Wij gaan niet opzij

NAC Jeugd beleeft wisselende start van de competitie

Masthow

Voor zes jeugdelftallen begon afgelopen weekend de competitie. De resultaten waren wisselend. Zo ging de O21 en O15 pijnlijk onderuit en boekte de O16 een zege op Cambuur. NAC O18 won met 3-1 van FC Emmen, een uitgebreid wedstrijdverslag is hier terug te lezen.

Op bezoek bij het gedeelde jeugdteam van FC Twente/Heracles is NAC O21 hard onderuit gegaan. De wedstrijd eindigde in 6-2, nadat het na 36 minuten spelen al 3-0 stond voor de Tukkers. Vlak voor rust werd nog wel een aansluitingstreffer gemaakt, maar na rust kon dat niet worden doorgezet. Volgende week krijgt de ploeg de kans om zich te revancheren als Go Ahead Eagles op bezoek komt.

NAC O15 verloor in Tilburg de derby van Willem II. Bij rust stond het al 3-0. Redwan Fatih maakte, net als vorige week in de beker, twee doelpunten. Daarmee bracht hij voor even de spanning terug in de wedstrijd. Helaas liep de thuisploeg nog uit naar 5-2

Mede dankzij twee eigen doelpunten won NAC O16 thuis van Cambuur. In beide gevallen eindigde een vrije trap via een Cambuur-speler in het doel. De ploeg van Anthony Lurling raakte ook nog een aantal keer de lat, maar desondanks waren de eerste drie punten van het seizoen voor NAC.

 

Alle uitslagen op een rij:

FC Twente/Heracles – NAC O21,  6-2

NAC O18 – FC Emmen,  3-1

NAC O16 – Cambuur,  2-1

Willem II – NAC O15,  5-2

NAC O14 – Almere City,  3-3

Quick – NAC O13,  0-5

NAC O12: 3de en 11de bij Toernooi Haslou/Elsloo

NAC O11 – PSV,  7-17

Bron:
B-Side Rats
8 Reacties
16   2  
Ivo

Tja, de halve O21 staat in het eerste, dus dat is ook wel logisch.

5   5  
Theoden King

Beleeft met een "t" graag.

3   0  
Masthow (BSR)

@ Theoden King

Scherp, is aangepast!

16   2  
Ivo

Tja, de halve O21 staat in het eerste, dus dat is ook wel logisch.

2   14  
Ouwkus

Die kruiken onder15 lopen heel de week met een stijf plassertje rond woeiiiiiii😁😁

5   3  
Arnac

Uitslagen van jeugdwedstrijden zeggen in principe weinig. Het gaat uiteindelijk om individuele ontwikkeling waar NAC later gebruik van kan maken.
Spelen op een hoger niveau zorgt wel voor meer weerstand waardoor jeugdspelers zich mogelijk beter ontwikkelen.

3   0  
Metzelaar

@arnac hier ben ik het zeker mee eens maar ik denk dat winnen we degelijk uitmaakt. Het liefst zie ik jeugdspelers alles geven omdat ze perse willen winnen. Wanneer ze namelijk naar het Eerste gaan is het ook een must om de wedstrijd te winnen. Het liefst dat ze dit zo vroeg mogelijk leren.

6   6  
Ouwkus

Humor is niet mogelijk hier waar men zichzelf zo serieus neemt dat een grapje niet mag. Echt de hedendaagse NAC supporter is om te janken zo deugneuzerig zijn sommige hier. Schaam me soms om te zeggen dat NAC nog een volksclub is, dat is het namelijk al jaren niet meer. En nee dit keer is het geen humor. Voor humorloze zichzelf zo serieus nemende supporter: 🖕🖕🖕🖕🖕

5   2  
Nicky

@Ouwkus.... t zijn maar duimkus.....

@Metzelaar... Je kunt ook alles geven en dan toch verliezen?

Laad alle berichten na dit bericht in