Wij gaan niet opzij

NAC huurt Bannis van Feyenoord

Das Phantom

NAC heeft de gewenste aanvallende versterking binnen. Naoufal Bannis wordt voor een half jaar gehuurd van Feyenoord. Dat meldt de club zojuist via de officiële kanalen.

De huurdeal met de Rotterdammers hing al even in de lucht, maar een corona-uitbraak en een mogelijke deelname van Cyriel Dessers aan de Afrika Cup zorgde voor uitstel. Vandaag werd de deal alsnog afgerond. 

De 19-jarige Bannis is geen onbekende in de Keuken Kampioen Divisie. De spits werd eerder door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht. In 17 wedstrijden kwam hij toen tot vijf doelpunten en vier assists. 

Trainer Edwin de Graaf is blij met zijn aanvallende versterking. "We waren nadrukkelijk opzoek naar een spits. Met de komst van Nauofal hebben we die positie ingevuld", aldus De Graaf. "Ik ken hem als een hardwerkende leergierige jongen. Hij heeft scorend vermogen en kan zowel als aanspeelpunt als als lopende spits fungeren." 

Of Bannis vrijdag al zijn eerste minuten maakt in een NAC-shirt is onzeker. NAC doet er alles aan om de spirs speelgerechtigd te krijgen voor het treffen mer FC Volendam. 

Welkom in Breda, Naoufal! 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
53 Reacties
142    
D'n Klaagmuur

Ik was zeker niet een zwaar overdreven fan van Sydney van Hooijdonk, maar wat hadden we een
boel onzin, zoals dit soort huuracties, kunnen voorkomen door hem gewoon te houden. Het zag er niet altijd florissant uit (maar bij wie wel in deze selectie), maar een neusje voor de goal had hij zeker. Wat een beleid, echt om te janken.

41    
MrC

Ben benieuwd, op het moment is alles een upgrade voorin. Nu hopen dat deze man zichzelf wilt bewijzen en het ook nog kan laten zien.

74    
Sjef de gevulde koek

Prettig nieuws na alle ellende de laatste dagen. Succes en hopelijk gaat hij wat extra’s brengen

-4    
henkietenktie076

ik verwacht er niets van, kan het alleen maar meevallen.

Succes Naoufal!

69    
enaaceebreda

Welkom Naoufal!
In plaats van succes, wens ik hem vooral veel plezier. Zou voor iedereen binnen de club goed zijn!

28    
ECG

Nu zul je zien dat Haye blijft en het elftal in balans is.Als de stadionhekken weer open mogen gaan we nog een mooie tweede seizoenshelft zien!

0    
076voetbal

Iets bekend over een optie tot koop?

7    
Rob

We zullen zien, heb er niet echt vertrouwen in en is zeker niet de beloofde spits uit de eredivisie maar uit O21 competitie waar NAC ook speelt.

142    
D'n Klaagmuur

Ik was zeker niet een zwaar overdreven fan van Sydney van Hooijdonk, maar wat hadden we een
boel onzin, zoals dit soort huuracties, kunnen voorkomen door hem gewoon te houden. Het zag er niet altijd florissant uit (maar bij wie wel in deze selectie), maar een neusje voor de goal had hij zeker. Wat een beleid, echt om te janken.

13    
fvf6

Afwachten wat hij kan brengen , het is in ieder een echte centrum spits .

17    
Real Robert

Wie moet hem eigenlijk in stelling brengen, nu ook Haye gaat vertrekken?
De laatste fatsoenlijke opbouw is daarmee weg.
Van achteren uit wordt er zowie alleen maar tikkie breed en terug gespeeld.

14    
geelzwartwit

Welkom en heel heel veel succes!

21    
Becherovka

Voor de KKD denk ik een prima spits! Welkom Naoufal, schiet er maar veel in!

14    
Enkhuizer

Enaaceeeeee Breda je hebt helemaal gelijk. Wanneer alle spelers die loden last eens vd schouders gooien en lekker gaan ballen creëren ze vast wat kansen en komen de goalen Vanzelf !

-20    
Scheppioni

Laat me graag verrassen !!
Ik mag aannemen fit ?? Verder mocht Haye vertrekken , gaan voor een koppel Agougil met Plat van volendam of Felida den bosch !!

10    
JimGoose

Een gokje, maar hij kan nu een half seizoen ingespeeld raken. Alles wat je nu doet moet in het teken staan van de nacompetitie.

Welkom iig

14    
Kipiani

Beter dan niets en wie weet……slechter kan het nooit worden op het veld.
Succes Naoufal !
Maar bij NAC gaat het nu meestal zo:
Bannis aanstaande vrijdag niet speelgerechtigd,
Seuntjens nog afwezig en
Haye er niet bij vanwege zijn transfer.
Helaas zitten we in die modus, alle vertrouwen is weg dankzij de grote mijnheren en mevrouwen.
Welkom Volendam ! 0-3.
Hup NAC !

16    
Denn

Haha, fit worden voor de nacompetitie...

Zullen we die eerst maar eens zien te behalen?

9    
JN

Het is gewoon belangrijk voor NAC om zo hoog mogelijk te eindigen en de nacompetitie te halen. Wat dat betreft een prima (lowbudget) keuze. Hopelijk komt dit het gehele aanvalsspel ten goede.

17    
ECG

Met de as Olij-Malone-Haye-Seuntjens-Bannis moeten we de nacompetitie halen!

-2    
Boyke

Noem me een azijnzeiker, maar eh. De NACompetitie halen ? Schei uit met die onzin. Laten we blij zijn als er nog een paar redelijke wedstrijden tussen zitten en verder moet je niks verwachten. Waarom druk op een groep spelers leggen die soms nog moeite heeft om naar elkaar een bal te geven.

Het ene moment is hier een tussen jaar goed en het andere moment, omdat er een talent van 19 binnenkomt (die ook z’n gewenning nodig heeft) moeten we de NACompetitie halen. Ik begrijp daar echt niks van.

-46    
Perino

Als Haye alsnog wordt verkocht deze maand , moet Nac proberen Davy Propper alsnog over te halen om zijn voetballoopbaan alsnog op te pakken en op een lager niveau zijn voetbal-carrière af te bouwen !!!

15    
Charpie

@ Boyke;
Je bent inderdaad een azijnzeiker.
Natuurlijk moeten we de nacompetitie proberen te halen! Of moet De Graaf tegen zijn mannen zeggen: Jongens, het seizoen zit erop, train maar wat af, paar pilsjes op de bank vanavond, als je shoarma met friet wil, doe maar, want in Juli beginnen we pas weer met trainen.
Doe normaal man, we zijn een profclub. Die zelfs nog in de beker zit.

9    
Matc

Hahaha Perino!!!! Als de theaters weer open gaan trek je vat volle zalen! 😂😂😂

15    
Bredaaaaa

Welkom Bannis! Scoor ons naar de 7e plaats en de playoffs!

-1    
Ivo

Een lichtpuntje in donkere tijden, hopelijk brengt hij aanvallende dreiging en snelheid in het spel. Deze jongen kan echt wel voetballen. Seuntjens er achter en Cagro en Haye op het middenveld.

Antonia rechts op het middenveld en links zou ik Kotzebue de kans geven. Die heeft in weinig minuten redelijk wat rendement gehad en brengt ook snelheid in het spel. Met de Rooij en Kestens ben ik echt klaar. Veel te licht en geen enkel rendement. Enorm verstorend, die gasten.

Dan blijft de linksbackpositie over als zwakke plek. Misschien komt er toch nog wat uit de hoge hoed getoverd. En hopen dat Haye blijft natuurlijk.

7    
Dutchbird

Oei tis een Hagenees. Hopelijk de eerste waar we wel plezier aan gaan beleven.

12    
Chris W.M.

Blij dat we nu in ieder geval een spits hebben die er voor opgeleid is, en vooralsnog niet bekend staat als blessuregevoelig. Vrienden die boven de rivieren wonen beschrijven Bannis als een technisch begaafde spits met scorend vermogen, die nog wel wat meer man moet worden. Als het net zo snel gaat als met Hendriks moet dat wel goed komen.

Grootste zorg is natuurlijk wel hoe het elftal gaat reageren op het vertrek van Haye. Een vervanger zie ik zo een-twee-drie niet komen, ik denk dat ze de gok gaan wagen en Agougil, Azzagari en hopelijk Banzuzi als hij bijtekent de kans gaan geven. En dan moeten wij onze vingers gekruist houden dat het elftal net zo gaat reageren als dat van Feyenoord na het vertrek van Berghuis.

16    
Ernie

Ik sta ervan te kijken dat er hier nog mensen zijn die in promotie geloven. Ik snap niet waar dat op gebaseerd is? Kijken die nooit naar een wedstrijd? Eén van onze 2 Eredivisie waardige spelers vertrekt ook nog.
Persoonlijk denk ik dat het beter is van niet.

35    
Nacman

Waar blijft het nieuws over de verkoop van de aandelen van de club.
Waar onze fan uit Zevenbergen over had.
De woensdag is bijna voorbij.

2    
Badeend

Dit is de allereerste keer dat ik het met Ernie eens ben. Dit seizoen is al lang voorbij, ik snap het huren van Bannis dan ook niet helemaal. Enige waar dat voor kan werken, is dat er geen rare noodgrepen meer hoeven worden toegepast (Van Schuppen in de spits slaat helemaal nergens op) en dat je nu de rest van het team gewoon volgens een vast idee kunt laten spelen. Daarmee hebben de jonkies eindelijk wat vastigheid en daar zullen ze in principe alleen maar beter van worden.

Nu hopelijk ook echt goede begeleiding bij jeugd en het eerste - en dan maar eens rustig zien hoe een nieuwe organisatie vanaf nul opgebouwd kan worden. De schade van Manders ruimen en op naar een 'nieuw, oud NAC'!

12    
Matc

Als Haye vertrekt staat zijn opvolger al klaar. Van Schuppen gaat die rol overnemen. Let op mijn woorden, dat wordt de NAC man!!!!

0    
Toontje

Met Sidney hebben we veel kwaliteit ingeleverd

Wat ik de laatste jaren van deze nieuwe spits heb gezien herbergt veel minder kwaliteit

Bedankt weer Manders voor de zoveelste miskleun

Niettemin blijf ik (waarschijnlijk tegen beter weten in) hopen dat hij veel scoort. (Je moet namelijk als spits ook ballen krijgen en met afschuwelijk zwakke backs wordt dat veel minder)

1    
Europa leaugue

Wat een armoede bij ons cluppie , Bannis vastleggen zou prima zijn mij inziens , een half jaar huur schiet niet op zonder optie !! En dan zien dat een Volendam een Benamar van Utrecht haalt en Antonicci bin Feyenoord

10    
Fred1

Sydney laten gaan is een blunder van de eerste orde daar hoeven we het niet meer over te hebben.
Dat doet nog steeds pijn.
Alles wat je op dit level kunt kopen of huren is minder dat is ook een feit.
Er is op dit moment nog wel een probleem wat op korte termijn speelt.
WIE ATTENDEERT BINNEN NAC MANDERS ER OP DAT HIJ BANNIS VÓÓR VRIJDAG SPEELGERECHTIGD MOET KRIJGEN?
Want die ligt nagenoeg heel de dag thuis op de bank met zijn Nintendo te spelen blijkbaar.

-18    
ome cor

Waarom zou je de nacompetitie willen halen ?
Als we weer naar het stadion mogen voor extra inkomsten en vooral de bieromzet en om toch nog wat te kunnen gaan zien na alle verplichte wedstrijden zonder publiek.

Maar de nacompetitie winnen moet je niet willen.
Laat er eerst maar eens een nieuwe eigenaar komen met een beleidsplan. Iets waar spelers in geloven, wat vertrouwen geeft en toekomstperspectief biedt en waarmee je met NAC een mooi kampioensjaar kunt spelen om daarna pas de stap te maken naar het hoogste niveau.

Wanneer we dit seizoen (per ongeluk) zouden promoveren moet je een heel elftal bij elkaar kopen om niet meteen met afstand nummer 18 te worden in de ere.
En we weten allemaal hoe het met bij elkaar gekochte elftallen is gegaan in Breda. De meeste van die namen hoor je nu niet eens meer.

8    
Boyke

@ Charpie : ik zou hier een heel verhaal kunnen typen, wat jou hele onderbouwing finaal onderuit haalt. Geen zin in. Blijf lekker in de waan leven. Iedereen die een beetje logisch naar ons elftal en onze club kijkt weet dat die hele nacompetitie al kilometers weg is. Al laat ik me graag verrassen omdat ik een NAC supporter ben en blijf.

Heeft iemand die gast uit Zevenbergen al gezien trouwens ? Het is woensdag en vandaag zo er nieuws zijn over de aandelen.

-6    
Ernie

Persoonlijk vind ik dat je kampioen moet worden om te promoveren. Tweede worden kan eventueel ook nog. Bij een kampioenschap weet je dat 70-80% van je elftal staat. En dan nog is handhaven in de Eredivisie lastig. Je hele organisatie moet ook Eredivisie waardig zijn. Eén ding wat we met zekerheid kunnen zeggen is, dat dit bij Nac niet het geval is.

30    
Bas

De realiteit heeft geen boodschap aan de meninkjes van Ome Cor en Ernie. RKC en NEC laten zien dat je met een zwakke selectie met geluk kan promoveren en er daarna in kan blijven. Heerenveen is ooit als ca. 13e gepromoveerd. Er is geen enkel voordeel aan een jaar langer in de 1e divisie blijven behalve als je een hekel aan NAC hebt. Ieder jaar dat we in de 1e divisie blijven wordt de aandacht voor de club kleiner en wordt het moeilijker om terug te komen.

4    
1949

Zal een jongen van 19 ons kunnen redden van nog een jaar KKD?

-18    
Ernie

Bas heeft waarschijnlijk nog geen wedstrijd gezien dit seizoen:).

-8    
Lamington

Het zal wel.

12    
Bou

God SvH, kind van de club moet vertrekken en 6 maanden huren we een knulletje van Feyenoord. Hoe erg kan het zijn zeg

3    
NAC4Ever

Welkom!
Ik hoef geen wonderen te zien. Maar een aardig bijdrage aan kwalificatie (en hopelijk winst) play-offs zou mooi zijn.

8    
NAC4Ever

@ERNIE
Ik vermoed dat BAS in ieder geval het voetbal langer volgt dan alleen dit seizoen.

21    
Kopspion

Toch even serieus; zou die Schoenmaker jr. überhaupt IETS gedaan hebben voor onze club ?

2    
Sp1

Zijn dit de spelers die garantie geven op doelpunten?,nee zeker niet!

Maar hopelijk wel een jongen die als hij zich thuisvoelt en op de juiste plek geposteerd word kan verassen, verras me maar Bannis.

Treurig om te constateren dat we het van jeugdspelers moeten hebben en we niet eens een gevestigde naam naar Breda kunnen halen.

3    
Ratkopf

@de reactie hierboven

Een gevestigde naam halen? Haha wat voor spul heddegij op… we hebben dan wel het 3e spelers budget van de kkd maar dat is allemaal geinvesteerd in… uuhhh ja in wat in godsnaam? Wie wil er nou instappen in deze brandende ruine zonder publiek op de tribunes.

6    
Tante Annie

Ome cor, dat dachten ze bij nec ook. Als je ind e play offs weet te komen (al een wonder op zich) dan moet je hem ook willen winnen

2    
Tante Annie

Ah ik zie nu bas z'n reactie pas. Betere uitleg

-2    
Oosterhout076

ooit, echt ooit, haalde we in de winterstop gevestigde namen.... Johnny Dusbaba en Ruud Geels. Je kunt er van zeggen wat je wilt, maar ze kwamen wel. Mede dankzij sponsors. Tegenwoordig hebben we de grote drie. Verder niks meer aan toe te voegen.....

1    
die ne gast

@Ome Cor
Promoveren moet je altijd willen. Je eet weer eens een jaar mee van de Eredivisie-TV-gelden, je krijgt extra geld als je weer degradeert.
En de spelers die je aantrekt kan je clausules geven dat ze bij degradatie minder gaan verdienen.
Ook met promotie en directe degradatie daarna sta je er sportief en financieel beter voor dan nu.
Dus NACompetitie halen en proberen te winnen moet je altijd willen.

-1    
Nep Han

Heel het jaar
"Kut selectie, bakken er niks van, dit is een tussenjaar, weggegooid seizoen"

Na komst 19-jarige spits op huurbasis;
"We moeten de play offs halen en promoveren!!"

Interessant hoe dat hier altijd gaat😂

0    
Ivo

@Nep Han

Ik zit daar wat genuanceerder in.

Ik zou vooral heel graag zien dat NAC weer wat beter gaat voetballen, en in staat is om in laten we zeggen 2 van de 3 van de wedstrijden de bovenliggende partij te zijn. Gewoon zorgen dat het voetballend beter gaat lopen, met wat meer dreiging en drang naar voren. Dan komen de resultaten vanzelf.

Het voetbal van NAC is al 2 seizoenen anti-voetbal. Het is traag, slordig, rendeert niet en het is ook niet leuk om naar te kijken. Het doet echt pijn om te zien dat clubs met een halve begroting van die van NAC gewoon vlotte aanvallen op de mat leggen en dat wij dat niet kunnen. Wij moeten het hebben van een vrije trap of een bevlieging van Haye.

Bannis gaat niet de verlosser zijn, maar een beweeglijke of snelle spits kan wel helpen. Dan moet je daar wel je speelstijl een beetje op aanpassen. Ik maak me vooral zorgen om de vleugelspelers, want er zijn amper goede voorzetten en zij komen hun mannetje niet vaak voorbij. Er moet nog een hoop verbeterd worden wil je hier een lekker voetballend team van maken.

Laad alle berichten na dit bericht in