Wij gaan niet opzij

NAC komt met statement naar aanleiding van bedreigingen aan adres familie Steijn

Das Phantom

NAC neemt met een statement afstand van de bedreigingen die zijn geuit aan het adres van de familie Steijn. De club heeft berichten die zijn gestuurd aan gezinsleden ingezien en snapt de beslissing om aangifte te doen.

NAC is geschrokken van de bedreigingen en veroordeelt het handelen van enkele individuen. "De acties van deze individuen passen niet bij onze club en onze achterban. Wij distantiëren ons hier dan ook volledig van", aldus de club. 

Maurice Steijn gaf gisteren voor de camera van ESPN aan aangifte te gaan doen. "Als club hebben wij inzage gekregen in deze berichten en begrijpen de keuze om aangifte te doen", aldus NAC. "We willen eenieder oproepen onze club op een positieve manier te steunen, zoals zovelen al doen. We hebben een trouwe supportersschare, waar we ontzettend trots op zijn. Verpest het niet voor je medesupporters" 

B-Side Rats is van mening dat aangifte doen een juiste stap is, omdat er op die manier goed onderzoek kan worden gedaan naar de mogelijke bedreigingen aan het adres van de familie Steijn. Dit omdat de eventuele daders kunnen worden bestraft en niet de NAC-supporter in het algemeen de schuld krijgt. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
117 Reacties
294   19  
Ginnekense Naccer

Iemand bedreigen is absoluut fout en gelukkig is de wet ervoor om te bepalen of dat heeft plaatsgevonden.
De boel bijelkaar liegen en provoceren staat helaas niet in de wet maar daar zou de familie Steijn en meneer Manders 100% schuldig in zijn.

Had je gewoon niet laten zien met Manders samen, en juich je twintiger niet toe om een middelvinger op te steken en te provoceren zoals iedere vader in Nederland dat niet zou moeten toejuichen, stuk verdriet dat je bent.

Hup NAC en NOOIT meer Steijn en Manders in ons stadion

88   23  
Traaise Rat

Wat ik mis aan dit statement is:

Met sportieve groet,

Mathijs Manders.

🤮🤮🤮

78   17  
Das Phantom (BSR)

Prima. Onderzoek doen, kijken wie er debiele berichten sturen en ons, net als eerder is gebeurd vanuit andere hoeken, wegzet als bloeddorstige honden.

Worden er echt allemaal beter van als je deze 'supporters' eruit filtert.

294   19  
Ginnekense Naccer

Iemand bedreigen is absoluut fout en gelukkig is de wet ervoor om te bepalen of dat heeft plaatsgevonden.
De boel bijelkaar liegen en provoceren staat helaas niet in de wet maar daar zou de familie Steijn en meneer Manders 100% schuldig in zijn.

Had je gewoon niet laten zien met Manders samen, en juich je twintiger niet toe om een middelvinger op te steken en te provoceren zoals iedere vader in Nederland dat niet zou moeten toejuichen, stuk verdriet dat je bent.

Hup NAC en NOOIT meer Steijn en Manders in ons stadion

73   7  
Sia

Laten we zaterdagmiddag met een sportief statement komen en positief verrassen in Den Haag.

40   96  
Tonn

Bsiderats zou eerst eens goed bij zichzelf te rade moeten gaan, welke invloed ze hebben op dit soort excessen. Niet in een reactie op mijn post, maar gewoon eens samen zitten als redactie en los van alle emotie. Mogelijk komen r goede ideeën uit.

27   23  
Ric

Ik hoop dat na onderzoek blijkt dat er Tilburgse internethooligans de veroorzakers zijn. Dan kan dit hoofdstuk gesloten worden en kunnen ze kappen ons mooie clubje te verzieken.
Aan de personen die zich wel schuldig maken! Schaam je kapot en kijk wat je momenteel bereikt met de negatieve aandacht en het effect op spelers die aangetrokken moeten worden!

100   11  
Eljé

Geef nou maar gewoon aan wat die bedreigingen dan waren, dan weten we waar we het over hebben. "Hij gaat de singel in!", is dat een bedreiging? Of lagen er kogels op de deurmat?
Er zit nogal wat ruimte tussen bedreigd zijn en zich bedreigd voelen.

In het eerste geval wil ik graag ook even rapporteren dat ik me gekwestst en beledigd voel door zoontje Steijn.22   4  
RaraNAC

Ben benieuwd wanneer de aangifte een feit is…

26   5  
scheppioni

Geen woord meer aan vuil !
Winnen zaterdag is nog harder nodig dan ooit !
HUP NAC !!!

38   8  
n@©

Aanpakken die hap en uit het stadion flikkeren. Dit is geen rauw randje, dit is een laffe actie.

We laten onze naam toch niet te grabbel gooien door een stel pubers?

68   6  
ZNDRT-FanaticZ

Het kan dus wel, een statement vanuit NAC...

Had de afgelopen twee jaar graag wat statements gehoord over hoe kut onze club bestuurd wordt en hoe Manders en Steijn de club de vernieling in hebben geholpen (en helpen) en de afwezigheid van Manders en... en... en...

Manders rot op

27   1  
Grote Trainer

Zaterdag 0-2 winnen en je hoort hier niemand meer over.

39   3  
Beest

Prima statement . Had dit vorig jaar gedaan dat scheelde heel erg veel gezicht verlies.

Totale debielen heb je overal

33   18  
Moppernac

Terecht van Fam. Steijn om aangifte te doen.
Je mag je zegje hebben en mokken tegen wie je maar wilt, maar bedreigingen en met ziektes smijten gaan een stapje te ver.

Das Phantom(BSR)@ die grote bos bloemen zou terecht zijn en is een mooi gebaar namens de echte NAC SUPPORTERS.

44   9  
The Don

Manders rot op!

34   9  
Ouwe Spionkop

Statement van NAC, jullie bedoelen statement van Manders.
Eens kijken hoe lang het deze keer blijft staan.
De vorige werd na een maandje of 4 pas weggehaald omdat het onzin bleek te zijn.

52   10  
Realist

Ik neem afstand van klootzakken manders en steijn!

80   5  
Arnac

Ik vind het zo irritant dat Steyn steeds overal een podium krijgt. Zowel Maurice als Sem Steyn zijn steeds degene die NAC opzoeken. In een interview van VI, op tv, in het stadion met Manders, middelvinger opsteken naar publiek.

Als Sem Steyn na z'n doelpunt gewoon had gejuicht, dan was er een heleboel minder aan de hand. En als Manders niet samen met Maurice Steyn naar het stadion was gekomen, dan was er nog minder aan de hand.

Zowel Maurice en Sem Steyn grijpen elk moment aan om te lullen over NAC. Vanuit NAC wordt hier zelden over gesproken.

Verder is uiteraard is elke vorm van bedreigen verkeerd en treurig.

Blijf weg familie Steyn, los dit goed op en houd verder je mond ajb.

51   6  
Yellow army ambassadeur

Matthijs geeft z'n vriend weer s gelijk onder de naam van "NAC". Lekker toneelstuk weer gasten! Schijt aan die Steijn.

52   3  
Ouwe Spionkop

Nog even door de zure appel heen bijten mensen. Een deze dagen worden de aandelen echt verkocht.
De eerste actie van Vrolijk en consorten is Manders met pek en veren de stad uit schoppen.

31   6  
messiaans

Nou aanpakken die gasten, ik wil niet meer geassocieerd worden met dat 'wij' altijd maar bedreigen. Laat me er buiten, alsjeblieft zeg. Stadionverbod en met de goeie 15000 de neuzen zelfde kant uit.

69   9  
Denn

Sem logeert bij oma.
Sem is niet blij.
Sem heeft deze Bumba puzzel nu al zo vaak gedaan.
Sem moet huilen.

23   6  
Per

Je kunt het er allemaal niet mee eens zijn of het aanstellerig gedrag vinden. Feit is wel dat we wéér door het slijk gehaald worden als club en supporters zijnde.

Dit brengt zoveel schade met zich mee...

11   3  
Noahd

🤥🤡

36   5  
Brugger

Ik ben zo klaar met die hele familie steijn..

38   5  
Erik

Ik stel voor dat het nieuwe bestuur Manders op staande voet ontslaat op basis van ernstig disfunctioneren....

29   3  
NNB

Hebben de nieuwe eigenaren al nagedacht hoe ze manders en consorten (steijn inclusief) zoveel mogelijk door het slijk kunnen halen met de feiten die boven tafel gaan komen?

gewoon zodat hun naam overal bekend is in negatieve zin. Zodat iedereen het echte verhaal gaat horen over deze haagse bende.

Dit mag nooit ergens anders herhaald worden!

19   1  
Tico

Ten eerste keur ik bedreigingen voor 100% af, maar laten we eerlijk wezen dat wanneer die Sem zich niet zo had gedragen naar de Bsite en als die Maurice zich niet had laten zien en nota bene ook nog naast die flapdrol is gaan gaan zitten waar heel het stadion op zit te kijken, dan was er niks gebeurd!
Pfffff wat een rommeltje is het allemaal rond NAC zeg!

18   1  
Ouwe Spionkop

@Beest
Nu al vergeten dat ze vorig jaar met statement kwamen over bedreigingen aan Steijn en familie en dat ze dat moesten intrekken omdat het verzinsels van Steijn en Manders waren?

13   10  
vdh

De mafkezen die Steijn de kans en mogelijkheid bieden om onze mooie club en naam zo in diskrediet te brengen moeten direct opgepakt en opgesloten worden om eens goed over deze domme acties na te denken. En een stadionverbod voor het leven.

Bijzonder naïef dat iedereen hier op Steijn afgeeft maar voorbij gaat aan 10 malloten die onze club kapot maken.

En ja, ook ik heb een bloedhekel aan Steijn.

13   1  
Wanny

Als er bedreigingen zijn geweest, zie ik de daders niet als medesupporters. Dus ik voel me hierdoor totaal niet aangesproken.

Temeer daar er vorig jaar ook een bericht van Manders en de grote 3 kwam betreffende bedreigingen en daarvan is nooit aangetoond dat er iets van waar is. Waarom zou dat nu wel het geval zijn?

Doe svp direct aangifte en pak die eventuele randfiguren op. Dan kunnen we verder met mensen die wel normaal kunnen denken.

14   0  
NAC4Ever

Als de bedreigen nu wel waar zijn vind ik het terecht. Maar ik hoorde Manders nauwelijks en erg laat toen de beschuldigen onterecht waren.

3   6  
Beest

@ouwe spionkop

Zeker niet.

Maar ik mag toch aannemen dat zelfs Manders dezelfde fout niet 2 keer maakt . En dat er nu wel echt bewijs is voor een verzonden email of app.

Dat integenstellijg tot vorig jaar

21   0  
Svt076

Wederom: mochten er heftige bedreigingen zijn geweest hoop ik dat verantwoordelijken worden aangepakt en verbannen bij NAC.

Verder, zodra MM eindelijk is opgerot mogen de namen Manders & Steijn uit de geschiedenisboeken van onze club worden gekrast en mogen deze 2 namen nooit meer in 1 zin met NAC worden genoemd. Wat hebben deze 2 narcisten onze club enorme imagoschade toegediend zeg.. Ook zou ik als nieuwe eigenaar zijnde een flink onderzoek gaan opzetten naar hoe er gehandeld is, en dan met name hoe MM handelt onder de naam NAC. Zum kotsen.
Juridisch keihard aanpakken die mafkees, lijkt me genoeg winst te behalen.

Wat snak ik naar een nieuw hoofdstuk voor ons NAC zeg, het afgelopen jaar is één grote gitzwarte bladzijde.. wat een tyfusbende

25   4  
Benn076 (BSR)

Eens met Wanny. Zolang dit soort statements nog langs de thuiswerkplek van Manders moeten, heb ik er moeite mee ze te geloven.

Zal blij zijn als we binnenkort van deze bende af zijn.

20   1  
Guuske

Kan er iemand zaterdag een lief roze logeertasje maken voor Steijntje voorals hij weer bij oma moet gaan logeren? met zn knuffelbeertje en een tandenborstel

12   8  
Kopspion

Wanneer worden wij bevrijd van die hele Haagse enclave ?
Allemaal vriendjes van mekaar en het lijkt haast wel of ze bewust onze club aan het slopen zijn !?
Tegenstander omgekocht zodat Malone in de laatste minuut nog kan scoren om ervoor te zorgen dat wij tegen ADO moesten ……?
Scheids omgekocht dat die een achterbal geeft na overduidelijk hands van St…n……?
Malone en Bakker omgekocht dat die ADO in de laatste minuut laten scoren ……?
Manders bewust St…..n uitgenodigd om te provoceren en pa zijn zoon opdracht meegegeven om de Bside uit te dagen ?
Enz, enz. Of zou het echt allemaal toeval ziJn ??

12   14  
Fanneke

Het gaat goed met ons clubje.
Altijd positief in het nieuws.
In goede banen geleide overname soap.
Zogenaamde supporters die beslissen wat wel of niet goed is voor NAC.
De sponsoren staan op deze manierte trappelen om bij NAC in te stappen. Niet dus. Die bedenken zich wel een paar keer voor ze ook maar een sponsordeal sluiten.
Over 2 jaar zijn we op het niveau Dordrecht beland. Chapeau!

15   7  
Gman

Heren en dames supporters. Het enige wat telt is: als er een zogenaamde NAC-supporter is geweest of meerdere zijn geweest die bedreigingen hebben geuit aan het adres van Steijn en/of zijn familie, dan is dat pertinent fout en misselijkmakend gedrag. Erg terecht dat daar aangiftes op volgen.

Pak nu niet iedere mogelijkheid aan om onze grote vriend Manders er bij te betrekken, maar hou het bij de kern. Als je weet van iemand die een dergelijke uiting heeft gedaan, spreek die koekert er op aan.

Enige statement zou moeten zijn dat de NAC-supporters allemaal afstand nemen van eventuele bedreigingen. Op of naast het veld een bloemetje geven aan vader en zoon Steijn. Dan worden ze ook een heel stuk tammer in de media, komt de gemiddelde supporter er beter uit, NAC ook en de Steijn's ook als ze dat accepteren.
Het wordt tijd om eens boven dit gedoe te gaan staan en eens met een volwassen bril dit alles te benaderen in plaats van alles met een oer-emotie.

12   2  
HupNac!

Zou Manders zaterdag ook weer naast Steijn zitten in het stadion?

0   5  
Bredaaaaa

Zo. Daar zit je dan. Gearresteerd worden voor een voetbal spelletje. John Karelse was vroeger ook bedreigd geweest met de dood. Toen hij onze trainer was. De bedreiger was een volwassen kerel met gezin etc.

21   1  
fvf6

Wie is NAC in deze , is dat de heer Manders? De meneer Manders die meneer Steijn uitnodigt voor een avondje NAC , waar meneer Steijn niets meer mee te maken wilde hebben . Is Manders NAC... ik denk het niet .
Let wel de bedreigingen keur ook ik af , dat doe je niet , maar frustreren zoals Steijn en Manders doen en hebben gedaan is ook niet normaal .

27   3  
De muzikant

Heeft ADO al een onderzoek ingesteld naar de middelvinger van junior Steijntje?

7   1  
Badeend

Mocht iemand nog iets over het 'karakter' en de 'intelligentie' (en vooral: het gebrek daaraan) van onze ex-trainer willen weten, kijk even dit fragment terug:

https://twitter.com/espnnl/status/1337525325404762113

Opvallend is verder wel dat het ernaar uitziet dat 2/3e van de traditionele Top 3 volgend seizoen getraind gaat worden door ex-NAC spelers. Mooi feitje uit een tijd dat NAC nog goed kon scouten, op kwaliteit, intelligentie en karakter - zowel in de selectie als in de organisatie. Dat waren nog eens tijden. Ik vraag me al een tijdje af welke ex-NACer de opvolger van Van Nistelrooij zou moeten zijn, maar een ding is zeker - de vader van Sem gaat het niet worden. Penders? Die zit in ieder geval al in de goede stad...

16   3  
Kikako

Ik hoop dat de familie stijn nooit meer in ons stadion komt

11   2  
gjoewie

Even voor de goede orde: hoe komt het dat NAC inzicht heeft gekregen in de (zogenaamde) bedreigingen die Steijn ontvangen heeft?
Dat zal niet via de recherche of de politie of de openbaar aanklager gegaan zijn.

Ik heb al eerder geschreven dat Steijn gewoon op het uitvak had kunnen gaan staan. Daar zou niemand een probleem mee hebben. Maar met zijn domme actie lokt hij wel reacties uit van andere domme lieden.

Laat ik een ding duidelijk stellen: je hoort niemand te bedreigen en je hoort ook niet je dreigement uit te voeren. Niet alleen is het strafbaar, maar je wint er verder ook niets mee. Het is gewoon dom.

Als NAC in de persoon van Manders (ik kan niet voorstellen dat iemand anders die dreigementen heeft mogen bekijken) inderdaad beschikt over de dreigementen, dan zou ik die doorspelen aan de politie. Als er naam en toenaam bijstaat, dan een stadionverbod geven. We mogen natuurlijk niet door enkele domme figuren de reputatie van onze club te grabbel laten gooien.

19   1  
NAC!!!

De bedreigingen zijn niet goed te praten.

Echter de hand in eigen boezem steken zou hun ook sieren!!

1) de vorige bedreigingen zijn nooit vastgesteld!

2) Waren er bedreigingen? Ik zou dan niet meer naar dat stadion gaan. Je voelt je dan toch niet op je gemak.

3) dan Steijn junior, hier plezier inheeft na zijn doelpunt. Prima! Zou ik ook hebben. Maar, dat vingertje totaal ongehoord en beschamend van zijn kant..

4) dat papa dan nog vind dat het een geweldige actie was, sorry.. wij voeden onze kinderen zo niet op. Misschien zijn wij dan te braaf. Maar manieren kan je aanleren mijnheer Steijn.

5) je kunt je nu ook eens afvragen hoe dit weer tot stand gekomen is natuurlijk.
(En ik blijf bedreigingen niet ok vinden)

6) Is het onderzoek al gestart naar die middelvinger?

7) Wie maakte bekend bij NAC dat er bedreigingen opnieuw waren, Manders?

8) Als je als Steijn zijnde niet ik het stadion zou zijn, en je zoon stak geen middelvinger op. Dan was dit ook niet gebeurd.

Maar goed, het bedreigen is fout, totaal fout. Maar kijk zeker eens 1000x in de spiegel thuis Steijntjes …

🤮🤮🤮🤮

6   1  
Bredanaar

Bedreigen is nooit goed te keuren maar misschien had Manders even kunnen afwachten of dit werkelijk is gebeurd.
Soms is ie we heel snel…..😏

18   1  
Deefje VAK G

dat bedreigingen niet getoleerd moeten worden lijkt me duidelijk.
Maar google voor de grap "middelvinger schorsing voetbal"en dan kun je zien wat een voetbalbond vindt of hoort te vinden van wat MS een "prima actie" vindt......

17   1  
D'n Klaagmuur

Maar de grote vraag blijft:

Is Manders al weg??

8   1  
Spionkop

🖕🏻

11   1  
Sjorsnac

Het is al vaker gezegd maar het is gewoon provoceren. Manders weet dondersgoed dat Maurice beter maar even niet langs kon komen na alles wat er gebeurd is, geef dat even tijd.

16   10  
Tip

Wat Steijn stelt is het volgende. “Zijn kinderen zijn vorig jaar en nu bedreigd. Vorig jaar is geen aangifte gedaan om de zaak niet verder te laten opwaaien. Nu gaat hij wel aangifte doen.” En NAC geeft nu aan dat “ze de bedreigingen hebben mogen inzien en de aangifte begrijpen.” Het lijkt er sterk op dat er toch wel wat aan de hand is. Laat nu de politie zijn werk doen en laten we ons er niet mee bemoeien. Het wordt er met de meeste reacties hier voor de buitenwacht niet beter op. Dan de opgestoken vinger van Steijn jr. naar de Bsite. Als de knvb normaal gesproken dit soort zaken onderzoekt en eventueel bestraft moeten ze dat nu ook doen. Hebben wij ons overigens naar Steijn jr. correct gedragen ? Werd er niet gescholden naar hem etc. ? Maar nogmaals het 1 is werk voor de politie en het andere voor de knvb. Laat het rusten nu. We gaan het vanzelf nog horen.

17   2  
Die ne gast

Nogal wiedes dat ‘NAC’ de bedreigingen heeft ingezien. Manders en Steijn zaten naast elkaar op de tribune…

Hoop dat BN De Stem over een maand weer gaat checken of er daadwerkelijk aangifte is gedaan en of het OM aanleiding ziet om daadwerkelijk onderzoek te gaan verrichten.
Ik vermoed namelijk van niet…

Zo klaar met alle negativiteit rond de club en het gevoel dat onze AD niks om NAC geeft en zichzelf groter en belangrijker vindt dan de club en haar supporters.
Zullen we afspreken dat als Matthijs Manders na zijn vertrek jank-interviews gaat geven over hoe zielig hij wel niet is en hoe onterecht alles was bij NAC dat BSR daar geen enkel nieuwsitem van maakt? We weten allemaal dat Manders niet te vertrouwen is en ik hoef nooit meer aan Steijn en het afgelopen overname-jaar herinnerd te worden. Zoveel liefdeloosheid, hooghartigheid en kloof vanuit de top van NAC richting supporters is ongekend.
Één troost: als de overname rondkomt gaan we zoveel negativiteit en tweespalt komend seizoen gelukkig niet meer meemaken. Maar het gaat nog wel 2-3 jaar duren eer we de puinhopen van Steijn en Manders weggewerkt zullen hebben…

28   2  
Ouwe Spionkop

Volgens Karelse en Blanco is het nu heel snel gedaan met Manders. Met wat geluk zou hij binnen een week of nog eerder ontslagen zijn.

20   3  
Koen74

Geef ze een stadionverbod....voor de rest van hun leven....

Met "ze" bedoel ik natuurlijk de Fam Steijn en omgeving.

12   3  
ArnoldUno Breda

Laat de politie z.s.m. achterhalen wie die klootzakken zijn laat ze voorkomen. En dan a.u.b. een hele grote dikke vette PUNT achter heel dat Steijn gezeik.

7   6  
scheppioni

Ik sta er niks van te kijken dat er over een tijdje weer een correctie bericht komt van 'bedreigen is weer overtrokken, ons semmetje had ook niet zijn vingertje mogen opsteken' daar hebben drie NAC supporters geroepen, 'foei stout semmetje' dat mag jij niet doen piemeltje rozewater' !
Einde aandachts tokkie familie steijn ! Focus op ons NAC !

15   0  
Noadhugodver

Ff in ander nieuws, gaat Ado nog een boete betalen aan NAC voor (de poging tot) het beschadigen van het dak? Volgens mij krijgt een club altijd een boete als ze vuurwerk afsteken, maar in het uitvak hebben ze een pot tegen het dak geschoten. Vind ik heel wat anders dan een paar fakkels aansteken.

18   2  
Heksenketel

Punt 1: Ik ben tegen elke vorm van bedreigen, ik veroordeel het en zal het zelf ook NOOIT doen.

Maar wat een 2 verbitterde sukkels zijn dat. Beide de confrontatie zoeken: Vader door naar het stadion te gaan en zoontje lief met zijn provocerende aktie. Het zegt alles over hen en niets over NAC.

1   0  
Pmds

Nou, goed hoor NAC…

11   1  
Francis Bacon

Wat een dom persbericht van nac-zijde. Vooral dat 'we roepen iedereen op om...'

Nu.nl vertaalt dit al met 'nac roept supporters op om te stoppen met dreigen'.

Het bericht had alleen de acties moeten veroordelen die sommige mafklappers eventueel hebben gedaan. Nu worden we alsnog weer allemaal op 1 hoop gegooid.

21   1  
Nonkel Frans

Het is nu inderdaad wachten op de verklaring van ADO.

Naast gedrag en schade veroorzaakt door hun supporters. Doen zij afstand van het obscene en provocerende gedrag van hun speler richting supporters?

Zo niet, gaat NAC dan naar de KNVB?

11   3  
NAC4Ever

@NOAD1976
Dus als je negatief schrijft over mensen voer je een hetze en hits je mensen op?

BSR heeft zich altijd als tegenstander van bedreigen geuit, maar ze hebben ze ook als tegenstander van leugens geuit.

15   6  
Beest

Hahaha prachtig om te zien dat die Noad1976 nog steeds link is dat het zijn city niet is geworden.

Ongelofelijke zure huilstruik

8   20  
Tip

Het gaat in dit soort zaken niet alleen wat wij denken maar ook wat denkt de buitenwacht? Bedreigen moet je hoe dan ook veroordelen , verwerpen anders worden we door onze eigen scheldende regelmatig nuancerende reacties onderdeel van de bedreigingen. Terwijl het waarschijnlijk hooguit een stuk of 5 'supporters ' zijn.

Dat Steijn sr. in het stadion zat is sowieso zijn goed recht. Maar hij deed ook nog eens voor zijn werkgever Sparta gewoon zijn werk.

Sem Steijn heeft zonder meer het NAC publiek even geprovoceerd. Maar is hij zelf in de wedstrijd ook niet geprovoceerd door scheldpartijen vanaf de kant etc. ?

Men trekt hier nogal vlug de ' overname kaart en weer vooruit kijken.. " . Maar wat ik tot heden van de plannen van NAC = Breda heb gezien kunnen we hooguit 1 seizoen vooruit kijken. En wie komt voor de belangrijke functie van AD ?
Laten we alles maar eens rustig afwachten vind ik. Als eerste hoe het zaterdag bij ADO afloopt.

15   6  
Beest

@noad1975

Hahaha🤡

7   20  
Ere

Onze supporters worden steeds kwalijker, waar we eerst altijd goed aangeschreven stonden maken we ons zelf continu belachelijk!
Wijzen met een vinger naar een ander dan kunnen wij maar al te goed, dit soort gasten die families gaan bedreigen heel snel het stadion uit gooien!
Waar ik me ook stoor, iedereen die een beetje gevoetbald heeft zag dat Kishna zich duidelijk niet aanstelde en geblesseerd van het veld moest ergens in min 30 bij een 0-0 stand. Wij doen wij een fluitconcert van jewelste terwijl het waarschijnlijk einde carrière zal zijn voor hem.
Matig heel matig

13   8  
Arie

Ik ben met die Haagse grafkliek inmiddels op een punt dat ze me niet snel genoeg naast elkaar aan een hoge boom kunnen.

9   2  
Breda F2

Kunnen we aub stoppen met het negatieve gezeur. Ben er nu wel klaar mee. Op naar zaterdag. Mocht het na zaterdag over zijn dan ist op na een nieuw seizoen.

7   25  
anoniem73

@Beest. Ben het 100% eens met noad1976 . APPLAUS VOOR DIT BETOOG
Maar kies maar voor NAC=lokaal. dan zijn we over 3 jr alweer failliet.

13   7  
steven73

Maar wat ik me nog het meeste afvraag hebben wij al aangifte gedaan voor brandstichting en dus mensenlevens in gevaar brengen. Ik was echt in paniek toen ik hoorde dat er brand was.
En is er ook een mail naar ADO gestuurd over het misselijkmakend gedrag van eene Sem Steijn (wegens provoceren, misschien moet ik maar naar de politie gaan en aangifte doen voor het opruien van weldenkende mensen)

3   2  
gedoe
6   2  
Mo

Aandacht trekjers geen bal van waar

24   1  
Bas

De hypocrisie van NOAD1976 in vier delen:

NOAD1976
12 May 2022, 17:19
Bsiderats heeft een jaar lang hetze gevoerd tegen Manders en Steijn zooitje opgehitst en anti city propagande gevoerd
ook tegen Wim van Aalst en nu straatje schoonvegen kansloos haha

NOAD1976
19 June 2021, 22:35
Naaraanleiding van de minachtende publicatie van de heer Manders op de NAC website wordt het tijd voor een volgend ultimatum. Deze luchtfietser mag niet meer over ONS NAC beleid gaan en weer verkeerde personen aanstellen en alles wat KROM is RECHT kletsen.

NOAD1976
17 June 2021, 13:07
Allemaal nu eensgezind inderdaad als supporters hoe kunnen we gezamenlijk geweldloos de RVC dusdanig een spiegel voorhouden dat Manders en Steijn beiden vertrekken. Het zijn dictators die blijven zitten tot de laatste centen zijn verbrast.

NOAD1976
19 June 2021, 20:00
Manders geeft ons en de media de schuld, lees ook reactie Twitter John van Zweden. Manders hoor niet bij NAC hij moet nu ook een vent zijn en nu ook Steijn steunen en spullen pakken.

12   1  
Geelzwartwit

Goed dat de club zich hiervan distantieert. Zou fijn zijn als Steijn zich ook wat meer van NAC distantieert rn cub en stad in prive tijd gewoon even links laat liggen.

15   1  
Mvg

Eerlijk gezegd twijfel ik weer aan de kern van waarheid achter dit verhaal... als het allemaal zo erg is geweest... waarom ga je dan in Breda op de tribune zitten?.. waarom gaat je zoon dan olie op het vuur gooien door te provoceren?

Begrijp me goed... elke vorm van doodsbedreigingen valt niet goed te praten.

Maar het lijkt wel of de familie Steyn zo gefrustreerd is dat hij totaal mislukt is bij NAC... ze zoeken constant de media op om hierover te praten en de vorige keer is er niks bewezen.. mocht het waar zijn dan mogen de daders wat mij betreft aangepakt worden..
Maar laat alsjeblieft de club en de supporters die zich wel prima gedragen eens een keer met rust..

26   7  
Belgische Naccer

Persoonlijke bedreigingen zijn nooit te accepteren of te billijken. Maar als er serieus aangifte gedaan gaat worden door Steijn en consorten, dan zou ik ook graag serieus aangifte willen doen van de volgende misstanden die onder Manders en Steijn hebben plaatsgevonden:

- kapitaalvernietiging van ongeveer 10 miljoen aan gemiste transferinkomsten en verkwanseld salarisgeld voor veel te dure spelers die niets toevoegen. Namen en rugnummers hier al veelvuldig genoemd.

- Wanbeleid in de periode dat Manders en later Steijn werkzaam zijn geweest voor NAC. Te beginnen met de naar corruptie riekende aanstelling van Steijn. Een contract voor 3 JAAR....aan vriendje Steijn....Waarbij Hyballa door Manders buiten werd gezet, zonder enige sportieve grond. NAC speelde destijds de pannen van het dak...en er stond toen nog voor zeker 5 a 6 miljoen transferwaarde op het veld. (van Hooijdonk, Haye, de 3 spanjaarden) Contracten zijn verscheurd en nooit verlengd. En vooral clubicoon van Hooijdonk is schofterig behandeld door Steijn en ook Manders. Hetzelfde geldt voor Riera.

- Afwezigheid op het werk vanwege niet-dringende prive-omstandigheden in een voor NAC zeer belangrijke periode. Gewoon getolereerd en angstig verzwegen door Manders...totdat het uitkwam

- Het verduisteren van 3 ton, voor een onterechte vertrekbonus, terwijl hij zelf is vertrokken.

- En verder een sportieve wanprestatie die zijn weerga niet kent. Betonvoetbal tegen Dordrecht en Helmond. Een veel te slap trainingsschema en een zeer zwakke en amateuristische wijze van leiding zowel op sportief (Steijn) maar ook op juridisch/contractueel vlak (manders) met als resultaat de noodgedwongen verkoop en bijna ondergang van de club NAC.

Dit zijn maar een paar zaken, ik kan er gemakkelijk zo nog 10 bijschrijven. En dan ook nog provoceren en met modder gooien...op ESPN.

Het is een schande dat deze flut-trainer, nog over zijn dood, NAC aan het piepelen is, terwijl hij de volledige vrije hand had in het technische aankoopbeleid, en ook nog 3 ton aan oprotpremie heeft opgestreken. Daar hoor je hem niet over.

Laat de aangifte maar komen, maar laat iemand dan alsjeblieft ook bovenstaande tegen-aangifte meteen opsturen naar Manders en Steijn...

Het is de wereld op zijn kop. De familie Steijn zou zich wat nederiger op kunnen stellen, want ze hebben de club NAC eigenhandig ten gronde gericht.

En dat er dan mensen boos zijn is logisch. Die zullen ook ter verantwoording geroepen moeten worden. Maar dan wel zelf ook de hand in eigen boezem! Of anders heel snel je mond dichthouden. Als je enig fatsoen in je donder hebt tenminste...en ik denk dat het daar wat aan schort bij de heren.

18   31  
Frank

Ik begin toch echt te twijfelen aan het denkvermogen van een aantal mensen hier.

Ten eerste: bedreigen kan niet en moet bestraft worden.

Ten tweede: NIKS

Ten derde: alles wat je nog wil zeggen over het gedrag Sem of Maurice doet niet ter zake, omdat je met al die verhaaltjes de bedreigingen legitimeert.

Sem scoort en juicht opzichtig. Vervolgens staan er minstens twintig mannen die qua leeftijd zijn vader zouden kunnen zijn met hun middelvinger te zwaaien. Zodra hij die teruggeeft zou hij geschorst, ontslagen of bedreigt moeten worden en duikelen diezelfde mannen hier over elkaar heen hoe erg ze wel niet beledigd zijn door de middelvinger van een jochie van 20?

Maurice komt bij zijn zoon kijken en bij twee oud-werkgevers die hij mogelijk ook nog in de nacompetitie gaat treffen. Iedereen vat dit persoonlijk op alsof hij daar alleen gaat zitten om 19.000 man te pesten.

Dat er, terecht, een hoop rancune bij die familie zit is wel logisch als je de berichten hier leest. Dat ze dat uiten en hoe ze dat uiten zegt meer over hun dan over NAC.

8   14  
Ere

@Frank
Amen!

7   1  
Nonkel Frans

https://adodenhaag.nl/nl/nieuws/laatste-nieuws/overig/10181-statement-ado-den-haag-omtrent-wanordelijkheden-bij-uitwedstrijd-tegen-nac

Zie je die link dan denk je aha goed zo ADO.
Maar helaas de Haagse supporters misdroegen zich ook in de eigen bussen. Geen woord dus over het gedrag in het NAC stadion.

5   1  
Henri

Blijkt dus een "lijndienst" geweest te zijn.

15   5  
Sjonnie

NAC is mijn club voor altijd en eeuwig, maar Gisteren hartverscheurende beelden gezien bij Fc Twente-Groningen, dat arme zoontje van Jody Lukoki, tranen kippenvel bij mij. Dan is voetbal maar bijzaak.
Ook het gevalletje Steijn en Fam. Steijn is dan een nog grotere bijzaak om een paar dreigementen die Sem Steijn zelf heeft aangewakkerd door te staan juichen voor de B-site en zijn middelvinger op te steken.

3   0  
Braze

Angifte Gedanken. Wachten op reactie OM en de rechter.

7   4  
NACMIJNCLUB

Bedreigingen zijn helaas n vast onderdeel van onze samenleving geworden. Sommigen moet je heel erg serieus nemen bv bij maffia gerelateerde zaken. Voor politici en journalisten ligt de lat ook vrij hoog. onze samenleving wordt hier echt in gevaar gebracht.
Ook de voetballerij ontkomt hier niet aan, alleen gaat het hier meestal over n aantal onderontwikkelde figuren die n punt willen maken en het daarbij laten. Je moet ze wel opsporen en met n berisping naar huis sturen. Wat M.S en zijn kompaan Manders betreft zij moeten zich diep schamen dat zij dit soort figuren uitdagen. Als NAC supporter vind ik dat alles gezegd mag worden over iedereen maar alleen op basis van argumenten dus geweldloos.

5   2  
NAC Vooruit!

Mathijs Manders neemt met een statement afstand van de bedreigingen die zijn geuit aan het adres van de familie Steijn. Mathijs Manders heeft berichten die zijn gestuurd aan gezinsleden ingezien en snapt de beslissing om aangifte te doen.
Mathijs Manders is geschrokken van de bedreigingen en veroordeelt het handelen van enkele individuen. "De acties van deze individuen passen niet in mijn beleid om de familie Steijn altijd te steunen”. Ik distantiër mij hier dan ook volledig van", aldus Mathijs.

Met sportieve groet,
Mathijs Manders

14   1  
Sjef de gevulde koek

Elke week alleen maar gezeik. Dan die kut overname dan weer die familie Steijn. Dan weer een Mongool die bij een andere club promotie staat te vieren. Dan weer die lul van een Manders die naar maanden afwezigheid zowel in als buiten het stadion nergens te bekennen is en nu komt kijken. Beste spelers die zijn vertrokken en nog steeds geen AD en TD maar toch worden er spelers aangetrokken. Wat ben ik blij als het grootste kut seizoen ooit klaar is en even niks meer met Nac te maken of te lezen hoef te hebben. Ohja en wat ik nu even opsom is maar 10% van alle ellende dit jaar.

14   21  
Ome Cor

Rellen na de laatste NAC-Willem II
Rellen na de verloren promotie kraker tegen NEC
Anonieme bedreigingen aan het adres van familie Steijn

Het is niet waar of niet onze schuld.

De NAC supporters zijn niet de daders
De daders zijn wel NAC supporters.

Maar je bent wel een enorme struisvogel als je hier negatief op reageert en doet of het allemaal maar verzonnen is.

7   3  
NAC4Ever

@OME COR
De rellen na de wedstrijden tegen Willem 2 en NEC hebben vele veroordeeld.

De 'bedreigingen' van vorig jaar geloof ik niet ('gepaste acties' vond ik geen bedreiging, want geweldloos) en heeft NAC gerectificeerd.

De bedreigingen waar Steijn het gisteren over had veroordelen vele (mits het nu wel waar is).

9   12  
Tip

Eens met @Frank. ( de vraag stellen is het antwoord geven Frank.)

Jammer dat het de @bside redactie niet lukt totaal misplaatste reacties te filteren.
Ik noem er maar 1 als voorbeeld :
" Ik ben met die Haagse grafkliek inmiddels zo ver dat ze naast elkaar aan de hoogste boom kunnen."
Juist met dit soort domme en gemene reacties raak je steeds verder van huis.

7   2  
ctk

@Bas,

Hahaha, zo leren we NOAD1976 eens echt kennen!
Zelden zo'n hypocriet meegemaakt.
Bedankt dat je dit wilde delen!

14   7  
Lamington

Ik wens de familie Steijn niets dan slechts toe. Wat iedereen daar van vindt zal me weinig tot niets boeien.

5   0  
Ad B uit Roosendaal

Bedreigingen passen niet bij een NAC supporter.

Of er sprake van is, kan ik niet beoordelen.
Als Steijn aanleiding ziet om aangifte te doen, dan zal later blijken of er grenzen zijn overschreden.

Heel vervelend dat dit onderwerp speelt. Het is schadelijk voor NAC en de supporters.

16   2  
Fritske d'n Olifant

Het mag toch wel duidelijk zijn dat iedereen hier, redactie incluis iedere vorm van geweld tegen wie dan ook afkeurt net zoals het dreigen ermee. Maar o wee als je terloops een opmerking maakt over de provocaties en verdachtmakingen van MS en SS richting NAC en haar supporters al het hele jaar door. Dan staan daar pastoor Cor, kapelaan Tip en misdienaar Cees-2 om jou er op te wijzen dat je bedreigingen en geweld goedpraat of legitimeert. Zelfs een uitdrukking als dat iemand aan de hoogste boom moet (dat is dus figuurlijk he) draagt blijkbaar bij aan een giftig klimaat (waar kennen we die term ook alweer van?) waarin geweld en dreigementen gangbaar zijn. Al die mensen moeten met een christuskruis op hun nek zichzelf kastijdend met een dorre tak lopend van café Beatrix naar de Grote Markt, de redactie van BSR voorop, alwaar op het bordes van het stadhuis Van Aalst, Manders en Steijn staan om jou vergiffenis te schenken als je belooft dat je weer lief gaat doen.

Nogmaals, geweld en dreigen met geweld is absoluut not done, maar laten we wel normaal gaan doen en stoppen met voortdurend elkaar de maat te nemen.

5   3  
Jacobaan

Vooropgesteld dat persoonlijke bedreigingen NIET thuishoren en NIET passen bij ons NAC .

Zaterdag maar gewoon met 2-0 winnen van Den Haag en dan een hele DIKKE middenvinger naar de familie Steijn!

(met gelijke munt terugbetalen)

13   3  
NAC4Ever

@FRANK
12 May 2022, 18:51

'Maurice komt bij zijn zoon kijken en bij twee oud-werkgevers die hij mogelijk ook nog in de nacompetitie gaat treffen. Iedereen vat dit persoonlijk op alsof hij daar alleen gaat zitten om 19.000 man te pesten.'

Als ik ruzie heb met iemand ga ik niet gezellig bij diegene op visite, laat staat als diegene mij zou bedreigen.
Steijn had niets bij ons te zoeken. Kon een assistent sturen om te scouten en kan zaterdag naar zijn zoon kijken.

Daarnaast vind ik het logischer dat hij bij Excelsior-Roda was gaan kijken. De winnaar van die wedstrijd speelt meteen tegen de nummer 16 van de Eredivisie.
De winnaar van ADO-NAC treft Sparta alleen als beide de finale spelen.

4   4  
Beest

@bas

Hahaha geweldig.

De man achter de gebruikersnaam Noad1976 heeft echt een bijzonder laag iq.

Walgelijke hypocriet

10   2  
Badeend

@noad1976

Dus omdat "Bas" zijn best even doet, en jij iets niet (meteen) voor elkaar krijgt, is BSR "schuldig aan censuur" ? Wat een bijzondere, Trumpiaanse, conclusie.

3   4  
Cees-2

Fritske d,n Olifant: Leuk geprobeerd dit enigszins cynische relaas, echter elk weldenkend mens gaat hier niet in tuinen. Elk weldenkend mens welteverstaan! Hier laat ik het meteen bij, daar ik totaal geen voedingsbodem herken om een discussie met u te voeren. Het gaat u goed.

15   1  
Das Phantom (BSR)

@noad1976

Ik weet niet waar je ons precies voor aanziet, maar deze website is geen groot complot tegen jou of iets dergelijks. We hebben niet zoveel tijd over dat we allemaal reacties gaan verwijderen van post maanden geleden om de grote Noad1976 buitenspel te zetten.

Daarnaast bedreigen wij precies helemaal niemand. Dus kap even met de valse beschuldigingen alsjeblieft.

1   2  
Cees-2

Fritske d,n Olifant: Correctie betreft de afsluiting op mijn eerder ingestuurde inzending. Ik bedoelde niet, het gaat u goed, maar, God zij met U!

13   4  
Realist

Volledig eens met Fritske. De moraalridders, cancellers en deugkneuzen gillen moord en brand. Verder: het gedrag van Steijn én Manders, dat lokt zo enorm veel weerstand uit en roept zoveel agressie op, dat snappen ze zelf toch ook wel? En dan janken als er een reactie komt. NAC moet godverdomme achter de supporters staan! Hopelijk is het aftellen tot Manders eindelijk oprot. Wat een gore klootzak is dat!

11   2  
markiemark

Inderdaad Realist!!

Je kan een hond niet elke dag slaan en dan verontwaardigd zijn als hij een keer blaft. Want dreigementen, hoewel niet netjes, zijn niet meer dan dat. Een beetje tegen de boom blaffen. Hij mag blij zijn dat hij nog niet gebeten is, al zullen de meeste honden hun tanden niet in het bedorven vlees van Steijn of Manders willen zetten.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden... En NAC loopt al te lang met een grote stinkende wond rond. Tijd dat we de boel grondig amputeren!!

6   13  
Tip

Hahaha @FritskeOlifant. Grappig geschreven reactie. Kan ik wel waarderen.
Maar je weet zelf ook wel dat gelul is.
Alleen al je opmerking ; Dat vier mensen (een gezin) aan de hoogste boom moeten..... figuurlijk is maakt je reactie dom. In feite schrijf je dat we ons niet 'druk hoeven te maken dat die reactie serieus bedoeld is ' maakt het nog beschamender. 'Maak je niet zo druk supporters we gaan ze niet echt ophangen hoor......'
Het is een ongepaste gemene reactie. Punt.

Nee die vinger van Sem is zo ernstig dat ze daardoor privé bedreigd kunnen worden. Ben godverdimme eerlijk, toen Steijn jr. scoorde gingen er in het stadion tientallen middelvingers omhoog. Maar dat is dan natuurlijk geen provoceren maar onze welbekende emotie. Dat mag wel.

Ik hoop dat NAC zaterdag sportief 'wraak' neemt door een goeie partij te ballen en met twee goals verschil wint.
Deze zaak verder laten rusten lijkt me verstandig, de politie en eventueel knvb zijn nu aan het woord na onderzoek. Ik doe mijn best er nu niets meer over te schrijven.10   5  
Realist

Heel verstandig Tip, er niks meer over schrijven, want heel intelligent is je reactie niet.... Deugen is je hobby?

11   4  
De muzikant

@realist. Hoop echt dat 'ie zich aan z'n woord houdt en niets meer schrijft. Dat soepsappige gelul waarbij hij zichzelf als belangrijk voor wilt doen zijn we onderhand wel zat. Evenals al die corrigerende posts na z'n eerder bericht om maar weer eens een verschrijving of taalfout te corrigeren. Deugkneus.

18   4  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Wat een wijvenclub zijn we geworden zeg. We laten ons iedere keer in ons hemd zetten door een paar sukkels die niks met NAC op hebben. In plaats van ze saamhorig op hun plaats te zetten, gaan we elkaar de maat nemen en schande spreken van hen die wel een streep trekken. Dat deden we op G vroeger wel anders, met verschillende stadionverboden ten spijt, maar we stonden voor een unieke en soms rauwe cultuur.

Het is verworden tot een stadion vol deugers. Ieder persoon met een beetje karakter wordt de kop afgehakt. Jammer, want NAC is een stuk saaier geworden de afgelopen jaren. Zowel op als naast het veld. Net als onze liederen en spreekkoren, die zijn tegenwoordig zoutloos en missen iedere vorm van tegendraadsheid.

Geef me maar veel duimpjes omlaag, want we worden als NAC-supporters niet graag geconfronteerd met de waarheid.

Enfin... zal nooit verloren gaan!

7   16  
Tip

Nee ik ben totaal geen deugkneus. 😎
Maar ik maak me totaal niet hypocriet druk om een gast van 20 jaar die in een vol 'vijandig' stadion een keer zijn middelvinger opsteekt. Daar sta ik boven. Mag het ?
Gedverr heb ik toch nog gereageerd.
Biedt me wel de gelegenheid iedereen een fijn vervolg van de dag te wensen. 🖕 ai sorry ik bedoelde deze 👍

8   1  
Fritske d'n Olifant

@Tip

Ik ben het gewoon niet met je eens. Dat kan hè. En dat maakt mijn reactie niet meer belachelijker dan de jouwe.

Je haalt in je eerdere betoog en nu ook weer de reactie van Arie van gisteren om 17.46 aan. Je maakt er zelf een heel smeuïg verhaal van dat hij daarmee het gezin van MS bedreigt, maar hij heeft het over de "Haagse kliek" die aan de hoogste boom moet. Daarmee wordt over het algemeen MM bedoelt en iedereen uit zijn Haagse vriendenkring die hij hier naar binnen heeft gefietst. Maar misschien wil Arie zelf wel reageren en aangeven wat hij bedoelde? Ik heb in ieder geval nog niets gehoord over een opgehitste menigte die nu MM uit z'n huis wil trekken en letterlijk aan een boom wil hangen.

Vooropgesteld, ik vind zo'n reactie ook totaal onnodig en ik keur geweld of het oproepen tot of dreigen met geweld absoluut af. Maar hebben wij niet allemaal in onze emoties wel eens wat geroepen in het stadion of meegezongen met liedjes waar je achteraf je vraagtekens bij kunt stellen? Je kunt nu wel op iedere slak zout leggen om te willen bewijzen dat de algehele tendens op BSR is dat geweld en dreigementen worden goedgekeurd, maar dat is gewoon niet heel sterk.

Ik ben het wel met je eens dat we dit nu vooral aan de politie en het OM moeten overlaten en dat het verder weinig zin heeft te speculeren als we de inhoud van de dreigementen niet kennen. En morgen een sportieve revanche zou natuurlijk het beste antwoord zijn op de middelvinger.

8   0  
NAC4Ever

@NOAD1976

BSR heeft nooit opgeroepen tot geweld of bedreigingen.

Waarom plaats je op deze 'verschrikkelijke' site reacties. Daarmee draag je aan het groter maken van BSR.

Daarnaast zijn hier pas door iemand (weet niet meer door wie) een paar van jouw reacties geplaatst waarin je vorig jaar rond juni of juli dezelfde toon aanslaat als de toon waar je nu kritiek op hebt.
Waarom doe je zo hypocriet?

8   4  
Boyke

Ok. Lang gewacht. Maar nu toch maar. Een ieder die nu op dat NOAD1976 figuur reageert en niet in de gaten heeft, dat er iemand in Tilburg z’n eigen helemaal de kolere zit te lachen, heeft net zoveel herseninhoud als dat figuur. De inhoud van een visstick….

Laat gaan. Nie op reageren meer. Is er de lol snel vanaf……

5   0  
Dutchbird

NAC moet zich afzijdig houden. Uiteraard dient NAC bedreigingen te veroordelen en aan te geven dat supporters die daarvoor worden veroordeeld ook een levenslang stadionverbod tegemoet kunnen zien.

Maar NAC moet zich absoluut niet mengen in dit verhaal. Ten eerste omdat er binnenkort een nieuw bestuur zit dat je nu niet meer voor de voeten kunt gaan lopen. In de tweede plaats omdat Steijn het probleem groter heeft gemaakt door Sjoerd en Pierre erbij te sleuren.

10   3  
Arie

Fritske dn Olifant

Als TIP niet aan kan zien dat zo'n reactie enkel een symbolische waarde heeft, is discussie zinloos. Het interesseert me geen reet wat die klootzakken de rest van hun leven doen, als ze maar ver uit de buurt blijven van onze club en stadion.

6   2  
Scheppioni

Of het is kleuterke sem steijntje Boyke !

5   1  
Mc Guyver

Staat in statement ook dat het een onvergeeflijke fout is om ten eerste Maurice uit te nodigen en ten tweede het gedrag van zoon Sem wat niet door de beugel kan. Ze rijten zelf de oude wonden open. Ze hebben de club beroofd, mensen als Sidney/Spanjaarden gekleineerd en dagen vervolgens de supporters wederom voor zoveelste keer uit. Het is in de linkse Vara maatschappij maar normaal om altijd maar het slachtoffer van iets of iemand te zijn. Maar volgens mij is het gewoon het normale risico als je iemand op Havermarkt die hoog in emotie zit uitdaagde tja dan kun je nu eenmaal wel een handgemeen verwachten. Bedreiging is niet goed maar je kunt ook gewoon rekening houden met de maatschappij zoals deze nu eenmaal is. Typisch eigen schuld dikke bult verhaal.

2   0  
Jurgen

Pa & zoon liggen iedere dag voor de brievenbus en rennen gillend de tuin in als de Lidl folder wat geel zwart eruit......

Deze week ideeën op gedaan heren stein op tv over finland en zweden over de schuilkelders.
Iets voor jullie(?

Laad alle berichten na dit bericht in