Wij gaan niet opzij

‘Thomas Marijnissen in beeld bij NAC’

Thiestemberg

Thomas Marijnissen is in beeld bij NAC, dat meldt BN DeStem. Thomas Marijnissen kwam afgelopen seizoen uit voor Kozakken Boys waar hij met elf doelpunten een belangrijke rol speelde in de handhaving op het Tweede Divisie niveau.

Marijnissen is geen onbekende bij NAC. Op jonge leeftijd werd hij opgepikt bij Boeimeer en speelde hij lang in de jeugdopleiding. Marijnissen schopte het zelfs tot het eerste elftal. Onder Marinus Dijkhuizen maakte hij op zeventienjarige leeftijd zijn profdebuut.

Lang kon Marijnissen niet genieten van het leven als prof. Op zijn achttiende stopte hij wegens privéredenen met voetbal. Hij stapte over naar Rood Wit. In de afgelopen jaren klom hij langzaam maar zeker richting de top van het amateurvoetbal. Als NAC zich van de diensten van Marijnissen wil verzekeren is er wel haast geboden. Marijnissen heeft een clausule in zijn contract die hem gratis laat vertrekken naar een profclub. Deze verloopt echter wel op 1 juli, aldus BN DeStem.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
66 Reacties
133   24  
Ouwe Spionkop

Die jongen was destijds HET talent van de jeugdopleiding.
Zat er destijds mentaal doorheen en kon het niet meer opbrengen bij een betaald voetbalclub te trainen en spelen.
Hij heeft een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt bij die amateurclubs. Voor zover je 2e divisie amateurs kan noemen want daar wordt dik betaald (net als in België waar hij heeft gespeeld).
Als hij nu wel weer toe is aan betaald voetbal meteen halen want deze jongen kan echt heel erg goed voetballen.
Hellemons heeft hem altijd in het vizier gehouden.
Gewoon een prima speler en groot talent. Meteen vastleggen voor minstens 4 jaar.

25   9  
leeuw

Laten we dit beeld dan maar eens scherper stellen en halen die gast.

36   118  
Maarten

Tsja, Bannis is ook transfervrij. Kom op, dit is niet de vijver jongens. Zal het best leuk gedaan hebben daar maar dit gaat echt even nergens over

30   24  
Andre Vermeulen

BN de Stem is al weken bezig met het ophemelen van deze speler . Zijn toen de ogen van NAC open gegaan. Gewoon contracteren zal niet slechter zijn dan Antonia.

133   24  
Ouwe Spionkop

Die jongen was destijds HET talent van de jeugdopleiding.
Zat er destijds mentaal doorheen en kon het niet meer opbrengen bij een betaald voetbalclub te trainen en spelen.
Hij heeft een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt bij die amateurclubs. Voor zover je 2e divisie amateurs kan noemen want daar wordt dik betaald (net als in België waar hij heeft gespeeld).
Als hij nu wel weer toe is aan betaald voetbal meteen halen want deze jongen kan echt heel erg goed voetballen.
Hellemons heeft hem altijd in het vizier gehouden.
Gewoon een prima speler en groot talent. Meteen vastleggen voor minstens 4 jaar.

26   51  
steven73

moeten we ons niet versterken ??

12   58  
Bredaaaaa

Yes. Met hem kan NAC promoveren!!!

61   14  
Chris W.M.

@Ouwe Spionkop

"Hellemons heeft hem altijd in het vizier gehouden."

Vooral dit. Voordat mensen denken dat hij alleen op basis van zijn verleden bij de club binnen gehaald wordt. Salaris van Kestens en Marijnissen kun je tegen elkaar wegstrepen, en je wordt er niet slechter van.

30   5  
Cool Hand

Al een tijdje geleden gezegd dat NAC deze jongen weer een kans moet geven. KKD-niveau heeft hij sowieso.

20   43  
Livingthedream

@chris wm

Het schrappen van het salaris van Azzagari, kerstens ect moet je een buitenspeler halen die voor 10 goals zorgt en 10 assist.

Niet uitgeven aan exact hetzelfde niveau. We willen toch groeien?

12   4  
Dun Diëe

Behalve dat we moeten waken voor meerdere kapers op de kust, hij is ooit gestopt met profvoetbal omdat hij er toen helemaal doorheen zat. We zijn dus ook erg afhankelijk van het feit: hij moet het wel willen. Ben benieuwd maar hij is hier in elk geval meer dan welkom.

8   63  
Bredaaaaa

Hellemons is een prima td gebleken. Molenaar en Lokhoff gaan het team sterker maken. Mashart, Marijnissen, Malone en Rutten als gladiator verdediging. Ik heb er nu wel vertrouwen in. The Terminator gaat van Mashart een ijzersterke back maken. Zou toch mooi zijn.

61   5  
Da Pope

Het zegt iets over je mentale veerkracht als je het op kunt brengen om je carrière, nadat je gestopt bent, weer volledig vanaf nul op te bouwen. Je weet dat hij ontzettend gefocust en gretig zal zijn, wanneer hij nu weer een kans krijgt in het profvoetbal. Marijnissen was inderdaad altijd een groot talent, dus met zijn voetbalkwaliteiten zit het sowieso wel snor. Combineer dat met de wil om alsnog te slagen en je hebt, denk ik, een behoorlijke kans om het te redden als prof.

Hij is met zijn 23 natuurlijk wat ouder dan een gemiddeld talent, maar dat maakt mij niet heel veel uit. Het niveauverschil tussen de Tweede Divisie en KKD lijkt me niet gigantisch, je speelt daar voor gemiddeld 1000 man publiek en de gemiddelde leeftijd van de spelers ligt er een stuk hoger. Als het daar lukt, lijkt het niet ondenkbaar dat het in de KKD ook lukt.

Ik zou het proberen. Je loopt nauwelijks risico en ik zou het mooi vinden als hij het alsnog redt als prof.

26   4  
PatjeR

Ik las ergens dat hij nu meer rust en volwassenheid heeft en juist aan het toewerken was naar een profcontract. Vandaar ook de 1 juli clausule. Ben benieuwd! Mooi om weer een Bredaas talent te binden. En ik begrijp uit de kenners hier dat hij echt wel hét talent was ook.

32   7  
Hup nac

Yes!…. Dit vind ik geweldig!.. deze jongen kant echt ballen!… weet zeker dat hij het niveau aan kan.. en verder kan groeien!!… heeft zich bewezen afgelopen seizoen,en was zeer bepalend!

Zo ook Noel de graauw!… op het middenveld bij baronie deze jongen heeft ook een nac/ rkc verleden en bij beide het 1e gehaald, en was ook zeer bepalend bij het behalen van het kampioenschap van baronie!

2 Bredase jongens met een nac hart!… beide zeer technisch , snel en overzicht…doen!!!

Hup nac

50   7  
bungH

DOEN !!!!!
Jongen is mede gestopt na overlijden van zijn vader en is 100% te begrijpen op die leeftijd.. plezier teruggevonden bij rood wit, opgeklommen tot bovenin de amateurs in 4 jaar, jongen bomvol talent en NOAD !

Bannis erbij en je voorhoede moet compleet zijn.

nog een creatieve 10, een bulldog (a la joeri de kamps), 2 linksbacks en Roger Riera.

19   6  
Chris W.M.

@Livingthedream

Want bij NAC hebben we een bewezen track record dat spelers die elders bepaalde cijfers halen dit ook bij NAC brengen. Als je als Marijnissen 1 niveautje lager 14 x scoort en 5 assists hebt in 1 seizoen, dan moet je op KKD niveau ook e.a. kunnen brengen. In alle eerlijkheid zie ik een Kestens bij Kozakken Boys nog niet diezelfde cijfers halen.

Blijkbaar zien ze bij NAC nog genoeg groeipotentie om hem vast te willen leggen. Laat ze dan voor het salaris van Antonia maar een nieuwe basisspeler halen zodat Marijnissen zich in de luwte verder kan ontwikkelen. Een selectie bestaat niet alleen uit de eerste 11.

14   10  
Bredaaaaa

Weet misschien iemand of het geld van Sidney en Vloet al binnen is? We kunnen al het geld gebruiken voor versterkingen.

4   25  
Bredaaaaa

Blijkbaar zijn er twee Marijnissen. Haha. 😅😅 wij hebben Luc al. Hij is een verdediger. Wie is Thomas dan? Ik kan hem niet echt herinneren.

9   2  
Ivo

We hebben het over de linksbuitenpositie.

Ik vind (op papier) Kaj de Rooij onze eerste linksbuiten. Daar rendeerde hij bij Eindhoven heel goed. Steijn en de Graaf zetten hem bijna altijd op rechts. De vraag is of het contract van de Rooij verlengd wordt of dat hij in de zomer vertrekt, waarbij NAC probeert om een beetje van de investering terug te verdienen.

Als de Rooij vertrekt zal er een andere linksbuiten komen, een basisspeler.

Marijnissen kan dan de back-up linksbuiten worden, hij zal niet de duurste speler in de selectie zijn, Kestens en Kotzebue waren ook geen hoogvliegers dus in die zin is het zelfs een verbetering. Marijnissen kan ook op rechts spelen, trouwens. Ik ben wel van mening dat het beter is om spelers op één positie te laten specialiseren en ze daar te laten uitblinken.

17   21  
Livingthedream

@chris wm

Het is in mijn ogen gewoon een te laag niveau.

We hebben de 5de begroting van de kkd. Dan mogen we gewoon iets meer verwachten dan een buitenspeler van de nummer 15 uit de 2de klasse .

Zie je Heracles, Zwolle of de kruiken al met zoiets aankomen?

Buiten het feit dat het wel gewoon knap is dat hij zich teruf knokt.

Maargoed ik vertrouw op de kennis van Lokhoff.

5   10  
Kudeta

Altijd doen!!!

20   4  
Da Pope

@Livingthedream

Ik heb nooit begrepen waarom KKD-clubs niet vaker spelers uit de Tweede Divisie opvissen. Je voetbalt daar bij de grote clubs voor serieuze toeschouwersaantallen en onder serieuze druk op een niveau dat wat mij betreft echt niet lager ligt dan de onderkant van de KKD. Talentvolle gasten uit de Tweede Divisie hebben meer ervaring dan bijvoorbeeld de talenten, die afvallen bij de onder 21-elftallen van Eredivisieclubs en doorgaans verhuurd worden aan KKD-clubs.


De stap van de Tweede Divisie naar de Eredivisie is te groot, maar het voelt als een gemiste kans dat clubs in de KKD niet vaker daar winkelen.

3   22  
Bredaaaaa

Het is wel een mooi. Jongensboek style. De terugkeer van talenten naar het betaald voetbal. Xavi Simmons naar psv en Thomas Marijnissen naar NAC.

19   13  
Chris W.M.

@Livingthedream

Heracles haalde een aantal jaar geleden Reuven Niemeijer op in de derde klasse, daarna met Niels Leemhuis nog een speler van Quick'20 aan hun selectie toegevoegd. Toen speelden ze nog in de Eredivisie.

PEC heeft op dit moment een speler van Spakenburg, Youri Koelewijn, op proef.

Het gebeurt bij veel clubs in de KKD. Kijk naar Top Oss die vorig seizoen Kay Tejan van Quick Boys haalde. En die deed het met 14 goals en 3 assists gewoon beter dan wat wij in de spits hadden lopen.

Vergeet ook niet dat Marijnissen niet gehaald wordt voor de basis. Die basisspelers gaan echt nog wel komen.

21   6  
H.V.M.

Of deze jongen het niveau aan kan wat het 'nieuwe' NAC nastreeft weet ik niet.
Maar kom op beste fans!
Om nu bijna hysterisch te worden en te gaan roepen om hem voor vier jaar te contracteren is behoorlijk onverstandig.
We gaan toch niet alweer beginnen met 'matige' spelers, waarvan we niet zeker weten of het voor jaren duidelijke versterkingen zijn en dan langdurige contracten gaan (weg)geven.
Juist hier moeten we van geleerd hebben om dit dus sowieso niet meteen weer te doen.
Mocht Marijnissen daadwerkelijk komen dan ga ik er vanuit dat NAC=Breda, kiest voor één jaar met een optie voor een tweede jaar.
Oftewel geen nieuwe (financiële) risico's aan gaan!

10   23  
Livingthedream

@da pope

Als je een Eindhoven bent of een vvv bent kan ik me wel voorstellen dat je die spelers op gaat pikken.

Maar toch niet als je NAC bent. Tenzij het een buitensporig talent is van 18 jaar. Heeft nog geen ervaring in de kkd . Laat staan in het 1ste van NAC.

@ chris wm

Niemeijer was wel een aantal jaar jonger en gewoon een groter talent. En we hebben het nu over clubs als Top Oss. We gaan onszelf toch niet vergelijken met Top Oss aub. Die kunnen dat soort gokjes nemen.

Eerst de basis spelers vastleggen en daarna de gokjes. Niet andersom.

21   3  
Chris W.M.

@Livingthedream

Ben jij niet degene die beweert dat er 5 basisspelers klaar staan om gepresenteerd te worden? Wat is het probleem dan?

6   3  
scheppioni

Is hij toevallig familie van onze absoluut top talent Luc !!!??
Kozakken boys heeft afgelopen seizoen niet echt geweldig gedraaid, maar ken Thomas verder niet goed genoeg....... hopen dat Luc het hele seizoen fit gaat blijven nu met trainer Molenaar !

12   2  
Da Pope

@Livingthedream 


Het gaat erom dat een speler van meerwaarde kan zijn. Waar hij vandaan komt, is voor mij een heel stuk minder relevant. 

Je loopt met spelers van Tweede Divisie-clubs nauwelijks risico. De overstap naar een KKD-club is voor een aantal van die gasten de laatste kans om nog een profcarrière te starten. Ze zullen dus minder snel de absolute hoofdprijs vragen bij salarisonderhandelingen. Daarnaast zijn de verwachtingen wat lager en zullen ze gemiddeld genomen alles doen om zich te bewijzen. 

Jongens die bij Eredivisieclubs buiten de boot vallen, vragen veel hogere salarissen (niemand wil inleveren), hebben in veel gevallen nog geen of nauwelijks ervaring in een eerste elftal óf zijn op hun retour en ze zien een stap naar de KKD vaak als een degradatie. 

Ik weet wel wie ik liever zou halen, wanneer spelers voetbaltechnisch ongeveer dezelfde indruk maken.

4   1  
Livingthedream

@chris wm

Ik heb niet gezegd dat het basisspelers zijn.

Van Bannis en Vet en Kortsmit ga ik er wel vanuit( mochten ze ook daadwerkelijk tekenen) . Van de 2 Duitse spelers heb ik geen idee . Het is mij niet bekend wie Lokhoff op de korrel heeft.


Het Probleem bij is dat ik vind dat je gewoon goede buitenspelers nodig heb. De rooij en Antonia hebben altijd wel blessures in het seizoen en Velanas zou ik graag op 10 zoen.

Dan heb je op dus alleen Marijnissen om in te brengen of velanas terug op links. Dat is gewoon te weinig voor doelstelling top 5

4   3  
Livingthedream

Excuus voor het gebrekkig bericht haha.

Een reactie schrijven in de baas zijn tijd op een telefoon gaat niet altijd even lekker;)

9   4  
Nicky

Jullie doen allemaal alsof je de toekomst kunt voorspellen....

Hoe vaak is een "top" speler bij NAC door het ijs gezakt terwijl een mindere god juist ineens is opgestaan?

Er zijn zoveel factoren die bepalen of een speler een succes is. Dat kan je vooraf helemaal niet voorspellen.

Veel belangrijker is het totaal plaatje, klopt de organisatie, de staf, is er een duidelijke visie, worden plekken dubbel of driemaal bezet als backup. Vastigheid, gretigheid en hecht team dat gaat bepalend zijn, niet Jantje, Pietje of Thomas....

14   1  
Wanny

De meesten hier hebben toch geen idee wat die jongen kan. Ik heb hem in ieder geval nooit zien spelen bij Kozakken Boys. Dus kan ik er ook geen oordeel over geven.

Wat ik wel weet is dat er vaker jongens zijn opgepikt bij de betere amateurclubs die succesvol zijn geweest bij de profs. Er zit er zelfs eentje bij die een WK finale heeft gespeeld.

8   5  
Livingthedream

Wanny

Dat is ook zo .

Niemand kan de toekomst voorspellen. Alleen ik irriteer me eraan dat er niet eerst voor de basis spelers gegaan wordt maar voor de b garnituur.

Het is echt prima als je deze jongen erbij neemt. Maar zorg dan eerst dat je selectie op orde is.

We hebben een middenveld met : banzuzi, Van Schuppen en Agougil. Cagro heeft een zware blessure.

We hebben nog steeds maar 1 linksback met het niveau van beekvooruit 8 . En hebben nog steeds 2 lamlullen in de selectie die niet voor NAC willen spelen.

Het is niet meer dan normaal dat je mag verwachten van NAC dat je eerst zorgt voor je basis en dan pas gaat kijken naar " gokjes"

7   7  
binsie

En is lucas Jacobs nog iets? Oud jeugdspeler en gratis op te halen vanuit Amerika?

2   0  
Die ne gast

@Livingthedream
De spelers die jij wil, zijn ook de spelers waar de grotere prijskaartjes aan hangen. Dus die zullen / kunnen waarschijnlijk pas gepresenteerd worden als de KNVB goedkeuring heeft gegeven. Afspraak met de oude aandeelhouders is volgens mij dat er geen grote langlopende financiële verplichtingen worden aangegaan zolang de overname niet definitief bekrachtigd is. Afgelopen jaar heeft ons op vele fronten grote achteruitgang en stilstand opgeleverd en dit is daar nog steeds een gevolg / consequentie van. Tis niet anders.

11   7  
SjorsNac

Ik hoop dat we ook nog in een andere vijver gaan vissen maar blijkbaar mag je dat niet zeggen gezien de minnetjes hier.
Hoop echt dat er nog wat echte aansprekende/versterkingen worden toegevoegd, waar je voor naar het stadion komt, na de uitverkoop van seuntjes, olij, haye moet er wel wat geboden worden voor de 12k seizoenkaarthouders. Misschien ben ik een van de weinig maar ik kom niet alleen voor het bier.. ;-)

8   3  
Breda83

@SjorsNac

Het gaat hier om een transfer van een jongen die niet voor de basis gehaald wordt. Die heb je ook gewoon nodig. Natuurlijk gaan er nog grotere namen komen. Maar er word af en toe net gedaan of dit het nivo van spelers is waarmee de rest van de selectie samengesteld gaat worden.

17   2  
SanderH

Mij boeit het niet of die jongen uit de 2de divisie komt. Als hij een toevoeging is is het goed. Liever een jongen als hij dan een dure (exotische) prof die door het ijs zakt.
Laat hem maar bewijzen wat hij kan.

10   36  
fvp

ADO haalt Sierenveld gratis op bij NAC , NAC haalt gratis Marijnissen op bij Kozakken Boys. Binnen een paar jaar de stadsderby Baronie - NAC in de 2de divisie.

5   4  
Jf

Niemeijer groter talent????
Deze jongen was het talent van Nac maar is wegens privé omstandigheden gestopt.

Kennelijk heeft hij nu wel de vrijheid in zijn hoofd. Ook fysiek ziet hij er sterker uit dan Velanas en De Rooij dus gewoon doen.

6   0  
Wanny

@ LIVINGTHEDREAM

Kan toch gewoon samen gaan. Ik neem aan dat ze echt wel bezig zijn met andere spelers, meer direct voor de basiself. Ondertussen kun je ook prima Van Lare binnen halen en kijken naar dit soort spelers.

6   2  
Livingthedream

@ jf

Wie heeft dat bepaald dat hij de beste was.

Dezelfde die Azzagari,Kerstens en Mashart grote talenten vond?

12   1  
Henri

@DaPope
NAC vult ieder seizoen de onder 21 aan met spelers vanuit alle windstreken: Sparta, FC Utrecht, Feijenoord, Almere FC. Gewoon jongens die het nog nergens gemaakt hebben en het ook hoogst waarschijnlijk bij NAC niet gaan maken.Gasten die een jaar later weer weg zijn en bij een andere club zitten. Ik heb al eens geopperd om voor deze opvulling 2 regionale talenten per linie te scouten die iets ouder zijn dan gewenst, maar wel uit de regio komen, misschien al een NAC hart hebben en in ieder geval voor deze laatste professionele kans alles willen geven. Qua kosten lijkt het mij ook voordeliger en mislukken ze dan stromen ze weer terug bij een regionale amateurclub met inmiddels extra opgedane ervaring. Win win voor meerdere partijen.

8   1  
Svt076

De Bredaase Jamie Vardy.
Komend seizoen op relatief late leeftijd doorbreken.
Seizoen erop promoveren.
Jaar erna kampioen eredivisie met Marijnissen als topscorer 😎

Dromen mag..

19   3  
Chris W.M.

24-jarige Volendammer middenvelder Alex Plat tekent voor NAC volgens de clubwatcher van Volendam.

8   2  
Nacman

Klopt helemaal Alex plat naar NAC

10   2  
Livingthedream

Kijk daar worden we vrolijker van

1   0  
Mo

Is een talent gelijk halen amateur contract en laat zich maar bewijzen

0   0  
Henri


NH Nieuws

Verraste Alex Plat mag vertrekken bij FC Volendam: "Pijnlijk"

Er lijkt een einde te komen aan het huwelijk tussen Alex Plat en FC Volendam. De koploper van de eerste divisie heeft de middenvelder laten weten dat hij mag uitkijken naar een andere club. "Dat kreeg ik gister te horen en dat is wel pijnlijk."

"Zij hebben een bepaald idee over voetbal", vertelt Alex Plat. FC Volendam deed hem een voorstel in maart eerder dit jaar. Tot onderhandelen kwam het toen niet, omdat Plat wilde afwachten tot de zomer. Vervolgens hebben beide partijen geen contact meer met elkaar gezocht. Tot afgelopen week. "Zo werkt dat in de voetballerij, alleen was het voor mij wel een verrassend bericht."

"Vervelende situatie"

"Op dit moment speelt er nog niks, want ik heb het pas gister gehoord." Plat begon het seizoen als basisspeler en stond veertien keer aan de aftrap, maar de laatste weken moet hij het doen met een plek op de bank. "Het is een vervelende situatie. Ik speelde zelf ook niet goed genoeg. De laatste tijd gaat het gelukkig weer beter op de trainingen en tijdens invalbeurten."

"Voor een nieuwe uitdaging bij een mooie club sta ik open"

Kampioenschap

Plat woont en speelt al z'n hele leven bij Volendam. Hij weet niet beter dan dat hij voetbalt in het oranje, maar dat zou binnenkort zo kunnen veranderen. "Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, maar voor een nieuwe uitdaging bij een mooie club sta ik open." De transfermarkt gaat binnenkort weer open, al kan het ook zo zijn dat de 23-jarige middenvelder zijn contract tot deze zomer gewoon uitdient. "Ik heb nooit 'nee' gezegd tegen Volendam. Hier blijven behoort tot de mogelijkheden. We zijn immers in de race voor het kampioenschap."

0   1  
Timothynac1992

@Chris w.m

Waarneer word Alex plat aangekondigd dan bij nac

2   2  
Bredaaaaa

Is Plat een goede speler voor NAC? Gewoon een vraag aan kenners. Ik ken de speler niet zo goed. Wat zijn zijn kwaliteiten?

2   19  
Dabbert

Gelijk halen. We willen graag in de KKD blijven, dus doen!

4   0  
Breda F2

Laat maar komen. Kan hij zichzelf verder ontwikkelen en als hij echt zo goed is een plaats in het eerste afdwingen. Tevens is er sprake van een veerkrachtig persoon als je jezelf op deze manier terug knokt na een groot verlies. Dit zegt niet alles over hem maar wel heel veel.

6   1  
Nac

Ik vond Plat altijd één van de betere tegen nac. Hij speelde altijd goed positiespel.

We gaan het zien.

5   3  
Belgische Naccer

Het maakt met niet uit waar de talenten vandaan komen.
Als ze maar goed zijn.

Maar ik lees ook heel graag wanneer Malone, Antonia, Maria, Ligeon, Bilate en Hilterman nu eindelijk eens vertrekken.

Want allemaal een grote bek over interesse, maar ondertussen vreten ze de ruif gewoon lekker leeg.

Ik mag toch hopen dat Bilate, Hilterman en Malone vertrekken. Dat scheelt 6 ton salaris per jaar. Daar kun je wat hardwerkende talenten voor halen of houden hoor...!

Heeft Sparta nog niet gebeld voor Bilate en Malone? Steijn zal deze spelers toch kosten wat kost willen hebben!

2   0  
Bas

@Belg
Bilate is vrijdag vertrokken

2   8  
Noad1976

Past goed bij het amateurniveau van nac=breda we doen een gooi naar bovenkant rechterrijtje KKD

1   1  
ome cor

@belgische Naccer
Zoek ff in de archieven hier.
Bilate was zo boos dat hij omdat hij (ondanks een brief in april) in zijn ogen niet op de juiste manier werd geïnformeerd dat hij geen nieuw contract meer krijgt.

Waarom denk jij dan dat hij nog bij NAC zit ?

3   1  
Fritske d'n Olifant

Goeie zaak. Het laat duidelijk zien wat de basis van het nieuwe NAC gaat worden. Namelijk spelers die heel graag voor NAC willen spelen, de juiste mentaliteit hebben en waar nog een zekere rek of ontwikkelbaarheid in zit.

Thomas Marijnissen wordt door iedereen genoemd als een groot talent uit de opleiding die in eerste instantie gestopt is en na het verwerken van het overlijden van zijn vader zich via het amateurvoetbal een weg omhoog heeft gewerkt. Dan heb je in ieder geval de mentaliteit en de motivatie om steeds beter te worden. Als hij ook nog eens gemotiveerd is om de stap terug te maken naar het profvoetbal en nog meer in zichzelf wil investeren dan lijkt het me een hele goede zaak dat hij weer terug bij NAC komt.

Dat hij nu in de tweede divisie bij kozakken boys speelt zegt mij niet zoveel. De niveauverschillen tussen de top van de amateurs en de kkd zijn echt niet onoverkomelijk. Bovendien zijn er wel meer spelers die vanuit het amateurvoetbal een succesvolle stap naar de profs hebben gemaakt. Die andere Thomas (Verheydt) die velen hier het liefst nieuwe spits van NAC zagen, speelde nog niet zo lang geleden zijn potjes voor IJsselmeervogels.

4   9  
marco

Als dit al versterking wordt gezien. Een speler van kozakke boys... Misschien loopt er bij de Geeren of Sab nog een spits rond? Amateur niveau ten top, heel slecht gevoel bij nac is breda.

1   2  
The Central

@wm

Is dat het criterium “ je wordt er niet slechter van” ?

Kestens was toch zo’n groot talent en het was toch een schande dat die over het hoofd werd gezien.

Als deze jongen zou goed is zal hij de clubs wel voor het uitzoeken hebben.

4   1  
Pirke12

Halen die man, het niveau KKD en 2e divisie loopt qua niveau echt niet teveel uit elkaar. Denkt men wel maar is echt niet. Ben wel eens benieuwd als NAC 5x tegen Kozakken speelt dat ze dan 5x winnen.

Schrijf je nog in , daar EUR 2,50 naar het goede doel gaat 'Nac gaat de singel in'

https://links.voetbalpoules.nl/XZGUqmW8aDuW8hu18

0   0  
Andre vermeulen

Wat zou de status zijn? Wel of geen contract aangeboden voor 1 juli.Na 1 juli niet meer gratis op te halen.

0   0  
Andre Vermeulen

Iemand van BN de stem is erg fan van Thomas.weer een stuk in het krantje deel 5 binnen een maand..contracteren die gast

0   0  
ton

Welke club wordt de kampioen geef aan hoeveel procent tussen nac willem 2 roda heracles graafschap

Laad alle berichten na dit bericht in