Overal waar we komen

NAC loot Sparta Nijkerk uit in de TOTO KNVB Beker

Benn076

Zojuist is tijdens de loting voor de tweede ronde van de KNVB Beker bekend geworden dat NAC zal uit spelen tegen Sparta Nijkerk.

Na de overwinning op FC Emmen afgelopen dinsdag mag NAC zich opmaken voor de tweede ronde van de beker. 

Tegenstander Sparta Nijkerk wist deze week te winnen van Fortuna Wormerveer met 5-2. 

De wedstrijd zal, gezien het competitieprogramma waarin NAC het op vrijdag weer opneemt tegen FC Dordrecht, gespeeld worden op dinsdag 17 december. 

 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
30 Reacties
30    
El carnero

0-10. Kan Kudimbana weer scoren!

-22    
1912

NAC zou NAC niet zijn als ze geen pak op hun broek krijgen daar. Maar het is een mooie kans om het bekerseizoen een mooi vervolg te geven

14    
Nacman

Is te doen wel weer uit maar ik zeg volgende ronde op weg naar het dubbel

16    
Tikitapa

Riera in de spits

17    
Bruske

Fijne loting!

18    
0161loco

leuke loting , awaydays are the best days .. iemand een goeie locatie daar ?

24    
NAC4Ever

Natuurlijk ga ik uit van winst. Maar onderschat ze niet. Voor hun is dit de wedstrijd van het jaar. En ik ben de wedstrijd tegen Achilles van 2 jaar geleden nog niet vergeten.

13    
Marti

Weer op dat verschrikkelijke plastic gras,!!

-11    
Scheids!

Wellicht geen walk-over, maar veel moeite mag dit toch zeker niet gaan kosten!
De uitgelezen kans om wat reserves aan het werk te zien!
0-3 is prima 👍🏻

-1    
Koekjesmade

.... Altijd lastig

-3    
DeZuidHollander

Iemand nog nieuws over Riera, omdat hij gisteren gewisseld werd vanwege die elleboog stoot

9    
Ivo

Op papier te doen, maar oppassen voor onderschatting. Zeker als je weer zo'n scheids krijgt die even de show wil stelen.

13    
Moppernac

Er is een keer eerlijk geloot want Feijenoord speelt ook eens uit.

6    
Tram

Een ding is zeker. nAC die wint de beker!!!!!!!

-11    
Los Pollos Hermanos

Formaliteit.

Kom alsjeblieft niet aan met dooddoeners als onderschatting. Zelfs met 9 man vanaf minuut 1 moet je deze lui nog met minstens 5 goals verschil oprollen.

3    
Tegel

Coutinho zit daar bij Sparta Nijkerk... Die trakteert het uitvak op een versnapering dan!?

16    
RaraNAC

Nog maar 5 wedstrijden winnen en we gaan Europa in !!

2    
Buurman

Goeie loting. Nu je toch een ronde verder bent maar zo ver mogelijk zien te komen. Belangrijker om niet meer punten te gaan verliezen op nummer 2. In Almere moet je 3 punten pakken. Of dat lukt ?

5    
Breda-Loyal

Rierra werd gewisseld omdat hij de nummer 9 van Go Ahead maar al te graag terug wilden pakken voor die elleboogstoot

Kijk maar goed naar die corner die volgde nadat Roger weer terug in het veld kwam.

Hij zocht die spits gelijk op en kreeg daar al een waarschuwing van Lindhout

4    
Pedro

Dat lukt zelfs Eredivisieclubs met 11 man maar zelden. Als je afgelopen ronde kijkt won maar 1 club met 5 goals verschil, daar stond tegenover dat 2 Eredivisclubs verloren van clubs die minder zijn dan Sparta Nijkerk.
Maar we moeten gewoon een ronde verder komen met deze loting, dan zitten we weer eens bij de laatste 16!

5    
Los Pollos Hermanos

@ buurman

Jij weet het antwoord zelf wel, buurman. NAC wint daar niet. De wedstrijd tegen Roda was cruciaal, maar een uitwedstrijd en dus ga je er keihard vanaf. Almere uit zal niet anders zijn.

Het is vrij eenvoudig. Thuis kan NAC van iedereen winnen. Dat geldt ook voor de Graafschap, Cambuur en Excelsior. Thuis zijn wij en bovengenoemde clubs gewoon altijd favoriet. Maar uitwedstrijden is een heel ander verhaal. In de uitduels win je de titel. Je moet het verschil met thuis en uit zoveel mogelijk zien te beperken. NAC slaagt daar eigenlijk niet in. Voordeel is, de andere 'favorieten' voorlopig ook niet. Met 10 punten uit 6 duels mogen we niet spreken van mooie cijfers. Zeker niet wanneer je kijkt naar onze tegenstanders tot op heden. Bijna allemaal zwakke teams. De Graafschap noteert dezelfde cijfers en Cambuur heeft 11 punten gepakt, maar wel een duel extra gespeeld. Allemaal niet heel denderend dus, maar zij hebben zwaardere duels gehad. NAC moet alle zware uitduels nog krijgen. Neem dat wel even mee in bovenstaande.

Almere city heeft thuis het hele seizoen nog niets verloren. 5x winst en 1x gelijk. Bij deze ploeg is het verschil helemaal dramatisch, want uit 7 uitduels hebben zij pas 3 punten gepakt. Dat verklaart dan ook meteen de stand op de ranglijst. Opnieuw, uitduels zijn doorslaggevend.

Almere gaat dit thuis gewoon winnen van een matig NAC in uitduels. Ze zijn ongeslagen en NAC is geen ploeg die daar een einde aan gaat maken. Als je ziet hoe je eigenlijk weer overklast wordt door Eagles, in eigen huis, dan mag je met een beetje realisme toch gaan concluderen dat wij geen rol gaan spelen in de titelstrijd. Wij gaan afhaken.

Almere-nac? 3-1

7    
Pedro

@ Los Pollos Tegen Eagles was t idd drama maar uit bij Roda speelde ze gewoon goed(voor t eerst eigenlijk in een uitwedstrijd) en was t eigenlijk wachten op de 2-3. Dat die kale lul dan de hele wedstrijd op zijn kop zet heb je geen grip op. Dus niet eerlijk om dat buiten beschouwing te laten en t gewoon erop te gooien dat ze verloren omdat het uit was. Als ze zo ook weer spelen tegen Almere heb ik er wel vertrouwen in want die verloren de laatste thuiswedstrijd gewoon kansloos(moet wel Noblejas weer terug zijn want dat is een wereld van verschil met Mashart of Schouten).
Mijn vorige bericht was ook voor jou trouwens(maar dat had je vast wel door)

0    
Brecht

In uitduels moet je het hebben van combinatie-counter voetbal. Daarin past niet een houten Klaas als Sydney , maar moet je de spelers zetten die voetballend goed zijn. In ieder geval Dogan en dan toch maar liever Stokkers

4    
Buurman

Ben bang dat Los P. toch wel voor een groot deel gelijk krijgt. Tegen Volendam , Eindhoven , Eagles waren we de mindere. En die spelen niet eens in de subtop. Ik ben dik tevreden als we met de winterstop op vier of vijf punten van nummer 2 staan. Dan kun je in de winterstop met een goeie aankoop , een behoorlijke spits zou al wonderen doen, gaan voor plaats 2. Maar dan moeten we niet vrijdag as de vijfde wedstrijd op rij punten verspelen. Als onze Spanjolen mee doen is de kans op succes een stuk groter.

0    
Ivo

Ik begrijp niet waarom mensen vragen om een spits. Die krijgen op dit moment geen bruikbare ballen en dat blijft zo.

We missen kwaliteit op het middenveld. Een echte spelverdeler. Wij hebben Verschueren, een echte afstopper, en de nog jonge Ivan Ilic.

Boussaid en Luca Ilic dribbelen nog te vaak als een blind paard over het veld, veel te weinig rendement en ze bereiken de spits niet.

Met een goede controlerende/spelverdelende middenvelder, en een echte aanwinst voor op de flanken kan je domineren. Dat lukt nu niet.

-7    
076

Dogan en Sydney samen werkt niet. Helaas. Ik ben geen man van precies bijhouden maar met die combinatie hebben we nogal wat punten verloren. Ze zijn allebei beter dat Stokkers maar hebben wel iemand voor zich nodig.

-3    
Scheppioni

Dit NAC is uit en de eerste helft labiel, dus hoop ik op een mooi kerst surprise voor ons over een maand, maar vrijdag almere maar eens eerst wordt met deze staf en backs al een hele uitdaging !!!

3    
linksrecht

Ik denk toch dat Lospollos gelijk gaat krijgen. Ik kan zijn teksten vaak niet uitstaan maar her heeft hij toch een goed punt, daar kunnen we toch niet omheen.

-4    
Buurman

Beste Ivo. In principe heb je gelijk. Maar ik doel op het kaliber spits die zich terug laat zakken , de combinatie aangaat en dan weer opduikt in de spits. Inderdaad een kanjer die iedereen beter laat spelen. We hebben dit soort spelers in het verleden wel gehad. Ik hoop dat de eigenaren in de winterstop willen investeren in een goeie aankoop. Dus niet zoals vorig seizoen , wat is er toen een troep binnen gehaald zeg. Ik denk dat het verstandig is te investeren om die tweede plaats te halen. Hoe ga je anders ooit nog de keuken uit geraken ? En meerdere seizoenen keuken gaat slokken geld kosten , we horen in de ere. Roept u maar ..... !

-1    
Nacman

De wedstrijd was een dramma we pakken een punt met het team van vorig jaar had je met 6 -0 op je ballen gehad
Elke kkd club krijgt een dip
Wij zijn geen Barcelona of real maar gewoon nac met noad

Laad alle berichten na dit bericht in