Overal waar we komen

‘NAC laat oog vallen op De Rooij’

Italo

Volgens Kaj de Rooij, een 19-jarige linksbuiten van FC Eindhoven, is onder meer NAC geïnteresseerd in zijn diensten. De buitenspeler ligt nog één jaar vast in Eindhoven.

Naast NAC hebben ook PSV en FC Utrecht een lijntje uitgegooid richting De Rooij, die de interesse zelf als compliment ziet: “Stiekem ben ik er wel een beetje mee bezig. Mijn plan was sowieso volgend jaar een stap te maken. Maar als het nu komt, is dat ook mooi. En anders blijf ik gewoon hier.”

Doordat De Rooij nog een contract voor één seizoen heeft in Eindhoven, zal er een transfersom overgemaakt dienen te worden. Deze ligt naar verluidt rond de enkele tonnen.

De Rooij brak afgelopen seizoen door bij FC Eindhoven en ontpopte zich tot één van de aanstormende talenten in de Keuken Kampioen Divisie. In 25 duels kwam de rechtspoot tot zes doelpunten en zeven assists.

Bron:
B-Side Rats, Eindhovens Dagblad
Terug naar overzicht
15 Reacties
45    
Plastieke annemieke

Dat is meer dan onze 2 spitsen en buitenspelers haha

Kom maar door !

16    
Nac bredaa

NAC zou voor hem de juiste stap zijn maar waarschijnlijk ziet hij meer in een psv of utrecht in plaats van de juiste stap

37    
Italo (BSR)

Met een goed verhaal richting die speler moet je een heel eind kunnen komen. Bij met name PSV wordt ie voor het beloftenteam gehaald. Bij NAC speel je bovenin mee (gaan we even vanuit), en kun je dus vollenbak aanvallen en ontwikkelen. Een basisplaats garanderen kun je nooit, maar die kans heeft ie hier zeker.

-15    
Robberto

Zoals onder een voorgaand bericht al gemeld lijkt me dit een leuke speler voor NAC. De boodschap dat een afkoopsom moet worden betaald, maakt zijn komst al behoorlijk onwaarschijnlijk.

Ik ben benieuwd of er niet een of andere constructie bedacht wordt. JP naar PSV of Utrecht en als wisselgeld Kaj de Rooij voor 1 of 2 jaar als huurspeler naar NAC.

-27    
Mo

We zullen wel weer achter het net vissen met "ons" geweldige onderhandelinsbeleid!

-10    
Frits

Rustaaaghh mannen, die gaat nasr PSV!!!!

10    
Belske

@Mo wat moet jouw leven toch rooskleurig zijn

3    
Henri

@Italo
Ik verwacht dat deze jongen naar Utrecht gaat. Daar wordt rechtsbuiten Kerk voor miljoenen verkocht en hij zal zo zeker vrij snel zijn minuten gaan maken. Bovendien heeft Van de Brom in het verleden bewezen met dergelijke jeugdige talenten goed om te kunnen gaan. NAC gaat bij dergelijke voetballers pas weer in de picture komen als er bewezen stabiliteit in de eredivisie is. Dat duurt nog zeker twee, drie seizoenen.

14    
Plastieke annemieke

Henri

Utrecht gaat spelen voor plek 4 tot 7 . Die gaan met alle respect niet gokken op een veelbelovende speler uit de kkd van 19 voor een basisplaats.

Ook bij Utrecht zal het voor sporadische invalbeurten zijn. Bij ons maakt hij kans op veel speelminuten aangezien hij de enige buitenspeler tot nu zal zijn haha

3    
RV

Als je twee buitenspelers hebt die doelpunten kunnen maken (al maken ze er beide een stuk of 7 a 8) en je hebt ook nog een spits die er (doordat hij meer van de zijkanten bediend wordt) in plaats van 10 er minstens 20 maakt dan ben je best ver.

We moeten er in ieder geval vanaf dat we 4-3-3 willen spelen en dan middenvelders (zoals een El Allouchi) omtoveren tot hangende linksbuiten.

Het track record van de Rooij is niet verkeerd.
Kans echter ook groot dat een PSV er mee aan de haal gaat, een plan maakt en hem eerst met Jong PSV laat meedraaien.

3    
Judge M.

Ik hoop dat hij komt. Zeer groot talent!

3    
TheButcher

Bal ligt bij NAC en kwestie van doorpakken. Deze jongen wilt dolgraag en interesse is er al vanaf onze voormalige TD en trainer.

9    
NoadPB

Allereerst heel blij om te lezen dat dit vijver is waar we in gaan vissen. Wat mij betreft veel beter dan het aantrekken van spelers in de categorie Boere. Ik denk dat voor jonge talenten NAC juist wel heel aantrekkelijk klinkt.

Wat dat betreft hebben we met de doorbraak van Van Hecke, en de interesse in hem, een mooi uithangbord die laat zien dat NAC een prima station is om jezelf te ontwikkelen en interesse te wekken van mooie clubs in binnen- en buitenland. De aanzienlijke speeltijd van veel van onze jonge spelers vorig seizoen laten zien dat er genoeg kansen liggen.

Atmosfeer, grote club die bovenin meedraait in de KKD, en een mooie springplank. Lijkt mij een goed verhaal om zo'n jongen te overtuigen.

-14    
Elstar

Wie?

-4    
scheppioni

Vergeten, gaat niet komen !

Laad alle berichten na dit bericht in