.

6   1  
Confuus

@ Ivo waar ik me meer zorgen over maak is de vraag: Laat hij de invloeden van Lokhoff toe?
De laatste 2 wedstrijden hebben uitgewezen dat Ton er totaal geen kaas van heeft gegeten.
We missen de slag steeds op het middenveld.
De nul vasthouden is van levensbelang en daar was blijkbaar totaal geen oog voor.
Nu zette hij 2 aanvallende middenvelders op het veld en een verdedigende terwijl op de posities van de aanvallende middenvelders twee verdedigende middenvelders hadden moeten staan met Janosek op 10.
Als een trainer niet ziet dat hij het fout heeft weggezet is dat heel kwalijk hij greep ook niet in toen Agougil alleen maar voorin bleef hangen en niet meeverdedigde.
Ik hoop dat JP zijn oren niet naar zijn assistenten laat hangen die hebben hun brevet van onvermogen reeds getekend en dat hij iets doet met rest verdediging.
Altijd klote als je nieuw binnenkomt dan probeert de oude garde toch hun dingen door te drukken.
Ben benieuwd, liever had ik gezien dat hij zijn eigen staf mee had genomen.
Ik ben bang voor de invloed van ons kent ons.

2   0  
Ed

Goede veldtrainer. Laten we die nu net nodig hebben. Prima aanstelling.

3   0  
markenaa

@confuus

Precies dat. Een assistent moet voor 75% dezelfde visie als de hoofdcoach aanhangen eigenlijk 100% maar de assistent moet net andere skillls hebben die aanvullend zijn. Dat waar de hoofdcoach net geen kaas van gegeten heeft. Dat gat vult de assistent om zo de 100% tandem samen te vormen.

Het zou ze sieren van de bank af te komen en te zeggen, geef ons een andere functie binnen de.club.

5   1  
Ivo

@Confuus
Lokhoff wordt in december 64, een mooie leeftijd om met pensioen te gaan. Ik denk dat hij achter de schermen nog wel wat kan doen voor NAC, maar als assistent zal hij misschien plaatsmaken voor iemand die van Gastel graag ziet komen. We gaan het zien.

1   0  
NAC4Ever

Hoopte op meer ervaring. Maar hij heeft wat mij betreft zeker een CV om hem een kans te geven.
Welkom en succes!
Hup NAC!

2   1  
Maarten

Feyenoord hart heeft hij.

2   0  
Ed

Maarten@
Zal me een zorg zijn. Als hij NAC aan de praat krijgt (schat de kans groot in) hebben we er een goede aan.
Hij leest het spelletje goed en weet hoe het leeft in Breda en omstreken.

1   1  
scheppioni

Mee eens Ed !
Hopen dat dit een prima zet gaat zijn !
Zoveel voorbeelden, ook nu dat het niet geldt de regel 'de trainer is net zo goed als zijn materiaal' !!
Een overtuigende trainer haalt het uiterste uit de spelersgroep ! HUP NAC !

Laad alle berichten na dit bericht in