Wij gaan niet opzij

Olij pakt gouden schild, draagt prijs op aan Seuntjens

Thiestemberg

Vanavond zijn tijdens het Kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie de prijzen voor beste speler, keeper, talent en trainer van de eerste divisie bekendgemaakt. Ook topscoorder Thijs Dallinga van Excelsior ontving een goud schild. Onze eigen Nick Olij ging er uiteraard vandoor met de prijs voor beste keeper.

Wij wisten het al lang, maar nu weet ook heel Nederland het. Nick Olij is de beste sluitpost van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Olij laat keepers Stijn van Gassel, Michael Brouwer en Nigel Bertrams achter zich.

In de reguliere competitie wist Olij in 3.420 minuten net als Nigel Bertrams veertien keer het doel schoon te houden. Stijn van Gassel van Excelsior lukte dit met twee wedstrijden minder gespeeld tien keer. Michael Brouwer van FC Emmen behaalde 17 Clean Sheets.

Op het podium met de gouden schild in zijn handen feliciteerde Olij zijn medegenomineerde keepers voor een uitstekend seizoen. Olij gaf daarna (desgevraagd) aan dat hij dit een mooi moment vind om een mooie stap te maken naar een hoger niveau. "Maar eerst kijken wat we nog met NAC kunnen doen in de play-offs. Tot slot nam Olij nog even een momentje om zijn oude ploegmaat en vriend Ralf een hart onder de riem te steken.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
100 Reacties
165   3  
NACFAN

Niets minder dan verdiend voor onze rots in de branding!

165   3  
NACFAN

Niets minder dan verdiend voor onze rots in de branding!

32   1  
NAC Vooruit!

Meer dan verdient!

Van harte gefeliciteerd Nick!

Hup NAC! 🟨 ⬛

26   7  
Tip

Proficiat Nick. Terecht deze mooie prijs.

52   2  
Noadhugodver

Gefeliciteerd Nick! Hoe graag ik ook wil dat ie blijft, gun ik hem een mooie stap. Is een topkeeper voor ons, heeft nooit moeilijk gedaan en heeft nog een contract getekend wat ons een leuk bedrag gaat opleveren. Maar eerst nog de play offs, we gaan hem keihard nodig hebben zaterdag!

56   2  
Yellow army ambassadeur

Wat een held is het toch ook, zo jammer dat hij zo'n slechte (sportieve) tijd hier heeft meegemaakt. Gun hem 100% een stap hoger en blijf m altijd supporten.

56   4  
Ric

We zullen het niet leuk vinden.
Maar deze man verdient gewoon een zelf afgedwongen transfer naar de eredivisie. Steekt met alles kop en schouders boven het droevige niveau van ons huidige elftal uit!

54   0  
Breda F2

Nick, jij hebt alles gegeven voor de club en ik gun jou echt het beste voor jou en je gezin. Dat je deze prijs opdraagt aan een oud ploeggenoot zegt alles over jou als persoon. Nog effe knallen voor ons NAC en daarna gaan voor het hogere nivo.

Olij, zal nooit verloren gaan!

27   0  
Didier

Zoals al door velen aangegeven meer dan terecht en mooi dat hij hem opdraagt aan Seuntjens

14   8  
Molenschot Loco

Ik zie nick naar Deventer gaan...

29   0  
Hedde'um

Hoe deze man zich altijd heeft ingezet op het veld voor zijn ploeg, maar ook enorm betrokken voor NAC en haar supporters. Dat kunnen niet veel spelers zeggen.

Het is hem absoluut gegund, maar ik ga deze dijk van een keeper echt missen. Niet alleen vanwege zijn groot talent, maar ook zeker als mens.

Gefeliciteerd Nick, hopelijk blijf je nog een jaar, maar die stap hogerop is absoluut verdiend en gegund! Hup Olij!

21   0  
Bp

De uitreiker van de prijs, Van Gaal, ziet Olij graag terugkeren bij AZ, want wat daar nu in de goal staat vind ie maar nix.

15   1  
Mvg

Hoe jammer het ook is voor ons.... deze jongen verdiend het om een mooie stap te maken... pakt al een paar seizoenen punten voor NAC en is in mijn ogen beter dan menig keeper in de Eredivisie

19   0  
Mark

De enige speler die dit seizoen elke wedstrijd een voldoende haalde, een ruim voldoende zelfs. Zonder hem hadden we waarschijnlijk ergens op de 11e of 12e plaats gestaan.

Wat hij opdraagt aan Seuntjens is natuurlijk top. Hij gaat niet blijven, en terecht, hij wilt ook hogerop en rust in de tent.

21   2  
Fritske d'n Olifant

Topkeeper, mooi mens en momenteel het enige fatsoenlijke uithangbord van onze mooie club. Als ik één speler het gun om een stapje hogerop te maken is het Nick Olij wel. Ik weet zeker dat hij ook het niveau van een club als AZ aankan.

12   0  
Scheids!

Dán ben je een wáre held en klaar voor een grote stap voorwaarts, hoezeer ik hem ook graag in Breda blijf zien!
Nick, afgezien van jouw kwaliteiten, ben je als mens ook een grote persoonlijkheid!

12   4  
Bp

Louis van Gaal heeft geen goed gevoel over het niveau van de keepers in Nederland. Dat vertelde de bondscoach van het Nederlands elftal donderdag tijdens de uitreiking van de gouden kampioensschilden in de Keuken Kampioen Divisie. Nick Olij werd door Van Gaal onderscheiden als beste keeper van het afgelopen seizoen.

Nadat NAC Breda-keeper Olij de prijs in ontvangst had genomen, uitte Van Gaal zijn zorgen over de doelmannen in Nederland. 'De keepers in Nederland, dat is wel een probleem hoor. Ik moet morgen mijn voorselectie bekendmaken. Het kiezen van keepers was een probleem.'

Van Gaal doelde overigens niet alleen op Nederlandse keepers, maar ook op buitenlandse doelmannen in de Eredivisie. De bondscoach noemde Peter Vindahl Jensen van AZ als voorbeeld. 'Mijn hart ligt bij AZ, maar als je nu naar de keeper van AZ kijkt, wat denk je dan?'

Van Gaal zou graag zien dat Olij terugkeert bij AZ, dat hem in 2019 transfervrij liet gaan naar NAC. De doelman richt zich eerst op de play-offs met NAC, dat in de heenwedstrijd met 1-2 verloor van ADO Den Haag. 'Daarna breekt mogelijk wel een periode aan om een stap te maken.'

Seuntjens
Olij nam na het ontvangen van de prijs nogmaals het woord en droeg zijn prijs op aan voormalig ploeggenoot Ralf Seuntjens. De aanvaller vertrok eerder dit jaar naar Japan en maakte donderdag bekend dat er een tumor bij hem is ontdekt. 'Ik denk dat iedereen heeft gehoord wat er met Ralf is gebeurd. Weet dat je deze strijd niet alleen tegemoet gaat. Wij steunen je.'

21   2  
Denn

Olij is een absolute professional en daarbij ook nog eens een leuke gast.

Ik vind het leuk dat Noppert (als opvolger van Mulder) een transfer naar Heerenveen gaat maken maar persoonlijk vind ik Olij een veel completere keeper. Niks ten nadele van Noppert maar ik denk dat Olij in de subtop van de eredivisie zeker niet zou misstaan.

27   2  
Fred1

Het moet voor die jongen iedere dag een kruis zijn om met zijn karakter en geweldige inzet te moeten werken met mensen waarvan de meesten die drive trots en inzet totaal niet hebben.
Hadden ze allemaal maar de helft van zijn mentaliteit gehad dan waren we kampioen geworden.

8   0  
DJ

Mooi mens en topsporter in één! Hup Olij! Hup NAC

9   0  
Geelzwartwit

Mooi gebaar dat hij aan Seuntjens denkt. Gefeliciteerd met je prijs meer dan verdient.

9   1  
NAC4Ever

Gefeliciteerd! Dik verdiend. Mooi dat je hem opdraagt aan Seuntjens.

12   0  
The Cosmic Gate

Diep diep respect voor Nick !

7   0  
Ad B uit Roosendaal

Van harte gefeliciteerd Nick!

Je bent niet alleen een uitstekende keeper, maar ook een goed mens.

Heel mooi dat je Ralf een hart onder de riem steekt.

14   1  
Ivo

Speelt zaterdag waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor NAC. Jammer, hij heeft zo veel punten voor ons gepakt. Een keeper van dat niveau vind je niet snel.

10   1  
Pietjebel

Nick een mooie stap maken
We hebben ook een goede 2e keeper die dit probleemloos oplost
Nick bedankt dat jij het enige lichtpuntje ben of was in deze donkere dagen

19   8  
Los Pollos Hermanos

Veel te goed voor NAC. Roep ik al vanaf dag 1. Zonder Olij stonden we 100% een plek of 6 lager.

Gun deze jongen een transfer naar een mooie eredivisie club. Hij heeft het dubbel en dwars verdient. AZ zou mooi zijn. Komt hij weer terecht in een serieus topsport klimaat en kan hij zich daar verder ontwikkelen i.p.v. die onprofessionele bitterballen club van ons.

Ja, ik zeg het u. Deze jongen kan binnen nu en 4 jaar nog weleens Oranje halen. Die mogelijkheid is er.

hup Olij en bedankt voor alles.

10   1  
Ivo

@Pietjebel

Onze 2e keeper, Roy Kortsmit, heeft een aflopend contract.
Het kan zo maar zijn dat we komend seizoen 2 nieuwe keepers in de selectie hebben.

11   1  
Benn076 (BSR)

Klasbak.

14   4  
Ouwe spionkop

Jullie doen net of hij al weg is.
Als de nieuwe eigenaren hem een goed plan kunnen presenteren voor de toekomst en een mooi contract kunnen aanbieden dan blijft hij misschien wel.

8   1  
Ouwe spionkop

Want om nou naar Eagles te gaan of zo is ook niet echt een stap wel?
Volgend seizoen vol op promotie inzetten en dan hebben we een top keeper nodig.

8   1  
Den Tinus

Diep respect voor Olij. Meer dan verdiend deze prijs. Ik hoop uiteraard dat je blijft bij NacBreda, maar ik gun je een mooie transfer naar de eredivisie of het buitenland.

14   2  
Spionkop

Speelt zaterdag laatste wedstrijd? Zit die dan op de bank in de halve finales?

5   0  
Cool Hand

Waarom worden de andere NAC spelers die een prijs hebben gewonnen genegeerd?

5   9  
Andre Vermeulen

Dit is al de eerste die 700.000 gaat opbrengen.goede start voor NAC is Breda

11   0  
Snipes

Zo terecht! Zonder hem zaten we nu niet in de playoffs.

En daarnaast een diepe buiging voor zijn signaal richting Ralf. Dat zegt ook veel over hoe hij als persoon in elkaar steekt.

Wat een klasbak!

9   3  
Scheppioni

Zeker verdiend !!!👍 geweldig gebaar 👊 goed mens onze Nick !💪💛🖤

8   0  
Geelzwartwit

Zou tof voor hem zijn als hij nu al naar Spanje kan. Daar 2 jaar doorgroeien. Een toffe tijd hebben en dan de ultieme transfer maken.

7   0  
Ouwkus

Zon NAC speler die on je hart zot en die je blijft volgen en alles gunt
Gefeliciteerd!!

9   0  
Beest

Gefeliciteerd allemaal!

Vandaag gaat de krabbel gezet worden mbt de overname.

Het is nog een paar weken afwachten tot die natnek van een Manders opgewonden is.

Hopelijk doet de knvb er niet te lang over

3   1  
NAC!!!

Het zowat enige lichtpuntje van de selectie.

Proficiat Man, dik verdiend.. Klasbak voor onze club.

Zonde dat je zou vertrekken, contract voor jaren zou je verdienen.
enkel is de selectie te zwak.

10   3  
Nonkel Frans

@Beest de vlag ligt klaar en gaat ie uit zodra:
- handtekeningen gezet zijn
- manders weg gaat
- Olij met een mooi aanbod blijft !!! ✊

6   2  
Beest

@nonkel Frans

Olij gaat op zeker vertrekken. Is gewoon te goed voor de kkd.

Maar dit wel de 1ste speler die 7 ton gaat opleveren. Daarbij heb je met Kortsmit een prima vervanger in huis.

En met Manders zullen ze wel wachten tot de knvb het plan ook goed gekeurd heeft.

De nieuwe td en ad zullen ( mag ik hopen) wel gelijk klaar staan om in te springen

6   0  
Pietjebel

@ivo juist
Die moeten ze als eerste verlengen

6   1  
SjorsNAC

Olij is gewoon een topper, vanaf dag 1 al.
Zonder Olij hadden we echt een paar plekken lager gestaan. Voor zijn ontwikkeling lekker naar een middenmoter in de eredivisie gaan, kan hij moeiteloos mee. Hopelijk nog een mooi bedrag aan overhouden. Als je het iemand wel gunt is hij het wel.

7   3  
gjoewie

NAC!!! > Heb je wel eens bedacht dat Olij tot de beste keeper kon uitgroeien, omdat de selectie te zwak is? ;-) 8-)

Het is hem trouwens van harte gegund en ook een transfer naar een eredivisie-club. Mocht Kortsmit ook niet blijven, dan toch eens een balletje opgooien bij Noppert. Of die keeper van Helmond Sport, Havekotte. Heeft nog wel een contract tot 2023.

Eigenlijk zou je keepers altijd zelf moeten opleiden. Ik heb het al vaker gezegd. Die jongens bepalen de sfeer in het elftal. Als ze de club kennen, dan helpt dat de band met in elk geval de verdedigers te versterken.

3   1  
Fan uit Zevenbergen

Noppert word keeper van Heerenveen

4   3  
MickJ

Olij moet zijn status verzilveren.
Verdient hij ook .
En is ook eindelijk van zijn geërgerde
Mashart af.

8   1  
Joop

Mooi man dik en zeer dik verdiend en dat je ook aan ralf denkt ben je gewoon een goed mens ps ik hoop stiekem dat je blijft maar we gunnen je een zeer goede stap hogerop veel succes

6   3  
scheppioni

Idd Ivo en Pietje Bel !
Kortsmit verlengen !!!

4   1  
Ivo

Tja, met Kortsmit heb je dan op papier een goede keeper, maar die heeft al 2 seizoenen geen wedstrijdritme meer. Haalt hij zijn oude niveau nog?

Keepers met aflopende contracten, jonger dan 30 jaar:
Sonny Stevens (29), Cambuur
Nordin Bakker (24), Almere
Mickey van der Hart (27), Lech Poznan
Kelle Roos (29), Derby
Indy Groothuizen (25), Emmen
Eric Verstappen (27), Vitesse

Maar eerst maar eens kijken wat Olij doet.

6   0  
witzwartgeel

Best grappig hoe bijzonder het met keepers werkt..
door een matige/slechte verdediging heeft hij veel te doen en kan falen of zich onderscheiden (Olij kon zich gelukkig onderscheiden)
door een goede verdediging krijgt een keeper veel minder te doen en zal hij zich moeten onderscheiden in enkele momenten.

Nick heeft veel te doen gehad dit seizoen en daarom bij far de beste keeper van de KKD. Een keeper waarbij karakter en talent het verschil maken.

19   5  
Maarten

Olij past zeker in t rijtje Babos, Karelse en Jelle ten Rouwelaar. 2 jaar lang op een uitstekend niveau keepen. Klasse Nick en gefeliciteerd.

4   5  
Cees-2

Olij is een geweldige doelman. Zijn op het juiste moment uitlopen met een tegen een situaties, formidabel. Hij denkt vooruit op de situatie. Tja, zijn reikwijdte met hoge ballen, lage ballen, vanuit zijn explosieve afzet, juiste moment, zeer goed. Coachend goed. Spelhervatingen begrijp ik niet altijd van hem? Mogelijk moet hij dit in opdracht van de coach? Maar, nogmaals een geweldige doelman. Ik vrees dat hij inderdaad gaat vertrekken. Maar als hij zich kan verbeteren, geef hem eens ongelijk.

14   1  
Wanny

Enige twijfel die ik bij Olij heb is of ie wel stressbestendig genoeg is. Als het er echt om gaat maakt ie meer fouten dan in een reguliere competitiewedstrijd.

Meest sprekende voorbeeld is natuurlijk die wedstrijd tegen Feyenoord voor de beker. Die play off finale tegen NEC was ie ook niet op zijn best. Maar ook afgelopen dinsdag liet ie een paar keer ballen los en dat zie je hem anders nooit doen.

6   4  
Ouwe Spionkop

Het kan raar lopen met keepers.
Kijk naar Noppert. Werd hier verguisd dor veel supporters.
Gaat nu naar Heerenveen. Waar Sidney (ook verguisd hier) het ook prima doet.

8   1  
Ivo

Noppert was in die tijd een stuk jonger, en straalde onzekerheid uit in een tijd dat NAC ook niet de beste verdediging had.

Zijn periodes bij Foggia en FC Dordrecht waren ook geen groot succes. Mooi dat hij nu bij Go Ahead zijn kans wel gepakt heeft. De aanhouder wint!

Tim Coremans (31, Sparta) zou ik halen als 2e keeper. Die jongen komt uit de buurt en zou denk ik graag bij NAC terugkeren.

4   3  
Beest

@ivo

Mijn aangetrouwde familie is bevriend met de moeder van Coremans.

Die heeft inderdaad de wens om ooit eens voor NAC te spelen.

Maar ik denk zelf dat hij niet goed genoeg is. Heeft echt een paar flinke blunders gemaakt dit jaar

3   4  
Cees-2

Wanny: Inderdaad een goede opmerking van jou. Nu je het aangeeft. Dat is een vraagteken. Als er werkelijk druk op de ketel staat. Zie Babos in het verleden.

0   0  
Wanny

@ BEEST

Als tweede keeper is het vooral belangrijk dat je iemand hebt die goed met de eerste keeper door de bocht kan, niet gaat zitten mokken als ie reserve staat en toch genoeg kwaliteit heeft om de eerste man scherp te houden. En als ie dan in moet vallen niet stijf van de zenuwen staat en in de fout gaat.

Zo'n Coremans is geen Olij, maar die rol moet ie toch wel aan kunnen.

33   0  
Babosje

@BSR
Kunnen jullie niet nog een artikel maken zodat ik die kop van Steijn niet elke keer zie als ik bsiderats open?
Bedankt alvast.

Babosje

0   0  
Beest

@wanny

Ah als 2de keeper. Jaa dan is hij prima idd.

Dacht dat hij bedoelde als 1ste keeper

6   9  
Ome Cor

Hoe minder balcontacten, hoe beter de keeper lijkt.
Het scheelt nogal of je een goede defensie voor je neus hebt of dat je, zoals bij NAC de aanvallers uit alle hoeken en standen op goal laat schieten.

Zo'n ouwe Stekelenburg raakt alleen bezweet in de warming-up....dan lijkt het ondanks zijn leeftijd een topkeeper.

Ik denk dat Olij wat dat betreft veel meer getest wordt en dan heeft zo'n clean sheet meer waarde dan bij een keeper die een stuk of 6 schoten op doel krijgt en 12 terugspeelballen.

Hopelijk gaat ie niet naar Deventer, Waalwijk of (indien ze erin blijven) Sparta of zo.
Blijf dan bij NAC !

16   4  
H.V.M.

Olij heeft het gouden schild dik verdiend. Mooi dat hij Ralf er ook nog even bij betrekt.

Off Topic!
Ophef in Engeland: Newcastle gaat mogelijk met Saudisch uitshirt spelen.
Op basis van uitgelekte beelden van het nieuwe uittenue is de gelijkenis met het tenue van Saudi-Arabië heel groot; een wit tenue met groene biezen. Kortom, Newcastle United zou komend seizoen dus op vreemde bodem spelen in de kleuren van het land van de nieuwe eigenaar!
Bron VI.

Langzaam maar zeker gaan die sjeiks de clubs waar ze hun oliedollars in steken, steeds meer naar hun hand zetten.
Je raakt vroeg of laat je eigen identiteit volledig kwijt.

11   2  
RaraNAC

Is de aangifte al gedaan?

16   2  
Nacman

J.p. van hecke in de selectie van jong oranje

10   2  
NAC!!!

Keur de bedreigingen volledig af.

Maar is de aangifte van NAC ook al gedaan. Manders en vriendje Steijn hebben een hoop kapitaal omzeep geholpen en ons opgeschept met oud materiaal zonder waarde. Daarbij ook de club en supporters hebben ze in een slecht daglicht gezet.

Heel wat te eisen lijkt me… 😉

5   15  
Ome cor

@NAC!!!
Lijkt me een beetje raar dat wanneer je mensen in dienst neemt en bepaalde verantwoordelijkheden geeft om hen daarna via een aangifte te bestraffen voor hun falen.

NAC zelf (lees: de huidige eigenaren) hebben gekozen om deze poppetjes op betreffende plaatsen te zetten.
Als ze daarmee de club nog steeds voor zo'n 7 miljoen kunnen verkopen zal de behoefte tot aangifte er niet zijn, lijkt me.

7   3  
NAC!!!

@ome Cor.

Klopt, maar het geeft hun of iemand anders niet het recht de supporters of de club in een slecht daglicht te plaatsen. Ze zijn aangenomen om sportief resultaat te halen en te streven naar de waarden van de club.
Niet om heel de boel te vernietigen waar het kon.

Slachtoffertje spelen liegen en bedriegen, jonge spelers wegjagen enzo.
Je kan nog even doorgaan 🙈

5   0  
Mo

Hopen dat je blijf nick.en een mooi gebaar naar ralph

5   2  
opa

Dik verdiend Nick. Jij bent degene die het zwalpende team overeind hield in dit seizoen van overname-ellende.

7   0  
canaar

Van harte Nick, en mooi dat je de prijs opdraagt aan Ralf!

5   0  
Dutchbird

Na jaren van ellende met keepers (sinds het vertrek van Jelle) hebben we de afgelopen drie jaar kunnen rekenen op een echt betrouwbare sluitpost die ook sterk is in de spelvoortzetting. Nick zit in de luxe positie dat hij de kat uit de boom kan kijken en elk risico op nog een seizoen KKD kan uitsluiten. Hoewel hij nog twee jaar onder contract staat is de kans wel heel erg klein dat hij komend seizoen nog bij NAC speelt. Hij verdient een mooie eredivisieclub.

2   2  
NNB

Het is zeer waarschijnlijk dat Nick volgend jaar niet meer onder de lat staat bij ons.

Echter kunnen we zeer waarschijnlijk ook rekenen op een mooi transferbedrag, in de miljoenen moet haalbaar zijn. Vele clubs in de eredivisie zitten met een keepersprobleem.

5   1  
Kopspion

Nick heeft het bij ons fantastisch gedaan !
Die verdiend een betere club…..(maar wij ook)🤔

Mocht hij voor een mooi bedrag verkocht worden is dat hopelijk pas na de overname, anders gaat Kim Jung er met de centjes vandoor ben ik bang 😦

16   2  
Fan uit Zevenbergen

Heeft Wim zijn handtekening al gezet ??? Is Manders alweg ???

Hup Nac 💛🖤💛🖤💛

54   2  
Ouwe spionkop

Malone, Bakker en Bannis liken de foto van, Sem Steijn waarbij hij provocerend voor de BSide staat na zijn goal.
Onbestaanbaar en meteen buitenflikkeren die gasten.
De bezem erdoor en weg ermee.

4   4  
Theoden King

Hulde voor Nick. Beste keeper van Nederland!

5   1  
Molenschot Loco

Mooiste opmerking van nick was die na afloop van de wedstrijd vorig jaar tegen Emmen over herstel shakes...de trainer had gezegd dat ik alleen herstel shakes mag drinken ...nou daar ben je mooi klaar mee zei de verslaggever van ESPN...waarop nick zei...pff je denkt toch zeker niet dat ik herstel shakes ga drinken....geweldig!!!!

21   1  
Buddha

@oude spionkop.

Ronduit belachelijk. Die gasten hebben gewoon schijt aan NAC en tonen hiermee aan totaal niet te snappen wat er bij de supporters leeft.
Maar goed dat was tijdens de wedstrijd al duidelijk, een (mogelijk) buitenspel goal, een tegenstander die je supporters provoceert, een 100% pingel die je ontnomen werd en alle 11 kijken het gelaten aan. Wat dat betreft is een keeper hoe goed ook nooit handig als aanvoerder.

7   3  
Nacman

NAC bezig met keeper van PSV

6   2  
Semsi

Aron van Lare. 19 jaar. Heeft al in jeugd van NAC gezeten. Contract bij PSV loopt af.

3   1  
Breda_076

Die gaat voor een appel en een ei weg, let maar op.

8   2  
j.d.BSIDE

We zijn een week verder, nog niets getekend....
Wanneer gaat het rondkomen; dan komt er rust

21   5  
Beest

Alle kliek + spelera uit Den Haag en alle spelers uit de A -B-C landen eruit gooien.

Bakker, Malone , Maria, Antonia, Mashart , Hilterman hebben niks met NAC en gaan ook nooit iets met ons hebben . Pure broodvoetballers.


Weg ermee en meer jongens als de 2 laatste aanwinsten. Dan komt er tenmiste weer chemie tussen NAC en supporters

27   4  
NNB

Ik verwacht morgen 0 ex-ado spelers bij de selectie.

Beetje geilen op sem steijn, opgeflikkerd met deze verraders. Inclusief de graaf.

Daarbij wil ik malone nog even uitlichten. Ik roep al langer dat hij de schuldige is aan het trage spel. Die gozer heeft geen diepte, geen snelheid en speelt nooit eens een bal voorruit. Na de wedstrijd zo snel mogelijk de kleedkamer in vluchten. hij heeft geen band met de supporters. En een groot deel heeft een pesthekel aan zijn houding.

4   2  
Ouwkus

@ouwespionkop

Ligt aan mij maar zag een tijdje likken ipv liken🤦‍♂️😁

4   12  
NAC4Ever

@NNB
De houding van Malone vind juist prima. Klaagt nooit ondanks veel kritiek. Een deel van die kritiek vind ik kunnen, een deel niet.

Maar het mij stoorde wel dat hij handen en knuffels gaf aan de bank van ADO.
Prima dat hij prima met hun overweg kan. Maar gezien de verhoudingen, spanningen en de verwijten dat NAC te Haags is geworden had ik het prettig gevonden dat hij ze binnen op deze manier had begroet, niet in het gezicht van de supporters.

Ik vind ook dat Malone te vaak te traag door speelt.

22   1  
Sjef de gevulde koek

Ik kan er allemaal met me per niet meer bij. Wat ik wel weet is dat deze selectie helemaal naar de klote is. Zeker nu de leiders haye en seuntjes ook weg zijn. Hoe kan het dat onze spits bij Emmen op het podium staat, en malone, bakker en Bannis gewoon een foto liken van de fucking tegenstander en dan ook nog Steijn die voor de bside staat en scoort. Ik ga de tv morgen niet eens meer aan zetten. Want met zulke spelers ga je de oorlog niet winnen. Wat een kansloze bende zeg. Wat zijn we ver gezakt. Ik weet ook zeker dat na dit seizoen er zoveel lijken uit de kast komen dat is ongekend. Ik schaam me kapot voor dit Nac en alles eromheen.

8   2  
Fritske d'n Olifant

Het is een beetje dubbel. Aan de ene kant hoop ik op sportieve revanche tegen ADO. Maar tegelijkertijd vraag ik me af wie van de selectie daarin het voortouw gaat nemen. Alleen Van Schuppen en Olij hebben een gevoel bij NAC. Als vaste klanten als Malone en Bakker al zulke vriendjes zijn met de tegenstander verwacht ik er niet veel van.

Aan de andere kant mag van mij ook die pleister er in een keer af. Je moet er toch niet aan denken dat dit zooitje ongeregeld per ongeluk promoveert zeg. Laat Penders en Van de Sande ADO dan maar een poepie ruiken in de volgende ronde. Ik ben er klaar mee. Veel spelers hebben een contract dat nog een jaar doorloopt maar van mij mag de bezem er wel doorheen. Ligeon, Malone, Bakker, Maria, Mashart. Van mij mogen ze allemaal transfervrij de deur uit. Alsof je er anders nog iets voor zou krijgen. Volgend seizoen lekker bouwen aan een fris en gemotiveerd NAC. Ik kijk er nu al naar uit!

4   2  
Scheppioni

Ik deel je mening Sjef dgK, over NAC dna gesproken ....... totaal weg, met deze laffe matte aso verdediging en ad is het NAC supporter onterend ! Bah laf vies on NAC's dit ! Overname nieuws pas eind deze maand op zijn vroegst.....

3   20  
Ome Cor

Infantiel gejank over spelers die een post van een collega liken en daarom maar moeten opflikkeren.

Voetballers zijn sporters, collega's van elkaar, mensen die hun geld niet verdienen op kantoor, als stratenmaker of aan de lopende band, maar door te voetballen.

Een stelletje mensen die uit eigen vrije wil naar zulke wedstrijden wil kijken moeten niet opeens denken te bepalen of een voetballer sympathie voor een collega heeft of niet.

Supporters eigenen zich meer rechten en macht toe. Een supporter betaalt ont te komen kijken en dat is een vrije keuze, maar daarmee geval je nul rechten om te bepalen hoe de club of het elftal vormgegeven moet worden. Als je dat w moet je gewoon een miljoen of 7 op tafel leggen.

Supporters denken tegenwoordig alles te mogen zeggen alleen maar omdat ze al jaren een kaartje kopen. Knuppels !

13   1  
Badeend

Je begrijpt er weinig van, Ome Cor.

11   1  
Geelzwartwit

@omecor

Je kan het supporters van een club niet kwalijk nemen dat ze een hekel hebben als voor hun ogen blijkt dat de spelers waar ze naar komen kijken geen clubgevoel hebben, geen supportersbesef hebben en het allemaal niet zo nauw nemen. De mentaliteit van stuur me maar met een zak geld weg, of ik ga wel banken of ik heb zo wel weer een andere club. Dat is er 1 die in het hedendaagse voetbal steeds vaker voorkomt. Het probleem is dat de NAC supporter die mentaliteit wel heel vaak voorbij zag komen de afgelopen jaren. Van jeugdspeler tot directielid aan toe.

Broodvoetballers ja maar respect naar club en supporters en sportief fatsoen is wel het minste wat en voetballer mag tonen.

Hopelijk wordt er door de nieuwe td en technische staf eindelijk eens ook op karakter gescout. We horen al jaren dat ze ook op karakter scouten.. Ik weet niet wie die karakterprofielen opgesteld heeft maar dat het veelal een mismatch was is een feit.

En verder is iedereen die NAC een warm hart toedraagt volgens mij toe aan iets positiefs.

13   0  
Atleet

Nee nee ome Cor, je snapt er niks van!!!

Ze kunnen een andere foto van hem liken maar niet waarop hij staat te provoceren tegen de supporters van je eigen club, diegene die elke maand je centjes stort.

Daar kom je toch voor op, je speelt toch voor een club en als er iemand je onrecht toe dient dan kom je daar voor op.

Maar goed jij vind van niet …. Maar dit is ook een stukje topsport klimaat.

Wat er afgelopen dinsdag allemaal is gebeurt dat slaat helemaal nergens op.
Op de eretribune tussen jeugd spelertjes als sponsor van ADO lekker die kids provoceren, klopt dit is iets anders maar moet ik ff kwijt.

Enne je moest ook nog uitkijken als je je door die groep naar beneden waande want ze hadden zo’n houding wat doe je hier.

Zielige mensen!!!

0   1  
Geelzwartwit

PSV-doelman Aron van Lare (19) is in beeld voor een overstap naar NAC
Voor PSV-keeper Aron van Lare lonkt mogelijk een toekomst in Breda. De 19-jarige goalie staat in de belangstelling van de Bredanaars en beslist binnenkort over het vervolg van zijn carrière. Zijn contract bij PSV loopt na dit seizoen af en de Eindhovenaren willen wel meewerken aan een vertrek.

Rik Elfrink 13-05-22, 17:47bndestem

3   6  
Muhren

Morgen weer janken zou nac ooit nog terug keren naar de eredivisie!!!heb totaal geen passie gezien vanuit thuis publiek fakkels vuurwerk moet je morgen is opletten op de M-side bam

0   4  
Fan uit Zevenbergen

Kees kwakman zei net bij espn
dat de kans groot is
Dat Vermeulen van Eindhoven ook naar breda komt

5   2  
Chris W.M.

@ FAN UIT ZEVENBERGEN

Hij had het over een club in geel zwart toch? Kan dus ook VVV of Roda zijn.

2   1  
Toontje

Proficiat kerel

Morgen nog even je allerlaatste wedstrijd voor NAC dat is duidelijk

Sparta zal het wel worden

0   0  
Los Pollos Hermanos

Olij is gesignaleerd in Waalwijk met zijn vriendin. Of dat nu de stap is die je wil maken?

Natuurlijk, pijnlijk, maar RKC is NAC op alle fronten voorbijgestreefd. Maar deze jongen is ook te goed voor RKC.

Laad alle berichten na dit bericht in