Overal waar we komen

Extra toeschouwers bij NAC - Heerenveen

Italo

Er zijn meer supporters welkom bij het oefenduel tussen NAC en Heerenveen, morgen om 15:00 in het Rat Verlegh Stadion, dan in eerste instantie gepland. NAC wil op deze manier een goede pilot kunnen draaien in het toelaten van publiek bij thuiswedstrijden, volgens de ingestelde corona-richtlijnen.

Naast leden van de club van 1912, hebben inmiddels ook gouden seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een kaart voor deze wedstrijd aan te schaffen. De stadioncapaciteit wordt met 1.200 supporters uitgebreid, waarmee het totaal aantal (mogelijke) bezoekers op maximaal 2.000 uitkomt.

Wil je als gouden seizoenkaarthouder bij deze oefenwedstrijd aanwezig zijn? Kijk dan hier voor een kaartje. 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
‘NAC laat oog vallen op De Rooij’ 15 reacties
Volgend bericht
Chiasso hoorde nog niets van de FIFA 9 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
10    
Tot op het bot

Ik gok dat Moreno Rutten NAC komt versterken.

4    
geelzwartwit

Ik gok dat Rajiv van La Parra NAC niet komt versterken.

#geennieuwsistegenwoordigooknieuws

-2    
fvf6

De spelers die je nu kunt halen zullen van weinig of geen waarde zijn of veel te duur . NAC wacht wel heel lang tot de vijver is leeggevist waarschijnlijk .

4    
Judge M.

Morgen present!

Tip voor NAC: de kleuren voor wel of niet beschikbare stoelen zijn amper van elkaar te onderscheiden behalve als je echt met je neus op het scherm zit. Maak gewoon de stoelen die sowieso niet te kiezen zijn helemaal grijs ofzo..

Maar goed. Morgen present dus! COME ON NAC!!!

-8    
Opa Alex

Gaat het nu al beginnen, selecteren op basis van soort seizoenskaart. Heb al 32 jaar een "normale" seizoenskaart en kom nu nog niet eens in aanmerking voor trainingswedstrijdje NAC - Heerenveen. Natuurlijk kan niemand wat doen aan huidige Covid-situatie, maar heb spijt van aankoop 33e seizoenskaart!!

6    
Maarten

Opa Alex,
Alsof jij een positie bezit die niemand anders heeft. Covid19 is de naam en daar moeten we allemaal mee dealen. Zelfs opa Alex

-7    
Opa Alex

Als je iemand wil corrigeren, moet je het wel goed doen.
Covid-19
Dealen doen we op andere plaatsen en zeker niet rond voetbalwedstrijden.

5    
Sojke

tja inderdaad wat het toelaten betreft van de reguliere seizoenkaarthouders.
Ik ben maar een simpele gepensioneerde. Levert al 10 jr in op mijn pensioen. Kom al 50jr. bij Nac.
Heb ze geholpen met het bijna faillissement onder toen Frans Derks.
Heb ze ondersteund met geld toen ze de Horeca rekening niet konden betalen.....Het klooit alweer een 10 tal jaren aan. Met komen en gaan van allerlei passanten die eventueel flink een zak vullen. Ook de voortijdig ontslagen trainers bestuur en. moeten betaald worden. Vinden jullie het dan abnormaal dat ik me beperk tot een reguliere seizoenkaart??
Dat ze daar ook maar eens rekening mee houden. Ze weten niet eens bij Nac dat er zulke supporters bestaan die al " eeuwen " komen ach laat ik maar stoppen
Maar oja waarom doet men straks met de competitie niet gewoon loten voor een plek?? En nu maar weer NOAD AUB

0    
[email protected]

Als iedereen een reguliere Seizoenskaart heb en Corona weer de kop op steekt, en er uiteindelijk een seizoen zonder publiek gespeeld word, dan is NAC failliet omdat ze iedereen hun geld terug moeten geven. Die Gouden Scc houders zorgen ervoor dat dat nooit zal gebeuren, die +€500.000,- is binnen en blijft binnen. Jammer dat zoveel mensen niet het verstand hebben om dat te begrijpen.

Laad alle berichten na dit bericht in