Wij gaan niet opzij

NAC huurt Othmane Boussaid van FC Utrecht

Benn076

NAC huurt de 19-jarige Othmane Boussaid het komend seizoen van FC Utrecht. De aanvaller sluit vandaag aan de op de training in Zundert en zal direct inzetbaar zijn voor de Parel van het Zuiden.

Boussaid speelde in de jeugdopleiding bij Lierse waar hij in 2017 zijn debuut maakte. Aan het einde van het seizoen 2017/2018 maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Afgelopen seizoen speelde hij daar zeventien wedstrijden in de Eredivisie en drie wedstrijden in de Eerste Divisie voor Jong FC Utrecht.

Othmane Boussaid over zijn komst naar Breda: “Ik ben uiteraard blij met mijn overstap naar NAC. Vorig jaar was er ook al interesse vanuit Breda, maar toen heb ik voor Utrecht gekozen. Het is mooi dat ik uiteindelijk toch bij deze club terecht kom. Ik heb er vorig jaar al een beetje kennis mee gemaakt en weet daardoor hoe de beleving hier is. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe teamgenoten onze doelen te gaan behalen en zoveel mogelijk bij te dragen aan hopelijk een mooi seizoen.”

Tom van den Abbeele over de nieuwste aanwinst: “Othmane is een jonge talentvolle speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Zowel op de linkerflank als op tien kan hij uit de voeten. Hij is daarnaast tweebenig en heeft een goede individuele actie in huis. We halen hem bij de groep zodat we ook in aanvallend opzicht voldoende gestoffeerd zijn en de trainer voldoende mogelijkheden heeft.”

Tweede kans

Vorig jaar stond Boussaid dus ook al in de belangstelling van NAC, maar destijds haalde hij zijn neus op voor de Parel van het Zuiden. In een interview was hij destijds stellig: "Daar wilde ik niet spelen. Ik zou daar zelfs bij de tweede ploeg beginnen. Ik keek naar de ranglijst van vorig jaar, ik zag dat ze bijna laatste stonden. Ik dacht: misschien degraderen ze volgend jaar. Daarom heb ik sowieso niet voor NAC gekozen."

Bron:
B-Side Rats, NAC
78 Reacties
80   5  
Tim

Ik ben benieuwd waardoor hij van gedachte veranderd is. Hij wilde vorige jaar namelijk niet naar NAC komen omdat we toen "misschien zouden degraderen".

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/866957/-ik-zou-door-man-city-verhuurd-worden-aan-nac-maar-daar-wilde-ik-niet-heen-.html

Maarja uiteraard wens ik hem succes. Ik hoop alleen wel dat ie nu voor NAC gaat voetballen en niet voor zichzelf.

12   3  
NaccieNAC

Goed om weer een aanvallende versterking te mogen verwelkomen. Er zullen denk ik wel goede afspraken gemaakt zijn wanneer deze speler doorbreekt.

Succes Othmane!

15   6  
Tom076

Mooi om een speler in de breedte erbij te hebben. Zal niet gehaald zijn voor de basis

80   5  
Tim

Ik ben benieuwd waardoor hij van gedachte veranderd is. Hij wilde vorige jaar namelijk niet naar NAC komen omdat we toen "misschien zouden degraderen".

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/866957/-ik-zou-door-man-city-verhuurd-worden-aan-nac-maar-daar-wilde-ik-niet-heen-.html

Maarja uiteraard wens ik hem succes. Ik hoop alleen wel dat ie nu voor NAC gaat voetballen en niet voor zichzelf.

12   3  
Sp1

Leuke speler, deed me qua manier van spelen denken aan Diba.

24   5  
JohanB

Tom,
Dan ken jij deze jongen niet als voetballer, deze zal over een aantal wedstrijden wel degelijk in de basis staan tenzij hij er met de pet naar gooit. Is ook niet gehaald voor de breedte.

17   28  
Europa leaugue

Goede talentvolle speler , maar hoop toch echt dat er nog 1 of 2 oudere spelers bij komen !!

15   108  
Guuske

Zie het nut er niet van in eigenlijk. Gaat ten koste van de ontwikkeling van eigen spelers als Sydney en Boris.

46   12  
Judge M.

@Guuske: ten eerste is Sydney een centrumspits dus die concurrentie zal nog wel meevallen en ten tweede als hij zich wil ontwikkelen dan laat hij zich verhuren aan Helliemond waar ze hem met open armen zullen verwelkomen. Maar daar heeft dat stuk eigenwijs geen zin in.. Hier gaat hij ook niet veel minuten maken in elk geval.. Zouden hij en pa-lief aan willen sturen op een transfervrij vertrek aan het einde van het seizoen?

64   6  
Henkie

Ontwikkeling van boris??
Die gast kan een beetje de beuk er in gooien, maar zal nooit een eredivisiespeler worden, eigenlijk kan het nu al niet in de kkd.

13   0  
Tombola Breda

@GUUSKE, die spelen op een andere positie.

Talentvolle speler! Goed om erbij te hebben. En gezien zijn leeftijd verwacht ik meer vuur dan die uitgebluste huurlingen van afgelopen jaar. Welkom!

31   3  
enaaceebreda

Hoor goede verhalen van bevriende Utrecht supporters. Niet voor niks voor zijn leeftijd al aardig wat wedstrijden in de benen. Is nog (net) te licht voor de Eredivisie. Lijkt me een zeer bruikbare speler.

50   10  
Chris W.M.

Schuurt bij mij, die uitspraken van vorig seizoen en nu. Voor zijn carrière misschien een goede keuze geweest, maar toch. Hopelijk speelt hij de pannen van het dak, laat me graag overtuigen.

Voorin zullen we er nu wel zijn toch? Gezien de uitspraken van Brood na de wedstrijd tegen Helmond hebben we links voorin El Allouchi en als hij fit is Bohui, rechts voorin Luka Ilic en deze jongen. En dan 4 centrumspitsen, waarvan ik hoop dat van Hooijdonk zo slim is zich te laten verhuren. Want ook Dogan kan in de spits spelen.

45   2  
Joop Klepzeiker

Voor het eerst in jaren zijn we in aanvallend opzicht gestoffeerd. Weer een gevolg van de fluwelen revolutie van TvdA. De vraag is of Othmane m van katoen gaat geven of dat zijn toekomst na een jaartje Breda aan een zijden draadje hangt.

Ik vin mooi.

21   1  
PatjeR

Collega van me zit dik binnen bij FC Utrecht en kent veel staf daar. Volgens hem een supertalentje maar wel heel klein en licht ( 'f-pupilletje').

Hij schijnt wel heel hard te werken, behoorlijk technisch te zijn en veel meters te maken. Ben benieuwd, hij werd/wordt daar wel als groot talent gezien.

Ik denk huur omdat Bohui's blessure de onzekere factor is.

8   1  
NAC4Ever

Welkom en veel succes!

3   4  
NAC4Ever

@CHRIS W.M.
Volgens van den Abbeele kan hij op linkerflank en en 10 spelen.
Maar ben het met je eens dat de rechterflank logischer was geweest.
Maar daar kunnen Luka Ilic en Filipovic ook spelen.

27   179  
van Flieger

Dit is een grote tegenvaller. Hij is te klein en bij FCU min of meer mislukt. Hoe gaat hij zich gedragen bij tegenslag ? Nee, als dit uit de koker van VDA komt dan is dat een grote teleurstelling.

Overigens wilde het technisch hart (incl Gillissen, laatste in de eredivisie) Dogan in de winter al ophalen bij TOP maar zij vroegen teveel.

Waarom horen we niks over VDA's optreden in de hoofdpijndossiers Kali, Reuvers, Carolina, Brusselers ?

9   98  
Gvd

Zijn we Mo Amissi vergeten? Eigen jeugdspeler en beter dan deze speler.

10   70  
Misterbean

En weer een passant gehuurd, zucht.....

20   2  
T5t

GVD

Die is naar Heracles

54   6  
Da Pope (BSR)

@Misterbean

Deze jongen zal normaal gesproken niet voor de basis zijn gehaald, maar voor de breedte. En als hij speelt, is hij één van maximaal drie huurlingen. De rest ligt allemaal bij NAC onder contract. Dan vind ik het best wel meevallen met die passanten.

65   8  
Joop Klepzeiker

@Von Flieger

Je bijdragen hebben hier vaak iets vermakelijks, doordachts en op de toppen van je kunnen ook nog wel eens nieuwswaarde. Nu schrijf je dat er geen spelers gehaald kunnen worden omdat we Kali aan de straatstenen niet kwijt kunnen. Wat jou betreft hadden we het seizoen moeten beginnen met El Allouchi en Verschueren, en de rest uit Jong Nac halen? Zoiets dan? TvdA heeft prima werk geleverd met de zomerschoonmaak door 15+ spelers te lozen. Kali is hardnekkig, maar gaat uiteindelijk ook wel, al moet daar natuurlijk geld bij, want daar is het hem om te doen. Maar serieus, iets minder rancune richting alles op 'het pluche' zou je sieren hoor.

72   4  
Breda

Gehaald ook om wegvallen Bohui op te vangen. Vandaar ook een huurling. Moet eerlijk zeggen dat ik onze Tom nog op weinig rare dingen heb kunnen betrappen. Dit is ook logisch.

49   1  
NacBeest

Prima speler voor erbij. Laten we niet te sentimenteel doen over het feit dat hij vorig seizoen niet wilde komen. Want niemand wilde komen vorig seizoen. Nu met een nieuwe trainer en technische staf kan het gevoel voor zo’n speler heel anders zijn.

7   4  
Zware van Nelle

Volgens mij is hij gehaald voor de positie links half, die positie is bij ons na mijn zien niet zo denderend ben benieuwd of hij waarde aan ons elftal kan toevoegen

19   105  
van Flieger

Joop - kijk gewoon eens naar de feiten jongen.

Het elftal dat het slappe Helmond wegzette en in de we helft een halve wanprestatie afleverde bestond voornamelijk uit overblijfselen van de FC Smulders: Luca Ilic, van Anholt, Verschueren, Allouchi. Mashart hadden we ook al in huis. En Ivan Ilic is zeker vanwege VDA naar NAC gekomen, gij geleuftda ? De door VDA gehaalde Kudimbana kan er geen reet van, Filipovic is flets en Stokkers is de grote vraag. Wordt hij de dominante doelpuntenmachine die nodig is om te promoveren of toch niet ? Dan resten eigenlijk alleen die 2 Spanjaarden, hoe zijn die bij ons NAC geland, dat wordt nog uitgezocht, wellicht had VDA toen net even zij telefoon een weekje uitgezet. Tot slot de keeper die niet meeviel. Beetje druk van een sterke spits en hij had het al moeilijk.

Kortom, niks om over te juichen. MC was ook een duidelijke 3-0, overigens voor vrijdag is die 1-0, maar het zou zomaar kunnen dat Ruud Brood daarvan af gaat wijken.

11   2  
Arjan

Super mooi weer van Tom!

Slim balans gevonden in het elftal en ook nog optimale leverage met huur/ koop/ transfervrij heeft gevonden.

13   2  
Ik weet het beter

Echt een goede speler geweest bij Utrecht, ik heb wat wedstrijden gekeken bij Utrecht het is een echte werker met een goede dribbel + pass. Hij maakte trouwens ook nog eens een schitterende goal uit bij Ajax!

12   1  
SKNL87

Ik ben benieuwd, laat me graag positief verrassen! En met betrekking tot vorig seizoen, geef hem eens ongelijk, gezien de spelersgroep en mentaliteit welke ietwat begaafde speler had graag bij NAC willen spelen ?! Laat staan een jonge gast die midden in zijn ontwikkeling staat.

Welkom en succes, Othmane!

24   8  
Flieger prins van UT kielegat

Beste zoonlief
Die keeper speelde een uitstekende pot
Aan het doelpunt van Helmond Sport kon hij niks doen
Een verademing vergeleken bij afgelopen jaren
Ik hoop dat we deze jongen gaan steunen en niet de grond in boren om eerdere uitspraken

8   1  
Ivo

Ik verwacht eigenlijk geen nieuwe spelers meer. Of er moet een buitenkansje opduiken. En vdA zal nog wat budget achterhouden voor 1 of 2 versterkingen in de winterstop. Je weet nooit wie er geblesseerd kan raken.

Komende vrijdag is er een serieuze test tegen Cambuur, dan kan je zien op welke positie je echt nog wat kwaliteit nodig hebt. Ik zie er graag nog een goede middenvelder bijkomen, ik vind onze selectie daar nog wat te smal.

Een vertrek van Kali is nu prio 1. Ook Carolina, Brusselers en Reuvers mogen nog weg, maar die drukken niet zo stevig op de begroting. Toch zou het mooi zijn als die mannen ook een andere club vinden. Liever niet via verhuur, maar als het niet anders kan, dan maar zo.

6   6  
geelzwartwit

Met de beweringen van Van Flieger moet altijd rekening gehouden worden. Het enige waar we ons nu in bevinden is dat alle spelers zich nog moeten bewijzen. Dus vraagtekens zetten bij of ze wel zo goed zijn kan. Vraagtekens zetten bij of ze slecht zijn kan ook.

Hopelijk huren ze deze speler met oog op een toekomstig ontwikkelvergoeding bij transfer van Utrecht naar een andere club.
Zoals de loan constructie met de City spelers. Bij NAC meters gemaamt en later verkocht? Dan vangt NAC mee. ik hoop het.

5   2  
Baron

Off:
Om voor mezelf de spanning naar vrijdag lekker op te bouwen spiek ik wel eens bij de aankomende tegenstander. Schijnbaar is er een gerucht dat Cambuur captain van city U-23, Claudio Gomes, gaat huren.
Dat zou ik toch opzienbarend vinden. We hebben natuurlijk niet het alleen recht om spelers te huren, maar om dan onze concurrentie te versterken..

9   1  
Peppie&kokkie

Je hebt van die spelers die eerst iets roepen en dan achteraf inzien dat dit niet handig was. Dat pleit in eerste instantie tegen hem , maar laat het maar zien !
Je kan toch niet er omheen mbt de woorden van Flieger ( dit is niet de echte , of er is een kras op zijn harde schijf gekomen, het vileine mis ik namelijk) er staan wel degelijk 5 man nu in de basis tov vorig jaar. As vrijdag gaan we zien of dat we kerels hebben .

25   3  
Overal

Beetje raar om die jongen te veroordelen voor zijn keuze om vorig jaar niet naar NAC te komen.

Jullie zijn er toch allemaal bijgeweest vorig jaar. Het enige waar je die jongen van kan beschuldigen is dat hij vorig jaar volledig gelijk heeft gehad haha

13   2  
janus

Die jongen zag het gewoon goed destijds. NAC was een zinkend schip met een technisch beleid van niks. Had ook voor Utrecht getekend op dat moment.

Gelukkig wel teruggekomen op zijn keuze. Laat hem hier maar eens een jaartje knallen. Heb wat potjes van Utrecht gezien, leek me wel een aardige speler. Zeker voor de KKD. Deze jongen inbrengen zo rond de 70ste minuut zet je aanval flink wat kracht bij. Ik ben erg benieuwd!

10   41  
jvt

Een tweede Hooi? Is dit dan één van de sterhouders met ervaring, de buitenkansjes die in augustus gehaald zouden worden en waarmee we zeker kampioen zouden worden? Deze zal dan wel niet meetellen.

We wachten nog steeds op een ervaren meedogenloze middenvelder die het spel verdeeld en een topspits want oh oh oh wat doet die spits van Temse eigenlijk? Stokkers ook nog niet overtuigend. El All is geen spits. En Van Hooijdonk is ook nog lang niet rijp voor het eerste, je ziet iets aan zijn motoriek. Moet eens een jaartje elders en wekelijks laten zien wat ie werkelijk kan? Bij Jong NAC bij die penalty verongelijkt naar de middenstip lopen en niet eens Loshi feliciteren straalt ook geen teamgeest uit. Zat totaal niet in de wedstrijd. El All laten oefenen op corners op kophoogte.
Zo, zijn we weer bij de les?

21   7  
7Hills

@JVT

Je kunt TvdA niet kwalijk nemen dat hij niet aan jouw (!!) wensenlijstje voldoet. Nimmer is er uitgesproken dat we voor het kampioenschap gaan. Een topspits? Je weet dat we in de KKD spelen? Noem mij 1 spits die in deze zelfde competitie rondloopt die aantoonbaar beter is dan Stokkers? Die middenvelder waar je het over hebt gaat ook niet komen, en dat weet jij net zo goed als eenieder hier. De enige die nog komt is een back-up voor Ilic mocht Kali weggaan, Azzagari is de back-up van Verschueren. En wie weet is dit wel een buitenkansje, gezien zijn ervaring als jeugdinternational heeft hij vast talent. Heeft ook al 17 keer meegespeeld bij Utrecht, de ploeg die Europees voetbal heeft gehaald. Dat is een iets hoger niveau dan wat wij gespeeld hebben de laatste jaren.

Wanneer stop je nu eens met je toneelspel, alsof jij net als iedereen hier niet weet dat de selectie nu praktisch rond is?

9   4  
DunErwt

@7hills

Voor het kampioenschap gaan is echt wel uitgesproken door de AD geloof ik maar vergeef me als het de TD zn uitspraak was.

7   0  
NAC4Ever

@DUNERWT
Zover ik weet is er vanuit NAC alleen over promotie gesproken.

10   1  
G00Ser

Ik ken hem niet maar wat ik lees op fora en Transfermarkt spreekt mij aan. Daarbij ben ik erg te spreken over het technisch beleid en zou niet weten waarom ik zou twijfelen aan deze versterking.

En nogmaals, we zullen eerst een wedstrijd of 5-10 moeten afwachten voordat we eerste echt conclusies kunnen trekken. Desalniettemin bevalt mij dit team behoorlijk. Leuke frisse jongens die als team spelen en trots zijn om voor NAC te mogen spelen. Doet mij qua spirit denken aan het promotieteam onder Vreven.

3   2  
DunErwt

Directe promotie of via nacompetitie
Maar dit is geen discussie meer dit is gewoon je gelijk willen halen vind ik.

5   1  
7Hills

@DUNERWT

Voor promotie gaan is iets anders dan voor het kampioenschap.

36   5  
Breda-mike

@ jvt en van flieger wanneer is bij jullie wel iets goed? Word doodmoe van dat eindeloze gemekker onder elk bericht. Dit heeft niks meer met je mening geven te maken, dit is gewoon klagen om te klagen.stelletje azijnpissers

12   7  
geelzwartwit

@BREDA-MIKE

Helaas is dit niet de echte Van Flieger...

of zijn sigaren, dure wijn en transfers van Alp naar Spanje etc moeten uit zijn leven verdwenen zijn en daarmee ook de vermakelijke schrijfstijl. En dat beste Mike is in zijn geheel toch wel jammer te noemen. Het gaf nog wat jus aan de kritische noten.

9   2  
Dun Diëe

Die jongen heeft de beste keus van zijn leven gemaakt om vorig jaar niet naar NAC te willen komen. Dat had hij goed bekeken, want als hij een seizoen lang in dat verschrikkelijke team had moeten spelen had ie waarschijnlijk een enorme hekel aan voetbal, of erger nog, aan NAC gekregen.

Je kan TvdA enkel afrekenen op wat hij gedaan heeft en de resultaten naar wat hij bij elkaar gezet heeft. Iedereen die nu al roept dat TvdA de zaakjes fantastisch voor elkaar heeft, of nu al loopt te mekkeren dat hij er een potje van maakt die weet echt niet waar die het over heeft. Op het oog ziet het er allemaal goed uit maar niet meer dan dat. Ik vind het nog al wat om na al die rampseizoenen qua keepers nu al op Olij af te geven. Zit toch behoorlijk wat potentie in dacht ik zo. Maar goed, na twee, drie wedstrijden weten we meer...

7   1  
since1912

Op de verschillende voetbalfora zijn Utrecht supporters wel echt lyrisch over deze jongen, zien in hem echt een toekomstige basisspeler bij Utrecht. Dus ik ben benieuwd, voor nu nog niet in de basis lijkt me (met El Al en Ilic die top spelen) maar altijd fijn om een goede back-up op de flanken te hebben.

10   1  
Joop Klepzeiker

@Von Flieger

Ik zeg ook niet dat je moet gaan juichen. Je moet aan Maarten van Rossem ook niet vragen of 'ie een mop vertelt. Deze selectie moet de tijd krijgen om zich te bewijzen en dan moet je niet afgaan op twee overwinningen tegen veredelde amateurteams. Jij stelt echter dat TvdA afgerekend moet worden op het feit dat hij Kali nergens gesleten krijgt, en dan is mijn, wat mij betreft terechte, kritiek dat VDA voor wat betreft de zomerschoonmaak tot dusver prima werk heeft geleverd. Dat jij tot in den treure herhaalt hoe slecht het allemaal gaat bij NAC houdt de discussie niet op gang, dat is het enige wat ik feitelijk zei ;-)

9   17  
toontje 1964 oosterhout

word het geen tijd voor een ban voor flieger?

4   28  
willem 4,5

@ toontje 1964. Als je iets negatiefs over flieger zegt krijg je een ban, dus voorzichtig. Goed ingelichte bronnen hebben mij verteld dat Flieger deel uit maakt van BSR, dus ik begin het steeds beter te begrijpen!

23   5  
Peppie&kokkie

Weet je waar ik schijtziek van wordt?

Die mensen die vragen om een ban.

Bsr heeft de spelregels in de treuren uitgelegd en dan zijn er nog steeds enkelen die het nodig achten om te gaan roepen Ban ban ban

Man man man

17   4  
Voske

@Flieger

Nog niet zo heel lang geleden heb je hier uitgehaald naar mensen die te snel te positief waren. Iets wat naar mijn bescheiden mening overigens supporter-eigen is: hoop doet immers leven. Hoe zit dat precies met "supporters" die altijd - en dan ook echt ALTIJD - negatief zijn? Is dat volgens jouw onbegrensde wijsheid wat een echte supporter moet doen? Inclusief het continu op de man spelen van mensen binnen de organisatie?

De poppetjes die bij jouw werkgever aan het roer stonden toen ze uit pure zelfverrijking de wereld in een recessie hebben geduwd, zitten nog grotendeels op dezelfde plaats. Voor jou blijkbaar geen reden om op te stappen. Het beuken op de NAC-leiding is dus geen principe-dingetje. Wat het wel is? Ik geef een hint: het begint met een H en het eindigt op Ypocriet.

58   1  
Dick

Ik ben fan van FC Utrecht maar heb een zwak voor NAC. Othmane lijkt in alles op een heel jonge Dries Mertens. Beweeglijk, goed vrijlopen, een lekkere techniek, behoorlijke voorzetten, heel erg snel op de eerste meters (daarna niet zo, maar dan heeft ie de bal meestal al naar voren afgespeeld). De hele Zuidtribune van de Galgenwaard (nou ja, een groot deel dan) veerde altijd op als hij aan de bal kwam. Want dan gebeurde er tenminste iets, aan het begin van vorig seizoen. Hij paste helaas niet goed in de plannen van de latere coach Dick Advocaat. Volgens mij gaan jullie veel plezier aan hem beleven. En dan magtie volgende seizoen met FC Utrecht tegen NAC spelen. Want Utrecht gaat natuurlijk niet degraderen :-)

9   0  
G00Ser

Laat het ban-beleid maar aan het BSRteam over en probeer over de reacties te lezen die je niet aanstaan.

20   10  
ome cor

Flieger heeft natuurlijk helemaal gelijk.
We zijn al twee wedstrijden onderweg en nog steeds zijn we geen onomstreden kampioenskandidaat.
Waardeloos. Weg met TvdA en consorten.

Pffft. Vermoeiend weer Hans

5   4  
Jan Bril

Als deze jongen niet voor de basis komt had hij beter bij jong Utrecht in de KKD kunnen blijven spelen. Of hij het met zijn minieme lengte hier wel gaat redden? Ik vrees van niet. Hij kan snel zijn en aardige voorzetten geven, maar zal toch ook af en toe centraal terecht komen zoals Korte. Als hij er dan niks van bakt zal Brood weinig gebruik van hem maken. Misschien is Abeel wel een genie maar misschien ook smullie2.

2   4  
Breda-mike

@ peppie en kokkie zie je mij ergens om een ban vragen?

5   13  
willem 4,5

@ome cor. precies, je slaat de spijker op z'n kop. Smulders terug en ook de speler van vorig seizoen, die hebben tenminste eredivisie ervaring. O, ja en El A. op staande voet ontslaan, die kan er niets van. En ook vd Gaag de trainer terug en als die niet kan Dijhuizen. Misschien Flieger als scout, met als specialiteit "verre landen" . Verder voorzichtig zijn met uitspraken over Fliegertje want anders ............, je weet het hé!

4   16  
janus

@omecor

We staan op de 1ste plek in de KKD met een doelsaldo van 7 voor en 1 tegen. Dit nadat we 2 prima wedstrijden hebben gespeeld. Leg mij eens uit hoe je dan géén kampioenskandidaat kan zijn?

1   12  
janus

^^^^^^
correctie: 2 goals tegen :)

4   9  
n@©

Als je iemand huurt voor de breedte, dan is dat per definitie weggegooid geld.

9   0  
DunErwt

@7hills @NAC4Ever


Ten 1e mijn excuus jongens, er is idd over promotie gesproken en niet over kamioenschap, sorry 4 that.
Dan is dat duidelijk
Promotie is inherent bij een kampioenschap in de KKD en tevens de snelste weg :-)

14   4  
DunErwt

Sommige mensen hebben zo geen leven dat hun fantasie op hol slaat.
Denken dat Flieg onderdeel is van BSR hahaha dan heb je echt hersenen ten grootte van een.......... erwt. Haha
Hij is wel onderdeel van BSR maar net als ons, als reageerder.
Eigenlijk is het : iets verzinnen en daarmee proberen de mensen op te hitsen, negativiteit creeeren.
Jammer, erg jammer en triest ook.
Ieder mag zijn of haar mening hebben net zoals jij dat mag hebben.

9   0  
NAC4Ever

@DUNERWT
excuses aanvaard.
Ik ben tevreden met promotie, maar hoop natuurlijk ook op het kampioenschap.

@JANUS
Ik denk dat ome cor dat sarcastisch bedoelde.

9   6  
ome cor

@NAC4Ever
Inderdaad !

@Janus
Volgens mij druipt het sacrasme er vanaf, maar jij las het kennelijk heel serieus. Excuses voor mijn onduidelijkheid.

Jouw correctie van je eigen bericht om 16:55 was overigens ook onjuist want 2-0 en 5-1 is wel degelijk 7 voor en 1 tegen.

Wat deze Boussaid betreft denk ik dat we gewoon moeten afwachten hoe hij zich laat zien op de training en of Ruud Brood op basis daarvan deze jongen speeltijd gunt als invaller of basisspeler.
Het is zo makkelijk om al meteen een oordeel klaar te hebben zonder dat je deze jongen in DIT elftal hebt zien spelen.

Een speler is in zijn prestaties naast zijn eigen motivatie afhankelijk van de positie, de opdracht en de spelers om hem heen.
Kijk naar El Allouchi en ook een Van Anholt bijvoorbeeld....
Die laatste zag ik ook niet per definitie als iemand die we per se moesten houden, maar als hij z'n draai vindt kan hij zo maar van grote waarde zijn in het huidige team.

Boussaid hoeven we niet vooraf af te rekenen op wat hij in Utrecht wel of niet heeft laten zien. Die moeten we bij zijn vertrek uit Breda beoordelen op wat hij hier heeft laten zien.

3   1  
Keesje

2e plek is ook goed voor promotie

4   9  
willem 4,5

Grappig, je kunt altijd wachten op Erwtje zijn domme ongenuanceerde opmerkingen, ook deze keer duurde het weer niet lang voor de onzin en slap geleuter weer gepost werd, zó voorspelbaar!

5   2  
Badeend

Je bent zelf een hoofdpijndossier.

2   0  
NAC4Ever

Klopt!

2   0  
NAC4Ever

@Keesje

3   1  
Peppie&kokkie

@Breda Mike Nee zie het woord ban niet in je reactie of lees ik er overheen?

4   1  
Optimist

Als ik mag kiezen sta ik toch achter TvdA en niet achter ome cor.
TvdA heeft promotie als doel, terwijl volgens ome cor het "enige doel niet onderaan eindigen en NIET promoveren" moet zijn
(wat overigens 2 doelen zijn).

Volgens hem deugen het technische beleid, financiële beleid en de besturing van de club niet en daarom kunnen we promotie kennelijk wel vergeten. Zijn mening wat dat betreft is dus eigenlijk dezelfde als die van onze Flieger, al doet ie anders voorkomen.

Misschien heeft Othmane Boussaid wel meer kijk op voetbal dan cor en kiest ie nu voor NAC omdat ie juist verwacht dat we wel promoveren. Als we de positieve sfeer en het geloof daarin vasthouden kan dat niet missen; we hebben wellicht niet het stabielste team, maar zeker wel het beste team van de KKD.

2   7  
Molenschot Loco

Vliegert.....je bent weer terug? Hoeveel duimpjes omhoog?....

9   2  
Sjef de gevulde koek

Wat een dom gelul hier zeg weer haha. Man man sommige hebben hier echt geen verstand en blijven maar raaskallen. Maar even kort dan deze jongen prima aanvulling. Speelde vorige jaar redelijke wedstrijden. Maar Utrecht heeft gewoon op dit moment een top selectie met betere spelers. Die jongen ziet ook wel dat hij daar nu niet aan spelen komt. Ook die jongen van Heracles komt er nog aan. Dus lul aub allemaal niet zo dom zeg. Prima speler die nu eieren voor zn geld kiest en lijkt me heel logisch.

0   7  
Michel

Allereerst positief: Othman welkom!

Dan nu wat ik net op YouTube zag (ik geef toe dat ik niet alle jonge talenten volg): een leuke dribbelaar maar eerlijk gezegd is het een fucking vlieggewicht man. 1.66 m? Ik ben zelf een klein opdondertje van 1,78 m maar ik toten daar dus bovenuit? Die rendeert in een competitie die ruimte biedt en dat is de KKD 9 van de 10 voor ons niet...

Ik hoop heel erg dat hij het gaat laten zien en dat ik zwaar ongelijk krijgt, maar zijn fysieke gesteldheid is wel apart en dan hoef ik geen Engelse 2.13 m spits zonder voortanden.

Beweeglijk rondom Stokkers dan maar?

2   1  
Molenschot Loco

Ik zie dat ff iets anders....hij is klein...Da's de waarheid....maar een mug steekt wel de olifant....niet andersom...hij is beweeglijk...de meeste centrale verdediger NIET.

7   0  
Donald Trump

Uitspraken van vorig jaar who cares??? Deze jongen is 19 en wil doorbrelen als prof.
Hoeveel slimme dingen zei je zelf op je 19de?
Hij wil succesvol zijn net als elke andere jonge speler, gretig horny as hell. Dus welkom en heel veel succes gewenst!!!

2   0  
Buurman

Ik vind hem veel weg hebben van Diba vroeger. Goeie huur. Wat hij vroeger heeft gezegd interesseert me geen reet. Of TvdA goed of slecht werk heeft geleverd wordt vrijdag een stuk duidelijker . Ik heb er een goed gevoel over. Al geef ik toe dat bij een supporter hoop veel invloed heeft op dat gevoel. We gaan het zien.

Laad alle berichten na dit bericht in