Wij gaan niet opzij

NAC-jongelingen uitgeschakeld op Concacaf onder 20 toernooi

Gerrit

In Honduras wordt op dit moment het Concacaf onder 20 toernooi georganiseerd. Voor NAC-jongelingen Georrayne Boumann en Jaydino Jacobus zit het toernooi er echter al op.

Georrayne Boumann trad aan met Suriname onder 20. De jonge sterren van Paramaribo mochten aanvangen in de groepsfase. Het land deelde een poule met de leeftijdsgenoten van Mexico, Haïti en Trinidad & Tobago.

In de eerste wedstrijd begon Boumann op de bank. Vanaf die bank zag hij dat zijn teamgenoten het lastig hadden tegen Mexico. In de rust werd hij ingebracht om te proberen wat terug te doen na een ruststand van 4-0. Helaas kon ook Boumann geen potten breken. Hij loste één schot op goal maar zag deze gekeerd worden door de keeper. Uiteindelijk ging hij met zijn teamgenoten eraf met een 8-0 nederlaag tegen Mexico onder 20.

In de tweede wedstrijd trad Suriname aan tegen Haïti. Boumann was met zijn invalbeurt opgevallen bij de coach en mocht aan de aftrap beginnen. Suriname had het betere spel en schoot binnen 30 minuten drie keer op de paal. Na 45 minuten was de ruststand daardoor slechts 0-0 en had de jonge NACcer één schot op de goal gelost. In een poging de wedstrijd naar zich toe te trekken besloot de trainer om Boumann eraf te halen en werd hij gewisseld voor Roche Asidan. Na de rust kwam Suriname er echter niet meer aan te pas en verloor het, mede door een rode kaart, uiteindelijk met 3-0 tegen de leeftijdsgenoten van Haïti.

In de laatste wedstrijd van Suriname was er helaas geen rol meer weggelegd voor Boumann. Hij bleef de hele wedstrijd op de bank. Suriname kon echter ook zonder hem niet tot een doelpunt komen. De laatste wedstrijd werd wederom met 3-0 verloren en dus verliet Suriname onder 20 het toernooi doelpuntloos.

Jaydino Jacobus kwam op het toernooi in actie met Curacao onder 20. Het team stroomde pas in bij de laatste 16 omdat het in November een kwalificatiewedstrijd had gewonnen. Hierdoor hoefden zij pas later aan het toernooi te beginnen.

In deze wedstrijd kon men het echter beter treffen. Curacao moest namelijk aantreden tegen gastland Honduras. Gesteund door het thuispubliek kwam Honduras dan ook veel beter voor de dag dan haar tegenstander. In de vierde minuut kwam het op 1-0, waarna Curacao snel de score gelijk trok. Daarna was het echter éénrichtingsverkeer getuige ook het aantal schoten van 18 tegen 6. Jacobus werd gewisseld in de 56ste minuut en zag daarna Honduras de wedstrijd uiteindelijk verdiend winnen met 4-1. Zo was het avontuur voor Jacobus met curacao onder 20 weer snel afgelopen.

Jacobus en Boumann zijn beide talenten op de rechtsbuiten positie bij NAC onder 18. Jacobus heeft het dit seizoen daar ook zeer verdienstelijk gedaan. In 22 wedstrijden kwam hij tot 10 goals en 7 assists. Boumann heeft het vaker als wisselspeler moeten laten zien. In een seizoen met vooral invalbeurten kwam hij tot 13 wedstrijden en 2 goals. Twee talenten om in ieder geval in de gaten te houden in de toekomst.

Voor de liefhebbers: De finale van het Concacaf onder 20 toernooi zal maandag 4 juli worden gespeeld.

Bron:
B-Side Rats, Concacaf
Terug naar overzicht
31 Reacties
30   11  
Ouwe spionkop

Alle kwaliteit is verkocht vorig seizoen. Nu ook de enige die nog over was, Olij ook weg.
Het ziet er niet naar uit dat er kwaliteit aangetrokken kan worden dit tussenjaar.
Prima, snap ik gezien de overname.
Ik heb een sk genomen om NAC te steunen, maar ik verdom het om weer m'n tijd te verspillen aan types als Mashart en Malone en noem al die prutsers maar op.
Dan hou ik ook maar een tussenjaar.

16   53  
Mikec

Waar blijven de nieuwe spelers??? ??

10   39  
Bredaaaa

het is een tussenjaar. We moeten blijkbaar afwachten.

39   22  
Rubenac

Na de definitieve overname,hoe moeilijk is het??!
Moet er een tekort bij of kleurplaten,zodat je het snapt?

4   26  
Nacman

Siereveld na ADO

7   6  
Sam

@Mikec NAC moet eerst van contracten af voordat er nieuwe spelers gepresenteerd worden

Denk hierbij aan spelers
- Malone
-Ligeon
-Rutten
-Maria
-Antonia

Als niemand weg gaat dan volgen er nog 2 a 3 aankopen

30   11  
Ouwe spionkop

Alle kwaliteit is verkocht vorig seizoen. Nu ook de enige die nog over was, Olij ook weg.
Het ziet er niet naar uit dat er kwaliteit aangetrokken kan worden dit tussenjaar.
Prima, snap ik gezien de overname.
Ik heb een sk genomen om NAC te steunen, maar ik verdom het om weer m'n tijd te verspillen aan types als Mashart en Malone en noem al die prutsers maar op.
Dan hou ik ook maar een tussenjaar.

4   11  
Semsi

Er zit (nog) teveel budget vast in de selectie. Echt doorpakken lijkt na komend seizoen pas te kunnen als er veel contracten aflopen. Mashart, Malone, Bakker, Maria en De Rooij en ik zal er vast nog wel een paar vergeten.

4   0  
Semsi

Antonia, Rutten en Ligeon bijvoorbeeld.

18   1  
Charpie

@ Semsi,

Haal dan wel even Bakker en De Rooij van je lijstje.

Iets met het kind samen met het badwater weggooien......

4   3  
Semsi

@ Charpie

Het lijstje bestaat uit spelers waarvan dan het contract afloopt. Hier kunnen natuurlijk spelers tussen staan waar we niet ontevreden over zijn....

8   27  
@Ouwe spionkop

Alle kwaliteit? Haye bedoel je en onlangs Olij omdat hij niet meer bij NAC wilde blijven. Btw wel mooi dat het klapvee van NAC = Breda er nu ook al vrede mee heeft dat het gewoon een kut jaar wordt.
Als dit jaar klote wordt dan is hopen dat de toekomstige eigenaren geld bij kunnen storten. Buiten de eenmalige verkoop van de hallen op Hazeldonk gaat het bijv. met Bouwbedrijf Vrolijk helemaal niet zo goed en de toekomst van de bouw ziet er niet rooskleurig uit.

7   5  
Youssef

@spionkop

Cijfers van Vrolijk zijn niet goed en bouw in een dip???

Want…….

9   1  
Geelzwartwit

Dit vind ik wel tof. Zou zomaar eens goed kunnen uitpakken. Benieuwd!

NAC heeft herrezen ex-speler Marijnissen op de korrel
NAC heeft concrete interesse in Thomas Marijnissen. Een begenadigd speler en een voormalig talent van de club die via het amateurvoetbal stapsgewijs de weg terug omhoog heeft ingeslagen.

Yadran Blanco 29-06-22, 07:00
Bron: BS

3   11  
Kipiani

GZW hier wachten we op.
Jongens jongens toch.
Platform voor de hoogst biedende.

8   1  
Geelzwartwit

@kipiani

Liever zo'n gast dan een zogenaamde "naam" met ervaring die eerst alle opties bekijkt, afweegt, wacht tot er wat beters komt en zich dan door tekengeld laat overtuigen bij NAC te gaan spelen en dan er weinig van bakt en talenten in de wegzit. Want hoog salaris dus moet spelen.

Daarnaast hoop je er altijd op dat een talent alsnog doorbreekt. Zelf geloof ik sowieso meer in het scouten van gewezen talent en daarmee transferwaarde creëren dan het scouten van 12, 16 jarigen waar iedere club op scout.

Betet gewezen talenten van 20 - 23 jaar goed scouten en die met Lokhoff alsnog een carrière kunnen laten maken. Die gaan ook volwsssener om met de 2e carriere kans.

3   7  
Ivo

Aanvaller van de nummer 16 van de 2e divisie. En deze jongen hadden we toch al afgetest?

NAC moet toch echt eens ophouden met dat strooien met contracten. Liever 20 goede spelers dan 30 matige.

11   0  
Wanny

Zie je wel dat Lex alle spelers uit de 2e divisie kent!

6   0  
Geelzwartwit

@IVO

20 goede spelers.. Dan moet je eerst een speler of 15 zien te lozen. En dan heb je wat budget vrij en moet je binnen dat budget 15 goede spelers me goed contract en salaris transfervrij halen..

En dan blijft de vraag wat is een goede speler? Ze dachten met de vorige spelersbegrotingen ook een bak goede spelers gehaald te hebben.. End de jaren ervoor ook en ervoor en ervoor...

En dan als je de goede spelers al zou hebben moet het matchen met de trainer en zijn visie en speelwijze.

Als je geen top 6 eredivisie bent weet je nooit echt zeker of je 20 goede spelers hebt. Daarom is het zo belangrijk dat er naar het type speler plus karakter plus speelwijze gekeken wordt. Gerard de Haan was geen goede voetballer wel een onwijs nuttige speler die waarde voor het team had. En daarmee een goede speler.

We kunnen vanalles willen maar ikzelf ben wel klaar met spelers die op de bank bij emmen of ervaring bij een ado of vvv hebben gehad. Doe mij maar echt goed gescoute spelers die hun specifieke waarde in het team hebben.

En verder wens ik u allen een prachtige zonnige dag

6   1  
Ivo

@GeelZwartWit

Mee eens dat zaken als fitheid en mentaliteit veel meer moeten doorwegen in de keuze voor spelers. Ik zit ook niet te wachten op de volgende niet fit te krijgen vedette met carrière in de eredivisie die bij ons even komt uitbollen.

Maar ik ben ook van mening dat we niet met hagel moeten schieten. Op de flanken was het nou niet bepaald fantastisch de laatste jaren, we hebben eigenlijk alleen Kaj de Rooij, en dat is qua rendement al heel matig, en dan heb ik het nog niet eens over Antonia.

Haal nou eerst eens de spelers voor je basis-11, dan kan je daarna kijken hoeveel ruimte er nog is om wat voor de breedte te halen.

2   1  
Geelzwartwit

@ivo

Dan hebben we het over hetzelfde.
En dat heeft dus alles te maken met het niveau van scouting, netwerk en speelwijze. Ik heb mijn hoop op Lokhoff gevestigd als bewaker van de selectie en speelwijze.

Mede daarom is het wachten op een goede technisch directeur. Benieuwd wie dat gaat worden.

13   1  
Breda83

@Ivo

Thomas Marijnissen is vanaf het moment dat hij weer begonnen is met voetballen gevolgd door Hellemons. Dat is niet schieten met hagel, dat is goed scouten. Blijkbaar ziet ook Lokhoff het in hem zitten, anders bieden ze hem geen contract aan. Iemand met het karakter van Marijnissen die er alles aan doet alsnog te slagen, kun je er prima bij hebben. Kan als voorbeeld dienen voor al die jonkies die nu vanuit de opleiding doorbreken. Zal echt niet meer gaan verdienen dan een Azzagari of Kestens, dus qua salaris heeft hij ook weinig impact.

10   12  
Livingthedream

Nou ik snap het ook niet helemaal. Je doet net een hoop troep weg waarvan je 1 goede speler kan halen.

Maargoed ik laat me verrassen.

Bannis , Vet , Kortsmit en 2 spelers van Wolfsburg staan op het punt om aan te sluiten bij NAC . Ons geduld gaat beloond worden

15   1  
will vakkie g

Tomas als dit waar is super veel succes bij voor jou de mooiste club van Nederland.laat iedereen zien wat je kan eindelijk weer een ras echte Bredanaar.Super blij mee.

3   3  
Nacman

Ik wacht met spanning op de podcast van vanavond waarin de BSR transfer nieuws aankondigde.
Kan niet wachten tot hij uitkomt.

12   1  
Chris W.M.

@Nacman

Ik weet niet of er echt iets aangekondigd gaat worden. Volgens mij is aangekondigd dat het een soort thema uitzending rond transfers wordt; het transferbeleid van NAC, de rol van een TD, welke posities moet NAC zich nog versterken, wat voor type spelers moeten er komen, etc.

2   0  
Nacman

@ christ w.m.
Dan heb ik dat verkeerd begrepen ik dacht dat ze een primeur hadden.
Maar ook dat wat ze gaan bespreken is zeer interessant om te horen hoe het beleid in de komende jaren gaat zijn en of daar tussen tijdse toets momenten zijn om het beleid en de club naar nog betere resultaten bij te sturen.

2   0  
Ddier

Als buitenstaander is dit niet te volgen, maar als Hellemons hem al lange tijd volgt is het wellicht een magistrale zet.

3   0  
Nac

@LIVINGTHEDREAM

Is te hopen dat je bron klopt.

0   0  
Nacman

Er schijnt ook gesproken te zijn met Tom de weert voor de spits positie hij is tranfervrij

0   0  
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: [email protected]gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

0   0  
Pirke12

Leuk bericht, jammer voor de uitschakeling. Goede jeugd opleiden kost weer tijd. Vertrouwen dat ze opnieuw de kans krijgen in het nieuwe plan.

Meld je ook dit jaar weer aan voor de NACpraat voetbalpoule.
Met dit jaar een inschrijvingsfee van € 7.50 waar € 2.50 naar het goede doel "Nac gaat de singel" in gaat. Schrijf je in met je mailadres. Nadere instructie m.b.t. prijsverdeling volgt.

https://links.voetbalpoules.nl/XZGUqmW8aDuW8hu18

Laad alle berichten na dit bericht in